Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 20 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 221

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Jadid

نماد جالوروسی

دنیله یک کاپیتان واقعی است

اینجا رم است، شهری پر از مردم احساساتی. دو بازی به دلخواهشان بازی نکنی دوستت ندارند. اینجا ایتالیاست، یک بار که بازی‌ات به چشم کارشناسان خوب نیاید کارت تمام است. اینجا جو سنگینی بر فوتبال حکم فرماست.

فقط دروسی را در این فصل ببینید. همه می‌گویند افت کرده و مشکل ساز شده اما سن‌سیرو خلاف این را ثابت کرد. مقابل بایرن او در نیمه اول اشتباه کرد اما بازگشت قهرمانانه‌ای داشت. در میلان او استادیوم را روشن کرد. همه چیز داشت، یک کم دفاع، سریع به یاری مکسس و ژوان می‌شتافت و بارها باعث شد نفس راحتی بکشیم. یک کم هافبک بود، در میانه زمین حفظ توپ می‌کرد، دربیل می‌زد و پاس‌های خوبی می‌داد، مارکو را در موقعیت گلزنی قرار داد. به دروازه میلان حمله‌ور شد و شوت سنگینش برق از سر آبیاتی پراند. حیف شد که توپ گل نشد. آیا تو قیصر نیستی، پسر؟

قراردادش در سال 2012 تمام می‌شود ولی این برایش مهم نیست. او سالها قبل انتخابش را انجام داده و می‌خواهد تبدیل به نماد جالوروسی شود. یک نماد، یک مرد، یک مرد واقعی.

دروسی حالا یکی از نمادهای شهر رم است. جالوروسی در قلب اوست. بهترین هافبک ایتالیا حالا در رم در انتظار سال جدید است و کم‌کم باید به کاپیتانی او با دید دیگری نگاه کرد. او یک کاپیتان دوم نیست بلکه حالا در کنار فرانچسکو کاپیتان رم است. دیگر بازیهایی که او بازوبند را در حضور توتی بسته زیاد شده‌اند. او لیاقتش را دارد. فقط وقتی در سن‌سیرو با دونی و مدافعین صحبت می‌کرد چهره‌اش دیدنی بود. او می‌تواند تیم را به خوبی هدایت کند. وقتی وارد زمین می‌شود فقط می‌خواهد برای تیم فداکاری کند. او درسهایش را به خوبی از فرانچسکو یاد گرفته است.

حالا او پاسخ پرسش کودکی است که از پدرش در مورد مفهوم جالوروسی می‌پرسد. پاسخت اینجاست پسرم، دروسی را نگاه کن!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

2. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

رم مثل سال 83 است

مرد پرافتخار ایتالیا از آتزوری و رم می‌گوید

او مدافعی است که در همه جا با احترام از او یاد می‌شود. پیئترو ویئرچووود یکی از پرافتخارترین مدافعین تاریخ فوتبال ایتالیاست. او که در جوانی با آتزوری قهرمان جهان شد ابتدا از انزو بیرزوت یاد کرد.

"بیرزوت رفتاری داشت که او را برای ما تبدیل به یک الگو کرد و به بازیکنانی که قبلا خوب نبودند روحیه و اعتماد به نفسی داد که باعث شد ما جام‌جهانی را ببریم. در ابتدا هیچ کس روی ما حساب نمی‌کرد و بعد آن طور که همه دیدیم پیش رفت."

مدافع سابق تیم ملی از رم و میلان گفت، دو تیمی که شنبه با یکدیگر روبه‌رو شدند و این جالوروسی بود که با دست پر زمین را ترک کرد. او سابقه بازی در هر دو تیم را دارد.

"فکر می‌کنم هیچ کس انتظار نداشت میلان را این گونه ببیند. تیم بزرگی است با بازیکنان مهم و من فکر می‌کنم با کاسانو بهتر هم بشود. اما تنها تیمی که می‌تواند میلان را بگیرد رم است. حتی وقتی خوب باشند. وقتی بازیکنان را بررسی می‌کنیم رم چیزی از بقیه کم ندارد حتی اینتر. من به رانیری هم گفتم که رم کارهای شگفت‌انگیزی می‌کند اما بعد از پیروزی مقابل مدعیان در مقابل تیم‌های کوچک افت می‌کند. اما تکرار می‌کنم برای من آنها می‌توانند اسکودتو را ببرند. اما باید در آن بازیها مقابل تیم‌های کوچکتر بهتر کار کنند. شما باید بدانید که در مقابل آنها هم باید بجنگید. این دلیل این است که رم پیش از این اسکودتو را نبرده است. سه سال پیش در کاتانیا آنها به نشان نزدیک شدند و سال گذشته آنها مقابل سمپدوریا آن را از دست دادند."

در اولین فصل حضورش در میلان او موفق شد دروازه رم را باز کند. در آن زمان جالوروسی و روسونری شرایط مناسبی نداشتند.

"هنوز آن را به یاد دارم. کرنر بود. من از پشت سر آمدم و با پشت سرم گل زدم. به هر حال بازی 1 1 شد."

از طرف دیگر او در یک فصل حضورش در رم گلی نزد و برای این مسئله یک دلیل دارد.

"غیرممکن بود. هر وقت می‌خواستم از نیمه زمین رد شوم صدای لیدهولم را می‌شنیدم که می‌گفت: پیئترو برگرد و من گریه می‌افتادم!"

او مجبور شد علی رغم میل باطنی به سمپدوریا بازگردد، جایی که دوران باشکوهی را تجربه کرد و افتخارات زیادی نصیبش شد.

"دوست داشتم در رم بمانم و در اروپا بازی کنم اما مجبور شدم به سمپدوریا برگردم. سال 83 باشکوه بود. در شهری بودم که خیلی خوب کار کردم. با بازیکنان بزرگ که باعث پیشرفتم شدند. و یک تیمی بود که توانست سالها در سطوح بالا بماند و آماده رسیدن به هر هدفی بود. رم حالا همین طور است. آنها امسال هم می‌توانند."

ویئرچووود در سن 23 سالگی جام‌جهانی را با ایتالیا فتح کرد. با رم و سمپدوریا دو بار اسکودتو را برد. در سال 1996 با یوونتوس لیگ‌قهرمانان را برد و در سن37 سالگی در فینال رم مقابل آژاکس مهره فیکس بیانکونری بود. او در سال 90 هم جام در جام اروپا را با سمپ برده بود. او چهار بار کوپاایتالیا را با هم با پیراهن سمپدوریا برد و دو سوپرکاپ را هم در ویترین افتخاراتش دارد. پیئترو مسن‌ترین گلزن تاریخ آتزوری هم هست.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

دیوید در تعطیلات عصبانی شد!

او بازیکنی است که به درد مسئولیت پذیری می‌خورد زیرا به همه اطرافیانش اهمیت می‌دهد. شاید این دلیل محبوبیت او باشد. دیوید پیزارو هرگز عقب نشینی نمی‌کند. خودش می‌گوید که این ذات مردم شیلی است. با اینکه او مدت‌هاست که از تیم ملی کشورش خداحافظی کرده اما از محبوب‌ترین بازیکنان شیلی است. او فعلا به همراه همسر و فرزندانش با قایقش در والپارایسو به سر می‌برد اما با این حال باز هم از مردم کشورش غافل نمی‌شود. او در مصاحبه با شبکه TVN وضعیت تیم ملی شیلی را مضحک خواند و به انتقاد از شرایط فعلی پرداخت. مارچلو بیلسا تقریبا از تیم ملی جدا شده و دلیل قطع همکاری با این مربی محبوب ورود یک رئیس جدید به فدراسیون فوتبال شیلی است.

"چیزی که ما می‌بیینیم مضحک است. یک سیرک و من با اتفاقی که دارد می‌افتد موافق نیستم. حقیقتا ما تاکنون مقام مهمی کسب نکردیم اما فوبتال برای کشور ما مهم است. حالا ما نگران زمانی هستیم که این نمایش مضحک به پایان می‌رسد. واقعا امیدوارم بیلسا مربی بماند چون این چیزی است که همه مردم شیلی می‌خواهند."

دیوید وقتی جدی می‌شود می‌توان به او تکیه کرد. این را دوستانش در رم تایید می‌کنند. وقتی او به رم بازگردد احتمالا همین طور جدی خواهد بود و می‌خواهد به ترکیب اصلی بازگردد. ال پکوئنو برای بردن نشان لعنتی اسکودتو نقشه‌های زیادی کشیده است.

!!! No Totti No Party

6. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

فالکائو از رم و برزیل می گوید

امسال جالوروسی گروه قدرتمندی است

"من فکر می‌کنم آدریانو می‌تواند تعیین کننده باشد". پائولو روبرتو فالکائو کاری با توتی، دروسی، یا مسی و ایبراهیموویچ ندارد. فالکائو از آدریانو می‌گوید. برزیلی رمی معتقد است که آدریانو می‌تواند برای رم موثر باشد.

"آدریانو شانس خوبی دارد تا به تیم ملی بازگردد، من مطمئنم. اگر شما بازی و شخصیتش را ببینید متوجه می‌شوید که او کارهای بزرگی را به آسانی انجام می‌دهد زیرا استعداد زیادی دارد، من فکر می‌کنم او می‌تواند تعیین کننده باشد."

"متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتوانستم همه بازیهای رم را در این فصل ببینم اما فکر می‌کنم که امسال جالوروسی گروه بسیار قدرتمندی است. هر چند کمی با سختی شروع کردند، اما هنوز فرصت صدرنشینی را دارند."

"در سن‌سیرو پسران رانیری بازی خوبی انجام دادند و با کسب برد همه مشکلات قبلی را حل کردند. پیروزی مهمی بود زیرا باعث بازگشت روحیه شد."

"مربی جدید تیم ملی برزیل نشان داده که به دنبال ساختن گروهی از بازیکنان برای جام‌جهانی بعدی است و میانگین سنی بازیکنان او 26 سال است که متاسفانه ژوان با وجود اینکه مدافع بزرگی است از آن محدوده خارج است، البته آدریانو می‌تواند به تیم ملی بازگردد."

فالکائو در پایان از بیرزوت گفت، مردی که بواسطه برونو کونتی او را می‌شناخت.

"من فرصت‌های کمی برای صحبت با او داشتم. اما هر وقت او را می‌دیدم با یک انسان جدی، آماده و قابل احترام روبه‌رو می‌شدم. اجازه دهید بگویم که بواسطه برونو کونتی او را می‌شناختم که می‌گفت او انسان و مربی بزرگی است. متاسفم که فوت کرد. جام‌جهانی؟ بعد از بازی ایتالیا و برزیل من او را دیدم و شوخی کردیم. ما خیلی با هم صحبت نکردیم اما بواسطه کونتی او را می‌شناختم. از او خاطرات عجیبی دارم."

!!! No Totti No Party

8. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

آدریانو در دیدار خیریه

امپراتور در برزیل مشغول است

ورزشگاه ماراکانا در حال مرمت و بازسازی برای جام‌جهانی 2014 برزیل است و به همین دلیل فردا بازی ستارگان سال 2010 در استادیوم انگنهائو انجام خواهد شد. این بازی خیریه‌ای است که در سالهای اخیر زیکو و پسرش تدارک آن را می‌بینند و در تیم آنها بازیکنانی که سابقه بازی برای فلامینگو و سلسائو را دارند حضور پیدا می‌کنند. در میان ستارگان امسال آدریانو هم حضور دارد و او آمادگی‌اش را اعلام کرده است. البته شاید رونالدو هم به او ملحق شود، ستاره‌ای که خیلی تلاش کرد تا امپراتور را به کورینتیانس بکشاند. واگنر لاو هم که سال گذشته در کنار آدریانو ششمین جام قهرمانی لیگ را برای فلامینگو کسب کرد حاضر خواهد بود. روماریو و سباستین ورون و احتمالا رونالدینیو هم خواهند بود. ادواردو داسیلو مهاجم سابق آرسنال و فعلی شاختار دونتسک هم از دیگر بازیکنان مشهور این دیدار خیریه است.

این بازی فردا در ساعت 17 به وقت برزیل انجام خواهد شد.

گفتنی است آدریانو پیش از این اعلام کرده بود که در بازگشت به برزیل مدرسه‌ای را برای آموزش فوتبال به کودکان فقیر افتتاح خواهد کرد.

!!! No Totti No Party

10. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

رکورد زد

او در تاریخ رم جاودانه شده است

اواخر آگوست بود. ایبرا در میان هلهله و شادی هواداران روسونری به میلان پیوست. ستاره سوئدی در تیم مکس آلگری نقش حیاتی را بازی کرده و مطمئنا بدون او روسونری در جایگاه فعلی‌اش قرار نمی‌گرفت. اما حضور غول سوئدی در میلان اتفاق دیگری را هم رقم زد. مارکو بوریلو مرد جذاب اهل ناپل تصمیم به ترک میلان گرفت. او حتی مقصدش را هم شخصا انتخاب کرد. یک تماس تلفنی از روزلا سنسی کافی بود تا او انتخاب هوشمندانه‌ای انجام دهد و با رد بیانکونری گام به مکانی بگذارد که در پستش رقیبی نداشته باشد و چه جایی بهتر از پایتخت؟ جالوروسی بیش از اینکه گل بزند گل می‌سازد و غرق شدن در این دریای فرصت‌ها رویای یک مهاجم مرکزی است. مهاجم مرکزی پستی بود که عملا در رم حذف شده بود اما حالا تصویر ترکیب جالوروسی تکمیل شده و همه می‌دانند که بازیکنی آماده در محوطه جریمه هست که مثل یک گرگ گرسنه از فرصتها استفاده میکند و احتمالا این دلیل اصرار رانیری برای حضور این شماره 9 کلاسیک در میدان است. توتی، منز، ووچینیچ، پیزارو و دروسی و سایرین آماده‌اند که برای او موقعیت بسازند و البته سوپرمارکو علاوه بر حمل توپ خوب، در حرکت‌های تیمی هم موفق است. قطعا افرادی که بازیهای او با پیراهن میلان دنبال کرده‌اند متوجه شده‌اند که کلاس کاری او در این فصل پیشرفت خیره کننده‌ای داشته و بسیار بهتر از زمان حضورش در میلان بازی می‌کند. بوریلو در این فصل 7 گل در سری آ به 7 تیم مختلف زده به علاوه 4 گل در لیگ‌قهرمانان که او را تبدیل به بهترین گلزن جالورسی در هر دو جام کرده است. نکته دیگر این است که او 11 گلش را وارد دروازه 11 گلر مختلف کرده است!

اما شاهکار مارکو چیز دیگری است. شاهکاری که او را بالاتر از نام هایی چون بالبو، باتیستوتا، پروتزو و ولک قرار می‌دهد. گلهایی که سوپرمارکو زده 12 امتیاز را برای رم به همراه داشته و قطعا جالوروسی در تابستان برای پرداخت ده میلیون یورو به میلان درنگ نخواهد کرد.

رم 2 2 بولونا(1 گل 1 امتیاز)

رم 2 1 کلوژ(1 گل 2 امتیاز)

رم 2 1 جنوا(ا گل 2 امتیاز)

رم 3 2 فیورنتینا(1 گل 2 امتیاز)

رم 3 2 بایرن‌مونیخ(1 گل 2امتیاز)

رم 1 1 کلوژ(1 گل 1امتیاز)

میلان 0 1 رم(1 گل 2 امتیاز)

مهاجمین برتر جالوروسی در اولین فصل حضورشان در رم(این آمار از ابتدای فصل تا شروع تعطیلات کریسمس محاسبه شده است)

1)بوریلو 12امتیاز 2010.11

2)بالبو 8امتیاز 1993.94

3)باتیستوتا 7امتیاز 2000.1، تاکولا 1967.68، گالی 1951.52 در سری ب

4)پروتزو 6امتیاز 1978.79، ولک 1929.30

!!! No Totti No Party

12. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Bomb

بازگشت سوپر سیمو

پروتا و ووچینیچ در تمرینات

هوای تریگوریا عوض شده و با حضور پروتا و ووچینیچ در تمرینات حالا تیم انگیزه زیادی برای شروع دوباره کارش دارد. گرگها خود را برای بازی مقابل کاتانیا در 6 ژانویه آماده می‌کنند. بازیکنان اهل آمریکای جنوبی غایب بودند زیرا آنها دو روز بیشتر در تعطیلات خواهند بود. بازگشت مرد سال مونته‌نگرو به تمرینات خبر بسیار خوبی بود و به نظر مصدومیت او کاملا رفع شده است. البته میرکو فعلا کمی فیزیوتراپی انجام می‌دهد اما جای هیچ نگرانی نیست.

سیمونه پروتا هم که از 10 نوامبر و بازی مقابل فیورنتینا غایب بوده کاملا بهبود پیدا کرده و یکی از بازیکنان رم در دیدار با کاتانیا خواهد بود. اما لوبونت که در دیدار مقابل باری از ناحیه زانو دچار مشکل شد هنوز مشکلات زیادی دارد و فعلا قادر به همراهی رم نیست. سرجیو هم که پیش از تعطیلات به دلیل مصدومیت آماده نبود فعلا در تمرینات تیمی شرکت نکرده و به طور انفرادی تمرینات خاصی را انجام می‌دهد و شاید در دیدار با کاتانیا باردیگر دونی احیا شده درون دروازه بایستد، بازیکنی که مورد توجه مالاگا قرار گرفته است.

جالوروسی امروز زیر نظر رانیری دو جلسه تمرینی داشت، یکی در ساعت 11 و دیگری 15. مکسس و بریگی در تمرینات تیمی حاضر نبودند و در سالن به همراه تادی، کاستی و لوریا مشغول ریکاوری بودند. در تمرین تیمی فقط 12 بازیکن در میدان حاضر شدند.

!!! No Totti No Party

14. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

موجی از رم تعریف می کند!

مکسس در پایتخت می‌ماند

لوچانو موجی مدیرعامل سابق باشگاه یوونتوس در مورد شرایط باشگاه آ اس رم صحبت کرد. موجی یک سال را هم در رم سپری کرد اما سنسی با اخراج او باعث شد که مدیر مرموز به بیانکونری بپیوندد. او در یووه بسیار موفق بود اما ماجرای کالچوپولی باعث شد که او از دنیای فوتبال کنار برود اما هنوز به فوتبال علاقه‌مند است. گفته می‌شود که به جای اینکه یک نفر مالک باشگاه شود، یک ائتلاف امور باشگاه را بجای سنسی به دست خواهد گرفت.

"ائتلاف محتمل است، گرچه شایعات زیادی در مورد مذاکرات و نام‌هایی که دوباره مطرح می‌شوند وجود دارد. اما من معتقدم که همه چیز تا بعد از ژوئن مشخص نخواهد شد. مالکان جدید یک رم خوب صعود کرده به لیگ قهرمانان می‌گیرند که در تابستان آماده قوی‌تر شدن است."

"رانیری در ابتدا مشکلاتی داشت، اما اگر ما به جدول نگاه کنیم می‌بینیم که رم تنها با دو امتیاز کمتر پشت سر یووه است. فکر نمی‌کنم فاصله زیادی تا رتبه‌های اروپایی باشد. من معتقدم که در پایان رم به یکی از سه رتبه اول می‌رسد، چون کیفیت بالایی دارد. و بنابراین به لیگ قهرمانان می‌رود."

"چه کسی گفته مکسس تمدید نمی‌کند؟ از نظر من، مدیران باشگاه و مدیربرنامه‌های او قبلا به توافق رسیده‌اند اما همه چیز را مخفی نگه داشته‌اند. او در رم می‌ماند. از طرفی هدف باشگاه این است که تا جایی که امکان دارد در رتبه‌های بالای جدول قرار بگیرد زیرا این گونه خریداران بهتری پیدا می‌شوند. حداقل من به عنوان یک آدم فوتبالی این کار را می‌کنم."

در همین حال جیانکارلو آبته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا اعلام کرد که رای نهایی در مورد وضعیت آنتونیو جیرآئدو و لوچانو موجی در ژانویه صادر خواهد شد. گفتنی است که این دو فعلا حق هیچ گونه فعالیت فوتبالی را ندارند اما امکان صدور هر گونه حکمی وجود دارد و شاید محرومیت آنها به پایان برسد.

!!! No Totti No Party

16. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

رم در همه بخش ها خوب است

فرانچسکو هنوز می‌تواند در زمین حرفش را بزند

جیاکومو لوزی مدافع افسانه‌ای جالوروسی در مورد رم، توتی و مکسس صحبت کرد. لوزی که 450 بار با پیراهن جالوروسی به میدان رفته معتقد است که تیمش محبوبش در شرایط خوبی است و توتی هم مشکلی ندارد.

"امیدوارم که بازی با میلان به خوبی به بچه‌ها یاد داده باشد که تیم چه پتانسیلی برای رقابت کردن با سایرین دارد."

"من نمی‌گویم که لحظات سختی برای کاپیتان است. آن صبر می‌خواهد. مربی شرایط را به خوبی در دست دارد. واضح است که توتی دیگر یک بچه نیست، اما هنوز می‌تواند در زمین حرفش را بزند. وقتی که زمانش برسد، در هر موقعیتی فرانچسکو آماده خواهد بود و باید برای همه الگو باشد. در گذشته ما بازیکنانی داشتیم که صد درصد بازی نمی‌کردند اما همیشه بهترینشان را ارائه می‌دادند."

"مکسس بازیکن مهمی برای رم است و بازیکن بزرگی است. گاهی اوقات بی تجربگی می‌کند اما اگر از آنها چشم پوشی کنیم مدافع بزرگی است. من هرگز او را از دست نمی‌دهم، به هر حال واضح است که این به او و باشگاه بستگی دارد."

"از نظر من آ اس رم در تمامی خطوط خوب ، و تیم رقابتی هست. البته اگر کسی جدا شود کسی دیگر باید جایش را بگیرد."

!!! No Totti No Party

18. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

سلطان ووچینیچ!

برترین گلزن جالوروسی در سال 2010

آ اس رم در سال 2010 در سری آ 81 امتیاز کسب کرد، که به این ترتیب تیم رانیری با یک امتیاز اختلاف پایین‌تر از رکورد تیم اسپالتی در سال 2006 قرار گرفت.

رم در 52 بازی به میدان رفت که حاصل آن 30 برد، 12 شکست و 10 تساوی بود. جالوروسی 84 گل زد و 62 گل دریافت کرد.

اما بهترین گلزن تیم کلودیو رانیری کسی نبود جز، میرکو ووچینیچ. شماره 9، 17 گل خوب زد و اولین هت ریکش را برای رم مقابل اودینزه انجام داد. البته به نظر می‌رسد که او عادت دارد تا در نیم فصل دوم مسابقات اوج بگیرد.

پس از میرکو، مارکو بوریلو قرار گرفته، مهاجمی که در 4 ماهی که در پایتخت بوده 11 گل زده و محبوبیت بالایی کسب کرده است. کاپیتان توتی هم نفر سوم است. او سال فوق‌العاده‌ای را سپری نکرد و 9 گل زد، هر چند نقش او در رم همچنان حیاتی است.

بعد از فرانچسکو، کاپیتان آینده دروسی با 7 و جان آرنه ریسه با 6 گل قرار گرفته‌اند. لوکا تونی هم که یک نیم فصل فراموش نشدنی را در پایتخت سپری کرد 5 گل زد.

ووچینیچ 17

بوریلو 11

توتی 9

دروسی 7

ریسه 6

تونی 5

باپتیستا، بریگی، پروتا 4

سیمپلیسیو، پیزارو 3

منز، مکسس 2

اوکاکا، تادی، گرکو، کاستی، نیکولاس بوردیسو، ژوان 1

روبین(گل به خودی) در بازی با بولونا

!!! No Totti No Party

20. 5 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 20 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)