فالکائو از رم و برزیل می گوید
امسال جالوروسی گروه قدرتمندی است
"من فکر میکنم آدریانو میتواند تعیین کننده باشد". پائولو روبرتو فالکائو کاری با توتی، دروسی، یا مسی و ایبراهیموویچ ندارد. فالکائو از آدریانو میگوید. برزیلی رمی معتقد است که آدریانو میتواند برای رم موثر باشد.
"آدریانو شانس خوبی دارد تا به تیم ملی بازگردد، من مطمئنم. اگر شما بازی و شخصیتش را ببینید متوجه میشوید که او کارهای بزرگی را به آسانی انجام میدهد زیرا استعداد زیادی دارد، من فکر میکنم او میتواند تعیین کننده باشد."
"متاسفانه به دلیل مشغله کاری نتوانستم همه بازیهای رم را در این فصل ببینم اما فکر میکنم که امسال جالوروسی گروه بسیار قدرتمندی است. هر چند کمی با سختی شروع کردند، اما هنوز فرصت صدرنشینی را دارند."
"در سنسیرو پسران رانیری بازی خوبی انجام دادند و با کسب برد همه مشکلات قبلی را حل کردند. پیروزی مهمی بود زیرا باعث بازگشت روحیه شد."
"مربی جدید تیم ملی برزیل نشان داده که به دنبال ساختن گروهی از بازیکنان برای جامجهانی بعدی است و میانگین سنی بازیکنان او 26 سال است که متاسفانه ژوان با وجود اینکه مدافع بزرگی است از آن محدوده خارج است، البته آدریانو میتواند به تیم ملی بازگردد."
فالکائو در پایان از بیرزوت گفت، مردی که بواسطه برونو کونتی او را میشناخت.
"من فرصتهای کمی برای صحبت با او داشتم. اما هر وقت او را میدیدم با یک انسان جدی، آماده و قابل احترام روبهرو میشدم. اجازه دهید بگویم که بواسطه برونو کونتی او را میشناختم که میگفت او انسان و مربی بزرگی است. متاسفم که فوت کرد. جامجهانی؟ بعد از بازی ایتالیا و برزیل من او را دیدم و شوخی کردیم. ما خیلی با هم صحبت نکردیم اما بواسطه کونتی او را میشناختم. از او خاطرات عجیبی دارم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]