Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 211
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك
    مربی مورد علاقه
    رافا بنيتس و قطبي
    بازیکن محبوب
    كاپيتان جرارد و علي كريمي
    تشکر ها
    84
    تشکر شده 230 در 48 پست

Bomb مهمترين اخبار و حواشي پرسپوليس تهران در فصل 88/89

به نام خدا

سلام به همه هواداران دو آتیشه پرسپولیس

welcome to perspolis club

دوستان عزیز من توی این قسمت می خواهیم به بررسی بازیهای تیم پرسپولیس بپردازیم

بچه هایی که بازیها رو کامل دیدند و توی قسمت آنالیز و بررسی فنی بازیها فکر می کنند که توانایی دارند در این قسمت می تونند صحبت های فنی خودشون رو داشته باشند. از مطرح کردن بحث های غیر فنی توی این کلوپ خودداری کنید تا پست های شما پاک نشده و بار فنی کلوپ هواداران پرسپولیس بالا باشه

اگر هم اخبار مهمی که در باشگاه می گذره رو در اختیار دارید می تونین اینجا مطرح کنید و از از ارسال گزارشات تمرین و مصاحبه های قبل و بعد بازیکنان و مربیان که خیلی معمولی هستند خودداری کنید.
    با تشکر و آرزوی موفقیت برای ارتش سرخ
    ویرایش توسط anfild : 04-03-2009 در ساعت 21:03

2. 5 کاربر از پست مفید anfild تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

نمي‌دانم چه اتفاقي برايم افتاد
    هوار محمد:‌ دوست دارم به پرسپوليس و دايي خدمت كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك عراقي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوباره دوست دارم به دايي و باشگاه پرسپوليس خدمت كنم.

هوار ملا محمد پس از بازگشت دوباره به ايران در گفت و گويي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عنوان كرد: بنابر دلايلي كه دلايل آن را نمي‌دانم از ايران رفتم اما تصميم نهايي‌ام را براي ترك پرسپوليس نگرفته بودم.
    وي افزود: در آن شرايط اتفاقاتي افتاد كه تصميم گرفتم بروم اما حالا به خاطر دايي و پرسپوليس دوباره برگشتم تا به اين تيم خدمت كنم.
    هوار محمد ادامه داد: با مسئولان باشگاه صحبت كرده‌ام و مي‌دانم آنها براي من جرائمي در نظر گرفته‌اند كه بايد ببينم بعد از جلسه كميته انضباطي چه اتفاقي براي من مي‌افتد.
    وي در خصوص علي دايي گفت: دايي را به خوبي مي‌شناسم و مي‌دانم او بزرگترين بازيكن آسيا بود. گلزني‌هاي او را هيچ كس در آسيا فراموش نمي‌كند و خوشحالم كه با اين بازيكن و مربي بزرگ ايراني مي‌خواهم كار كنم.
    اين بازيكن يادآور شد: با هيچ كدام از بازيكنان مشكلي ندارم و در تمرينات پرسپوليس با تمام قوا شركت مي‌كنم. خواهش مي‌كنم در مورد گذشته زياد با من صحبت نكنيد چون با چهره متفاوت آمده‌ام تا پايان قراردادم در اين تيم بمانم.
    farsnews.ir

4. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هوار ملامحمد در غياب دايي با پرسپوليس تمرين كرد
    خبرگزاري فارس: هافبك عراقي تيم فوتبال پرسپوليس پس از يك ماه غيبت غيرموجه در تمرين امروز پرسپوليس حضور پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، هوار ملامحمد پس از يك ماه غيبت غيرموجه بعدازظهر امروز در تمرين حضور پيدا كرد.
    هوار محمد با برخورد بسيار سردي از سوي برخي از بازيكنان پرسپوليس مواجه شد.
    اين در شرايطي است كه علي دايي به دليل جلسه‌اي كه دارد هنوز در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نكرده و قرار است دقايقي ديگر در جمع قرمز‌پوشان حضور پيدا كند. هوار ملا محمد با اجازه از قائم مقام باشگاه پرسپوليس و حسين عبدي در تمرين امروز بعدازظهر پرسپوليس حضور پيدا كرد.
    تمرينات پرسپوليس همچنان ادامه دارد.
    farsnews

6. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

توقف پرسپوليس مقابل ذوب‌آهن در اولين حضور دايي
    خبرگزاري فارس: ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب‌آهن با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي پرسپوليس و ذوب آهن از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي با حضور 30 هزار تماشاگر آغاز شد.
    پرسپوليس كه با تغيير در كادرفني به تعطيلات اجباري ليگ برتر رفت امروز با علي دايي مقابل ذوب آهن قرار گرفت.
    بعد از اينكه دو تيم براي دقايقي به ارزيابي هم پرداختند اين ذوب آهن بود كه رفته رفته نبض بازي را به دست گرفت و حتي حملات خوبي هم روي دروازه پرسپوليس خلق كرد.
    در صحنه اي از بازي شوت محمد قاضي را معمارزاده با واكنشي مناسب به كرنر فرستاد و توپ ارسال شده از نقطه كرنر نيز موقعيت خوبي براي تيم اصفهاني ايجاد كرد به طوري كه آرفي از روي خط دروازه پرسپوليس توپ را دور كرد.
    در ادامه اين نيمه دو تيم حملاتي داشتند اما به نتيجه اي نرسيدند.

نيمه دوم با تغييري كه پرسپوليس در تركيب خود ايجاد كرده بود آغاز شد.
    درحالي كه اين تيم ذوب آهن بود بر بازي تسلط داشت پرسپوليس توانست با خطاي محمد حسيني روي هادي نوروزي صاحب ضربه پنالتي شود. اين ضربه را در دقيقه 53 محسن خليلي به گل تبديل كرد.
    بعد از اين گل سرخپوشان نتوانستند حمله اي روي دروازه تيم اصفهاني ايجاد كنند و شاگردان منصور ابراهيم زاده با تلاش فراوان توانستند در دقيقه 86
    با پاس كاسترو و ضربه دقيق كيوان امرايي به گل رسيد تا تعويض هاي ابراهيم زاده جواب دهد.
    اين تيم اصفهاني در دقايق پاياني نيز دو، سه موقعيت مناسب را از دست داد.

بدين ترتيب پرسپوليس در اولين حضور علي دايي به عنوان سرمربي يك امتياز گرفت و جمع امتيازهاي خود را به 34 رساند و در رده سوم جدول باقي ماند. ذوب آهن نيز با اين تساوي 41 امتيازي شد و در رده دوم قرار گرفت.

قضاوت اين مسابقه بر عهده محسن قهرماني بود. وي به علي احمدي از ذوب آهن و حسين بادامكي از پرسپوليس كارت زرد داد.

بازيكنان پرسپوليس:
    ميثاق معمارزاده، شيث رضايي، مجتبي شيري، ابراهيم شكوري، عليرضا محمد، تياگو فراگو، عادل كلاه كج، محمد پروين(46- محمد منصوري)، حسين بادامكي، آرفي( 46- محسن خليلي) و هادي نوروزي(71- ميثم بائو)
    سرمربي: علي دايي

بازيكنان ذوب آهن:
    شهاب گردان، سيد محمد حسيني، محمد صلصالي، فرشيد طالبي، حسن اشجاري، محمد منصوري، محمد رضا خلعتبري( 85- كاسترو)، اسماعيل فرهادي، محمد قاضي(69- كيوان امرايي)، علي احمدي و قاسم حدادي فر(65- محسن مسلمان)
    سرمربي: منصور ابراهيم زاده

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دايي: گل ذوب‌آهن آفسايد بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گل ذوب‌آهن در شرايط آفسايد به ثمر رسيد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، علي دايي پس از تساوي يك بر يك برابر ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول بازي خوبي را شاهد نبوديم و بازي سرد بود اما در نيمه دوم شرايط بهتر شد و مي‌توانستيم پيروز اين مسابقه باشيم. يك اشتباه باعث شد گل مساوي را دريافت كنيم. فوتبال همين است. در اثر يك لحظه غفلت فرصت از دست مي‌رود.

وي گفت: امروز بازيكنان آن طور كه من مي‌خواستم بازي نكردند اما گل ذوب‌آهن در شرايط آفسايد به ثمر رسيد. كاسترو در موقعيت آفسايد قرار داشت. من جايي ايستاده بودم كه بر خط دفاعي پرسپوليس مسلط بودم. اگر همين طور بازي ادامه پيدا مي‌كرد و داور خطاي بازيكنان ذوب آهن را نمي‌گرفت گل دوم را هم دريافت مي‌كرديم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد خط حمله اين تيم گفت: ما توان گلزني داريم و بازيكنان خوبي در پرسپوليس هستند. آنها بهترين نفرات ايران هستند و با گذشت زمان شرايط ما بهتر خواهد شد. براي گلزني كل تيم بايد حمله كند همانطور كه در دفاع نيز كل تيم بايد شركت داشته باشد.

دايي ادامه داد: بايد موقعيت‌هاي زيادي براي گلزني خلق كنيم تا بتوانيم به گل‌هاي بيشتري برسيم. من از بازيكنانم و نتيجه راضي نيستم.
    وي درباره علت اخراج عابدزاده عنوان كرد: عابدزاده از بزرگان فوتبال ايران است اما با توجه به شرايط دروازه‌بانان پرسپوليس و خلق وخوي خودم تصميم گرفتيم با او همكاري نداشته باشيم.

10. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

شعار تباني در آزادي سر داده شد
    خبرگزاري فارس: برخي از هواداران تيم فوتبال پرسپوليس با سر دادن شعار تباني ناراحتي خود از تساوي مقابل ذوب‌آهن را نشان دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، برخي از هواداران پرسپوليس بعد از پايان بازي با سردادن شعار " تباني تباني فوتبال اصفهاني " اعتراض خود به تساوي يك بر يك را نشان دادند.

* حبيب كاشاني از اين تساوي ناراحت بود و با همان حالت وقتي قصد رد شدن از تونل را داشت با هواداران تيم مواجه شد و به حرف هاي آنها گوش داد.

* با وجود تساوي خانگي پرسپوليس شمار زيادي از هواداران اين تيم علي دايي را تشويق كردند اما شماري هم به شدت به داوري معترض شدند.
    farsnews

12. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ديگر وارد حاشيه نمي‌شوم
    رضايي‌: هر چه در گذشته بين من و دايي بود تمام شده است
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ ديگر وارد حاشيه نخواهم شد و هر چه در گذشته بين من و علي دايي بوده، تمام شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس، شيث رضايي پس از تساوي يك بر يك برابر ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي بود و مي‌توانستيم برنده اين مسابقه باشيم اما گل ذوب‌آهن در شرايط آفسايد به ثمر رسيد و ما از برد محروم شديم.
    وي در مورد تغييرات در پرسپوليس گفت: هر تغييراتي كه انجام مي‌شود به صلاح باشگاه است. مديران تلاش خواهند كرد تا باشگاه را به بهترين شكل اداره كند و شرايط ايده‌آلي را رقم بزنند.
    مدافع پرسپوليس در مورد بازوبند كاپيتاني اين تيم كه علي دايي به او داد گفت: برخي مي‌خواهند من را به حاشيه بكشانند اما بايد به آنها بگويم برايشان متاسفم. من ديگر وارد حاشيه نخواهم شد و هر چه در گذشته بين من و علي دايي بوده، تمام شده است.
    farsnews.ir

14. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

باقري از شنبه در تمرينات پرسپوليس شركت مي‌كند
    خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس پس از رفع مصدوميت از روز شنبه مي‌تواند در تمرينات اين تيم شركت كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، كريم باقري كه به دليل مصدوميت نتوانست تيم پرسپوليس را در ديدار برابر ذوب‌آهن همراهي كند از روز شنبه و پس از رفع مصدوميتش تمرينات خود را همراه با ساير بازيكنان پيگيري خواهد كرد.
    مهدي شيري كه درحال حاضر به صورت انفرادي و تخصصي تمرين مي‌كند مي‌تواند از روز شنبه در تمرينات گروهي شركت كند.
    شيث رضايي هم امروز آزمايش MRI خواهد داد و پس از مشخص شدن جواب آزمايش پزشك تيم درخصوص وضعيت وي اظهار نظر مي‌كند.
    هادي نوروزي، ديگر مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس از 2 روز ديگر همراه با ساير بازيكنان تمرينات خود را آغاز خواهد كرد.
    مجتبي زارعي بايد 2 هفته استراحت كند تا مصدوميتش برطرف شود.
    تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در هفته بيست و دوم رقابت‌هاي ليگ برتر ايران برابر ذوب‌آهن با نتيجه يك بر يك متوقف شد.
    farsnews

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

صحبت‌هاي اختصاصي دايي با پروين، كلاه‌كج و منصوري
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در غياب كريم باقري پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 11 امروز در زمين شركت واحد و در غياب كريم باقري تمرينات خود را پيگيري كردند.

* شيث رضايي و هادي نوروزي پس از حضور در تمرين و اجازه گرفتن از كادر فني به دليل مصدوميت محل تمرين را ترك كردند.

* مهدي شيري و مجتبي زارعي به صورت اختصاصي تمرينات خود را پيگيري كردند.

* بازيكنان اصلي در ديدار با ذوب‌آهن زير نظر مولايي به ريكاوري پرداختند و بازيكنان ذخيره هم زير نظر عبدي به كار با توپ، هندبال و حفظ توپ مشغول شدند.

* در طول تمرين دايي با عبدي و يحيوي صحبت و نكات لازم را به آنها گوش‌زد مي‌كرد.

* در ابتداي تمرين بازيكنان تور سپك تاكرا نصب كردند و دقايقي به انجام اين بازي مشغول شدند.

* علي دايي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در جريان تمرين به صورت اختصاصي با محمد پروين، عادل كلاه‌كج و محمد منصوري صحبت كرد.

* هوار ملا محمد پس از انجام كارهاي بدنسازي همراه با بازيكنان اصلي تمرينات را ادامه داد و بنا به نظر كادر فني از انجام حركات توپي منع شد.
    تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در هفته بيست و دوم رقابت‌هاي ليگ برتر ايران برابر ذوب‌آهن با نتيجه يك بر يك متوقف شد.

farsnews

18. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اشجاري: با دايي تا جهنم هم مي‌روم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: علاقه خود به دايي را كتمان نمي‌كنم و با او تا جهنم هم مي‌روم.

حسن اشجاري در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته مقابل پرسپوليس اظهار داشت: به جز 15 دقيقه اول نيمه دوم جريان بازي دست ذوب آهن بود و كنترل خوبي داشتيم و حتي مي توانستيم بازي را ببريم اما از فرصت هاي خود به خوبي استفاده نكرديم.
    وي افزود: بعد از به ثمر رساندن تساوي، دو موقعيت خيلي خوب را از دست داديم. در مجموع بازي كيفيت خوبي نداشت اما كسي نمي تواند از ذوب آهن انتظار داشته باشد در ورزشگاه آزادي 90 دقيقه حمله كند.
    اشجاري كه از بازيكنان مورد علاقه علي دايي در زمان مربيگري در تيم ملي بود در خصوص شايعات قبل از اين مسابقه مبني بر تماس دايي با وي براي حضور در پرسپوليس براي فصل آينده عنوان كرد: اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد. اتفاقا ديروز سعي كردم بهترين بازي را انجام دهم تا اين شائبه از بين برود و توانستم بازي خوبي هم به نمايش بگذارم. البته من علاقه خود به دايي را به هيچ وجه كتمان نمي كنم. هميشه هم گفته ام افتخار مي كنم كه با حضور دايي در تيم ملي ملي پوش شدم و با رفتن او هم رفتم. به خاطر علاقه اي كه به او دارم حاضرم با دايي تا جهنم هم بروم و برايش حتي رايگان بازي كنم.
    اين بازيكن كه با حضور افشين قطبي ديگر به تيم ملي دعوت نشد، تصريح كرد: هيچ وقت عليه قطبي مصاحبه نكرده ام و نمي دانم چرا اين تصور به وجود آمده كه قطبي به خاطر مصاحبه مرا دعوت نمي كند؟ قبل از اينكه من حرفي بزنم او در ليست اوليه خود نام مرا نگنجاند. حتما دليلي براي خودش دارد اما برايم جالب است كه از كارشناسان هم كسي به دعوت نشدن من انتقادي نكرد.
    اشجاري ادامه داد: در نيم فصل اول بهترين بازي ها را براي ذوب آهن انجام دادم اما نمي دانم چرا بازي هايم براي قطبي و همكارانش به چشم نيامد. شايد من و شماري از بازيكنان ديگر به خاطر علاقه دايي به ما پشت خط مانده ايم. هميشه به حضور در تيم ملي فكر مي كنم و اگر دعوت نشوم فقط به خاطر سليقه قطبي است و گرنه من مشكل فني ندارم.
    farsnews

20. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

از نيمكت‌نشيني در نيمه اول ناراحت نيستم
    منصوري: به تصميمات دايي احترام مي‌گذارم
    خبرگزاري فارس: هافبك پرسپوليس گفت: مهم نيست كه در نيمه اول نيمكت نشين بودم و به تصميمات دايي احترام مي گذارم.

محمد منصوري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد تساوي يك بر يك مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: بازي سختي داشتيم. آنها نزديك 4 سال است كه در كنار يكديگر بازي مي‌كنند و از نظر هماهنگي نيز در رتبه اول ليگ قرار دارند.
    منصوري ادامه داد: در نيمه اول بازي خوبي انجام نداديم اما در نيمه دوم بهتر شديم و اگر 5 دقيقه دوام مي‌آورديم مي‌توانستيم به پيروزي برسيم.
    وي در مورد نيمكت نشيني در نيمه اول تاكيد كرد: مهم نيست كه نيمكت نشين شدم و بايد به تصميمات دايي احترام بگذارم و تنها نتيجه گرفتن پرسپوليس اهميت دارد.
    هافبك پرسپوليس تصريح كرد: تيم ما يكدست است و اميدوارم در بازي‌هاي آينده بتوانيم جبران كنيم، هرچند كه كار سختي را پيش رو داريم.
    farsnews

22. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)