Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 15 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 147
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

پیش فرض مصاحبه بازیکنان سپاهان

ايشان بزرگتر من است و احترامش را نگه مى دارم

عقيلى: خوشحالم كه مقابل توهين و فحاشى هاى قلعه نويى سكوت كردم

پس از قهرمانى سپاهان در ليگ برتر انتظار مى رفت كه زردپوشان اصفهانى روزهاى آرامى را پشت سر بگذارند ولى حمله امير قلعه نويى به هادى عقيلى در رختكن ورزشگاه ثامن مشهد،همه چيز را تحت الشعاع قرار داد. قلعه نويى معتقد بود كه عقيلى بازى ضعيفى را از خود به نمايش گذاشت و همين موضوع باعث شد تا سرمربى سپاهان از مدافع ملى پوش تيمش به شدت انتقادكند. البته صحبت هاى قلعه نويى فقط به مسائل فنى مربوط نشد و درادامه الفاظ ديگرى از زبان امير خارج شد كه خيلى ها را در رختكن بهت زده كرده بود. نوع بازى عقيلى در نيمه دوم بازى سپاهان مقابل ابومسلم نشان مى داد كه اتفاقى در رختكن براى وى رخ داده است. اين بازيكن ملى پوش و كاپيتان دوم سپاهان كه رابطه خوبى با قلعه نويى ندارد، بعد از اشتباهى كه در نيمه اول انجام داد و منجر به گلزنى حريف شد، در بين ۲ نيمه و در رختكن به شدت مورد حمله سرمربى تيم قرار گرفت تا جايى كه قلعه نويى به وى گفت: »... به آن تيم ملى كه تو در آن بازى مى كنى!» عقيلى كه خود از اشتباه نيمه اولش بسيار ناراحت بود، با شنيدن اين جملات سرش را پايين انداخته بود و واكنشى هم نشان نداد.قلعه نويى با فرياد از عقيلى خواسته وقتى او حرف مى زند، سرش را بالا بگيرد. در اين لحظه بازيكن ها كه هاج و واج صحنه را تماشا مى كردند با ديدن عصبانيت شديد عقيلى، هر لحظه اين احتمال را مى دادند كه او واكنش تندى از خود نشان بدهد، اما در حالى كه ممكن بود كار به جاهاى باريك تر بكشد،هيچ عكس العملى از عقيلى سر نزد.در اين ميان مديرعامل سپاهان، محمدرضا ساكت به ميان معركه مى آيد و از عقيلى خواهش مى كند كه به خاطر جشن قهرمانى ماجرا را پى نگيرد.پس از اين ماجراها حالا عقيلى شرايط ويژه اى در سپاهان دارد و بعيد به نظر مى رسد در اين تيم ماندگار شود.او تصميمش را براى جدايى از سپاهان گرفته ولى فعلا دوست ندارد در اين مورد حرفى بزند.عقيلى در مورد اتفاقاتى كه در بازى با ابومسلم افتاد،دقايقى با خبرگزارى فوتبال ايران گفت و گو كرد:

•داستان درگيرى لفظى ات با امير قلعه نويى چيست؟
    - درگيرى لفظى يعنى اينكه ۲ نفر با هم جر و بحث كنند اما من در اين ماجرا هيچ حرفى نزدم و فقط سكوت كردم.
    مثل اينكه در رختكن به شدت از حرف هاى قلعه نويى ناراحت بودى؟
    - من اصلا دوست ندارم در مورد اين ماجرا حرف بزنم تا قضيه كش پيدا كند ولى بايد بگويم كه توهين هاى ايشان را هيچ وقت فراموش نمى كنم.البته او بزرگتر است و احترامش را نگه مى دارم و بهتر است كه حرفى نزنم.
    مى گويند وقتى قلعه نويى حرف مى زده،تو سر تكان دادى و اين باعث عصبانيت او شده است؟
    - اولا كه من سرم پايين بود، ثانيا اگر من سر هم تكان داده باشم فكر نمى كنم كه كار عجيبى باشد.وقتى توهين و فحاشى شنيدم خيلى خودم را نگه داشتم كه فقط سرم پايين بود.
    يعنى تو در جواب جملات قلعه نويى هيچ جوابى ندادى؟
    - خير.من هيچ حرفى نزدم و خوشحالم كه مقابل توهين و فحاشى هاى ايشان هيچ عكس العملى نشان ندادم و سكوت كردم.من خيلى ناراحت بودم و شايد خيلى ها نتوانند باور كنند كه چه حرف هايى شنيدم اما الان خوشحالم كه آن زمان خودم را كنترل كردم.
    قضيه داد و بيداد كردنت سر ميز صبحانه چه بود؟
    - اصلا اتفاق خاصى نيفتاد كه بخواهم در اين مورد حرف بزنم.اين موضوع ربطى به اتفاقاتى كه در رختكن افتاد ندارد.
    از ابتداى فصل با قلعه نويى مدام مشكل داشتى.اينطور نيست؟
    - بله.
    چرا تصميم به ترك سپاهان نگرفتى؟
    - دلايلى بود كه امكان جدايى وجود نداشت.
    نمى خواهى بگويى قلعه نويى در رختكن چه حرف هايى زد؟
    - من هيچ جوابى ندارم و در اين مورد بعدا اگر لازم باشد حرف هايم را مى زنم.
    با اين شرايط اگر قلعه نويى در سپاهان بماند،تو حتما جدا مى شوى.اينطور نيست؟
    - الان صحبت نكنم بهتر است.بعد از ليگ همه چيز مشخص مى شود.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآرديولا
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجيدي وژاوي هرناندزوديويد بكهام

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    31
    تشکر شده 60 در 16 پست

سیدمهدی رحمتی
    سید مهدی رحمتی
    شناسنامه
    نام کامل
    سید مهدی رحمتی
    زادروز
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    زادگاه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]،[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    قد
    ۱٫۸۴
    اطلاعات باشگاهی
    باشگاه کنونی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    شمارهٔ پیراهن
    1
    پُست
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    باشگاه‌های حرفه‌ای
    تیم ملی
    ۳۶
    سید مهدی رحمتی (زاده [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) فوتبالیست ایرانی است. او اکنون عضو تیم باشگاهی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است. او همچنین سابقه سنگربانی در تیم‌های [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] را داشته‌است.

4. کاربر روبرو از پست مفید HILLARY تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه قلعه نوعی

پولدار بودن سپاهان شده دكان برخى افراد

قلعه نويى: پورغلامى چطور زمانى كه تراكتور را برد از اين حرفها نمى زد؟

امير قلعه نويى سرمربى سپاهان گفت: درد فوتبال ايران مربى بزرگ خارجى نيست و هيچ تضمينى وجود ندارد كه با چنين كارى به موفقيت برسيم.
    صحبت با امير قلعه نويى نه فقط از اين جهت كه سرمربى سپاهان است بلكه از اين منظر كه عضو كميته فنى فدراسيون فوتبال هم هست مى تواند بيانگر خيلى از موارد باشد. اين كه او به عنوان يكى از تصميم گيران كميته فنى با حضور مربى خارجى موافق است يا نه يكى از اين مسائل است. به خصوص در اين زمان كه برخى مسئولان فدراسيون صحبت از مذاكره با مربيان خارجى را مطرح مى كنند و كفاشيان هم در آخرين اظهارنظرش گفته كه اولويت براى جانشينى قطبى با يك مربى بزرگ خارجى است.
    گفت وگو با وى را بخوانيد:

• سپاهان در چه شرايطى قرار دارد؟

- وضعيت ما بسيار خوب است اگر چه در انزلى بازى سختى را پيش رو داريم. ملوان تيم جوانى است كه فوتبال را تاكتيكى بازى مى كند. براى كسب امتيار از نماينده انزلى چند بازى آخر اين تيم را آناليز كرديم. ملوان تيم با برنامه اى است و به همين دليل بازى سنگينى را پيش بينى مى كنم.
    به هر حال ما هم سپاهان هستيم و براى اينكه در كورس قهرمانى باقى بمانيم و به صدر نزديك شويم بايد ديدارى هجومى را دستور كار قرار دهيم.

• بنابراين براى دفاع كردن به انزلى نمى رويد؟

- ما اصلاً بازى دفاعى بلد نيستيم. من به عنوان مربى هر جا هستم دوست دارم تيمم هجومى بازى كند چون فوتبالدوستان بازى هجومى را دوست دارند. اميدوارم شرايط زمين به گونه اى باشد كه بتوانيم بازى خوبى انجام دهيم.

• فرهاد پورغلامى سرمربى ملوان اعلام كرده سپاهان بازيكنان گرانقيمتى دارد و از بودجه زيادى بهره مى برد...

- دوستان بايد در مورد مسائل تاكتيكى صحبت كنند. متاسفانه چنين اظهار نظرهايى همه گير شده و اين فرهنگ بسيار غلطى است. آيا در اروپا هم تيم شانزدهم جدول زمانى كه با منچسترپونايتد بازى دارد چنين صحبت هايى را انجام مى دهد؟

• به هر حال سرمربى ملوان نظرش را گفته است.

- وى اختيار دارد كه نظر شخصى خودش را بدهد، اما نبايد درباره شرايط و موقعيت تيم حريف حرف بزند. اين موضوع براى برخى دوستان تبديل به دكان شده است. آيا در اروپا خرجى كه تيم هاى بزرگ مانند بارسلونا و رئال مادريد مى كنند با تيمى مثل اوساسونا برابر است؟ آيا مربيان تيم هايى مانند اوساسونا هنگام ديدار با رئال مادريد يا بارسلونا چنين حرف هايى مى زنند؟

• شايد پورغلامى خواسته از پايين بودن قدرت مالى تيمش بگويد؟

- به نظر من شرايط فعلى ملوان نسبت به گذشته بهتر است و همه جوره حمايت مى شود. خودم زمانى كه در استقلال اهواز بودم ۶ ماه پول نگرفتم تا شفيع زاده آمد و به من پول داد. آيا چنين حرف هايى را زدم؟ در همان زمان همين سپاهانى كه قهرمان شد را هم شكست دادم.

• اما ملوان با فقر مالى و كمبود بازيكن مواجه است.

- من اين مساله را قبول ندارم چون منطقه آزاد به اين تيم كمك مى كند. بازيكنان سرباز نيز به آنها يارى مى رسانند. بازيكنى مانند مهرداد اولادى چقدر قيمت دارد؟ پولى كه در امارات گرفت را مگر بازيكنان ايرانى گرفته اند؟ پس آنها نيز به لحاظ بازيكن كمبودى ندارند و به خوبى حمايت مى شوند. به نظر من آنها با اين حرف ها تيمشان را كوچك مى كنند. ملوان تيمى بزرگ و با طرفداران زياد است. من خودم زمانى هم كه سرمربى استقلال تهران بودم و با وجود آنكه در كورس قهرمانى قرار داشتيم به دليل مشكلات مالى و بى پولى، عليرضا نيكبخت را فروختيم بنابراين از پورغلامى تعجب مى كنم چرا اين صحبت ها را مى كند! چطور زمانى كه تراكتورسازى را شكست مى دهند با كار تاكتيكى بوده است، اما به ما كه مى رسند بحث دارا و ندار را پيش مى كشند؟ در همه جاى دنيا برخى تيم ها بيشتر خرج مى كنند و برخى كمتر.

• هزينه هاى مالى نام سپاهان زبانزد خاص و عام شده است.

- متاسفانه و اين در حالى است كه برخى تيم ها به مراتب بيشتر از سپاهان هزينه كرده اند. ۲۰ سال در استقلال بوده ام، اما حالا كه سرمربى سپاهان هستم ديگر به خودم اجازه نمى دهم درباره آن تيم حرف بزنم. نمى دانم چطور به خودشان اجازه مى دهند در مورد ديگر تيم ها اينگونه صحبت كنند.

• بعد از ديدار با راه آهن از خبرنگاران خواستيد كه مقابل ناداورى ها حق اين تيم را بگيرند. بيان اين خواسته دليل خاصى داشت؟

- اين مسائل عمدى نيست و سهوى است، اما سال گذشته جوى عليه ما راه انداختند كه سابقه نداشته است. در بازى هاى امسال به خاطر اشتباهات داورى متضرر شديم. در بازى هاى امسال در تساوى ها
    و ۲ شكست تيم ما ناداورى ها تاثير بسزايى داشت و من اين انتظار را دارم كه خبرنگاران به ويژه رسانه هاى داخلى اصفهان از اجحاف در حق تيم ما بنويسند و حق ما را بگيرند.

• بنا بر راى كميته انضباطى شما و باشگاه سپاهان با جريمه مالى و محروميت تعليقى مواجه شده ايد. اعتراضى به اين راى داريد؟

- به رأى آنها احترام مى گذارم. در مجموع، حق، اين صحبتى است كه مى گويم. به استناد فيلم و كارشناسان متضرر شديم. داوران مظلوم ترين قشر جامعه فوتبال هستند، اما هنوز از جو سال گذشته ناراحتم. اگر هم اعتراض مى كنيم بايد در چارچوب قانون باشد.

• به عنوان سرمربى سابق تيم ملى ايران، شرايط تيم ملى در آستانه شروع جام ملت هاى ۲۰۱۱ آسيا و بحث حضور مربيان بزرگ خارجى را چطور ارزيابى مى كنيد؟

- بحث حضور اريكسون يا مارادونا مهم نيست چون من معتقدم براى داشتن يك تيم ملى قدرتمند بايد همه موارد حرفه اى براى تيم ملى رعايت شود.

• بحث مذاكره با مربيان خارجى به افشين قطبى ضربه نمى زند؟

- قطبى با پيوستن به تيم شيميزو اس پالس تكليف خودش را روشن كرد و اين موضوع نمى تواند براى وى بار منفى در پى داشته باشد چون اين مربى تكليف خودش را روشن كرد.

• به عنوان يكى از اعضاى كميته فنى آيا به حضور مربى خارجى راى مثبت داديد؟

- در جلسه گذشته كميته فنى هيچ صحبتى در مورد مربى خارجى يا داخلى تيم ملى صحبتى نشد و ما بيشتر در مورد تيم اميد بحث كرديم. درباره تيم ملى بزرگسالان نيز قرار شد قطبى برنامه هايش را به صورت كتبى به كميته فنى بياورد و ما در مورد برنامه هايش بحث كرده و نظر بدهيم.

• با آوردن مربى بزرگ خارجى مشكلات تيم ملى حل خواهد شد؟

- فوتبال حرفه اى دنيا فقط به يك مربى ختم نمى شود. مگر در گذشته مربيان بزرگ به ايران نيامدند؟ مگر بلاژوويچ مربى كوچكى بود پس چرا با ناكامى ايران را ترك كرد؟ براى داشتن يك تيم ملى قدرتمند بايد همه مسايل را به درستى كالبد شكافى كنيم. به نظر من با آوردن يك مربى بزرگ تضمينى براى موفقيت همه جانبه تيم ملى وجود نخواهد داشت.
    فوتبال علم و صنعت و همه چيز در فوتبال است. نمى توان يك كدام را داشت و از ساير موارد غافل ماند. فوتبال كنونى مقوله بسيار پيچيده اى است بنابراين نبايد تمركز اوليه را روى داخلى يا خارجى بودن مربى گذاشت بلكه بايد امكانات سخت افزارى و نرم افزارى فوتبالى حرفه اى را بايد فراهم كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاجبه قلعه نوعی

قلعه‌نويي: گفته بودم سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان خواهيد ديد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت:‌ قبلاً هم گفته بودم كه سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان آسيا خواهيد ديد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه‌نويي پس از پيروزي پر گل 5 بر يك سپاهان مقابل الجزيره امارات در نشست مطبوعاتي اين ديدار اظهار داشت: خدا را شكر مي‌كنم كه يك بازي خوب و تاكتيكي انجام داديم، توانستيم يك ديدار منطقي فراتر از سطح آسيا انجام دهيم. بازيكنانم را ستايش مي‌كنم كه حرفه‌اي عمل كرده و از تماشاگران سپاهان تشكر مي‌كنم كه با وجود مشكلات فراوان به ورزشگاه آمده و 90 دقيقه تيم را تشويق كردند.
    وي ادامه داد: موقعيت‌هاي زيادي داشتيم. از برد سپاهان خوشحالم اما واقعا از اينكه موقعيت‌هاي زيادي را يكي پس از ديگري از دست داديم ناراحتم چون براي يك تيم در هر بازي به اين اندازه موقعيت پيش نمي‌آيد و ما بايد فكري اساسي در اين مورد بكنيم.

قلعه‌نويي تاكيد كرد: مطمئناً از كيفيت بازي لذت برديد. ما در طي فصل بازيكنانمان را در اختيار نداشتيم و در يك ماه و نيم اخير كه همه آنها را در اختيار گرفتيم توانستيم كاري كنيم كه بازيكنان در زمين افكار كادر فني را پياده كنند.
    وي افزود: اميدوارم بازيكنانم مغرور نشده باشند و اين بازي را به فراموشي سپرده و تنها فيلم آن را نگاه داشته تا به بچه‌هايشان نشان دهند. ما بايد از اين به بعد فقط به بازي با استيل‌آذين فكر كنيم.

سرمربي سپاهان در پاسخ به اين سوال كه چرا اين تيم در بازي‌هاي داخلي به اندازه ديدار امشب موقعيت ايجاد نمي‌كند، گفت: اگر دقت كرده باشيد ما در بازي‌هاي داخلي هم موقعيت‌هاي زيادي داريم اما عاملي مانند خرابي زمين ورزشگاه‌ها باعث مي‌شود نتوانيم تاكتيك‌ها را اجرا كنيم.
    وي يادآور شد: قبلاً هم گفته بودم كه سپاهان ديگري را در ليگ قهرمانان آسيا خواهيد ديد و خوشحالم كه بازيكنان به بلوغ تاكتيكي رسيده‌‌اند.

قلعه‌نويي افزود: ليگ امارات هرگز به ليگ فوتبال ايران نمي‌رسد اما آنها از بازيكنان و مربيان بزرگي استفاده مي‌كنند كه خيلي تاثيرگذار است و از مربيان بين‌المللي در فوتبال اين كشور استفاده مي‌شود. زيرساخت‌هاي آنها قوي‌تر است اما امروز قدرت سپاهان را به رخ آنها كشيديم.

وي خاطرنشان كرد: پيش‌بيني برد را مي‌كردم اما هرگز با اين نتيجه، خير. امشب بازي خوبي را انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي را انجام داديم اما به نظر من اين يك اتفاق نبود.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    کیلینزمن
    بازیکن محبوب
    میشائیل بالاک-الیور کان-تورستن فیرینگس
    اسم واقعی شما
    rahime

GermanyHamburgBayern

تشکر ها
    69
    تشکر شده 179 در 71 پست

عمادرضا: از الان‌‌نمي‌توان قهرمان را پيش‌بيني‌کرد

عمادرضا مهاجم عراقي تيم فوتبال سپاهان که 2 هفته به دليل مصدوميت از ترکيب تيمش دور بود، بازگشت موفق‌آميزي به سپاهان داشت و در بازي با داماش گيلان يک گل 3 امتيازي زد تا زردپوشان اصفهاني به صدرجدول صعود کنند.
    بازي با داماش چطور بود؟
    بازي بسيار سختي بود و ما با اتوبوس سفر بسيار خسته‌کننده‌اي به رشت داشتيم ولي خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم ۳امتياز حساس را بگيريم.

بازي روي چمن مصنوعي سخت نبود؟
    مشکل خاصي وجود نداشت و ما اذيت نشديم فقط خوشحالم که ۳امتياز را گرفتيم.

تصاوير تلويزيوني نشان مي‌داد که با دست گل زدي و خيلي مشکوک بود. درست است؟
    خير من با دست گل نزدم و اين گل کاملا درست بود. خيلي خوشحالم که باز هم براي سپاهان گل سه امتيازي زدم. اگر دقت کنید متوجه می شوید با رانم به توپ ضربه زدم.

در اين فصل گاهي اوقات روي نيمکت نشسته‌اي. آيا اين موضوع برايت ناراحت‌کننده نبود؟
    من در ۲هفته اخير مصدوم بودم و بعد از پشت سر گذاشتن اين مصدوميت دوباره برگشتم. درضمن اگر هم روي نيمکت بنشينم دوست ندارم حرفي بزنم که حاشيه درست شود.

از اينکه سپاهان دو مهاجم جديد گرفته ناراحت نيستي و از رقابت کردن نمي‌ترسي؟
    سپاهان اگر ۱۰مهاجم ديگر هم بگيريد من هيچ ترسي ندارم. من در اين فوتبال آقاي گل شدم و بهترين گلزن تيم ملي عراق هستم و هيچ مشکلي بابت زياد شدن مهاجمان ندارم. اتفاقا معتقدم تيم ما قوي‌تر مي‌شود و اين به نفع سپاهان است.

کارکردن با زلاتکو کرانچار چطور است؟
    کرانچار مربي بسيار خوبي است و از کار کردن با او راضي هستم.

فکر مي‌کني استقلال رقيب اصلي شما است يا تراکتورسازي؟
    همه حريفان براي ما سرسخت هستند و از حالا هيچ چيز را نمي‌توان پيش‌بيني کرد.

10. کاربر روبرو از پست مفید دختر هامبورگی تشکر کرده است .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

به گزارش سپاهان نیوز مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: مهم نیست یک بر صفر ببریم یا ۲ بر صفر مهم این است که پیروز می‌شویم و ۳ امتیاز را می‌گیریم.

هادی تامینی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار سپاهان برابر فجرسپاسی اظهار داشت: بازی سختی بود، تیم فجرسپاسی از بازیکنان جوان و دونده ای سود می‌برد که دیروز کار را برای ما سخت کرده بودند اما تیم ما خوب کار کرد و حتی می‌توانست با توجه به موقعیت‌هایی که داشتیم نتیجه بهتری را بگیریم.
    وی در مورد اینکه سپاهان ۳ بازی متوالی است که یک بر صفر پیروز می‌شود گفت: مهم نیست یک بر صفر ببریم یا ۲ بر صفر مهم این است که پیروز می‌شویم و ۳ امتیاز را می‌گیریم؛ ضمن اینکه موقعیت‌های زیادی نیز در بازی‌ها از دست می‌دهیم.
    هادی تامینی که دیروز توسط هواداران سپاهان بسیار تشویق شد و عملکرد خوبی نیز از خود به نمایش گذاشت در این مورد بیان داشت: تماشاگران به من لطف دارند و به نظر من همین تماشاگران هستند که سرمایه اصلی فوتبال ما هستند و ما هم تمام تلاش خود را می‌کنیم تا قهرمانی را برای آنها به ارمغان بیاوریم.
    مدافع سپاهان که در نیم فصل شایعات زیادی مبنی بر پیوستنش به استقلال بود با بیان اینکه در نیم فصل دوم بازی‌های بیشتری به من رسید و مربیان هم از من خیلی راضی هستند خاطر نشان کرد: نیم فصل دوم ۴-۵ بازی برای سپاهان انجام دادم و مربیان هم از من راضی بودم و امیدوارم همین روند را ادامه دهم تا بتوانم به هدف‌های مدنظر خود برسم.
    تامینی همچنین در مورد بازی استقلال و تراکتور و اشتباه آشکار ترکی، داور آن دیدار اظهار داشت: به هر حال همه تیم‌ها از داوری ضرر کرده اند و خود ما هم دیروز یک پنالتی مسلممان گرفته نشد و چه بسا اگر گل نمی‌زدیم ۲ امتیاز حساس را به خاطر اشتباه داوری از دست می‌دادیم؛ البته باید بگویم ما کاری به دیدارهای استقلال و تراکتور نداریم و خودمان سعی می‌کنیم از بازی‌ها حداکثر امتیازات را بدست آوریم تا به قهرمانی برسیم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما ما کاری به آنها نداریم و به دنبال نتیجه گرفتن تیم خود هستیم.

به گزارش سپاهان نیوز و به نقل از ایمنا، مهدی کریمیان، زننده تک گل پیروزی بخش سپاهان در بازی برابر فجرسپاسی در گفتگو با ایمنا، پیرامون این بازی می‌گوید: در این بازی ما خوب شروع کردیم و در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و چند موقعیت خوب گلزنی نیز داشتیم اما در نیمه دوم این فجر بود که بهتر بازی کرد و پس از به ثمر رسیدن گل ما توپ و میدان در اختیار آنها بود اما به هر حال ما در خانه بازی می‌کردیم و به این ۳ امتیاز خانگی احتیاج داشتیم و خوشحالم که توانستیم این ۳ امتیاز را نیز به اندوخته های خود اضافه کنیم.
    وی در مورد صحنه مشکوک به پنالتی که در اوایل بازی برروی سیدصالحی به وجود آمد اظهار داشت: نمی‌دانم چرا داور پنالتی ۱۰۰ را برای نگرفت، به نظر من آن پنالتی اگر گرفته می‌شد کار ما بسیار راحت می‌شد و در ادامه حتی می‌توانستیم با اختلاف گل‌های بیشتری پیروز میدان باشیم.
    هافبک تیم فوتبال سپاهان در ادامه با بیان اینکه بازی تراکتور و استقلال را نیز دیدم خاطر نشان کرد: در آن بازی برای استقلال به اشتباه یک پنالتی گرفتند و بازیکن تراکتور نیز به اشتباه اخراج شد اما به هر حال ما کاری به آنها نداریم و به دنبال کسب حداکثر امتیازات از بازی‌های خودمان هستیم.
    کریمیان در مورد شادی پس از گل خود نیز در این بازی گفت: ما در تمرینات همیشه برای خوشحالی بعد از گل برنامه ریزی می‌کنیم و فکر می‌کنم این نیز عاملی شود تا هرکدام از بازیکنان انگیزه داشته باشند گل بزنند؛ آن خوشحالی یک مراسم مختص بوشهری‌ها است که من دمام می‌زدم و بقیه بازیکنان نیز سنج می‌زدند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش سپاهان نیوز محسن بنگر مدافع سپاهان تيمش را مدعي جدي قهرماني مي‌داند و تأكيد مي‌كند كه سپاهاني‌ها هيچ توجهي به نتايج استقلال و تراكتور ندارند.

بنگر در گفت‌وگو با ایمنا حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند: قبلا هم پيش‌بيني كرده بودم كه تيم ما شرايط خوبي پيدا كند. الان فقط ۳ امتياز با استقلال فاصله داريم و در هفته‌هاي آينده مي‌توانيم صدرنشين شويم. ما اين هفته به گيلان مي‌رويم تا با داماش بازي كنيم و استقلال هم بازي سختي با پرسپوليس دارد كه شايد امتياز از دست بدهد. بعد از بازي با داماش هم دو بازي در اصفهان داريم كه مي‌توانيم نهايت استفاده را ببريم.
    بنگر در پاسخ به اين سوال كه آيا براي شما بهتر نبود بازي استقلال و تراكتور مساوي مي‌شد كه او مي‌گويد: ما اصلا به نتايج استقلال و تراكتور كاري نداريم و مهم اين است كه خودمان ببريم. استقلال و تراكتور تا آخر ليگ رقيبان اصلي ما هستند ولي سپاهان فقط بايد به خودش فكر كند و كاري به استقلال نداريم. ما بايد از بازي‌هاي خانگي حداكثر امتياز را بگيريم تا مدعي اول قهرماني باشيم.
    خيلي‌ها معتقدند كرانچار نقش بسيار مهمي در روند صعودي سپاهان داشته كه بنگر در اين خصوص مي‌گويد: تيم ما قبل از آمدن كرانچار به هيچ عنوان آرامش نداشت ولي بعد از آمدن او همه چيز تغيير كرد و حالا همه بازيكنان مسووليت‌پذير هستند. خيلي‌ها در ابتداي فصل فكر مي‌كردند كه سپاهان به دليل تغيير و تحولات زياد امسال هفتم هم نمي‌شود ولي تيم ما حالا نشان مي‌دهد كه شخصيت بالايي دارد و حتي امسال مي‌توانيم براي سومين‌بار پياپي قهرمان ليگ شويم.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

در وسط زمستان یک بهمن داغ فوتبالی در راه است؛ در بررسی دیدارهای ۳ مدعی اصلی قهرمانی لیگ برتر در بهمن ماه به تحلیل وضعیت این ۳ تیم در ماه پیش رو پرداخته ایم.

سپاهان نیوز- هفته بیست و یکم لیگ برتر نیز برگزار شد و در پایان این هفته چهره مدعیان اصلی قهرمانی در پایان فصل مشخص شد.

در حال حاضر استقلال ۴۰ امتیازی در صدر جدول را، تراکتورسازی با امیر قلعه نویی با ۳۹ امتیاز و سپاهان تازه جان گرفته با ۳۷ امتیاز تعقیب می‌‌کنند و اصلی ترین رقیبان این تیم برای قهرمانی لیگ یازدهم محسوب می‌شوند.

اما اگر نگاهی به دیدارهای این ۳ تیم در بهمن ماه داشته باشیم متوجه می‌شویم با توجه به دیدار رو در روی استقلال و تراکتور کار سپاهان برای تکیه بر صدر جدول در پایان این ماه بسیار زیاد است.

۱- استقلال

این تیم در بهمن ماه ۶ دیدار نسبتا دشوار با فاصله زمانی کم خواهد داشت؛ ۵ دیدار در لیگ برتر و یک دیدار در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا برابر ذوب آهن.

استقلالی‌ها در هفته بیست و دوم روز پنجم بهمن ماه در ورزشگاه آزادی برابر فولادی قرار می‌گیرند که در نیم فصل دوم از ۴ دیدار در ۳ دیدار پیروز بوده است؛ این تیم ۴ روز بعد در دیداری فوق العاده حساس و سرنوشت ساز در یادگار امام تبریز برابر تراکتورسازی و یاران قلعه نویی صف آرایی خواهد کرد.

استقلال اما پس از این دو دیدار سخت در دیداری حساس تر در داربی ۷۴ سرخابی ها روز پنجشنبه ۱۳ بهمن در ورزشگاه آزادی برابر پرسپولیسی که با دنیزلی می‌خواهد انتقام ۴ شکست اخیر در داربی را از آبی پوشان بگیرد قرار خواهد گرفت.

شاگردان پرویز مظلومی ۴ روز بعد کار نسبتا آسانتری نسبت به ۳ دیدار قبلی خود خواهند داشت و باز هم در ورزشگاه آزادی میزبان سایپا و شاگردان مجید صالح باانگیزه خواهند بود؛ استقلال پس از این دیدار روز ۲۱ بهمن ماه در پلی آف لیگ قهرمانان آسیا باز هم در آزادی میزبان ذوب آهن خواهد بود.

استقلالی‌ها در حالی که نسبت به ملوان در هفته بیست و ششم ۳ روز کمتر استراحت کرده اند، ۴ روز بعد از دیدار آسیایی با ذوب آهن باز هم در ورزشگاه آزادی میزبان ملوانی خواهند بود که در دیدار رفت در انزلی برابر این تیم با نتیجه ۴ بر ۲ شکست خورده بودند؛ البته استقلال روز ۲۹ بهمن در صورتی که برابر ذوب آهن پیروز شود در دیدار دوم پلی آف لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الاتفاق عربستان خواهد رفت.

شاید تنها دلخوشی استقلالی‌ها در این برنامه سخت و فشرده در بهمن ماه این باشد که به غیر از دیدار با تراکتورسازی در تبریز در سایر دیدارهای این ماه در ورزشگاه آزادی بازی خواهند کرد.

۲-تراکتورسازی

این تیم تبریزی نسبت به استقلال برنامه راحت تری دارد اما باز هم با توجه به اینکه در این ماه به مصاف استقلال و نفت تهران خواهند رفت برنامه چندان آسانی را در بهمن ماه پیش رو نخواهند داشت؛ تراکتورسازی در بهمن ماه ۵ دیدار در لیگ برتر دارد.

تراکتورسازی در هفته بیست و دوم روز چهارشنبه ۵ بهمن در تبریز در حالی مهمان شهرداری در داربی تبریز خواهد بود که عملا میزبان است، شاگردان امیر قلعه نویی ۴ روز بعد در روز ۹ بهمن در هفته بیست و سوم باز هم در تبریز در دیداری فوق العاده حساس برابر رقیب جدی قهرمانی یعنی استقلال قرار خواهند گرفت.

سرخ پوشان تبریزی که چهارمین سال حضور خود در لیگ برتر را تجربه می‌کنند ۵ روز پس از دیدار با استقلال در هفته بیست و چهارم در دیداری سخت در تهران به مصاف نفت تهران و شاگردان فرکی خواهند رفت.

تراکتورسازی در هفته بیست و پنجم روز ۱۹ بهمن در تبریز در دیداری نسبتا آسان برابر نفت آبادان صف آرایی خواهند کرد سپس در آخرین دیدار بهمن ماه خود در هفته بیست و ششم در کرمان برابر مسی که نمی‌خواهد سقوط کند دیدار نسبتا سختی را برگزار خواهند کرد.

برنامه دیدارهای تراکتورسازی در بهمن ماه به حد استقلال فشرده نیست اما بازی‌های این تیم با استقلال، نفت تهران و مس کرمان می‌تواند برای تیم امیر قلعه نویی مشکل ساز باشد.

۳- سپاهان

طلایی پوشان اصفهان که با کرانچار به روزهای اوج خود بازگشته اند سرسختانه به دنبال کسب سومین قهرمانی متوالی خود در لیگ برتر خواهند

بود؛ سپاهان در بهمن ماه به غیر از دیدار با نفت تهران بازی‌ها نسبتا آسانی خواهد داشت که سخت ترین آنها شاید دیدار با سایپا و مس در اصفهان باشد.

شاگردان زلاتکو کرانچار در اولین و سخت ترین دیدار خود در بهمن ماه روز ۵ بهمن در تهران مهمان نفت تهرانی که دو دیدار اخیر خود را در تهران واگذار کرده است؛ خواهند بود و سپس روز ۹ بهمن در هفته بیست و سوم در اصفهان از فجرسپاسی، گربه سیاه خود پذیرایی خواهند کرد!

سپاهانی‌ها ۵ روز بعد یعنی ۱۴ بهمن از چارچوب رقابت‌های هفته بیست و چهارم لیگ برتر در رشت در دیداری نسبتا سخت برابر داماش گیلانی قرار می‌گیرند که با تارتار وضعیت مناسبی ندارد؛ پس از این دیدار سپاهان باز هم به اصفهان بازمی‌گردد و در هفته بیست و پنجم روز ۱۹ بهمن میزبان مس کرمانی قرار می‌گیرد که در بازی رفت سنگین ترین شکست فصل سپاهان را به این تیم تحمیل کرده بود و با ۳ گل در کرمان سپاهان را نقره داغ کرده بود.

سپاهان در آخرین دیدار خود در بهمن ماه باز هم در اصفهان میزبان خواهد بود؛ آنها در هفته بیست و ششم روز ۲۵ بهمن در فولادشهر از شاگردان مجید صالح پذیرایی خواهند کرد.

به این ترتیب به نظر می‌رسد سپاهان اصفهان برنامه نسبتا آسان تری نسبت به دو مدعی دیگر یعنی استقلال و تراکتور خواهد داشت و اگر مانند لیگ هفتم در کورس با پرسپولیس شکست‌های عجیب و غریب نخورد یا اتفاق غیر منتظره یا محرومیتی برای این تیم رخ ندهد می‌تواند در پایان بهمن ماه صدر نشینی خود را در لیگ یازدهم در فولادشهر برابر چشمان هوادارنش جشن بگیرد.

نکته جالب در برنامه بهمن ماه این ۳ تیم این است که سختی و فشردگی مسابقات برای این ۳ تیم در بهمن ماه به ترتیب رتبه کنونی تیم‌ها در جدول رده بندی کمتر می‌شود.

البته نباید از دو تیم صبای قم و نفت تهران غافل شد؛ اگر یکی از

این دو مهمان ناخوانده صدر جدول در پایان بهمن در صدر جدول جای گیرد سورپرایز لیگ رقم خورده است و معادلات قهرمانی پیچیده تر می‌شود.

برنامه بازی‌های ۳ مدعی اصلی قهرمانی در ماه سرنوشت ساز بهمن به شرح زیر است:

استقلال:

۵ بهمن: ورزشگاه آزادی- فولاد

۹ بهمن: یادگار امام تبریز- تراکتورسازی

۱۳ بهمن: ورزشگاه آزادی- پرسپولیس

۱۷ بهمن: ورزشگاه آزادی- سایپا

۲۱ بهمن: ورزشگاه آزادی- ذوب آهن(پلی آف لیگ قهرمانان آسیا)

۲۵ بهمن: ورزشگاه آزادی- ملوان

۲۹بهمن: دیدار پلی آف احتمالی با الاتفاق

تراکتورسازی:

۵ بهمن: یادگار امام- شهرداری تبریز

۹ بهمن: یادگار امام- استقلال

۱۴ بهمن: دستگردی تهران- نفت تهران

۱۹ بهمن: یادگار امام- نفت آبادان

۲۶ بهمن: شهید باهنر کرمان- مس کرمان

سپاهان:

۵ بهمن: دستگردی تهران- نفت تهران

۹ بهمن: فولادشهر- فجرسپاسی

۱۴ بهمن: سردار جنگل رشت- داماش گیلان

۱۹ بهمن: فولادشهر- مس کرمان

۲۵ بهمن: فولادشهر- سایپای البرز

به نظر می‌رسد تیم‌های سایپا، مس کرمان و نفت تهران تیم‌های تعیین کننده بهمن ماه سرنوشت ساز فوتبال ایران باشند؛ باید یک ماه منتظر ماند و دید در وسط زمستان در بهمن داغ فوتبال ایران چه اتفاقات و چه نتایجی پیش می‌آید؛ در حال حاضر جالب این است که تیم‌های اول تا سوم علاوه بر ترتیب امتیاز به ترتیب حروف الفبا در جدول رده بندی قرار گرفته اند!

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

sepahan

احمدي: کرانچار مربي کاملي است

دروازه‌بان تيم فوتبال سپاهان گفت: اگر دچار غرور نشويم و همين روند را ادامه دهيم قهرماني دور از دسترس نخواهد بود.

رحمان احمدی در مورد صدرنشینی سپاهان اظهار داشت: برای رسیدن به صدر برنامه داشتیم و بازی به بازی پیش رفتیم. بعد از شکست مقابل صبای قم هم قسم شدیم تا با تمرکز بیشتری به میدان برویم و توانستیم آرام آرام به صدر برسیم.

وی در ارتباط با اینکه کسی روی صدرنشینی سپاهان حساب نمی کرد، گفت: خدا را شکر که کسی روی ما حساب باز نکرد و تیم به حاشیه نرفت. با همدلی مجموعه باشگاه و بازیکنان توانستیم به روزهای آرامی برسیم.

دروازه بان سپاهان در خصوص تاثیر کرانچار در نتایج اخیر این تیم عنوان کرد: کرانچار به لحاظ فنی و اخلاقی مربی کاملی است. در بازی ها هم نشان دادیم که تغییر و تحولات مثبت بوده است.

احمدی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می کند سپاهان بتواند به قهرمانی برسد، تصریح کرد: کسی فکر نمی کرد سپاهان با توجه به اتفاقاتی که اوایل فصل رخ داد به صدر جدول برسد اما این اتفاق رخ داد. خواستن، توانستن است و اگر دچار غرور نشویم و همین روند را ادامه دهیم قهرمانی دور از دسترس نیست.

وی در این باره که گمانه زنی برای قهرمانی استقلال بیشتر از تیم های دیگر است، گفت: همین که حواس ها به سپاهان نیست خوب است. به نتایج سایر تیم ها کاری نداریم و فقط به فکر امتیاز تیم خودمان هستیم. تیمی که می خواهد قهرمان شود در هر شرایطی باید آماده پیروزی باشد. از نظر روحی این روزها در بهترین شرایط هستیم. مهمترین فاکتور سپاهان این است که همه با جان و دل کار می کنند و همه می خواهیم تیم موفق شود.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

sepahan

اشجاري: مشکلي با کرانچار ندارم

بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: همه از قهرماني استقلال صحبت مي‌کردند اما سپاهان در صدر جدول است.

به گزارش خبرگزاری فارس، حسن اشجاری در مورد صدرنشینی سپاهان در لیگ اظهار داشت: خوشبختانه شرایط تیم خوب است و روز سه شنبه اگر سایپا را شکست دهیم تا هفته ها صدرنشین باقی خواهیم ماند.

وی در مورد اینکه گفته می شود سپاهان پتانسیل باقی ماندن در صدر را ندارد، عنوان کرد: این حرف صحیح نیست. وقتی به صدر رسیدیم دیگر این جایگاه را به رقبا نمی دهیم. همه می گفتند استقلال قهرمان می شود اما فعلا ما در صدر هستیم.

اشجاری در ارتباط با اینکه سپاهان به سختی توانست به صدر جدول برسد، گفت: آرام و بی سر و صدا صدرنشین شدیم. چون کسی روی سپاهان حساب نمی کرد راحت تر از همیشه به صدر رسیدیم اما حفظ صدرنشینی از رسیدن به آن سخت تر است. استقلال ۹ امتیاز جلو بود اما اکنون دو امتیاز از ما عقب است. می توانیم با توجه به حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا از این شرایط نهایت استفاده را ببریم. این را هم بگویم از ۹ بازی باقی مانده ۶ مسابقه سپاهان در خانه است.

این بازیکن در ادامه درباره اینکه با کرانچار مشکل دارد و چرا اوایل حضور این مربی نیمکت نشین بوده گفت: مشکلی با کرانچار ندارم. او مربی خوبی است. کرانچار اعتقاد دارد من باید در هافبک چپ بازی کنم نه دفاع چپ. می گوید کارآیی ام در این پست بهتر است. امسال برای سپاهان ۶۰ درصد بازی کرده ام و ۷ پاس گل داده ام که فکر نمی کنم آمار بدی باشد.

اشجاری که سابقه بازی در ذوب‌آهن را دارد، در خصوص شرایط فعلی این تیم گفت: برای من شرایط این تیم مهم نیست. حق خوری هایی در این مجموعه شده و باید یک جا تاوان آن را پس می دادند. این اتفاقات تاوان کارهای گذشته است.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

صفحه 6 از 15 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)