Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 137

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566
    تشکر شده 5,246 در 1,127 پست

Bia Inja ملو،غایب دیدار مقابل فولام

ستاره برزیلی باشگاه یوونتوس به دلیل محرومیت در دیدار تیمش در رقابتهای لیگ اروپا غایب خواهد بود.

فلیپه ملو، ستاره خط میانی یوونتوس شانس حضور در دیدار رفت تیمش در رقابتهای لیگ اروپا مقابل فولام را به دلیل دریافت حداکثرکارتهای زرد نخواهد داشت.
    وب سایت رسمی باشگاه یوونتوس نیز این خبر را منعکس و تائید کرده است. ستاره سابق باشگاه فیورنتینا هنوز نتوانسته در ترکیب بینکونری جا بیفتد ولی عملکرد فوق العاده ای را در دیدار مقابل تیم سابقش، فیورنتینا به نمایش گذاشت.با توجه به حذف یووه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و جایگاه نه چندان مطلوب این تیم در جدول رقابتهای سری آ، یوونتوس تنها می تواند به قهرمانی در رقابتهای لیگ اروپا امیدوار باشد.
    در این میان فولام نیز دنی مورفی، کاپیتان باتجربه اش را در این دیدار در اختیار نخواهد داشت.این دیدار روز پنجشنبه ساعت 21.05 در ورزشگاه شهر تورین برگزار خواهد شد.

خداحافظ اسطوره من

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja امرسون:یووه و دو قهرمانی دزدی؟

ستاره سابق باشگاه یوونتوس مطمئن است که تیمش جام های قهرمانی را عادلانه کسب کرده است

امرسون،ستاره سابق یوونتوس همچنان باور دارد که دو جامی که یووه کسب کرده و اکنون بسیاری معتقدند که این جامها با جنجال کالچوپولی کسب شده، عادلانه بوده و با تلاش بازیکنان بینکونری در زمین مسابقه به دست آمده است.
    این ستاره برزیلی دو بار با یووه به قهرمانی رقابتهای سری آ رسید. یکی از این جامها برای یووه باقی ماند و دیگری پس از جنجال کالچوپولی به اینتر داده شد.
    امرسون در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ موضوع و مسئله ای تحت عنوان کالچوپولی صورت نگرفته و بدین ترتیب از رختکن بینکونری دفاع کرده است.
    امرسون در گفتگو با برنامه تلویزیونی استودیو استادیو گفت:« من یک قهرمانم و دو سال فوق العاده را در رختکن یوونتوس پشت سرگذاشته ام که در طول آن مدت به دوعنوان قهرمانی در سری آ دست یافتیم و هر دو قهرمانی مان را در زمین مسابقه کسب کردیم. ما به مراتب سرتر و برتر از سایر تیمها بودیم و همگان این را می دانند. ما به هیچ چیزی احتیاج نداشتیم و هیچ کسی این قهرمانی را به ما هدیه نکرد.»

خداحافظ اسطوره من

4. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja بوفون به یووه متعهد می ماند

جی جی در صحبتهایی اعلام کرده که در مورد آینده اش تصمیم گیری کرده است

جیانلوئیجی بوفون در صحبتهایی از تعهدش به یوونتوس صحبت کرده و اعلام نموده که به قراردادش با تیم ایتالیایی پایبند است.این در حالی است که در ماه های اخیر صحبتهایی متعددی درمورد احتمال جدایی بوفون از رختکن یووه به گوش می رسد و حتی شنیده می شد که ممکن است پولهای هنگفت سران سیتی، این ستاره را راهی لیگ برتر نماید.
    بوفون در صحبتهایی دراین رابطه به رای تی وی گفت:« هیچ دلیلی برای فکر کردن نمی بینم. من با یووه قرارداد دارم و تصمیمم را گرفته ام.»
    قرارداد بوفون با یووه تا ژوئن سال 2013 اعتبار دارد و این ستاره در نظر دارد تا پایان مدت قراردادش در دروازه یووه قرار بگیرد، مگر اینکه سران باشگاه خواسته دیگری از او داشته باشند.او ادامه داد:« همان طور که گفتم، مشکلی ندارم و اگر سایرین نیز مشکلی با من نداشته باشند، همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.»
    پیش از این همچنین شنیده می شد که در صورتی که یوونتوس از کسب سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا باز بماند، ممکن است بوفون از این تیم جدا شود ولی خود او نظر دیگری دارد.
    بوفون ادامه داد:« هیچ وقت آینده ای جدا از یووه را تصور نمی کنم، چرا که حتی انتظارش را هم ندارم که یووه در کسب مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا ناکام بماند.»
    یوونتوس در حال حاضر با 2 امتیاز فاصله نسبت به تیم رده چهارمی پالرمو در رده پنجم قرار دارد و هنوز 11 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.

خداحافظ اسطوره من

6. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja جان الکان: یوونتوس به روزهای خوبش برگشت

مالک باشگاه یوونتوس امیدوار است که تیمش تا پایان فصا پیروزی های بیشتری به دست آورد

جان الکان، مالک باشگاه، از پیشرفت بازیکنان تیم در تمرینات خشنود است و از آنان خواست که به پیشرفت شان ادامه بدهند.
    پیروزی شنبه شب یووه در مقابل فیورنتینا، امیدهای این تیم برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده افزایش داد. او در مصاحبه ب توتو اسپورت گفت:" ما سرانجام یک یووه دوست داشتنی را دیدیم. ما خوب بازی کردیم. من دیدار مقابل فیورنتینا را دیدم که بازی بسیار جذابی بود. بی تردید پیروزی مسئله بسیار مهمی است و ما باید این روند را ادامه دهیم."

خداحافظ اسطوره من

8. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja دل پیرو: یوونتوس به فینال لیگ اروپا خواهد رسید

کاپیتان اسطوره ای یووه در انتظار دیدار مقابل فولام است

الساندرو دل پیرو، کاپیتان تیم یوونتوس، آماده است تا با پیروزی مقابل تیم فولام، تیمش را به فینال لیگ اروپا در هامبورگ برساند.
    او در مصاحبه با توتواسپورت گفت:"‌ ما باید با شکست دادن فولام نشان دهیم که ارزش بردن جام را داریم. هر رقابتی در مراحل حذفی همیشه به شما این اجازه را می دهد که اهداف جدیدی برای خودتان ترسیم کنید و درک کنید که چه توانایی هایی دارید. تا رسیدن به فینال باید از چند مرحله عبور کنیم که این یکی از آنهاست که برای رسیدن به فینال باید از آن عبور کنیم. "
    در مقابل جان پانتسیل، بازیکن تیم فولام در مصاحبه با سایت یوفا گفت:"‌ما از هیچ تیمی نمی ترسیم و هر تیمی که در مقابل مان قرار بگیرد، با آمادگی به میدان خواهیم رفت."

خداحافظ اسطوره من

10. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja زاکرونی: تمرکز من روی دیدار مقابل فولام است

سرمربی یووه ترجیح می دهد در مورد اتفاقات داخل زمین صحبت کند

آلبرتو زاکرونی، سرمربی بیونکنری، گفت که به جای فکر کردن به آینده اش در یووه، به دیدار مقابل فولام می اندیشد.

او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" پیروزی در مقابل فیورنتینا به ما انگیزه لازم برای پیش رفتن را داد زیرا ما در آن دیدار خیلی خوب کار کردیم. من ترجیح می دهم در مورد سرنوشتم روی نیمکت یووه صحبت نکنم زیرا این مسئله جز اهداف من نیست. در حال حاضر هدف من بازی در مقابل فولام است. امیدوارم که تا پایان فصل همچنان خوب کار کنیم و امیدوارم که بازیکنان مصدومم خیلی زود به ترکیب تیم بازگردند. ما می خواهیم در لیگ اروپا خوب کار کنیم و برای تیم فولام نیز احترام زیادی قائل هستیم زیرا آنها در لیگ برتر و لیگ اروپا بسیار خوب کار کردند. فولام تیم سرسختی است و می دانند که چگونه بازی را کنترل کنند و به خوبی از موقعیت هایشان استفاده می کنند.

خداحافظ اسطوره من

12. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja یووه به دنبال جذب پودولسکی

ستاره سابق بایرن مونیخ ممکن است فصل بعد را در شهر تورین سپری کند.

عملکرد لوکاس پودولسکی، مهاجم باشگاه کلن از سوی سران باشگاه یوونتوس زیر ذره بین قرار گرفته است؛ مسئولان بینکونری تمایل زیادی دارند تاستاره سابق باواریایی را در تابستان پیش رو به رختکن تیمشان بیاورند.
    طبق گزارش منتشره در نوانتسیمو، سران بینکونری آماده اند تا درصورتی که این ستاره 24 ساله آماده باشد تا با فسخ قراردادش با کلن، به ایتالیا بیاید، پیشنهادی 12 میلیون یورویی را برای جذب این ستاره ارائه کنند .
    سران بینکونری علاوه بر پودولسکی،کوین کورانی ستاره شالکه را نیز زیر نظر گرفته اند. در صورتی که پودولسکی در نهایت روانه تورین شود، این احتمال وجود دارد که راه آمائوری برای انتقال به بایرن هموارتر از قبل گردد.

خداحافظ اسطوره من

14. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja خوشحالی ترزگه از گلزنی در مقابل فولام

دیوید ترزگه، مهاجم فرانسوی یوونتوس، از پیروزی 3-1 تیمش در دیدار رفت مرحله یک شانزدهم لیگ اروپا بسیار خشنود است.
    یکی از گل های این بازی را ترزگه به ثمر رساند اما پس از بازی حرف و حدیث هایی در مورد زننده این گل به وجود آمد. او در مصاحبه با توتو اسپورت گفت:" صالی حمیدزیچ ادعا کرد که او آخرین ضربه را به توپ زده است اما من چیزی ندیدم. اگر او چنین چیزی گفته، من به حرف او اعتماد دارم. مهمترین مسئله پیروزی تیم است. این پیروزی یک گام بلند رو به جلو برای تیم بود. آخرین گل من در اروپا در مقابل بایرن در آن شب کابوس وار بود و خوشحالم که یک بار دیگر در رقابت های اروپایی گلزنی کردم. تیم ما دوران خوبی را سپری می کند و پیروزی در مقابل فیورنتینا انگیزه مضاعفی به ما داد.
    هنوز راه زیادی تا پایان رقابت ها باقی است و تمام تلاشمان را انجام می دهیم که تا انجایی که می توانیم پیش برویم. در این بازی ها بازیکنان باید کیفیت شان را به نمایش بگذارند زیرا یوونتوس تیمی است که محکوم به پیروزی است."

خداحافظ اسطوره من

16. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja دعوت دیه گو از ریبری: به یووه بیا

ستاره برزیلی معتقد است که تیمش می تواند رقابتهای این فصل را در رده سوم به پایان برد

دیه گو، بازی ساز باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرده که به نظر او یووه نه تنها می تواند مجوز حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند، بلکه می تواند با پیشی گرفتن از یکی از دو تیم رم یا میلان رده سوم جدول را به خود اختصاص دهد
    شاگردان زاکه رونی در حال حاضر هشت امتیاز کمتر از جلوروسی دارند ولی دیه گو معتقد است که موفقیت در رقابتهای لیگ اروپا می تواند انگیزه های زیادی به آنها بدهد.
    دیه گو در گفتگو با گاتزتا دلوسپورت گفت:«ما با کسب پیروزی 1-3 مقابل فولام در مسیر مناسبی قرار گرفته ایم. ما می خواهیم در رقابتی به قهرمانی برسیم. گرچه نتوانستیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا موفق باشیم ولی به دنبال آن هستیم که توان واقعی مان در رقابتهای لیگ اروپا را به نمایش بگذاریم.»
    این ستاره برزیلی ادامه داد:« ما یوونتوس هستیم و پیروزی بخشی از دی.ان.ای تیم ماست. ما باید به نمایش خوبمان در رقابتهای اروپایی ادامه دهیم. یوونتوس نباید از گردونه رقابتها خارج شود.ما تیم خوبی داریم که می تواند بدون انجام دادن فداکاری خاصی در دو رقابت مختلف امیدوار باشد.من نمی توانم قاطعانه بگویم ولی می توانیم رقابتهای این فصل را در رده سوم به پایان برسانیم.»
    در حالی که سران یووه تمایل خود را برای جذب ریبری اعلام کرده اند، دیه گو رضایت خود را از این انتقال اعلام کرده است. دیه گو در این رابطه گفت:« ریبری؟ او واقعا بازیکن بزرگی است و یکی از برترین بازیکنان دنیاست. همیشه از حضور بازیکنی مثل او در رختکن تیممان استقبال می کنیم.بازیکنان باکیفیت توانایی این را دارند تا در کنار هم بازی خوبی را به نمایش بگذارند.»

خداحافظ اسطوره من

18. کاربر روبرو از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    carlo ancceloti
    بازیکن محبوب
    pato
    اسم واقعی شما
    حسین

ItaliaMilan

تشکر ها
    2,566

Bia Inja بلان:ملو در یووه می ماند

رئیس باشگاه بینکونری در صحبتهایی اعلام کرده که ستاره برزیلی تیمش فروشی نیست

در حالی که این روزها شایعات متعددی در مورد آینده فلیپه ملو به گوش می رسد و شک و شبهات فراوانی در مورد حضور یا عدم حضور این ستاره برزیلی در رختکن بینکونری به گوش می رسد، ژان کلود بلان، رئیس باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرده که ملو از رختکن تیمش تکان نمی خورد.
    بلان در گفتگو با توتویووه گفت:« ملو با ما خواهد ماند. هیچ نظر دیگری در مورد بازار نقل و انتقالات ندهید. ما نهایت تمرکز خود را برروی دیدارهای باقی مانده تا آخر رقابتهای فصل قرار داده ایم و البته بیش از حد رو به آینده نگاه نمی کنیم و می خواهیم توانایی هایمان را در زمین مسابقه نشان بدهیم.»
    ملو از زمانی که در تابستان سال گذشته از فیورنتینا به یوونتوس پیوست،نتوانسته در ترکیب بینکونری چندان تاثیرگذار ظاهر شود و صحبتهایی در مورد احتمال جدایی او از رختکن این تیم ایتالیایی به گوش می رسد.
    این در حالی است که پس از درخشش ملو در رقابتهای جام کنفدراسیونها در سال 2009 ، سران آرسنال نیز تمایل فراوانی به جذب این ستاره برزیلی نشان دادند.

خداحافظ اسطوره من

20. 2 کاربر از پست مفید alexandre dasilva تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)