آقا امروز به من يه کد داد گفت اینو redeem کن به اصطلاح منم زدم گفت با موفقیت انجام شد ولی جایزه به من چیزی نداده چیکار باید بکنم؟
آقا امروز به من يه کد داد گفت اینو redeem کن به اصطلاح منم زدم گفت با موفقیت انجام شد ولی جایزه به من چیزی نداده چیکار باید بکنم؟
سلام
الان یک بازی داشتم که 2 به 2 مساوی کردم توی دقیقه 20 اولین گل رو زدم بعد دقیقه 30 اولین گل رو بهم زد دقیقه 50 هم یک کارت زرد گرفت بعدش هم دقیقه 52 یکی دیگه گل بهم زد من هم دقایق آخر موفق شدم گل مساوی رو بهش بزنم
قدرتش 20.3 بود ولی من 12.8 به نظرتون چرا مساوی کردم و نتونستم ببرم؟
سلام
تیمت خیلی عالی بازی کرده دیگه چه انتظاری ازشون داری حریفت تقریباً هشت واحد ازت قوی تر بوده عالی بازی کردن
سلام دوستان مال من این قسمت داخلHomeکه نوشته بازی بعدی چندوقت دیگست همش نوشتهLess Than 1minاگه کسی میدونه چطوری درست میشه بگه لطفا
فردا با نفر دوم لیگ مسابقه دارم ترکیبش پایین گذاشتم چه ترکیبی باید بچینم تا بتونم ببرم ؟؟؟
اینو بچین حله اگه قدرت تیمت از حریفت کمتر بود بذار رو دیفنس. پاس ها رو هم میکس. پرسینگ رو نیمه خودی بذار ضد حمله رو هم بذار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)