در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
کسی پچ افزایش پول manenger mode رو داره ؟!
صفحه اول بود ولی لینک دانلود نمیشه !
همونطور که قول دادام آموزش آپدیت بیش از 150 کفش fifa 13 رو براتون میزارم.(addidas,umbro,nike,puma,reebok)
اولین کاری که باید بکنید فایل زیر رو دانلود کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود که کردین بعد از unrar کردن چند پوشه میبینید که از بالا به پایین مراحلشو انجام بدید:
-این پوشه مهم نیست:add-on boots name
-این پوشه: add-on ModdingWay Patch رو همونطور که آدرس داده اونجا کپی(replace) کنید: Fifa 13\Game\boots
حالا مراحل اصلی:
step1:یه برنامه به اسم db master هست که باید نصب کنید.وقتی نصب شد باید وارد برنامه بشید.موقعی که بازش میکنید از شما دو فایل fifa_ng_db-meta و fifa_ng_db رو میخواد که باید شما به این آدرس برید این دو فایل رو پیدا کنید: FIFA 13\Game\data\db و وقتی هر دو فایل رو توی برنامه وارد کردین میبینید که همه قسمت های بازی در کنار سمت چپ برنامه به نمایش در میاد توی همون لیست باید دنبال playersboot بگردین و روش کلیک کنید و بعدش یه مشت اعداد به نمایش در میاد که شما کاری بهشون ندارید کجججاااا؟ هنوز این مرحله تموم نشده! خوب بالای نرم افزار db master یه گزینه هست به اسم Table اونو کلیک میکنید و کزینه import single رو میزنید و بعدش ازتون آدرس میخواد که شما باید آدرس برنامه ای که اول دانلود کردید و پوشه step 1 رو بهش بدید که توش 3 تا nodpad هست که به سلیقه ی خودتون یکی از nodpad ها رو توی برنامه لود کنید که من پیشنهاد میکنم این nodpad رو لود کنید:more than 150 boots (یعنی بیش از 150) و وقتی لود کردین اعداد توی برنامه بروز میشن..و گزینه file رو میزنید و save میزنید صبر میکنید کامل عملیات save بشه و بعد از برنامه خارج میشید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
step 2:توی این مرحله پوشه ی shoe رو به آدرس بازی فیفای خودتون کپی(replace) میکنید: FIFA 13\Game\data\sceneassets
step 3:وارد پوشه i68 Patcher 3.2 boot edition میشید و برنامش رو اجرا میکنید بالا که اومد گزینه solo ea رو هم سبز میکنید(تمام گزینه های بالا باید سبز باشن) حالا گزینه avvia رو بزنید صبر کنید تا regeneratoring کامل انجام بشه
step 4:و حالا مرحله آخر نرم افزار i68 regenerator رو از حالت rar در میارید که کاملا شبیه برنامه قبلی یعنی i68 Patcher هستش اما این برنامه regenerator کلی رو انجام میده کار خاصی نمیخواد بکنید فقط گزینه GO رو بزنید(تمام گزینه های بالا سبز باشن) و اگر آدرس فیفای شما رو خواست بهش بدید و صبر کنید عملیات regeneratoring کامل انجام بشه.....تمام که شد وارد بازی بشید و از طریق edit player کفش های جدید به بازیکن های مورد علاقتون اضافه کنید
هر مشکلی بود توی فیسبوک میتونم کمکتون کنم
my facebook page:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Adidas Adizero f50 Red White l Messi Boot
ویرایش توسط masoud.diesel : 05-14-2013 در ساعت 21:14
راستی دوستان....نمیدونم تا حالا بهش توجه کردین یا نه..یا شاید اینو میدونید یا شاید هم یکی قبلا اینو گفته .موضوعی رو که میخوام بگم درباره سیستم دفاع کردن مدافعان توی بازی فیفا 13 هستش.دیدین که دکمه رفتن مدافع روی پای مهاجم حریف رو میزنید،مدافع شما فقط رو در روی مهاجم قرار میگیره و فاصله خودشو حفظ میکنه و باید شما زمانبندی کنید وبه موقع دکمه شوت رو بزنید تا مدافع شما برای گرفتن توپ اقدام کنه، دیدین بعضی وقتها آزار دهنده میشه؟؟؟!!!.خوب من حالا میخوام بگم میتونید از این حالت رهایی پیدا کنید.و مدافع شما مستقیم روی پای مهاجم حریف بره...کار زیاد سختی نیست نیاز به ترفند خواصی هم نداره.....خوب برای انجام دادن این کار باید(وقتی دارین home یا away دسته بازی رو انتخاب میکنید) به تنظیمات کنترولر یا همون Costumise Controler رفته و پایین ترین گزینه یعنی defending که حالتش روی Tactical Defending هست رفته و به Legacy Defending تغییرش بدین، بعد وارد بازی که میشید متوجه میشید، به همین آسونی....امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم
من این پچو ریختم هیچ تغییری انجام نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با برنامه db master نودپد مورد نظر رو به سربرگ playerbots اضافه کردی؟؟؟ حتما مراحل رو به طور کامل انجام ندادی.الان من خودم روی فیفام همه کفش ها رو دارم.دوباره چک کن از اول.....در ضمن اگر از مدهای مدینگ وی استفاده میکنی و database توش رو تغییر بدی کفش های مد جایگزین این کفش ها میشن من پیشنهاد میکنم اکه از مد های مدینگ وی استفاده میکنید اول database رو با mwm selector انتخاب کنید بعد مراحل نصب کفش های جدید رو انجام بدید
ویرایش توسط masoud.diesel : 05-15-2013 در ساعت 21:00
اول اومدم فایل زیپ شده رو تو پوشه فیفا اکسترا کردم بعدشم فایل ModdingWayInstaller نصب کردم میشه بصورت عکس بذارید دوباره نصب کنم ممنون میشم
با تشکر
نیازی نبود توی پوشه فیفا اکسترکش کنی،والا اگه طبق اون آموزشی که دادم پیش رفته باشی باید نصب شده باشه.از این آسون تر دیگه نمیتونستم آموزش بدم.
توی فیسبوک بیا،واسط توضیح بدم کامل.my facebook id: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
ببخشید من می خواستم اگه میشه طرز اعمال کردن رجستری و حذف کردن یه مسیرو بهم یاد بدید یه نفر از دوستان توی سایتشون توضیح دادن بودن برای ادیت fifa13 از اون برنامه استفاده کنیم که این موارد توش بود من بلد نبودم
آقا من يه نصيحت بهتون بكنم اونم اينه كه به هيچ وجه گزارشگر به زيان هاي ديگه ر. دانلود نكنيد چون هيج فايده اي نداره من عربي الماني اسپانيايي ژاپني رو دانلود كردم هيچ جذابيتي ندارن حالا عربش بدك نيست اسم همه ي بازيكنا رو هم نميخونن حدود 30 درصد بازيكنارو اسمشونو تلفظ ميكنن موقع گل زدن هم انگار نه انگار مثلا تو اسپانيايي فقط يه لحظه ميگه گل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)