Design & Developed BY Patira

صفحه 59 از 72 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    مورینیهو
    بازیکن محبوب
    ناصر حجازی
    اسم واقعی شما
    Sina

SpainBarcelonaRealMadrid

تشکر ها
    12
    تشکر شده 196 در 45 پست

واقعا راست میگی دیگه باید بره. با موندنش پرسپولیس هی میبازه یا مساوی میکنه
    و همه بخاطر تو گریستند
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یاد و نامت جاودانه باد ناصر حجازی
    Rest In Peace Nasser Hejazi
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 7 کاربر از پست مفید Fernando RoMessi تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

بخدا ديروز وقتي سوت بازي زده شد نمي دوني چه حالي داشتم آخه . از تصور يه باخت پرگل ديگه و شرمساري و افسردگي بعدش سرم گيج مي رفت . از اول تا آخر بازي هر توپي از نيمه رد ميشد داد مي زدم خدايا ....تا آخر بازي صدبار مردم و زنده شدم تا نبازيم . اخه چرا من بايد به اين حال ور روز بيفتم ؟ چرا بايد يه سال كامل كارمون شده باشه آه و افسوس وناله و سگ لرزه و خجالت و سرافكندگي و... اونم واس پر افتخارترين تيم ايران و پرطرفدارترين تيم آسيا ! حالام طلبكاره !

5. 6 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    مورینیهو
    بازیکن محبوب
    ناصر حجازی
    اسم واقعی شما
    Sina

SpainBarcelonaRealMadrid

تشکر ها
    12
    تشکر شده 196 در 45 پست

آدمی که هیچ چیز بارش نباشه همینه دیگه
    و همه بخاطر تو گریستند
    یاد و نامت جاودانه باد ناصر حجازی
    Rest In Peace Nasser Hejazi

7. 7 کاربر از پست مفید Fernando RoMessi تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

دایی همیشه منافع خودش رو بر همه چیز ترجیح میده !
    من توی خیلی از مسائل به دایی حق میدم ولی معتقدم دایی اگر دلش برای پرسپولیس میسوزه باید صبر و تحمل داشته باشه تا جام حذفی هم تموم بشه اونوقت اگه حرفی داره یا افشاگری داره بسم الله !
    البته من معتقدم دایی توی باشگاه پرسپولیس کم اذیت نشده !

9. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

قرارداد دايي بعد بازي با پيكان تموم ميشه. هفته پيش حرف و حديث بود كه كاشاني قرارداد دايي رو تا آخر جام حذفي تمديد نمي كنه .يعني عكس خواست دايي .واس همين دست پيش گرفته كه پس نيفته .كلا هر چي طبق ميلش نباشه اينجوري رفتار مي كنه

كاشاني بايد بعد بازي با پيكان به دايي بگه برو شرت كم . واس حذفي هم بفكر باشه چون اين تيم دايي تو حذفي هم زنگ تفريح ميشه .چون دايي خودش داره جو رو خراب مي كنه و ديگه با اين حاشيه ها نمي شه موفق شد. اگه اين حرفها رو دايي نمي زد من هم معتقد بودم بهتره بمونه تا آخر حذفي ببينيم چه گلي به سرمون مي زنه ولي حالا ....

11. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

به نظر من قبل از دايي بايد كاشاني بره
    چجوريشو نميدونم !!!ولي فقط به پرسپوليس ضربه نميزنه خيلي جاها كار خراب كنه !اصلا تو فوتبال نباشه قول ميدم ايران پيشرفت ميكنه!يه همچين آدمهايي باعث عقب افتادگي فوتبال شدن!متاسفانه مثل اينم تو هر تيمي هست!!
    واي اگر سال ديگه وضع همين باشه ؟؟دايي با اين بازيكناي مسخر ه اش بمونن؟
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

13. 7 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    به نظر من قبل از دايي بايد كاشاني بره
    چجوريشو نميدونم !!!ولي فقط به پرسپوليس ضربه نميزنه خيلي جاها كار خراب كنه !اصلا تو فوتبال نباشه قول ميدم ايران پيشرفت ميكنه!يه همچين آدمهايي باعث عقب افتادگي فوتبال شدن!متاسفانه مثل اينم تو هر تيمي هست!!
    واي اگر سال ديگه وضع همين باشه ؟؟دايي با اين بازيكناي مسخر ه اش بمونن؟
    من هم موافقم !
    اگه به من بگن از بین دایی و کاشانی یکی باید بره کدومو انتخاب میکنی میگم کاشانی ...
    دایی خیای توی باشگاه اذیت شده !
    شاید قسمتی از توانایی هایی که دایی داشت رو ازش گرفتند و نذاشتند کارشو درست انجام بده !
    معتقدم توی نتایج زشت و افتضاح پرسپولیس دایی حدود 30 % مقصر بوده و نقش کاشانی بیشتر از 50 % بوده !

15. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

امروز تو روزنامه ها ديدم كاشاني گفته اگر دايي بمونه من نيستم!!يه چيزي تو همين مايه ها گفته
    خب فرضا كه سال ديگه نباشي سال بعدش دوباره مياي يه مربي بدتر از دايي رو ميزاري يا دنيزلي رو مياره
    چرا اينا گير دادن به اين دنيزلي ؟؟
    مربي بدي هم نيستا ولي تكراري شده....
    اگه ميتونست همون موقع يه گلي به سر تيم ميزد ولي خداييش يه كارايي هم كرد ولي هر مربي تاثير خوب ميزاره ولي بداش بيشتره!بله
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

17. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL! نمایش پست ها
    امروز تو روزنامه ها ديدم كاشاني گفته اگر دايي بمونه من نيستم!!يه چيزي تو همين مايه ها گفته
    خب فرضا كه سال ديگه نباشي سال بعدش دوباره مياي يه مربي بدتر از دايي رو ميزاري يا دنيزلي رو مياره
    چرا اينا گير دادن به اين دنيزلي ؟؟
    مربي بدي هم نيستا ولي تكراري شده....
    اگه ميتونست همون موقع يه گلي به سر تيم ميزد ولي خداييش يه كارايي هم كرد ولي هر مربي تاثير خوب ميزاره ولي بداش بيشتره!بله
    این دیگه اوجش بو د....
    تا حالا ما ندیده بودیم یه مدیرعامل باشگاه به خاطر سرمربی تیم عوض بشه !
    دنیزلی مربی بزرگ و کار بلدیه که تجربه اروپایی خوبی هم داره !
    نباید گفت تکراریه ...
    بعد از پرسپولیس توی باشگاه های بزرگ ترکیه کار کرده و به تجربش اضافه شده !
    با فوتبال ایران هم که آشناست 1
    اون سالی هم که توی پرسپولیس بود مثلث بادامکی ، معدنچی و نیکبخت همه تیمارو له کرده بودند و اگر بود مهاجمی مثل خلیلی آماده ؛ اون سال ما قهرمان می شدیم !
    واما ...

تمام نقل قول‌های کاشانی و دایی از ابتدای فصل تاکنون؛

خودتان قضاوت کنید!

هوادار سرخ:
    از ابتدای فصل دهم لیگ برتر فوتبال ایران تاکنون صحبت‌های گوناگونی درباره رابطه علی دایی و حبیب کاشانی مطرح شده است که در این میان صحبت‌های این دو نفر درباره یکدیگر بسیار جالب توجه‌اند. در طول فصل، بارها از جدایی دایی از جمع سرخ‌پوشان پایتخت سخن به میان رفت که در تمام آن موارد، سرپرست باشگاه پرسپولیس در کلام با دفاع از سرمربی تیمش، مجدانه از وی خواست به کارش ادامه دهد. در همین حال، علی دایی در مصاحبه‌های مختلفش به گرمی از کاشانی حمایت و مدام او را یکی از بهترین مدیران فوتبال کشور توصیف کرد و از وی به دلیل ” حمایت‌های زیاد و ایجاد جوی آرام برای تیم ” قدردانی کرده بود. اینک اما، با پایان یافتن فصل دهم لیگ برتر و با نتیجه نگرفتن تیم فوتبال پرسپولیس – آن‌گونه که در ابتدای فصل وعده داده شده بود – اختلاف بین دایی و کاشانی علنی شده است؛ اختلافی که به نظر نمی‌رسد مربوط به هفته‌های اخیر باشد، بلکه آنچه از حرفهای سرمربی پرسپولیس پس از بازی یکشنبه شب با سپاهان برداشت می‌شود از اختلاف نظر عمیق و ریشه‌دار وی با سرپرست باشگاه حکایت می‌کند.

آن‌چه در این میان قابل بررسی و تحلیل است، صحبت‌های این دو تن درباره یکدیگر، تیم فوتبال پرسپولیس و نحوه همکاری از ابتدای فصل تاکنون است که ایسنا با انتشار دوباره نقل قول‌های این دو، قضاوت را به مخاطبان و هواداران باشگاه پرسپولیس می‌سپارد.

علی دایی ؛

۸۹/۳/۱: شاید خودم به طور مستقیم با هیچ بازیکنی صحبت نکنم. این امر بر عهده باشگاه است. با این حال مطمئن باشید همه چیز از نظر فنی با نظر من انجام می‌شود و باقی امور به کاشانی و باشگاه ارتباط پیدا می‌کند.
    خدا را شکر تا الان همکاری خوبی با کاشانی داشته‌ام. شما یک بار شنیده‌اید من صحبتی بکنم و کاشانی صحبت من را نقض کند یا اینکه برعکس همین امر در باشگاه صورت بگیرد. این مساله نشان دهنده این است که در پرسپولیس همه جایگاه خودشان را می‌شناسند و به هیچ وجه تداخل در انجام امور پیش نمی‌آید و این می‌تواند رمز موفقیت یک مجموعه باشد.
    خود کاشانی ثابت کرده از خیلی‌ها پرسپولیسی‌تر است و در مدت فعالیتش نشان داده چه توان بالایی در مدیریت دارد. مطمئن باشید آرزوی هر مربی است که با چنین مدیری کار کند و من هم افتخار می‌کنم که با چنین مدیری کار می‌کنم چون از روزی که آمده‌ام تنها دغدغه‌ام مسائل فنی بوده است و به هیچ عنوان دغدغه مسائل دیگر و امکانات را نداشته‌ام. مطمئن باشید که به امید خدا درکنار هم می‌توانیم کارهای خیلی بزرگی انجام بدهیم، بنابراین وجود کاشانی نعمت بزرگی برای پرسپولیس محسوب می‌شود.

۸۹/۳/۳: به نظر من ما امروز استارت‌مان را برای قهرمانی آسیا زدیم. باید تیم را طوری ببندیم که در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشیم. هدف من در سال جاری، قهرمانی در جام حذفی بود. سال آینده قصد دارم با هدف قهرمانی در سه جام به میدان برویم. من با کاشانی به پرسپولیس آمدم. همواره به او احترام می‌گذارم چرا که بزرگ‌تر من است. همچنین به عشق هواداران اینجا آمدم. مدیریت کاشانی باعث شد تا در پرسپولیس کار راحتی داشته باشم و تنها به مسائل فنی فکر کنم. پرسپولیس تیمی بزرگ و پرحاشیه است اما با مدیریت کاشانی این تیم به باشگاهی آرام و بدون حاشیه تبدیل شد و من توانستم راحت کار خودم را انجام بدهم.

۸۹/۳/۷: درخصوص جذب بازیکنان جدید با کاشانی به جمع‌بندی نهایی رسیدیم و او مسوول جذب آنهاست. پرسپولیس امسال می‌خواهد در هر سه جام پیش رویش مدعی و موفق باشد و امیدوارم در کنار هم بتوانیم همکاری خوبی داشته و مسابقات را به پایان ببریم.

۸۹/۳/۲۶: دست ما به ستاره‌ها نمی‌رسد، آن‌ها خیلی بالا هستند. ما سعی می‌کنیم بر اساس نیازهای تیم و برنامه‌های تاکتیکی که داریم بازیکنان مد نظر را جذب کنیم تا ضعف‌هایی که در فصل گذشته داشتیم بپوشانیم.

۸۹/۴/۱۲: من همین جا به دوستداران پرسپولیس ‌قول می‌دهم که پرسپولیس‌امسال از تمام سال‌های اخیر بهتر و زیباتر بازی خواهد کرد. بچه‌ها بسیار باانگیزه در حال تمرینات آماده‌سازی هستند تا بتوانیم دست در دست هم با قهرمانی دل آنها را شاد کنیم.

۸۹/۴/۲۱ : دایی در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که آیا از تیمی که برای این فصل بسته‌اید راضی هستید؟ ابراز کرد: بله، تیم خوبی را امسال بسته‌ایم و تمام بازیکنانی که می‌خواستیم را جذب کرده‌ایم و از جمع بازیکنان فصل قبل هم بازیکنی نبود که بخواهیم او را حفظ کنیم و نتوانیم.

۸۹/۴/۲۸ : خنده‌دار است که برخی از وجود جاسوس در پرسپولیس صحبت می‌کنند در صورتی که ما چنین مشکلاتی در این خصوص نداریم.

۸۹/۵/۲ : ما امسال طوری پرسپولیس را بسته‌ایم که در هر سه جام حرفی برای گفتن داشته باشیم و باید بگویم که ما در هر پستی بازیکنان بزرگی داریم و می‌توانیم از هر سیستمی استفاده کنیم.

۸۹/۵/۶: از یارگیری پرسپولیس در این فصل راضی هستم و ما بر اساس پوشش دادن به نقاط ضعف‌مان بازیکن گرفتیم و یک تیم باشخصیت و باکلاسی داریم. قطعا پس از دو، سه بازی دیگر می‌توانیم به هماهنگی مطلوب و شرایط بسیار خوبی برسیم.

۸۹/۵/۲۷ : خیلی‌ها دوست ندارند من با تیم پرسپولیس نتیجه بگیرم اما من با این تیم به موفقیت خواهم رسید.

۸۹/۶/۷: بازیکنان قدرتمندی در خط حمله داریم و اگر بتوانیم به جوانان خود بیشتر بها دهیم، بدون شک نتایج بهتری را کسب خواهیم کرد.

۸۹/۶/۱۳: خوشبختانه همه چیز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو می‌دانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. انضباط در تیم ما حرف اول و آخر را می‌زند و بدون داشتن برنامه هم نمی‌توان در هیچ مجموعه‌ای نظم را حاکم کرد. این اردو هم از این قاعده مستثنی نبود و با برنامه‌ریزی دقیقی که برای آن داشتیم به نظرم یکی از اردوی‌های خوب پرسپولیس در فصل جاری، ‌رقم خورد. تیم ما پتانسیل بالایی دارد و اطمینان دارم که می‌توانیم تا پایان لیگ صدرنشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشرده‌ای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر می‌کنم با پتانسیل‌های موجود در این باشگاه، صدرنشینی و قهرمانی در لیگ،‌ دور از انتظار نیست.

۸۹/۶/۱۵: با عمادرضا صحبت‌هایی انجام شده، اما با توجه به قرارداد او با تیم مصری فکر نمی‌کنم او بتواند به پرسپولیس بیاید. حقیقت این است که ما روی هروه اوسال حساب زیادی باز کرده بودیم، اما او با کاری که انجام داد دست ما را بند آورد و ما حالا مجبوریم که یک مهاجم دیگر را به خدمت بگیریم و مطمئنا این کار را انجام خواهیم داد.

۸۹/۶/۲۱ : توانایی‌های یک بازیکن برای من مهم است نه قیمت آن. از اول فصل دوست داشتم و گفتم که آرفی به تیمی برود که بتواند در آنجا بازی کند، اما نرفت، ماند و در تمرینات حاضر شد. او باید بیشتر تمرین کند. از نظر من این بازیکن هنوز به سطح و کارایی لازم نرسیده است تا بتواند مشکل من را در تیم حل کند. هر زمان او بتواند خودش را ثابت کند از وی در ترکیب استفاده خواهم کرد. ملاک ما استفاده از بازیکنان گران‌تر نیست چرا که در آن صورت باید پرسید پس چرا این بازیکنان جوان و ارزان‌تر را جذب کرده‌ایم؟!

۸۹/۶/۲۲: خوشبختانه در باشگاه پرسپولیس ما از همکاری صمیمانه مدیریت تیم بهره می بریم که باعث پیشرفت این تیم خواهد شد. در باشگاه پرسپولیس هر کس وظیفه خود را به خوبی می داند و برای انجام آن با جدیت تلاش می کند. وجود چنین جلساتی کمک می کند با هم اندیشی در مسیر حل مشکلات تیم، قهرمانی و سربلندی پرسپولیس حرکت کنیم.

۸۹/۶/۲۴: ما بر حسب نیازمان بازیکنان خیلی خوبی را گرفتیم. درباره بازیکنانی که گرفتیم ابتدا خیلی مباحث مطرح شد. حتی در نظرسنجی برنامه ۹۰ هم شدیم سومین تیم به لحاظ جذب بازیکنان. گل‌های تیم هم با همکاری کل تیم به ثمر می‌رسد و سعی و تلاش همه بازیکنان بوده است. هر گلی که زده‌ایم کل تیم زده‌اند و اگر گلی بخوریم، کل تیم مشکل داشته است.

۸۹/۷/۲۳: به هواداران پرسپولیس قول می‌دهم که امسال حتما یک جام را کسب می‌کنیم.

۸۹/۸/۳: دایی در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با این که آیا به دلیل نتیجه نگرفتن پرسپولیس فشاری را درخصوص برکناری و یا تغییر مربی پرسپولیس وجود داشت، گفت: نه فشاری را تحمل کردم و نه استرسی داشتم. از روز اول تعامل خوبی با مدیران پرسپولیس داشتم. روزنامه‌ها را نمی‌خوانم و از اسامی خبر ندارم. شما بگویید تا من هم بدانم. من از شما می‌شنوم. ۹ ماه از فوتبال دور بودم و به خاطر علاقه و عشقم به تیمم برگشتم. هر وقت بخواهند، می‌روم. اینجا شرایط با زمان تیم ملی فرق می‌کند. مطمئنا روزی که از پرسپولیس بروم، با دوستی می‌روم.

۸۹/۸/۱۲: علی دایی ضمن تشکر از حبیب کاشانی گفت: «از روزی که به باشگاه پرسپولیس آمدم، ایشان به هیچ وجه در مسائل فنی و حیطه کاری من دخالت نکرده است و در تمام تصمیم‌ها با من مشورت کرده و کارها را با نظر من انجام داده است… خدا را شکر می‌کنم که مدیریت باشگاه تاکنون حمایت لازم را از من انجام داده تا بتوانم تصمیماتم را اجرا کنم.»

۸۹/۹/۱۲: خدا را شکر از روز اول که به پرسپولیس آمدم رابطه من و کاشانی بر پایه صداقت بوده و هست. ضمن اینکه دوستی من و کاشانی فوتبالی نیست که فوتبال بخواهد بین ما اختلاف ایجاد کند.

۸۹/۸/۱۸: دایی در پاسخ به این سوال که آیا تبریز ایستگاه آخر برای مربیگری او در پرسپولیس است؟ گفت: این تصمیم را مدیرعامل می‌گیرد اما من تیم پرسپولیس را خوب می‌شناسم و به بازیکنانم اعتقاد دارم. تیم من در نیم فصل دوم متحول خواهد شد و این قول را به هواداران می‌دهم که پرسپولیس در ادامه کار بهتر نتیجه بگیرد.

۸۹/۹/۲۸ علی دایی از سرمربی‌گری تیم پرسپولیس استعفا کرد. دایی پس از استعفا گفت: شاید عدم همکاری من بتواند پرسپولیس را از این وضعیت خارج کند. قبول دارم که پرسپولیس بد بازی می‌کند اما بازیکنان من توانمندی‌های زیادی دارند. تصمیمم را گرفته‌ام و از فردا دیگر در کادر فنی پرسپولیس حضور ندارم.

۸۹/۹/۲۸: عدم نتیجه‌گیری پرسپولیس به خاطر مسائل فنی است و من هم مسوول مستقیم فنی این تیم هستم که تمام این شکست‌ها را به گردن می‌گیرم. بازیکنان من که نمی‌خواستند ببازند، امثال دایی‌ها می‌آیند و می‌روند. به هیچ وجه نمی‌توانم قبول کنم که پرسپولیس در یک بازی خانگی هیچ کار ساده‌ای انجام ندهد و مثل آب خوردن گل بخورد. این یعنی کار فنی تیم ایراد دارد.
    وی از حمایت‌های حبیب کاشانی تشکر کرد و گفت: مدیریت همیشه از من حمایت کرده و ما هیچ وقت تنها نبودیم و هیچ مشکلی نداشتیم.

۸۹/۹/۳۰: صحبت‌های حبیب کاشانی و بازیکنان من را مجاب کرد که به تیم بازگردم. شاید پیش از این کمی احساسی رفتار کردم و از چیزهایی چشم پوشیدم که حس می‌کنم به تیم ضربه زده‌ام ولی از این پس حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کنم چرا که اکنون منافع تیم مطرح است و نمی‌خواهم اشتباهات گذشته را تکرار کنم.

۸۹/۱۰/۱ : صراحتا می گویم اگر تا به حال با بعضی چیزها کنار آمده ام از این به بعد سفت و سخت می ایستم و برخورد می کنم. آنهایی که به دنبال سوء استفاده هستند روی جدی من را خواهند دید ولو اینکه بروم از تیم امید بازیکن بیاورم تا متوجه شوند که برای من فرقی بین بازیکن سرشناس و بازیکن جوان وجود ندارد. من به آنچه در زمین می گذرد توجه می کنم نه به اسم و رسم ها.

۸۹/۱۰/۲: دایی در پاسخ به این سوال که به نظر می‌رسد پرسپولیس در برخی پست‌ها به جذب بازیکن نیاز دارد هم گفت: طبیعی است که اگر تیم کاملی بودیم وضعیت‌مان این نبود. اما این تمام داشته‌های ماست و من به بازیکنانم افتخار می‌کنم، همانطور که گفتم در مکتب دایی نتوانستن معنایی ندارد. من با توانستم به دنیا آمدم زندگی کردم و زندگی می‌کنم و یقین دارم با همین بازیکنان می‌توانیم مشکلات را رفع کنیم. دایی در پاسخ به این سوال که شما پس از باخت به تراکتورسازی قول قهرمانی دادید آیا همچنان برروی قولتان هستید، ‌گفت: مطمئن باشید این فصل ما یک جام می‌گیریم. روزی که من استعفا دادم احساس کردم که شاید با رفتن من برخی عوامل بیرونی اگر من نباشم دست از سر این تیم بر می‌دارند. به هر حال این را بپذیرید که اگر برخی اشتباهات نبود الان ما ۱۲ امتیاز بیشتر داشتیم و در بالای جدول بودیم اما اتفاقاتی که افتاد ترس و استرس را برروی بازیکنان به وجود آورد اما من برروی توانایی خودم و این بازیکنان تردید ندارم و ما می‌توانیم خیلی بهتر از این باشیم.
    ما با هم یک خانواده هستیم و با هم زندگی می‌کنیم، هر چقدر به هم نزدیک تر باشیم راحت‌تر می‌توانیم کار کنیم. خوشبختانه این حس در تیم به وجود آمده و امیدوارم که بتوانیم در این شرایط به موفقیت برسیم.

۸۹/۱۰/۱۲: من یا نباید بر می گشتم یا حالا که برگشته ام با قدرت به کار خود ادامه می دهم. همه ما سعی مان این است که نتایج نیم فصل اول را به فراموشی بسپاریم و با همکاری یکدیگر بهترین نتایج را در بقیه بازی ها کسب کنیم.

۸۹/۱۰/۱۶: مطمئنا اگر پشتیانی باشگاه نبود، ما الان اینجا نبودیم. باشگاه خیلی زحمت می‌کشد تا کلیه امکانات را برای تیم فراهم کند و ما هم باید تلاشمان را مضاعف کنیم تا بتوانیم زحمات آنها را با نتایج خوب جبران کنیم.

۸۹/۱۰/۱۷ : ما طی چند هفته، به دلیل مصدومیت و حضور بازیکنان ملی‌پوشان در تیم ملی، نتایج بدی گرفتیم، اما می‌خواهیم خودمان را آماه کنیم تا در جام حذفی قهرمان شویم و در جام باشگاه‌های آسیا با چهره‌ای متفاوت شرکت کنیم.

۸۹/۱۰/۲۹ : آمدن من به پرسپولیس تنها برای کمک به این تیم و فوتبال ایران بود. به عنوان یک ایرانی وظیفه خود می‌دانم و با وجود افتخارات زیادی که در عرصه فوتبال کسب کرده‌ام با این تیم نیز بتوانیم به موفقیت برسیم.

۸۹/۱۱/۱۳ : فهمیده‌ایم که سامال سعید ۲۵ ساله است و متاسفانه او نمی‌تواند به پرسپولیس کمک کند.

۸۹/۱۱/۲۶۴ : هر وقت که بازیکنان‌مان را به تیم ملی دادیم با مشکل به تیم باشگاهی برگشتند. متاسفانه فرق بازیکن حرفه‌یی با دیگر بازیکنان زیاد است. اگر چند نفر از بازیکنان حرفه‌یی آماده نباشند به مشکل برمی‌خوریم.

۸۹/۱۱/۲۶ : دایی با اشاره به اینکه هیچ مشکلی با حبیب کاشانی ندارد، در مورد این شایعه که سرمربی و سرپرست پرسپولیس با یکدیگر دچار مشکل شده‌اند، گفت: من هیچ موقع با کاشانی مشکلی نداشته و ندارم. ما قبل از اینکه با یکدیگر همکار باشیم دوست ۱۷، ۱۸ ساله هستیم و این صحبتها نمی‌تواند رابطه ما را خراب کند. اگر مشکلی داشته باشیم می‌نشینیم با یکدیگر صحبت می‌کنیم یا کاشانی به خانه‌مان می‌آید و یا من به خانه او می‌روم و درمورد مشکلاتمان صحبت می‌کنیم.

۸۹/۱۲/۴ : خدا را شکر همه چیز خوب است و همه چیز در باشگاه ما سرجایش است. در حال حاضر خوب تمرین می‌کنیم و به خواست خدا امیدواریم بتوانیم نیم فصل دوم را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

۸۹/۱۲/۶: (درباره درگیری با لیدر باشگاه) نمی‌دانم چه مساله‌ای است که آن فرد می‌آید و در باشگاه داد و بیداد می‌کند. من به خاطر حبیب کاشانی از این موضوع گذشتم، در حالی که می‌توانستم به خیلی چیزها دامن بزنم. من از کاشانی این درخواست را دارم که اگر ۱۰ درصد دوست داشتن من را دارد، به خاطر مردم یکسری تصمیم‌ها را بگیرد و به این شرایط پایان دهد، من واقعا این درخواست را از کاشانی دارم.
    من حبیب کاشانی را خیلی دوست دارم، اما از او خواهش می‌کنم که فکری به حال اتفاقات باشگاه بکند.
    هنگامی که افشین قطبی سرمربی پرسپولیس بود، حبیب کاشانی بیشتر با او همکاری می‌کرد و حتی شیث را بلافاصله اخراج کرد، اما امروز می‌بینیم که حبیب کاشانی همچنان با شیث مدارا می‌کند، آیا این موضوع را قبول دارید؟ اظهار کرد: من این چیزها را قبول ندارم. کاشانی تا به حال خیلی به من لطف داشته و من هم خیلی او را دوست دارم. تا الان هیچ مشکلی با کاشانی نداشته و ندارم اما به نظر من کاشانی با بعضی از مسائل مدارا می‌کند.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا کاشانی با شما مشکلی دارد؟ گفت: خیر، حتما در حال حاضر شرایط اینگونه اقتضا می‌کند. به هر حال کاشانی یک مدیر موفق است و این را هم نشان داده. او حتما در مسائل مدیریتی بیشتر از من می‌داند، اما خواهش من از باشگاه این است که به من آرامش دهند تا بتوانم به راحتی با تیمم کار کنم.

۸۹/۱۲/۱۶: وی در مورد شایعاتی که در مورد اختلاف با حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه مطرح می‌شود گفت: من با کاشانی مشکلی ندارم و مطمئن باشید اگر من با کسی مشکل داشته باشم یک دقیقه هم آنجا نخواهم ماند. نتایج پرسپولیس نشان دهنده آرامش در باشگاه است.

۸۹/۱۲/۲۰ : سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در ابتدای فصل آن بازیکنانی را که می‌خواستید، نتوانستید به خدمت بگیرید، آیا در هفته‌های آینده که بازیهای پرفشاری در پیش دارید مشکلی نخواهید داشت؟ گفت: مطمئنا شرایط خیلی سختی داریم. ما باید با همین موجودی کار کنیم. من مدیون همه بازیکنانم هستم که بسیار زحمت می‌کشیدند و تمام توان‌شان را در میدان می‌گذارند. فوتبال همین است. ممکن است یک روز به بن‌بست بخوریم.خیلی از مسائل در مملکت ما وجود دارد که نمی‌توان برای آنها پاسخی پیدا کرد و قضایای فوتبالی هم بخشی از آنهاست. تنها مدیرعامل باشگاه پرسپولیس است که می‌تواند هر زمان که بخواهد من را کنار بگذارد، چرا که من فقط با او قرارداد دارم، اما لیدرها که نمی‌توانند برای من تعیین و تکلیف کنند؛ من که با آنها قراردادی نبستم. متاسفانه چهار پنج نفر که، ببخشید سواد هم ندارند و نمی‌توانند یک کاغذ بنویسند، آمدند در آن بازی اعلامیه دادند، مطمئن باشید که من این چیزها را می‌فهم؛ اما می‌مانم و با قدرت به کار خودم ادامه می‌دهم.
    دایی در پاسخ به این سوال که اگر در بازی مقابل الوحده هم چند مهاجم اصلی خود را اختیار نداشته باشید، با شوخی گفت: خودم لخت می‌شوم و به زمین می‌روم! مطمئن باشید که کل بضاعت پرسپولیس همین است و من کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم می‌خواهید که زنگ بزنم مسی را استخدام کنند؟

۹۰/۱/۹ : دوست دارم سالم زندگی کنم. مطمئنا خیلی‌ها دوست ندارند، در این فوتبال باشم.
    دایی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که پرسیده بود، تا کی می‌خواهید پای بازیکنان بمانید و هر موقع که تیم می‌بازد، بگویید، به این بازیکنان افتخار می‌کنید، بیان کرد: باید بگویم که به عنوان سرمربی پاسخگوی شما هستم. بازیکنان زحمت خودشان را می‌کشند. به مجموعه‌ای که با آنها کار می‌کنم، افتخار می‌کنم. اگر نگویم صد در صد، ۹۰درصد افراد باوجدان کار می‌کنند.

۹۰/۱/۱۰ : دایی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که پرسید آینده خود را چگونه می‌بیند و آیا در پرسپولیس هستید یا نه؟ عنوان کرد: این سوال را از من نباید بپرسید. من سعی کردم تیم خوبی درست کنم و تلاش کردم موفق باشیم. این سوال را باید از مدیران باشگاه بپرسید. هر موقع آنها بخواهند می‌روم. من مربی هستم و وظیفه‌ام این است که تیم را آماده به زمین بفرستم. تصمیم‌های دیگر را باشگاه باید بگیرد نه من. من کارم را انجام دادم شاید وقتی که شب به خانه بروم نظر کاشانی عوض شود.

۹۰/۱/۲۱: (پس از پیروزی ۳ بر صفر برابر ذوب آهن) من یک مربی حرفه‌ای هستم و تصمیم‌گیری پیرامون اینکه بمانم یا نمانم در میانه‌های فصل دست خودم نیست اما در پایان فصل من تصمیم می‌گیرم که آیا در پرسپولیس بمانم یا نه. من با اعتقادم کار می‌کنم و با تمام توانم دوست دارم دل مردم را شاد کنم. اگر امروز و پس از کسب این پیروزی هم من را عوض کنند اعتراضی به این تصمیم نمی‌کنم چرا که تابع تصمیم‌های سرپرست باشگاه پرسپولیس هستم اما به نظرم بر خلاف آن چیزی که رسانه‌ها اعلام می‌کردند، کادر مدیریتی پرسپولیس به من اعتقاد دارد. خودم نیز به کارم اعتقاد دارم چرا که همیشه در زندگی‌ام سالم زندگی کرده‌ام

۹۰/۱/۲۳: هدف اصلی ما آن است که در جمع سه تیم بالای جدول قرار گیریم و سهمیه آسیا را کسب کنیم. ما نباید به جام حذفی دلخوش کنیم. اصلا و ابدا با کاشانی مشکل ندارم و پیش از این هم چندین بار گفته‌ام که ما دو دوست قدیمی هستیم که اگر مشکلی هم داشته باشیم آن‌ را در خانه‌ی خود حل می‌کنیم.

۹۰/۱/۲۶: درباره تداوم همکاریش با تیم پرسپولیس گفت: من یک و نیم ماه دیگر با این تیم قرارداد دارم و اگر بعد از آن به من پیشنهاد دادند درباره آن فکر می‌کنم.

۹۰/۱/۳۱: تاکنون تمام تلاش‌مان را کرده‌ایم و در ادامه هم خواهیم کرد. همه چیز دست مدیرعامل باشگاه است. ما همه توان‌مان را برای کار خوب انجام دادیم.

۹۰/۲/۳ : من نه با باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده مذاکره کرده‌ام و نه با هیچ باشگاه دیگری. ضمن این که اگر بخواهم برای تمدید قرارداد با پرسپولیس مذاکره کنم، مطمئنا شرایطم با آن شرایطی که روز اول به پرسپولیس آمدم، فرق می‌کند، هم من خواسته‌های خاص خودم را دارم و هم باشگاه پرسپولیس.

۹۰/۲/۷ : خیلی‌ها در بیرون نمی‌خواهند موفقیت پرسپولیس را ببنند، هستند کسانی که دل آدم از رفتارشان به درد می‌آید. آن‌ها به مجموعه پرسپولیس نزدیک می‌شوند و اظهار لطف می‌کنند. آن‌ها می گویند که ما پرسپولیسی هستیم، اما متاسفانه در پشت سر کارهای دیگری انجام می‌دهند که من از آن‌ مسایل ناراحت می‌شوم. همه اینها می‌گذرد، انشاءالله خدا کمک کند تا ما این ۱۵ ـ ۲۰ روز باقی‌مانده را با آبرو کار کنیم. پس از آن اگر قرار بر رفتن شد تمام تلاش‌مان را کرده باشیم و با احترام برویم و اگر قرار بر ماندن بود با قدرت‌تر از گذشته کارمان را ادامه دهیم.

۹۰/۲/۱۲ : متاسفانه خود من شاهد بودم بازیکنانی که در تیم ما نبودند از تیم‌های دیگر با آنها تماس گرفته شده و برای فصل بعد با آنها صحبت شده، با این حال اصلا دوست ندارم راجع به این مسائل حرف بزنم.

۹۰/۲/۲۱ : قصد داریم از شانس خودمان برای قهرمانی در جام حذفی بهره ببریم و امیدواریم در این جام عنوان قهرمانی را به دست بیاوریم.”به هر حال موجودی ما همین نفرات هستند که در اختیار داریم و نمی توانیم کس دیگری را به جمع خودمان اضافه کنیم. بنابراین باید با همین نفرات به راهمان ادامه دهیم.

۹۰/۲/۲۳: بگذارید فصل تمام شود، آن وقت درباره همه مسائل صحبت خواهم کرد. فعلا ترجیح می‌دهم، چیزی درباره این موضوع نگویم. صبر کنید تا بازی ها تمام شود، آن وقت درباره کل مسائلی که در این فصل برای پرسپولیس اتفاق افتاد، صحبت خواهم کرد.

۹۰/۲/۲۵: امسال مسائل زیادی اتفاق افتاد که بزرگ‌ترین ثمره آنها از بین بردن آرامش من و کادر فنی و بازیکنان بود. ما آرامش را هیچ وقت نداشتیم. خیلی اتفاقات بوده که می‌خواهم چند روز دیگر آنها را بیان کنم. در اینجا بهتر است فقط از بازیکنانم تشکر کنم.تا کی می‌خواهید مردم را گول بزنید. بینید من تا الان رو بازی کردم و از این به بعد هم رو بازی می‌کنم. من از کسی که زیر و رو بازی می‌کند بدم می‌آید. خیلی چیزها دارم که بگویم من رفیق خودم را به عنوان وکیل آنها به میدان فرستادم. مصاحبه کردن کار آسانی است، متاسفانه روزنامه منتسب به باشگاه حاشیه‌های زیادی را علیه ما راه می‌اندازد. نمونه‌اش آن است که عکس درگیری آرفی و محمد که در هیچ روزنامه و سایتی منتشر نشده را، منتشر می‌کند. روزنامه‌ای که باید از ما حمایت کند، عملکرد اینچنینی دارد. روزنامه‌ای که باید به تیم ما آرامش دهد، این کار را انجام می‌دهد. آن وقت من باید دو روز روی آرفی و محمد کار کنم تا آنها مثلا در این بازی خوب کار کنند. ببینید خواسته خیلی‌هاست که علی دایی بیرون گود باشد. البته مردم چنین خواسته‌ای ندارند.
    با انتقاد از مسوولان باشگاه پرسپولیس نسبت به عملکرد پنهانی‌شان گفت: شما که مربی فصل بعد خود را انتخاب کرده‌اید چرا آن را اعلام نمی‌کنید؟ آخر مگر می‌شود تیمی که هنوز مربی فصل بعدش مشخص نشده باشد، در آلمان و اسپانیا به دنبال کمپ بگردد؟! این کارها باید با نظر مربی تیم انجام شود تا اگر او صلاح دانست صورت گیرد. آن وقت هر روز می‌گویید مربی فصل بعد ما مشخص نشده است، یا اینکه بحث تماس تلفنی با بازیکنان مطرح می‌شود و آقایان مصاحبه می‌کنند و می‌گویند به بازیکنان ما زنگ زده‌اند اما بحث فقط این نیست، شما می‌روید از طرف یک شخص دیگر به بازیکنان بعضی تیم‌های دیگر زنگ می‌زنید. البته راست هم می‌گویند. خودشان این کار را نمی‌کنند. مثلا یکی زنگ می‌زند و می‌گوید من بیژن فلانی هستم و آیا شما تمایل دارید فصل بعد در پرسپولیس باشید. نام بیژن را عمدا به کار بردم تا بدانید منظورم چیست. بعد آن بازیکن به من زنگ می‌زند و می‌گوید شخصی از طرف شخصی دیگر زنگ زده و او را برای پرسپولیس خواسته. ببینید با من که نمی‌توانید این کارها را بکنید. بعدا مشخص می‌شود فلانی فامیل چه کسی است و در نهایت از طرف چه کسی به بازیکن مورد نظر زنگ زده شده است. متاسفانه خیلی چیزها اتفاق افتاد که می‌توان آنها را بیان کرد. مگر روز اول من به زور آمدم پرسپولیس. از من خواسته شد و من هم روی ذهنیتی که داشتم پذیرفتم تا به این تیم پرهوادار که دوستش دارم کمک کنم.

حبیب کاشانی ؛

حبیب کاشانی درباره‌ی آینده‌ی کاری‌اش در باشگاه پرسپولیس و نیز انتخاب سرمربی فصل آینده گفت: پس از پایان جام حذفی در این باره بررسی‌های لازم را انجام داده و تصمیم‌گیری می‌کنم و همه چیز در آن زمان از سوی سازمان تربیت بدنی مشخص خواهد شد. ضمن این که ما از عملکرد علی دایی در این مدت حتی پیش از گرفتن جشن قهرمانی در جام حذفی راضی هستیم و می‌خواهیم که او سرمربی فصل بعدی پرسپولیس باشد.

۸۹/۳/۳: کاشانی با حمایت از دایی: از عملکرد علی دایی بسیار راضی هستم و از او خواسته‌ام که برنامه‌هایش را اعلام کند. می‌خواهیم از فردا کارمان را برای فصل بعد و بستن تیم شروع کنیم.

۸۹/۴/۲۱: ما پرسپولیس امسال را کاملا براساس خواسته‌های علی دایی سرمربی تیم بسته‌ایم. دایی براساس نیازهای تیم در هر پست دو بازیکن را مدنظر داشت که طبق نظر وی مذاکرات را آغاز کردیم اما جذب برخی بازیکنان با توجه به شرایطی که داشتند اعم از درخواست مبالغ بسیار سنگین یا تداوم قرارداد با باشگاه‌شان وجود نداشت که در پی آن بازیکنی که در اولویت دوم دایی بود را به خدمت گرفتیم. در پست دروازه‌بان دایی خواهان مهدی رحمتی بود اما چون این دروازه‌بان با سپاهان قرارداد داشت، امکان انتقالش به هیچ تیمی در شرایط معمول میسر نبود، یا اینکه مهاجمی می‌آمد و از ما طلب نهصد میلیون تومان پول را می‌کرد که ما چنین پولی نداشتیم که به او بدهیم.
    کاشانی گفت: در حال حاضر اصلی‌ترین مشکل ما داشتن لیست مازادی از بازیکنان مختلف است، این وضعیت به دلیل آن که در سال‌های پیش پرسپولیس بیش از حد معمول بازیکنانی را به خدمت گرفته و با آنها قراردادهای چندین ساله امضا کرده، الان این نفرات به سن بزرگسالان رسیده‌اند و جایی را در لیست تیم اشغال کرده‌اند و بعضا مورد توجه سرمربی تیم هم نیستند. در این حالت تیم ما اکنون دارای لیست بازیکنان مازاد است؛ ضمن اینکه ما در پست دفاع جلو و فوروارد هنوز بازیکنانی را باید جذب کنیم.

۸۹/۶/۳: حبیب کاشانی در حاشیه‌ی مراسم تجلیل از برترین‌های اخلاق فوتبال ایران درباره‌ی اختلافی که بین علی دایی و فدراسیون فوتبال به وجود آمده و همچنین تهدید دایی برای شکایت به فیفا گفت: من تمام تلاشم را می‌کنم تا این مشکل حل شود. به هر حال سوء تفاهمی بوده که به وجود آمده و باید در همین داخل کشور حل شود. نباید این قضیه به خارج از کشور برود. در این ماه مبارک باید رفتارهای‌مان با حسن نیت باشد.

۸۹/۶/۲۱: حبیب کاشانی پس از توقف پرسپولیس در بازی خانگی مقابل پاس همدان، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ‌از نتیجه بدست آمده راضی نیستیم. ما باید بیشتر کار کنیم و از موقعیت‌های‌مان بهتر استفاده کنیم. من کارشناس نیستم که بتوانم راجع به عملکرد خط دفاع و یا گل نزدن تیم صحبت کنم و باید این موارد را از سرمربی تیم بپرسید

۸۹/۶/۲۴: کاشانی در پاسخ به سوالی درباره کیفیت بازی های پرسپولیس گفت: نیم ساعت اول بازی پرسپولیس مقابل پاس ما شاهد فوتبال زیبایی از تیم مان بودیم. کمترین تیمی را دیده‌ام که از دروازه‌بان تا نوک حمله آن با هم چنین همکاری داشته باشند اما این که این ‌۳۰ دقیقه باید تا ‌۹۰ دقیقه ادامه داشته باشد این کار کادرفنی است. پرسپولیس واقعا رو به جلو حرکت می کند. تعداد پاس‌های ما در برخی بازی ها مثال زدنی است. قوای جسمی بازیکنان هم در حد مطلوبی قرار دارد که این نشان از تمرینات خوب بدنسازی آنها در پیش از فصل است. ما هنوز تا این که بتوانیم ‌۹۰ دقیقه آن طور زیبا بازی کنیم فاصله داریم اما نبود برخی از بازیکنان در مقاطع مختلف قطعا در سطح کیفی تیم تاثیرگذار است. اسپانیا قهرمان جهان در ‌۷ بازی تنها ‌۸ گل زد و همه دیدند به مرور فوتبال بهتری را در جام جهانی بازی می کرد. وقتی ‌۵۰ درصد تیم در طی دو هفته از ترکیب جدا می شوند تا بخواهیم جبران کنیم کمی طول می کشد. امیدوارم مشکلات برطرف شود و بتوانیم به وضع بهتری برسیم.

۸۹/۶/۲۴ : دایی را به مغرور بودن متهم می‌کنند. بازی پرسپولیس و پاس چه اهمیتی داشت؟ اما او با شجاعت وتقوا آمد و عذرخواهی کرد. چرا می‌خواهیم بین مردم و اسطوره ها فاصله بیندازیم. من اگر با دایی به اختلاف خوردیم خودم می‌روم. دایی اسطوره فوتبال ماست. او باید بماند. هر جای دنیا که می‌رویم دایی را می‌شناسند. من هیچ اصراری به ماندن ندارم. به خدا هر کسی از طرف دفتر سعیدلو زنگ بزند، من میروم. من برای نوکری آمده ام. آمده ایم مردم وهوادران را خوشحال کنیم.

۸۹/۷/۱۸: (خطاب به بازیکنان) ما دوسال پیش در دقیقه ۹۷ گل قهرمانی زدیم اما اگر حالا در دقیقه ۹۷ گل می‌خوریم این بدین معنی است که دل‌هایمان به هم نزدیک نیست. این تیم می‌تواند جایی باشد که تا آخر عمر فوتبال‌تان را در آن بازی کنید و یا این که مدت حضورتان در آن به شش ما هم نرسد. قصد داریم تیم ب را تشکیل دهیم این تیم برای بازیکنانی است که در حد تیم اصلی نباشند و با هیچ کس هم تعارف نداریم. کاسه صبر هواداران پر است باید حرفه‌ای رفتار کنید تا با تمرکز روزهای خوبی را داشته باشید.

۸۹/۸/۱۲: طبیعتا ما با داشتن دایی که یکی از بهترین مربیان کشور است، خوردبین که فردی بسیار باتجربه است و همچنین این بازیکنان بسیار خوب، به چیز دیگری به غیر از قهرمانی فکر نمی‌کنیم. البته طبیعتا ما یک سری ضعف‌ها را داشته‌ایم که نتوانستیم همه خواسته‌های علی دایی را برآورده کنیم. من فکر می‌کنم که برای یک کار بلندمدت در پرسپولیس احتیاج به چهار یا پنج سال برنامه داریم. در سال قبل هم خدا و ائمه اطهار کمک کردند و توانستیم در یک جام قهرمان شویم

۸۹/۹/۲۷: برخی قصد دارند با سیاست تفرقه بینداز و حکومت کن در تیم پرسپولیس تفرقه بیاندازند و به این تیم لطمه بزنند. اما در پرسپولیس برد و باخت برای همه تیم است و این شیوه ها برای لطمه زدن به پرسپولیس کاربرد ندارد. پرسپولیس در روزهای باخت هم اخلاق را سرلوحه کار خود دارد و اخلاق را نمی‌بازد.

۸۹/۸/۲۸ : درباره‌ی پذیرش یا رد استعفای دایی گفت: فعلا قصد نداریم سریع تصمیم‌گیری کنیم ظرف ۲۴ ساعت آینده تمام مسائل را در نظر خواهیم گرفت و نظرمان را راجع به استعفای دایی اعلام خواهیم کرد. من از دایی خواستم که عجله نکند و الان که عصبانی است تصمیم‌گیری نکند. از ایشان هم به خاطر اینکه مردانگی کردند و دست باشگاه را باز گذاشتند تشکر می‌کنم. هنوز که استعفای دایی را نپذیرفته‌ایم، اما اولویت ما مربی ایرانی است.

۸۹/۱۰/۲: علی دایی برای ادامه این مسیر به ۱۱ مرد مبارز نیاز دارد و حالا زمانی است که باید از شعار بگذریم و به شعور برسیم. علی دایی به خاطر ما دوباره وارد معرکه شده است و باید همت کنیم تا با آبروی او بازی نشود. کاشانی ادامه داد: من همیشه از کادر فنی خود با تمام وجود حمایت کرده‌ام. روزی در زمان افشین قطبی به بازیکنان گفتم؛ ۷ بازی به پایان لیگ مانده، اگر در هر بازی ۱۲ گل بخوریم مجموعا می‌شود ۸۴ گل اما قطعا قطبی سرمربی ما خواهد ماند و کسی نمی‌تواند در ذهن خود فکر دیگری داشته باشد. حالا هم می‌گویم ما تا پایان این راه با علی دایی خواهیم رفت و به کسانی نیاز داریم که همه وجودشان را خرج این تیم کنند.

۸۹/۱۱/۱۸: دایی را سالهاست که می‌شناسم و ندیدم حقی را ناحق کرده باشد.
    با دفاع از کارنامه علی دایی گفت: عملکرد دایی را کاملا قابل قبول می دانم. در ابتدای فصل برای گرفتن بازیکن با مشکلاتی مواتجه شدیم، در برنامه ۹۰ هم گفتم باشگاه پرسپولیس برای اولین بار حاضر شد مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان برای دادن رضایت نامه کریم انصاری فرد پرداخت کند. پس از آن هم مذاکراتی با خلعتبری و حقیقی داشتیم که به دلایل دیگر نشد. از طرفی برخی از بازیکنان ما قراردادهای دو و سه ساله داشتند، ما بعضی از آنها را درلیست فروش قرار دادیم اما وقتی خواستاری برای آنها پیدا نشد در تیم ماندند، همین شرایط باعث شد تا دایی در تیم پرسپولیس در یک پست چند بازیکن و در پست دیگر فقط یک بازیکن داشته باشد. دایی با این مشکلات دست و پنجه نرم کرد و تاکنون تیم را به جلو آورد. کارنامه او قابل قبول است.

۸۹/۱۲/۲۰: من و دایی هیچ اختلاف و مشکلی با هم نداریم. در مجموعه ما مثل هر خانواده‌ای ممکن است بر سر مسایل بحث و تبادل نظر شود اما به طور قطع، هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد و باید مراقب کسانی که منافع‌شان از طریق اختلاف افکنی در خانواده ماست باشیم. موفقیت‌های اخیر ما در لیگ برتر به خاطر این است که اتحاد و صمیمیت و همدلی در باشگاه، تقویت شده است. گذشت‌ها بیشتر شده و جای منیت‌ها را گرفته و به معنای حقیقی کلمه، به یک خانواده تبدیل شده‌ایم.

۹۰/۱/۱۰ : (پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس در داربی هفتادم) ممکن است دایی استعفا دهد اما بنده اگر او استعفا بدهد،استعفایش را نمی‌پذیرم. دایی از بزرگان فوتبال ماست. در فدراسیون فوتبال هم دیدید که وقتی افشین قطبی سرمربی تیم ملی بود با وجود آنکه ما به جام جهانی نرفتیم او هنوز سرمربی باقی ماند. در حال حاضر هیچ‌کس مثل دایی نسبت به پرسپولیس اشراف ندارد. او خودش تیم ما را بسته است و اگر بزرگترین مربیان دنیا را هم بیاوریم مانند دایی از این تیم و بازیکنانش شناخت ندارد.

۹۰/۲/۹ : در جلسه کمیته فنی تصمیم بر آن شده است تا پایان فصل با علی دایی ادامه دهیم و بعد صحبت می‌کنیم. به نظر من علمکرد دایی در مربیگری مثبت بوده است. حمایت من از علی دایی طبیعی است. امسال ۱۲ باخت داشتیم و خیلی‌ها فکر می‌کردند که بعد از باخت مقابل استقلال دایی را کنار بگذاریم.

۹۰/۲/۱۳: در پاسخ به این سوال که آیا علی دایی برای فصل آینده در پرسپولیس خواهد ماند یا خیر گفت: این سوال متعلق به اکنون نیست چرا که ما هنوز با دایی قرارداد داریم و همچنان به قراردادمان پایبند هستیم ولی رسانه‌ها تاکنون چهار مربی را برای فصل آینده ما معرفی کرده‌اند که هنوز با آن‌ها مذاکره نکرده‌ایم ولی به همین دلیل دلال‌ها با بازیکنان ما تماس می‌گیرند و می‌گویند در صورت قرارداد بستن با هر کدام از آن مربی‌ها در تیم هستند یا نه که همین جا از آنها می‌خواهم برای تیم حاشیه درست نکنند. انتخاب مربی و مذاکره با آنها حق طبیعی من است که در زمان خودش از آن استفاده خواهم کرد و پس از پایان فصل درباره آینده تیم صحبت می‌کنیم.

90/02/26 : فعلا و تا بعد از بازی پیکان و یا بعد از جام حذفی حرفی نمی زنم و در زمان مناسب درباره ی برخی مسائل صحبت می کنم!

19. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    این دیگه اوجش بو د....
    تا حالا ما ندیده بودیم یه مدیرعامل باشگاه به خاطر سرمربی تیم عوض بشه !
    دنیزلی مربی بزرگ و کار بلدیه که تجربه اروپایی خوبی هم داره !
    نباید گفت تکراریه ...
    بعد از پرسپولیس توی باشگاه های بزرگ ترکیه کار کرده و به تجربش اضافه شده !
    با فوتبال ایران هم که آشناست 1
    اون سالی هم که توی پرسپولیس بود مثلث بادامکی ، معدنچی و نیکبخت همه تیمارو له کرده بودند و اگر بود مهاجمی مثل خلیلی آماده ؛ اون سال ما قهرمان می شدیم !
    واما ...
    .....................

21. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

صفحه 59 از 72 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع