ما حداقل تو المپیک هستیم
ایتایا حتی نتونست به المپیک صعود کنه![]()
ما حداقل تو المپیک هستیم
ایتایا حتی نتونست به المپیک صعود کنه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
رسول دمت گرم به دادم رسیدی الآن فایل تورنت لیچ شد و با سرعت 32 kb/s دارم این فایلو دانلود میکنم.الآن حس خیلی جالبی دارم چون یک هفته بود میخواستم این فایلو لیچ کنم ولی لیچر رایگان پیدا نمیکردم
راستی ماندگاری این لیچر چقدره؟
LEGENDARY
اقایون چند دقیقه دیگه مراسم افتتاحیه المپیکه
از دست ندید قرار جهان غافلگیر بشه تو دبی اسپرت و کانال های اینترنتی رایگان و zdf و چند کانال از جمله BBC
پخش میکنه
Milan back to the era Avjt
خداییش شانسو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امشب شیش بسته شیش تایی مهمون ریخته خونمون و هرگونه ابزاری که به تی وی مربوط میشه رو دوره کردن .
درحال حاضر برای رسیدن به تی وی باید از هفت خان رستم عبور کرد .
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
اولا رجوع شود به پست امیرamir97
دوما ما جام جهانی رو هم باشکست 1 به 0 به سوئیس اغاز کردیم
هر چند الان به اون اندازه خوشبین نیستم
بابا معرفت
نه بچه خوبیه خدایی
در خصوص اون اگاهیه ممد علی یا همون ایکیوسان هم بهت بگم این مردک متخصص یه دستی زدنه خودت بهش لو ندهالبته شایدم کسی بش گفته باشه
اینو زدم منتقدان ماتادوری بهش رجوع کنن
کی ؟؟؟چی؟؟من؟؟کجا؟؟
این تهمتا بمن راهی نداره
من مدافع حقوقه رسولم
مگه نه رسول؟؟؟؟؟؟؟!!!!
اقا دردتو درک میکنم چون خودمم همین الان دارم باش دست و پنجه نرم میکنم![]()
سلام
یه لینک رپیدگاتور دارم تا علیرضا بزاره به دردتون میخوره مراسم افتتاحیه المپیک از شبمه یورو اسپرت کیفیت HDحجم حدودا850مگابایت مدتشم 1ساعت و نیم
ویرایش توسط 레자 : 07-28-2012 در ساعت 05:22
اقا دیشب مراسم افتتاحیه المپیک رو دیدید
عجب چیزی بود خداییش حال کردم به خصوص اون قسمت مستر بینش رو
واقعا این بهترین مراسم اغاز المپیک بود حتی از پکن هم بهتر بود
من یادم رفت مراسم رو ظبت کنم بروبچ کسی لینک دانلود کل مراسم رو داره میخوام یادگاری نگه دارم !!!
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
چه وجه تشابیی منم تازه مراسم تموم شد گفتم ای کاش ضبط میکردم ولی اقا مهندس یه ذره پرت نیستی؟لینک رو که تو چند پست بالاتر قراردادم مراسم کامل 1ونیم ساعت اچ دی 800مگ برو دانش کن تازه مستر بینش چجور بود ؟
مراسمشون هم برخلاف این هم غر زنی تلوزیون ما و بدگویی گفتم الان پول کم میارن و هزارمشکل دیگه دیدیم به عالی ترین شکل برگزار شد واقعا هیجان انگیز بود
در ضمن یه نرم افزار معرفی میکنم پک نرم افزاری مشاهده 4000کانال ورزشی تنها حجمش1.نیممگابایته
بازی های فوتبالی که قراره تا ساعاتی دیگه انجام بشه
سلام یه راه ساده هست که میتونید بفهمید شما چندمین کاربر عضو شده به ترتیب در سایت دربی هستید من 36و خورده ای هزارمین
رسول 22هزارو خورده ای هست مرتضی 25هزارو خورده ای مهدی مدیر 4و خورده ای هزارمین کاربر هرکی میخواد بهش بگم و اینکه امیدوارم خودتون بدونید این امارو از کجا میارم
ویرایش توسط AlexDelpiero : 07-29-2012 در ساعت 16:15 دلیل: ترکیب پست ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)