[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"خوسلو از ماریو گومز هم بهتر است"
Fcbayern.ir- مارکوس بابل سرمربی تیم هوفنهایم آلمان از اینکه توانسته است خوسلو پدیده22 ساله رئال مادرید را به دست آورد خیلی خوشحال است وی همچنین معتقد است این استعداد ناب باید هرچه زودتر نیز به تیم ملی آلمان راه پیدا نماید.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از the world football مارکوس بابل حتی عنوان نموده خوسلو هم اکنون از بسیاری از مهاجمان فعلی تیم ملی آلمان نیز بهتر است.بازیکن اسبق بایرن ولیورپول در این رابطه می گوید :"هدف باشگاه رسیدن به به رقابتهای اروپایی در فصل بعد است واز همین رو باید بازیکنان خوبی جذب می کردیم که در این راه ما را کمک نمایند .خوسلو یکی از این بازیکنان است.خیلی خوشحالم که عاقبت توانستیم او را بدست آوریم"
وی ادامه میدهد:" .به نظر من او حتی از ماریو گومز هم بهتر است .خوسلو این قابلیت بالای خود را در فصل آینده به همگان نشان خواهد داد.من فکر میکنم فدراسیون فوتبال آلمان باید هر زودتر کارهای تابعیت این بازیکن را درست نماید.خوسلو با توجه به استعدادی که دارد می تواند خط حمله آلمان را سالها بیمه نماید.آلمان با توجه به سن بازنشستگی کلوزه وعدم آمادگی پودولسکی و ماریو گومز نیازمند همچین بازیکنی است و لو باید او را زیرنظر داشته باشد"
خوسلو که به همراه خسه از بهترینهای آکادمی رئال مادرید بودند از پدری اسپانیایی ومادری آلمانی در شهر اشتوتگارت آلمان متولد شد ودر همان کودکی به همراه والدین خود به اسپانیا مهاجرت نمود.خود خوسلو نیز آرزو دارد در تیم ملی آلمان روزی بازی نماید وعنوان نموده دوست دارد هرچه زودتر تابعیت کشور آلمان را بدست آورد که با توجه به ریشه مادری وی و اینکه وی در آلمان نیز متولد شده نمیتواند در تحقق این امر مشکل چندانی وجود داشته باشد.
fcbayern.ir