1/ سر خاک یکی از اقوام بودم زنگ زدم آژانس طرف میگه:راننده کجا شما رو پیدا کنه؟گفتم قبرستون میگه:شماره اشتراکتون؟میگم:112 میگه:آقای ابراهیمی؟ پ ن پ ازراعیلی هستم میخوام جون رانندتو بگیرم.
2/ خوابم نمی برد رفتم داروخونه گفتم یه قرص دیازپام بده.داروساز میگه: قرص خواب دیازپام؟ پ ن پ قرص دوپینگ دیازپام. نصب شبی مسابقات دو برزگزارمیشه میخوام دوپینگ کنم تا اول شم.
3/ به لباس فروشه میگم: این پیراهن چنده؟میگه:اینو میگی؟ پ ن پ پیراهن تو تنتو میگم آخه رنگ بندیش قشنگه گفتم یکی برا بابا بزرگم که خواننده راکه بگیرم.
4/ کارت عابرو گذاشتم تا از خود پرداز پول بگیرم درآخرمیگه: آیا مایلید پول را از حساب خود برداشت کنید؟ پ ن پ میخوام دست خودت باشه تا روز تولدت که شد براخودت قا قا لی لی بخری.
5/ از یخچال یه گلابی برداشتم درشو بستم و طبق عادت چک کردم تا یه وقتی مثل دفعه قبل باز نمیونده باشه یخچالم همین صحنه خاموش میشه و صدا میده.داداشم میگه:خاموش شد صدا داد؟ پ ن پ پشتشو زدم باد گلو داد تا غذاش هضم بشه.
6/ لاستیک ماشینم پنچر میشه میبرمش آپاراتی. طرف میگه پنچره؟ پ ن پ رژیم لاغری گرفته الآن اووردم پیشت تا بهش یه مشاوره بدی تا ازین تصمیم صرف نظر کنه.
7/ دست بند ورزشی دستم بود با ناخون صداش میدادم شوهرخالم که کنارم بود دست بندو میگیره و میندازه کنار تا صداش ندم بهش میگم : دست بند رو بده میگه:دوست داری صداش بدی؟ پ ن پ دست بنده یادگاری گالیوره گفته هروقت دلت برا سفید برفی تنگ شد صداش بده تا بری سرزمین کوتوله ها.
8/ سر کلاس یه سول پرسیدم یکی از دانشجوهادستشو بلند میکنه تا جواب بده .اشاره میکنم میگم بگو.میگه: بگم؟ پ ن پ بیا جلو تا آدرس بنیان علمی نخبگان ایرانو بهت بدم تا بری خودتو معرفی کنی.
9/ داشتم فوتبال نگاه میکردم . نانی بازیکن منچستر گل میزنه و بعد از گل پشتک میزنه.مادرم میگه: گل زد اینجوری کرد؟ پ ن پ همین الآن بهش خبر دادن مادرزنت به دیار باقی شتافت اینم از خوشحالی جوگیر شده.
10/ رفته بودیم باغ وحش . رفیقم یه تکه موز میندازه جلوی میمونه .میمون هم سریع موز رو برمیداره و میخوره. رفیقم میگه: که موز دوست داری! پ ن پ دیده موز گرونه توهم زحمت شیدی براش انداختی دلش نیومد دستتو رد کنه.
11/ رفتم میوه و تره بار فروشی گفتم سه کیلو سیب زمینی بکش.طرف میره هرچی سیب زمینی ریز هست رو میریزه تو نایلون میگم:اینارو چرا میریزی؟میگه:مگه ریزه؟ پ ن پ اونقدر درشته موندم چی جوری پوستش بکنم.
12/ رفتم نونوایی.پونصدی دادم گفتم همشو نون بده طرف میگه: دوتا دیگه؟ پ ن پ دیدم نون شده دونه ی 10 تومن گفتم یه پنجاه تا ببرم تا باز گرون نشده.