Design & Developed BY Patira

صفحه 59 از 99 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 989
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

Ohum ㋡ ㋡ بهارستان دربی @ جلد دوم ㋡

خـــــوب!...به سلامتی و میمنت جلد اول بهارستان هم 100 صفحه اش کامل شد و حالا باید جلد دوم بهارستان دربی رو راه بندازیم
    اما....
    یه توضیحی میدم برای تازه واردها...
    توی این قسمت هر نوع بحثی...هر حرفی زده میشه...
    به نوعی صحبت های خودمونی اعضای سایته...
    فقط دوستای محترم این چند مورد رو لطفا قراموش نکنین:
    1- احترام همدیگرو نگه دارین
    2-به نظرات و عقاید و سلیقه های شخصی همدیگه احترام بذارین
    3-تا احد امکان از دادن اسپم خودداری کنین
    پیشاپیش ممنون بابت همکاریتون
    دوستان...یا علی

هـــــــر چـــه دل تنگت میخواد بگــــــو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-31-2011 در ساعت 18:03

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    امروز25 مهرماه تولد مصطفی([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) هستش مصطفی جان تولدت مبارک.

تولد...تولد...تولدش مبارک...!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    پوریا وایسا نوبت منم میرسه برات دارم یه تولدی بگیرم واست ... Eterza::- میدونم تولدت چه روزیه ... ولی جدا از شوخی دمت گرم ...
    Dallliii

تولد...تولد...تولدت مبارک...بیا شمعا رو فوت کن...!!!

آقا یکی بشینه پای درد دل من که دارم از غصه دق می کنم !
    ما یه موبایلی داشتیم به نام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    این گوشی رو من ماه رمضون پارسال خریداری کردم که تا الان حدود یه سالی میشه !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    تا اینکه زد و اول تابستونی آنتنش پرید ! Entezar::
    نه اینکه پرید ! آنتن داشت ولی کار نمی کرد ! یعنی چی ؟!!!
    یعنی connection error می داد ! در حالی که پر از آنتن و این حرفا بود !
    ما هم تو شهر خودمون همه تعمیرات موبایل رو زیر رو کردیم !
    یکی میگفت بپر پایین یکی تو قلبم جا می زد !
    یعنی هرکی واسه خودش یه سازی می زد !
    اکثرا هم نظرشون بر فلش کردن گوشی بود ! ما هم که تعریف از خودمون نباشه یه چیزایی کوچیکی از گوشی سر در میاوردیم کلا با این قضیه مخالف بودم چون می دونستم مشکلش نرم افزاری نیست که بگیم با یه سرویس کردن و فلش حل بشه واسه همین با کلی پرس و جو رفتیم بهترین تعمیر کار رو پیدا کردیم !
    رفتیم جریان رو واسش تعریف کردیم و اتفاقا اوشون هم با بنده موافق بودند و گفتند خوب کاری کردی فلش نکردی !
    راستی یادم رفت بگم که هزینه فلش کردن گوشی 7000 تومان بود ! Om::
    بعد از کلی کند و کاو اوشون عرض کردند باید بری مرکز استان وتوی این شهر غیر گریه کار دیگه ای نداریم ! هرکی خوابه خوش به حالش !ما به بیداری دچاریم و این بدین معنی بود که مشکل اساسی واسه گوشی نازنین ما پیدا شده بود ! ما هم گردنمون کج اومدیم مرکز استان واسه تعمیر گوشی !
    بندر رو هم که گشتیم همه معتقد بر این بودند که گوشی مشکل ّ pf آنتن داره و به گفته خودشون قطعه کاملا حساس که بعد از تعمیر بگیر نگیر داره ! از این رو همه متففق القول بنده رو به یک نشانی مثلا محترم راهی کردند !
    و اینجانب با گردنی کج تر از پیش به سوی تعمیرات موبایل دلفین راهی شدیم ! Tars::
    رفتیم دیدیم نه بابا ... یارو سرش حسابی شلوغه و لابد یه چیزایی حالیشه ! اینجانب گوشی خود را در تاریخ 4 مهرماه سال 1390 به این تعمیرات تحویل داده و رسید دریافت کردم ! و قرار بر این شد که بنده 14 مهر برم و این گوشی عزیز رو تحویل بگیرم ! مثلا سرش شلوغ بود دیگه !
    اینچنین کرده و 14 مهر خوشحال از این که آزاد شدم نمیدونستم که اسیر دل سنگ باد شدم ! رفتم دنبال گوشی که در جواب بنده این چنین گفته شد " قطعات pf آنتن بندر کلا خراب تشریف دارند و ما از تهران قطعات جدیدی سفازش دادیم تا بیارن واسمون اینا "
    گفتیم جهنم ضرر باشه تا اون موقع صبر می کنم ! تاریخ دقیقی بهمون نگفتند اوشون !
    منن هم از تاریخ 17 مهر هر دو روز یکباری میرفتم دنبال گوشی ! ولی یا می گفت قطعه نیومده یا تعطیل بود !
    تا زد و دیشب ما رسیدیم خدمتشون و گفت که هنوز قطعه نرسیده ! در تاریخ 24 مهر ماه ! گفتم آقا ما بی خیال شدیم گوشیمون جمع کن تا بریم !
    گفتم لا مشکل ! گوشی رو جمع کرد و ما هم ورداشتیم راه افتادیم که یهو به سرم زد یه چک کوچولو بکنم گوشی رو ! دیدم بعععله ! دوربینش خراب است ! برگشتم و جریان رو براش توضیح دادم ! با کلی بحث قبول کرد که دوربینش رو درست کنه و من فردای اون روز که بشه امروز 25 مهر برم دنبال گوشی !
    امشب رفتم دنبال گوشی که تحویل بگیرم ! گفت گوشیت علاوه بر دوربینش که درست کردم قطعه هم رسیده بود و آنتنش رو هم مجیز کردیم ! من هم که ر پوست خودم نمی گنجیدیم گفتم : " کو؟!!بیار ببینیم ! "
    دیدیم حق با مشتری بید ! غافل از اینکه آقا زده پایه های سوکت مموری رو خراب کرده 1من هم اولین کاری که کردم مموری رو جا زدم تا آهنگهای سیاوش قمیشی رو گوش کنم ! دیدم اصلا مموریه بالا نمیاد ! Crying::-
    گفتم چنین است و چنان گفت همین است و همان ! گفتم یعنی چی ؟!!! گفتش که من روی سوئیچ آنتنش کار کردم ربطی به مموری نداریه ! اینجا بود که من سه فاز پروندم ! گفتم تا دیشب که سالم بود وقتی دست شما افتاده اینجوری شده! گفت من نمیدونم ؟!!!! گفتم حالا اشکالی نداره بده میرم یه جچای دیگه درستش میکنم حالا هزینه pf چقد میشه ؟!!! گفت : 28000 تومان ! Lol:-
    گفتم مگه گوشی رو کلا عوض کردی ؟!!! گفت قطعش گرونه ؟!!! ( ما که نمیدونستیم ! کنتور هم که نمیخورد ! چرا این آقا دروغ نگه ؟!!!)
    گفتم باشه ! مشکلی نیست بازم من کوتاه میام ! رفتم و پو.له رو بهش دادم ! به رفیقم که اونجا بود گفتم برو بیرون از مغازه تا امتحانش کنیم ! رفت بیرون ما زنگیدیم !
    دیدم دهنیشم خراب شده و صدا ازین ور به اون ور نمیره !
    گفتم یا ابوالفضل ! دیدی که رسوا شد دلم ! غرق تمنا شد دلم !
    اینو کجای دلم بذارم آخه؟!!!
    رفتم سر و صدا کردم سر یارو ! گفت که همینی که هست ! من که کاری به بقیه جاهاش نداشتم !
    حتما ic مال cpu گوشیت خرابه زده به بقیه قطعات !
    گفتم یعنی چی ؟!!! تا دیشب که اینا همشون سالم بود ! گفت چرا اینقد حرف میزنی ؟!! من تعمیرکارم یا تو. ؟!!!
    خلاصه کلی جر و بحث کردیم !
    یارو برگشت گفت میدونی چیه ؟!!! من مشتری این مدلی نمیخوام !
    پولامو برگردوند ! گفت فرداشب بیا گوشیت و پس بگیرو من هم تمام قطعاتی که گذاشتم رو گوشی ور می دارم !
    حالا من که گوشیم فقط مشکل آنتن داشت حال ببین چه روز و روزگاری دارم !
    الان مشکل گوشیم علاوه بر آنتنم شده ! 1 - دوربین 2- مموری 3 - دهنی گوشی ! 4 - " 21 " روز وقت هدر رفته !
    دستم به هیچ جا هم بند نیست !

ببخشید یه کم طولانی شد ! [/b][/quote]

مهدی دادا گوشیتو میدادی خودم سه سوت ریدیفش میکردم واست...

3. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پیش فرض پ ن پ هایی که تاحالا نشنیده اید/.سری اول

1/ سر خاک یکی از اقوام بودم زنگ زدم آژانس طرف میگه:راننده کجا شما رو پیدا کنه؟گفتم قبرستون میگه:شماره اشتراکتون؟میگم:112 میگه:آقای ابراهیمی؟ پ ن پ ازراعیلی هستم میخوام جون رانندتو بگیرم.
    2/ خوابم نمی برد رفتم داروخونه گفتم یه قرص دیازپام بده.داروساز میگه: قرص خواب دیازپام؟ پ ن پ قرص دوپینگ دیازپام. نصب شبی مسابقات دو برزگزارمیشه میخوام دوپینگ کنم تا اول شم.
    3/ به لباس فروشه میگم: این پیراهن چنده؟میگه:اینو میگی؟ پ ن پ پیراهن تو تنتو میگم آخه رنگ بندیش قشنگه گفتم یکی برا بابا بزرگم که خواننده راکه بگیرم.
    4/ کارت عابرو گذاشتم تا از خود پرداز پول بگیرم درآخرمیگه: آیا مایلید پول را از حساب خود برداشت کنید؟ پ ن پ میخوام دست خودت باشه تا روز تولدت که شد براخودت قا قا لی لی بخری.
    5/ از یخچال یه گلابی برداشتم درشو بستم و طبق عادت چک کردم تا یه وقتی مثل دفعه قبل باز نمیونده باشه یخچالم همین صحنه خاموش میشه و صدا میده.داداشم میگه:خاموش شد صدا داد؟ پ ن پ پشتشو زدم باد گلو داد تا غذاش هضم بشه.
    6/ لاستیک ماشینم پنچر میشه میبرمش آپاراتی. طرف میگه پنچره؟ پ ن پ رژیم لاغری گرفته الآن اووردم پیشت تا بهش یه مشاوره بدی تا ازین تصمیم صرف نظر کنه.
    7/ دست بند ورزشی دستم بود با ناخون صداش میدادم شوهرخالم که کنارم بود دست بندو میگیره و میندازه کنار تا صداش ندم بهش میگم : دست بند رو بده میگه:دوست داری صداش بدی؟ پ ن پ دست بنده یادگاری گالیوره گفته هروقت دلت برا سفید برفی تنگ شد صداش بده تا بری سرزمین کوتوله ها.
    8/ سر کلاس یه سول پرسیدم یکی از دانشجوهادستشو بلند میکنه تا جواب بده .اشاره میکنم میگم بگو.میگه: بگم؟ پ ن پ بیا جلو تا آدرس بنیان علمی نخبگان ایرانو بهت بدم تا بری خودتو معرفی کنی.
    9/ داشتم فوتبال نگاه میکردم . نانی بازیکن منچستر گل میزنه و بعد از گل پشتک میزنه.مادرم میگه: گل زد اینجوری کرد؟ پ ن پ همین الآن بهش خبر دادن مادرزنت به دیار باقی شتافت اینم از خوشحالی جوگیر شده.
    10/ رفته بودیم باغ وحش . رفیقم یه تکه موز میندازه جلوی میمونه .میمون هم سریع موز رو برمیداره و میخوره. رفیقم میگه: که موز دوست داری! پ ن پ دیده موز گرونه توهم زحمت شیدی براش انداختی دلش نیومد دستتو رد کنه.
    11/ رفتم میوه و تره بار فروشی گفتم سه کیلو سیب زمینی بکش.طرف میره هرچی سیب زمینی ریز هست رو میریزه تو نایلون میگم:اینارو چرا میریزی؟میگه:مگه ریزه؟ پ ن پ اونقدر درشته موندم چی جوری پوستش بکنم.
    12/ رفتم نونوایی.پونصدی دادم گفتم همشو نون بده طرف میگه: دوتا دیگه؟ پ ن پ دیدم نون شده دونه ی 10 تومن گفتم یه پنجاه تا ببرم تا باز گرون نشده.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

5. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

به گزارش ديلي‌ميل، اين مرد 40 ساله كه استفان رامين نام دارد از سال 2008 به اتفاق نامزدش تصميم به جهانگردي گرفته بود.
    تحقيقات پليس نشان مي‌دهد، هنگامي كه مرد قرباني همراه نامزدش در سواحل فوكوهيوا (متعلق به فرانسه) در اقيانوس اطلس از قايق پياده شدند، قصد شكار بز كردند. هايكي دورچ (37 ساله ـ نامزد استفان) گفت: با ديدن بزهاي وحشي قصد داشتيم يكي از آنها را شكار كنيم به همين خاطر ، نامزدم از من جدا شد و به اتفاق فردي به نام هندي هايتي ـ راهنماي سفر ـ محل را ترك كردند.
    هايكي دورچ افزود، ساعتي بعد مرد راهنما به نزد من بازگشت و عنوان كرد براي نامزدم حادثه تلخي رخ داده و اكنون نيازمند كمك است.
    زن جهانگرد اضافه كرد: قصد داشتم به كمك نامزدم بروم كه به يكباره مرد راهنما به من حمله‌ور شد، پس از آن مرا به درخت بست و مورد تجاوز قرار داد.
    وي تصريح كرد: پس از آن كه مرد راهنما مرا در جنگل رها كرد به سختي خود را به قايق رسانده و از مقامات محلي درخواست كمك كردم.
    گزارش‌ها حاكي است، پس از اظهارات اين زن آلماني مقامات محلي جستجو در جزيره را آغاز كردند و سرانجام توانستند بقاياي استخوان و دندان‌هاي پرشده فلزي استفان را پيدا كنند.
    كارشناسان جنايي عنوان كردند، مرد جهانگرد از سوي آدم‌رباها كشته و خورده شده است؛ زيرا يافته‌هاي پليس جنايي نشان مي‌دهد، روش كشته شدن مرد جهانگرد يك روش سنتي و قديمي در اين جزيره است.
    با انتقال استخوان‌هاي مرد جهانگرد،‌خوزه تورل از بازپرس‌هاي فرانسوي در اين جزاير گفت: هفته‌ها طول مي‌كشد تا استخوان‌هاي يافت شده به بانك اطلاعات دي‌.ان.اي آلمان منتقل شود تا نتيجه مشخص به دست آيد.
    پس از انتشار خبر حضور آدمخواران در جزيره ساوث‌سي، روزنامه آلمان بيلد در اين باره نوشت، هندي هايتي (مرد راهنما) مظنون اصلي اين ماجراست و ممكن است آدمخوار باشد. اين روزنامه افزود، استخوان‌هاي يافت شده به فاصله چند متري از هم پيدا شده و استخوان‌ها بوي گوشت سوخته شده مي‌دادند و لباس‌هاي قرباني نيز در همان اطراف به صورت پراكنده به دست آمده كه نشان مي‌دهد آدمخواران به طور سنتي لباس‌هاي قرباني را درآورده و سپس او را خورده‌اند.
    هنوز معلوم نيست دورچ (نامزد مرد قرباني) در جزيره مانده يا به آلمان بازگشته است. تحقيقات نشان مي‌دهد آخرين بقاياي آدمخواران در گينه پاپوا و در قبيله‌اي به نام كو.رو.واي يافت شده‌اند كه براي تفريح گوشت آدم مي‌خوردند. حدود 3000 نفر از افراد اين قبيله تا سال 1970 چيزي درباره دنياي مدرن نمي‌دانستند.

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

7. 5 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

پ نه په تصویری

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

9. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

پیش فرض تصاویری که میلیونها کاربر وب را شیفته کرد.

تصاویری تماشایی که میلیونها کاربر وب را شیفته کرده است نشان می دهد یک شامپانزه با شیشه مشغول شیر دادن یک توله ببر است.

در طبیعت گاهی صحنه هایی دیده می شود که قبول آن چندان آسان نیست. یکی ازاین موارد که میلیونها کاربر وب شیفته خود کرده است در باغ وحش "ساموتپراکان" در پایتخت تایلند به ثبت رسیده است.

براساس گزارش لاستمپا، در این تصاویر، یک شامپانزه همانند یک مادرخوانده یا پرستار بچه با استفاده از شیشه شیر
    مشغول شیر دادن به یک توله ببر 28 روزه است و هنگام شیر دادن به توله ببر به بازدیدکنندگان لبخند میزند.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

11. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

پیش فرض جالب

اسمتو بزن ببین شبیه کدوم شخصیت تاریخی هستی ...

من که شدم این ...

Christopher Columbus

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

13. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط MohaZalla نمایش پست ها

مهدی دادا گوشیتو میدادی خودم سه سوت ریدیفش میکردم واست...
    حیف که دستم بهت نمی رسه !

ولی خوشبختانه امشب رفتمو مسئله رو با گفتمان (
    ) حل کردم و 30000 تومان پیاده شدیم و تمام نواقص پوشی فعلا مرتفع شده تا ببینیم بعدا چی پیش میاد !

و اما :

mehdi najafi you look most like..

Hirohito

Japanese emperor during World War Two

بترکه چشم حسود !!!!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-19-2011 در ساعت 23:28

15. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

roma

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها
    اسمتو بزن ببین شبیه کدوم شخصیت تاریخی هستی ...

من که شدم این ...

Christopher Columbus

عجب چیز جالبی بود خوشم اومد
    واسه من شد این

Kemal Atatürk

تو رو خدا واسه مهدی رو نگاه . لامسب چقدر بهم میان

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    بترکه چشم حسود !!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    استغفروالله.

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 10-19-2011 در ساعت 23:42

17. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

اين ديگه چيه!!

rasool rostami you look most like..

Marco Polo

13th century Venetian explorer of China

لعنت به باعث و بانی این بغض

19. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

اینم واسه من

Alexander the Great

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

21. 6 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

صفحه 59 از 99 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)