Design & Developed BY Patira

صفحه 59 از 112 نخستنخست ... 949575859606169109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 581 تا 590 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

کلمات متقاطع وین رونی

وین رونی میتواند هدیه کریسمس سر آلکس فرگوسن را فراموش کند، پس از یک نمایش گستاخانه در مورد رئیس خود.
    در طول برنامه امتحان بزرگ باشگاه منچستر یونایتد در بزم سالیانه، مهاجم انگلیسی سعی کرد مانند دیوید بکهام خمیده شود. وین رونی پس از فاصله گرفتن از هم تیمیهای خود، رایان گیگز و جاناتان اوانز، چاره ای نداشت به جز اینکه به آن زمان که سر آلکس فرگوسن به صورت دیوید بکهام کفش پرت کرد اشاره کند. روزنامه The Sun، چاپ انگلستان در آغاز این ماه آشکار ساخته بود که چگونه سر آلکس فرگوسن رایان گیگز را برای ناخنک زنی از وین رونی در مسابقه تیم تمسخر میکرد.
    اسکاتلندی زیرک در آن زمان در صحبتهایی گفته بود: ما در شبکه MUTV، در سال گذشته در برابر رایان گیگز، گری نویل و مایکل کریک قرار گرفیتم و آنها نا امید کننده بودند! امسال رایان گیگز، جاناتان اوانز و وین رونی حضور داشتند. شما میتوانید این را باور کنید؟ بیایید، ما میخواهیم رقابت کنیم! باید منصف بود، جاناتان اوانز جوان درخشانیست. او چیزی شبه به نمره 10 در دیپلم را به دست آورده، پس ما باید مراقب او باشیم.

mufctalk.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مشکلی برای سر آلکس فرگوسن وجود ندارد

سر آلکس فرگوسن هیچ مسئله ای با داشتن 2 دروازه بان لوکس و با کلاس برای شروع رقابتها ندارد.
    داوید د هئا از زمان انتقال از باشگاه اتلتیکو مادرید، به خوبی با زندگی در انگلستان جا افتاده است و به اندازه کافی موثر بوده که از سوی وب سایت www.manutd.com، به عنوان برنده جایزه ماه نوامبر باشگاه منچستر یونایتد انتخاب شود. پس از کلین شیت ( Clean Sheet، بسته نگاه داشتن دروازه ) دروازه بان جوان اسپانیایی در دیدار با تیم کوئینز پارک رنجرز در هفته گذشته، آندرس لیندگارد برای جولان 0 - 5 در برابر تیم فولهام به تیم وارد شد و کلین شیتهای خود را تمدید کرد. در واقع، دروازه بان ملی پوش دانمارکی در 6 مسابقه خود در طول مدت حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد، تنها در تساوی 1 - 1 با تیم بنفیکا گل دریافت کرده است.
    هنگامی که از سوی شبکه MUTV، از سر آلکس فرگوسن سوال شد که داشتن 2 دروازه بان با کیفیت مشکل خوبیست، وی پاسخ داد: این یک مشکل نیست زیرا من فکر میکنم آندرس لیندگارد اندکی با تجربه تر است. من احساس میکنم زمان خوبی برای تغییر بود و ما این کار را با داوید د هئا انجام دادیم. او تنها 20 سال سن دارد و به سوی تبدیل شدن به یک دروازه بان فوق العاده گام بر میدارد، مطلقاً شکی در مورد این وجود ندارد. در این مرحله که به جوانان در زمان مناسب استراحت میدهیم، آندرس لیندگارد یک نسخه پشتیبان است و او ارزشهای خود را به اثبات رسانده است. سر آلکس فرگوسن در خاتمه تصدیق کرد: آندرس لیندگارد دروازه بان برجسته ایست و قدری تجربه بیشتری دارد.

mufctalk.com

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

گیگز:در فرم بسیار خوبی قرار داریم

رایان گیگز باور دارد که در حال حاضر هر تیمی برای به دردسر انداختن ان ها کار سختی در پیش دارد
    .

وی بعد از پیروزی 0_5 تیمش در خانه فولهام به MUTV گفت"شما امشب دیدید که توانایی ما چقدر است.نمایش امشب استانداردی است که ما برای خود تعیین کرده ایم.امدن به مکانی همچون کراون کاتج و ارائه همچین نمایشی بسیار عالی است.ما در بازی با کوئینز پارک هم بسیار خوب بودیم قط نتوانستیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم.

ما باید فرمی که در حال حاضر داریم را ادامه دهیم.اگر موفق به این کار شویم هر تیمی برای شکست دادن ما کار سختی در پیش دارد مخصوصا در الدترافورد.

برای من وکریک که در خط هافبک بازی می کردیم حرکات مهاجمان در جلوی ما بسیار درخشان بود.ان ها با حرکات خود گزینه های زیادی برای پاس دادن به ما می دادند.نمایش امشب ما بسیار خوشحال کنده است."

گیگز با گلی که در این دیدار زد رکورد خودش یعنی در تمام 22 فصلی که در لیگ انگلیس بازی کرده موفق به گلزنی شده است را ادامه داد.
    وی میگوید"من کم کم داشتم نگران می شدم.فصل پیش من در همان اولین بازی لیگ گل زدم پس در ادامه نگرانی در این مورد نداشتم.اگر چه که ضربه من به مدافع حریف برخورد کرد ولی فکر میکنم گل باید به نام من ثبت شود"

mufctalk.com

8. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخرین اخبار مصدومان

سر الکس فرگوسن در کنفرانس خبری صبح جمعه خود اعلام کرد که فیل جونز مشکلی برای بازی روز دوشنبه در برابر ویگان ندارد ولی مصدومیت یانگ از ان چیزی که پیشبینی میشد شدیدتر است و وی چندین هفته دور از میادین خواهد بود.

رئیس می گوید"فیل باید برای روز دوشنبه امده باشد.فکش اندکی دچار تورم شده و خوشبختانه خبری از شکستگی نیست.
    ما خیلی ترسیده بودیم چون وی برای دقایقی بینایی اش را از دست داده بود ولی خوشبختانه مسئله جدی نیست.
    اوضاع برای اشلی یانگ زیاد خوب نیست.او برای چندین هفته با ما نخواهد بود.تکلی که روی پای وی رفتند خشن بود.زانوی وی دچار مشکل شده و برای چندین هفته نمیتواند بازی کند.او از این اتفاق بسیار ناراحت است.

متاسفانه تا یکی از مصدومان ما خوب می شود،یک نفر دیگر دچار مصدومیت می شود.این شرایط برای ما اسان نیست، ما فقط باید با ان کنار بیاییم.
    فعلا خبر خوبی از اندو،تام و مایکل نداریم.انهاهمچنان مصدوم هستند.ولی رافائل دیروز در تیم ذخیره ها بازی کرد که این کمک خوبی به وی است.

فرم تیم در این هفته اخیر بسیار خوب بوده و ما داریم گلهای زیادی میزنیم که این فوق العاده است."

mufctalk.com
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

manutd

فرگوسن خوشحال از اعمال سیستم چرخشی برای دروازه بانانش

سایت گل- سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که در زمان انتخاب دروازه بان هایش دچار دغدغه فکری نمی شود.
    این مربی اسکاتلندی در بازار نقل و انتقالات تابستانی داوید دخه آ، دروازه بان اسپانیایی اتلتیکومادرید و آندرس لینگارد، دروازه بان دانمارکی را به خدمت گرفت .
    دخه آ شروع فوق العاده ای در بازیهای ابتدایی تیمش در لیگ برتر داشت و بعد از آن اندکی متزلزل ظاهر شد.
    او تابه امروز در شش بازی دروازه تیمش را بسته نگاه داشته و لینگارد هم در 5 بازی توانست گلی را دریافت نکند. فرگوسن هم از این بابت بسیار خوشحال است.
    سرالکس فرگوسن در صحبتهایی به ام .یو.تی وی گفت:« هیچ مشکلی نداریم. احساس می کنم که اندرس تجربه بیشتری دارد. حس می کردم که او گزینه مناسبی برای حضور در دروازه تیمم در بازی با بنفیکا که با تساوی 1-1 به پایان رسید بود. »
    فرگوسن ادامه داد:« دخه آ هم تنها 20 سال سن دارد و یک دروازه بان فوق العاده خواهد شد. دراین باره هیچ شکی ندارم. در اختیار داشتن آندرس به عنوان یک بازیکن ذخیره بعضی وقتها به دخه آ کمک می کند که استراحت کند. دخه آ این روزها در حال اثبات توانایی هایش است. آندرس هم یک دروازه بان فوق العاده است که تجربه اش اندکی از دخه آ بیشتر است.»

goal.com

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

12. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

وین رونی توسط فورم شگفت انگیز خارج از خانه تیمش دلگرم شده است

وین رونی اظهار داشته که از فورم خارج از خانه تیمش در فصل جاری لذت میبرد.
    وی در گفتگو با شکبه Sky Sorts، در این باره میگوید: این تغییر موضعی شگفت انگیز است. فصل گذشته ما تنها 2 امتیاز در خانه از دست دادیم اما در خارج از خانه تقلاء کردیم. در این فصل ما 5 امتیاز خانگی از دست دادیم اما در خارج از خانه جبران کرده ایم.
    تیم منچستر یونایتد در حال حاضر 2 دیدار خانگی در برابر تیمهای ویگان اتلتیک و بلکبرن راورز خواهد داشت و امیدوار است که با پیروزی در این 2 دیدار حرارت در صدر لیگ برتر را در شهر منچستر حفظ کند. قهرمانان پیش از این دیدارها با شنیدن خبر بازی نکردن اشلی یانگ تا پایان سال به دلیل آسیب دیدگی در پیروزی 0 - 5 در برابر تیم فولهام ضربه خوردند، اما فیل جونز در دسترس است، با این حال، ترس از آسیب دیدگی فک برای خروج او از میادین میتواند حفظ شود.

mufctalk.com

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

manutd مذاکره رایان گیگز و سرالکس برای تمدید قرارداد گیگز.

ستاره باتجربه که در ماه نوامبر 38 ساله شد می خواهد برای یک فصل دیگر بازی کند.

سایت گل – رایان گیگز ستاره باتجربه منچستریونایتد درنظر دارد تا با سرالکس فرگوسن مربی تیمش دیدار کرده تا درمورد تمدید قراردادش با او به صحبت بپردازد
    گیگز که در اواخر نوامبر 38 ساله شد، در تمامی رقابتهای یونایتد در این فصل در 15 بازی به میدان رفته و سه گل برای تیمش زده
    قرارداد کنونی گیگز در پایان سال جاری میلادی به اتمام می رسد ولی این ستاره ولزی قصد دارد تا یک سال دیگر برای شیاطین سرخ به میدان برود
    گیگز در صحبتهایی به وب سایت رسمی یونایتد گفت:« الان زمان آن فرا رسیده که با مربی تیم برسر یک میز بنشینم و ببینیم که برنامه های او چیست و نظرش دراین مورد که من یک فصل دیگر برای تیم بازی کنم چیست.در حال حاضر شرایطم واقعا خوب است و بیش از هر زمان دیگری لذت می برم. پس باید صبر کنیم و ببینیم که چه می شود.»
    گیگز در صحبتهایی درمورد برد 0-5 تیمش مقابل فولام درروز 4شنبه گفت:« من از بازی کردن در یونایتد لذت می برم. این دقیقا پست مورد علاقه من است. یک بار دیگر هم از لذت حضورم درتیم و بازی کردن در کنار مایکل در خط میانی گفتم.زمانی که با سه یا چهاربازیکن بازی خوبی را به نمایش می گذاریم کار ما خیلی آسانتر است.»

goal.com

Just Real Madrid & Man Utdl

ویرایش توسط ManUtd : 12-25-2011 در ساعت 13:29

16. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

سر الکس:برنامه ای برای خرید در ژانویه نداریم

با نزدیک شدن به اغاز مهلت نقل و انتقالات زمستانی ،سر الکس فرگوسن بار دیگر عقیده خودش مبنی بر اینکه ترکیب فعلی تیمش به اندازه کافی خوب هست تا بتواند تا پایان در مسیر دشوار و البته جذاب کسب لیگ رقابت کند را تکرار می کند.

رئیس اگر چه که می گوید که برنامه ای برای خرید در ژانویه ندارد اما پافشاری می کند که میل و اراده لازم برای خرید بازیکن در صورتی که شرایطش پیش بیاید را دارد.
    وی می گوید"من کاملا از قدرت ترکیب تیم از نظر محدوده سنی ، کیفیت و عمق راضی و خوشحال هستم.من تحت تاثیر نظرات بی پایان مردم و روزنامه نگارانی که مصرانه باشگاه را به فعالیت زیاد در ژانویه دعوت میکنند قرار نمی گیرم.
    تا اونجایی که به من مربوط می شود من دارم کارم را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله بر طبق اصول و باورم انجام می دهم.
    جذب بزرگترین و بهترین بازیکنان جهان شاید شانس شما را برای کسب جام ها افزایش دهد ،اما لزوما این کار همه چیز نیست و فقط به صرف ان موفق به قهرمانی نمی شوید.من امیدوارم که تا پایان فصل بتوانیم ثابت کنیم که عوامل دیگری هم برای کسب موفقیت لازم است.
    البته که شما هرگز نمیتوانید در فوتبال "هرگز" بگوئید ،چون ثروت و شانس می تواند تفاوت های زیادی را ایجاد کند.این ذات دنیای فوتبال است.
    اگر یک بازیکن واقعا سطح بالا در دسترس قرار بگیرد ما برای خریدش اقدام می کنیم یا اگر باز هم دچار مصدومیت های شدید شویم ان وقت شاید مجبور باشیم که کسی را به ترکیبمان اضافه کنیم.

اما اجازه بدید من دوباره در مخالفت با ان افرادی که به نظر می رسد به این مسئله پافشاری دارند تکرار کنم ،اگر من عقیده داشته باشم که خرید بازیکن ضروری است ، هیچ مشکلی از نظر مالی وجود ندارد."

mufctalk.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فرگوسن: ويگاني‌ها دردسرساز هستند.

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد هشدار داد شاگردانش نبايد حريف هفته هجدهم خود را در ليگ برتر دست کم بگيرند.

به نقل از دیلی میرر، سرآلکس فرگوسن چهارشنبه گذشته از این که شاگردانش توانستند در هفته هفدهم لیگ برتر 5 بر صفر فولام را شکست دهند، فوق العاده خرسند است. با این حال مربی 69 ساله یونایتدها معتقد است شاگردانش نباید به خاطر آن برد پرگل مغرور شده و بازی با ویگان را دست کم بگیرند.
    این مربی که تا چند روز دیگر «بیست و ششمین سال نو» را با شیاطین سرخ آغاز خواهد کرد، اظهار داشت: برای آنالیز‌ اولیه دیدار ویگان مقابل چلسی را تماشا کردم. حریف ما بسیار خوب و شجاعانه بازی می‌کند. بازیکنان این تیم فوق العاده سمج هستند. آن‌ها می‌توانند مقابل منچستر مشکل درست کنند.
    او ادامه داد: سابقه نشان می‌دهد تاکنون نتایج خوبی مقابل ویگان داشته ایم. اما این موضوع نباید سبب شود حریف را دست کم بگیریم. فقط کافی است پایمان به روی پدال گاز در این جدال باشد.

varzesh3.com

20. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض شياطين سرخ به فرگوسن هديه تولد مي‌دهند.

بازيکنان و مديران باشگاه فوتبال منچستريونايتد در واپسين روزهاي سال 2011 با دغدغه تهيه هديه تولد براي مربي بزرگ اسکاتلندي خود مواجه هستند.

در شرایطی که در روز 31 دسامبر سرآلکس فرگوسن 70 ساله خواهد شد، اعضا منچستر از چندی قبل برای تهیه هدیه‌ای نفیس برای تولد این مربی اسطوره‌ای تکاپو می‌کنند.
    براساس اخباری که از این تیم توسط خبرنگاران بریتانیایی کسب شده بازیکنان تیم با هماهنگی‌های به عمل آمده قرار گذاشته‌اند هرکدام هدیه‌ای نفیس متفاوت با بقیه را برای قدردانی از زحمات بی‌شائبه مربی 25 سال گذشته شیاطین سرخ به بهانه جشن تولدش تهیه کنند.
    این تلاش‌ها درشرایطی است که به نظر می‌رسد فرگوسن در جریان اقدامات پنهان شاگردانش قرار گرفته و از آنان خواسته به جای خرید کادو با بازی خوب و کسب پیروزی در دیدار با بلکبرن روورز از هفته نوزدهم در سالروز تولدش به او هدیه دهند.

varzesh3.com

22. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 59 از 112 نخستنخست ... 949575859606169109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)