تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
دوستان یک سوال
یک پسره بود کره ای بود و میومد دربی الان کجاست ؟نمیاد چند روزه
![]()
یه روز خوب میاد ...
منظورت اینه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] .....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
کلا که لو رفتیم!
شب حادثه این رسول بی همه چیز مخفی تو سایت بوده تمام ماجرا رو میدونسته
همش تقصیر این پویانه خودش گفت بریم کافی شاپ
♣ The King ♣
بنده رسما میهمان نیمکت دربی شدم مبارکه![]()
راستی این چندروزه مشغول تاسیس مغازه تو بوشهر بودم رسما برای رسول زدمش تا از دونگ یی خوشش بیاد و باهاش اشتی کنه الانم اگه سردرشو ببینین نوشته به مدیریت اقای رضا ارومچی![]()
رضا جان ما سؤال میپرسیم تو هم مثل سعید تا 3 روز جواب نمیدی البته تو این جدیده اگر 24 ساعت جواب ندی تاپیك حذف میشه ها
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
سلام ... به همگی
رضا (ارومچی منظورمه) مغازه ات درمورد چی هست ؟؟
البته فضولی نباشه ها
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
ساندویچی دونگ یی هست![]()
رسول خودش در جریانه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)