Design & Developed BY Patira

صفحه 58 از 131 نخستنخست ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه رجبی

رجبى: نان باشگاه استقلال را مى خورند و نمكدان مى شكنند

رضا رجبى ، رئيس آكادمى فوتبال باشگاه استقلال گفت: آنهايى كه شيطنت مى كنند، نان باشگاه را مى خورند و نمكدان مى شكنند.دربى اميدهاى پايتخت درحالى برگزار شد كه اتفاقات عجيبى روى سكوهاى ورزشگاه شهيد هرندى رخ داد.هنگامى كه استقلال از پرسپوليس عقب افتاد، سكوهاى ورزشگاه ملتهب شد و به يك باره مسئولان و مربيان سابق آكادمى مورد تشويق هواداران قرار گرفتند.اين در حاليست كه رئيس كنونى آكادمى استقلال اين مسائل را نشات گرفته از حاشيه هاى اطراف تيم مى داند و معتقد است عده اى به دنبال برهم زدن نظم اين تيم هستند.وى اظهار داشت: از روز اولى كه پا به آكادمى استقلال گذاشتم، اعلام كردم اگر مى خواهيد پشتوانه داشته باشيد، بايد در فوتبال پايه كارهاى اساسى انجام دهيم.او افزود: فوتبال برد و باخت دارد.بازى را واگذار كرديم؛ اما آنهايى كه در ورزشگاه بودند، ديدند از لحاظ فنى به پرسپوليس نباختيم.به مسئولان اين تيم تبريك گفتيم؛ اما شايد اتفاقاتى كه ديروز رخ داد به خاطر توصيه هايى بود كه از ابتداى كارم آنها را نپذيرفتم.رجبى تصريح كرد: اميد استقلال اكنون با اختلاف ۵ امتياز در صدر قرار دارد؛ اما مى بينيم كه عليرضا منصوريان، حسن روشن، آرش لب جويى، حمل آبادى و ديگر مربيان فصل گذشته تشويق مى شوند.متاسفانه كسانى كه سه روز قبل در هتل المپيك از پول بيت المال شام خورده اند و اكنون روى اعصاب پرويز مظلومى هم راه مى روند، شيطنت كردند.اين افراد در ديدار مقابل شاهين بوشهر در پايان مسابقه شعارهايى دادند و اكنون در بازى اميدها اين كار را انجام مى دهند كه مطمئن باشيد مقابل آنها مى ايستم.رئيس آكادمى استقلال ادامه داد: اكنون اسمى از اين نفرات نمى برم؛ اما عده اى كه محبوبت كاذبى در استقلال دارند، اگر به اين مسائل ادامه دهند، نام آنها را فاش خواهم كرد.متاسفانه اين افراد كارى كردند كه بازيكن تيم اميد پس از مسابقه راهى بيمارستان شود و عده اى هم وسط زمين اشك بريزند.وى گفت: اين افراد كه نان باشگاه استقلال را مى خورند، اكنون نمكدان مى شكنند؛ اما به ياد داشته باشند كه اين كارها دوامى ندارد و به زودى رسوا خواهند شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مجیدی

مجیدی: این افتخار حاصل تلاش مجموعه استقلال است

کاپیتان ارزشمند باشگاه استقلال در نخستین اظهار نظر خود پس از قرار گرفتن در جمع 5 نامزد نهایی بازیکن سال 2010 آسیا، این افتخار را حاصل تلاش یکایک اعضای مجموعه استقلال دانست.
    فرهاد مجیدی در گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: این افتخاری برای خودم، باشگاه استقلال و هوادارانش است و معتقدم بازی‌های لیگ و گلزنی‌هایم در این انتخاب موثر بوده است و بی شک انتخابم حاصل تلاش کل مجموعه باشگاه استقلال است.
    مجیدی تصریح کرد: فردا راهی مالزی می‌شوم تا در مراسم گالای 2010 آسیا شرکت کنم و امیدوارم عنوان برترین بازیکن آسیا را به دست آورم اما مطمئنم اگر این اتفاق برای من هم نیفتد در سال‌های آینده بازیکنان شایسته ایرانی این عنوان را تصاحب خواهند کرد.
    مراسم انتخاب بهترین‌های سال 2010 آسیا چهارشنبه شب، همین هفته در هتل سان وی ریسورت واقع در جنوب غربی کوالالامپور با حضور چهره‌های فوتبال آسیا و برترین‌های قاره کهن برگزار می‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌اله‌زاده: هواداران پرچم‌هایشان را برای آسیا آماده کنند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، روز گذشته به سختی توانستیم با دکتر فتح‌اله‌زاده در مالزی ارتباط برقرار کنیم تا از آخرین اخبار حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا اطلاع کسب کنیم. اما همانطور که سرپرست باشگاه گفته بود برای تثبیت سهمیه استقلال به مالزی می‌رود به قول خود هم عمل کرد تا در نهایت استقلال آسیایی شود. فتح‌اله‌زاده در این خصوص اظهار داشت؛ هواداران عزیز استقلال پرچم‌هایشان را برای لیگ قهرمانان آسیا آماده کنند چرا که حضور استقلال در آسیا قطعی شده و مشکلی برای حضور تیم در این رقابت‌ها وجود ندارد.

فتح‌اله‌زاده در ادامه اظهار داشت: ما برای حضور مقتدرانه در این لیگ برنامه داریم و از هواداران هم می‌خواهم برای استقلال دعا کنند تا بتوانیم در این رقابت‌ها پرقدرت حاضر شویم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانى: گوشى موبايل براى من نبود!

آرش برهانى مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص يكى از صحنه هاى بازى كه يك گوشى موبايل را به بيرون پرتاب كرد گفت: گوشى موبايل براى من نبود.
    وى خاطرنشان كرد: در حين انجام بازى يك گوشى موبايل درون زمين افتاده بود.او ادامه داد: يكى از بازيكنان شاهين گويا در حين بازى گوشى همراه خود را به همراه داشت و شايد منتظر يك تماس تلفنى ضرورى بود اما به هر حال آن گوشى براى من نبود.وى افزود: وقتى گوشى را ديدم آن را مى خواستم به بيرون زمين انتقال دهم كه فهميدم گوشى موبايل براى يكى از بازيكنان تيم شاهين بوشهر است.برهانى گفت: بازى بسيار خوبى را در مقابل تيم شاهين انجام داده و توانستيم برترى دوباره خودمان را در اين ديدار هم اثبات كنيم.
    مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص عدم مصاحبه بازيكنان اين تيم در بازى هاى قبلى عنوان كرد: كادر فنى تيم و خود بازيكنان براى دورى از حاشيه تصميم گرفتند تا مصاحبه اى را انجام ندهند اما ديگر مى توانيم به راحتى مصاحبه كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: مصدوميت ها مانع بازى زيباى تيم استقلال شده است

منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميت تعدادى از بازيكنان ما باعث بوجود آمدن كمبودهايى شده و اين موضوع مانع بازى زيباى استقلال مى شود.وى با اشاره به ديدار روز گذشته اين تيم مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: استقلال با مصدوميت بازيكنانى چون يوسفى، جبارى، مبعلى و حتى مجيدى شرايط خاصى را تجربه مى كند.
    او گفت: به نظرم كمبود بازيكن در برخى از پست ها و تغييرات مدام در تركيب تيم باعث شده تا ما نتوانيم بازى هاى تماشاگر پسندى را به نمايش بگذاريم.وى ادامه داد: بازيكنان استقلال در نيمه اول بازى مقابل شاهين تحت تاثير تك حذفى بودن اين مسابقه و همچنين فشارهايى بودند كه از هفته گذشته نسبت به داورى و قضاوت بازى هاى ما بوجود آمده بود و همين مساله باعث شد تا با ترس و استرس مسابقه را شروع كنيم.
    سرپرست تيم استقلال درباره داورى اين مسابقه تاكيد كرد: داور بايد در صحنه هايى از بازى روز گذشته به سود ما سوت مى زد و حتى مى توانست براى استقلال يك پنالتى هم بگيرد.وى افزود: عده اى قصد دارند با مطرح كردن صحبت هايى از قبيل قهرمان كردن استقلال توسط فدراسيون فوتبال بر كمبودهاى خود سرپوش بگذارند و ما بايد ياد بگيريم كه به داوران اعتراض نكنيم.
    وى يادآور شد: عملكرد مناسب استقلال در نيمه دوم شروع شد و هر چه كه به پايان بازى نزديك تر مى شديم كيفيت بازى بازيكنان ما بهتر مى شد.
    پورحيدرى گفت: خوشحالم كه در اين مرحله حريف سرسختى چون شاهين را پشت سر گذاشته و به مرحله بعد صعود كرديم.
    وى در پاسخ به سئوالى مبنى بر وضعيت
    نشاط اكرم و محمد غلامى براى حضور در تيم استقلال گفت: صحبت هاى ابتدايى با نشاط اكرم هافبك ملى پوش عراق انجام شده است و موانع كوچكى براى پيوستن وى به استقلال به وجود آمده كه نمى توانم آن را توضيح دهم. وى افزود: اكرم در كشورهاى مختلف سابقه بازى دارد و تجربه اين بازيكن مى تواند در آسيا به كمك ما بيايد.
    پورحيدرى تصريح كرد: كادر فنى همچنين به اين نتيجه رسيده است كه اگر محمد غلامى را جذب كند مى تواند براى تيم مفيد باشد.
    وى گفت: غلامى با باشگاه استيل آذين قرارداد دارد و پيوستن وى به جمع آبى پوشان تنها منوط به توافق ۲ باشگاه استقلال و استيل آذين است.
    وى با اظهار تاسف از انتشار شايعات جدايى اش از استقلال خاطر نشان كرد: گويا تصميم من مبنى بر ممنوع المصحابه شدن بازيكنان به عده اى برخورده است و وقتى نمى توانند از اين راه براى استقلال حاشيه سازى كنند از طريق انتشار شايعات قصد ضربه زدن به استقلال را دارند.
    پوحيدرى تاكيد كرد: هيچ تصميمى براى جدايى از استقلال نداشته ام و تغييرى در نيمكت تيم رخ نخواهد داد.
    وى با اشاره به قطعى شدن حضور استقلال در جام باشگاههاى آسيا، گفت: اگر تصميمى به غير از حضور استقلال در آسيا گرفته مى شد تعجب برانگيز بود. وى افزود: به هر حال با توجه به اينكه استقلال يكى از پرافتخارترين باشگاه هاى آسياست و سال گذشته هم توانست ركورد تماشاگران اين قاره را به خود اختصاص دهد انتظارى جز حضورش در ليگ قهرمانان آسيا نبود. پورحيدرى درباره برنامه هاى كادر فنى براى شكستن طلسم ناكامى در آسيا تصريح كرد: ما روى اين مسابقات حساب ديگرى باز كرده ايم و با فرصتى كه در اختيار داريم نقاط ضعف تيم را برطرف مى كنيم و اگر مربيان بخواهند دست به تقويت تيم در پست هاى مختلف خواهيم زد. وى در پايان يادآور شد: به حضور پرقدرت در آسيا اميدواريم، چرا كه استقلال شخصيت حضور در آسيا را دارد و از طرف ديگر تجربه بالاى نيمكت تيم و اعضاى كادر فنى در اين مسابقات مى تواند به درخشش استقلال در ليگ قهرمانان آسيا كمك كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر آبادی

اميرآبادى: با اين برد جواب كرى خوانى شاهينى ها را داديم

مهدى اميرآبادى بازيكن تيم فوتبال استقلال گفت: با برد روز گذشته جواب يك هفته كرى خوانى شاهينى ها را داديم.وى در خصوص پيروزى استقلال مقابل شاهين اظهار داشت: با اين پيروزى جواب كرى خوانى شاهينى ها را داديم. هفته گذشته بازيكنان تيم شاهين طورى در روزنامه ها مصاحبه مى كردند كه انگار با يك تيم محلى بازى دارند در حالى كه ما حتى در بدترين شرايط هم قوى هستيم. استقلال آنقدر ضعيف نشده كه آقايان در طول هفته چند بار اعلام كردند در بازى ليگ ۶ گل بايد مى زديم و در بازى آينده جبران مى كنيم. امير آبادى گفت: خوشحال هستم كه ۱۲۰ دقيقه مبارزه در نهايت به سود استقلال خاتمه پيدا كرد و هواداران ما در يك روز سرد با شادى به خانه هاى خود برگشتند. او در خصوص شايعه درگيرى با امير حسين صادقى گفت: نمى دانم اين خبر چگونه مطرح شده اما اصلا در جريان بازى با صادقى صحبت نكردم كه بخواهم درگير شوم. ضمن اينكه مگر مى شود در طول بازى بازيكنان با يكديگر صحبت نكنند. متاسفانه اگر حرف بزنيم مى گويند درگير شدند و اگر نزنيم مى نويسند كم صحبت مى كنند و با هم قهر هستند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصابه رحمتی

كيانوش رحمتى: بازى با كم تجربه ها راحت تر است

كيانوش رحمتى هافبك تيم استقلال گفت: داور در اين ديدار خطاى صددرصد روى ميلاد ميداودى را پنالتى اعلام نكرد. خوشحالم كه فشارهاى بازى قبل از تيم ما برداشته شد.وى درباره ديدار مقابل شاهين بوشهرگفت: در بازى قبلى كه با شاهين داشتيم خيلى تحت فشار قرار گرفتيم و به خاطر همين موضوع نتوانستيم بازى خودمان را ارائه دهيم. با تمريناتى كه براى اين بازى انجام داده بوديم كمى از تأثيرات بازى قبل را كاهش داديم. قبول دارم كه در نيمه اول متوسط كار كرديم اما رفته رفته نبض بازى را در اختيار گرفتيم و فكر مى كنم تا سوت پايان ديدار توپ و ميدان در اختيار استقلال بود.
    او ادامه داد: شاهين تيم خوبى است و عملكرد مثبتى را مقابل استقلال از خود نشان داد. آنها ۲ بازى متوالى مقابل ما قرار گرفتند و بازى با تيم بزرگ در خانه اش براى هر حريفى سخت است. با اين باخت از ارزشهاى تيم شاهين چيزى كم نمى شود اما ما ثابت كرديم كه در بازى قبل هم مستحق كسب ۳ امتياز بوديم.رحمتى درباره داورى بازى افزود: در بازى قبل از لحاظ داورى خيلى ما را تحت فشار قرار دادند اما در همين بازى خطاى صددرصد روى ميلاد ميداودى پنالتى اعلام نشد با اين حال خوشحالم كه فشارهاى بازى قبل از تيم ما برداشته شد.هافبك تيم استقلال در پايان درباره حريف بعدى تيمش در مرحله يك چهارم نهايى اظهارداشت: حريف ما در اين مرحله يكى از تيمهاى شهردارى ياسوج، كاوه تهران و ذوب آهن است. بازيهاى جام حذفى شرايط خاص خودش را دارد و در عين حال به مراتب سخت تر از بازيهاى ديگر است. در جام حذفى كوچكترين اشتباهى باعث حذف تيم مى شود بنابراين بازيكنان با احتياط بيشترى به ميدان مى روند. همه تيمها خطرناكند اما به نظر من بازى با تيمهاى كم تجربه براى ما راحت تر است

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه معاون اجرايى باشگاه

معاون اجرايى باشگاه استقلال: هيچ اختلافى بين كادر فنى و بازيكنان استقلال نيست

على اميرى اختلاف بين برخى از اعضاى كادر فنى و بازيكنان با يكديگر را تكذيب كرد و گفت: اختلاف وجود ندارد و عده اى به دنبال حاشيه سازى در استقلال هستند. معاون اجرايى باشگاه استقلال تهران افزود: چند هفته اى است كه استقلال عملكرد بسيار قابل قبولى از خود نشان داده البته به جز بازى با صنعت نفت و امتيازات لازم را تا به اينجاى كار كسب كرده است و متاسفانه برخى افراد دوست ندارند روزهاى خوش استقلال را ببينند و با حاشيه سازى مى خواهند به تيم لطمه بزنند.او ادامه داد: هر روز صبحت از اختلاف بين حجازى و مظلومى، مظلومى و مبلعى يا اختلاف بين دروازه بانان استقلال به ميان مى آيد اما در واقع اينگونه نيست و هيچ اختلافى بين اين افراد وجود ندارد.اميدى در پايان گفت: فرهاد مجيدى براى حضور در همايش انتخاب برترين هاى سال آسيا سه شنبه عازم مالزى خواهد شد و على فتح الله زاده سرپرست باشگاه كه در جلسه روساى فدراسيون فوتبال آسيا شركت كرده است پنج شنبه به ايران بازخواهد گشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه نوازی

ما فحش مى خورديم، حجازى تشويق مى شد

آندره لوييس به درد دسته يك هم نمى خورد

محمد نوازى جزو بازيكنانى است كه به تيم ملى پيشكسوتان براى حضور در تورنمنت صلح و دوستى مكزيك دعوت شده است. او در مورد اردو و تمرينات تيم پيشكسوتان گفت: بايد از مسولان فدراسيون از جمله نبى و همچنين آقايان حشمت مهاجرانى، ابراهيم قاسم پور ، همايون بهزادى و فرامرز ظلى تشكر كرد . به هر حال اين خيلى خوب است كه پيشكسوتان فوتبال دور هم جمع شده اند و اين زياد مهم نيست كه بازى تداركاتى انجام دهيم. مهم اين است كه دور هم باشيم و اين براى سلامتى ما مهم است.نوازى در ادامه حرفهايش در مورد مصاحبه ابراهيم قاسمپور كه گفته اكثر بازيكنان اين تيم اضافه وزن دارند تاكيد كرد: به هر حال يكسرى از بازيكنان بعد از اين كه فوتبال را كنار گذاشتند ديگر مثل گذشته تمرين نمى كنند و تنبل شده اند. همين موضوع باعث مى شود كه اضافه وزن بياورند اما آنها مى توانند در تمرينات كيلوهاى اضافه را از بين ببرند. البته من به هيچ عنوان مشكل اضافه وزن ندارم و آماده هستم.
    او قبل از شروع فصل قصد داشت در تمرينات حاضر شود و تست آمادگى بدنى و فنى بدهد اما استقلالى ها موافقت نكردند. نوازى در اين مورد گفت: من براى استقلالى ها متاسفم كه براى آنها فقط پهلوان زنده را عشق است. تا زمانى كه فوتباليست به دردشان بخورد به به و چه چه مى كنند اما بعدا رفتارشان عوض مى شود. من ديگر از استقلال زده شدم و بابت رفتارهاى آقايان متاسفم.
    او ادامه داد: من اصلا بابت زحماتى كه براى استقلال كشيدم ناراحت نيستم و آن را وظيفه انسانى خودم مى دانم اما حداقل انتظار دارم با بازيكنى كه چند سال براى اين تيم بازى كرده رفتار درستى صورت بگيرد. من با فتح الله زاده تلفنى حرف زدم و قرار ملاقات گذاشتم اما وقتى به دفتر او رسيدم بلند شد و رفت. با ناصر حجازى هم حرف زدم وگفتم كه حاضرم در تمرينات استقلال تست بدهم اما او طورى با من حرف زد كه انگار كريم شيره اى هستم. من هميشه از حجازى حمايت كردم و آن زمان هم ما فحش مى خورديم و حجازى تشويق مى شد.
    هافبك سابق استقلال در پايان حرفهايش با انتقاد از آندره لوئيز مدافع هافبك راست اين تيم گفت: او حتى به درد ليگ دسته اول هم نمى خورد و اگر بازيكن خوبى بود به ايران نمى آمد. من از آندره لوئيز و خيلى از بازيكنان استقلال آماده ترم و حاضرم تست فنى بدهم. در ضمن بهتر است آقايان بروند و از كارشناسان و هواداران استقلال بپرسند كه عملكرد من و عملكرد آنهايى كه جاى من به استقلال آمده اند چگونه بوده است. من نه به عنوان نوازى بلكه به عنوان هوادار استقلال مى گويم كه اين تيم ايده آل نيست و مشكلات زيادى دارد. البته استقلال سرمربى دارد و او مى تواند پاسخگو باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جباری

جبارى : ديگر از اين همه مصدوميت خسته شده ام

مجتبى جبارى هافبك تيم استقلال كه بعد از گذراندن يك دوران طولانى مصدوميت به تركيب استقلال بازگشته بود و هواداران را اميدوار كرده بود كه با او سال خوبى را بگذرانند باز هم با مصدوميت دست و پنجه نرم مى كند و نمى تواند اعضاى تيم را همراهى كند. اين بازيكن با مشكل خونريزى كشاله ران خود روبرو شده و تا چند هفته قادر به تمرين كردن نخواهد بود. اين خبر اگرچه براى خود او و هواداران استقلال تكرارى است اما به شدت آنها را ناراحت و حتى عصبانى كرده است.وى گفت: مصدوميتم باز هم دردسر ساز شده است و نمى توانم در تمرينات تيم حاضر شوم. درد شديدى دارم و منتظر هستم تا ببينم دكتر نوروزى در مورد من چه تصميمى دارد و چه زمانى اجازه تمرين كردن به من مى دهد.وى در مورد غيبتش در استقلال در اين روزهاى حساس ادامه داد: استقلال نيازى به يك يا دو مهره ندارد و آنها به نبودن من عادت كرده اند. فكر مى كنم در اين شرايط غيبت بيشتر از اين كه براى استقلال سخت باشد براى من سخت است چون من احتياج دارم كه حتماظ بازى كنم و در تركيب تيم قرار گيرم و اين مصدوميت هاى پى در پى واقعا براى من سخت است.جبارى در خصوص اين كه آيا در صورت جدى بودن مصدوميتش به خداحافظى از فوتبال فكر مى كند يا نه گفت: برنامه اى براى اين كار ندارم. هم اكنون تمريناتم را پيگيرى مى كنم تا براى حضور در تمرينات آماده شوم. اما براى آينده تصميمى ندارم و سعى دارم شرايط را به خوبى براى خودم پيش ببرم تا برگردم و گذشته ها را جبران كنم. بعد از هر مصدوميت انگيزه ويژه اى پيدا مى كنم تا با انرژى چند برابر روزهاى غيبتم را جبران كنم. تمام سعى ام را به كار مى بندم كه ديگر مصدوم نشوم و در شرايط ايده آل باقى بمانم و در اين راه به تمام دستورات پزشك تيم عملم مى كنم اما قسمت من هم اين طور است.نمى دانم در آينده چه اتفاقى برايم رخ مى دهد اما اگر صبرم لبريز شود و با شرايطى روبرو شوم كه اطمينان حاصل كنم كه اين مصدوميت ها تمام نمى شود تصميم ديگرى مى گيرم و شايد به خداحافظى هم فكر كنم. هافبك استقلال با اشاره به شرايط تيم و اين كه آيا آنها امسال مى توانند جام قهرمانى را كسب كنند يا نه تاكيد كرد: استقلال حاشيه هاى بسيارى دارد اما اين شرايط هميشه در تيم ما حاكم بوده و اگر جز اين باشد عجيب است. برخى از بيرون مجموعه به تيم فشار مى آورند و مسايلى ايجاد مى كنند كه شرايط براى ما سخت شود اما اين وضعيت تمام مى شود و تيم به آرامشى كه نياز دارد مى رسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 58 از 131 نخستنخست ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)