آقا تو رو خدا جواب بدین![]()
آقا تو رو خدا جواب بدین![]()
دوستان عزیز من یه پچ واسه فیفا میخوام که بروزترین کفش های بازیکن هارو داشته باشه کفش های فیفا 13 یک کم قدیمی شدن
عاشق اون کفش آدیداس زرد رنگ پای مسی ام.ممنون میشم پچ جدید شدن کفش ها رو واسم بزارید
جدید ترین پچ کفش 30 آپریل یعنی حدود 1 هفته6 روز قبل در سایت مودینگ وی قرار داده شده.
حالا من لینک صفحه رو میزارم چون ممکنه لینک دانلودش محدودیت زمانی داشته باشه اگه دوست داشتی خودت دانلود کن.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رو دانلود که تو کادر سبز هست کلیک کن.
موفق باشی
LEGENDARY
ممنون دوست من
حالا اون رو بیخیال
راستی با cm13 توی قسمت کفش ها میرم میخوام خودم کفش adidas adizero f50 رو بسازم عکس png رو هم گرفتم که تمام قسمتای کفش توی یه عکسه رو import میکنم اما تصویر 3 بعدی کفش رو چطوری بدست بیارم؟
منتظرم از بکس یکی جواب بده
tank's
ویرایش توسط masoud.diesel : 05-07-2013 در ساعت 03:17
من یه بار این کارو برای مدل موها انجام دادم
میتونی تصویر 3 بعدی کفش های دیگه رو با توجه به نیازت ادیت کنی اخرشم ایمپورت البته خیلی سخته که جفت و جور بشه
ولی از نظر ظاهری یه چیزی قابل قبول نه در حد کفش های فیکس خود بازی میتونیم بدست بیاریم
درضمن خبر های فعلا غییر رسمی امده که انتشار فیفا 14 7 مهر ماه هستش![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام دوستان این هم لیگ برتر ایران برای فیفا 13 بدون مشکل کار اقای امین هنری
منبع : aminhenry.blogfa.com
دانلود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط اگر پچ moddingway را نصب دارید یه بکاپ از فیفاتون بگیرید چون با هم سازگار نیستن . اگر کسی بتونه بفرستتشی برای modingway اونها هم شاید تو نسخه بعدی آپدیتشون لیگ ایران را قرار بدن.
در کل پچ خوبیه و میشه ازش لذت برد.
فعلن باید سماق بمکیم تا fifa 14 بیاد
جدیدترین پچ هم واسه fifa 13 اومده فکر کنم مال چند روز پیشه توی سایت moddingway
پچ 1.8.4
میدونم قبلا دوستان توضیح دادن اما چون بعضیا تازه میان دیدن میکنن از این تاپیک آموزش کاملش رو هم میزارم:
این پچ شامل:
۱٫دارابودن کفش و توپ و فیس های جدید
۲٫آخرین نقل و انتقالات زمستانی
۳٫تیم های جدید مانند ایران و ژاپن و …
۴٫منوی جدید بازی
۵٫استفاده از اسکوربوردهای لیگ های مختلف
۶٫اضافه شدن تورنمنت های جدید مثل لیگ قهرمانان اروپا،جام جهانی،لیگ اروپا،یورو،جام کنفدراسیون ها و…
۷٫تبلیغات دور زمین
…
نحوه نصب:
۱)پچ 1.8.4رو در بیرونی ترین پوشه بازی یعنی داخل پوشه fifa13 (در main folder) بریزید قبل اینکه وارد پوشه game بشید در همونجا از حالت فشرده خارج کنید(با کلیک راست روی فایل پچ و زدن Extract here) و می بینید که یک سری فایل های مشابه وجود داره که بزارید overwrite بشه یعنی بره روی فایل های اصلی بازیتون.
۲)یک فایل به نام ModdingWayInstaller.exeمی بینید که روش کلیک راست کنید و
Run as administrator رو بزنید و
روی install کلیک کنید و بزارید پیغام installed رو بده یعنی نصب شده.
۳)این دو کار رو انجام بدید
Go to your FIFA 13 / Game / Data folder.
a) Rename loc folder to loc-original
b) Rename loc-licensed to loc
4)عملیات نصب کامل شده وحالا وارد بازی شده و امتحان کنید
اگه می خواید کفش بازیکنی رو عوض کنید یا تورنمت های جدید رو اضافه کنید ویا از اسکوربوردها استفاده کنید واز database های مختلف مناسب با سلیقتون مثلا database2 که جدیدترین نقل و انتقالات رو داره وdatabase 4 که تیم های جدید مانند ایران+نقل و انتقالات اضافه می کنه باید برید به فایل FIFA 13 MW Selector
که داخل همون فایل فشرده شده بود الان داخل main folder هست یک خرده با آپشن هاش بازی کنید دستتون می یاد.
با تشکر از دوست خوبمون کامبیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)