Design & Developed BY Patira

صفحه 57 از 99 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 989
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

Ohum ㋡ ㋡ بهارستان دربی @ جلد دوم ㋡

خـــــوب!...به سلامتی و میمنت جلد اول بهارستان هم 100 صفحه اش کامل شد و حالا باید جلد دوم بهارستان دربی رو راه بندازیم
    اما....
    یه توضیحی میدم برای تازه واردها...
    توی این قسمت هر نوع بحثی...هر حرفی زده میشه...
    به نوعی صحبت های خودمونی اعضای سایته...
    فقط دوستای محترم این چند مورد رو لطفا قراموش نکنین:
    1- احترام همدیگرو نگه دارین
    2-به نظرات و عقاید و سلیقه های شخصی همدیگه احترام بذارین
    3-تا احد امکان از دادن اسپم خودداری کنین
    پیشاپیش ممنون بابت همکاریتون
    دوستان...یا علی

هـــــــر چـــه دل تنگت میخواد بگــــــو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-31-2011 در ساعت 18:03

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط SaHra نمایش پست ها
    این جا همون خارج از دایره فوتبال سابقه ؟

به به ... یاغیان سابق !
    آره اینجا همونجاست ! با این تفاوت که دیگه بحث های بین دوستان ارتقا پیدا کرده !

واسه اونایی که آشنایی با ایشون ندارند عرض کنم یکی از قدیمی های دربی هستند که دوسال پیش با یار گرامیشون خاک دربی رو به توبره کشیده بودند ! ولی به دلایل مسایلی که خودشون بهتر می دونند یه چند مدتی (!!!!!!) فعال نبودند ! امیدوارم فعالیتشون رو دوباره از سر بگیرند ! البته بازم جو پسرانه اینجا ممکنه براشون سخت باشه !

3. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

ناتالیا های‌هورست، دختر خردسالی است كه اعتیادش به خوردن وسائل غیرخوراكی، او را در آستانه مسمومیتی كشنده قرار داده است.
    اعتیاد ناتالیا های‌هورست به خوردن وسائل غیرخواركی تا آنجا پیش رفته است كه والدین این كودك سه ساله، چندی پیش او را به دلیل خوردن یك لامپ در حال مرگ یافتند.
    اگرچه خوراكی مورد علاقه ناتالیا چوب و سنگ است اما این دختر كوچك به دلیل خوردن یك آجر كامل (مانند یك بیسكویت) شناخته شده است.

HALA MADRID

5. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

امروز25 مهرماه تولد مصطفی([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) هستش مصطفی جان تولدت مبارک.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

7. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

بحث کل کل به پاشده....
    کل کل کلا خوب نیس!ولی شرط بندی که میشه ؟؟!!رو آواتار یا امضا کسی هست؟
    در خدمتیم!رو اولین دربی هر جای دنیا....

راستی ؟تولد داوید هفته؟منم تبریک مصطفی
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط GOLL : 10-17-2011 در ساعت 18:10

9. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

نقل قول نوشته اصلی توسط goll نمایش پست ها
    بحث کل کل به پاشده....
    کل کل کلا خوب نیس!ولی شرط بندی که میشه ؟؟!!رو آواتار یا امضا کسی هست؟
    در خدمتیم!رو اولین دربی هر جای دنیا....

طبق قوانین حقوق مولفین و مصنفین کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به این انجمن میباشد هرگونه شرط بندی دراین سایت طبق مجازات های مربوط به متخلفین فعالیت های شرط بندانه پیگرد قانونی خواهد داشت.
    تصویر دربی هنر(tdh)

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

ویرایش توسط مورینیو... : 10-17-2011 در ساعت 18:22

11. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

طبق قوانین حقوق مولفین و مصنفین کلیه حقوق این سایت محفوظ و متعلق به این انجمن میباشد هرگونه شرط بندی دراین سایت طبق مجازات های مربوط به متخلفین فعالیت های شرط بندانه پیگرد قانونی خواهد داشت.
    تصویر دربی هنر(tdh)
    تصویر دربی هنر...

ما قبلا از این کارها کردیl و کری خوندن هم نیست فقط شرطه هر کی باخت آواتارشون عوض میکنه خودم هم یه بار مجبور شدم عوض کردم صحرا اومد یاد اون موقع ها افتادم ...
    مگه نه الکس؟؟؟بابا چقدر مثبت شدن چیکارشون کردی؟
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

13. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

ازلیشمانیا تروپیکا چه می دانید.
    طبق درخواست یکی از کاربرا درمورد این آغازی چند عکس گذاشتم البته این یک آغازی انگل زاست اگه میخواین مطالب بیشتری درموردش بدونید به لینک زیرمراجعه کنید.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اینم تصاویرازاین آغازی

جهت مشاهده ی تصویر در ابعاد واقعی 532x382 پیکسل اینجا کلیک کنید.

لیشمانیاازنظرشکل بردوگونه است شکل پروماستیگوتی وشکل درون سلولی آماستیگوتی.

حالا ببینیدچه بر سرآدما میاره

مطلب درمورد این آغازی انگل گونه زیاده اگه میخواین به این وضع دچارنشین به لینکی که گذاشتم یه سری بزنید. این آغازی میتونه کشنده باشه.

15. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

اینم واسه مصطفی که دیگه نیاد گله کنه !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]چه لطيف است حس آغازي دوباره ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]چه زيباست رسيدن دوباره[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به روز زيباي آغاز نفس كشيدن ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]و چه اندازه عجيب است ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روز ابتداي بودن ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وچه اندازه شيرين است امروز ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روز ميلاد تو ... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روز تو ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]روزي كه آمدي ...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دست دست حالا همه با هم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

همه باید برقصن

حالا نوبت فوت کردن شمعِ

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL نمایش پست ها
    تصویر دربی هنر...

ما قبلا از این کارها کردیl و کری خوندن هم نیست فقط شرطه هر کی باخت آواتارشون عوض میکنه خودم هم یه بار مجبور شدم عوض کردم صحرا اومد یاد اون موقع ها افتادم ...
    مگه نه الکس؟؟؟بابا چقدر مثبت شدن چیکارشون کردی؟
    من کاری نکردم جون بادامکی !
    حالا مشکلی نیست مهدی جان !
    ایشالله واسه بازی مهم بعدی یه کلوپ شرط بندی راه میندازیم دوباره ببینیم کی چند مرد حلاجه ! ؟!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-17-2011 در ساعت 23:14

17. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط مورینیو... نمایش پست ها
    امروز25 مهرماه تولد مصطفی([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]) هستش مصطفی جان تولدت مبارک.
    پوریا وایسا نوبت منم میرسه برات دارم یه تولدی بگیرم واست ... میدونم تولدت چه روزیه ... ولی جدا از شوخی دمت گرم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط GOLL نمایش پست ها

دستت درد نکنه آقای گل سایت ...

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    اینم واسه مصطفی که دیگه نیاد گله کنه !
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]وایسا بینم من کی گله کردم به هر حال دستت درد نکنه ... مهدی تولدت پیشاپیش مبارک ...

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    حالا نوبت فوت کردن شمعِ

شمع ها رو فوت کردم ... حالا یکی یکی کادو بدین ... شوخی کردم کادو نمیخوام ...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

19. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

juventus

راستی پوریا !
    اون قضیه گواهینامه که گفتی !
    اطلاعاتت کامل نبود !
    یعنی الان تو دانشگاه قبول شدی یانه ؟!!!!!
    اگر قبول نشدی فک کنم باید 140 تومن رو بیخیال بشی !

پ . ن :
    آقا یکی بشینه پای درد دل من که دارم از غصه دق می کنم !
    ما یه موبایلی داشتیم به نام [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    این گوشی رو من ماه رمضون پارسال خریداری کردم که تا الان حدود یه سالی میشه !
    تا اینکه زد و اول تابستونی آنتنش پرید !
    نه اینکه پرید ! آنتن داشت ولی کار نمی کرد ! یعنی چی ؟!!!
    یعنی Connection Error می داد ! در حالی که پر از آنتن و این حرفا بود !
    ما هم تو شهر خودمون همه تعمیرات موبایل رو زیر رو کردیم !
    یکی میگفت بپر پایین یکی تو قلبم جا می زد !
    یعنی هرکی واسه خودش یه سازی می زد !
    اکثرا هم نظرشون بر فلش کردن گوشی بود ! ما هم که تعریف از خودمون نباشه یه چیزایی کوچیکی از گوشی سر در میاوردیم کلا با این قضیه مخالف بودم چون می دونستم مشکلش نرم افزاری نیست که بگیم با یه سرویس کردن و فلش حل بشه واسه همین با کلی پرس و جو رفتیم بهترین تعمیر کار رو پیدا کردیم !
    رفتیم جریان رو واسش تعریف کردیم و اتفاقا اوشون هم با بنده موافق بودند و گفتند خوب کاری کردی فلش نکردی !
    راستی یادم رفت بگم که هزینه فلش کردن گوشی 7000 تومان بود !
    بعد از کلی کند و کاو اوشون عرض کردند باید بری مرکز استان وتوی این شهر غیر گریه کار دیگه ای نداریم ! هرکی خوابه خوش به حالش !ما به بیداری دچاریم و این بدین معنی بود که مشکل اساسی واسه گوشی نازنین ما پیدا شده بود ! ما هم گردنمون کج اومدیم مرکز استان واسه تعمیر گوشی !
    بندر رو هم که گشتیم همه معتقد بر این بودند که گوشی مشکل ّ PF آنتن داره و به گفته خودشون قطعه کاملا حساس که بعد از تعمیر بگیر نگیر داره ! از این رو همه متففق القول بنده رو به یک نشانی مثلا محترم راهی کردند !
    و اینجانب با گردنی کج تر از پیش به سوی تعمیرات موبایل دلفین راهی شدیم !
    رفتیم دیدیم نه بابا ... یارو سرش حسابی شلوغه و لابد یه چیزایی حالیشه ! اینجانب گوشی خود را در تاریخ 4 مهرماه سال 1390 به این تعمیرات تحویل داده و رسید دریافت کردم ! و قرار بر این شد که بنده 14 مهر برم و این گوشی عزیز رو تحویل بگیرم ! مثلا سرش شلوغ بود دیگه !
    اینچنین کرده و 14 مهر خوشحال از این که آزاد شدم نمیدونستم که اسیر دل سنگ باد شدم ! رفتم دنبال گوشی که در جواب بنده این چنین گفته شد " قطعات PF آنتن بندر کلا خراب تشریف دارند و ما از تهران قطعات جدیدی سفازش دادیم تا بیارن واسمون اینا "
    گفتیم جهنم ضرر باشه تا اون موقع صبر می کنم ! تاریخ دقیقی بهمون نگفتند اوشون !
    منن هم از تاریخ 17 مهر هر دو روز یکباری میرفتم دنبال گوشی ! ولی یا می گفت قطعه نیومده یا تعطیل بود !
    تا زد و دیشب ما رسیدیم خدمتشون و گفت که هنوز قطعه نرسیده ! در تاریخ 24 مهر ماه ! گفتم آقا ما بی خیال شدیم گوشیمون جمع کن تا بریم !
    گفتم لا مشکل ! گوشی رو جمع کرد و ما هم ورداشتیم راه افتادیم که یهو به سرم زد یه چک کوچولو بکنم گوشی رو ! دیدم بعععله ! دوربینش خراب است ! برگشتم و جریان رو براش توضیح دادم ! با کلی بحث قبول کرد که دوربینش رو درست کنه و من فردای اون روز که بشه امروز 25 مهر برم دنبال گوشی !
    امشب رفتم دنبال گوشی که تحویل بگیرم ! گفت گوشیت علاوه بر دوربینش که درست کردم قطعه هم رسیده بود و آنتنش رو هم مجیز کردیم ! من هم که ر پوست خودم نمی گنجیدیم گفتم : " کو؟!!بیار ببینیم ! "
    دیدیم حق با مشتری بید ! غافل از اینکه آقا زده پایه های سوکت مموری رو خراب کرده 1من هم اولین کاری که کردم مموری رو جا زدم تا آهنگهای سیاوش قمیشی رو گوش کنم ! دیدم اصلا مموریه بالا نمیاد !
    گفتم چنین است و چنان گفت همین است و همان ! گفتم یعنی چی ؟!!! گفتش که من روی سوئیچ آنتنش کار کردم ربطی به مموری نداریه ! اینجا بود که من سه فاز پروندم ! گفتم تا دیشب که سالم بود وقتی دست شما افتاده اینجوری شده! گفت من نمیدونم ؟!!!! گفتم حالا اشکالی نداره بده میرم یه جچای دیگه درستش میکنم حالا هزینه PF چقد میشه ؟!!! گفت : 28000 تومان !
    گفتم مگه گوشی رو کلا عوض کردی ؟!!! گفت قطعش گرونه ؟!!! ( ما که نمیدونستیم ! کنتور هم که نمیخورد ! چرا این آقا دروغ نگه ؟!!!)
    گفتم باشه ! مشکلی نیست بازم من کوتاه میام ! رفتم و پو.له رو بهش دادم ! به رفیقم که اونجا بود گفتم برو بیرون از مغازه تا امتحانش کنیم ! رفت بیرون ما زنگیدیم !
    دیدم دهنیشم خراب شده و صدا ازین ور به اون ور نمیره !
    گفتم یا ابوالفضل ! دیدی که رسوا شد دلم ! غرق تمنا شد دلم !
    اینو کجای دلم بذارم آخه؟!!!
    رفتم سر و صدا کردم سر یارو ! گفت که همینی که هست ! من که کاری به بقیه جاهاش نداشتم !
    حتما IC مال CPU گوشیت خرابه زده به بقیه قطعات !
    گفتم یعنی چی ؟!!! تا دیشب که اینا همشون سالم بود ! گفت چرا اینقد حرف میزنی ؟!! من تعمیرکارم یا تو. ؟!!!
    خلاصه کلی جر و بحث کردیم !
    یارو برگشت گفت میدونی چیه ؟!!! من مشتری این مدلی نمیخوام !
    پولامو برگردوند ! گفت فرداشب بیا گوشیت و پس بگیرو من هم تمام قطعاتی که گذاشتم رو گوشی ور می دارم !
    حالا من که گوشیم فقط مشکل آنتن داشت حال ببین چه روز و روزگاری دارم !
    الان مشکل گوشیم علاوه بر آنتنم شده ! 1 - دوربین 2- مموری 3 - دهنی گوشی ! 4 - " 21 " روز وقت هدر رفته !
    دستم به هیچ جا هم بند نیست !

ببخشید یه کم طولانی شد !

21. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 57 از 99 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)