سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
ای وللللللللللللللل ببین کی مدیر ما شده ............ یه بارسایی خالصصصصصصصصصصصصصص
داش David7 تبریک میگم ................
مگه تو این چهار روز چه اتفاقی افتاده
رونالدو و گواردیولا بهترین بازیکن و مربی جهان که باشگاه بارسلونا این دو را به فوتبال جهان معرفی کرد
مرسی سینا ...
اگه این لیست پپ باشه که بعید میدونم باشه نیازی به اشلی کول و نیمار با وجود بازیکنایی که تو این پست ها داریم نیست ولی با خرید یه مدافع مرکزی و یه دروازبان موافقم ...
منم همین نظر رو دارم ...
هیچ اتفاقی رخ نداده ...![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
شنیدم بویان حرف زیادی زدهبویان جون هرچی داری از گواردیولا داری ................ اگه الان تو بهترین تیم پایتخت ایتالیا بازی میکنی به خاطر گواردیولاست ............. اگه تو بارسا نموندی به خاطر پایین بودن سطح فنیت از سایر بازیکنان بود ............. اون بازی هایی که فیکس بازی میکردی و تو زمین راه میرفتی رو فراموش نکن ......... گواردیولا هیج جا نمیرود و تو هرجا خواستی برو ........... کاتالونیایی واقعی تو نیستی
بویان بازیکن خوبیه ولی یکم خامه بارسا بویان رو داد به رم تا یکم از حالت خامی خارج بشه پایین بودن سطح فنیش هم به همین دلیله ...البته سینا قبول کن که خبر گزاری های ایرانی یکم پیاز داغشو زیاد میکنن ...
وگرنه اگه صحبتی شده حتما یه جوابی از طرف بارسایی ها یا عکس العملی از طرف باشگاه رم مخصوصا لوییس انریکه که خودش بازیکن بارسا و رفیق صمیمی پپ هست میگیره من امیدوارم که این حرف ها کذب باشه ...
![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 10-13-2011 در ساعت 12:36
عجب.توی لامایسا ادم شده الان دم دراورده.باشه ما گواردیولا رو بیرون نمیکنیم ولی وقتی سال های دیگه که مسی به اوج دوران خودش رسید که یک تنه یک تیم رو حریف باشه و الکسیس بهترین مهاجم تاریخ بارسا بعد از مسی شد و پدرو هم اصالتش رو حفظ کرد و بازیکنا تجربشون بالا رفت ما غیر از 3 گانه چیزی نمیگیریم اونموقع اون آرزوش میشه که بیاد فقط یک امضا بگیره از طرفدارای بارسا نه حتی از بازیکنا.خیال کرده رفته رم الان میتونه قهرمان شه.تا اخر عمرت رنگ قهرمانی رو نمیبینی مگه اینکه بری توی تیمایی که مورینیو مربیشون هست(چون با خرید حریف ها و پول و ضد فوتبال به سختی سالی یک جام میگیره.)وقتی دلفئو هتریک میکنه باید گریه کنی که کاش تو جای اون میبودی.وقتی تیاگو مرکز زمین رو میگیره باید به خودت فحش بدی که چرا از بارسا رفتی که یک همچین بازیسازی رو از دست بدی.اره .همون بهتر که امثال بویان توی بارسا نباشن.بارسا بازیکنای متعصب میخواد وگرنه هرتیمی میتونه با پول بازیکن بخره
این تصویری که میبینید از خیانتکاری است که در بارسا و کاتالونیا پرورش یافته و بعد اینجوری حرف میزند این هم مثل بازیکنی شده که اسمش فیگو بوده و رونالدوی برزیلی و مترجم مورینهو و خیلی از کسای دیگه ای که وقتی از تیم ما رفتند اینجوری شاخ شدند
مردک 2 تا بازی برا رم کرده من نمیدونم گل زده یانه اما شاخ شده خیال کرده جای مسی رو گرفته
barcelona for ever![]()
ویرایش توسط David7 : 10-13-2011 در ساعت 22:25
دوستان پیشبینیتون از بازی بعدی با رئال که توی برنابئو هست چیه؟
من میگم اگه پاسهای بازیکنای بارسا دوبرابر سریعتر و دقیق تر بشه راحت 4-1 میبریم.فکر میکنم گل اول رو اونا توی یک ضدحمله میزنن تا دقیقه 20 بعد ما تا پایان نیمه اول 2-1 میکنیم و نیمه دوم هم دوتا دیگه میزنیم.احتمال زیاد اگه مصدوم نداشته باشیم همین نتیجه به راحتی به دست میاد . کاش یکم حریفای قدرتمند تری توی لالیگا داشتیم.حوصلمون سر رفت از قهرمانی و زدن تیمای ضعیف. فقط یک بار توی سال بارسا با یک تیم قوی بازی میکنه اونم فینال لیگ قهرمانانهکه معمولا منچستره
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)