Design & Developed BY Patira

صفحه 57 از 131 نخستنخست ... 747555657585967107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه اشوبی

آشوبى: خاطرات تلخ را از ذهن هواداران پاك مى كنيم

بازى ليگ مقابل شاهين خاطره تلخى در ذهن هواداران به جا گذاشت و مى خواهيم در بازى جام حذفى مقابل اين حريف خاطرات تلخ را از ذهن آسيا پاك كنيم. فرزاد آشوبى هافبك استقلال كه در اين ديدار ۲ گل به ثمر رساند در مورد بازى جام حذفى مقابل شاهين بوشهر گفت: ما در رقابتهاى ليگ مقابل شاهين پيروز شديم اما در نيمه دوم حرفى براى گفتن نداشتيم و همين امر باعث شد تا هواداران انتقاد شديدى از ما داشته باشند.هافبك دفاعى استقلال در ادامه گفت: بازى ليگ مقابل شاهين خاطره تلخى در ذهن هواداران به جا گذاشت و مى خواهيم در بازى جام حذفى مقابل اين حريف خاطرات تلخ را از ذهن هواداران پاك كنيم.او افزود: مقابل شاهين ۲ گل زدم اما اگر استقلال در نيمه دوم بهتر بازى مى كرد ارزش گلهاى من نيز بيشتر مشخص مى شد؛ به هرحال اگر فرصت پيش بيايد در جام حذفى نيز گلزنى خواهم كرد.آشوبى تصريح كرد: هوادار از ما بازى خوب مى خواهد و نتيجه خوب فقط بخشى از خواسته آنها است. اگر ما نتيجه خوب را با بازى تماشاگرپسند كسب كنيم هواداران از ما حمايت خواهد كرد.هافبك دفاعى آبى ها گفت: تمرينات خوبى طى روزهاى گذشته پشت سر گذاشته ايم و با شناختى كه از تيم شاهين بوشهر داريم سعى مى كنيم يك بار ديگر مقابل اين حريف پيروز شويم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: ميلاد و ايمان سرمايه باشگاه استقلال هستند

قلعه‌نويي هر وقت تهران بيايد به من سر مي‌زند

ايران ورزشي - بحث جدايي ميلاد از استقلال و جذب ادينيو باعث شد تا علي فتح‌الله‌زاده پيرامون اين موضوع حرف‌هايي بزند. طي روزهاي اخير اين شايعات در رسانه‌ها مطرح شد اما نه مس حاضر است ادينيو را به استقلال بدهد و نه استقلال ميلاد را به مس؟ فتح‌الله‌زاده اين موضوع را تاييد مي‌كند: «استقلال ميداودي را به هيچ كسي نمي‌دهد. مرده ميلاد را هم به هيچ تيمي نمي‌دهيم! حتي اگر بازيكن مقابل ادينيو باشد كه بازيكن خوب و بزرگي هم هست. در نيم فصل يكي دو جابجايي خواهيم داشت اما اين بازيكن ميداودي نيست. ميداودي به تنهايي مي‌تواند يك تيم را از باخت نجات دهد. اگر باشگاه روي ميداودي حساسيت بيشتري به خرج داده براي اينكه ميزان توانايي اين بازيكن را مي‌داند. هر انسان را بايد به اندازه توانش سنجيد. وظيفه ما اين است كه ميلاد را به روزهاي خوبش برگردانيم. »
    از اين بحث كه بگذريم به بحث ديدار فتح‌الله‌زاده و امير قلعه‌نويي مي‌رسيم. سرپرست باشگاه استقلال پيرامون اين موضوع حرف‌هايي مي‌زند: «امير هر موقع به تهران مي‌آيد سري هم به من مي‌زند. ما از اين ديدارها با هم زياد داريم. چون خودم مي‌دانستم ممكن است بابت اين ديدار حرف و حديث پيش آيد قبل از ديدارم با قلعه نويي به مظلومي، پورحيدري و حجازي گفتم كه اين ديدار براي چيست. بعد كه اين قضيه در روزنامه‌ها مطرح شد مظلومي به من گفت حالا متوجه شدم چرا از اين ملاقات به من خبر دادي. » فتح‌الله‌زاده در ادامه حرف‌هايش ماجراي معاوضه ايمان را هم تكذيب مي‌كند: «با توجه به اينكه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا هم حضور دارد نمي‌توانيم بازيكنان خودمان را از دست بدهيم. ايمان و ميلاد جزو سرمايه‌هاي ما هستند. من بودجه‌اي هم براي جذب بازيكن ندارم. باشگاه استقلال بايد 50 درصد هزينه‌هايش را خود تامين كند. از طرفي نياز به چند بازيكن بزرگ هم داريم تا با قدرت بيشتري در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شويم. ببينم به من فشار وارد مي‌شود، از هواداران كمك مي‌طلبم و مي‌دانم كه آنها استقلال را تنها نمي‌گذارند. »
    سرپرست باشگاه استقلال به آينده اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا بسيار اميدوار است: «قرار نيست در ليگ قهرمانان آسيا زنگ تفريح باشيم. چون در اين چند سال نبودم زنگ تفريح بوديم اما اكنون كه من در استقلال هستم توان اين تيم را مي‌شناسم. در ليگ قهرمانان آسيا بهترين نتيجه را تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس خواهند گرفت. باشگاه استقلال و پرسپوليس با هم همكاري مي‌كنند تا به سمت ليگ قهرمانان آسيا يورش ببرند و امسال جام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا به ايران بيايد. من همين جا بايد به همكار عزيزم آقاي دليلي و مجموعه ذوب آهن هم تبريك بگويم. آنها زحمت زيادي كشيدند. حقشان هم قهرماني بود اما فوتبال اين مشكلات را هم دارد و اين شكست در فينال چيزي از ارزش‌هاي ذوب‌آهن كم نمي‌كند. »
    فتح‌الله‌زاده كه در مراسم افتتاح مدارس فوتبال هم حضور داشته پيرامون اين موضوع هم حرف‌هايي مي‌زند: «مسائل ريشه‌اي بايد به صورت برنامه‌اي انجام شود تا تغيير مديران، تاثيري در اجراي آن‌ها نداشته باشد.
    در كشورهاي حاشيه خليج فارس كه جمعيت كمتري دارند فوتبال را مدرن بازي مي‌كنند چون از پايه شروع به كار كرده‌اند.
    فوتبال6000 نفري كه طبق گفته وزير آموزش و پرورش وارد مدارس فوتبال شده‌اند تا چند سال ديگر دررده نوجوانان و جوانان بازي خواهند كرد و چون از پايه با آنها كار شده است تاثير آن را در سال‌هاي بعد در تيم‌هاي اميد و بزرگسالان خواهيم ديد.
    حاجي در ادامه با قدرداني از وزير آموزش و پرورش و كيومرث‌هاشمي به دليل توجه آن‌ها به ورزش گفت: «وزارت آموزش و پرورش با توجه به وسعتي كه دارد حتما با كمبود معلم ورزش روبرو مي‌شود كه با حضور پيشكسوتان فوتبال در كنار جوانان مي‌توانند در اين زمينه مثمرثمر واقع شوند. »

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قلعه نوعی

قلعه‌نويي: بيانيه سپاهان به من ربطي ندارد

قرار نيست به تيم ملي يا استقلال بروم

ايران ورزشي - امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان هفته گذشته ملاقاتي با علي فتح‌الله‌زاده داشت و همين موضوع باعث شد تا شايعه حضور قلعه‌نويي در استقلال يا تيم ملي شنيده شود. البته مي‌گويند بحث اصلي اين دو نفر در مورد تيم ملي بوده و فتح‌الله‌زاده قصد دارد بعد از جام ملت‌هاي آسيا، قلعه‌نويي را سرمربي تيم ملي كند.
    قلعه‌نويي اما تمامي اين شايعات را تكذيب كرد و به ايران ورزشي مي‌گويد: «برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است من هيچ صحبتي با فتح‌الله‌زاده در مورد اين مسائل نداشتم و قرار نيست به تيم ملي يا استقلال برگردم. من الان سرمربي سپاهان هستم و به اين تيم تعهد دارم و اصلا دنبال مربيگري در تيم ديگري نيستم.»
    سرمربي سپاهان تاكيد مي‌كند: «فتح‌الله‌زاده از دوستان قديمي من است و هيچ ايرادي ندارد كه هر چند وقت يك بار همديگر را ببينيم.
    ما زياد در مورد فوتبال حرف نزديم و فقط در مورد شرايط استقلال حرف زديم و فتح‌الله‌زاده هم از عملكرد اين تيم راضي بود. آقاي مظلومي هم از دوستان خوب من است كه در استقلال زحمت مي‌كشد و برايش آرزوي موفقيت دارم.»
    بعد از نايب قهرماني ذوب‌آهن در ليگ قهرمانان آسيا، باشگاه سپاهان بيانيه‌اي بابت تبريك به ذوبي‌ها صادر كرد كه حاشيه‌هاي زيادي را به وجود آورد. قلعه‌نويي در اين خصوص مي‌گويد: «بيانيه سپاهان به من ربطي ندارد و اين موضوع به مسائل مديريتي مربوط مي‌شود. البته من در اين خصوص با آقاي ساكت حرف زدم و مثل اينكه در بيانيه نوشته شده كه ذوب آهن دومين تيم اصفهاني است كه نايب قهرمان آسيا شده است. من معتقدم كه سوء تفاهمي به وجود آمده است ولي مهم اين است كه در حال حاضر اصفهان پايتخت فوتبال ايران است. در ضمن در بازي‌هاي آسيايي هم ورزشكاران اصفهاني نقش زيادي در موفقيت ايران داشته‌اند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده در فكر جبران اشتباه سال گذشته:

حذف ناعادلانه استقلال را جبران مي‌كنيم

ايران ورزشي- حنيف عمران‌زاده كه فصل پيش با خطايي كه روي حسين كعبي در محوطه 18 قدم انجام داد يك پنالتي را دو دستي به استيل‌آذين تقديم كرد و به نوعي يكي ازعاملان اصلي حذف استقلال از جام حذفي بود. اين بار به هواداران وعده مي‌دهد كه جبران كند: «جام حذفي براي استقلال اهميت زيادي دارد. پارسال هم در عين شايستگي از جام حذفي كنار رفتيم و امسال مي‌خواهيم حذف ناعادلانه سال گذشته را جبران كنيم. استقلال با تمام قوا در جام حذفي حاضر مي‌شود و قهرماني در اين جام براي ما اهميت زيادي دارد.»
    عمران‌زاده در ادامه صحبت‌هايش به پيروزي نه چندان دلچسب استقلال مقابل شاهين اشاره مي‌كند و به هواداران اين وعده را مي‌دهد كه شاهين را قاطعانه در جام حذفي ببرند: «بازي سختي مقابل شاهين بوشهر داريم. شاهين برخلاف اينكه جايگاه چندان مناسبي در جدول ندارد اما تيم قدرتمندي است. اين بار بايد اين تيم را قاطعانه شكست دهيم تا حرف و حديثي به وجود نيايد.»
    مدافع استقلال در پايان صحبت‌هايش از لغو بازي دوستانه تيم ملي با نيجريه مي‌گويد: «اين بازي مي‌توانست ديدار تداركاتي خوبي باشد با اين حال اميدواريم بتوانيم با آمادگي كامل پا به مسابقات جام ملت‌هاي آسيا بگذاريم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

جام گرفتن در جام حذفي آسان‌تر از ليگ است

صادقي: با پنج بازي به قهرماني مي‌رسيم

ايران ورزشي- در حالي كه در ابتداي فصل پيروز قرباني و اميرحسين صادقي حسابي از خجالت هم درآمدند اما بعد از مراسم آشتي كناني كه چند روز پيش برگزار شد حالا ديگر آنچنان همديگر را تحويل مي‌گيرند كه... به هر حال صادقي درباره اين مراسم و همچنين بازي كه امروز پيش‌رو دارند مي‌گويد:

حاضري از مراسم آشتي‌كنان با پيروز قرباني شروع كنيم؟
    چند روزي است از آن ماجرا گذشته.

چي شد كه با هم آشتي كرديد؟

يكسري حرف‌ها اوايل فصل زده شد كه دور از واقعيت بود و مشكلات در آن مراسم حل شد. من به قرباني گفتم كه آن حرف‌ها را من نزدم.

و بعد از اين ماجرا ادعاي عجيبي كردي؟

چه ادعايي؟!

اينكه اگر پيروز فصل آينده نباشد در استقلال نمي‌ماني؟!

مطمئن باشيد پيروز نباشد مي‌روم. امسال هم چون قرارداد داشتم ماندم.

در هفته‌اي كه گذشت تمام مسائل درباره استقلال تحت تاثير بازي ضعيفي بود كه مقابل شاهين انجام دادي؟

يك هفته گذشته، ما به نظم تاكتيكي رسيديم. اين درست است كه بچه‌ها نيمه دوم خوب بازي نكردند اما به هر حال نتيجه گرفتيم.

نتيجه گرفتيد اما بردتان به دل حتي خود بازيكنان هم ننشست؟

اتفاقا برد به دل همه چسبيد، هوادار از ما نتيجه مي‌خواهد.

پس چرا همين هوادار به دفاعي بازي كردن تيم اعتراض كرد؟

به هر حال فشار زيادي روي بازيكنان بود، در اين بازي جبران مي‌كنيم.

در بازي‌هاي جام حذفي فرصت جبران نيست فكر مي‌كني امروز مقابل شاهين برنده شويد؟

هميشه گفتم در جام حذفي با 5 بازي قهرمان مي‌شوي، خوب اين خيلي بهتر است تا ليگ برتر كه با 34 بازي بايد به قهرماني برسي. تمام تلاشمان را براي شكست شاهين انجام مي‌دهيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

هواداران حق دارند اعتراض كنند

آشوبي: ارزش گل‌هاي من زير خاطره تلخ پنهان شد

ايران ورزشي- فرزاد آشوبي از معدود بازيكناني است كه در صحبت‌هايش اهل لاپوشاني كردن ضعف‌ها نيست و بدون پرده مشكلات را مي‌گويد. آشوبي كه مي‌داند بازي قبل با وجود برد استقلال خاطره تلخي را در ذهن هواداران بجا گذاشته است به هواداران اين نويد را مي‌دهد كه در بازي امروز خاطره تلخ هفته پيش را جبران كنند: «ما در رقابت‌هاي ليگ مقابل شاهين پيروز شديم اما در نيمه دوم حرفي براي گفتن نداشتيم و همين امر باعث شد تا هواداران انتقاد شديدي از ما داشته باشند. بازي ليگ مقابل شاهين خاطره تلخي در ذهن هواداران بجا گذاشت و مي‌خواهيم در بازي جام حذفي مقابل اين حريف خاطرات تلخ را از ذهن هواداران پاك كنيم.»
    آشوبي به ارزش گل‌هايش كه زير بد بازي كردن بازيكنان و اعتراض هواداران مخفي شده اشاره مي‌كند: «دو گل در بازي قبلي با شاهين زدم كه ارزش گل‌هايم زير بازي بد نيمه دوم از بين رفت. به هر حال اگر فرصتي پيش بيايد در جام حذفي نيز گل مي‌زنم.» هافبك استقلال در پايان صحبت‌هايش به انتقاداتي كه به داوري مي‌شود اشاره مي‌كند: «نبايد با متهم كردن داوران جو بدي در ليگ ايجاد كرد. داوران تلاش مي‌كنند و معتقدم سوت‌هاي بي‌غرضي هم مي‌زنند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: از بازي استقلال راضي نيستم اما به دنبال نتيجه‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از شيوه بازي تيم راضي نيستم، اما به دليل كمبودها، فقط به نتيجه فكر مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري يك بر صفر برابر شاهين بوشهر در جام حذفي اظهار داشت: بازي بدي نبود؛ البته ايده‌آل هم نبود. هدفمان گذر از اين مرحله بود. رقباي سختي در جام حذفي با ما ديدار داشتند. با پاس همدان و شاهين بوشهر بازي كرديم؛ در حالي كه رقيب‌هاي اصلي ما در ليگ برتر، با تيم‌هاي دسته اولي بازي داشتند.
    وي ادامه داد: شكست امروز چيزي از ارزش‌هاي شاهين كم نمي‌كند. قبول دارم در دو هفته اخير شادابي لازم را نداشتيم؛ اما امروز بازيكنان در وقت اضافه خوب دويدند. گلي هم كه زديم، بر اثر فشار حملات ما بود. بايد بگويم كه دستم خالي است. ايمان مبعلي و جباري را نداشتيم و مجبور شدم فرهاد مجيدي را در اواخر مسابقه و با وجود مصدوميت، براي زدن پنالتي بياوردم. خوشحالم از اين بازي سخت برنده خارج شدم.

سرمربي استقلال در مورد اينكه قرار است چند بازيكن در نيم‌فصل آزاد اعلام شوند، گفت: برخي مسائل در خودمان استو نمي‌خواهم به بيرون درج كند. اهل حاشيه نبودم و نيستم؛ اما برخي شيطنت‌ها مي‌شود. خيلي‌ها فكر نمي‌كردند استقلال با من خوب نتيجه بگيرد. اكنون آنها را شناخته‌ام.
    وي ادامه داد: هفته پيش در دقايق پاياني برخي شعار دادند، استقلال دفاعي نمي‌خواهيم. در آن چند دقيقه شعارهاي آن چند نفر از دست كانون هواداران در رفت؛ اما بايد از كانون تشكر كنم. امروز هم با وجود آنكه مانند هفته گذشته بازي كرديم؛ اما هواداران بي‌احترامي نكردند.

وي در مورد اضافه شدن نامجو مطلق به كادر فني، گفت: در جريان اين مسئله نيستم.
    مظلومي در مورد جذب نشاط اكرم و اينكه اين بازيكن تاكنون در اين فصل بازي نكرده است، گفت: اگر به استقلال بيايد، از حضورش استقبال مي‌كنيم. او بازيكن شناخته‌ شده‌اي است. البته باشگاه نيز بودجه مشخص و حساب و كتاب دارد.

پرويز مظلومي در مورد اينكه خودش از نحوه بازي استقلال لذت مي‌برد، عنوان كرد گفت: فعلا به نتيجه فكر مي‌كنم. از فوتبال تيم راضي نيستيم. در چند پست كمبود داريم؛ اما نمي‌خواهم اين مسئله را باز كنم و در مورد آن توضيح دهم. در هر تيمي كه بوده‌ام، آن تيم هجومي و زيبا بازي كرده است؛ هرچند در ايران فقط به مربيان نتيجه‌گرا فكر مي‌كنند.
    وي در مورد جذب قادر حسن گفت: در چند روز گذشته 2 نفر را براي آوردنش به فرودگاه فرستاديم؛ اما نيامد. نمي‌دانم چه مشكلي به وجود آمده است. در اين مورد از باشگاه سؤال كنيد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

حرفه اى تر از شاهين بوشهر بوديم و برديم

پورحيدرى: آقاى غياثى حالا در مورد داورى نظر بدهيد

منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال پس از پيروزى تيمش مقابل شاهين بوشهر در جام حذفى گفت: بازى سختى بود. متأسفانه پس از بازى قبلى ما با شاهين بوشهر در ليگ، كارشناسان جو درست كرده بودند. نمى دانم چرا در نيمه اول كه برهانى فرار كرد، بى جهت كمك داور آفسايد اعلام كرد كه آفسايد نبود. روى ميلاد ميداودى هم صددرصد خطاى پنالتى شد كه داور نگرفت.وى افزود: حالا كارشناسان نظر بدهند و آقاى غياثى الان بگويد آن صحنه آفسايد بود يا نه و در مورد خطاى پنالتى روى ميداودى نظر بدهد. به هر حال بچه هاى ما در اين بازى خيلى زحمت كشيدند اما تيم ما هنوز آماده و كامل نيست چون مصدومان زيادى داريم مثل جبارى، ميداودى و مجيدى كه مشكلات ما را زياد كرده بودند. البته استقلال تيم بزرگى است و در بدترين شرايط هم مى تواند نتيجه بگيرد.سرپرست استقلال ادامه داد: اين برد را به هواداران كه آمدند و تيم را تشويق كردند، تبريك مى گويم. ممنون هواداران هستيم اما انتظارمان بيشتر بود چون بازى در جام حذفى بود و كار سختى داشتيم. ما در همه حال نياز به هواداران تيم داريم كه كنار ما باشند و استقلال را تشويق كنند. پورحيدرى در پايان گفت: در اواخر نيمه دوم بازى را در دست گرفتيم و در ۲ وقت اضافه هم تيم برتر ميدان بوديم و فرصت هاى زيادى داشتيم. شاهين هم خوب كار كرد و تلاش زيادى داشتند اما تيم ما با تجربه بود و حرفه اى تر كار كرديم و گل زديم كه اين پيروزى روحيه ما را براى بازى هفته آينده در ليگ مقابل ملوان در انزلى مضاعف كرد. اميدوارم براى بازى با ملوان مصدومان ما برسند.چون مقابل شاهين بوشهر بازيساز نداشتيم، مجيدى مصدوم بود و روى غيرت و تعصب خودش چند دقيقه بازى كرد. جبارى و مبعلى هم به دليل مصدوميت نبودند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

قائم مقام باشگاه استقلال: غلامى را مى خواهيم، اما نه به جاى طالب لو

قائم مقام باشگاه استقلال گفت: باشگاه خواهان به خدمت گرفتن محمد غلامى مهاجم تيم استيل آذين است، اما اين بازيكن با وحيد طالب لو معاوضه نمى شود.
    على نظرى جويبارى در خصوص پيوستن محمد غلامى به تيم استقلال اظهار داشت: پرويز مظلومى سرمربى تيم اعلام كرده است كه به اين بازيكن براى نيم فصل دوم نياز دارد، اما قرار نيست با وحيد طالب لو دروازه بان استقلال جا به جا شود.
    او با اشاره به اين كه با وحيد طالب لو و پرويز مظلومى در اين خصوص صحبت كرده است، گفت: قرار نيست طالب لو به تيم ديگرى منتقل شود، چرا كه هم دروازه بان و هم سرمربى تمايل دارند در استقلال با يكديگر همكارى كنند.
    قائم مقام باشگاه استقلال در پاسخ به اين سئوال كه غلامى به جاى كدام بازيكن به استقلال مى آيد? تصريح كرد: هنوز اين موضوع مشخص نيست و منتظر ليست مازاد سرمربى تيم هستيم.
    وى گفت: هر زمان مظلومى نام بازيكنانى كه به كارش نمى آيند را مطرح كند، در اين خصوص تصميم مى گيريم.
    نظرى با اشاره به مذاكره با نشاط اكرم هافبك عراقى، يادآور شد: هر چند صحبت ها و مذاكراتمان با اين بازيكن نهايى شده بود و قرار بود وى پنجشنبه هفته گذشته به تهران بيايد، اما مدير برنامه هاى نشاط اكرم در آخرين تماس باز هم مبلغ قرارداد را بالا برد.
    وى ادامه داد: اين بازيكن علاوه بر مبلغ قرارداد مورد توافق حدود ۶۰ ميليون تومان ديگر درخواست كرد كه با آن مخالفت كرديم.
    وى افزود: اگر نشاط اكرم مواد قرارداد مورد توافق قبلى را بپذيرد يقينا مى تواند در استقلال بازى كند.
    نظرى در خصوص پيشنهاد ديگر نشاط اكرم از كشورهاى عربى گفت: از اين موضوع خبر ندارم، ما با اين بازيكن توافقات خود را انجام داده بوديم و روى توافق قبلى خود هستيم.
    وى با شايعه دانستن خبر معاوضه ميداودى با ادينهوو، مهاجم تيم مس كرمان تاكيد كرد: اين مطالب فقط كار حاشيه سازان استقلال در روزنامه هاست و صحبتى بين دو باشگاه مس و استقلال در اين خصوص صورت نگرفته است.
    نظرى با رد خبر پيوستن نامجو مطلق به استقلال و جدايى پورحيدرى از اين تيم خاطر نشان كرد: در اين خصوص سرمربى تيم تصميم مى گيرد و آن را به باشگاه اعلام مى كند كه تاكنون چنين چيزى وجود نداشته است.
    وى گفت: نامجو مطلق پيش از شروع فصل گزينه اول مظلومى براى نشستن روى نيمكت استقلال بود كه وى اين پيشنهاد را از همان ابتدا رد كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روشن

آكادمى بايد به دنبال بازيكن سازى بود؛ نه قهرمانى

روشن: من فوتباليست نبودم و بقال بودم

حسن روشن، مدير سابق آكادمى باشگاه استقلال گفت: در گذشته بقال بودم؛ نه فوتباليست و آنهايى كه امروز سمت دارند، همه كاره اند.وى در مورد تشويق شدن خودش پس از شكست اميد هاى استقلال برابر پرسپوليس، اظهار داشت: از فوتبال دور هستم و اينور راحت تر زندگى مى كنم.روز گذشته هم خبر نداشتم استقلال با پرسپوليس بازى دارد.بقال بوده ام؛ نه فوتباليست.آنهايى كه امروز در باشگاه سمت دارند، همه كار ه اند و فوتبال را مى فهمند.او در مورد اينكه رضا رجبى با كنايه از او نام برده و از شام خوردن در هتل المپيك سخن گفته است، گفت: نه شام استقلال را خورده ام؛ نه از اين مسايل خبر دارم.رجبى هم بهتر است اسم بياورد تا دوست و دشمن درست نكند.زمانى كه در آكادمى كار مى كردم، همراه مربيان به دنبال بازيكن سازى بوديم؛ نه قهرمانى.تصويب كرده بوديم هر مربى كه تيمش قهرمان شد؛ امابازيكن سازى نكرد، تشويق نشود.مربى كه بدون قهرمانى بازيكن تحويل تيم بزرگسال داد، تشويق شود.روشن تاكيد كرد: آنهايى كه تصور مى كنند بدون قهرمانى ممكن است بركنار شوند، اشتباه مى كنند.در آكادمى بايد بازيكن خوب تربيت كرد و تحويل تيم بزرگسال داد.اگر پرسپوليس ۱۰ تا گل هم بزند؛ اما نتواند بازيكن بسازد، اين برد فايده اى ندارد.اين ره به تركستان است.بايد به دنبال بازيكن سازى بود.وى در مورد آشتى خود با على فتح الله زاده مديرعامل استقلال گفت: آشتى كرديم تا هم او به كار و زندگى اش برسد، هم من.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 57 از 131 نخستنخست ... 747555657585967107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)