در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
دوست عزیز باید از i68Regenerator استفاده کنید این برنامه رو باز کنید وا ادرس محل نصب بازیتون رو بهش بدین و Go رو بزنید!
به تمامی عزیزان دانلود این برنامه شدیدا توصیه میشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز این پچ رو دانلود و در فولدر محل نصب بازی اکستراکت کنید سپس ModdingWayInstaller را اجرا کنید و inistal کنید بعد از برنامهi68Regenerator که در همین تاپیک با اموزش قرار دادم استفاده کنید و از بازی لذت ببرید!
ببخشید
من دیروزBattlefield 3 نصب کردم بعد خواستم برم تو fifa13 بعد روی همون قسمت عکس مسی گیر میکنه لطفا کمکم کنید فوریه
دوست عزیز
کلا این مشکل برای بعضی ها پیش اومده و راه حلی واسش پیدا نکردیم جز پاک کردن بازی مورد نظر
مثلا من dead space 3 رو ریختم این مشکل پیش اومد تمومش که کردم بعد پاکش کردم فیفا درست شد
سلام من پچ FIFA 13 ModdingWay Patch 1.8.2 رو دانلود کردم اما چجوری باید نصبش کنم؟؟؟ ویندوزم هم ویندوز 8 هست مرسی![]()
سلام من بازی را اجرا کردم همه لیگ ها هم می اید می شه بازی کرد ولی لیگ برتر ایران را وقتی می خواهم اجرا کنم بعد از اینکه انتخاب می کنیه به عنوان مربی موقع لود شدن می آید بیرون از بازی چه کار کنم
سلام بچه ها کسی میدونه من از کجا میتونم چندتا گزارشگر جدید دانلود کنم؟مثلا اسپانیایی و آلمانی؟
کسی نیییییییییییییییییییییییی ست؟
دوست عزیز orgin دانلود کن من کردم درست شد
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)