Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 218 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پیروزی استقلال با تعویض‌های قلعه‌نویی

پیروزی استقلال با تعویض‌های قلعه‌نویی

ذوب آهن همچنان بدون امتیاز

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال برابر ذوب آهن به برتری رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته سوم لیگ برتر فوتبال از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادی بین دو تیم استقلال و ذوب آهن آغاز شد و با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.
    امین منوچهری در دقیقه 84 برای استقلال گلزنی کرد تا آبی‌پوشان به سه امتیاز برسند.
    این گل روی تعویض‌های قلعه‌نویی به ثمر رسید و میثم بائو با یک سانتر خوب منوچهری را در موقعیت گلزنی قرار داد.
    محسن ترکی داور مسابقه به سیاوش اکبرپور و امین منوچهری از استقلال و سینا عشوری از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
    با این برد استقلال 6 امتیازی شد و ذوب آهن همچنان بدون امتیاز در رده آخر جدول باقی ‌ماند.

ترکیب استقلال:

سید مهدی رحمتی، حنیف عمران‌زاده، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، علی حمودی، جواد نکونام، فابیو جانورایو( از دقیقه 68 امین منوچهری)، فریدون زندی( از دقیقه 58 رودیگو توزی)، آرش برهانی( از دقیقه 80 میثم بائو) و سیاوش اکبرپور
    سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب ذوب آهن:

دارکو بوزویک، حمید شفاعت، سینا عشوری، محمد صلصالی، پیام صادقیان، اسماعیل فرهادی، محسن مسلمان( از دقیقه 86 مجتبی بابک)، ابراهیم‌ محمدی، فرشاد بهادرانی، سعید عبدالله پور و مهدی رجب‌زاده
    سرمربی: رسول کربکندی

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

esteghlal پيروزي استقلال با تعويض‌هاي قلعه‌نويي

هفته سوم ليگ برتر

تيم فوتبال استقلال برابر ذوب آهن به برتري رسيد.
    آخرين ديدار هفته سوم ليگ برتر فوتبال ازساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و ذوب آهن آغاز شد و با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
    امين منوچهري در دقيقه 84 براي استقلال گلزني کرد تا آبي‌پوشان به سه امتياز برسند.
    اين گل روي تعويض‌هاي قلعه‌نويي به ثمر رسيد و ميثم بائو با يک سانتر خوبمنوچهري را در موقعيت گلزني قرار داد.
    محسن ترکي داور مسابقه به سياوش اکبرپور و امين منوچهري از استقلال و سينا عشوري از ذوب آهن کارت زرد نشان داد.
    با اين برد استقلال 6 امتيازي شد و ذوب آهن همچنان بدون امتياز در رده آخر جدول باقي ‌ماند.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

5. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض جباري، زندي و منتظري در استقلال مي‌مانند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: قلعه‌نويي به جباري، زندي و منتظري نياز دارد و آنها در استقلال خواهند ماند.
    ميرشاد ماجدي پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر ذوب‌آهن گفت:‌ برد شيريني بود و اميدوارم اين موفقيت‌ها در ديدارهاي آينده هم ادامه داشته باشد. مستحق پيروزي بوديم و به تمام بازيکنان، مسئولان و هواداران تبريک مي‌گويم.
    وي ادامه داد: ‌اميدوارم با رسيدن بازيکنان مصدوم و حضور جباري و منتظري در تيم بهتر عمل کنيم و در آينده نيز موفق شويم.
    ماجدي در خصوص رفتن بازيکنان اين تيم خاطرنشان کرد:‌ جباري، زندي و منتظري هيچ‌جا نمي‌روند و در استقلال خواهند ماند. آن روزي که صحبت از سفر زندي بهقطر شده بود، من صبح با او صحبت کردم و او اين موضوع را رد کرد. قلعه‌نويي به آنها نياز دارد و اين بازيکنان در استقلال خواهند ماند.

7. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض قلعه‌نويي:اهالي کوفه صبر کنند بهتر هم مي‌شويم

سرمربي استقلال با اشاره به برخي هواداران اين تيم گفت: اگر آن عده اهل کوفه اندکي صبر کنند، تيم ما رفته رفته بهتر خواهد شد.
    امير قلعه‌نويي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل ذوب آهن در نشست خبري اظهار داشت: خدا را شکر مي‌کنم که در يک بازي سخت 3 امتياز را کسب کرديم. احساسم مي‌گويد که يکي از بازي‌هاي خوب ما و کل ليگ بود. بازي سرعت خوبي داشت و من به اين تيم خيلياميدوار شدم.
    وي تاکيد کرد: اگر آن عده کم هواداران که مثل مردم اهل کوفه هستند اجازه مي‌دادند و ما را اذيت نمي‌کردند شايد هفته پيش هم نتيجه مي‌گرفتيم. اين تيمدر حال تغييرات است. بازيکني که خودش 150 ميليون تومان مي‌دهد و رضايت‌نامه مي‌گيرد رسم معرفت نبود که با او اينگونه برخورد شود و يا هاشم بيک‌زاده 3 عنوان قهرماني دارد و از تيم قهرمان به استقلال آمده، از ليگ آزادگاننيامده که با او اينگونه برخورد مي‌کنند. اگر آن عده اهل کوفه اندکي صبر کنند، تيم ما رفته رفته بهتر خواهد شد.
    قلعه‌نويي افزود: امروز جو استاديوم خوب بود که جا دارد از برادران عرب تشکر کنم که آنها براي اين موضوع تلاش کردند. درآينده فراز و نشيب‌هاي زيادي خواهيم داشت ولي نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده است.تماشاگران قبلا اين مدلي نبودند. زماني که به استقلال برگشته بودم، 11 بازيکنرا جابجا کردم اما مردم ما را تشويق مي‌کردند. در ورزشگاه آزادي جام قهرماني را از دست داديم و مردم 10 دقيقه ايستاده تيم را تشويق مي‌کردند. مرام و معرفت هوادار استقلال اينگونه بود. نمي‌دانم چه اتفاقي افتاده که با تيمي کهتمامي اعضايش يک ريال هم نگرفتند اينگونه برخورد مي‌شود.
    سرمربي استقلال خطاب به اين عده تاکيد کرد: معرفت شما کجا رفته است؟ من مي‌توانستم بزرگترين قرارداد تاريخ ايران را ببندم. بيک‌زاده يکي از بهترين‌هاي سپاهان در سال گذشته بود اما دوست دارم آن گونه که بازيکنان معرفت به خرج دادند شما هم آنها را تشويق کنيد. قبول دارم هنوز ضعف‌هايي داريم و در طول هفته روي اين نقاط ضعف کار خواهيم کرد.
    خبرنگاري پرسيد هفته گذشته اعضاي هيئتمديره نسبت عملکرد فني تيم‌تان انتقادداشتند و حالا شرايط چگونه است که قلعه‌نويي گفت:‌ کاري نکنيد که ما را به دعوا بيندازيد اما بايد رفتارهايمان حرفه‌اي باشد. هيئت مديره سياست‌گذاراست اما اينکه در فضاي رسانه انتقاد کنند درست نيست. اگر آنها هر روز بخواهند از طريق آقاي فتح‌الله زاده نزدشان مي‌رومو توضيح مي‌دهم. اي کاش همه چيز معرفتي پيش مي‌رفت البته بعضي از اين آقايان گفتند که ما اين حرف را نزديم اما چه خوب است که بحث خانوادگي درون تيم حل شود و هر کسي در خصوص مسائل فني اظهار نظر نکند.
    سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که چه زماني به تيم ايده‌آل خود نزديک مي‌شويد گفت: برابر ذوب آهن در ايجاد موقعيت خوب بوديم. دو بازي گذشته نگران بودم که با کيفيت بازي نکرديم اما برابر ذوب آهن آمار خوبي داشتيم و موقعيت‌هاي خوبي خلق کرديم. با اين حال هنوز با آن استقلال مدنظر خودم فاصله داريم. منتظري و جباري بايد اضافه شوند و فکر مي‌کنم شيطنت‌هايي بود که زمان موفقيت استقلال را به عقب بيندازد. امروز مردم خودشان متوجه شدند که چه اتفاقاتي افتاده است.
    سرمربي استقلال در خصوص اينکه نظرش در مورد داوري چيست، گفت: ما تازه آمديم روي نيمکت و اجازه بدهيد در اين خصوص اظهارنظر نکنم.
    قلعه‌نويي در خصوص اينکه گفته مي‌شود فريدون زندي به قطر رفته بودتا در تست پزشکي يکي از تيم‌‌ها شرکت کند، خاطرنشان کرد: شما ديديد کهمي‌گفتند زندي در قطر است، اين پيشنهادي بود که در روزنامه‌ها عنوان شده بود و فکر مي‌کنم پيشنهاداتي کهبه بازيکنان استقلال داده شده حتي به بازيکنان بارسلونا هم داده نشده است. تصور مي‌کردم وقتي به محل تمرين بروم هيچکس آنجا نباشد اما رفتم و ديدم همه در تمرين حاضر هستند. در مورد جباري نيز بايد بگويم که ما قصد داريم همه را حفظ کنيم. احتمالا در نيم فصل جلسه‌اي با حضور تمامي عوامل مي‌گذاريم و نظرات فني خود را اعلام مي‌کنيم اما در حال حاضر همه نيروهايمان به احتمال 99 درصد مي‌مانند.
    يکي از خبرنگاران پرسيد شايعه شده جباري به خاطر کاپيتاني ناراحت است که قلعه‌نويي گفت: وجدانا اينگونه نيست و به خاطر مصدوميت از پايش عکسبرداري شد و به زودي نظر نهايي را اعلام خواهيمکرد. شايد ايرادهايي داشته باشم اما دروغنمي‌گويم. در تيم ما در مورد کاپيتاني بحثي وجود ندارد و ديديد که منتظري و رحمتي و نکونام چگونه با اين مسئله برخورد کردند.
    قلعه‌نويي در خصوص اينکه آيا در قديم رسم معرفت و مردانگي در بازيکنان اينگونه بود، گفت: هنگامي که قهرمان آسيا شديم و از بنگلادش برمي‌گشتيم2 هزار دلار اضافه بار داشتيم. مديرعامل باشگاه آقاي اوليايي بود که 50 هزار دلار با خودش آورد و 40 هزار دلارش را با خود برگردند. او پول اضافه بار را نداد و خودمان نفري 100 دلار جمع و با فرودگاهتسويه حساب کرديم. معرفت اينگونه بود حالا هم نبايد انتظار داشته باشيم که بازيکنان اينگونه باشند اما بايد کار طوري پيش برود که مردم آنها را دوست بدارند. سوال شما مرا ياد جواني‌ام انداخت.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض ميداودي:به خاطر مصدوميت نيمکت‌نشين شدم

مهاجم استقلال گفت: به خاطر مصدوميتي که هفته گذشته با آن روبه‌رو شدم در بازي با ذوب آهن روي نيمکت نشستم.
    ميلاد ميداودي در خصوص نيمکت نشيني اش در ديدار مقابل ذوب آهن اظهار داشت: هفته گذشته در ديدار با سايپا دچار آسيب ديدگي شدم و از همين رو براي اينکه دوباره آسيب نبينم کادر فني از من استفاده نکرد. البته مشکل خاصي ندارم و آماده هستم. در تمرينات چند روز گذشته هم شرکت کردم اما از آنجا که ممکن بود به پايم فشار وارد و مصدوميتم تشديد شود در اين بازي به ميدان نرفتم.
    مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از پيروزي تيمش مقابل ذوب آهن گفت: بازي خوبي انجام داديم و موقعيت هاي بسيار زيادي داشتيم. حق استقلال بود برنده باشد و حالااميدواريم هفته به هفته بهتر شويم.
    ميداودي تاکيد کرد: با اين پيروزي روحيه بهتري پيدا کرديم و از حالا براي بازي هفته آينده با مس کرمان برنامه ريزي مي کنيم تا در آن مسابقه پيروز شويم و خود را به رده هاي بالاتر جدول برسانیم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض آسيب‌ديدگي جانواريو جدي نيست

پزشک تيم فوتبال استقلال گفت:‌ آسيب ديدگي جانواريو جدي نيست و به جز وي مصدوم ديگري نداريم.
    به نقل از سايت باشگاه استقلال، کاوه ستوده در خصوص آخرين وضعيت مصدوميت فابيو جانواريو گفت: جانواريو در ديدار مقابل ذوب‌آهن دچار کمي کشيدگيشد اما پس از معاينات انجام شده روي اينبازيکن مشکل خاصي وجود ندارد و اين بازيکن در صورت صلاحديد کادرفني مي‌تواند در ديدارهاي آتي به ميدان برود.
    وي در پايان گفت: به جز کيانوش رحمتي مصدوم ديگري نداريم و همه بازيکنان در سلامت کامل به سر مي‌برند.
    گفتني است، اين در حالي است که به گفتهامير قلعه‌ نويي، مجتبي جباري دچار آسيبديدگي است و از پايش عکس گرفته شدهکه قرار است وضعيت نهايي اين بازيکن اعلام شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

esteghlal فتح‌الله‌زاده: شايد سال آينده خداحافظي کنم

خوشحالم هواداران به حرف من و قلعه‌نويي گوش کردند

مديرعامل باشگاه استقلال با اشاره به مشکلات مالي گفت: شايد سال آينده از مديرعاملي خداحافظي کنم.
    علي فتح الله زاده در خصوص پيروزي استقلال مقابل ذوب آهن و شرايط باشگاه صحبت‌هاي زير را انجام داد.
    * با برتري برابر ذوب آهن به نظر مي‌رسد از فشار خارج شده‌ايد.
    اول فصل فشار روحي رواني روي تيم نيست. من تعجب مي‌کنم که چنين فشارهايي به وجود مي‌آيد. روز گذشته به تيم خيلي استرس وارد شد اما آنها اين استرس را تحمل کردند در حالي که مي‌توانستيم خيلي راحت تر از اين برخورد کنيم.
    * قبول داريد که کيفيت ليگ پايين آمده؟
    کيفيت ليگ پايين است چون تيم‌ها هنوز جا نيفتادند. خدا را شکر مي‌کنم که بچه‌هاي استقلال مشکل را حل کردند و با يک بازي منطقي حريف قدرمان را شکست دادند. تعويض‌هاي طلايي امير قلعه نويي نيز نتيجه داد.
    * چرا شب گذشته ورزشگاه نرفتيد؟
    من بعد از افطار چند جلسه با اسپانسر‌هايي که مد نظرمان است داشتم و نرسيدم که به ورزشگاه بروم.با يکي دو اسپانسر صحبت کردم که ظرف يکي دو روز آينده يکي از آنها را نهايي مي‌کنم.
    * چند روز قبل به همراه رسولي نژاد به دفتر وزير ورزش رفتيد. اين جلسه نتيجه مثبتي هم براي استقلال داشت؟
    عباسي گفت هر گاه به وزارت ورزش بودجهبدهند به ما کمک مي‌کند.
    * بگذريم. امير قلعه نويي از دست برخي ازهواداران استقلال ناراحت است و مي‌گويد آنها مثل اهل کوفه هستند...
    همانطور که خودتان هم مي‌گوييد او مي‌گويد برخي از افراد اين گونه هستند. قلعه نويي حق دارد چون تلاش مي‌کند. بايکي دو بازي نبايد اعتراض کرد جا دارد از هواداران تشکر کنم که تا دقيقه پاياني تيم را تشويق کردند. از هواداران خواسته بودم تا دقيقه 85 تيم را تشويق کنند، البتهاگر به من باشد مي‌گويم همه بايد تا دقيقه 90 از تيم حمايت کنند و اگر راضي نبودند اعتراض کنند.
    اعتراض براي هفته‌هاي اول نيست. هوادار بايد هوشيار باشد عده‌اي هستند که نمي‌خواهند استقلال موفق شود و به همين دليل بين هواداران قرار مي‌گيرند و شروع به شعار دادن مي‌کنند. مطمئن باشيد استقلال با حمايت هوادارانش مي‌تواند قهرمان شود. شما ديديد که شب گذشته تشويق هواداران باعث شد استقلال گل بزند و منوچهري هم از هواداران مي‌خواست بيشتر از هميشه تيم را تشويق کند. خوشحالم که هواداران حرف من وامير قلعه نويي را گوش کردند.
    * ظاهرا اظهار نظر فني رسولي نژاد در مورد استقلال باعث ناراحتي امير قلعه نويي شده است؟
    خود رسولي نژاد مي‌گويد درباره مسائل فني حرف نزدم من هم که مدير عامل باشگاه هستم و 15 سال است که در اين فوتبال فعاليت مي‌کنم هيچگاه به لحاظ فني نظر نمي‌دهم. مسائل فني دست سرمربي تيم است و ما سرمربي بزرگي داريم که سرآمد همه مربيان است و نيازي نيست ما حرفي بزنيم. با يکي دو بازي نبايد حرف زد تا سرمربي تحت فشار قرار گيرد. مطمئن هستم قلعه نويي با بهترين درايت استقلال را در جايگاه خوبي قرارمي‌دهد.
    * اما مي‌دانيد که اگر پول نرسد کار به مشکل مي‌خورد.
    ما افتخار مي‌کنيم که با غيرت‌ترين بازيکنان استقلال را در اختيار داريم. فکر مي‌کنم تا يکشنبه و دوشنبه درصدي از قرار داد بازيکنان را پرداخت کنيم.
    * تصميم‌تان در مورد جباري چه شد؟ به نظر مي‌رسد امير قلعه نويي مي‌خواهد اورا حفظ کند اما شما راضي به رفتن او هستيد؟
    حرف من و امير قلعه نويي يکي است، هر دو مي‌گوييم در نيم فصل پيشنهاد النصرامارات را بررسي مي‌کنيم و سپس تصميم مي‌گيريم. اول بايد نماينده باشگاه با باشگاه اماراتي صحبت کند و نتيجه صحبت به دست من برسد سپس رسما اعلام مي‌کنيم که جباري را مي‌دهيميا نه. ما ديروز به باشگاه النصر نامه زديمکه آماده مذاکره هستيم. شايد خيلي از بازيکنان بخواهند بروند اما ما اصرار داريم که بمانند و مقاومت هم مي‌کنيم.
    * مثل اينکه به تازگي جباري بار ديگر مصدوم شده است؟
    پزشکان mri و عکس مي‌گيرند نمي‌توانند در اين باره نظر بدهند ديگر چه برسد به من که چيزي نمي‌دانم. از اين مشکلات زياد داريم اما بايد تحمل کنيمتا تيم آسيب نبيند. باز هم مي‌گويم تصميم نهايي در مورد جباري بر عهده سرمربي است.
    * گفته مي شود در يک محفل خصوصي گفته‌ايد مي‌خواهيد استعفا دهيد؟
    من نگفته‌ام مي‌خواهم استعفا دهم. در جمع خصوصي هم اين صحبت را نکردم بلکه در مدرسه فوتبال مرحوم ناصر حجازي گفتم خسته‌ شده‌ام چون هيچ کس کمک نمي‌کند. سال آينده اگر وضعيت همينطور باشد شايد براي هميشه از مدير عاملي فوتبال خداحافظي کنم. همه از ما توقع دارند اما در اين مدت حتي يک نفر پيدا نشده کهحداقل 10 ميليون تومان به من کمک کند. من هم آدم هستم و خسته مي‌شوم. تا اينجا که مانده‌ام به عشق هواداران است وقتي آنها حرمت مي‌گذارند شرمنده مي‌شوم و اگر به خاطر آنها نبود حتما رفته بود.

12. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تعامل هواداران و کادرفنی یکی از دلایل برد استقلال بود

تعامل هواداران و کادرفنی یکی از دلایل برد استقلال بود

خبرگزاری فارس: سرپرست تیم استقلال تاکید کرد یکی از دلایلی که باعث برد استقلال برابر ذوب آهن شده تعامل هواداران و کادرفنی بوده است.

میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اشاره به پیروزی این تیم مقابل ذوب آهن اظهار داشت: باید یک تشکر ویژه از هواداران استقلال داشته باشم که یکی از دلایل این برد تعامل بین هواداران و کادر فنی بود. تماشاگران اجازه دادند بازیکنان استقلال به خود باوری برسند و حمایت های آنها تا آخرین لحظه جای تشکر دارد.
    سرپرست استقلال ضمن تشکر از لیدرهای این تیم گفت: آنها هماهنگی خوبی به وجود آوردند و هواداران نشان دادند با هیچ تماشاگری در دنیا قابل قیاس نیستند. تشویق طرفداران استقلال در بازی شب گذشته نشان داد آنهایی که هفته گذشته شعارهایی را سر دادند تعداد انگشت شماری بودند که خنثی شدند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal جباری غایب بود، منتظری برگشت، عمران‌زاده و توزی تمرین نکردند

جباری غایب بود، منتظری برگشت، عمران‌زاده و توزی تمرین نکردند

خبرگزاری فارس: مجتی جباری در تمرین امروز تیم استقلال غایب بود و دو بازیکن دیگر هم با این تیم تمرین نکردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال یک روز پس از برتری مقابل ذوب‌آهن از ساعت 19 امروز در کمپ مرحوم حجازی تمرینات تاکتیکی خود را پیگیری کرد.
    در تمرین امروز مجتبی جباری همچنان به دلیل مصدومیت غایب است اما پژمان منتظری پس از رفع آسیب‌دیدگی به تمرینات این تیم بازگشت و در کنار دیگر بازیکنان کارهای گروهی را پشت سر گذاشت.
    * حنیف عمران‌زاده به دلیل آسیب‌دیدگی جزئی و همچنین رودریگو توزی پس از صحبت با سرمربی تیم استقلال تمرین نکردند.
    * بازیکنانی که در ترکیب اصلی آبی‌پوشان مقابل ذوب‌آهن به میدان رفته بودند پس از ریکاوری راهی استخر و سونا شدند.
    * منصور پورحیدری، میرشاد ماجدی و علی امیری در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشتند.
    *‌ تنها 50 نفر از هواداران استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت کردند.
    * میلاد میداودی نیز که در بازی با ذوب‌آهن به میدان نرفت با حل مشکل مصدومیت پا به پای دیگر بازیکنان به تمرین پرداخت.
    * سرمربی تیم استقلال که به مراسم ضیافت افطاری باشگاه هنرمندان دعوت بود زودتر محل تمرین را ترک کرد.
    * بازیکنان ذخیره که مقابل ذوب آهن به میدان نرفته بودند در قالب دو گروه آبی و نارنجی به فوتبال درون تیمی پرداختند.
    * یک نوجوانان معلول در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشت و با سرمربی و بازیکنان این تیم عکس یادگاری گرفت.
    * میثم حسینی که به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده به تمرینات اختصاصی پرداخت.
    * بحث تعویق آبی‌پوشان مقابل پرسپولیس سوژه اصلی تمرین امروز بود.
    این تیم روز دوشنبه در ورزشگاه باهنر میهمان مس کرمان خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پاشازاده: استقلال مى توانست برابر ذوب آهن بازنده باشد

پاشازاده: استقلال مى توانست برابر ذوب آهن بازنده باشد

بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت كه بازيكنان استقلال برابر ذوب آهن استرس زيادى داشتند و در بين آنها بى نظمى وجود داشت.مهدى پاشازاده درباره عملكرد استقلال برابر ذوب آهن اظهار كرد: تيم استقلال استرس زيادى داشت و بى نظمى در بين آنها زياد بود. بازى هم اصلا زيبا نبود و حتى استقلال مى توانست بازنده باشد. خدا را شكر كه استقلال توانست گل بزند و از فشار در بيايد و به آينده اميدوار شود. پاشازاده درباره ذوب آهن نيز گفت: مشخص است كه تيم ذوب آهن هم مشكل دارد. هر چند اين تيم از نظر فنى دچار ضعف شده است اما آنقدر هم نبايد بد باشد كه در سه بازى سه شكست به دست بياورد.بازيكن اسبق استقلال درباره نقاط مثبت و منفى اين تيم گفت: در طول اين سه هفته نمى توان نقاط مثبت زيادى در استقلال ديد، اما مى توان بازيكنان خوب، كادر خوب و نام هاى بزرگ را از عوامل مثبت نام برد. بازى هاى بد و نتيجه هاى بد هم از نقاط ضعف استقلال در اين سه هفته بود. وى در ارزيابى از ليگ تا هفته سوم گفت: ليگ هنوز آن سر و شكل لازم را نگرفته است. مشكلات پيش از فصل تيم ها مانند مسايل مالى وبى بندو بارى هاى موجود نشان مى دهد كه ليگ ضعيف شده است. به عنوان نمونه سپاهانى كه ميلياردى بسته شده مقابل راه آهنى كه دير بسته شده با زور يك مساوى كسب مى كند.پاشازاده درباره نامگذارى سال ۲۰۱۳ از سوى afc به عنوان سال «فوتبال پايه» اظهار كرد: در فوتبال پايه مربى سازى اولين اصل است كه ما نداريم. ضمن اين كه مربيان جوان دوست ندارند در بخش پايه كار كنند. در حالى كه بزرگ ترين فوتباليست هاى دنيا كار مربيگرى را از اين قسمت آغاز مى كنند. اگر فدراسيون قانونى تصويب كند كه بر اساس آن كسانى كه مدرك مربيگرى b را گرفته اند بايد در تيم هاى پايه كار كنند، فوتبال رشد مى كند. اين مساله در فوتبال آلمان وجود دارد. بايد به امكانات پايه ها رسيدگى كنيم و براى ليگ يك و دو ارزش قائل شويم. نبايد تنها به ليگ برتر توجه كنيم، چرا كه ليگ برتر هم از ليگ هاى پايين تر تغذيه مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 56 از 218 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)