به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
زیدان:حداقل 2ساله دیگر می توانستم بازی کنم
مرجع خبري رئال مادريد : زین الدین زیدان ، مدیر فوتبال تیم اصلی رئال مادرید گفت که از تصمیمش برای بازنشستگی پشیمان نیست اما گاهی اوقات دلش برای بازی کردن تنگ می شود چرا که حداقل دو سال دیگر می توانسته بازی کند .
زین الدین زیدان تصمیم گرفت که در تابستان 2006 در سن 34 سالگی بازنشسته شود . او در مصاحبه اخیرش گفته است :" از بازنشستگی پشیمان نیستم اما گاهی دلم برای بازی کردن تنگ می شود . می توانستم دو سال دیگر بازی کنم . "
در ادامه گفت :" حس می کنم که هنوز می توانم با فوتبال باشم ، چرا مربی نباشم ؟ "
Realmadrid.ir
HALA MADRID
بازگشت زیدان به کلاس درس
مرجع خبري رئال مادريد : زیدان ، تحصیل برای گرفتن مدرک مدیریت ورزشی را آغاز کرد که ژان باپتیسته ، هم تیمی سابقش از میان هم کلاسی های اوست . ورزشکاران دیگری نظیر اریک کاریره و اولیویر داور از دیگر نفرات هستند .
بازیکن سابق و مدیر ارشد فعلی رئال مادرید در مورد ترم جدید گفت :" این ، آغاز دوره جدیدی در زندگی من است . چیزهای زیادی یاد می گیرم و به جلو حرکت می کنم . "
مدیر تیم فوتبال رئال مادرید در زمان حضور در کلاس به شدت مورد تشویق قرار گرفت . حضورش در این کلاسها بازتاب گسترده ای در میان مطبوعات فرانسه داشته است .
Real-madrid.iR
HALA MADRID
کانالس: دوست دارم والنسیا برنده دیدار رئال- والنسیا باشد
سرخیو کانالس، ستاره جوان اسپانیایی با روی کار آمدن ژوزه مورینیو از راسینگ سانتاندر به رئال مادرید آمد. ولی او به ندرت در رئال فرصت خود نمایی پیدا کرد تا اینکه به والنسیا منتقل شد;
او اکنون و در آستانه دیدار حساس دو تیم رئال مادرید و والنسیا در این رابطه گفت:« امیدوارم که والنسیا در این بازی به پیروزی برسد.»
کانالس که این روزها، روزهای سختی را پشت سرمی گذارد و درحال بازیابی است و حدود 6 ماهی به دلیل مصدومیت زانو از میادین ورزشی به دور خواهد بود. او در صحبتهایی دراین باره گفت:« به این شرایط عادت کرده ام.درکنار فیزیوتراپ ها به من خوش می گذرد. من خوشبخت ترین پسر دنیا نیستم ولی انگیزه های زیادی دارم؛ چون زانویم واکنش خیلی خوبی نسبت به مراحل درمانی نشان می دهد»او در ادامه صحبتهایش گفت:« تیمهای کمی هستند که بتوانند به رئال آسیب بزنند ولی والنسیا در سطح بالایی است و تیمهایی مثل چلسی یا بارسلونا را خیلی اذیت کرده. پس چرا نتوانیم به رئال آسیب بزنیم؟از هم تیمی هایم می خواهم که با 200% توان مقابل رئال بازی کنند. »
کانالس ادامه داد:« الان من بازیکن والنسیا هستم و طرفدار این تیمم. ما برای پیروزی به زمین می رویم چون می خواهیم به حرکت روبه جلویمان ادامه دهیم. الان بازی خیلی پایاپای است و باید تا آخرین لحظه بجنیگم.رئال تیم قدرمندی است ولی ما هم باید به حرکت درمسیرمان ادامه دهیم. همیشه رقابت فراوانی میان بازیکنان دو تیم وجود دارد و بازیکنان رئال هم باانگیزه های زیادی مقابل ما قرار می گیرند؛چون مقابل تیم سوم لالیگا به میدان می روند.»
ستاره جوان اسپانیایی در بخش پایانی صحبتهایش با تشکر از مورینیو که برایش پیغام انرژی بخش فرستاده، گفت:« هیچ مشکلی با مورینیو ندارم. او برای من چندین پیغام روحیه بخش فرستاد و من از او تشکر کردم. امری و هم تیمی هایم در والنسیا هم خیلی از من حمایت می کنند.»
goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
غیبت رونالدو و آربلوا در تمرینات رئال
کریستیانو رونالدو و آلوارو آربلوا در جلسه تمرینی روز چهارشنبه رئال مادرید غایب بودند. این طور به نظر می رسد که این دو بازیکن دراردوی تیمهای ملی کشورهایشان دچار مصدومیت شده اند.سران باشگاه رئال با انتشار بیانیه ای برروی وب سایت رسمی این باشگاه ااعلام نکردند که آیا این دو بازیکن به مصاف شنبه شب مستایا خواهند رسید یا نهدر بیانیه منتشره می خوانیم: «کریستیانو رونالدو به خاطر گرفتگی عضله ساق پای چپش نتوانست با تیم تمرین کند و آربلوا هم از ناحیه همسترینگ چپ احساس ناراحتی می کند.»رونالدو سه شنبه شب در دیدار برگشت پلی آف یورو2012 برای تیم ملی پرتغال به میدان رفت و با درخشش در بازی با بوسنی شاهد برد 2-6 تیمش و راهیابی پرتغال به یورو2012 بود.این ستاره 26 ساله در بازی رفت دو تیم که جمعه گذشته با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود حضور داشتآربلوا هم در دیدارهای دوستانه تیم ملی اسپانیا مقابل انگلیس و کستاریکا در ترکیب ماتادورها به میدان رفته بودرئال مادرید در حال حاضر با کسب 28 امتیاز از 11 بازی در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار دارد و سه امتیاز با بارسای رده دومی فاصله دارد.
goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
آيا مورينيو رئال را ترک خواهد کرد؟خوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد، با قاطعيت اعلام کرد که همچنان براي فصل آينده هيچ گونه تصميمي نگرفته است.خوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی تیم رئال مادرید، با قاطعیت اعلام کرد که همچنان برای فصل آینده هیچ گونه تصمیمی نگرفته است.فلورنتینو پرس مدیر رئال، که بارها نگرانی خود را مبنی بر از دست دادن مورینیو اعلام کرده است، منتظر اشاره ای کوچک از سرمربی تیمش است که ماندن خود در این تیم را تضمین نماید. برهمین اساس پرس نیز اعلام کرده است مورینیو در برنابئو شرایط خوبی دارد و از وضعیت کاملا راضی است و دلیلی برای جدایی در تابستان ندارد. او همچنان قدرتمندانه به دنبال پیشرفت تیم است و برای تابستان آینده نیز برنامه های ویژه دار .خوزه آنخل سانچز، مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید، در مورد آینده مورینیو در تیم رئال مادرید این چنین گفت: مورینیو و پرس چند روز گذشته جلسات محرمانه ای را با یکدیگر برگذار کرده اند، که به نظر می رسد مورینیو قصد جدایی از رئال را ندارد. او در یک سال گذشته کنترل کلیه امور در باشگاه را در اختیار گرفته است و کاملا بر شرایط مسلط شده است. از طرف دیگر پرس به شدت از وی حمایت می کند و تمامی موانع را از سد مورینیو بر می دارد، بنابراین مورینیو دلیلی برای جدایی از رئال نمی بیند.حمایت پرس از مورینیو تا حدی بود که والدانو که با مورینیو به مشکل برخورد از تیم اخراج گردید، بنابراین مورینیو که در تیم رئال قدرت بسیار زیادی یافته است، این تیم را در حال حاضر رها نخواهد کرد.سانچز در ادامه گفت: مورینیو حتی برنامه های دراز مدت خود را نیز ارائه کرده است. یکی از برنامه های مورینیو جذب بازیکنان موثر در نقل و انتقالات زمستانی است. تیم رئال در چند هفته اخیر مصدومان زیادی را داشته است که اوضاع نا مساعدی را برای بازگشت به تیم دارند، از همین رو مورینیو به شدت احساس می کند که تیم خود را در پنجره نقل و انتقالات زمستانی تقویت نماید.مورینیو و پرس در نظر دارند در تابستان سه انتقال بزرگ را قطعی سازند و دیگر بازیکنان را بر حسب نیاز و با توجه به بازیکنانی که از این تیم جدا می شوند، را خریداری نمایند.یکی دیگر از تصمیم های مورینیو و پرس قرار دادن کاکا و هیگواین در لیست فروش است، آن ها قصد دارند با درآمد حاصل از فروش این دو بازیکن بزرگ و مطرح خود، ستاره برزیلی سانتوس یعنی نیمار را به خدمت بگیرند که یکی از سه انتقال بزرگ آن ها محسوب می شود.البته در این بین مورینیو با تصمیمی عجیب از سوی فلورنتینو پرس مواجه شده است، پرس قصد دارد تا وین رونی ستاره شیاطین سرخ و فرناندو یورنته اسپانیایی را نیز به خدمت بگیرد. البته در مورد هردو این ستاره ها مشکلات فراوانی وجود دارد.با این حال مورینیو پیشنهاد های اغواکننده ای از سوی پاریسن ژرمن و آنژی ماخاچ قلعه دارد. آنژی متعهد شده است که در هر فصل سی میلیون یورو را به مورینیو پرداخت خواهد کرد. البته آنچه مسلم است آنژی و لیگ روسیه در حدی است نیستند که مورینیو در آن ها حضور یابد. با این حال نباید از این امر غافل شویم که با وجود تیمی همچون بارسلونا تکمیل پروژه مورینیو در این فصل کمی سخت به نظر می رسد.با این حال ماندن یا نماندن مورینیو بسیار به نتایج این فصل رئال مادرید وابسته است، درصورت قهرمانی رئال در رقابت های این فصل لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، او پروژه خود را در رئال رو به پایان خواهد دید و به دنبال چالش جدیدی خواهد رفت. در واقع این خصیصه خاص آقای خاص است.
hsezvar
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط AL1reZA : 11-18-2011 در ساعت 13:37
کاسیاس :" باید بیشترین امتیاز را از چهار بازی سختی که داریم ، بگیریم "
مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید که برابر کاستاریکا رکورد دار تاریخ بازیهای ملی اسپانیا شد ، در مصاحبه با روزنامه محلی لئون گفت که دوست دارد در بازی های کوپا مثل فصل قبل فیکس باشد .
ایکر کاسیاس می داند که باید برای بازیهای بعدی رئال مادرید امیدوار باشد و به همین علت با تمام قوا قصد دارد که حتی بازیهای ساده کوپا دل ری را هم جدی بگیرد . گلر رئال مادرید گفت :" حالا باید با رقبای سختی مواجه شویم . والنسیا ، اتلتیکو ، سویا و بارسلونا چهار تست سخت هستند اما تمام تلاشمان را خواهیم کرد و امیدواریم که به بهترین آمار ممکن از این بازیها برسیم . "
وی افزود :" تیم خیلی خوب است و با این که در هفته های اول و پس از یک شکست و یک تساوی ابهاماتی پدید آمد ، کم کم نتیجه گرفتیم و بازی خوبی ارائه دادیم . امیدواریم که همچنان در کوپا هم با جدیت بازی کنیم ، تورنمنتی که دوست داریم آن را مثل فصل قبل جدی بگیریم و من هم می خواهم در خدمت تیمم همیشه باشم ."
real-madrid.ir
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
as
کریستیانو ، یک قهرمان ملی در پرتغال
"حالا تمام توجه ام به مادرید است."
"به بارسا فکر نمی کنم ، فقط والنسیا و اتلتیکو"
- مسی :"من مرده ام."
گواردیولا به خاطر بازی مسی در برابر کلمبیا به او استراحت داد.
MARCA
راموس ، نشان دهنده یک مهره کلیدی با خصوصیات جسمانی،رفتاری و شخصیتی کامل
"لیگ قهرمانان را می خواهم... و هرچیزی که هست"
"در تمامی عناوین با بارسا رقابت خواهیم کرد."
"این رئال مادرید خیلی بهتر از پارسال شده است."
"موفقیت در تیم ملی نمرده"
- بازی می کند : بازگشت CR7 از پرتغال با قوای کامل عضلانی و بدون تمرین
محو شد : مسی 16 ساعت بعد از بازگشتش از کلمبیا "تخلیه شده ام."
real-madrid.ir
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
راموس:مقايسه با بکن باوئر افتخار بزرگي است
مي خواهم تمام جامها را کسب کنيم ولي اولويت اول براي من قهرماني در ليگ قهرمانان اروپاست.
![]()
سرخیو راموس در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه مارکا به بررسی شرایط کنونی تیمش پرداخته است.
روزنامه مارکا گزیده ای از صحبتهای راموس را روی وب سایت این روزنامه قرار داده. راموس درمورد بارسلونا گفته:« قرار نیست در طول تمام فصل همیشه مقابل بارسلونا بازی کنیم و نباید دائما به مقایسه دو تیم پرداخت؛ هر یک از دو تیم رئال و بارسا نهایت تلاششان را به کار می گیرند تا بهترین بازی ممکن را به نمایش بگذارند و در پایان فصل باید ببینیم که چه خواهد شد.»مدافع جوان رئال در ادامه صحبتهایش گفت:« می خواهم که هم درلالیگا و هم در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی برسیم ولی اگر قرار باشد تا یکی از این دو جام را انتخاب کنم، انتخاب من قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.»
این روزها در اسپانیا، راموس را با بکن باوئر مقایسه کرده و او را قیصر فوتبال اسپانیا می نامند. راموس در این باره گفته:« برای من افتخار بزرگی است که نام من را در کنار نام بکن باوئر می آورند. از نظر من بکن باوئر یکی از بهترین بازیکنان تاریخ دنیای فوتبال است. به عنوان یک مدافع میانی او نام خود را در تاریخ ثبت کرده و یکی از الگوهای فوتبالی من است.»راموس ادامه داد:« این روزها درپست دفاع میانی واقعا احساس راحتی می کنم. از نظر شرایط فیزیکی هم اوضاع خیلی خوبی دارم. یعنی از نظر شرایط فیزیکی و روحی در روزهای خوبی هستم. در داخل و خارج از زمین چمن به بلوغ زیادی دست یافته ام.»او درمورد نتایج اخیر تیم ملی اسپانیا گفت:« این تیم اگر به اینجا رسیده به خاطر فروتنی اش است. بازیکنان تیم ملی اسپانیا می دانند که باید به تمام حریفان احترام گذاشت و می دانیم که در شرایطی تاریخی هستیم تا به موفقیتی دست بیایم که هیچ تیمی تاکنون به آن دست نیافته: قهرمانی در یورو، جام جهانی و مجددا قهرمانی دیگری در یورو. اگر اسپانیا مغلوب تیمی شود، به این دلیل است که تیم حریف تیم بهتری بوده.»
مورينيو و مربيگري در 50 مسابقه در لاليگا
رمربي پرتغالي هجدهمين مربي است که با تيم رئال مادريد اسپانيا توانسته است به رکورد مربيگري در 50 مسابقه در لاليگا برسد.
![]()
خوزه مورینیو در 29 آگوست 2010 کار خود را در لالیگا آغاز کرد و شنبه پنجاهمین مسابقه را مقابل والنسیا در متسایا سرمربیگری خواهد کرد. سرمربی پرتغالی هجدهمین مربی است که با رئال مادرید به این رکورد دست یافته است.
فهرست مربیان به ترتیب تعداد مسابقات در رئال مادرید به شرح زیر است:
1- میگوئل مونوز: 424
2- ویسنته دل بوسکه: 153
3- لئو بن هاکر: 139
4- لوئیس مولونی: 122
5- میلیان میلیانیچ: 103
6- ویادین بوسکوف: 98
7- فرانسیسکو برو: 88
8- آلفردو دی استفانو: 83
9- میشل کیپینگ: 82
10- فابیو کاپلو: 80
11- خوزه ویالونگا: 77
12- جان توشاک: 75
13- رامون انسیناس: 65
14- بنیتو فلورو: 65
15- خورخه والدانو: 60
16- لوئیس کارنیگلیا: 53
17- برند شوستر: 52
18- خوزه مورینیو: 49
مورینیو عملکرد خوبی داشته است و 38 پیروزی، 6 تساوی و 5 شکست در رقابتها کسب کرده است. تیم وی 141 گل (2.87 در هر بازی) به ثمر رسانده است و تنها 40 (0.81 گل در هر بازی) دریافت کرده است.
مورینیو در 49 بازی لیگ با 21 تیم روبرو شده است، و مقابل 12 تیم همیشه به پیروزی رسیده است. والنسیا یکی از این تیمها است. تیم رئال مادرید 8 گل مقابل این تیم به ثمر رسانده و تنها 3 گل دریافت کرده است.
varzesh3
HALA MADRID
پیش بازی والنسیا – رئال مادرید؛ سفر به مستایای خاطره انگیز
شاگردان مورینیو به دنبال تکرار نمایش خوب فصل گذشته شان مقابل والنسیا که بابرد 3-6 مادریدی ها درخارج ازخانه همراه بود هستند
CL - Olympique Lyonnais v Real Madrid
ترکیب احتمالی
والنسیا
گوایتا
میگل, روئیس,رامی, آلباتوپال, کاستا
ارناندس, پیاتی, متیو
سولدادو
رئال مادرید
کاسیاس
آربلوا, راموس,په په, مارسلو
ژابی آلونسو, شاهین
دی ماریا, اوزیل,رونالدو
بنزما
این بازی درحالی آغاز می شود که رونالدو و آربلوا تا قبل از آغاز این مسابقه از شرایط فیزیکی شان مطمئن نبودند.هر دوی این بازیکنان در اردوی تیمهای ملی کشورهایشان با مصدومیت مواجه شدند و البته انتظار می رود تا هردوی آنها در دیدار شنبه شب در ترکیب اصلی رئال قرار بگیرند.این درحالی است که آنخل دی ماریا به خاطر مصدومیت از ناحیه زانو برای یک ماه از میادین ورزشی به دور خواهد بود و احتمالا کاکا در ترکیب فیکس رئال به میدان خواهد رفت و اوزیل در سمت راست او قرار خواهد گرفتبازیکنانی مثل ریکاردو کاروالیو و فابیو کوئنترائو بعد از رهایی از بند مصدومیت به ترکیب رئال بازگشته اند و البته انتظار می رود که هر دویشان بازی را از روی نیمکت آغاز کند. مارسلو هم از بند مصدومیت رها شده و نوری شاهین هم ممکن است اولین بازی اش به عنوان بازیکن فیکس رئال را تجربه کنداز سوی دیگر والنسیا دراین بازی سرخیو کانالس را که به صورت قرضی از رئال به این تیم منتقل شده بود را در اختیار نخواهد داشت.کانالس با مصدومیتی شدید بخش عمده ای از دیدارهای این فصل را از دست می دهد. آنها اور بانگا و مادورو را نیز دراختیار نخواهند داشتاین درحالی است که جوناس، با وجود دو گلی که برای تیم ملی برزیل به ثمررسانده، برای والنسیا نیمکت نشین خواهد بود و پابلو پیاتی گزینه مناسبی برای بازی کردن پشت سرروبرتو سولدادو است. پابلو ارناندس هم در بال راست والنسیا حضور خواهد داشت.
آیا می دانستید؟
* والنسیا در هر سه دیدار اخیرش در لالیگا مقابل رئال شکست خورده.آخرین شکست آنها شکست 3-6 مقابل مادریدی ها در آخرین مصاف دو تیم در ماه آوریل بود*در 4 دیدار اخیر دو تیم در مستایا،23 گل رد و بدل شده است*والنسیا دررقابتهای این فصل لالیگا در خانه شکست ناپذیر بوده وبه 4 برد و2 تساوی در دیدارهای خانگی این فصلش دست یافته*رئال به دنبال کسب هشتمین برد پیاپی اش در لالیگاست.آنها پیش از این در هفت بازی به پیروزی رسیده بودند و هشتمین برد متوالی می تواند بهترین رکورد بردهای متوالی رئال از زمان روی کارآمدن مورینیو دراین تیم درسال 2010 باشد*رئالی ها در پایان هفته یازدهم این رقابتها 39 گل به ثمر رسانده اند که این دومین تیم برتر تاریخ رئال در زمینه گلزنی است. رئال فصل 1-1950 در پایان هفته یازدهم، 42 به ثمر رسانده بود*ایگواین در هفت دیداری که مقابل والنسیا برگزار کرده، هفت گل به ثمر رسانده است.
Goal.com
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)