Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 259 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

مدیربرنامه های ماکسول انتقال او به بنفیکا را تکذیب کرد

مدیر برنامه های مدافع 30 ساله بارسلونا شایعه انتقال این بازیکن در ژانویه را رد کرد و اعلام کرد او به زودی در ترکیب اصلی تیم به میدان خواهد رفت
    مدیر برنامه های ماکسول مدافع باشگاه بارسلونا اعلام کرد این بازیکن در مهلت نقل و انتقالات زمستانی نوکمپ را ترک نمی کند.
    این در حالی است که گفته می شود باشگاه بنفیکا به دنبال جذب این مدافع 30 ساله است و مذاکراتی نیز با او انجام داده است. با توجه به اینکه خوان کاپدویا مدافع بنفیکا قصد دارد به دلیل نیمکت نشینی این تیم را در ژانویه ترک کند مسئولان باشگاه پرتغالی به فکر جذب جانشین او هستند.
    ماکسول که در سال 2009 از اینتر به بارسلونا پیوسته در این فصل تنها 5 بار برای آبی و اناری ها به میدان رفته است اما مدیر برنامه هایش می گوید او نوکمپ را ترک نخواهد کرد.
    مینو رایولا مدیر برنامه های ماکسول در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" تنها دلیلی که ماکسول برای بارسا بازی نکرده این است که او مصدوم بوده است. "
    در تابستان او می توانست به منچسترسیتی بپوندد اما مسئولان بارسا با فروش او مخالفت کردند. بنابراین با تمام احترامی که برای بنفیکا قائلم بارسا او را به این باشگاه هم نخواهد فروخت."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط David7 : 10-26-2011 در ساعت 12:38

4. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

ژاوي بارسلونا را به صدر جدول رساند

در آغاز هفته دهم رقابتهاي فوتبال دسته يکم باشگاههاي اسپانيا ( لاليگا ) تيم بارسلونا با گل سرنوشت ساز ژاوي هافبک باتجربه خود مقابل تيم گرانادا ، به صدر جدول رسيد.

در اين ديدار که سه شنبه شب در زمين تيم گرانادا برگزار شد ، تيم بارسلونا با تک گل ''ژاوي'' که در دقيقه 33 به ثمر رسيد ، به برتري دست يافت .
    تيم بارسلونا با اين برد ، صاحب 21 امتياز شد تا دوباره به صدر جدول راه يابد ، البته تيم هاي لوانته و رئال مادريد به تريتب با 20 و 19 امتياز در رده هاي بعدي قرار دارند.
    لوانته چهارشنبه شب ميزبان رئال سو سيه داد است و رئال مادريد از ويال رئال پذيرايي خواهد کرد .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط fcb10 : 10-26-2011 در ساعت 00:55

6. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا

گوارديولا: مقابل گرانادا خوش شانس بوديم

مربي اسپانيايي معتقد است که تيمش با خوش شانسي در ديدار سه شنبه شب مقابل گرانادا به پيروزي رسيد.

پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا معتقد است که تیمش خوش شانس بوده که توانسته با نتیجه 0-1 مقابل گرانادا به پیروزی برسد.
    سه شنبه شب و در دیدار بارسلونا مقابل گرانادا، چابی ارناندس سیصد و نود و دومین حضورش در رقابتهای لالیگا با پیراهن بارسا را تجربه کرد تا رکوردی را به نام خودش ثبت کند. خود چابی بود که با ضربه ای ایستگاهی سرنوشت بازی را رقم زد.
    در پایان این مسابقه گواردیولا در صحبتهایی که در روزنامه اسپورت کاتالونیا بازتاب یافت گفت:« ما خوش شانس بودیم که در این بازی به پیروزی رسیدیم. وقتی بازی 0-1 بود هراتفاقی ممکن بود رخ دهد؛ چون گرانادا بازیکنان خطرناکی دارد. ما در به حرکت در آوردن توپ چندان سریع نبودیم. ما قبل از بازی با توپ می توانستیم 4 یا 5 پاس بدهیم و البته همیشه در این زمینه قوی هستیم. در هر صورت حس کردم که ما در این بازی با خوش شانسی به پیروزی رسیدیم.»
    البته خاویر ماسچرانو، نظر دیگری دارد . ستاره آرژانتینی بارسا در پایان این مسابقه گفت:« فکر می کنم تیم ما به شایستگی به 3 امتیاز این بازی دست یافت. ما می دانستیم که گرانادا می تواند حریف سرسختی باشد ولی ما فرقهایی داشتیم و توانستیم درنهایت کار را تمام کنیم. با شایستگی به این پیروزی رسیدیم و مهمترین نکته این است که توانستیم فرصتهای زیادی خلق کنیم.»
    بارسا با این برد به صورت موقت به صدر جدول رقابتهای لالیگا راه یافت ولی در صورتی که رئال یا لوانته بتواند در دیدار امشب خود به پیروزی برسد، صدر جدول را مال خود خواهد کرد.

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-26-2011 در ساعت 12:39

8. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

پدرو 10 تا 16 روز بازی نخواهد کرد.

آزمایشات اولیه تیم پزشکی مخصوص باشگاه روی مهاجم بارسا هیچگونه شکستگی را نشان نداد، اما او از ناحیه قوزک پای چپ دچار مصدومیت شده است. سایر آزمایشات در روز چهارشنبه انجام خواهند شد.

پدرو رودریگز در دقیقه 55 بازی امشب با گرانادا پس از آنکه در قوزک پا احساس درد می کرد، از بازی خارج شد و جای خود را به داوید ویا داد.

آزمایشات اولیه تیم پزشکی باشگاه هیچگونه شکستگی استخوان را نشان نمی دهد، اما آسیب دیدگی تاندون های پای چپ پدرو موجب خواهد شد که او بین 10 تا 16 روز از فوتبال دور باشد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

10. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

بارسلونا

پاسخ گوارديولا به انتقادات يحيي توره

توره در صحبتهايي گفته بود که اگر گوارديولا با او صحبت کرده بود، هرگز رختکن بارسا را ترک نمي کرد.

اخیرا یحیی توره بازیکن ساحل عاجی باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی پپ گواردیولا را مقصر جدایی او از بارسا خوانده بود و در صحبتهایی گفته بود:« اگر گواردیولا با من صحبت می کرد، من در بارسلونا می ماندم؛ دوست نداشتم که از بارسا جدا شوم. می خواستم آنجا بمانم و فوتبالم را در بارسا به پایان ببرم. من از بازی کردن در بارسا به مراتب بیشتر ا ز سیتی لذت می بردم. و از بازی کردن در هیچ تیم دیگری به اندازه بارسا لذت نمی بردم.»
    اکنون پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا در پایان دیدار تیمش مقابل گرانادا در رقابتهای لالیگا در بخشی از صحبتهایش پاسخگوی انتقادات ستاره ساحل عاجی شده.

گواردیولا دراین باره گفت:« درهای دفتر من همیشه بازبود. واقعیت این است که یحیی توره از لاپورتا خواست تا از بارسا جدا شود و من حتی سعی کردم او را برای ماندن متقاعد کنم. اگر روزی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با سیتی روبرو شویم، من با او صحبت خواهم کرد.»

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

ویرایش توسط David7 : 10-27-2011 در ساعت 00:44

12. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

ژاوي: اين پيروزي به بارسا آرامش داد

مغز متفکر تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: پيروزي مقابل گراندا به ما آرامش داد.
    به نقل از آس اسپانیا، ژاوی هرناندز بازی‌ساز اول بارسلونا تصریح کرد: کسب هر 3 امتیاز بازی مقابل گرانادا اتفاق خوبی برای بارسلونا بود و تصور می‌کنم تا حدود زیادی تساوی مقابل سویا را فراموش کرده‌ایم.
    وی ادامه داد: قبول دارم که تیم تا حدودی کند بازی می‌کرد، گویا یخ زده بودیم و مثل همیشه بازی نکردیم؛ اما در هر حال به هدف خود رسیدیم و ثابت کردیم که هرگز در دوران افت روحی یا جسمی قرار نداریم.

وی خاطر نشان ساخت: بازی با گرانادا برای ما پیچیده شده بود، حریف چیزی برای از دست دادن نداشت و انگیزه زیادی نزد آنان دیده می‌شد.
    بارسلونا با تک گل ژاوی در دقیقه 33 بازی مقابل گرانادا به پیروزی رسید.

ویرایش توسط David7 : 10-27-2011 در ساعت 00:51

14. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

موفقیت بارسا در همکاری با بنیاد بابی رابسون

مشارکت بارسا در مزایده های مربوط به خیریه برای سرطان سینه و بنیاد سر بابی رابسون منجر به دریافت رتبه دوم بالاترین پیشنهاد شد.

فرصتی برای تماشای تمرینات تیم٬ پیراهن امضا شده توسط بازیکنان٬ فرصتی برای دیدار برخی از ستاره ها و پپ گواردیولا و دو بلیط مسابقه در نیو کمپ منجر به دریافت پیشنهاد 12100 پوندی (13871 یورو) در مزایده ی سرطان سینه و بیناد سر بابی رابسون شد.

202774 پوند برای مبارزه با سرطان

این مزایده روز یک شنبه 23 اکتبر برگزار شد و جمعا 202774 پوند (232510 یورو) جمع آوری شد. در این مزایده تعدادی از بستگان سر بابی رابسون٬ که به علت سرطان سال 2009 درگذشت٬ نیز حضور داشتند. السی٬ همسر او می گوید: «ما این پروژه را برای ارائه منابع جهت تحقیق درباره ی سرطان آغاز کردیم و تا اینجا به طوری استثنایی پیش رفته ایم.» او هم چنین حمایت داوطلبان و شرکت کنندگان را مورد تقدیر قرار داد.

بهترین تیم سر بابی رابسون

از سال 2008، سال تاسیس بنیاد سر بابی رابسون٬ تاکنون موفق به جمع آوری 3.5 میلیون برای تحقیق جهت یافتن درمان بهتر برای سرطان شده است. مربی بارسا در فصل 1996/97 موسسه خود را «بهترین و آخرین تیمش» می داند. مربی فعلی بارسا٬ پپ گواردیولا که در تیم این مربی بازی کرده است٬ او را مورد ستایش قرار می دهد: «ارزشهای او٬ طرز برخوردش با بازیکنان٬ رفتار او٬ چه می بردیم یا می باختیم و فوتبال جوانمردانه اش».

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

ژاوی، ستاره ی پیروزی

هافبک بارسا در بازی مقابل گرانادا گل تعیین کننده ای را به ثمر رساند. این گل، چهارمین گل او در لیگ امسال بود، در روزی که او از رکورد بی سابقه میگوئل در باشگاه پیشی گرفت، اما این فقط یکی از اتفاقاتی بود که توسط بارسا در این بازی رقم خورد.

► پس از هفته 35 فصل 2009/10 ژاوی هرناندز از روی ضربه آزاد گلی را به ثمر نرسانده بود. آخرین گل او از روی ضربه ایستگاهی در 1 می 2010 مقابل ویارئال بود.

► ژاوی بیشترین تعداد بازی در لیگ را در تاریخ باشگاه برای خود ثبت کرد(392) و از رکورد میگوئل پیشی گرفت.

► علاوه بر این ژاوی بهترین شروع فصل خود را از نظر گلزنی داشته است و در 9 بازی 4 گل به ثمر رسانده است.

► با توجه به پیروزی 1-0، بارسا در 25 بازی متوالی خارج از خانه گلزنی کرده است که این رکورد بی نظیری ست.

► ویکتور والدز بدون توقف همچنان به افزایش رکورد خود می پردازد. او 7 بازی متوالی، در مجموع 697 دقیقه، گلی را دریافت نکرده است.

► آیزاک کانسا پس از اولین حضورش در لیگ قهرمانان مقابل ویکتوریا در هفته پیش، اولین بازی خود را در لیگ برای خود به ثبت رساند.

► مالکیت توپ بارسا در این بازی 73% بود.

► ژاوی در این بازی در مجموع 129 پاس داد که 117 تای آن سالم بودند.

► بارسا در این بازی 17 شوت در چارچوب حریف داشت، در حالیکه گرانادا 2 شوت در چارچوب بارسا داشت.

► 13خطا در بازی انجام شد و داور 11 بار از کارت زرد خود استفاده کرد.

18. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

پله: مسي بازيکن کاملي نيست

اسطوره فوتبال جهان معتقد است ليونل مسي هنوز بازيکن کاملي نيست.
    بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد 71 سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .

دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ،این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت 20 سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .

او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .

پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد 71 سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی 1970 از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .

برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .

زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .

پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .

در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای 18 عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .

ویرایش توسط David7 : 10-28-2011 در ساعت 01:46

20. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

پيکه و پويول آماده مصاف با مايورکا

دو مدافع کليدي بارسا مصدوميت خود را پشت سر گذاشته اند و مي توانند در ديدار بعدي اين تيم مقابل مايورکا به ميدان بروند.

خبر خوب برای پپ گواردیولا سرمربی آبی و اناری ها اینکه جرارد پیکه و کارلس پویول دو مدافع کلیدی این تیم برای بازی مقابل مایورکا آماده هستند و می توانند به میدان بروند.

پیکه که از ناحیه همسترینگ مصدوم شده بود تمرینات خود را از چند روز پیش شروع کرده است و پویول هم از روز گذشته به بقیه بازیکنان تیم ملحق شده است.

پویول تساوی بدون گل بارسا مقابل سویا و پیروزی یک بر صفر این تیم مقابل گرانادا را به دلیل مصدومیت از دست داد اما در بازی بعدی کاتالان ها مقابل مایورکا کاملا آماده خواهد بود.

بارسا هم اکنون با 21 امتیاز در رده سوم لالیگا قرار گرفته است. آنها شنبه در ورزشگاه نوکمپ میزبان مایورکا خواهند بود.

ویرایش توسط David7 : 10-28-2011 در ساعت 01:47

22. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 56 از 259 نخستنخست ... 646545556575866106156 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)