Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 63 نخستنخست ... 6465455565758 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

inter

اتوئو خواهان بازگشت به اینتر

ساموئل اتوئو مهاجم کامرونی تیم آنژی روسیه در این تیم احساس موفقیت نمی کند و دوست دارد که به تیم سابقش یعنی اینتر برگردد.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از روزنامه کوریره دلو اسپورت - اتوئو که در تیم آنژِی زیاد موفق ظاهر نشده است دارد برای بازگشتش به اینتر در تابستان برنامه ریزی می کند.
    ماسیمو موراتی هم همیشه اظهار داشته است که درهای اینتر برای بازگشت اتوئو باز خواهد بود و شاید همین موضوع باعث شود تا بار دیگر اتوئو پیراهن اینتر را بر تن کند.
    اتوئو تابستان گذشته با بالاترین دستمزد در جهان که 20 میلیون در سال است از اینتر به آنژی روسیه پیوست ولی اکنون آماده بازگشت به اینتر پیش از بازار نقل و انتقالات تابستانی است.

4. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

گوارین ،همبازیش در پورتو را به اینتر پیشنهاد داد

فردی گوارین که بطور قرضی از پورتو به اینتر پیوست از خرید کاملش توسط اینتر تقریبا مطمئن شده است و همبازیش در پورتو را به اینتر پیشنهاد داده است.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - گوارین از اینتر خواست تا فرناندو رودریگوئز را بخدمت بگیرد.
    گوارین اظهار داشت:
    "رودریگوئز مستحق یک باشگاه بزرگ تر است.او استعداد بالایی دارد و من با او دوست هستم و از دیدنش در اینتر خوشحال خواهم شد.فرناندو یک بازیکن بزرگ است.او سخت کار میکند و یک نقطه قوت در منطقه میانی است."

6. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

خرید دوباره اتوئو با پول فروش اسنایدر!؟

چند روز پیش بود که اخباری مبنی بر علاقه اتوئو به بازگشت به اینتر منتشر شد و این باعث شد تا موراتی بفکر خرید دوباری وی بیافتد.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل ازروزنامه کوریره - موراتی قصد دارد تا با فروش اسنایدر به منچستر پول کافی برای خرید دوباره اتوئو را فراهم کند.
    اتوئو در آنژی احساس آرامش نمی کند و شاید تابستان این تیم را ترک کند این در حالیست که نماینده این بازیکن جدایی از آنژی را غیر ممکن تلقی کرد و جدایی اتوئو را فقط بصورت قرضی ممکن دانست.
    اکنون ماسیمو موراتی قصد دارد با فروش اسنایدر با مبلغ 35 میلیون یورو به منچستر پول کافی را برای خرید دوباره اتوئو برای فصل بعد فراهم کند.

8. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

کامبیاسو " چیزی دیگری به جز بردن باقی نمانده است "

استابن کامبیاسو در مصاحبه ای با اسکای اسپورت ایتالیا در خصوص لیگ قهرمانان اظهار داشت :
    "ما زمانی برای فکر کردن نداریم ، هیچ چیزی باقی نمانده است اما بردن میتواند خیلی کمک کند و ما باید ببریم "
    بازیکن خط میانی اینتر ادامه داد :
    " من فکر نمیکنم هواداران از ما اظهارات را بخواهند ، بلکه انها اقدامات روی زمین را از ما خواهانند ، مشکلات برای به دست اورن مقام سوم فقط فاصله ما نیست بلکه تیم های زیادی در وسط جدول قرار دارند و این رقابت را بالا میبرد . "
    " اینتر اشنایدر را در فلورانس خواهد داشت ، اما فراموش نکنیم که مایکون نیز به زودی برمیگردد و مربی انتخابهای زیادتری در دسترس خواهد داشت "

10. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

اتوئو به اینتر باز نخواهد گشت

بازگشت شیر کامرونی به باشگاه سابقش واقعیت ندارد. این مطلبی بود که مدیر برنامه های ساموئل اتوو بیان کرد.

دیروز در روزنامه گاتزتا دلو اسپورت مطلبی منتشر شده بود که می گفت باشگاه اینتر ظاهرا تنها 1 سال پس از این که اتوو را با مبلغ 25 میلیون به آنژی روسیه فروخته است خواهان بازگشت او شده.

"از چنین چیزی خبر ندارم و همچین انتقالی را تکذیب می کنم. تنها راهی که اتوو می تواند به اینتر بازگردد، به صورت قرضی است که این شرایط هم در حال حاظر امکان پذیر نیست."

ساموئل اتوو که در حال حاظر 31 سال سن دارد، قراردادی 3 ساله با تیم روسی امضا کرد که در هر فصل حدود 20 میلیون حقوق دریافت خواهد کرد.

12. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

کاپیتان زانتی: " راز موفقیت من "

خاویر زانتی که همچنان یکی از بهترین های اینتر است، از راز موفقیت خود سخن می گوید. " من روز به روز زندگی می کنم و کاری که می کنم لذت می برم".

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - کاپیتان 37 ساله اینتر که بیش از 750 بازی برای اینتر انجام داده است با وجود آمدن سرمربی جدید، باز هم نامش از ترکیب اصلی تیم کنار نرفته است.

"یکی از رازهای من شاید این باشد که من روز به روز زندگی می کنم، بنابراین دوست ندارم برای چیزی برنامه ریزی کنم. از کاری که می کنم لذت می برم و در کوچکترین چیزها خوشحالی را می یابم. امیدوارم این چنین زندگی کردن را ادامه بدهم."

زانتی که چیزی بیش از یک دهه را در اینتر سپری کرده است در سال 2010 موفق شد جام قهرمانی اروپا را بالای سر ببرد. "چهره ام وقتی که آن جام را بلند کردم، تا ابد با من خواهد ماند. آن حرکت مجموعه ای بود از احساساتی از سالهای مختلف که من در کنار هم قرار داده بودم."

14. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

زانتي: دوست دارم استراماچوني در اينتر بماند

کاپيتان آرژانتيني نرآتزوري تمايل دارد در پايان فصل سرمربي اين تيم در کنار آنها بماند.

به نقل از شبکه اینترمیلان،‌ آندره استراماچونی که پیش از این سرمربی جوانان باشگاه اینترمیلان بود، پس از اخراج کلودیو رانیری سکان هدایت این تیم را به عهده گرفته است.

خاویر زانتی در این مورد گفت: استراماچونی در اینترمیلان خیلی خوب کار کرده و همه ما در جلسات تمرینی با اشتیاق زیادی ظاهر شده و آینده خوبی را برای تیم متصور هستیم. او مربی بسیار خوبی است و از زمانی که در تیم حضور پیدا کرده با صداقت فراوانی رفتار کرده است. استراماچونی ایده‌های بسیار خوبی دارد. او به دنبال مدل جدیدی از فوتبال است که همه ما نیز به آن علاقمند هستیم.

وی افزود: همه چیز به نظر ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه بسته است زیرا او تصمیم گیرنده نهایی در تیم ما است و بهتر از هر کس دیگری می‌داند در این شرایط باید چه کار کند. اینتر بار دیگر باید به دوران اوج خود بازگردد و برای اهداف مهم بجنگد.

16. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

زوف: فوتبال به بازیکنانی مانند زانتی نیاز دارد

کاپیتان 38 ساله نرآتزوری اخیرا با رکورد 570 بازی زوف در سری آ برابری کرد و دروازه بان سابق ایتالیا این بازیکن را مورد ستایش قرار داد.

سایت گل- دینو زوف، دروازه بان اسطوره ای فوتبال ایتالیا، با ستایش از خاویر زانتی، کاپیتان اینتر، اظهار امیدواری کرد که این ستاره آرژانتینی برای سال هایی طولانی به حضورش در میادین ادامه بدهد.
    کاپیتان 38 ساله نرآتزوری اخیرا با رکورد 570 بازی زوف در سری آ برابری کرد و دروازه بان سابق ایتالیا این بازیکن را مورد ستایش قرار داد.
    او در گفتگو با اینتر گفت:" فکر می کنم زانتی از لحاظ بازیکن فوق العاده ای است. از نظر فیزیکی بی نظیر است؛ برای رسیدن به این رکورد با پستی که او بازی می کند و برخوردهایی که با بازیکنان حریف دارد، باید خیلی زود به آمادگی مطلوب برگردد.
    خوشحالم که او همچنان بازی می کند زیرا فکر می کنم فوتبال به بازیکنانی مانند زانتی نیاز دارد. او یک پدیده است، نه فقط به خاطر بازی اش بلکه به خاطر رفتارش در زمین و زندگی خصوصی اش.
    تا به حال نشنیده ام که او حرفی خارج از چهارچوب بزند. واقعا امیدوارم او بتواند برای مدت طولانی به بازی کردن ادامه بدهد زیرا شایستگی اش را دارد."
    زانتی در این فصل 31 بازی برای اینتر در سری آ انجام داد.

Argentina te quiero para siempre

18. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

ریکی درارسنال ؟

اختصاصی
    Inter.ir-بر اساس برخی‌ گزارشات در ایتالیا تیم آرسنال علاقه خود را برای جذب هافبک خوش استیل و جوان اینتر بیان کرده و خواهان انتقال این بازیکن به لندن است.
    ریکی الورز هافبک ۲۴ ساله اینتر که در تابستان گذشته تا مرز پیوستن به آرسنال پیش رفته بود ناگهان تصمیم گرفت راهی‌ سری آ شود.
    اینتر که فصل بد و ضعیفی را پشت سر گذاشت باید در تابستان تعدادی از بازیکنان خود را که اغلب دارای سنّ بالاتر از ۳۰ سال هستند در لیست فروش قرار دهد.از این رو آرسن ونگر اظهار داشت که اگر حتی آینده آلوارز در اینتر مشخص نباشد برای آنها خبر خوشحال کننده‌ای خواهد بود.
    آلوارز در این فصل ۱۵ بار در ترکیب اینتر به میدان رفته است که ۶ بازی به صورت یار جانشین بوده است.
    www.inter.ir

20. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

تلاش لاتزیو برای معاوضه پاتزینی و زاراته

باشگاه لاتزیو قصد دارد در ازای جیان پائولو پاتزینی، مائورو زاراته را به اینتر واگذار کند.

اختصاصی Inter.Ir - -باشگاه لاتزیو قصد دارد در ازای جیان پائولو پاتزینی، مائورو زاراته را به اینتر واگذار کند.به گزارش کویره دلو اسپرت ، باشگاه لاتزیو علاقمند است که مائورو زاراته بعلاوه پول نقد را برای بدست آوردن مهاجم تیم ملی ایتالیا به باشگاه اینتر پیشنهاد کند.

قیمت پاتزینی حدودا بیست میلیون یورو برآورد شده است در حالی که قیمت زاراته پانزده میلیون اعلام شده که باشگاه لاتزیو بایستی پنج میلیون یورو در قبال این قرارداد احتمالی هزینه کند.
    این در حالیست که زاراته فصل موفقی را در شهر میلان سپری نکرده و این قرارداد میتواند برای علاقه مندان این باشگاه تعجب برانگیز باشد. این مهاجم آرژانتینی هجده بازی از ابتدا به میدان رفته و تنها یک گل برای اینتر در سری آ به ثمر رسانده ولی پاتزینی در این فصل بازیهای زیادی را به علت مصدومیت از دست داده و پنج گل برای تیم خودش به ثمر رسانده است.

www.inter.ir

22. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

صفحه 56 از 63 نخستنخست ... 6465455565758 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)