Design & Developed BY Patira

صفحه 56 از 83 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

یوونتوس به اندازه ی میلان شانس دارد

فابيو كاپلو، سرمربي تيم ملي انگلستان شانس قهرماني ميلان و يووونتوس را در اين فصل بيشتر مي داند. اين مربي 65 ساله كه براي شركت در مجمعي به ميلان سفر كرده، سابقه همكاري با هردو باشگاه را در كارنامه خود دارد.هم اكنون اين دو تيم با اختلاف يك امتياز در صدر جدول سري A قرار دارند.

او همچنين اعتقاد داره كه ناپولي هم كه اين فصل متزلزل نشان داده ميتواند براي دوتيم ايجاد خطر كند. «تا پايان ليگ راه زيادي باقي مانده اما رقابت براي قهرماني بين اين 3 تيم خواهد بود. در حال حاضر ميلانيها بهترين هماهنگي را دارند. انها به اندازه كافي قدرتمند هستند تا بالاي جدول بمانند.

اين در حالي است كه ناپولي بايد تلاش كنند تا بتوانند خستگي ناشي از ليگ قهرمانان را كنترل كنند. و يوونتوس كه نتوانست به ليگ قهرمانان راه پيدا كند اما همچنان از شانس هاي قهرماني است » امتياز ديگري كه يووه نسبت به ساير تيمها دارد اين است كه انها اولين باشگاهي هستند كه استاديوم اختصاصي دارند.

بقيه تيمها مجبورند از شهرداري استاديوم كرايه كنند. « داشتن استاديوم اختصاصي در تورين يك امتياز ويژه براي باشگاه محسوب ميشود. طرفداران يووه الان خود را مالك استاديوم ميدانند و بعيد ميدانم كسي از طرفداران صندلي اي را بشكند.»

كاپلو همچنين از مقامات فوتبال ايتاليا خواسته تا با توسعه فوتبال پايه هرچه سريعتر به شناخت استعدادهاي جوان كمك كنند.« سطح ليگ جوانان انچنان بالا نيست تا اجازه پيشرفت را به بازيكنان را بدهد. در انگليس اين امكان وجود داره تا انها را براي دو ماه قرض بگيري و اين فرصت خوبي براي انها تا پيشرفت كنند. يا اينكه بهتر كه از انها در تيم دوم استفاده بشود. در اين صورت اين شانس وجود داره تا انها را زيرنظر بگيري تا هرموقع كه امادگي حضور در تيمهاي بزرگ را داشته باشند»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید metalica تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

پیش بازی سری آ: یوونتوس- چزنا

انتظار می رود آنتونیو کونته برای این دیدار تیمش را با دو تغییر نسبت به دیدار هفته گذشته مقابل ناپولی به میدان خواهد فرستاد. دی سیلیه جای جورجو کیه لینی را در سمت چپ خط دفاعی خواهد گرفت و کیه لینی به مرکز خط دفاعی خواهد رفت. علاوه بر این آندره پیرلو نیز به دلیل محرومیت نمی تواند در این دیدار به میدان برود به همین دلیل پاسینسا در کنار ویدال و مارکیزیو در مرکز میدان به کار گرفته خواهد شد.
    در سمت مقابل دانیله آریگونی نمی تواند از جان لوکا کوموتو، خورخه مارتینس و جوزپه کولوچی به دلیل مصدومیت استفاده کند. لوکا چیکارلی و نیکلا راوالیا نیز محروم هستند.

گل سیمونه په په مقابل ناپولی اولین بار او که او در سه بازی پیاپی برای یوونتوس گلزنی کرد.
    - الساندرو ماتری در 9 گل از 22 گل این فصل یوونتوس تاثیر گذار بوده است
    - بانوی پیر تنها تیم بدون شکست این فصل سری آ است. آنها 7 پیروزی و 5 تساوی به دست آوردند.
    - سه گل از 6 گل این فصل چزه نا را آدریان موتو به ثمر رسانده است
    - چزه نا در 22 دیداری که در مقابل یوونتوس انجام داده، تنها 2 بار پیروز شده است.
    - تنها پیروزی چزه نا در تورین در فصل 88-1987 رقم خورد؛ آنها در آن دیدار 2-0 پیروز شدند.

6. کاربر روبرو از پست مفید metalica تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus ویدال: پیروزی مقابل چزه نا بسیار دشوار بود

سایت گل – آرتورو ویدال هافبک شیلیایی یوونتوس از پیروزی دو بر صفر این تیم مقابل چزه نا ابراز رضایت کرد و از عملکرد تیم حریف نیز تمجید کرد.
    ویدال در دقیقه 72 پاس گل نخست یووه را به کلودیو مارکیزیو داد و پس از آن خودش از روی نقطه پنالتی گل دوم بیانکونری را به ثمر رساند.
    او در گفتگو با وب سایت رسمی یووه گفت:" از اینکه سه امتیاز حساس این بازی سخت را کسب کردیم بسیار خوشحالم. به ثمر رساندن گل نخست بازی مهم بود که خوشبخانه موفق شدیم در نیمه دوم به آن برسیم. برای قهرمانی در این فصل رقابت می کنیم و امیدوارم بتوانیم این روند را ادامه دهیم. "
    ویدال در ادامه در مورد شرایط خود در یووه پس از انتقال تابستانی از بایرلورکوزن به این تیم گفت:" از شرایطم در یووه کاملا راضی هستم. هم تیمی های بسیار خوبی دارم و احساس می کنم یکی از اعضای مهم تیم هستم. شرایط از تورین نمی توانست برایم بهتر از این باشد."
    یووه بعد از پیروزی مقابل چزه نا با 29 امتیاز از 13 بازی در صدر جدول سری آ قرار گرفت.

8. کاربر روبرو از پست مفید metalica تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Didier Deschamps
    بازیکن محبوب
    alessandro del piero
    اسم واقعی شما
    Nima

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    110
    تشکر شده 148 در 36 پست

juventus لحظه به لحظه با دل پیرو

الکس بلافاصله پس از انتقال به بیمارستان تحت درمان قرار گرفت و ابتدا دو بخیه برای پیشگیری بیشتر از خون ریزی روی صورت و گوشه چشم چپ الکس زده شد اما پزشکان نگران ضربه ای که به سر او و به گیجگاه وی وارد شده بود، بودند.

خوشبختانه الکس حافظه خود را از دست نداده بود و همه را می شناخت اما کمی گیج به نظر می رسید. دکتر مارکو فرانکالویری، در کنار کادر پزشکی وضعیت الکس را بررسی کردند.

پس از اتمام بازی الکس در رختکن حاضر شد اما برای درمان به مرکز درمانی منتقل شد و هشت بخیه دیگر به صورت او زده شد تا خونریزی قطع شود.

پروفسور فرانک بنک خواستار حضور الکس در کلینیک فروناکا شد و اسکن جمجمه وی به عمل امد که پاسخ ان خوشبختانه نگرانی را از جامعه بیانکونری خارج کرد. اما به دلیل زخم عمیقی که در سمت چپ صورت الکس ایجاد شده و بخیه های ان بخشی از معاینات به روز آینده موکول شد .

طبق اعلام مسولین یوونتوس و این دکتر حال الکس در حال حاضر خوب است اما برای بررسی و تحت درمان بودن امشب در کلینک ویژه یوونتوس می ماند تا صبح فردا رادیوگرافی از سر وی انجام شود.

به گفته کادر پزشکی، ضربه ای که به گیجگاه وی زده شده شدید بود و طی روزهای اینده کاپیتان باید تحت درمان و برنامه های پزشکی باشد تا خطری وی را تهدید نکند.

منبع:

ویرایش توسط arteen del piero : 12-05-2011 در ساعت 01:29

10. 2 کاربر از پست مفید arteen del piero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

می دانستم یووه پیروز می شود

13 آذر 1390
    ستاره چک تباری که در مقام مدیر کنار بیانکونری ست پس از پیروزی ارزشمند یووه مقابل چزنا تاکید کرد که می دانسته این تیم در این بازی برنده از میدان خارج می شود. پاول ندود در گفت و گوی پس از بازی گفت

" از کونته و تیمی که دارد لذت می برم و مارکیزیو به زودی یکی از بهترین و قدرتمندترین هافبک های جهان می شود.

در جایگاه ارام نشسته بودم و می دانستم که گل می زنیم و برنده از میدان خارج می شویم. این یووه برای من شدیدا قابل احترام است، این تیم در حال اموختن راه پیروزی است و فکر می کنم که موفق شود. با کمترین اشتباه در حال پیشروی هستند. من امروز تیم زیبایی را در میدان دیدم که توان برتری داشت. "

ندود به بازی پاتزینتزا اشاره می کند " پاتزینتزا در پست پیرلو خیلی خوب بازی کرد و من از او راضی هستیم. اما مارکیزیو، هنوز راه پیشرفت او تمام نشده، می تواند به یکی از قدرتمندترین هافبک های دنیا تبدیل شود. "

اما کونته " او باعث خوشحالی و لذت بردن من از یووه می شود. از خصوصیات او خوشم می اید، از کار کردن و تمرینش با تیم ، حالا یک تیم خوب هستیم و زیر نظر همه و البته در استادیومی که می تواند برای رقبا ترسناک باشد. "

از وی در خصوص شایعاتی درباره الکس برزیلی سوال می کنند و او در جواب می گوید " الکس؟ الکس دل پیرو؟ من واقعا برای کاپیتان متاسفم. 30 دقیقه برای حضور در میدان زمان داشت و می خواست بهترین نمایش را برابر چزنا ارائه دهد. متاسفم "

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

12. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

یووه و هواداران منتظر تو هستند

13 آذر 1390
    نگرانی در خانه بیانکونری موج می زند، نگرانی در کنار شادی کسب بیست و نهمین امتیاز، درست مانند تعداد اسکودتوهایی که فتح کردیم، یک پیروزی ارزشمند در کنار یک نمایش بسیار زیبا و قدرتمند از بانوی پیر اما این یووه و هوادارانش تنها منتظر الکس و بازگشتش هستند. یک اتفاق ناخوشایند و نگران کننده برای کاپیتان دوست داشتنی یوونتوس.

دل پیرو که در نیمه دوم به بازی امده بود با برخورد شدید پای روسی به صورت، گیجگاه و چشم چپ اش شدیدا احساس ناراحتی کرد و به زمین افتاد و پزشکان و همه تیم یووه به بالای سر او امدند و در حالی که خون زیادی از صورت الکس جاری بود و شدیدا احساس درد می کرد زمین بازی با برانکارد ترک کرد.

این مسئله نگرانی حاضرین و مجموعه بیانکونری را موجب شد و انتقال او به بیمارستان نشان داد که شرایط عادی نیست. الکس بلافاصله پس از انتقال به بیمارستان تحت درمان قرار گرفت و ابتدا دو بخیه برای پیشگیری بیشتر
    از خون ریزی روی صورت و گوشه چشم چپ الکس زده شد اما پزشکان نگران ضربه ای که به سر او و به گیجگاه وی وارد شده بود، بودند.

خوشبختانه الکس حافظه خود را از دست نداده بود و همه را می شناخت اما کمی گیج به نظر می رسید. دکتر مارکو فرانکالویری، در کنار کادر پزشکی وضعیت الکس را بررسی کردند.

پس از اتمام بازی الکس در رختکن حاضر شد اما برای درمان به مرکز درمانی منتقل شد و هشت بخیه دیگر به صورت او زده شد تا خونریزی قطع شود.

پروفسور فرانک بنک خواستار حضور الکس در کلینیک فروناکا شد و اسکن جمجمه وی به عمل امد که پاسخ ان خوشبختانه نگرانی را از جامعه بیانکونری خارج کرد. اما به دلیل زخم عمیقی که در سمت چپ صورت الکس ایجاد شده و بخیه های ان بخشی از معاینات به روز آینده موکول شد .

طبق اعلام مسولین یوونتوس و این دکتر حال الکس در حال حاضر خوب است اما برای بررسی و تحت درمان بودن امشب در کلینک ویژه یوونتوس می ماند تا صبح فردا رادیوگرافی از سر وی انجام شود.

به گفته کادر پزشکی، ضربه ای که به گیجگاه وی زده شده شدید بود و طی روزهای اینده کاپیتان باید تحت درمان و برنامه های پزشکی باشد تا خطری وی را تهدید نکند.

همه تیفوسی ها در کنار یوونتوس بی صبرانه منتظر بازگشت زودهنگام کاپیتان دوست داشتنی شان هستد و مطمئنا هواداران ایرانی نیز همانند سایر بیانکونری های دنیا در کنار الکس در این لحظات هستند و منتظر بازگشتش.

14. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

شفاف و بدون اضطراب بازی می کنیم

13 آذر 1390
    از داشتن چنین تیم و چنین بازیکنانی به خود می بالد، بی تردید می داند که اگر چنین گروهی در اختیارش نبود نمی توانست چنین پیش رود. همان طور که تیم به او نیاز داشت، او نیز به چنین تیمی نیاز داشت و حالا این دو در کنار یکدیگر همان یوونتوسی را تشکیل دادند که به گذشته اش نزدیک و نزدیک تر می شود.

انتونیو کونته، مربی ای که از نتایج این فصل ابراز رضایت می کند با تشکر از شاگردانش در کنفرانس خبری پس از بازی شرکت کرد و خوشحالی خود را از نمایش تیمش ابراز داشت و البته تاسف خود را از اسیبی که برای کاپیتان تیم روی داد.

" این نتیجه نشان و نتیجه ذهنیتی ست که وجود دارد. ما به هر روشی بازی می کنیم تا به گل برسیم و خوشحالیم که بدون اضطراب و نگرانی تا اخرین دقیقه پیش می رویم و دست از نتیجه و مبارزه برنمی داریم. من به شاگردانم گفتم که نباید گرفتار خشونت و بازی عصبی و بسته حریف شویم. من دیدم که تیمم 70 درصد بازی را در دست داشت و 21 شوت به سمت دروازه حریف زد، ما واقعا خوب بودیم و برتری خود را تا پایان حفظ کردیم. این تیم روز به روز رشد می کند و به رشد و پیشرفت خود ادامه می دهد. "

از وی در خصوص غیبت پیرلو سوال می کنند " می دانستیم که پیرلو نیست، او بازیکن مهمی مثل دل پیرو و بوفون است، بازیکنانی که بیش از همه به عنوان نماینده تیم معرفی می شوند و بسیار تاثیرگذارند. برای من کمی شبیه عصای دست در لحظات ویژه بود. "

اما اسیب دل پیرو و تعویض اجباری الکس " متاسفم برای او، با روحیه و ذهنیت بسیار خوبی به میدان رفت. دل پیرو برای من در این بازی بسته یک راه حل بود.متاسفم، خیلی خوب هم شروع کرد. اله همیشه یک کارت ویژه و مفید برای ماست. "

کونته در خصوص خصوصیات خودش نیز گفت : من یک مربی تشنه پیروزی ام. من پایه ای و اساسی کار می کنم. تشنگی من برای پیروزی بی پایان است. "

اما بازی آینده این تیم در سری A برابر رم برگزار خواهد شد و نظر کونته درباره این مصاف سخت " اول باید در کوپا به مصاف بولونیا رویم، رقابتی که تاکنون در این فصل انجام ندادیم. می خواهیم از این مرحله صعود کنیم. اما رم، یک تیم خوب با مربی بزرگ که بازی شان را دوست دارم. "

16. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

حس می کنم جز ضروری تیم هستم و این بهترین حس است

13 آذر 1390
    زننده گل دوم بیانکونری که از روی نقطه پنالتی دروازه چزنا را باز کرد تا بیانکونری با خیالی اسوده تر منتظر اتمام بازی باشد. ارتورو ویدال که هفته سختی را به دلایل مشکل خانوادگی که برای خانواده او در شیلی روی داده، سپری کرده بود به دستور انتونیو کونته، مربی یووه پشت ضربه پنالتی ایستاد و با ضربه ای دیدنی دومین گل بیانکونری را برابر چزنا رقم زد.

این مهره شیلیایی در گفت و گوی پس از بازی تاکید کرد که این پیروزی بسیار مهم بود " برای سه امتیاز و این پیروزی که بازی سختی بود بسیار خوشحالم. حالا بار دیگر در صدر هستیم و خوشحالیم که این نمایش و این نتیجه را به دست اوردیم. نمی دانم چطور بازی کردم اما باید تاکید کنم که بازی برابر این تیم که این طور بسته بازی می کند دشوار است و واقعا از این نتیجه خوشحالیم. "

از وی در خصوص حضورش در یووه سوال می کنند " ما یک گروه و یک تیم هماهنگ هستیم که به دنبال نتیجه و پیروزی هستیم. در این تیم همه می دانند که مفید هستند. من خودم را در این تیم جزی ضروریی از تیم می بینم و هرگز نمی توانم بهتر از این را پیدا کنم. "

18. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیرلو تنها محروم یوونتوس

کلودیو مارکیزیو به ترکیب یوونتوس برای دیدار مقابل چزه نا بازگشت اما اندره ا پیرلو دیگر مرد میانی یووه به دلیل محرومیت نمی تواند یوونتوس را در این دیدار همراهی کند.

بانوی پیر یک شنبه بعد از ظهر به مصاف چزه نا خواهد رفت و پیرلو تنها محروم یووه در این دیدار می باشد. در ادامه اسامی کامل بازیکنان یوونتوس را خواهیم داشت.

بوفون - کیه لینی - پاتزینتزا - په په - مارکیزیو - دل پیرو - ده چلیه - منینگر - ووچینیچ - بارتزالی - الیا - کوالیارلا - بونوچی - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کراسیچ - استیگاریبیا - استوراری - متری - مارونه

20. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به پسرانم افتخار مي كنم

وزشگاه مخوف «سن پائولو» در شبي ديدني ميزبان مصاف ناپولي و يوونتوس،يكي از حساس ترين و مهم ترين ديدارهاي ايتاليا بود. اين دو تيم در شرايطي كه چشم ايتاليا به اين مصاف بود به ديدار هم رفتند و در يك بازي پربرخورد و پرگل به تساوي سه بر سه رسيدند. بازي در حالي آغاز شد كه پيش از رسيدن دو تيم به ورزشگاه در يك كيلومتري ورزشگاه اتوبوس حامل بازيكنان يوونتوس با حمله گروهي از هواداران ناپولي مواجه شد كه با سنگ به اتوبوس يوونتوس حمله كردند و موجب شكسته شدن شيشه هاي جلو اتوبوس شدند اما به بازيكنان اين تيم آسيبي نرسيد.

انتونيو كونته، مربي يوونتوس كه توانست از «سن پائولو» با يك امتياز به خانه برگردد از داشتن اين بازيكنان احساس غرور كرد: احترام بسيار زيادي براي اين گروه قائلم كه از صميم قلب بازي مي كنند. به اين گروه افتخار مي كنم، گروهي كه توانست به خوبي در جو ناپولي نتيجه از دست رفته را بازيابد."

كونته به نمايش ميركو در نيمه دوم اشاره مي كند" ميكرو يكي از بهترين هاي ما در اين بازي بود به وي‍ژه در نيمه دوم كه توانست عملكرد تيم را بالا ببرد. خيلي خوشحالم زيرا كيفيت و تكنيك تيمم بسيار خوب است و انگيزه و مبارزه بازيكنانم ديدني ست. حالا با نمايش هاي خوبي كه ارائه مي دهيم پيش مي رويم و اين بسيار لذت بخش است"

اما رسيدن به گل " زماني كه فرصت براي گلزني خلق مي شود بايد گل زد اما هميشه گل نمي شود، بازي فوتبال پلي استيشن نيست و ما بايد به مسائل واقعي برخورد كنيم. بايد اشتباهات مان را جبران كنيم و به فكر ترميم باشيم. "

22. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

صفحه 56 از 83 نخستنخست ... 646545556575866 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)