داداش خدا بیامرزتش !!! هر چی خاک اونه بشه عمر شما !!!
داداش اینکه گریه نداره دیگه اون رفت و راحت شد چون واقعا سخته با این وضع زندگی کردن
زن دایی خودم سکته کرده بود بعدش هم تصادف کرده بود نمیتونست حرف بزنه بعدشم قند هم که داشت که زده بود بالا موجب سکته شده بود و از همه بدتر زخم بستر هم گرفته بود در کل یه جا نشین شده بود و افتاده بود تو خونه
چه بهتر که هر چه زودتر دار فانی رو وداع گفت و راحت شد و از دنیا رفت واقعا سخته داداش ...
مرگی خوبه که راحت باشه ... مثه کی ؟ مثله پدر بزرگ و مادر بزرگ خودم که یه شب تا قبلی که مادر بزرگم فوت بشه مادرم خواب میبنه مامانش به رحمت خدا میره از یه هفته قبلش مامانم مینشست اشک میریخت
میگفتم مامان چته ؟ میگفت مامان بزرگت میمره میگفتم هنوز که چیزی نشده میگفت من میدونم خواب دیدم ...
بعد از سه چهار روز که شد مامانم رفت خونشون که سرشون بزنه بعدم شب که شد به داییم گفت که صبح بره یه سری به مامان بزرگم بزنه خلاصه صبح که میره میبینه که دیگه از سر جاش بلند نشده و راحت مرده
این مرگ با عزته که هر کسی ارزوشو داره ... این هم اضافه کنم تا قبلی اینکه فوت بشه هیچ مشکلی نداشته ...
دقیقا بعد از این حادثه یه چند ماه بعد یکی دیگه از اعضای فامیل خواب میبینه که پدر بزرگ تو سالگرد مادر یزرگم به رحمت خدا میره که همینطور هم میشه و چند روز بعده سالگرد مادر بزرگم شب میخوابه و صبح بلند نمیشه دقیقا عین هم فوت میشن![]()
اینا مرگ های راحت و بی دردسره اما یه مرگی هم هست که خیلی داغ رو دل ادم میذارهیمی مرگ پسر داییم که با موتور با رفیقاش میرن تفریح بعد که همه نشستن میبینن که هنودنه و نمک یادشون میره بخرن
خلاصه پسر داییم میره بگیره هر چی رفیقاش میگن بهش که ما میریم ولی قبول نمیکنه بعدش هر چی بهش میگن موتورت ترمز نداره بیا با حداقل با موتور ما برو ولی بازم قبول نمیکنه میگه موتور خودم مشکلی نداره
خلاصه با یکی از رفیقاش سوار میشن که برن چشمتون روز بد نبینه دور از جون شما با یه تک یا همون بنز های باربری تصادف میکنه و جوون مرگ میشه این نوع مرگ ها بد به روز ادم میارن ...
بعدشم نتیجش این شد که یه طبق براش بذارن و نوار دشتی که میخونه : اجل جونوم اجل جلاد جونوم وووووووی اجل جونوم نگیر که مو جوونم جوونم جوونم
ادم داغون میشه ناکام از دنیا بره
خلاصه بهتون بگم که ما ایرانی ها مرده پرست هستیم تا موقعی که هستن قدرشون رو نمیدونیم همین که میرن میگیم که خدا بیامرزتش ادم خوبی بود و براش قران میخونیم ...