Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 113 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میثم بائو

بائو: دوست ندارم به خودم و استقلال استرس بدهم

آخرين تصويرى كه هواداران استقلال از ميثم بائو در ذهن دارند، پاس گل او در بازى با ذوب آهن بود كه زمينه ساز پيروزى آبى پوشان مقابل حريف اصفهانى شد.بائو بعد از آن بازى ديگر توسط قلعه نويى به بازى گرفته نشد و پس از مدت ها در بازى دوشنبه استقلال مقابل ابومسلم به ميدان رفت. او همچنان ترجيح مى دهد در اين خصوص حرف نزد، بائو به گل مى گويد: من عجله اى براى بازى كردن ندارم و امسال خيلى فرصت دارم كه براى استقلال بازى كنم. از طرفى امير قلعه نويى هم به دنبال شناخت تركيب اصلى است و فكر مى كنم تا يكى دو هفته آينده تركيب ثابت تيمش را پيدا خواهد كرد.
    او در پاسخ به اين سوال كه بهتر نيست انگيزه بيشترى داشته باشى و اينقدر نگويى كه به اندازه كافى فرصت دارم خاطرنشان مى كند: باور كنيد من تلاش مى كنم و بى خيال نيستم. در اردوى تركيه شرايط خوبى داشتم و در بازى اول هم فيكس بودم. من نياز به زمان داشتم تا بعد از بازى اول باز هم به ميدان بروم تا در شرايط مسابقه قرار بگيرم ولى اين طور نشد. من منتظر يك فرصت هستم تا دوباره خودم را نشان دهم و هيچ بازيكنى از نيمكت نشينى خوشحال نمى شود.او در پاسخ به اين سوال كه چرا اهل حاشيه و اعتراض نيستى تاكيد مى كند: من دوست ندارم به خودم و تيم استرس بدهم و معتقدم مفيد بازى كردن بهتر از بازى كردن است. حدود ۴۰ بازى ديگر باقى مانده و مى توانم خودم را ثابت كنم، در ضمن من هيچ وقت نمى توانم به قلعه نويى بگويم مرا بازى بده يا اينكه بگويم چرا نيمكت نشين هستم.بائو در مورد انتقادهايى كه از جواد نكونام مى شود مى گويد: جواد بازيكن بزرگى است و درست نيست كه از او انتقاد كنيم. او شش، هفت سال در اروپا بوده و حالا نياز به زمان دارد تا خودش را با شرايط فوتبال ايران وفق دهد. هافبك استقلال تيمش را از حالا قهرمان ليگ مى داند و در اين خصوص با قاطعيت مى گويد: قهرمان مى شويم، يك درصد هم شك نكنيد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میرشاد ماجدی

قلعه نويى آنقدر حرفه اى است كه به قوانين احترام بگذارد

ماجدى: اگر رويانيان پرينت تلفن دارد پس چرا جنگ راه انداخته است؟!

ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مگر پرسپوليسى ها نمى گويند پرينت موبايل بازيكنانشان را دارند پس چرا جنگ به راه انداخته اند؟
    او اظهارداشت: تمرينات استقلال به خوبى دنبال مى شود و بازيكنان دارند خودشان را براى ديدار با راه آهن آماده مى كنند.وى در خصوص وضعيت مصدومان استقلال افزود: طبق گفته پزشكان باشگاه و دكتر نوروزى اكبرپور و ميداودى به ديدار مقابل راه آهن مى رسند. پزشكان باشگاه شبانه روزى تلاش مى كنند تا مصدومان را مداوا كنند.ماجدى درباره ادعاى باشگاه پرسپوليس مبنى بر مذاكره استقلال با حميدرضا على عسكر گفت: من مى توانم با قاطعيت درباره كادر فنى استقلال صحبت كنم و بگويم از طرف باشگاه استقلال هيچ مذاكره اى با بازيكنان پرسپوليس نشده است.وى ادامه داد: مگر رويانيان نمى گويد پرينت موبايل بازيكنان تيمش را دارد پس ديگر چرا جنگ و دعوا به راه انداخته است؟ قلعه نويى آنقدر حرفه اى است كه به تمام قوانين حرفه اى فوتبال احترام مى گذارد و به قوانين جوانمردانه فوتبال احترام مى گذارد. امكان ندارد بازيكنى در تيمى باشد و قلعه نويى بخواهد با وى مذاكره كند. من قاطعانه مى گويم استقلال مذاكره اى با بازيكنان پرسپوليس نداشته است.او درباره ديدار تيم ملى ايران و اردن اظهار كرد: مهم ترين معضلى كه به عنوان يك كارشناس مى توانم بيان كنم اين است كه احساس مى كنم هنوز يازده نفر اصلى تيم ملى در اين همه مسابقاتى كه پشت سر گذاشتيم، شناخته نشده است. تيم ملى ما با تركيبى كامل در كنار هم مدت هاست كه كار مى كند اما هنوز اين تيم در مرحله آزمون و خطاست. در بازى برابر اردن هم به دليل اينكه حفظ توپ زيادى نداشتيم و تعداد پاس هايمان كم بود سرعت بازى و انتقال توپ از دفاع به حمله و برعكس پايين آمده بود. ماجدى ادامه داد: مقابل اردن در بعضى نقاط مثبت عمل كرديم كه بيشتر به خلاقيت فردى بازيكنانى مانند خلعتبرى برمى گشت. فكر مى كنم همه كارشناسان آرزو دارند كه فوتبال ايران به جام جهانى صعود كند و براى همين است كه كى روش به ايران آمده است اما او هم همان روش قديم مربيان قبلى را پى گرفته است، ضمن اينكه در گذشته در زمان مربيگرى افرادى مانند قلعه نويى تعداد پاس ها و سرعت بازى تيم ملى بيشتر از اين بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

می‌گفتند من سنتی‌‌ام حالا علم را هم نمی‌پذیرند

انتقاد می‌کنند تا عکس‌شان چاپ شود

خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال با اشاره به انتقادات از هاشم بیک‌زاده گفت: برخی قبلا می‌گفتند من سنتی‌ام اما حالا علم را هم نمی‌پذیرند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از پایان تمرین روز گذشته استقلال در خصوص آخرین شرایط تیمش قبل از بازی با راه آهن، دیدار تیم ملی مقابل اردن، مشکلات مالی آبی‌پوشان و تغییر در هیئت مدیره باشگاه استقلال صحبت هایی را انجام داد که در زیر می خوانید:

* در خصوص آخرین شرایط تیمتان صحبت کنید.
    تیم ما در حال حاضر شامل سه بخش است. بخشی در تیم ملی هستند، بخشی مصدومند و بخشی دیگر هم با ما تمرین می کنند اما با این وجود شرایط تیم ما خوب است. تیم از نظر روحی و روانی شرایط بهتری پیدا می کند، فقط امیدوارم هر چه زودتر مشکلات مالی حل شود که بچه ها با تمرکز بیشتری به کارشان ادامه دهند. من به آینده این تیم خیلی خوشبین هستم چون فوتبال با ما صحبت می کند و به لطف خدا شرایط ما بهتر می شود و به استقلالی که مد نظر همه است تبدیل خواهیم شد.

* بعد از بازی با پرسپولیس گفتید حالا به قهرمانی استقلال امیدوارتر شده اید. چه مساله ای باعث شد چنین صحبتی کنید؟
    ما هم فوتبال را دیدیم و هم سیستم آنالیزی که جوانان ایرانی خوب و با سواد طراحی کردند که به ما اطلاعات خوبی داد. من به گفته خودم اعتقاد دارم و هم در آسیا و هم در لیگ برتر روزهای بسیار خوبی خواهیم داشت.

* شما به لحاظ فنی به تیمتان امیدوارید، ولی با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنید. چقدر می توانید بازیکنان را در این شرایط حفظ کنید تا مشکلات به مجموعه تیمی ضربه نزند؟
    من باید مسئولیت فنی را به دوش بکشم و نباید در کار مدیریتی دخالت کنم. از زحمات نفرات قبلی هیئت مدیره تشکر می کنم اما اینگونه کار کردن سخت است. فتح الله زاده تنها است و نجف نژاد و امیدوار رضایی نیز تلاش می کنند مشکلات حل شود اما زمانی می توان گفت تلاش ها به ثمر رسیده که مشکلات حل شود.

من نمی دانم چگونه است، اما بازیکنان و مدیریت می گفتند سال گذشته در همین شرایط 4 میلیارد پرداختی داشتند و به هر بازیکن 200 تا 300 میلیون تومان پرداخت کرده بودند و تا نیم فصل بازیکنان با همان پیش پرداختی کارشان را پیش می بردند اما امسال شانس ما است که چنین شرایطی داریم. تصور می کردم من را به خاطر قابلیتم آورده اند اما بعدا متوجه شدم چون پول ندارند مرا آورده اند!

* راه حل چیست؟
    اگر اجازه می دادند فتح الله زاده مثل سال گذشته کار خودش را انجام می داد و بحث اسپانسر 10 و 20 میلیاردی را مطرح نمی کردند ما این مشکلات را نداشتیم.

* در این چند سال ندیدیم بازیکنان اینقدر سکوت و بدون دریافت پول اینگونه تمرین کنند و اعتراضی نداشته باشند اما تا چه زمانی این مشکلات ادامه دارد؟

همان روزهای ابتدایی گفتم این اولین برد ما است که بازیکنان بدون پول، تمرین و بازی کردند. در حال حاضر بدترین شرایط را تجربه می کنیم اما اگر شرایط بهتر و مطلوب شود همه چیز را به سود ما عوض خواهد کرد. مطمئن هستم فتح الله زاده و بقیه دوستان هیئت مدیره این شرایط را تغییر خواهند داد.

* عملکرد تیم ملی مقابل اردن باز هم با واکنش کارشناسان مواجه شد. شما تیم ملی را چطور دیدید؟
    من بازی تیم ملی را کامل ندیدم چون مسابقات وزنه برداری پارالمپیک را تماشا می کردم. جا دارد به سیامند رحمان و بقیه دوستان که مدال آوردند و زحمت کشیدند تبریک بگویم. در مورد تیم ملی باید بگویم هر چقدر هم تیم ملی بد بازی کرده باشد اگر انتقادی شود باید به گونه ای باشد که به تیم ملی کمک کند.

* اما تیم ملی واقعا خوب بازی نمی کند و شاید اگر مربی ایرانی بود انتقادات تندتر و بیشتر می شد...
    نظر من این است هر شخصی که مربی تیم ملی است، نام مقدس ایران را یدک می کشد و به خاطر همان کلمه مقدس باید به او کمک کنیم. باید انتقاد کنیم اما فضای انتقاد از خودش مهم تر است. نباید فضایی درست کنیم که تیم ملی از این شرایطی که دارد بدتر شود. هر تیم با فراز و نشیب روبرو می شود و کارشناسان هم نطرشان را گفته اند. امیدوارم در بازی با لبنان که حیاتی هم هست تیم ملی با کیفیت تر بازی کند.
    کی‌روش در بازی با اردن همه موجودی خود را بازی نداد. از هر بازیکن یک نیمه استفاده کرد و این تغییرات در بازی های دوستانه طبیعی است اما در بازی با لبنان نگاه متفاوت است. امیدوارم در آن بازی نتیجه خوبی بگیریم اما باید نکته ای را بگویم.

* بفرمایید...

خیلی ها هستند که می خواهند فقط در روزنامه حرفی بزنند، شاید در رابطه با موقعیتشان کسی با آنها مصاحبه نکند ولی انتقاد می کنند که از این طریق مطرح شوند. من گفتم فضای انتقاد از خودش مهم تر است، بیایند انتقاد کنند و نطر تاثیرگذار بدهند ولی اگر بخواهند فقط خودشان را مطرح کنند چه کمکی به تیم ملی خواهد کرد؟

متاسفانه برخی ها انتقاد می کنند که فقط مصاحبه هایشان چاپ شود. برخی هم می خواهند یک جمله از آنها چاپ شود. خبرنگاران بروند در خصوص عملکرد خود این آقایان هم با آنها مصاحبه کنند. اینکه به خاطر یک عکس در روزنامه خودمان را مطرح کنیم کمکی به تیم ملی نمی کند. اگر تیم ملی بد بازی کرد انتقاد کنیم اما فضا را طوری پیش ببریم که باعث کمک شود نه ضرر. اگر من حرفی بزنم که تیم ملی از این شرایط وارد شرایط بدتری شود به مملکت ضرر زده ام. کی‌روش در نهایت از این مملکت می رود اما باید به او کمک و در فضایی دوستانه همه چیز را حل کنیم. اگر من بیایم و علیه کی‌روش مصاحبه کنم و عکسم را چاپ کنند همه چیز درست می شود؟ این مسائل کارشناسی به نفع فوتبال ما نیست بود. البته از خیلی از کارشناسان هم تشکر می کنم که محترمانه انتقاد می کنند و صحبت هایشان هم به تیم ملی خیلی کمک می کند.

* با وجود این شرایط از فاصله زیاد بازی هایتان و تعطیلی مسابقات گله ندارید؟

با همه این شرایط باید کمک کنیم. اینکه من مدام بهانه بگیرم که مسابقات تعطیل شد درست نیست. همین الان تیم ما سه قسمت شده و شرایط ما واقعا سخت است اما اینکه کی‌روش و دیگران را مقصر بدانم درست نیست. ما هم باید تلاش کنیم و نباید کمبودهای خود را به گردن تیم ملی بیندازیم و باید طوری عمل کنیم که از شرایط موجود از این بهتر شویم.

* ظاهرا جانواریو هم آسیب دیده است؟
    این بازیکن کمی آسیب دیده و تیم پزشکی ما هم تشخیص داد تنها 30 دقیقه تمرین کند.

* در مورد بیک‌زاده و انتقاداتی که به شما در مورد استفاده از این بازیکن وارد می شود چه صحبتی دارید؟
    من به حرف دیگران زیاد توجه نمی کنم. ما بازیکنی را بازی می دهیم که به افکار تاکتیکی مان بخورد. علاوه بر آن به آمار هم نگاه می کنیم. من به قلم های فروخته شده کاری ندارم اما از آنهایی که دلشان برای این فوتبال می سوزد می خواهم بیایند و این آمارها را ببینند. قلم مثل نوامیس انسان می ماند و باید از آن مراقبت کرد. سیستم آنالیز ما اینجا فعال است و از شما می خواهم بیایید عملکرد هر بازیکنی که خواستید را ببینید. شما آمار بیک زاده در بازی با پرسپولیس را ببینید. این را من نمی گویم، علم می گوید. پرکارترین بازیکن ما مقابل پرسپولیس هاشم بیک زاده بود. این مسائل جریانی است علیه نکونام و بیک زاده.

* چه جریانی؟
    یکسری مخالف استقلال هستند و برخی ها هم که شاید استقلالی هم باشند جریانی می سازند که بیک زاده و نکونام را به هم بریزند وگرنه آمار چیز دیگری می گوید. جالب است آنالیزورهای ما که داخل ورزشگاه بودند می گفتند دیدیم برخی ها علیه بیک زاده جوسازی می کنند و ما هم دقت بیشتری روی این بازیکن کردیم و دیدیم بیک زاده جزو بهترین ها است. آقایان علم را قبول ندارند. قبلا می گفتند قلعه نویی سنتی است و حالا علم را هم نمی پذیرند، همان آقایانی که قلمشان را فروخته اند، کی‌روش را که قبول دارند، جالب است حالا که کی‌روش بیک زاده را دعوت کرده مربی تیم ملی را هم دیگر قبول ندارند. پس معلوم است که اینها جریان سازی است. ما هم نباید به این مسائل توجه کنیم.

قلم هایی برای ما ارزش دارد و مهم است که به خاطر ایران و به خاطر پیشرفت زحمت می کشند. باز هم خواهش می کنم آنهایی که قلمشان برای خدا روی کاغذ می رود به اینجا بیایند و میهمان ما باشند. آمار را به آنها نشان می دهیم. هر تعداد خبرنگار به اینجا آمد ما پذیرایی می کنیم و سیستم جدید آنالیزمان را به همه آنها نشان می دهیم.

* بگذریم. چقدر با آن استقلال ایده آل خودتان فاصله دارید و در کدام نقاط ضعف می بینید؟

ما دو مشکل داریم؛ اول اینکه سرعت تیمی ما پایین است و دیگری هم این است که کم ایجاد موقعیت‌ می کنیم. این دو مشکل حل شود تیم کاملی خواهیم شد.

* بازیکنی از جمع شما جدا نمی شود؟

تا نیم فصل قطعا بازیکنی جدا نمی شود بعد از
    آن باید ببینیم شرایط چگونه می شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امیر قلعه نوعی

مى خواهند تيم ما را به هم بريزند

قلعه نويى:بعضى ها انتقاد مى كنند تا عكسشان چاپ شود

امير قلعه نويى پس از پايان تمرين روز جمعه استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش قبل از بازى با راه آهن، ديدار تيم ملى مقابل اردن، مشكلات مالى آبى پوشان و تغيير در هيأت مديره باشگاه استقلال صحبت هايى را انجام داد كه در زير
    مى خوانيد:
    • در خصوص آخرين شرايط تيمتان صحبت كنيد.
    -تيم ما در حال حاضر شامل سه بخش است. بخشى در تيم ملى هستند، بخشى مصدومند و بخشى ديگر هم با ما تمرين مى كنند اما با اين وجود شرايط تيم ما خوب است. تيم از نظر روحى و روانى شرايط بهترى پيدا مى كند، فقط اميدوارم هر چه زودتر مشكلات مالى حل شود كه بچه ها با تمركز بيشترى به كارشان ادامه دهند. من به آينده اين تيم خيلى خوشبين هستم چون فوتبال با ما صحبت مى كند و به لطف خدا شرايط ما بهتر مى شود و به استقلالى كه مد نظر همه است تبديل خواهيم شد.
    • شما به لحاظ فنى به تيمتان اميدواريد، ولى با مشكلات مالى دست و پنجه نرم مى كنيد. چقدر مى توانيد بازيكنان را در اين شرايط حفظ كنيد تا مشكلات به مجموعه تيمى ضربه نزند؟
    -من بايد مسئوليت فنى را به دوش بكشم و نبايد در كار مديريتى دخالت كنم. از زحمات نفرات قبلى هيأت مديره تشكرمى كنم اما اينگونه كار كردن سخت است. فتح الله زاده تنها است و نجف نژاد و اميدوار رضايى نيز تلاش مى كنند مشكلات حل شود اما زمانى مى توان گفت تلاش ها به ثمر رسيده كه مشكلات حل شود.من نمى دانم چگونه است اما بازيكنان و مديريت مى گفتند سال گذشته در همين شرايط ۴ ميليارد پرداختى داشتند و به هر بازيكن ۲۰۰ تا ۳۰۰ ميليون تومان پرداخت كرده بودند و تا نيم فصل بازيكنان با همان پيش پرداختى كارشان را پيش مى بردند اما امسال شانس ما است كه چنين شرايطى داريم. تصور مى كردم من را به خاطر قابليتم آورده اند اما بعدا متوجه شدم چون پول ندارند مرا آورده اند!
    • راه حل چيست؟
    -اگر اجازه مى دادند فتح الله زاده مثل سال گذشته كار خودش را انجام مى داد و بحث اسپانسر ۱۰ و ۲۰ ميلياردى را مطرح نمى كردند ما اين مشكلات را نداشتيم.
    • در اين چند سال نديديم بازيكنان اينقدر سكوت كنند و بدون دريافت پول اينگونه تمرين كنند و اعتراضى نداشته باشند اما تا چه زمانى اين مشكلات ادامه دارد؟
    -همان روزهاى ابتدايى گفتم اين اولين برد ما است كه بازيكنان بدون پول، تمرين و بازى كردند. در حال حاضر بدترين شرايط را تجربه مى كنيم اما اگر شرايط بهتر و مطلوب شود همه چيز را به سود ما عوض خواهد كرد. مطمئن هستم فتح الله زاده و بقيه دوستان هيأت مديره اين شرايط را تغيير خواهند داد.
    • عملكرد تيم ملى مقابل اردن باز هم با واكنش كارشناسان مواجه شد. شما تيم ملى را چطور ديديد؟
    -من بازى تيم ملى را كامل نديدم چون مسابقات وزنه بردارى پارالمپيك را تماشا
    مى كردم. جا دارد به سيامند رحمان و بقيه دوستان كه مدال آوردند و زحمت كشيدند تبريك بگويم. در مورد تيم ملى بايد بگويم هر چقدر هم تيم ملى بد بازى كرده باشد اگر انتقادى شود بايد به گونه اى باشد كه به تيم ملى كمك كند.
    • اما تيم ملى واقعا خوب بازى نمى كند و شايد اگر مربى ايرانى بود انتقادات تندتر و بيشتر مى شد.
    -نظر من اين است هر شخصى كه مربى تيم ملى است، نام مقدس ايران را يدك مى كشد و به خاطر همان كلمه مقدس بايد به او كمك كنيم. بايد انتقاد كنيم اما فضاى انتقاد از خودش مهم تر است. نبايد فضايى درست كنيم كه تيم ملى از اين شرايطى كه دارد بدتر شود. هر تيم با فراز و نشيب روبه رو مى شود و كارشناسان هم نطرشان را گفته اند. اميدوارم در بازى با لبنان كه حياتى هم هست تيم ملى با كيفيت تر بازى كند.كى روش در بازى با اردن همه موجودى خود را بازى نداد. از هر بازيكن يك نيمه استفاده كرد و اين تغييرات در بازى هاى دوستانه طبيعى است اما در بازى با لبنان نگاه متفاوت است. اميدوارم در آن بازى نتيجه خوبى بگيريم اما بايد نكته اى را بگويم.

• بفرماييد.

-خيلى ها هستند كه مى خواهند فقط در روزنامه حرفى بزنند، شايد در رابطه با موقعيتشان كسى با آنها مصاحبه نكند اما انتقاد مى كنند كه از اين طريق مطرح شوند. من گفتم فضاى انتقاد از خودش مهم تر است، بيايند انتقاد كنند و نظر تاثيرگذار بدهند اما اگر بخواهند فقط خودشان را مطرح كنند چه كمكى به تيم ملى خواهد كرد؟متاسفانه برخى ها انتقاد مى كنند كه فقط مصاحبه هايشان چاپ شود. برخى هم مى خواهند يك جمله از آنها چاپ شود. خبرنگاران بروند در خصوص عملكرد خود اين آقايان هم با آنها مصاحبه كنند. اينكه به خاطر يك عكس در روزنامه خودمان را مطرح كنيم كمكى به تيم ملى نمى كند. اگر تيم ملى بد بازى كرد انتقاد كنيم اما فضا را طورى پيش ببريم كه باعث كمك شود نه ضرر. اگر من حرفى بزنم كه تيم ملى از اين شرايط وارد شرايط بدترى شود به مملكت ضرر زده ام. كى روش در نهايت از اين مملكت مى رود اما بايد به او كمك و در فضايى دوستانه همه چيز را حل كنيم. اگر من بيايم و عليه كى روش مصاحبه كنم و عكسم را چاپ كنند همه چيز درست
    مى شود؟ اين مسائل كارشناسى به نفع فوتبال ما نيست بود البته از خيلى از كارشناسان هم تشكر مى كنم كه محترمانه انتقاد مى كنند و صحبت هايشان هم به تيم ملى خيلى كمك مى كند.

• با وجود اين شرايط از فاصله زياد بازى هايتان و تعطيلى مسابقات گله نداريد؟

-با همه اين شرايط بايد كمك كنيم. اينكه من مدام بهانه بگيرم كه مسابقات تعطيل شد درست نيست. همين الان تيم ما ۳ قسمت شده و شرايط ما واقعا سخت است اما اينكه كى روش و ديگران را مقصر بدانم درست نيست. ما هم بايد تلاش كنيم و نبايد كمبودهاى خود را به گردن تيم ملى بيندازيم و بايد طورى عمل كنيم كه از شرايط موجود از اين بهتر شويم.

• ظاهراً جانواريو هم آسيب ديده است؟

- اين بازيكن كمى آسيب ديده و تيم پزشكى ما هم تشخيص داد تنها ۳۰ دقيقه تمرين كند.

• در مورد بيك زاده و انتقاداتى كه به شما در مورد استفاده از اين بازيكن وارد مى شود چه صحبتى داريد؟

-من به حرف ديگران زياد توجه
    نمى كنم. ما بازيكنى را بازى مى دهيم كه به افكار تاكتيكى مان بخورد. علاوه بر آن به آمار هم نگاه مى كنيم. من به قلم هاى فروخته شده كارى ندارم اما از آنهايى كه دلشان براى اين فوتبال مى سوزد مى خواهم بيايند و اين آمارها را ببينند. قلم مثل نواميس انسان مى ماند و بايد از آن مراقبت كرد. سيستم آناليز ما اينجا فعال است و از شما مى خواهم بياييد عملكرد هر بازيكنى كه خواستيد را ببينيد. شما آمار بيك زاده در بازى با پرسپوليس را ببينيد. اين را من نمى گويم، علم مى گويد. پركارترين بازيكن ما مقابل پرسپوليس هاشم بيك زاده بود. اين مسائل جريانى است عليه نكونام و بيك زاده.

• چه جريانى؟

-يكسرى مخالف استقلال هستند و برخى ها هم كه شايد استقلالى هم باشند جريانى مى سازند كه بيك زاده و نكونام را به هم بريزند وگرنه آمار چيز ديگرى مى گويد. جالب است آناليزورهاى ما كه داخل ورزشگاه بودند مى گفتند ديديم برخى ها عليه بيك زاده جوسازى مى كنند و ما هم دقت بيشترى روى اين بازيكن كرديم و ديديم بيك زاده جزو بهترين ها است. آقايان علم را قبول ندارند. قبلا مى گفتند قلعه نويى سنتى است و حالا علم را هم نمى پذيرند، همان آقايانى كه قلمشان را فروخته اند، كى روش را كه قبول دارند، جالب است حالا كه كى روش بيك زاده را دعوت كرده مربى تيم ملى را هم ديگر قبول ندارند. پس معلوم است كه اينها جريان سازى است. ما هم نبايد به اين مسائل توجه كنيم.
    قلم هايى براى ما ارزش دارد و مهم است كه به خاطر ايران و به خاطر پيشرفت زحمت مى كشند. باز هم خواهش مى كنم آنهايى كه قلمشان براى خدا روى كاغذ مى رود به اينجا بيايند و ميهمان ما باشند. آمار را به آنها نشان مى دهيم. هر تعداد خبرنگار به اينجا آمد ما پذيرايى مى كنيم و سيستم جديد آناليزمان را به همه آنها نشان مى دهيم.

• بگذريم. چقدر با آن استقلال ايده آل خودتان فاصله داريد و در كدام نقاط ضعف مى بينيد؟

-ما ۲ مشكل داريم؛ اول اينكه سرعت تيمى ما پايين است و ديگرى هم اين است كه كم ايجاد موقعيت مى كنيم. اين ۲ مشكل حل شود تيم كاملى خواهيم شد.

• بازيكنى از جمع شما جدا نمى شود؟

-تا نيم فصل قطعا بازيكنى جدا نمى شود بعد از آن بايد ببينيم شرايط چگونه مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

پورحيدرى: كميته فنى به خاطر مشكلات مالى و تعطيلات ليگ تشكيل نمى شود

مدير فنى تيم فوتبال استقلال مشكلات مالى و تعطيلات ليگ را علت تشكيل نشدن جلسات كميته فنى باشگاه مى داند.منصور پورحيدرى درباره وظيفه كميته فنى و علت برگزار نشدن جلسات اين كميته گفت: به دليل مشكلاتى كه براى استقلال وجود دارد و به خصوص اينكه هنوز در مسائل مالى مشكل داريم نتوانستيم اين جلسات را برگزار كنيم. چند بار هم خود قلعه نويى گفته بود كه چرا اين جلسات تشكيل نمى شود اما به دليل همين مشكلات و تعطيلات مداومى كه در ليگ ايجاد مى شود هنوز اين جلسات شكل نگرفته است. اگر كمى كارها روى غلطك بيفتد كميته هم كارهاى خود را پيگيرى مى كند.وى درباره برنامه هاى اين كميته گفت: برنامه ما اين است كه تمام تيم هاى فوتبال را زير نظر بگيريم و كارمان تنها معطوف به تيم بزرگسالان نيست بلكه تيم هاى پايه را هم زير نظر خواهيم گرفت.او همچنين درباره اعضاى هيات مديره استقلال و اضافه شدن دو عضو جديد گفت: به نجف نژاد كه به عنوان رييس هيات مديره انتخاب شده است و همچنين شهريارى و افشارزاده كه به تازگى به هيات مديره اضافه شدند تبريك مى گويم. فكر مى كنم تيمى كه در حال حاضر وجود دارد افرادى هستند كه سال ها در ورزش كار كردند و اميدوارم با همدلى بين اعضا و جلسه هايى كه برگزار مى كنند بتوانند براى استقلال برنامه ريزى مفصلى انجام دهند. در حال حاضر عمده ترين مشكل استقلال مسائل مالى است. تا زمانى كه اين مشكل حل نشود برنامه هاى ديگر تحت تاثير قرار خواهند گرفت.مدير فنى تيم هاى استقلال درباره اينكه آيا ممكن است باز هم بين اعضاى هيات مديره اختلاف نظر به وجود بيايد يا خير؟ گفت: اختلاف سليقه بايد وجود داشته باشد تا كار پيشرفت كند. مسأله عمده اى كه مى تواند كمك كننده باشد حل شدن مشكلات مالى است. اگر اين مسائل را بتوانند حل كنند، باشگاه راه خودش را پيدا مى كند. اما اگر اين مشكل حل نشود كارها سخت پيش مى رود. فكر مى كنم با همدلى كه وجود دارد اعضاى هيات مديره تا اندازه اى بتوانند مشكلات مالى را حل كنند و پس از آن مى توانند براى مسائل ديگر وقت بگذارند. به هر حال در صورت حل نشدن، مسائل مالى از نظر روحى، روانى روى تيم تاثيرگذار خواهد بود.او همچنين درباره بازيكنان خارجى استقلال و اينكه گفته مى شود يكى از آن ها از ليست خارج خواهد شد؟ گفت: بازيكنان خارجى فعلا در حال تمرين هستند و كار را دنبال مى كنند و قلعه نويى هم در جايى كه نياز باشد از آن ها استفاده مى كند. اگر بخواهيم بازيكنى را آزاد كنيم بايد تا نيم فصل صبر كنيم و ببينيم نظر قلعه نويى به عنوان مسئول فنى و فتح الله زاده به عنوان مسئول باشگاه چيست.پورحيدرى درباره آينده استقلال گفت: استقلال با اين بازيكنانى كه در اختيار دارد مى تواند تيم خوبى باشد، به شرط اين كه ليگ تداوم داشته باشد و تعطيلات كمتر شود تا كادر فنى به خواسته اش برسد و كارهايش را پيش ببرد اما تاكنون ۶ هفته از ليگ گذشته و دوبار تعطيل شده است طبيعى است كه با اين شرايط كار پيش نمى رود. از بابت توانمندى استقلال نگرانى وجود ندارد و تنها اين تعطيلات است كه روند كار را كند كرده است. اميدوارم از بيست و پنجم شهريور كه ليگ شروع مى شود ديگر تعطيلى نداشته باشيم تا اينكه كادر فنى بتواند به خواسته هايش برسد.پورحيدرى با اشاره به تيم ملى گفت: آرزو مى كنم با توجه به فشارى كه به خاطر تيم ملى روى باشگاه مى آيد تيم ملى بتواند نتيجه بگيرد و ۳ امتياز بازى با لبنان را كه براى ما بسيار مهم است و مى تواند ما را به ادامه راه براى صعود به جام جهانى اميدوار كند، به دست بياورد.پورحيدرى درباره اقدام ملى پوشان مبنى بر مصاحبه نكردن با رسانه ها گفت: من اين مسأله را تاييد نمى كنم اما فكر مى كنم اينكه فوتبال با ساير رشته ها مقايسه مى شود درست نيست. در تمام دنيا فوتبال شرايط خاص دارد و به خاطر علاقه مندى مردم و تجارتى كه در آن وجود دارد نمى توان آن را با ساير رشته ها مقايسه كرد. كشورهاى ديگر هم هستند كه در رشته هاى ديگر صاحب مقام هاى جهانى شده اند اما باز هم از نظر علاقه و مسائل اجتماعى فوتبال جايگاه ديگرى بين آن ها دارد. به جاى اينكه فوتبال را مقايسه كنيم بايد به ساير رشته ها بهاى بيشترى بدهيم و آن ها را تقويت كنيم. تا ۴ سال ديگر المپيكى نخواهيم داشت و در اين مدت فوتبال است كه بايد به مطبوعات و راديو و تلويزيون خوراك بدهد. ضمن اينكه مردم هم علاقه مند به پيگيرى اخبار فوتبال هستند. از طرفى اينكه مى گويند فوتباليست ها ميلياردى مى گيرند كجاست؟ بازيكنان استقلال ۴ ماه است كه يك ريال هم نگرفته اند و از فصل هاى قبل هم طلبكارند.وى در پاسخ به اين سوال كه با اين كار بازيكنان تيم ملى ضرر مى كنند يا رسانه ها گفت: همه از اين موضوع ضرر مى كنند و هيچ ترقى هم نمى كنند. اين طور كوبيدن غلط است. البته فوتبال ما هم در چند وقت اخير افت داشته است. زيرا برنامه ريزى خوبى نداريم و باشگاه ها روى تيم هاى پايه سرمايه گذارى نمى كنند اما در مجموع اين نوع قياس اشتباه است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه امین منوچهری

منوچهرى: همه بايد كمك كنند تا مشكل گلزنى حل شود

امين منوچهرى مهاجم تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد همه بازيكنان بايد براى حل مشكل گلزنى اين تيم تلاش كنند.او اظهارداشت: قطعا تعطيلى و وقفه در روند تيمها نمى تواند چندان مفيد باشد اما شرايط تيم ملى در ارجحيت قرار دارد و ما هم ناچار هستيم با اين وضعيت كنار بياييم.وى ادامه داد: درتعطيلات چند بازى تداركاتى انجام داديم تا از شرايط مسابقه دور نشويم. اميدوارم اين بازيها، بازيكنان را به هماهنگى لازم رسانده باشد و بتوانيم استارت محكمى براى شروع دوباره ليگ بزنيم.منوچهرى در خصوص مشكل گلزنى تيم استقلال گفت: قبول دارم كه خط حمله استقلال نتوانسته عملكرد خيلى خوبى داشته باشد اما اين موضوع فقط به مهاجمان تيم برنمى گردد. وقتى تيمى در حمله يا دفاع مشكل دارد بايد همه بازيكنان كمك كنند تا اين مشكل حل شود. فوتبال يك بازى گروهى است و اميدوارم با كمك همه بازيكنان بتوانيم مشكلات خط حمله را هم حل كنيم.وى در پايان خاطرنشان كرد: به نظر من استقلال به فرصت بيشترى نياز دارد تا به تيم ايده آل هواداران تبديل شود. استقلال پتانسيل بالايى دارد و مى تواند امسال به قهرمانى ليگ دست پيدا كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فابیو جان‌واریو

جان‌واریو: برای قهرمانی استقلال صبر کنید

قلعه‌نویی مرد میانه جدول نیست

خبرگزاری فارس: هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال گفت: شخصیت قلعه‌نویی تغییر نکرده، او مرد میانه جدول نیست و همواره دراندیشه قهرمانی است.

فابیو جان‌واریو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط تیم استقلال،وضعیت تیمش در لیگ برتر و مسائل مختلف صحبت هایی را انجام داد که در زیر می خوانید:

فارس: ظاهرا مصدوم شده ای؟

کمی از ناحیه زانو احساس درد می کنم اما اصلا به این مصدومیت نمی گویند. قرار است بعد از بازی امروز از فردا در کنار سایر بازیکنان تمرین کنم. دیروز هم خوب تمرین کردم و مشکلی ندارم.

فارس: پس برای بازی بعد مشکلی نداری؟

خوشبختانه هیچ مشکلی نیست.

فارس:از عملکرد استقلال در این هفته هایی که از لیگ گذشته راضی هستی؟

من هم مثل تمامی بازیکنان نمی توانم از نتایج بدست آمده ابراز رضایت کنم. ما تیم خوبی هستیم و بازیکنان بزرگی داریم. اسم باشگاه نشان می دهد که هوادارانش تنها از آنها فقط قهرمانی می خواهند.قبول دارم که خوب نتیجه نگرفته ایم اما هدفگذاری ما از ابتدا قهرمانی در لیگ بود و امیدوارم با آغاز دوباره بازی ها برای قهرمانی قدم برداریم.اما باید توضیحی بدهم.

فارس: بگو...

درست است که ما خوب نتیجه نگرفته ایم اما از هدفمان که دور نشده ایم.فصل طولانی خواهد بود و راه زیادی در پیش است. ما نمی خواهیم در میانه جدول رقابت کنیم و در این راه طولانی به صدر جدول می رسیم. برای قهرمانی یک موضوع خیلی مهم است و آن تمرکز است. ما نباید تمرکزمان را از دست بدهیم. بازیکنان بزرگ استقلال و حتی خودم باید توان بیشتری خرج کنیم و در این بین مربی بزرگی هم داریم که می تواند خیلی به ما کمک کند.

فارس: با این یارگیری توقع می رفت استقلال از هفته های ابتدایی صدرنشین باشد اما چرا این اتفاق نیفتاد؟

اگر دلیل این موضوع را می دانستم واقعا شرایط را تغییر می دادم.(می خندد). نظر من این است که تیم ما بازیکنان بزرگی جذب کرده و در بزرگ ترین تیم های
    دنیا وقتی چیدمان تیم ها عوض می شود زمان می برد تا بازیکنان با هم هماهنگ شوند. ما هم باید همین شرایط را تجربه کنیم و همه جوره هماهنگ شویم. من می توانم اسم تیم استقلال را تیم جدید بگذارم. شکل گیری تیم جدید با سرعت انجام نمی‌شود درست مثل خیلی از باشگاه های حرفه ای دنیا.
    هر چه زمان می گذرد بازیکنان بهتر می شوند و مربی هم بهتر می تواند از لحاظ تاکتیکی به تیم کمک کند. صبر و تحمل بهترین راهکار برای استقلال است و وقتی زمان گذشت می بینید که تیم خوبی خواهیم شد و فوتبالی زیبا به نمایش می گذاریم.

فارس: تو قبلا تجربه کار با قلعه نویی را داشتی. او چقدر نسبت به گذشته تغییر کرده است؟
    او مربی بزرگی است و تجارب زیادی دارد.چه در سطح باشگاهی و چه ملی. مهمتر از همه این است که او توانایی بازیکنانش را خیلی خوب می شناسد.

فارس: اما می گویند سرمربی استقلال نسبت به گذشته خیلی تغییر کرده؟

اگر می خواهید در مورد قلعه نویی قضاوت کنید به کارنامه او نگاه کنید. او در هر جایی حضور داشته به میانه جدول نگاه نمی کند و همیشه برای قهرمانی می جنگد. او بهترین ها را می خواهد و روی موفقیتش تاکید دارد. یک جمله را می توانم در مورد قلعه نویی بگویم و این است؛ او راه قهرمانی را خوب بلد است.

فارس: یعنی با این مشخصات او تغییری نکرده؟

اصلا. این را قویا می گویم، من مدت ها با او کار کردم و با خصوصیات او آشنایی دارم. قلعه نویی هرگز نسبت به گذشته تغیری نکرده است. او هنوز هم قهرمانی می خواهد و با همان شخصیت چند سال پیش به دنبال قهرمانی است.

فارس: خیلی ها به استقلال کهکشانی می گویند. به خصوص در خط هافبک، نطر تو چیست؟

در هر تیمی باید همه نقاط قوی باشد تا در موردش نظر داد. در تیم ما هم نقاط ضعف و قوت وجود داشت چون ما یک تیم هستیم. اما خط هافبک ما خوب کار کرده است.

فارس: غیبت جباری چقدر در تیم شما تاثیر دارد؟ اگر او بود استقلال بهتر نتیجه نمی گرفت؟

جباری در این چند سال تاثیر خود را نشان داده است. من باور دارم او بازیکن بزرگی است. جباری سالها در استقلال باری کرده و اگر به تیم برگردد خیلی به ما کمک می کند و مطمئنا نتایج خوبی می گیریم.

فارس: چرا در استقلال اینقدر بازیکنان مصدوم می شوند؟

من نمی توانم به این سوال جواب بدهم چون دلیلش را نمی دانم. واقعا تاکید و دوباره تاکید می کنم که دلیلش را نمی دانم.

فارس: این آسیب دیدگی ها ربطی به تمرینات بدنسازی پیش از فصل ندارد؟
    نه اینگونه نیست. فوتبال ورزشی درگیرانه است و هر لحظه ممکن است اتفاقی تلخ رخ دهد.مصدومیت جزو قانون نانوشته فوتبال است.

فارس: کمی به عقب برگردیم و در مورد دربی 75 صحبت کنیم. این بازی را چطور دیدی؟

ما اصلا نباید از عملکردی که داشته باشیم راضی باشیم. می خواستیم خوب بازی کنیم. در آن روز اصلا نمایشی از فوتبال ندیدیم و من از بازی راضی نیستم.توان واقعی استقلال به نمایش گذاشته نشد و هواداران هم راضی نشدند اما یک درس بزرگ از آن بازی گرفتیم که به آینده نگاه کنیم و باید تلاشمان را بیشتر کنیم.

فارس: اما بعد از دربی سرمربی استقلال گفت با این عملکرد به قهرمانی استقلال امیدوارتر شده است؟

من اعتراف کردم که خوب نبودیم اما اعتقاد دارم که قهرمان می شویم.در این فصل بازیکنانی داریم که سرنوشت هر بازی را می توانند تغییر دهند. من هم با قلعه نویی هم عقیده هستم که قهرمان می شویم.

فارس: ظاهرا باشگاه با مشکلات مالی مواجه است. تا به حال پولی گرفته ای؟
    هیچ پولی نگرفته ام.اما به عنوان یک بازیکن حرفه ای صبور هستم و زندگی می کنم.باشگاه قول داده تا به زودی درصدی از قراردادم را پرداخت کند و دوست ندارم در این مورد زیاد صحبت کنم. با فتح الله زاده هم صحبت کردم و همه چیز به زودی حل خواهد شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

قلعه‌نويي: داماش بهتر از ما بود

سرمربي استقلال در پايان ديدار تدارکاتي تيمش برابر داماش اظهار کرد که تيم رقيب بهتر از استقلال کار کرد.
    امير قلعه‌نويي در پايان ديدار تدارکاتي استقلال و داماش اظهار کرد: به نظر من داماش بهتر از ما بازي کرد. آن‌ها هم از نظر ايجاد موقعيت هم پاسکاري با برنامه‌تر بودند ضمن اينکه از تيم ما بهدليل اينکه به نوعي به سه قسمت تقسيم شده نبايد توقع زيادي مي‌داشتيم.
    قلعه‌نويي درباره ديدار استقلال و راه آهن کهقرار است در ورزشگاه تختي برگزار شود گفت: ما ميهمان هستيم و راه آهن ميزبان است. طبيعتا بهتر است که اين بازي در آزادي برگزار شود چرا که راه آهن هم تيمي است که خوب بازي مي‌کند و زمين بازي مي‌تواند در کيفيت کار دو تيم تاثيرگذار باشد. به هر حال در هر زميني که سازمان ليگ بگويد بازي مي‌کنيم.
    سرمربي استقلال درباره ترکيب جديد هيات مديره استقلال و اظهار نظر اعضاي جديد مبني بر اينکه نمي‌توانند به استقلال کمک مالي کنند گفت: من مسئول فني هستم و درباره مسائل فني صحبت مي‌کنم. تيم‌هاي بزرگي مانند استقلال وپرسپوليس نبايد با مشکلات مالي روبه‌رو باشند. اگر مشکلات مالي نبايد برطرف شود پس چه چيزي بايد حل شود؟ معتقدم اگر مي‌گذاشتند فتح‌الله‌زاده کارش را انجام مي‌داد و از اسپانسر 20 ميليارد و 10 ميلياردي صحبت نمي‌کردند، زمان از او گرفته نمي‌شد و مي‌توانست کارش را انجام دهد. سال گذشته تا اين زمان باشگاه به بازيکنان مبلغي هم پرداخت کرداما امسال به دليل اينکه زمان از فتح‌الله‌زاده گرفته شد، اين مسئله انجام نشد.
    قلعه‌نويي در ادامه بيان کرد: همه تيم‌ها تاکنون پولي را دريافت کرده‌اند و آن‌هايي هم که مي‌گويند هنوز چيزي نگرفته‌اند حدود 30 ـ 40 درصد مبلغ قراردادشان پرداخت شده است. اين مسئله زماني حادتر مي‌شود که مي‌بينيم تيم رقيب پول خوبي گرفته است. اگر استقلال و پرسپوليسهر دو با مشکل مالي مواجه بودند، اين مسئله راحت‌تر بود. در حال حاضر بايد مشکلات مالي ما حل شود.
    وي درباره ديدار با راه‌آهن و بازيکناني که در اختيار نخواهد داشت گفت: فکر مي‌کنم تنها سياوش اکبرپور و حنيف عمران‌زاده را در اختيار نداشته باشيم و ساير بازيکنان آماده بازي هستند. جانواريو و حيدري هم مشکل خاصي ندارند.
    *
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

12. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

مى گفتند كمپ معارض دارد

فتح الله زاده: آقايان خودشان را استقلالى جا مى زنند!

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: بعضى ها الان چشم ديدن اين كمپ را ندارند و جالب است كه خودشان را استقلالى هم جا مى زنند.او در مورد شرايط كمپ استقلال اظهارداشت: مى دانيد اين جا روزگارى پر از خاك بود. وقتى به كمپ مى آمدم پايم تا مچ درخاك فرو مى رفت اما به لطف خدا و پيگيرى مسئولان باشگاه استقلال توانستيم فاز اول كمپ را با موفقيت تكميل كنيم و حالا در مراحل بعدى هستيم.وى در خصوص جايگاه تماشاگران زمين چمن كمپ ادامه داد: چند ماه ديگر بارندگى ها آغازمى شود و من نگران جايگاه هوادارانى هستم كه وارد كمپ مى شوند و مى خواهند تمرينات ما را از نزديك نگاه كنند. بايد تا زمستان جاى آنها را درست كنيم. خدا راشكر الان يك زمين تمرين صاف و يكدست داريم و مى توانيم با خيال راحت اين جا تمرين كنيم. رختكن و ديگر چيزها هم هست اما كمپ بايد به شكلى كه شايسته باشگاه استقلال است كامل بشود و من با قدرت پاى كار هستم.فتح الله زاده در خاتمه افزود: بعضى ها الان چشم ديدن اين كمپ را ندارند و جالب است كه خودشان را استقلالى هم جا مى زنند. منظورم همانهايى است كه مدام گفتند كمپ معارض دارد و حتى يك تكه سنگ از اينجا را هم جا به جا نكردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سيد ميثم حسينى

تيم اميرخان به زودى راه مى افتد

ميثم حسينى: منتظر اعتماد قلعه نويى هستم

سيد ميثم حسينى مدافع تيم فوتبال استقلال مى گويد منتظر اعتماد قلعه نويى است تا خودش را به اثبات برساند.او شرايط تيمى استقلال را خوب توصيف كرد و گفت: خوشبختانه تمرينات منظمى را پشت سر مى گذاريم، به زودى ملى پوشان هم مى آيند و اميدوارم مصدومانمان هم هرچه سريعتر بهبود يابند و بتوانيم با كليه نفرات تمرينات را دنبال كنيم.وى ادامه داد: از نظر جسمانى در وضعيت خوبى بسر مى برم. مقابل ابومسلم هم فرصت بازى كردن پيدا كردم و عملكردم مورد قبول كادرفنى بود. در تمرينات نهايت سعى خودم را مى كنم تا به تركيب اصلى راه پيدا كنم و ديگر همه چيز دست قلعه نويى است. منتظر اعتماد اميرخان هستم تا بتوانم خودم را نشان دهم.حسينى در خصوص ادامه ليگ و نتايج استقلال افزود: تيمهاى قلعه نويى هميشه اوايل فصل نتايج ايده آلى كسب نمى كنند. به هواداران قول مى دهم در ادامه بهترين عملكرد را داشته باشيم و آنها را خوشحال كنيم.وى در خاتمه صحبتهايش گفت: از مسئولين مى خواهم هرچه سريعتر فكرى به حال مشكلات مالى كنند. واقعا اين مسائل براى تيم بزرگى مثل استقلال دردآور است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 55 از 113 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)