Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 259 نخستنخست ... 545535455565765105155 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637
    تشکر شده 1,079 در 311 پست

بارسلونا

گوارديولا:ازدست دادن پنالتي تاثيري برمسي نداشته .

پپ گوارديولا، سرمربي بارسا، معتقد است پنالتي از دست رفته ديدار مقابل سويا، تاثيري روي ليونل مسي نخواهد داشت.

پنالتی لحظات پایانی دیدار بارسا- سویا که توسط مسی زده شد، توسط خاوی واراس، دروازه بان سویا، دفع شد و دو امتیاز حساس را از آبی و اناری ها گرفت.

با توجه به اینکه بارسا فردا شب باید مقابل گرانادا قرار بگیرد، گواردویولا معتقد است ستاره تیمش خیلی زود پنالتی از دست رفته اش را فراموش می کند و به شرایط عادی برمی گردد.
    سرمربی کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شرایط مسی خوب است. او بعد از تلاش زیادی که در دیدار شنبه انجام داد، نیاز به استراحت داشت. او می داند از دست دادن پنالتی جزئی از بازی است و اجازه نمی دهد این اتفاق روی بازی اش تاثیر گذار باشد."

کارلس پویول دیدار فردا شب تیمش را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد اما گواردیولا انتظار دارد کاپیتان تیمش در دیدار بعدی مقابل مایورکا حضور داشته باشد.

" وقتی برای چند ماه از میادین دور هستید، بعضی اوقات به استراحت نیاز دارید. او هنوز مشکلات اندکی دارد اما احتمالا می تواند از روز چهارشنبه بار دیگر در تمرینات حضور پیدا کند."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Captain prejudice
    ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:42

4. 4 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

بارسلونا از زمان مربی گری گواردیولا تنها در 14 بازی موفق به گلزنی نشده است.

خاوی واراس جزء اندک دروازه بان هایی است که توانسته است مانع گلزنی یاران گواردیولا شود؛ بارسلونا تحت مربی گری گواردیولا تنها در 14 بازی از 188 بازی، در گلزنی ناکام بوده است.

تیم پپ گواردیولا به ندرت در گلزنی ناکام می شود و هنگامی که چنین اتفاقی رخ می دهد، موجب بالا رفتن انگیزه بازیکنان می شود؛ به عنوان یک مثال، بارسلونا پس از تساوی 0-0 در برابر چلسی، در بازی بعدی در برنابئو در برابر مادرید، با نتیجه 6-2 به پیروزی دست یافت.

تنها 7% از بازیها بدون گل زده

با نگاهی کوتاه به آمار و ارقام این تیم پس از پیوستن گواردیولا می توان به فوتبال هجومی بارسا پی برد و این حقیقت را فهمید که آنها تنها در 14 بازی نتوانسته اند گلی به ثمر برسانند که 8 بازی از این بازیها را در خارج از خانه انجام داده اند.

تیم سریعا به حالت ایده آل خود باز می گردد.

تیم به دفعات زیاد نشان داده است که می تواند سریعا مشکلات را پشت سر بگذارد و به حالت ایده آل خود باز گردد؛ طبق آمار بارسا پس از بازیهایی که بدون گل زده سپری شده است، با میانگین 2.7 گل در هر بازی، 9 برد و یک تساوی و 3 باخت کسب کرده است. شاید بارزترین این موارد همان برد 6-2 در برنابئو باشد.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

ماسکرانو: «تصور نمی کردم این چنین باشد»

خاویر ماسکرانو بعد از بازی مقابل سویا در برنامه تلوزیونی ال مارکادور در بارسا تی وی حاضر شد و حضور خود در نیمه مرکزی زمین را اینطور توضیح داد: «من سعی می کنم به ترکیب تیم پایبند باشم و روی آن تمرکز لازم را داشته باشم».

در کمتر از یک سال و نیم گذشته که ماسکرانو به عنوان بازیکن بارسا شناخته می شود، به بازیکنی محبوب بین هواداران تبدیل شده است و بنظر می رسد این محبوبیت نتیجه اجرای خوب او در نیمه زمین باشد. پس از بازی درخشان او در عمق خط دفاع در شنبه شب مقابل سویا، او در بارسا تی وی گفت: «هرگز تصور نمی کردم پس از گذشت فقط یک سال و نیم از حضورم در این تیم، در فینال لیگ قهرمانان و فینال جام حذفی به میدان بروم».

فرصت شوت زنی

ماسکرانو آماده است تا در هر پستی که گواردیولا به او محول می کند بازی کند: «به نظر می رسد گواردیولا ترجیح می دهد از من در عمق دفاع استفاده کند، نه در خط میانی. شاید بخاطر مصدومیت هایی که در خط دفاعی داریم. من تلاش می کنم که بهترین باشم، من به اینکه مشکلاتی در بازی خود دارم آگاه هستم و می دانم که این مشکلات در فرم طبیعی من جایی ندارد. من قد بلند نیستم، ولی تمام تلاشم را می کنم که در ترکیب اصلی جایی برای خود پیدا کنم. فرصت هایی وجود دارد که باید آن را درک کنی و بهترین استفاده را را از آن ببری».

نتیجه ناامید کننده

ماسکرانو در بازتاب نتیجه مقابل سویا توضیح داد: «این احساس عجیبی است، ما از این که سه امتیاز را از دست دادیم ناراحت هستیم، ولی از اینکه همه چیز درست است راضی هستیم. ما بازی همیشگی خود را ارائه دادیم و تقریبا در تمام بازی روی دروازه حریف فشار آوردیم». این بازیکن آرژانتینی همچنین هشدار داد که: «اگر از بیرون به قضیه نگاه کنید، قهرمانی در فصل گذشته لیگ آسان به نظر می رسید، اما اصلا اینطور نبود. حتی سایر بازیکنان به من گفتند که عناوین قبلی حتی سخت تر نیز بوده است».

مسی، غمگین ولی آماده

ماسکرانو همچنین در مورد هم تیمی خود، لئو مسی، که در اواخر بازی پنالتی خود را از دست داد گفت: «او از اینکه موفق نشده است غمگین است، ولی با این مسئله کنار آمده است. مهم ترین مسئله این است که شما می توانستید در پایان بازی ناراحتی و تاسف بازیکنان را در چهره آنان مشاهده کنید. کسی که ضربه پنالتی را می زند، مسئولیت از دست دادن آن را نیز به عهده می گیرد، برای سایر بازیکنان این مسئولیت قابل تحمل نیست».

8. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

بارسلونا

پويول فردا مقابل گرانادا غايب است

کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا براي بازي فردا مقابل گرانادا غايب است.

به نقل از آس اسپانیا، کارلس پویول که به صورت طبیعی و با توصیه پزشکان تا سه ماه دیگر نیازمند استراحت مطلق است خود را برای بازی فردا مقابل گرانادا آماده کرده بود اما تذکر جدی پزشکان باعث شده تا گواردیولا نتواند از این مدافع کلیدی در بازی فردا شب از هفته دهم لالیگا استفاده کند.
    فردا شب گرانادا تیم بحران زده لالیگا میزبان بارسلونا است و سویا تیم آماده آندلوس که کانوته را در اختیار نخواهد داشت پذیرای راسینگ سانتاندر است.
    به نظر می‌رسد پویول برای بازی در هفته یازدهم مقابل رئال مایورکا آماده باشد.

10. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

آلوز: «هیچ چیز آسان به دست نمی آید»

دنی آلوز درباره بازی شنبه شب اظهار کرد: «واضح است که بدست آوردن همه چیز سخت است و چیزی آسان بدست نمی آید». وی در ادامه تاکید کرد: « بارسا در هر حال تیم بزرگی است ؛ برنده باشد ، بازنده باشد یا مساوی کند».

اگرچه آنها موقعیت های زیادی در برابر سویا داشتند، اما تیم گواردیولا در بازی مقابل سویا یک تساوی بدست آورد. آلوز در خصوص این نتیجه گفت: «نتیجه ای شیرین با طمع تلخ» و او ادامه داد «همه چیز به ما انرژی مثبت می دهد»؛ این فوتبال است و شما باید بیشتر از آن دریافت کنید.

این برزیلی توضیح داد: «نتایجی مانند شنبه شب نباید در تیم این شک را ایجاد کند، زیرا همه چیز سخت و پیچیده است. اما دلیلی برای شک کردن وجود ندارد. ما یک تیم بزرگ هستیم ، برنده ، بازنده یا مساوی.ما در تمام این سال ها نشان داده ایم که یک نتیجه ثابت نمی ماند و ممکن است تغییر کند».

مهارت های دفاعی سویا

دنی آلوز معتقد است که: «سویا از نظر دفاعی بهترین تیمی است که ما دیده ایم.آن ها با انجام دادن یک کارعالی،با قرار دادن خطوط دفاعی خود نزدیک هم ، و با بستن فضا های خالی از پاس های کوتاه ما جلوگیری کردند.با این حال ما موقعیت های زیادی در این بازی داشتیم.سویا یکی از تیم های بزرگ در این لیگ است ، و تا پایان فصل حضور خواهد داشت.این فصل مانند فصول گذشته رقابت بین دو تیم نیست، زیرا تمام تیم های دیگر سخت مبارزه می کنند و بردن این تیمها بسیار دشوار است. اما ما در پایان رتبه اول را از آن خود خواهیم کرد، حتی اگر شرایط سخت شود».

فابرگاس بدون توهین نژادپرستانه

آلوز در ادامه اظهار کرد که مطمئنا فابرگاس هیچ توهین نژادپرستانه ای استفاده نکرد که کانوته را برای دریافت کارت قرمز تحریک کند. «زمانهایی وجود دارد که شما بسیار عصبانی هستید و نمی توانید از کلمات خواهش می کنم و تشکر می کنم استفاده کنید. اما ما شاهد هیچ گونه توهین نژادپرستانه ای از فابرگاس که شخصیت والایی دارد، نبودیم و او هرگز چنین کاری نمی کند».

بازیکن سابق سویا نیز روشن ساخت که: «من در برخورد با این موضوع این واکنش را از خود نشان دادم و اگر قرار باشد در هر بازی چنین واکنشی داشته باشم باید هر بازی را زود ترک کنم».

این مساوی، به این معنی است که، رئال مادرید حداقل برای لحظه ای در بالای جدول قرار گیرد.اما آلوزمعتقد بود: «این تنها یک امتیاز کمتر را نشان می دهد. آن ها صدرنشین هستند و البته در این مورد بسیار خوشحال اند، ما پشت سر آنها هستیم،اما هنوز راه زیادی تا پایان باقی مانده است و من مطمئن هستم که ، اتفاقات زیادی خواهد افتاد».

در نهایت آلوز در خصوص مسی که پنالتی را از دست داد گفت: «هر بازیکنی ممکن است پنالتی گرفته شده را از دست بدهد. مهارت مسی در مقایسه با از دست دادن پنالتی بیشتر از این ها است.تنها یکی از پنالتی ها خراب شده است و لازم نیست که در مورد ان صحبت کنیم».

مرگ مارکو سیمونلی

مرگ مارک سیمونلی در رقابتهای موتو جی پی در کشور مالزی، موجب آزرده خاطر شدن دنیای ورزش گردید و آلوز در این مورد به بیان این مطالب پرداخت: «غم انگیز است. زمانی که در محدوده خطر رقابت می کنید، چنین اتفاقاتی بیش از پیش رخ می دهد؛ وحشتناک است. این به شما یادآوری می کند که باید قدر زندگی خودتان را بدانید، زیرا چنین اتفاقی ممکن است در هر لحظه برای شما اتفاق بیفتد؛ باید هر روز چنان زندگی کنید که می دانید این آخرین روز زندگی شماست».

12. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

بارسلونا توپ طلا را دوره کرد در فهرست 50 نفری ارائه شده فیفا برای تصاحب توپ طلای سال نام بازیکنان بارسلونا بیش از سایر بازیکنان به چشم می خورد.

فیفا روز گذشته فهرست 50 نفری بازیکنان انتخاب شده برای تصاحب توپ طلا و جمع آوری رای کارشناسان و مربیان جهان را اعلام کرد.

در این فهرست از بارسلونا نام مسی، اینیستا، ژاوی، سسک فابرگاس، پیکه، پویول، ویا، آلوس و آبیدال به چشم می خورد و این مسئله شانس بارسا برای داشتن توپ طلا در موزه نیوکمپ را به شدت افزایش داده است.
    در بین سایر اسامی از تیم های دیگر نام هایی چون کاسیاس، کریس رونالدو، اوزیل، آلونسو، رونی، چیچاریتو هرناندز، آخرو، اتوئو و ابراهیموویچ دیده می شود.

مراسم توپ طلای فیفا دوشنبه نهم ژانویه در سالن همایش‌های فیفا در زوریخ سوئیس برگزار می‌شود.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

14. 4 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

گوارديولا بهترين مربي سال مي شود

روزنامه اسپانيايي ال موندو دپورتيوو که مدعي است با چند مقام فيفا در کميته انتشار فهرست نامزد‌هاي توپ طلا در ارتباط است پيش بيني کرد که گوارديولا بهترين مربي سال مي شود.

روزنامه اسپانیایی ال موندو دپورتیوو در گزارشی نوشت: جوزپه گواردیولا بیشترین شانس را برای کسب جایزه بهترین مربی سال در اختیار دارد و در حالی که اسامی مربیان برتر سال در حال انتشار است، همه کارشناسان و مربیان رای دهنده نام او را بر زبان می‌آورند.
    اسامی مربیان منتخب فیفا به شرح زیر است:
    جوزپه گواردیولا، ویسنته دل‌بوسکه، خوزه مورینیو، ویاس بواس، مانچینی، سر الکس فرگوسن، آلگری، هیدینک، بلان، پراندلی، تراپاتونی، کاپلو، مارویک، تابارس، لو و ونگر.

ویرایش توسط David7 : 10-26-2011 در ساعت 12:32

16. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

گوارديولا:منچستريونايتد بهترين تيم انگليس است

سرمربي آبي ـ اناري‌ها با وجود شکست سنگين شش بر يک منچستريونايتد مقابل منچسترسيتي، همچنان شاگردان فرگوسن را بهترين تيم حال حاضر انگليس مي‌داند.

در هفته نهم ليگ برتر انگليس منچستريونايتد در ورزشگاه اولدترافورد متحمل شکست تحقير آميز شش بر يک مقابل منچسترسيتي شد که همين مساله انتقادات زيادي را از فرگوسن و شاگردانش به دنبال داشت اما پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا همچنان معتقد است که شياطين سرخ در حال حاضر با هدايت فرگوسن بهترين تيم ليگ برتر انگليس است.
    وي افزود: از نظر من منچستريونايتد يکي از بهترين تيم‌هاي اروپا است. آن‌ها اگر چه مقابل منچستر سيتي متحمل شکست سنگين شش بر يک شدند، اما بدون شک بهترين تيم انگليس به شمار مي‌آيند. مطمئنم که شاگردان فرگوسن با وجود اختلاف پنج امتيازي نسبت به منچسترسيتي به جبران مافات مي‌پردازند و به روزهاي اوج بر مي‌گردند.
    پرافتخارترين سرمربي تاريخ آبي ـ اناري‌ها که امشب (سه‌شنبه) تيمش در آغاز هفته دهم لاليگا ميهمان گرانادا است، افزود: فرصت نکردم داربي شهر منچستر را ببينم، اما آن را ضبط کرده‌ام و در فرصتي مناسب خواهم ديد. فرگوسن مربي با تجربه‌اي است و به خوبي مي‌تواند تيمش را از اين وضعيت خارج کند.
    در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس منچسترسيتي با 25 امتيازو منچستريونايتد با20امتياز به ترتيب در رده اول و دوم قرار دارند، چلسي هم با 19 امتياز در رده سوم است.

ویرایش توسط David7 : 10-26-2011 در ساعت 12:34

18. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

10 بارسلونايي و 5 مادريدي در ليست مارکا

در فهرست منتشر شده توسط روزنامه مارکا به غير از نام‌هاي مشابه در منابع ديگر فورلان و سوارس نيز رويت مي شوند. در اين فهرست 10 بارسايي و 5 مادريدي حضور دارند.

به نقل از مارکا، از تیم فوتبال بارسلونا، اسامی چون مسی، اینیستا، ژاوی، سسک، آلوز، ویا، پویول، پیکه، آبیدال و سانچس رویت می‌شود.
    از رئال مادرید نیز کاسیاس، آلونسو، کریستیانو رونالدو، اوزیل و خدیرا حضور دارند.

*اسامی دیگر بازیکنان که توسط مارکا منتشر شده عبارتند از:
    1 – تورس
    2 – ماتا
    3 – فان ‌در‌‌فارت
    4 – شواین‌اشتایگر
    5 – لام
    6 – گومز
    7 – مولر
    8 – روبن
    9 – کلوزه
    10 – ریبری
    11 – اسنایدر
    12 – فان ‌پرسی
    13 – دی ‌ناتاله
    14 – نیمار
    15 – رونی
    16 – چیچاریتو هرناندز
    17 – آخرو
    18 – اتوئو
    19 – سوارس
    20 – فورلان

20. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

تشکر ها
    235

بارسلونا

بارسا به دنبال والکات

قهرمان اسپانيا به دنبال امضاي قرارداد با هافبک آرسنال است.

به نقل از دیلی استار، باشگاه بارسلونا قصد دارد در ژانویه تئو والکات، ملی پوش تیم ملی فوتبال انگلیس را به نوکمپ بیاورد.
    والکات در پایان فصل آینده قراردادش با توپچی‌های لندن به پایان می‌رسد، ولی بارها اعلام کرده در آرسنال باقی خواهد ماند. از سویی جوزپه گواردیولا برای جذب وی در نقل و انتقالات ژانویه مبلغ هنگفتی را کنار گذاشته و به شدت قصد دارد وی را به بارسلونا ببرد.
    والکات توانایی‌های بالایی دارد و می‌تواند در تیمی مانند بارسلونا همانند لیونل مسی تاثیرگذار باشد و به‌جای این‌که در خط هافبک استعدادش را هدر بدهد، می‌تواند در خط حمله پیشرفت قابل توجهی داشته باشد. مسی نیز فصل گذشته در خط هافبک بازی می‌کرد و در تمام بازی‌های بارسا طی فصل گذشته توانست 55 گل به ثمر برساند. از این‌رو والکات نیز می‌تواند میزان توانایی و استعدادش را به عنوان رهبر خط حمله به نمایش بگذارد.
    والکات در این زمینه گفت: تصور می‌کنم، می‌توانم در خط حمله مفیدتر باشم. به دلیل سرعت بالایی که دارم می‌توانم فرارهای زیادی انجام دهم و گل‌های بسیار بیشتری را نیز به ثمر برسانم. من هافبک نیستم و همه این را می‌دانند. به عنوان هافبک نیز می‌توانم بازی‌های خوبی انجام دهم ولی در خط حمله کارایی بیشتری خواهم داشت.

ویرایش توسط David7 : 10-26-2011 در ساعت 12:36

22. 3 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

صفحه 55 از 259 نخستنخست ... 545535455565765105155 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)