Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 83 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

اختصاصی:
    ماتری در گفتگو با گل:تاثیر مربی آنتونیو کونته در Vinovo از زمان ورودش در تابستان بود ، و همچنین خاطرنشان کرد که در آنموقع آماده برای حرکت به یک باشگاه بزرگ احساس بود. در همین حال ، او صادقانه در مورد امید خود را از بازی در خارج از کشور در آینده صحبت کرد ، و خوزه مورینیو را برای رسیدن به جام اروپایی در لیگ قهرمانان این فصل به عنوان شانس اول معرفی کرد.
    متن کامل مصاحبه را می توانید در زیر بخوانید:

- راز پشت شروع بسیار خوب برای فصل برای یوونتوس چیست؟ شاید این واقعیت است که شما در هیچ کدام از رقابتهای اروپایی حضور ندارید؟

خوب قطعا آن را یک مزیت خوبی است. این اجازه می دهد تا شما به تمرکز بر روی یک هدف، بازی های لیگ بپردازید. و حتی در سطح فیزیکی تغییرات زیادی وجود دارد، چرا که شما متفاوت تمرین میکنید.

- اوه, تمرینات! اجازه دهید درباره کونته صحبت کنیم ، مربی است که یوونتوس را به بالاترین سطح رسانده. چگونه رئیس جدید خود را توضیح می دهید؟

کونته به تازگی بازی را کنار گذاشته و هنوز هم مانند یک بازیکن است، بنابراین او می داند آنچه که او انجام دهد. او زمان بازیگری پر از آتش بود، و او به عنوان یک مربی نیز همانطور است (می خندد). من می گویم که او خواستار پیروزی است، اما او همچنان نتایج قابل توجهی میگیرد، بنابراین خوب کار می کند.

- کونته به وضوح به شما اعتماد به نفس داده است. شما به خوبی در مقابل دروازه کار میکنید، اما شما چه فکر میکنید شما می توانید بهتر شوید؟

خوب این اشتباه است اگر بگویم من در مقابل دروازه توپی از دست نخواهم داد، و من هنوز به گلی فکر می کنم که می توانستم برای ایتالیا در آخرین بازی ما در برابر اروگوئه] به ثمر رسانم. با این حال، باید بگویم که من باید در کنترل توپ و در بازی کلیم پیشرفت زیادی کنم، که در سیستمی که اینجا در یوونتوس کونته انتخاب کرده بسیار مهم است.

- از آنجا که شما در هیچ کدام از رقابتهای اروپایی حضور ندارید آیا شما لیگ قهرمانان را دنبال میکنید؟

البته طبیعتا دنبال میکنم.
    - فکر می کنید چه تیمی قهرمان این فصل می شود؟

به نظر من بارسلونا و رئال مادرید هم چیزی دارند که بیش از دیگران است. من شخصا خوشحال خواهد بود اگر مادرید مورینیو برنده شود.

- چرا؟ مورینیو هم نقاط ضعفی دارد، ندارد؟

البته من انکار نمیکنم که او یک مربی است که مرا زیاد تحت تاثیر قرار میدهد مطمئن باشید ، شاید برخی از صفاتش عجیب و غریب است ، اما او همواره تیمها را رو به جلو برده است، و آمده است تا از همه چیز انتقاد کند.خوب خواهد شد اگر با رئال هم این کار را انجام دهد.

- و از تیم های ایتالیایی، آیا تیمی هست که نظر شما را جلب کند؟

من فکر می کنم تنها میلان است که به خوبی مجهز شده است همچنین به خاطر اینکه آنها بازیکنان با تجربه زیادی دارند. اما کاری که ناپولی در حال حاضر انجام میدهد هم عالی است.

- صحبت از ناپولی شد، بازی فردا شب شما در سن پائولو...

این یک بازی بسیار دشوار خواهد شد، در یک استادیوم بسیار دشوار، باتوجه به طرفدارانی که آنها دارند. به اعتقاد من یک بازی بزرگ خواهد شد. آنها پس از آنچه در لیگ قهرمانان انجام دادند پر روحیه تر خواند شد اما ما هم داریم خوب جلو میرویم.

- بازیکن خاصی از ناپولی هست که نگرانش باشی؟

از من بپرسید میگویم لاوتزی. هر وقت توپ را در اختیار دارد ترسناک میشود. اگرچه زیاد گل نمیزند اما خطری بالقوه به شمار میرود.

- برخی از افراد می پرسند که چرا تا به 26 سالگی ماتری مطرح نشده است. مطمئنا اگر اسم شما ماترینیو بود تا به حال در فوتبال برای مدتی مطرح بودید!

نه ، من اینطور فکر نمی کنم. از نقطه نظر من می توانم بگویم که در 22 سالگی من آماده چیزهای مهم نبودم. اگر من دو سال در سری آ را صرف C [با Prato و Lumezzane] ، آن را به یک دلیل است. این بدان معنی است که در آن زمان من آماده نبودم. حالا من اینجا هستم.

- آیا بازیکنان ایتالیایی آهسته تر از خارجی ها پیشرفت میکنند؟

من در مورد خودم صحبت میکنم. بدون شک ، ما باید فضای کمی بیشتر به بازیکنان ایتالیایی دهیم ، این امر می تواند در کمک به آنها را بالغ و رشد بهتر مهم باشد.

- سری ب ازاین نظر جای خوبی برای تیم زیر 21 ساله ها است؟

درست است ، و بسیار خوب است. با نگاه کردن به نتایج ، آن را به من به نظر می رسد که این کودکان و نوجوانان ایتالیایی نشان می دهند که آنها کیفیت عالی دارند.

- از طرف دیگر ، از راه یافتن به ایتالیای پراندلی چه حسی دارید؟

خب من خیلی کم پیراهن آبی را پوشیده ام ، اما باید اذعان کنم که من آن را دوست دارم. من امیدوارم که بازی حتی بیشتر برای انجام دهمNazionale و بالاتر از همه ، من امیدوارم که به بازی در ماه ژوئن ، در یورو 2012حاضر باشم. این یک هدف بزرگ است.

- یوونتوس ، ایتالیا... اما آیا شما به بازی در خارج از کشور هم فکر میکنید؟

نگاه کنید ، این ایده از بازی در خارج از کشور -- یک روز در دور -- برای من جذاب است ، اما نه تنها در سطح فوتبال. در واقع به عنوان یک تجربه زندگی. من می خواهم بگویم که لالیگا و لیگ برتر مسابقاتی اند که مرا بیشتر مجذوب میکنند.

- با توجه به تناسب آب و هوا در تورین ، منچستر ، ایده آل خواهد بود...!

بله ، درست است. من هرگز به این مسئله فکر نکرده بودم! با این حال ، اینجا باید اضافه کنم که ، با وجود انتقادهای زیاد، من هنوز هم فوتبال ایتالیا را دوست دارم و در ابتدا ، من می خواهم خودم را در سری آ لذت ببرم .

- آیا می توانید برای ما ژستی که بعد هرگل میزنید توضیح دهید؟

من نمی توانم هر چیزی را آشکار کنم! این یک جشن بین من و لاتزاری است و مربوط به زمان حضور من در کالیاری میشود.

- صحبت در مورد شما در خارج از زمین. چه چیزی میگویید؟

من بسیار ، بسیار تنبل هستم. من دوست دارم با دوستانم و یا با دوست دخترم بیرون بروم، اما بدون انجام کاری ویژه است. باز هم ، من بسیار تنبل ام!

- شما هم مثل جورجو کیلینی به بازی های ویدئویی معتاد هستید؟

نه ، گاهی اوقات بازی میکنم. کارهایی مثل رفتن به سینما ، و تنیس در تابستان از کارهای مورد علاقه من است.

- به عنوان یک کودک شما تا به حال علاقه وافری به دوچرخه سواری داشتید. و در حال حاضر؟

خیلی سخت است! بهتر است از رورورک استفاده کنم! (می خندد).

- و زمان آخرین سوال. شما با این امید از رسیدن به لیگ قهرمانان آغاز شده است. رویا در حال حاضر؟ اسکودتو؟

آه ، همانطور که شما می گویید ، این رویا است... اما بهتر است فعلا درباره اش صحبت نکنیم!

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

4. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

پیش بازی ناپولی - یوونتوس؛ جدال مدعیان سری آ
    شاگردان آنتونیو کنته امیدوارند با پیروزی در این بازی جایگاه خود را در صدر جدول رده بندی سری آ مستحکم تر کنند

والتر ماتزاری امیدوار است تیمش بعد از تساوی ناامید کننده مقابل آتالانتا بتواند نتیجه قابل قبولی مقابل یوونتوس کسب کند. آنها امیدوارند عملکرد خود در پیروزی مقابل من سیتی را در این بازی نیز تکرار کنند.

حضور گوران پاندف در بازی شنبه مقابل آتالانتا به جای اسکیل لاوتزی باعث شد بسیار به این تصمیم سرمربی ناپولی انتقاد کنند و انتظار می رود او در دیدار مقابل یووه بار دیگر لاوتزی را در کنار کاوانی به میدان بفرستد.

اما در یوونتوس تنها کلودیو مارکیزیو است که به دلیل محرومیت در این دیدار غایب خواهد بود و احتمالا میکله پازینتزا به جای او در کنار ویدال و پیرلو در خط هافبک بیانکونری به میدان خواهد رفت.

آیا می دانستید؟

ناپولی در شش بازی قبلی خود در سری آ تنها یک پیروزی کسب کرده است. آنها در چهار بازی قبلی خود در لیگ به پیروزی نرسیده اند.

شاگردان ماتزاری در رقابتهای این فصل سری آ تا به حال دو پیروزی پشت سر هم کسب نکرده اند.

البته آنها در 4 بازی قبلی خود مقابل یوونتوس شکست نخورده اند و در سه دیدار هم به پیروزی رسیده اند.

یوونتوس تنها تیم لیگ است که تا به حالی شکستی در کارنامه خود نداشته و از 11 بازی 7 پیروزی کسب کرده است.

شاگردان کنته در 4 بازی قبلی خود 4 پیروزی کسب کرده اند اما تنها در یک بازی موفق شده اند دروازه خود را بسته نگه دارند.

یووه در 11 دیدار قبلی خود مقابل ناپولی تنها یک پیروزی کسب کرده است.

Alessandro Del Piero

6. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

juventus هفتصدومين بازي دل پيرو

رسيدن به ركورد همانند رسيدن به يك اروزي بزرگ است، براي الكس كه در طول دوران حرفه اي خود بارها و بارها به ركوردهاي ارزشمند دنياي فوتبال دست يافته شب گذشته نيز زيبا بود. هر چند حضور به چند دقيقه خلاصه شد اما توانست هفتصدمين بازي حرفه اي خود را برگزار كند.

الساندرو دل پيرو، كاپيتان يوونتوس كه در دقيقه 90 ديدار اين تيم برابر ناپولي در «سن پائولو» به ميدان رفت هر چند تنها دو دقيقه در زمين حاضر شد اما توانست هفتصدومين بازي رسمي خود را در دوران بازيگري خود انجام دهد. اين ركورد و نتيجه تساوي ارزشمندي كه براي اين تيم به دست امد موجب خرسندي الكس شد تا 686 بازي خود را با يووه جشن بگيرد.

وي با تيم پادووا نيز 14 بازي انجام داده كه در مجموع 700 بازي را در دوران حرفه اي خود برگزار كرده و توانسته 285 گل را نيز به ثمر برساند كه از اين ميان 185 گل وي در رقابت هاي سري ا ثبت شده است.

وي در رقابت هاي اروپايي نيز 92 بازي برگزار كرده و توانسته 44 گل به ثمر برساند تا يكي از موفق ترين و بزرگ ترين مهره هاي تاريخ يوونتوس و فوتبال ايتاليا و اروپا محسوب شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ONLY JUVE

8. 4 کاربر از پست مفید mohammad.k تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    CONTE
    بازیکن محبوب
    del piero & shevchenko & fabregas
    اسم واقعی شما
    MAMAL

ItaliaJuventusJuventus

تشکر ها
    2
    تشکر شده 105 در 26 پست

Jadid تیم فرانسوی دستمزد امائوری را پرداخت می کند ؟

به نظر می رسد ژانویه اخرین زمان حضور امائوری کاروالیو مهاجم برزیلی - ایتالیایی بانوی پیر در تورین می باشد و او طی هفته های اینده تیم جدید خود را انتخاب خواهد کرد.

بعد از چند تیم ایتالیایی و باشگاه تاتنهام انگلیس اکنون سران باشگاه پاری سن ژرمن و در راس انها لئوناردو تصمیم به خرید مهاجم سکو نشین یووه گرفته اند و گفته می شود مذاکرات اولیه ی خود را اغاز کرده اند.

پیش از این دو تیم ناپولی و پالرمو نیز برای جذب وی مذاکراتی را انجام داده بودند اما به دلیل دستمزد بالای مهاجم یووه از خرید وی صرف نظر کردند و اکنون سران پاری سن ژرمن حاضر به پرداخت این مبلغ شده اند.

گفتنی است امائوری به دلیل مشکلاتی که با مدیران یووه پیدا کرد از لیست یووه خارج شد و تنها با تیم امید تمرینات اماده سازی خود را دنبال می کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ONLY JUVE

10. 3 کاربر از پست مفید mohammad.k تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

دو یوونتوسی در میان سه ایتالیایی برتر از نظر فیفا
    10 آذر 1390
    برای حضور در تیم یازده نفره فیفا نام سه ایتالیایی دیده می شود که در این میان دو مهره ان یوونتوسی اند. جان لوئیجی بوفون، اندره ا پیرلو و الساندرو نستا، سه مهره انتخابی فیفا در میان یازده نفر برتر است. گفتنی ست در لیست 55 نفره فیفا 9 بازیکن در سری A بازی می کنند که تنها سه بازیکن حاضر در لیست ایتالیایی اند. در این میان نام بازیکنان غیر ایتالیایی مانند اسنایدر، مایکن و لوسیو از اینتر نیز دیده می شوند.

به هر حال حضور دو یوونتوسی نشان از قدرت و حضور مهره های محبوب و ارزشمندی ست که در این تیم توپ می زنند.

Alessandro Del Piero

12. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

آنتونیو کونته: پیرلو الگویی برای همه بازیکنان یووونتوس است
    کیه لینی، په په، ویدال و بونوچی نیز به دلیل محرومیت نمی توانند در دیدار مقبل چزه نا بیانکونری را همراهی کنند اما برای کونته غیبت پیرلو اهمیت بیشتری دارد.

سایت گل- آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، اعلام کرد آندره پیرلو یک الگو برای همه بازیکنان یوونتوس است اما معتقد است در دیدار فردا شب مقابل چزه نا طوری بازی خواهند کرد که غیبت این ستاره ملی پوش احساس نشود.

یوونتوس فردا شب مقابل چزه نا قرار خواهد گرفت و اگر بتوانند به پیروزی برسند، بار دیگر به صدر جدول باز خواهند گشت.

کیه لینی، په په، ویدال و بونوچی نیز به دلیل محرومیت نمی توانند در این دیدار بیانکونری را همراهی کنند اما برای کونته غیبت پیرلو اهمیت بیشتری دارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیرلو بازیکن بسیار مهمی برای باشگاه است؛ البته من به همه بازیکنانم اطمینان کامل دارم.

پیرلو یک الگو برای همه تیم است اما ما با 120 درصد توان بازی می کنیم تا غیبت او احساس نشود."

کونته با کم اهمیت دانستن شروع خوب یوونتوس در رقابت های این فصل، اعلام کرد هدف اصلی شان این است که نشان دهند یوونتوس به همان تیم بزرگ قبل تبدیل شده است.

" یوونتوس دو فصل پیاپی در مکان هفتم قرار گرفت بنابراین نباید ما را در بین مدعیان قهرمانی قرار داد.
    هدف اصلی من این است که یوونتوس را به یک تیم مدعی تبدیل کنم تا بتوانیم بار دیگر نزد هواداران و رقبا اعتبار به دست بیاوریم. پس از آن باید در طولانی مدت جایگاه مان را تثبیت کنیم."

Alessandro Del Piero

14. کاربر روبرو از پست مفید ale10forever تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

توافق ابتدایی در آلمان

12 آذر 1390
    یوونتوس تصمیم گرفته در هر زمینه قدرت گذشته خود را بازیابد. این قدرت تنها به نتیجه گیری و نمایش خوب ختم نمی شود. بانوی پیر باید در نقل و انتقالات و خرید مهره های بزرگ نیز قدرت خود را بازیابد. به نقل و انتقالات زمستانی زمان زیادی نمانده و به نظر میرسد مسولین بیانکونری تصمیم دارند در این فصل نیز دست به تغییراتی زنند و چند مهره موثر خریداری نمایند.

طی هفته های گذشته درخصوص توجه یووه به همل خبرهایی منتشر شد و حالا امروز منابع ایتالیای خبر از توافق ابتدایی جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یووه با مسولین دورتمند می دهند. گفته می شود مبلغ پیشنهادی 15 میلیون یورو به همراه معاوضه با یک مهره یوونتوس است.

Alessandro Del Piero

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

ویلاش بوآش، اجازه ترک الکس را صادر کرد
    12 آذر 1390
    مدتی ست که الکس برزیلی توجه مسولین یوونتوس را به خود جلب کرده، مدافع برزیلی چلسی که برای ماروتا یکی از گزینه های ابتدایی ست اما بارها مذاکرات با سران چلسی به نتیجه ای مثبت نرسیده اما حالا ویلاش بوآش، مربی پرتغالی ابی های لندی از اجازه وی برای جدایی خبر داد.

رسانه های ایتالیایی به نقل از مطبوعات انگلیسی این خبر را منتشر کردند. گفته می شود بواش ضمن تایید به توانایی های الکس، وی را برای انتخاب تیم اینده اش ازاد گذاشت. به این ترتیب یوونتوسی ها بیش از پیش به این مهره نزدیک شدند.

Alessandro Del Piero

17. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

گام به گام با یووه کونته

12 آذر 1390
    میلان به یووه نزدیک شده و حالا با یک بازی بیشتر صدرنشین موقت سری A ست اما یووه به ادامه راهی که از ابتدای فصل به ان توجه داشت فکر می کند. حالا یووه برای سه امتیاز بعدی، چزنا را پیشروی دارد. تیمی سرسخت که می تواند خطرساز شود اما کونته و شاگردانش برای رسیدن به یک پیروزی دیگر بسیار باانگیزه اند.

انتونیو کونته، مربی بیانکونری کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل چزنا بار دیگر با مثالی خاص اغاز کرد " برای ساختن ساختمان، مهندس گام به گام پیش می رود " مربی بیانکونری در ادامه به مسائل مربوط به دیدار پرداخت.

" میلان فصل گذشته قهرمان شد و اسکودتو را به خانه برد و ما در رده هفتم ایستادیم برای نام یووه که همیشه در میان سه تیم برتر و مدعی قهرمانی ست این نتیجه باورکردنی و ناخوشایند بود اما حالا نتایج خوب و عالی پیش می رود اما این پایان کار نیست. باید ادامه دهیم. "

کونته به گام های یووه و پیشروی گام به گام در هر زمینه های تاکید می کند " یک، دو و سه گام، اولین گام کامل شدن و تبدیل به تیمی جنگنده شدن بود، بازگشت و رسیدن به اعتماد و باور کردن این مسئله نزد هواداران و رقبا که در این زمینه خیلی زود موفق شدیم.

دومین گام، ذهنیت جنگندگی و ادامه این راه بود، سال گذشته نتایج خوبی نگرفتیم و باید خواسته های را تثبیت می کردیم و با شناخت خواسته ها پیش می رفتیم. با رشد بازیکنان اهسته اهسته به شرایط خوب جدول نگرستیم .

اما گام سوم؟ امروز به شما دو گام ابتدایی را گفتم . راضی باشید. "

اما رقیب فردای یووه، چزنا " برای ما بازی زندگی همیشه بازی اینده است. چزنا رقیب سرسختی است و امتیاز ان را نباید از دست دهیم، امتیاز یک بازی خانگی. پیروزی برابر لاتزیو و تساوی مقابل ناپولی بسیار مهم بود اما راه اینده ای نیز وجود دارد و نباید در گذشته بمانیم. سخت کار کردیم و می دانیم که انها نیز نمی خواهند امتیازی از دست دهند.

در حال حاضر میلان بیش از سایرین به ما نزدیک است و این مسئله برای ما مهم خواهد بود. یکشنبه برای اینکه پشیمان نشویم به میدان می رویم. من به تیم اعتماد زیادی دارم. "

گفتنی ست بیست بازیکن برای این بازی از سوی کونته دعوت شدند
    بوفون – منینگر – استواری – کیه لینی – دچلیه – بارتزالی – بونوچی – لختشتاینر – پاتزینتزا – په په – مارکیزیو – الیا – ویدال – جاکرینی – کراسیچ – استیگاریبیا – مارونه – دل پیرو – ووچینیچ – کوالیارلا و متری

Alessandro Del Piero

19. 2 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

پیرلو تنها محروم یوونتوس

کلودیو مارکیزیو به ترکیب یوونتوس برای دیدار مقابل چزه نا بازگشت اما اندره ا پیرلو دیگر مرد میانی یووه به دلیل محرومیت نمی تواند یوونتوس را در این دیدار همراهی کند.

بانوی پیر یک شنبه بعد از ظهر به مصاف چزه نا خواهد رفت و پیرلو تنها محروم یووه در این دیدار می باشد. در ادامه اسامی کامل بازیکنان یوونتوس را خواهیم داشت.

بوفون - کیه لینی - پاتزینتزا - په په - مارکیزیو - دل پیرو - ده چلیه - منینگر - ووچینیچ - بارتزالی - الیا - کوالیارلا - بونوچی - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کراسیچ - استیگاریبیا - استوراری - متری - مارونه

صفحه 55 از 83 نخستنخست ... 545535455565765 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)