Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 126 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اعلام لیست یووه برای سفر به اتریش
    27 مهر 1389
    پنجشنبه شب بانوی پیر به مصاف سالزبورگ در کشور اتریش می رود و بازیکنان برای کسب امادگی و حفظ شرایط مثبت خود تمرینات ویژه و مناسبی را پشت سر می گذارند. این تیم که صبح روز چهارشنبه تورینو را به مقصد اتریش ترک خواهد کرد در پایان جلسه تمرینی عصر امروز نفرات خود را برای سفر به کشور اتریش شناخت. طبق اعلام مربیان، 21 بازیکن برای حضور در اتریش معرفی شدند و در این میان یاکوئنتا که کمی احساس ناراحتی می کند دعوت نشده است.

اسامی بازیکنان یووه برای سفر به اتریش
    موتا – کیه لینی – فیلیپه ملو – سیسوکو – مارکیزیو – دل پیرو – امائوری – منینگر – بونوچی – گریگرا – په په – مارتینز – کراسیچ – دچلیه – استوراری – کاستانتینو – لگروتالیه – فررو – بوچل – جاندوناتو و جانتی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

منینگر برابر شهری که در ان متولد شد
    28 مهر 1389
    یوونتوس به سالزبورگ اتریش رسید، شهری که باید فردا شب برابر تیم این شهر در لیگ اروپا به میدان رود و در میان بازیکنان این تیم مهره ای حضور دارد که بار دیگر همراه یووه به وطنش بازگشته، الکس منینگر قدم به شهری می گذارد که در ان شهر متولد شد و فوتبال را اغاز کرد.

او فردا شب هیجان و حساسیت زیادی را تجربه خواهد کرد و باید از دروازه تیمی دفاع کند که پیش رویش تیم شهری ست که او در ان متولد شده، با این حال الکس برای موفقیت یوونتوس تلاش خواهد کرد.

برای من یک دیدار بسیار ویژه و مهم است اما انچه که برای من ارزشمند و جذاب است سه امتیازی ست که کسب خواهیم کرد. باید از ابتدا به فکر امتیازات باشیم و در جدول خود را حفظ کنیم.

باید بگویم که هفته موثر و خوبی را پشت سر گذاشتیم، تمرینات خیلی خوب دنبال شد و نتایج نیز خوشایند هستند. در شرایط خوبی به سر می بریم. پیشرفت در نمایش تیمی ما مشخص است هر چند که باید بهتر شویم و هنوز به شرایط ایده ال و بزرگ نرسیده ایم و مطمئنا با کسب نتایج عالی به ان مرحله دست می یابیم.

ما یک گروه کامل و حرفه ای هستیم و اموخته های ما ارزشند هستند. حریف تیمی قدرتمند است زیرا مجموعه ای قوی دارد. بازیکنان سالزبورگ در این فصل موفقیت زیادی کسب نکرده اند اما با قدرت برابر ما ظاهر خواهند شد و ما نیز باید قدرتمند باشیم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

20 گل با پیراهن یوونتوس
    27 مهر 1389
    امائوری مهاجم ایتالیایی بانوی پیر که در این فصل نتوانسته است شایستگی های خود را نشان دهد در اخرین اظهار نظر خود اعلام کرد می خواهد در این فصل 20 گل با پیراهن یووه به ثمر برساند.

مرد بلند قامت یووه گفت: "بی صبرانه منتظر هستم تا به فرم ایده ال خود بازگردم و امیدوارم در دیدار مقابل سالزبورگ روز خوبی را پشت سر بگذارم. گلزنی در لیگ اروپا می تواند اغاز دوباره ای برای من باشد."

"هنگامی که شما برای تیمی همانند یوونتوس با سابقه فوق العاده و تاریخ درخشانی بازی می کند هر کسی از شما انتظار گلزنی و درخشش دارد."

"سال گذشته برای ما بسیار سخت بود اما در این فصل برای جبران امده ایم و می خواهیم به هدف های بزرگ خود دست پیدا کنیم تا گذشته ی شیرین خود را تکرار کنیم."

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

گزارش لحظه به لحظه از دادگاه کالچوپولی با حضور الکس
    28 مهر 1389
    کالچوپولی یک و دو، این موضوع این سال های اخیر فوتبال ایتالیاست و هر از چند هفته ای دادگاه و جلسه ای برای بررسی بیشتر و دقیق تر اتفاقات سیاه گذشته در شهری برگزار می شود تا شاید سرانجام متهمین اصلی این پرونده سیاه مشخص شوند.

هر چند که این موضوع بر روند مثبت فوتبال سرزمین چکمه ای تاثیر منفی زیادی گذاشت و فوتبال این کشور را از اوج کنار زد اما بسیاری معتقدند این مشکلات در کلیه رقابت های فوتبال کشورهای مختلف وجود دارد و تنها ایتالیا با این گونه مشکلات و سیاهی ها روبرو نیست.

امروز برخی بازیکنانی که در دادگاه اودینزه برای دادخواهی و شهادت فراخوانده شده بودند بار دیگر این بار به دادگاه ناپولی دعوت شدند، بازیکنانی نظیر الکس دل پیرو، انجلو دیلیویو، فری، دوماتزی و مسولین و داوران مانند ریچی.

جلسه با حضور الساندرو دل پیرو به محل ویژه راس ساعت 10:08 صبح اغاز شد و پس از ان گالینلی از دل پیرو سوال کرد چند جام را با یوونتوس فتح کردی ؟ الکس نیز پاسخ داد: به درستی یادم نیست، باید 17 یا 15 جام باشد. بستگی دارد. می گویم 17 جام، من در نظر می گیرم که دو اسکودتو برگشتنی هستند.

همچنان الکس به سوالات پاسخ می دهد و می گوید: از زمانی که بازی می کنم به یاد دارم که تیمی که اسکودتو را فتح کرده همیشه شایسته ان بوده و من پنج اسکودتو را با شایستگی همراه یووه بالای سر بردم.

با این سخنان کاپیتان یووه پس از 40 دقیقه صحبت و پاسخ به سوالات محل ویژه را ترک و نوبت به دومیتزی مدافع اودینزه می رسد و در ادامه سایر بازیکنان که به این دادگاه دعوت شده بودند.

متن کامل سوال و جواب وکیل گالینلی و الکس دل پیرو

وکیل گالینلی : چه وقت است که در یوونتوس هستید :

الکس : 16 سال است .

گالینلی : چند قهرمانی با یووه کسب کرده ای ؟

الکس : بسیاری از قهرمانی ها ، در رقابت های مختلف از جمله لیگ ایتالیا از 17 تا 15 قهرمانی ، بستگی دارد .

گالینلی : در سطح ملی نیز افتخار بدست آوردی ؟

الکس : بله .

گالینلی : چه قهرمانی هایی ؟

الکس : یک قهرمانی جهان در سال 2006 و دو قهرمانی زیر 21 سال های اروپا .

گالینلی : چه تیمی در فصل 2004-2005 قهرمان ایتالیا شد ؟

الکس : خوب به یاد دارم ، یوونتوس قهرمان شد .

گالینلی : چند گل به ثمر رساندی ؟

الکس : به یاد نمی آورم .

گالینلی : 14 گل ؟

الکس : بله ، در همین حدود بود .

گالینلی : گلی را که در روز 14 نوامبر 2004 به لچه زدی را به یاد داری ؟

گالینلی : حالت ورزشگاه را به یاد داری ؟

گالینلی : می توانی ورزشگاه را توصیف کنی ؟

گالینلی : داور چه کسی بود ؟

الکس : دی سانتیس .

گالینلی : آیا دی سانتیس قبل از شروع بازی از زمین بازدید کرد ؟

الکس : فکر می کنم اینگونه بوده باشد، به یاد دارم که قبل از شروع بازی در مورد وضعیت چمن با وی صحبت کرده بودیم .

جانللی : آیا برگزاری بازی در هاله ای از ابهام بود یا همه چیز طبیعی بود ؟

الکس : برای من شرایط مناسب بود .

گالینلی : آیا با گالینلی جلسه ای داشتید ؟

گالینلی : شما و کاپیتان لچه ؟

گالینلی : بازیکنان دیگری بودند ؟

الکس : نه ، طبق عادت فقط کاپیتان های دو تیم .

گالینلی : آیا اینگونه برنامه ها همواره اتفاق می افتد ؟

الکس : فکر میکنم که داور ابتدا باید تصمیم را خود بگیرد و سپس کاپیتان ها را در جریان قرار دهد .

گالینلی : در حین انجام بازی ، دی سانتیس خواستار متوقف کردن بازی شد ؟

الکس : نه ، هرچند که ورزشگاه حالتی خشک داشت اما هوا برای انجام بازی مشکلی نداشت .

گالینلی : شما بازیکنی هستید که به تکنیک متکی هستید یا ناحیه ی فیزیکی ؟

الکس : به هر دو متکی هستم اما بیشتر به تکنیک .

گالینلی : با توجه به این نکته پس شرایط خشک بیش از شرایط بازی برابر لچه برای شما مفید است ؟

الکس : بدون شک هنگامی که زمین خشک باشد .

گالینلی : در نیمه ی دوم تعویض شدی ؟

الکس : بعد از حدود ربع ساعت از ابتدای نیمه ی دوم .

گالینلی : دلیل تعویض شرایط بد زمین بود ؟

الکس : بله ، احتمالآ اینگونه بود .

گالینلی : این مساله بر دیگر هم تیمی های تکنیکی شما نیز اثر گذاشت ؟

الکس : تیم ما به گونه ای ساخته شده بود که در تمام شرایط قدرتمند باشد اما ما بازیکنان تکنیکی زیادی داشتیم .

گالینلی : پس شما در این شرایط دوست ندارید بازی کنید ؟

الکس : بدون شک اینگونه است ، شرایط خوبی نبود .

گالینلی : آیا تصمیمات غیر قابل توجیهی از سوی داور گرفته شد ؟

الکس : نه ، به یاد ندارم .

گالینلی : بازیکنان در آن بازی نسبت به قضاوت اعتراضاتی داشتند ؟

الکس : در بازیکنان دو تیم مشاهده می شد چرا که هیجان بازی بسیار بالا بود .

گالینلی : آیا تا به حال پیراهنت را به یک داور یا بازیکن حریف هدیه داده ای ؟

الکس : در تمام دوران فوتبالم به عده ای اندک هدیه داده ام .

گالینلی : پیراهنت خواستار زیادی دارد ؟

گالینلی : بازی پالرمو - یوونتوس 2005 ، داور دی سانتیس بود ؟

الکس : به یاد ندارم .

گالینلی : نتیجه را چطور ؟

الکس : فکر کنم ما بازی را باختیم .

گالینلی : بله 1 بر صفر ، صحنه ی زامبروتا را به یاد داری ؟

الکس : بله ، به یاد دارم که اعتراضاتی نیز صورت گرفت .

گالینلی : پارما - یوونتوس ، 6 ژانویه 2005 ، اعتراض به یک صحنه ی مشکوک ( زدن توپ با دست ) ؟

الکس : بله ، به یاد دارم .

گالینلی : نتیجه را چطور ؟

الکس : نه .

گالینلی : مدعیان 2004 - 2005 چه تیم هایی بودند ؟

الکس : یوونتوس ، میلان و اینتر .

گالینلی : بازی برابر اینتر 20 آوریل 2005 ؟

الکس : به یاد دارم .

گالینلی : نتیجه ی بازی ؟

الکس : فکر کنم مساوی شد .

گالینلی : شما 1 بر صفر باختید ؟

الکس : شاید .

گالینلی : داور چه کسی بود ؟

گالینلی : اعتراضات را به یاد داری ؟

الکس : بله ، محرومیت ابراهیوویچ .

گالینلی : چگونگی محرومیت وی را به یاد داری ؟

الکس : بله ، وی کارت زرد داشت .

گالینلی : ابرا چند گل در آن فصل بثمر رساند ؟

الکس : زیاد .

گالینلی : آپیا و ندود نیز کارت زرد دریافت کردند ؟

گالینلی : اعتراض به نپذیرفتن پنالتی که روی ندود اتفاق افتاد ؟

الکس : به خوبی به یاد ندارم .

گالینلی : برخورد بین ابرا و کوردوبا ؟

الکس : به خوبی به یا د دارم ، محرومیت ابرا بر اساس استناد به پخش تلویزیونی آن برخورد صورت گرفت و از بازی برابر میلان محروم شد ، دی سانتیس آن صحنه را ندید و کارت قرمز به ابرا نداد ، اما پخش این صحنه از تلویزیون برای ما گران تمام شد .

متن کامل سوال و جواب وکیل ویتللو و الکس دل پیرو

ویتللو ( وکیل یوونتوس ) : یوونتوس زبینا ، امرسون رو از رم خرید و همینطور ابرا و کاناوارو و کاپلو به تیم ضافه شدند ؟

ویتللو : پس تیم تدریجآ روند رو به رشدی را سپری می کرد بخصوص با خرید ویرا در سال 2006 ؟

الکس : ویرا در سال 2005 خریداری شد .

ویتللو : تمام این بازیکنان در سا 2006 از یوونتوس رفتند ؟

ویتللو : این بازیکنان ستون یوونتوس بودند ؟

ویتللو : چند بازیکن یوونتوس در فینال 2006 شرکت کرده بودند ؟

الکس : بیشتر بازیکنان در فینال حاضر بودند .

ویتللو : در فصل 2004 - 2005 یوونتوس 86 امتیاز داشت ؟

ویتللو : می توان با این دلیل که ابراهیموویچ 16 گل و یکی از روی نقطه ی پنالتی و شما 14 گل و 4 پنالتی و یاکوینتا 13 گل زده این را ثابت کرد که یوونتوس قدرتمند بود ؟

الکس : یاکوینتا بازیکن ما نبود .

ویتللو : 2005 - 2006 یوونتوس 91 امتیاز داشت ؟

ویتللو : ترزگه 23 گل و شما 9 گل زده بودید ؟

ویتللو : یوونتوس خط حمله ی قدرتمنی داشت که نیازی به کمک نداشت ؟

الکس : بدون شک این چنین بود .

ویتللو : آیا تیمی در این سال ها مانند یوونتوس در بازار نقل و انتقالات سرمایه گذاری کرده بود ؟

الکس : اینتر همواره سرمایه گذاری کلانی می کرد .

ویتللو : یوونتوس 150 میلیون خرج می کرد ؟

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

شاید زمستان بیاید !
    28 مهر 1389
    یک تابستان پرکار و خبرساز را پشت سر گذاشت و حالا به نظر می رسد با گذشت زمان و نزدیک شدن به ماه های پایانی سال که ما را به نقل و انتقالات زمستانی نزدیک می کند شاهد انتشار اخبار دیگری در خصوص انتقال ژکو به یوونتوس باشیم.

بانوی پیر که در تابستان به دنبال خرید این بازیکن بود و در نهایت با پیوستن دیه گو مذاکرات میان یووه و ولفسبورگ بدون حضور ژکو در بانوی پیر به پایان رسید در تلاش است تا بار دیگر این مهره ارزشمند را با وجود خرید کراسیچ و موفقیت این بازیکن با پیراهن سیاه و سفید جذب و در ماه ژانویه به لیست خود بیافزاید.

زیرا به نظر می رسد زمان خرید یک ستاره موفق فرا رسیده و ژکو می تواند همراه بیانکونری افتخارات ارزنده ای کسب کند.

دیه گو که در عین ناباوری در اخرین روزهای نقل و انتقالات یووه را ترک کرد نیز تجربه پوشیدن پیراهن یووه را اینگونه بیان می کند " زیبا، سخت و سازنده "

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در جاده موفقیت قدم گذاشته ایم
    28 مهر 1389
    مدافع ملی پوش یووه برای حضور در میادین و رقابت با رقبای بانوی پیر مشکلی ندارد، جورجو کیه لینی که به همراه سایر هم تیمی هایش در شهر سالزبورگ اتریش به سر می برد تا فردا شب برابر تیم این شهر به میدان رود معتقد است یوونتوس در جاده موفقیت قدم گذاشته و راه پیروزی را به خود گرفته است.

برای دل نری بازگشت کیه لینی به ترکیب و برطرف شدن مصدومیت جزییش بهترین خبر در استانه دیدار فرداشب است و این مدافع با تایید سلامتی و عدم ناراحتی در کنفرانس خبری پیش از بازی حاضر می شود و می گوید

خیلی خوب رشد و پیشرفت کردیم و در بخش دفاع نیز شما هماهنگی و قدرت ما را مشاهده می کنید. مطمئنا زمان نیاز است تا بهتر و بهتر شویم و شما نیز دلایل قدرتمند بودن ما را درک کنید.

دو دیدار موفق را برابر ستی و اینتر برگزار کردیم رقبایی که هیچ شکی در قدرت انان نبود و حالا می خواهیم این روش را ادامه دهیم و هماهنگی خود را حفظ کنیم. باید بیشتر تمرین کنیم و اشتباهات را کنار زنیم.

به هر حال در جاده موفقیت قدم گذاشته ایم و در حال حاضر تمرینات مان نتایج خوب را به همراه می اورد اما نباید در این شرایط اشتباهاتی را داشته باشیم و دست به اشتباهات گذشته بزنیم و هیجان کنونی را از دست بدهیم.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هیچ هراسی نداریم
    28 مهر 1389
    همراه شاگردانش اماده رقابتی دیدنی و تماشایی ست، به خوبی می داند با تساوی در نخستین دیدار اروپایی فرصت بیش از این نباید از دست رود و این بار باید سه امتیاز بازی از ان بانوی پیر باشد. او معتقد است اشتها و خواسته بازیکنان می تواند تیمی قدرتمند و پیروز را بسازد و این تیم می تواند نتایج درخشانی کسب کند.

دل نری در کنفرانس خبری پیش از بازی می گوید می خواهیم بهتر و بهتر شویم، خواسته ما این است. به هر حال ما بازیکنانی نظیر اکوئیلانی، یاکوئنتا، کوالیارلا و رینائودو را در خانه گذاشتیم و حالا به فرصت به بازیکنانی می رسد که کمتر در ترکیب قرار گرفته اند و این مسئله برخی تغییرات را به همراه خواهد داشت.

به اعتقاد من دل پیرو، سیسوکو و موتا می توانند در این دیدار بازی کند و تاثیرات و شرایط بازی های اروپایی را به خوبی درک کرده اند و تجربه لازم را دارند.

وی در پاسخ به این سوال که ایا کراسیچ در ترکیب خواهد بود یا نه نیز گفت: ما مارتینز را در اختیار داریم و تصور می کنم این بازی می تواند استراحتی برای کراسیچ تلقی شود. البته هنوز تصمیم نهایی را نگرفته ام و باید زوج مارتینز را در این بازی تعین کنم. اما منینگر که برابر تیم شهر محل تولدش به میدان خواهد امد، مربی می گوید که از ابتدا درون دروازه یووه قرار خواهد گرفت. امائوری نیز بازیکن مهمی برای یوونتوس محسوب می شود اما در حال حاضر فکر می کنم باید کمی استراحت داشته باشد تا به شرایط ایده ال برسد. تمرین او بسیار قابل تقدیر است تصور می کنم تنها گل نزده و زمانی که گلزنی هایش شروع شود رضایت را در چهره او خواهیم دید. فردا بازی خواهد کرد و امیدوارم از نظر فیزیکی اماده باشد.

حریف یووه تیم سالزبورگ اتریش است، تیمی که در حال حاضر در شرایط مناسب و درخشانی قرار ندارد اما هیچ دلیل بر ضعف این تیم نیست. باید به هر تیم و هر حریفی احترام بگذاریم زیرا بازیکنان انان با قدرت در ترکیب قرار خواهند گرفت و از نظر فیزیکی بازیکنان خوبی در اختیار دارند. مدافعین این تیم نیز مدافعین شایسته ای هستند. هرگز تصور نمی کنیم با حریف کوچکی روبرو هستیم.

به هر حال باید قدرت خود را نشان دهیم و با نهایت قدرت و تلاش در میدان حاضر شویم. هیچ تیمی بدون توجه به خواسته خود که کسب نتیجه مطلوب است به میدان قدم نمی گذارد.

ما برای حفظ شرایط و کسب موقعیت مناسب در جدول باید سه امتیاز بازی را به خانه ببریم. برای ما همه بازیکنان مهم هستند و خواهان پیروزی در خانه سالزبورگ هستیم.تنها اشتها و خواسته بازیکنان می تواند تیمی قدرتمند و پیروز را بسازد و این تیم می تواند نتایج درخشانی کسب کند.

10. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اینگونه ادامه دهیم حذف می شویم
    28 مهر 1389
    او عصبانی ست، ناراحت و گله مند از نمایش شاگردانش. با عصبانیت میگوید اگر چنین بازی کنیم از لیگ اروپا حذف می شویم و باید از این رقابت ها کنار رویم. این خواسته ما نیست. دل نری از نتیجه راضی نیست و می گوید

در این شب منینگر بهترین بود و خیلی خوب ظاهر شد. او بهتر از تیم بود و این خوشایند نیست که یووه چنین بازی کرد. کلیه تیم خوب نبود. بازیکنان در موقعیت های خوبی قرار نمی گرفتند و تاخیر داشتند.

برای کراسیچ خوشحالم که او بهترین نمایش را داشت. این صربی باید در این بازی استراحت می کرد اما از شروع نیمه به میدان فرستاده شد و خیلی زود گل زد و حالا مربی می گوید: در نیمه دوم باید با سرعت بازیکنی نظیر کراسیچ بازی می کردیم و او با سرعت می توانست ما را پیش ببرد.

دل نری در پایان تاکید کرد که اگر چنین ادامه دهیم و این گونه بازی کنیم از لیگ اروپا کنار خواهیم رفت.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

وضعیت گریگرا به زودی مشخص خواهد شد
    29 مهر 1389
    در دقایق انتهایی دیدار تیم های سالزبورگ اتریش و یوونتوس ایتالیا در مرحله ی گروهی لیگ اروپا زدنک گریگرا بازیکن چک تبار یووه که در هفته های اخیر نمایش خوبی از خود بر جای گذاشته است مصدوم شد و زمین بازی را ترک کرد.

بر اساس اعلام باشگاه یوونتوس وی فردا به تورین بازخواهد گشت و تحت انجام معاینات پزشکی قرار خواهد گرفت تا تکلیف نهایی وی مشخص شود.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

وقتی میلوس امد ( سالزبورگ 1 - 1 یوونتوس )
    30 مهر 1389
    باید در این بازی به استراحت می رفت اما زمانی که یک نیمه را از حریف عقب باشیم راهی جز حضورش در ترکیب نمی بینیم. دل نری چنین نظری داشت و تصمیم گرفت با شروع نیمه دوم این مهره صرب را به میدان بفرستد تا نتیجه خیلی زود تغییر کند. نتیجه ای که با حضور دو دقیقه ای کراسیچ از راه رسید و بانوی پیر در خانه سالزبورگ تن به تساوی یک بر یک داد تا با سه تساوی سه امتیازی شود و رده سوم جدول را در گروه ا لیگ اروپا به خود اختصاص دهد.

یوونتوسی ها با منینگر، کیه لینی، بونوچی، گریگرا، دچلیه، سیسوکو، مارکیزیو، په په، مارتینز، امائوری و دل پیرو راهی میدان شدند و در ادامه بازی کراسیچ، ملو و موتا به ترکیب اضافه شدند.

یاران سالزبورگ بازی را اغاز کردند، از همان دقایق ابتدایی با حرکت های سریع خود نشان دادند که تیمی سرعتی اند و مدافعین یووه روز سختی را خواهند داشت. با این حال حرکت های این تیم با تیزهوشی بازیکنان یووه به ویژه کیه لینی و بونوچی دفع شد .

در میانه میدان نیز بازی در دست دو تیم بود و هر از گاهی هر یک از تیم ها از فضاهای به دست امده نهایت استفاده را برای حمله می کرد و دروازه حریف را با خطر مواجه می ساخت.

با این حال در کنار حملات میزبان، نمایش امائوری و دل پیرو نیز برای باز کردن دروازه تیم اتریشی قابل قبول بود. اما یک سنگربان اماده بارها انان را مغلوب کرد.

ولنر به همراه اسونتو حرکات خطرناک و دیدنی را خلق می کردند و این حرکات در دقیقه 36 با ضربه دیدنی اسونتو نتیجه داد تا سالزبورگ با ضربه این بازیکن دروازه منینگر را باز و از یووه پیش بیافتد.

با این نتیجه دو تیم راهی رختکن شدند اما در 15 دقیقه استراحت دل نری بهترین تصمیم را گرفت، زمان حضور ستاره این روزهای بانوی پیر فرا رسیده و میلوس نباید در این دیدار استراحت کند.

با این تصمیم 45 دقیقه دوم اغاز شد، کراسیچ جای په په را در ترکیب می گیرد و با این تغییر، یووه و نتیجه نیز تغییر می کند. تنها دو دقیقه بعد کراسیچ با ضربه ای دیدنی دروازه حریف را باز می کند تا ورودش با گلی ارزشمند جشن گرفته شود.

این ستاره صرب نحوه نمایش بیانکونری را تغییر می دهد و در ادامه حرکات زیبایی با همکاری او و کاپیتان و زوج او، امائوری خلق میشود. با این وجود یووه به گل نمی رسد اما نمایش بهتری نسبت به نیمه نخست ارائه می کند.

این بازی با ورود ملو بهتر می شود، هماهنگی ملو و کراسیچ نیز روز به روز بهتر شده و این هماهنگی با قدرتمند شدن حملات یووه از جناحین بیشتر جلوه می کند. با این حال سالزبورگ نیز در دقایقی خطر نیمه نخست را بر روی دروازه منینگر ایجاد می کند اما دروازه یوونتوس نیز مانند حریف اتریشی بسته می ماند تا دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی یک بر یک دست یابند.

هر چند که یک تساوی در خانه حریف به دست امد اما یوونتوس در جدول با سه امتیاز شرایط خوبی برای صعود ندارد و باید کلیه امتیازات دور برگشت را از ان خود کند. سیتی با 7 امتیاز در صدر است، پوزنان 4 امتیازی و سالزبورگ با این تساوی یک امتیازی شد.

صفحه 55 از 126 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)