Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 69 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 716

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودم که "فک نکنم تا آخر فصل بازی های پرسپولیس رو ببینم" همینطور هم شده و الآن سه تا بازی آخرمون یعنی بازی با مس ، الاتحاد و الوحده (البته این یکی فک کنم پخش نشد اصلا) رو ندیدم واقعا هم خدا رو شکر که ندیدم چون اگه میدیدم از بس که حرص میخوردم معلوم نبود چه بلایی سرم میومداین فصل رو باید تو تاریخ ثبت کرد کابوس وارترین فصل تاریخ پرسپولیس

2. 7 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

دردنامه يه دختر پرسپوليسي به نام آرزو (برگرفته از سايت دختران هوادار پرسپوليس) :

پرسپولیس که اکنون برای هوادارانش واژه ای غریب است شاید بیشتر از گذشته نیازمند دلجویی ست...برای هواداران میلیونی که کمتر در ورزشگاهها آفتابی میشوند؟!
    به راستی چرا باید پرسپولیس که پرطرفدارترین تیم آسیا و ایران است در هر دو دیدار رفت و برگشت به تیم استقلال ببازد؟؟چرا با وجود نتایج نه چندان جالب بازهم این کادر مدیریتی در راس کار هستند؟؟؟
    خطاب من شما هستید جناب کاشانی!
    آیا هنوز هم حرفی برای گفتن دارید؟آیا میتوانید جواب اشکهای هواداران را با توجیه های بی هدف بدهید؟
    خوب که نگاه میکنم میبینم عامل جدایی و دلسری امثال من از تیم همیشه محبوبم شما هستین.شمایی که عشق و علاقه به پرسپولیس را در من نابود کردی!و من همچنان به دنبال کورسوی عشقم به تیم محبوبم میگردم!
    شما متهم هستید !بلی در دادگاه دلم محکوم هستید!بدانید که روزگار مدیریت بی کفایت شما رو به اتمام است...من لحظه شماری می کنم تا به آن روز برسید و پرسپولیسم را رها کنید از تمام جفاهایی که در حقش کردی...!!!

4. 6 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    denizli
    بازیکن محبوب
    nikbakht

IranPersepolisBarcelona

تشکر ها
    540
    تشکر شده 702 در 134 پست

perspolis مسعود مرادی: هنوزهم می‌گويم آن صحنه روی خرسندی پنالتی نبود!

با داور بازي تاريخي سپاهان-پرسپوليس به بهانه نزديكي به مصاف‌هاي حساس دو تيممرجع خبری پرسپولیس : مسعود مرادي در شش ماهي كه از بازنشستگي‌اش گذشته در كميته داوران هيچ استفاده‌اي نمي‌شود و او فقط ناظر داوري دو مسابقه بوده است.بهانه گفت‌وگوي ما با او قضاوت تاريخي‌اش در بازي پرسپوليس-سپاهان بود. مسابقه‌ای كه امسال هم در ليگ جام‌حذفي و در دو مصاف حساس تكرار مي‌شود.- چه خبر آقاي مرادي، شنيديم كه قرار است براي تدريس داوران جوان آسيا به مالزي برويد.كنفدراسيون فوتبال آسيا از بنده دعوت كرده تا به عنوان مدرس و ناظر در خدمتشان باشم. به همين دليل روز دوم خرداد ماه راهي مالزي مي‌شوم تا در خدمت داوران جواني از كشورهاي ژاپن، هنگ‌كنگ، استراليا، عربستان، اردن،‌ايران، تايلند و ... باشم. براي 10 روز به اين داوران جوان آموزش‌هاي لازم را مي‌دهم و انشاءا... به ايران برمي‌گردم. - اما جايتان در فوتبال ايران خيلي خالي است؟ما هستيم... همين دوروبرها... ما الان داوران خيلي خوبي داريم كه با دل و جان كار مي‌كنند...- اما يكسري اتفاقات را شما در دوران داوريتان داشتيد كه خيلي جالب بود!به هر حال كار ما هر روزش يك خاطره است و بدون شك وجود همين عشق است كه باعث مي‌شود ما با چنين انگيزه‌اي به كارمان ادامه دهيم.- تا مدتي ديگر پرسپوليس و سپاهان باز هم با هم روبه‌رو مي‌شوند تا خاطرات آن بازي معروف كه شما داورش بوديد، تكرار شود!حتما مي‌دانيد كه من بيشترين تعداد بازي‌هاي فينال جام‌حذفي را قضاوت كرده‌ام و از اين حيث يك افتخار بزرگ دارم. مسلما تيمي كه در فينال بازي را مي‌بازد، خيلي ناراحت و شاكي است و با توجه به فشارهاي داخل زمين و مربوط به بازي كار خيلي سخت‌ مي‌شود. من هيچ وقت نمي‌گويم كه يك داور خالي از اشتباه بوده‌ام ولي اين را قسم مي‌خورم كه هميشه در زمين و در صحنه‌اي كه قرار داشته‌ام بهترين قضاوت را انجام داده‌ام. صبا و ابومسلم، استقلال و سپاهان، فجر و ذوب‌آهن، پرسپوليس و فولادگستر به همراه همين بازي كه مي‌گوييد از جمله داوري‌هاي من در فينال جام‌حذفي بوده است. در آن بازي كه مي‌گوييد پرسپوليس شكست خورد ولي در آخرين قضاوت من در فينال جام‌حذفي پرسپوليس قهرمان شد.- اما در آن ديدار و در شرايطي كه بازي يك بر يك بود، مدافعان سپاهان در دقيقه 117 خرسندي را در هجده قدم زدند!ببينيد... من هيچ وقت تحت شرايط و جو فوتبال ايران قضاوت نكرده‌ام. من هر چه را كه آموزش ديده‌ام انجام مي‌دهم. هر چه كه بدانم درست است. باز هم مي‌گويم كه همه تصميمات من صددرصد درست و خالي از خطا نبوده ولي فرق داوري كه در جريان بازي است و فقط دو چشم غيرمسلح دارد با كساني كه از پاي تلويزيون و با دوربين‌هاي مختلف و از زواياي مختلف بازي را مي‌بينند خيلي است و به همين دليل بدون كوچكترين باز هم مي‌گويم كه اگر يكبار ديگر در آن صحنه قرار بگيرم همان تصميم را مي‌گيرم.در ادامه صحبت‌هايم بايد به اين موضع اشاره كنم كه در فينال جام حذفي قبلي كه پرسپوليس مقابل فولاد گستر به ميدان رفت، يك صحنه ديگر اتفاق افتاد. اين بار همان‌هايي كه دفعه قبل مي‌‌گفتند عليه پرسپوليس سوت مي‌زني، آمدند و گفتند كه من پرسپوليسي شده‌ام! به هر حال هر بار كه يك بحثي پيش مي‌آيد و شرايط طوري است كه هر روز يك صحبت و يك رنگي در مورد داورها مي‌شود. - قصد كالبد شكافي نداريم ولي در ليگ سوم هم چنين اتفاقاتي افتاد و در حالي كه ابوالقاسم‌پور از تيم پاس، ساشا را بدون توپ زد. شما به او به جاي كارت قرمز، كارت زرد داديد! با اين اوصاف شما آن صحنه درگيري را ديده بوديد يا نه؟تا وقتي كه سوت مي‌زدم و داوري مي‌كردم، ديد بين‌المللي داشتم و هنوز هم اين روند را ادامه مي‌دهم. من هيچ وقت براي رضايت قرمز و آبي سوت نزده‌ام. از اشتباهات داوري در هر كجاي دنيا اين تيم‌ها هستند كه هم سود مي‌برند و هم ضرر مي‌كند. من موافق اين قضيه نيستم و هيچ داوري دوست ندارد كه چنين اتفاقي بيفتد ولي بايد اين را هميشه بدانيم كه داور هم يك انسان است و اشتباه مي‌كند. در بازي استقلال – سپاهان در فينال جام‌حذفي هم همين اتفاق افتاده و استقلال جلوي 100 هزار تماشاچي در استاديوم آزادي باخت. در تمام اين بازي‌ها و تمام اين اتفاق‌ها من در آن صحنه و در آن لحظه بهترين تصميم را گرفتم و از كرده‌ام پشيمان نيستم. همين حالا من به عنوان كارشناس به نود دعوت مي‌شوم و بدون شك در اين شرايط با دوربين‌هاي مختلف و ديد مسلح كار خيلي راحت‌تر است. - در يك برهه‌اي كه بحث تمديد در آن مطرح شد و احتمالا شما دوست نداريد در موردش صحبت كنيد! كار به جايي رسيد كه مصاحبه كرديد و گفتيد امنيت نداريد و به كار ديگرتان كه در مخابرات است، نمي‌رسيد!بله... درست مي‌گوييد... من كارشناس مخابرات هستم و بعد از بازي پرسپوليس – مس بود كه با جنجال‌هاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس اين اتفاق‌ها افتاد و اين حرف و حديث‌ها درست شد. من براي چندين بار مي‌گويم كه هر داوري اشتباه مي‌كند و من هم از قاعده مستثني نيستم ولي حق من اين نبود كه دچار يكسري اتفاقات شوم!چه اتفاق‌هايي؟ بحث جام جهاني را مي‌گوييد؟من دنبال جام جهاني بودم و اين يكي از اهداف بزرگ من بود من جزو كانديداها و گزينه‌هاي اصلي بودم ولي يكسري مسايل پيش آمد كه مرا ويران كرد و ضربه بزرگي خوردم. گيرم كه من اشتباه كردم و به فرض و از ديد بعضي از آقايان دچار يك اشتباه شدم ولي دو هفته بعد وقتي به سوييس رفتم، ديدم كه فيلم بازي آنجا بود و بعضي از دوستان فيلم بازي را به زوريخ فرستادند. اين يك نوع خودزني بود. يك حركت عجيب كه در آن فقط با آبروي يك داور ايراني كه قرار بود نماينده ملت ايران باشد، بازي شد. حرف من اين است كه وقتي پاي آبروي كشور و بحث ملي به ميان مي‌آيد نبايد سوءتفاهمات و مسايل داخلي را به بيرون درز داد. - آخرين قضاوت‌تان هم مصاف شد با شكست چهار بر يك استقلالي‌ها در اهواز مقابل فولاد!بله... اين آخرين قضاوت من بود و مصادف شد با شكست استقلال. اما طبق معمول همه بازي‌هايي كه قضاوت كرده بودم فقط كار خودم را كردم و رنگ‌ها برايم اهميت نداشت. - يك اتفاق عجيب هم در بازي پرسپوليس – استيل‌آذين بين شما و علي كريمي افتاد. شما كريمي را اخراج كرديد و او هم پيراهنش را درآورد و پيراهن پرسپوليس را به هوادارن اين تيم نشان داد و...من شخصا علي كريمي را دوست دارم چون جدا از مسايل فني و افتخاراتي كه او براي فوتبال ايران كسب كرده، كريمي همشهري من و اهل كرج است ولي در آن صحنه و در آن ميدان نمي‌شود به اين چيزها توجهي كرد و چون كريمي اعتراض شديدي كرد و آن اتفاق‌ها افتاد، ايشان را اخراج كردم. به‌هرحال من نمي‌دانم هدف شما از اين كالبد شكافي‌ها چيست! - تا به حال به شما پيشنهاد رشوه هم شده است؟من آنقدر احترام و اعتبار داشته‌ام كه حتي كسي چنين پيشنهادي هم به من نداد. من هميشه راه خودم را مي‌روم و هرگز هم با چنين مسايلي روبه‌رو نشدم.- فكر مي‌كنيد بهترين رييس براي كميته داوران چه كسي مي‌تواند باشد؟ نظرتان در مورد سرپرستي تاج در كميته داوران چيست؟من معتقدم كه كميته داوران و داوران شريف ما با زحمت و صداقت كارشان را انجام مي‌دهند تا هفته‌هاي پاياني ليگ به خوبي سپري شود. با توجه به بخشنامه فيفا، يكي از اعضاي هيات رييسه بايد سرپرست اين كميته مي‌شد و آقاي تاج چنين كاري را انجام دادند. در ايران پذيرفتن اين كارها و اين سمت‌ها كار راحتي نيست و هميشه خيلي‌ها ناراضي هستند. من در خيلي از دوره‌ها و در زمان آقايان عنايت، غياثي و عسگري و ... كار كرده‌ام و هميشه حرمت آقايان را نگه داشته‌ام و در مقابل هم احترام ديده‌ام. - چرا شما نبايد جزو يكي از گزينه‌ها باشيد و به طور مثال مسوول كميته داوران شويد؟من دنبال اين مسايل نيستم. تا به حال خودم به اين مسايل فكر نكرده‌ام و دنبال كار خودم و برنامه‌ريزي‌هاي خودم هستم. به عنوان يك ايراني هر كاري براي سربلندي كشورم انجام مي‌دهم چه جزو گزينه‌ها باشم و چه نباشم كارم را مي‌كنم و به كميته داوران احترام مي‌گذارم. - اما الان كه شما جايي تشريف نداريد و در طول اين شش ماه گذشته فقط 2 بار ناظر بازي‌هاي ليگ برتر بوده‌ايد!من در حال حاضر در خانه هستم... آرامش دارم و تحت فرمان فدراسيون و كميته داوران هستم. به نظر من بايد تضادها را كنار گذاشت. دست به دست هم داد و كاري كرد تا داوران ايراني با حمايت‌هايي كه مي‌شوند با خيال راحت كار كنند و پيشرفت داشته باشند. من اهل چاپلوسي نيستم ولي سياست‌هاي كميته داوران را مي‌پذيرم. در ضمن بگذاريد اين را بگويم كه مسعود مرادي همه اشتباهاتش را مي‌پذيرد و اعلام مي‌كند كه با هيچ رنگ و باشگاهي ضديت ندارد. هر اشتباهي بوده، سهوي بوده و من هم مثل يك انسان اشتباه كرده‌ام. من بهترين تجربه‌ها را دارم، كلاس‌هاي بين‌المللي رفته‌ام، قضاوت‌هاي مهمي در ليگ، آسيا و المپيك و مقدماتي جام‌جهاني كرده‌ام و هر وقت بخواهند با دل و جان در خدمت كميته داوران، فدراسيون و داوران جوان كشورم هستم... من اهل اغراق نيستم... چون درد كشيده‌ام، اين حرف‌ها را مي‌زنم!

6. 6 کاربر از پست مفید saalehh تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

اين مسعود مرادي كه از اون ...زاده هاي روزگاره .چند تا جام تا حالا از ما گرفته و باز كري مي خونه .البته خدا جواب كارش رو داد و تو آسيا چنان آبروريزي كرد كه انداختنش بيرون . همون چند سال حضورش تو ليست بين المللي فدراسيون فوتبال هم از صدقه سر همين نامردياش به نفع سپاهان و به ضرر پرسپوليس بود كه اميدوارم اين ناحقيها از حلقومش در بياد بزنه تو گيجگاهش واز اونجام بزنه تو كمرش

بگذريم از اين آدماي كوچيك كه تو فوتبال ما كم نيستند . امروز بازي جالبي داريم . از يه طرف مي دونيم كه 4 تابازيكن نصفه نيمه داشتيم كه اونام نصفشون مصدوم و محروم هستند كه فقط خدا مي دونه اينا چجوري و كجا مصدوم ميشن و يه مربي داريم كه كلا تاكتيك ماكتيك وبازي خوني حاليش نيست و از طرف ديگه باز قلبمون براي موفقيت تيممون مي تپه .

چرا از بعد قهرماني ما توليگ همه چيز هر روز بدتر و بدتر شد تا ديگه به كف بدبختي رسيديم ؟

8. 5 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

تيم پرسپوليس كه كلا قابل پيش بيني نيست...
    يهو ديديد 4 تا خورد يهو ديد 4 تا زد(اين خيلي احتمالش كمه ولي ممكنه)!!!
    يهو ديديد صفر صفر مساوي شد!!!
    به نظرم وقتي از نظر رواني اوضاعشون خوب باشه ميبرند مثل بازي با ذوب آهن..
    ولي الان چيزي كه زياده حاشيه..
    بدتر مجادله كاشاني و دايي مگه چيز ديگه اي هم ميشه..

ali
    only
    karimi

10. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

25 نفر بازیکن داریم که بدون اغراق 10 تاشون به درد دسته 1 هم نمیخورن
    حالا توی همین وانفسا 8 تا هم غایب داریم

البته من که اصولا با این تغییرات تحمیلی به تیم امیدوارتر شدم !
    شاید یه جورایی به نفعمون باشه !
    ما که از لحاظ تاکتیک امسال اصلا در حد سپاهان نیستیم ! امیدوارم انگیزه این بازیکنان ریزه میزه جای تاکتیک نداشتمونو پر کنه و شاهد بازی غیرتی باشیم و تنها راه رقم نخوردن تراژدی ما میتونه همین باشه !

12. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

بچه ها خوداییش اگه علی کریمی بیاد میتونه کمک کنه ها.....شما هم موافقین؟

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

14. 5 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

همونی شد که من گفتم !
    دوندگی بازیکنا و بستن راههای نفوذ سچاهان + کمی هم شانس یک امتیاز اصفهان گرفتمی و خوشبختانه تراکتور هم نبرد !
    امیدوارم پیکان رو ببریم تا هم انتقام رفت رو بگیریم هم چهارمی تثبیت بشه !
    ولی یه چیزی که امروز تو بازی آزار میداد منو بی توجهی و سر بودن محمد نوری بود !
    شاید به جرات بشه گفت نوری بهترین بازیکن این فصل پرسپولیسه ولی امروز خیلی رو اعصاب بود !امیدوارم بازی های آتی رو اینجوری پشت سر نذاره که اندک امیدی که بنوری داشتیم و دلخوش بهش بودیم به فنا بره !

اتفاقات جالب این هفته هم 5تا زدن نوروزی تو بازی با پاس بود که حالا با 22 گل صدر جدوله !
    خوشحالی من از این بابته که خیلی ها نوروزی رو پرسپولیسی 100 درصد برای فصل بعد می دونند !
    نکته جالب دیگه 6 تایی شدن تیم منفور استیل آذین و سقوط رسمی اونا به خونشون بود که جای بسی خوشحالی است !

16. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو&آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    1.*جرارد*2.رونالدو دلیما3.کاکا

ItaliaPersepolisMilan

تشکر ها
    89
    تشکر شده 298 در 67 پست

perspolis

[QUOTE=AlexDelpiero;38090]همونی شد که من گفتم !
    امیدوارم پیکان رو ببریم تا هم انتقام رفت رو بگیریم هم چهارمی تثبیت بشه !
    سلام.
    منم خوشحالم که میتونیم چهارم بشیم اما میبینی چی به سرمون آوردن که به فکر چهارم شدن افتادیم و خوشحالیم که بالای تراکتوریم نا سلامتی تیم ما پرسپولیسه به هر حال امیدوارم این کابوس هر چه زودترتموم بشه.به امید قهرمانی جام حذفی

18. 7 کاربر از پست مفید mohammadred تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    denizli
    بازیکن محبوب
    nikbakht

IranPersepolisBarcelona

تشکر ها
    540
    تشکر شده 702 در 134 پست

خدا آخر عاقبتمونو به خیر کنه!!!!!!برای چهارمی داریم کلاهمونو میندازیم هوا.متاسفم برای مجموعه پرسپولیس.چون تقصیر همشونه.از کاشانی گرفته تا مسول تدارکات تیم.اون از افتضاح لیدرها که از درگیریشون با عابدزاده از پارسال شروع شدو با درگیر شدنشون با دایی امسال تکمیل شد.اونم از وضع یارگیری اول فصل که چندتا بازیکن تراز اول سر امضا کردن قرار داد یهو پشیمون شدن و سر از تیم دیگه در آوردن.که حقیقتا ضعف بدی برای مدیریت حساب میشه.اونم از رفت و برگشت دربی و از دست دادن لیگ.دست گل آسیا هم که گل سرسبدشون بود.موندم جام حذفی چطور میخوان دق مرگمون بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

20. 7 کاربر از پست مفید saalehh تشکر کرده اند .

صفحه 54 از 69 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع