اخبار کوتاه 28 سپتامبر
. اینیستا میتواند قبل از دیدار با سویا از سوی کادر پزشکی چراغ سبز دریافت کند.او همچنین میتواند 45 دقیقه مقابل بنفیکا بازی کند تا برای ال کلاسیکو آماده شود.
. نتایج تست های دیروز آبیدال نشان میدهد که او بخوبی طبق برنامه پیش رفته است و میتواند دویدن دور زمین را از هفته های آینده شروع کند.
. ماسکرانو و مسی برای بازی 12 اکتبر با اروگوئه و 16 اکتبر با شیلی به تیم ملی آرژانتین دعوت شدند
. مسی (خطاب به سانگ وقتی به بارسلونا رسید) : خوش اومدی به باشگاه ، من اینجا هستم برای هر چیزی که تو نیاز داری.
. فابیو کاپلو : دادن توپ طلا به اینیستا یا پیرلو نمیتواند یک سوپرایز باشد.اینیستا همه چیز را برده است...
. ویلانوا امیدورا است که بتواند روی پیکه ، پویول و اینیستا روی ال کلاسیکوی 7 اکتبر حساب کند
. ساندرو راسل روز گذشته با رافائل مارکز مدافع سابق بارسا در نیویورک ملاقات داشت و درباره ی بنیاد او صحبت کرد.
. راسل : من فکر نمیکنم مسی بگوید که در بارسا ناراحت هستم.او احساس میکند اینجا خوشحال است و باشگاه را در قلب خود دارد.
قرارداد مسی در سال 2016 به پایان میرسد،ما میخواهیم با او و پدرش در ماه های آتی صحبت کنیم تا قراردادش را تمدید کند.
نیمار بازیکن متفاوتی است ، از آن دسته بازیکنانی است که هواداران ما دوست دارند اما او تا سال 2014 بازیکن سانتوس است.
مسی یا اینیستا برای توپ طلا؟
هر دوی آنها شایسته ی دریافت این جایزه هستند.در اخر فوتبال یک ورزش تیمی است.
. سانگ : من خیلی گرسنه هستم (برای جام).من هیچوقت چیزی نبردم و اینجا آمدم تا بازی کنم و چیزهای زیادی ببرم.
نمیتوانم خودم را با توره مقایسه کنم.او بازیکن بزرگی است.من به او بسیار احترام میگذارم اما نیامده ام اینجا تا توره ی جدید بشم.فقط میخواهم خودم باشم.
نوشیدنی مورد علاقه ی من آب است.من بسیار زیاد آب میخورم و بخاطر همین است که مصدوم نمیشوم.
. آدریانو و آلوز برای بازی دوستانه ی برزیل با عراق در 12 اکتبر در سوئد و با ژاپن در 16 اکتبر در لهستان به تیم ملی برزیل دعوت شدند
. بارسلونا روشن کرد که آنها گیلاد شالیت اسرائیلی را به نوکمپ دعوت نکردند ، اما با درخواست او برای دیدن بازی ال کلاسیکو موافقت کردند.
بارسلونا همچنین با درخواست سفیر فلسطین ، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین و محمود ال سرساک بازیکن فلسطینی برای دیدن ال کلاسیکو در نوکمپ موافقت کرده اند.
. ونگر : سانگ در بارسلونا موفق خواهد شد و چیزهایی به من میگوید که او بیشتر در دفاع مرکزی بازی خواهد کرد.
. نیمار : شایعه ی پیوستن به بارسا؟ من چیزی در اینباره نمیدانم.شما باید از مدیر برنامه هایم بپرسید،من تا سال 2014 قرارداد دارم.