Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 97 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 992

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال ونگر: در این شغل میخواهید بازی کنید

آرسن ونگر میگوید دوست داشت تیمش در نیمه نهایی جام اتحادیه باشد

فصل گذشته آرسنال 9 بازی در ژانویه انجام داد و حالا با حذف از جام اتحادیه 7 بازی در این ماه انجام خواهد داد (دیدار تکراری جام حذفی را هم شامل میشود،که در صورت پیروزی آرسنال 6 بازی در ژانویه دارد) با اینکه فصل گذشته آن تعداد بازی به آرسنال آسیب زد اما ونگر میگوید در این شغل انتظاری جز این نمیتوان داشت.

" بهای سنگینی پرداخت کردیم همچنین بازی با استوک سیتی به دلیل سرما کنسل شد و این بازی موعقه را قبل از فینال جام اتحادیه انجام دادیم.
    از نظر برنامه کمی راحت تر شدیم اما جدا میخواستم در مرحله بعد باشم.شما در این شغل میخاهید بازی کنید.
    بازی با منچسترسیتی بسیار فشرده بود.اما ناامیدی من بخاطر اینست که مزد زحمات خود را نگرفتیم و تنها ضربه در چهارچوب آنها وارد دروازه شد و بدتر از آن یک کرنر به نفع ما بود و همان کرنر برای حریف تبدیل به گل شد. این نوع شکست ها ناامیدی مضاعف دارد."

2. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال ویگان 0 آرسنال 4 ( هفته ی 14 لیگ برتر )

پیروزی پر گل آرسنال در خانه ویگان...

به نقل از سایت رسمی آرسنال :
    ویگان در هفته 14 لیگ برتر میزبان آرسنال بود ...

ترکیب آرسنال :

ژسنی ، مرته ساکر ، ورمالن ، کوشیلینی ، سانتوس ، سانگ ، رمزی ، آرتتا ، ولکات ، جروینهو ، رابین ون پرسی ...

بازی با فشار بی امان ویگان آغاز شد ...

6" : ویگان موقعیتی بسیار عالی خلق کرد که با هشیاری سانتوس خنثی شد .

توپ و میدان در اختیار ویگان بود تا در دقیقه ی 18 حرکت خوب ولکات تا حدودی آرسنال را به بازی برگرداند ...

به مرور مالکیت آرسنال بیشتر شد و با دو گل آرتتا و ورمالن در تنها دو دقیقه ، ویگان شوک شدیدی را متحمل شد ...

28" : گل اول برای آرسنال با شوت راه دور آرتتا و واکنش ضعیف الحبسی( دروازه بان ویگان )

29" : گل دوم برای آرسنال توسط ورمالن که در هفته ی قبل نیز ، هم به آرسنال ( گل به خودی ) و هم به فولام گل زده بود ...

37" : شوت سنگین ون پرسی و واکنش دروازه بان ویگان

آرسنال سوار بر بازی بود به طوری که در دقیقه ی 41 مالکیت توپ خود را به 61 در مقابل 39 افزایش داد ...

نیمه اول با برتری 2-0 آرسنال به پایان رسید ...

اما نیمه ی دوم ...

50" : اولین موقعیت آرسنال که توسط رمزی به هدر رفت ...

57" : کارت زرد برای الکس سانگ

62" : گل سوم برای آرسنال :
    یک سوپر گل از آرسنالیها با یک حرکت فوق العاده ترکیبی و پاسهای متوالی که به رابین ون پرسی رسید ، او با یک توو سر توپ فوق العاده مدافعان را حذف کرد اما ضربه ی او توسط دروازه بان برگشت داده شد و جروینهو دروازه ی خالی را اینبار باز کرد ...

63" : باز هم موقعیت برای آرسنال ، باز هم ون پرسی و یک ضربه ی کاملا بد و بی دقت مانع از گلزنی او شد .

79" گل چهارم برای آرسنال ،
    از خود گذشتگی ستودنی ولکات و پاس برای رابین ون پرسی تا طلسم گل نزدن او در این بازی شکسته شود ...

80" : کاکئلین ، آندری آرشاوین و یوسی بنایون به جای سانگ ، ولکات و جروینهو به میدان آمدند

84" : موقعیت عالی که توسط بنایون از دست رفت

85" : کارت زرد برای کاکئلین

دو دقیقه ی وقت اضافه هم به پایان رسید و آرسنال موفق به یک پیروزی پر گل در خارج از خانه شد ...

4. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال شاید مهاجم دیگری بخریم

آرسن ونگر و احتمال خرید مهاجم در ژانویه...

به نقل از سایت رسمی باشگاه :
    این روز ها انتقاد های زیادی بر روی مهاجمین نیمکت نشین تیم آرسنال وجود دارد و مروان شاماک در راس این انتقاد ها قرار دارد . این در حالی است که این بازیکن مراکشی باید در ژانویه تیم را به مقصد بازی های آفریقایی ترک کند و راهی قاره آفریقا شود و این امر باعث می شود تا برای مدت طولانی در میانه فصل نتواند آرسنال را همراهی کند و این مسئله باعث شده تا آرسن ونگر اعلام کند احتمال دارد مهاجم دیگری به تیمش اضافه کند .
    این روز های صحبت های بسیاری مبنی بر تلاش تیم آرسنال برای به خدمت گیری لوکاس پودولسکی وجود دارد و حالا آرسن ونگر مسئله خرید مهاجم دیگر در ژانویه را رد نمی کند .
    در حال حاضر رابین ون پرسی , مروان شاماک و پارک چو یونگ مهاجمین تیم آرسنال هستند که در غیاب ون پرسی عملا خط حمله آرسنال دارای قدرت کافی برای ضربه زدن به حریفان نیست .
    آرسن ونگر درباره این موضوع می گوید :

" در حال حاضر برای ژانویه هیچ کاری نخواهم کرد . من ترکیب بزرگی دارم اما اگر درب اتاق مرا بزنید و بگویید من بازیکن فوق العاده ای برای شما دارم من این مسئله را رد نمی کنم .
    اگر هیچ مصدومی نداشته باشیم باید از این مسئله گریز کنیم چرا که ما چمبرلین را داریم که می تواند آن جا بازی کند و همینطور آرشاوین و پارک و ون پرسی . پس ما بازیکنان هجومی در اختیار داریم اما در صورت مصدومیت کم تعداد خواهیم شد . "

اما شاماک این فصل پشت سر ون پرسی قرار گرفته و عملا نمایش مناسبی نیز برای آرسنال نداشته است .

" این مسئله اعتماد به نفس است اما سخت است که بخواهیم در حال حاضر وی را به صورت قرضی بدهیم چرا که جام ملت های آفریقا شروع خواهد شد . آن ها در ماه فوریه باز خواهند گشت و معمولا کمی خسته اند و این آسان نخواهد بود .
    نیاز دارند که دو هفته قبل از بازی ها بروند و دو هفته و نیم بعد از ان نیز زمان برای ریکاوری نیاز است و این مسئله شش هفته زمان می گیرد . "

6. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال با ویلاس بواس ابراز همدردی می کنم

آرسن ونگر از طرفداران بزرگ آندره ویلاس بواس است و با وی به خاطر وضع نا مساعدش در چلسی ابراز همدردی می کند...

به نقل از سایت رسمی باشگاه :
    مربی پرتغالی چلسی تابستان امسال به استمفورد بریج آمده ولی طبق خبرها وی پس از کسب 5 شکست از 9 بازی از جمله شکست 5-3 در خانه مقابل آرسنال تحت فشار قرار گرفته است.

ویلاس بواس در پایان این هفته تیمش را در مقابل نیوکاسل به میدان خواهد فرستاد و ونگر امیدوار است زمان بیشتری به او داده شود تا وی بتواند خودش را به اثبات برساند.

این مربی فرانسوی گفت:"من با او ابراز همدردی میکنم" "من او را به شخصه دوست دارم و فکر میکنم او شخصی باهوش و شایسته است".

"او ممکن است مانند هر مربی دیگری باشد-مثل من در آغاز فصل-زبرا نتایج بدست آمده نتایج کلی نیستند.شما تنها میتوانید فکر کنید که او این راه را درست طی خواهد کرد."

"به عنوان یک شخص من او را دوست دارم و به عنوان یک مربی او در آغاز فعالیت حرفه ای خود است.او در باشگاه بزرگی است. سن میتواند یک مانع در هر دو طرف باشد.وقتی جوان هستید آنها میگویند شما خیلی جوانید و وقتی پیر هستید آنها میگویند شما خیلی پیر هستید."

این هفته همچنین شاهد اخراج یک مربی دیگر از لیگ برتر یعنی استیو بروس از ساندرلند بودیم.ونگر معتقد است هر باشگاهی باید قبل از گرفتن چنین تصمیم های بزرگی به دقت فکر کند و شرایط مختلف را بسنجد.

وی گفت:"این کار اساسا باعث کاهش تصمیم گیری های درست این باشگاه خواهد شد."

"دو چیز در یک باشگاه فوتبال از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.اینکه فاصله بگیرید از طوفانهایی که با شما مواجه خواهند شد و اینکه ببینید که آیا این مرد صلاحیت و توانایی تجزیه و تحلیل و مدیریت مسائل حاشیه ای را دارد یا نه؟"

"البته این بر عهده مربی باشگاه نیست.این بر عهده افرادی است که در باشگاه تصمیم گیری می کنند.من احساس می کنم خوش شانس هستم که در باشگاهی هستم که میتواند در مقابل این فشارها مقاومت کند."

ویرایش توسط Mohammad : 12-04-2011 در ساعت 14:58

8. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال امروز یک ترکیب عالی نشان دادیم

مصاحبه آرسن ونگر پس از پیروزی برابر ویگان...

درباره نتیجه...
    ویگان بازی را به خوبی شروع کرد و موقعیت های خطرناکی ایجاد کرد و در شروع ما را سورپرایز کرد . بعد از 15 دقیقه ابتدایی توانستیم بازی را کنترل کنیم و هیچ گاه این کنترل را از دست ندادیم . شاید فقط در پنج دقیقه نخست نیمه دوم . اما روی هم رفته یک عملکرد تیمی خوب داشتیم و این مسئله چه در دفاع و چه در حمله مشخص بود . اعتماد به نفس اینجا حضور دارد و می توانستید از راه بازی امروز ما آن را ببینید .
    فقط می توانم به تیم تبریک بگویم . آن ها رشد کرده اند و بهتر و بهتر می شوند . می توانستید ببینید برخی مسائل نیز وجود دارند که می توان روی ان ها کار کرد .

درباره یک بازگشت مثبت...
    من این را وقتی دو بر صفر بودیم در ذهن داشتم و در نیمه دوم نیز ان ها خوب شروع کردند چرا که در فصل گذشته توانسته بودند این کار را بکنند .
    من امروز فقط احساس کردم که در برابر ویگان پر تعدادیم و باید در عقب نیز مستحکم می بودیم .
    در جنگ ها هیچ گلی دریافت نکردیم و البته کم تر در فشار دفاعی بودیم .

درباره توزیع گلزن ها...
    من خوشحالم که جروینیو گلزنی کرد و همینطور از تمام گلزنی ها خوشحالم . اما همچنین از این بابت که بازیکنان دیگر نیز گلزنی کردند خوشحالم و رابین نیز به خوبی کار کرد . این برای وضعیت احساسی تیم خوب است و مجموعا من می دانم آن ها می توانند این کار را بکنند .

درباره کار تیمی...
    ما می دانیم می توانیم آن کار را انجام دهیم و به شکل خوبی این کار را بکنیم . امروز برخی کار های ترکیبی استثنایی را دیدیم . فقط می توانم بگویم امروز زمین اینجا بهتر از سال های گذشته بود و این مسئله ما را کمک کرد .

درباره دریافت های مثبت از هواداران...
    شغل ما اینگونه است که باید تمرکز خود را در بالاترین سطح ممکن نگه داریم و این را در شرایط خوب و بد حفظ کنیم . من فقط تلاش می کنم که بهترین ها را به باشگاه بدهم . وقتی مردم شاد نیستند البته من نیز شاد نیستم اما این بخشی از شغل ماست .

درباره امید ها در لیگ برتر...
    من مطمئنم می توانیم موفق شویم . به نظر تمام تیم های بالای ما به راحتی می توانند . این بستگی به تیم هایی دارد که بیشتری ثبات را از خود نشان می دهند . شما می توانید به پیروزی های پر گل تمام تیم های بالای ما نگاه کنید که با دو و یا سه و بیشتر اختلاف گل پیروز شده اند . این به این معنی است که این مسئله بستگی به این دارد که کدام تیم با ثبات بیشتری در ادامه کار خواهد کرد .

10. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال قرعه ی آرسنال - لیدز یونایتد برای جام حذفی

دور سوم مسابقات جام حذفی انگلستان ( F.A.CUP ) قرعه کشی شد
    آرسنال باید در خانه میزبان لیدز یونایتد باشد

به نقل از سایت باشگاه :
    دور سوم مسابقات جام حذفی انگلستان ( F.A.CUP ) قرعه کشی شد و آرسنال باید در خانه میزبان لیدز یونایتد باشد .

آرسنال در حالی برای دومین سال پیاپی باید میزبان تیم لیدز یونایتد باشد که فصل قبل در ورزشگاه امارات بازی 1-1 مساوی تمام شد و آرسنال در بازی تکراری در زمین لیدز یونایتد 3-1 به برتری رسید .

گلهای بازی برگشت را باکاری سانیا ، ونپرسی و نصری به ثمر رساندند .

چند بازی مهم دیگر در دور سوم جام حذفی :

منچستر سیتی - منچستر یونایتد

چلسی - پورتث موث

لیورپول - الدهام "یا" ساوتهند

تاتنهام - چلتنهام تاون

ویرایش توسط Mohammad : 12-05-2011 در ساعت 01:21

12. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال نا امیدی ها باعث تحریک رابین شده است

آرسن ونگر معتقد است نا امیدی های فصول اخیر باعث درخشش رابین در این فصل شده است...

به نقل از سایت باشگاه :
    کاپیتان هلندی توپچی ها در بازی ویگان هم موفق به گلزنی شد تا جایگاه خودش در صدر جدول گلزنان لیگ را حفظ کند، ونگر در مورد فرم خوب رابین در این فصل می گوید:

"وقتی شما شرایط فعلی او را با زمانی که تازه به اینجا آمده بود مقایسه می کنید باید به او اعتبار زیادی بدهید، تغییر سبک بازی او استثنایی بوده است.

همه ما فوتبال بازی می کردیم چون از آن لذت می بردیم، او یک عاشق فوتبال است، او فیلم های فوتبالی نگاه می کند و همه چیز را در مورد این بازی می داند پس می خواهد در زمین باشد، شاید او از اینکه بارها به خاطر مصدومیت مجبور شد بیرون بنشیند کلافه شده بود چون می دانست اینکه برای آرسنال بازی کند شانس بزرگی است.

او یک فصل خارق العاده داشته ، پس بیایید امیدوار باشیم که بتوانیم او را نظر جسمانی سالم نگه داریم، فکر کنم او در سال 2011 تا کنون 48 بازی انجام داده است، این بیشترین تعداد بازی است که او تا حالا انجام داده است.

او با استعداد است و حالا کاپیتان تیم است، این مساله ساده ای در باشگاهی مثل آرسنال نیست و او بسیار خوب کار کرده."

14. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال آرتتا: همه چیز به عهده رابین نیست

میکل آرتتا از اینکه بازیکنان دیگری به جز رابین ونپرسی هم در بازی ویگان گل زدند خوشحال است...

به نقل از سایت باشگاه :
    آرتتا که از سوی هواداران به عنوان بهترین بازیکن بازی با ویگان انتخاب شد در این بازی موفق شد گل اول آرسنال را با یک شوت از راه دور به ثمر برساند، او در مورد بازی ویگان گفت:

"از نظر من خوب بود که بازیکنان دیگر هم گلزنی کردند تا فشارها از روی رابین برداشته شود، شما نمی توانید همیشه منتظر باشید رابین گل بزند، او در فرمی عالی به سر می برد و امیدوارم که آن را حفظ کند.

او ذاتاً کیفیت بالایی دارد، انقدر خوب است که گاهی اوقات به نظر می رسد او برای گل زدن تلاش نمی کند، او گل می زند، پاس گل می دهد، به سختی تلاش می کند، او یک سوپر استار است.

اما اینکه همه منتظر گلزنی او باشیم عادلانه نیست، او همیشه گلزنی می کند و اینکه در این بازی گلها بین بازیکنان تقسیم شد برایمان خوب بود، ما باید مسئولیتها را تقسیم کنیم، همه کارها را او نباید انجام دهد.

ما چهار گل زدیم و می توانستیم گلهای بیشتری هم به ثمر برسانیم، تیم در فرم بسیار بسیار خوبی قرار دارد و همه چیز مثبت است.

می دانستیم که بازی سختی خواهیم داشت چون ویگان شرایط خوبی در جدول ندارد اما بعد از 5 یا 10 دقیقه اول بازی که به مشکل خوردیم بقیه بازی کاملاً در اختیار ما بود.

وقتی من به تیم ملحق شدم ما در موقعیت سختی بودیم، حالا شرایط خیلی بهتری داریم، ما همه چیز را در مسیری مثبت تغییر دادیم.

اولین هدف من این بود که تا قبل از کریسمس به بالای جدول برگردیم و حالا این اتفاق افتاده است."

16. 5 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال پودلسکی: پیشنهاداتی دارم

به نقل از سایت باشگاه :
    پودلسکی میگوید پیشنهاد مختلفی دارد اما قبل از آن باید با مسئولین کلن صحبت کند
    پودلسکی که دیشب مقابل شالکه هر دو گل تیمش را به ثمر رساند فقط یک سال به پایان قراردادش باقی مانده و تیمهایی برای جذب او ابراز علاقه کرده اند. گفته میشود یکی از این تیمها آرسنال است.

" پیشنهاداتی دارم و انتظار دارم پیشنهاد بیشتری برای من ارائه شود. عجله نمیکنم و قبل از هر چیزی میخواهم با مسئولین کلن صحبت کنم."

18. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال هانری و رابین ون پرسی استاد گلزنی هستند

آرسن ونگر شباهت قابل توجهی در زمینه ی آموختن هنر گلزنی بین رابین ون پرسی و تیری هانری میبیند

به نقل از سایت باشگاه :
    ونگر شباهت قابل توجهی در زمینه ی آموختن هنر گلزنی بین رابین ون پرسی و تیری هانری میبیند .

این مربی فرانسوی بعد از پیروزی 4-0 آرسنال در هانه ی ویگان که شامل چهاردهمین گل فصل رابین ون پرسی هم بود گفت :

" تیری هانری و رابین ون پرسی مشابه هم هستند ،

" در ابتدا گلزن و مهاجم نبودند ، آنها بازیکنانی هستند که شما انتظار کارهای خاص از آنها دارید و فکر گلزنی خیلی زیاد از جانب آنها را نمیکنید ، آنها این خصوصیت را به بازی خودشان اضافه کردند .

" کسی مانند آلن شیرر از ابتدا گلزن بود اما تیری هانری و رابین بیشتر به آن پیوند خوردند و آنها بازیکنان بسیار خلاقی هستند .

" حتی در ابتدای فصل مردم میپرسیدند " چرا رابین ون پرسی مهاجم مرکزی قرار دارد ؟ او که مهاجم میانی نیست " ، اما باید گفت هر دو هوش بالایی دارند و در مکان مناسب و لحظه ی مناسب جایگیری میکنند .

20. 6 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

صفحه 54 از 97 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)