اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
رسیدن کاپیتان زانتی به رکورد دینو زوف
کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران کاپیتان خاویر زانتی با حضور در دیدار مقابل سیه نا تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.که با پیروزی 2 بر 1 اینتر همراه بود، رکورد تعداد بازی های خود در ایتالیا را به رکورد 570 بازی دروازه بان افسانه ای تیم ملی ایتالیا، دینو زوف رسانید.
حالا کاپیتان بزرگ اینتر در کنار دینو زوف و در پشت سر پائولو مالدینی و جیانلوکا پاگلیوچا از نظر تعداد بازی در کشور ایتالیا قرار دارد. پاگلیوچا با 595 بازی در رده دوم و پائولو مالدینی با انجام 648 بازی در رده اول این جدول قرار دارند. با توجه به این که نفرات اول و دوم از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند، کاپیتان زانتی مشکل چندانی برای شکستن رکود این بازیکنان نخواهد داشت.
اينترميلان ادعاي خريد بالوتلي را رد کرد
رييس باشگاه فوتبال اينترميلان ايتاليا اعلام کرد: اين باشگاه هيچ تمايلي براي به خدمت گرفتن دوباره 'ماريو بالوتلي' مهاجم کنوني تيم منچسترسيتي ندارد.
![]()
به گزارش خبرگزاری ها، این در حالی است که ''مارکو برانکا'' مدیر فنی باشگاه اینترمیلان بعد از این که مشخص شد منچسترسیتی قصد فروش بالوتلی در تابستان را دارد، گفته بود، اینترمیلان جذب این بازیکن را بررسی می کند.
اما ''ماسیمو موراتی'' رییس باشگاه روز گذشته درجمع خبرنگاران اظهارداشت: بالوتلی در برنامه های ما نیست. وی در حال حاضر در سیتی است. ما اتفاقاتی که روی داد را پیگیری می کردیم. این بازیکن همیشه این گونه بوده است.
وی افزود: بالوتلی از نظر فنی بازیکن بزرگی است اما راستش را بخواهید ما قصد خرید او را نداریم.
این بازیکن 21 ساله بعد از مشکلاتی که در فصل جاری در منچسترسیتی به وجود آورده موجب نارضایتی هم تیمی ها و سرمربی تیم شده است به طوری که ''روبرتو مانچینی'' اعلام کرد، باشگاه احتمالا در تابستان او را می فروشد.
اتحادیه فوتبال انگلیس وی را به دلیل کارت قرمزی که در بازی منچسترسیتی مقابل آرسنال گرفت، سه جلسه محروم کرده است.
این بدین مفهوم است که بالوتلی قبل از پایان ماه می تواند دوباره بازی کند ولی ظاهرا مانچینی قصد ندارد تا پایان فصل از وی استفاده کند.
بالوتلی که در سال 2006 به اینترمیلان رفته بود، در سال 2010 با امضای قراردادی به ارزش 22 میلیون یورو به منچسترسیتی پیوست.
استراماچوني:باور دارم که مي توانيم سوم شويم
آندره آ استراماچوني، مربي اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که بعد از برد 1-2 تيمش مقابل سيه نا اين تيم مي تواند رقابتهاي اين فصل سري آ را در رده سوم به پايان ببرد.
![]()
دو گل دیگو میلیتو کافی بود تا سه امتیاز این بازی به حساب اینتر واریز شود. با این برد اینتر در رده هفتم جدول قرار گرفت و الان 48 امتیازه است . استراماچونی باور دارد که دستیابی به رده سوم جدول که درحال حاضر در دستان لاتزیوی 54 امتیازی است، غیرممکن نیست.
استراماچونی به رای سپورت گفت:« ما باید همچنان به تلاشمان ادامه دهیم ولی درحال حاضر عملکرد خوبی داریم. رده سوم؟ باور داریم که ممکن است. ما به جدول نگاه نمی کنیم ولی تنها به بازی بعدی مان فکر می کنیم.»
استراماچونی درادامه به قابلیت تیمش اشاره کرد و گفت:« ما در بازی مقابل اکثر حریفان آماده مان، گلهای زودهنگامی می خوریم ولی نشان داده ایم که اینتر برتر از تمام این تیمهاست و می تواند نتیجه را به نفع خودش برگرداند.در بازی 4شنبه شب عملکرد خوبی داشتیم و فرصتهای زیادی برای گلزنی داشتیم.»
استراماچوني: بالوتلي؛سرمايه اي براي فوتبال
بالوتلي در تابستان 2010 از اينتر جدا شد اما بعد از اظهار نظر اخير مانچيني، آينده اين بازيکن جوان در منچسترسيتي در هاله اي از ابهام قرار داد.
آندره آ استراماچونی، سرمربی اینتر، معتقد است ماریو بالوتلی بازیکن بسیار با استعدادی است اما ترجیح داد در مورد شایعه انتقال این بازیکن به اینتر در تابستان آینده اظهار نظر نکند.
بالوتلی در تابستان 2010 از اینتر جدا شد اما بعد از اظهار نظر اخیر مانچینی، آینده این بازیکن جوان در منچسترسیتی در هاله ای از ابهام قرار داد.
در این مدت شایعاتی در مورد بازگشت او به اینتر منتشر شده است.
استراماچونی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بالوتلی؟ من قبلا هم به این سوال پاسخ داذم. او یک سرمایه برای فوتبال است اما او بازیکن منچسترسیتی است. من دوست دارم در مورد بازیکنان خودم صحبت کنم."
سرمربی جوان اینتر همچنین در مورد ماتیا دسترو، بازیکن تیم جوانان این باشگاه که در حال حاضر به طور قرضی در جنوا بازی می کند، گفت:" او بازیکنی پخته با توانایی های زیاد است. او می تواند در هر تیمی یک بازیکن مهم باشد."
استراماچونی همچنین در مورد هدفش در رقابت های این فصل گفت:" ما به دنبال مکان سوم هستیم. نمی توانیم این را انکار کنیم و فکر می کنم می توانیم به این هدف برسیم. این چیزی است که ما به دنبال آن هستیم."
Argentina te quiero para siempre
پیش بازی اودینزه- اینتر: جدال بر سر چمپیونز
هر دو تیم به دنبال رسیدن به رتبه سوم و راه یافتن به رقابت های فصل آینده چمپیونزلیگ هستند
فرانچسکو گوئیدولین برای این دیدار آنتونیو فلورو فلورس، مهاجم و دوسان باستا، مدافع- هافبک سمت راست تیمش را در اختیار ندارد.
مهدی بناتیا که در دیدار مقابل رم غایب بود، این دیدار را نیز از دست خواهد داد. جامپائولو پینزی محروم است و احتمالا میشله پاسینسا جای او را خواهد گرفت.
در سمت مقابل وسلی اسنایدر به دلیل مصدومیت از ناحیه ران غایب است و مایکون، مدافع راست تیم نیز هنوز مصدومیت زانویش را به طور کامل پشت سر نگذاشته است.
لوک کاستیانوس با مصدومیت همسترینگ دست و پنجه نرم می کند و این دیدار را از دست خواهد داد؛ در حالی که والتر ساموئل نیز به دلیل مشکل ماهیچه ای سه هفته غایب خواهد بود.
اودینزه در 7 دیدار اخیرش تنها یک پیروزی به دست آورد (1 پیروزی، سه تساوی و سه شکست)
- تیم میزبان در 16 دیدار خانگی اش در رقابت های این فصل تنها یک بار شکست خورد.
- شاگردان گوئیدولین در 4 بازی 9 دیدار اخیر نتوانستند دروازه حریف را باز کنند.
- اینتری ها از زمان حضور آندره آ استراماچونی روی نیمکت این تیم شکست نخورده (2 پیروزی و یک تساوی) و 9 بار نیز دروازه حریفان را باز کرده است.
- نرآتزوری در 6 دیدار خارج از خانه اخیر تنها یک پیروزی به دست آورده است.
- اینتر در 17 دیدار خارح از خانه اخیر تنها 16 پیروزی به دست آورد.
ترکیب احتمالی
اودینزه
هاندانوویچ
کودا, دانیلو, دومینزی
پیریرا, فرناندس, پاسینسا, آرمرو
آساموا
تورخه, دی ناتاله
اینتر
![]()
ژولیو سزار
زانتی, لوسیو, چیوو, ناگاتومو
گوارین, کامبیاسو, استانکوویچ
آلوارس, میلیتو, زاراته
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-13-2012 در ساعت 23:59
فورلان: اینتری ها هنوز آن فورلان واقعی را ندیده اند
ستاره اروگوئه ای در صحبتهایی اعلام کرد که هنوز نتوانسته توانایی های واقعی اش را در سن سیرو به نمایش بگذارد
سایت گل- دیگو فورلان، مهاجم اروگوئه ای باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که تا به امروز هنوز نتوانسته توانایی های واقعی اش را به نمایش بگذارداو که تابستان گذشته از اتلتیکومادرید به اینتر پیوست، درطول دوران حضورش در سن سیرو تلاش زیادی داشت تا به روزهای اوجش بازگردد و در 19 دیداری که برای این تیم برگزار کرد، تنها توانست به 2 گل دست یابدفورلان اکنون در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« از زمانی که به اینتر پیوستم، مردم هنوز نتوانسته اند فورلان واقعی را ببینند.من دوست دارم تا بهترشوم.در اینتر احساس خوشحالی می کنم. من شهر میلان را دوست دارم و هواداران با من خیلی خوب و مهربان هستند. فصل سختی را پشت سرگذاشتم ، به خاطر مصدومیت هایی که داشتم و به خاطر شرایطی که تیم پشت سرمی گذاشت.»
البته این فصل ناامید کننده باعث شده تا فورلان چالش جدیدی را برای خودش مشخص کند و این ستاره اروگوئه ای اعلام کرده که برنامه هایی برای اثبات توانایی هایش دراین باشگاه دارد:« من دوست ندارم که این طوری اینتر را ترک کنم و مبارزه کردن را دوست دارم. من همیشه می خواستم به اینتر بیایم و الان که این فرصت را داشته ام، نمی خواهم تا وقتی که تیم درشرایط خوبی نیست اینتر را ترک کنم. می خواهم اینجا بمانم و موفق باشم.»اینتر در حال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و امشب مقابل اودینزه قرار خواهد گرفت.
اینتر تمایل خود برای بازگشت کولاروف به سری آ را تأیید کرد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال اینترمیلان ایتالیا تأیید کرد که خواهان بازگشت مدافع منسیتی به لیگ ایتالیا است.
به گزارش و به نقل از فورزا ایتالین اسپورت، اینتر تأیید کرد که خواهان به خدمت گرفتن السکاندر کولاروف، مدافع چپ صرب تبار منچسترسیتی به سن سیرو در تابستان جاری است.
بازیکن سابق لاتزیو که با مارکو برانکا مدیر ورزشی نراتزوری ارتباط برقرار کرده تأیید کرد که در فهرست خرید این تیم قرار دارد.
برانکا به سایت خبری باشگاه اینترمیلان گفت: درست است. کولاروف بازیکنی است که تمایل به جذب او داریم. میتوانیم در پایان فصل روی این موضوع مانور بدهیم.
وی در خصوص جذب ماریو بالوتلی گفت: بالوتلی؟ او بازیکن خوبی است اما در برنامه خرید ما جایی ندارد.
کولاروف این فصل تنها در 9 بازی لیگ برتر به میدان رفته است زیرا گائل کلیچی، مدافع فرانسوی انتخاب بهتری در جناح چپ زمین تشخیص داده شده است.
استراماچونی: زمانی که در اینتر هستی، بردن یک اجبار است
مربی جدید اینتر در صحبتهایی اعلام کرده که درگفتگویی دو ساعته با موراتی دریافته که موفقیت ،تنها نکته مهم برای سران نرآتزوری است
سایت گل- آندره آ استراماچونی، مربی اینتر در صحبتهایی به شوخی اعلام کرد که ماسیمو موراتی، رئیس اینتر تنها یک بند در قرارداد او گذاشته: بردن
این مربی 36 ساله بعد از برکناری کلودیو رانیری در ماه مارس، هدایت اینتر را دردست گرفت و این درحالی است که او پیش از این تجربه مربیگری درسری آ را نداشت.
مربی جدید نرآتزوری در صحبتهایی اعلام کرد که در طول مصاحبه ای که برای پذیرش این شغل داشته، موراتی تنها از او یک چیز خواسته.
استراماچونی در کنفرانس خبری اش در روز جمعه گفت:«درپایان جلسه مصاحبه کاری، موراتی به من گفت:"مربی، تو باید ببری.ماباید ببریم." این توافق ساده میان ما بود.راستش را بخواهید این بندی بود که رئیس اینتر برای صد سال آینده در قراردادهای مربیانش خواهد آورد. او از تمام مربیان تیمش این را خواهد خواست. این یک بند در قرارداد اینتر است، چرا که وقتی با اینتر هستی، بردن یک اجبار است.»
استراماچونی خوشحال است که حرفه مربیگری در سری آ را با اینتر آغاز کرده. در زمان حضور او روی نیمکت مربیگری اینتر، این تیم هنوز شکست نخورده و مقابل جنوا و سیه نا به پیروزی رسیده و با کالیاری مساوی کرده.
او معتقد است که اگر اینتر در شش بازی باقی مانده اش در سری آ به پیروزی برسد، درخواستی برای تمدید قراردادش دریافت خواهد بود.استراماچونی در صحبتهایی گفت:« راستش را بخواهید نمی دانم. کسب پیروزی در بازیهای باقی مانده یک رویاست.الان تنها به بازی مقابل اودینزه فکر می کنیم. اودینزه یکی از سخت ترین زمین ها در ایتالیا را دارد. هر اتفاقی ممکن است رخ دهد و باید ببینیم که چطور خواهد شد.»
بازی حساس اینتر مقابل اودینزه امشب در فریولی برگزار می شود.
فورلان: نميخواهم اينتر را در اين شرايط ترککنم
مهاجم اروگوئهاي تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا گفت: نميخواهم در چنين شرايطي از نراتزوري جدا شوم.
به نقل از اینساید فوتبال، دیهگو فورلان تابستان گذشته برای پر کردن جای خالی ساموئل اتوئو به اینتر پیوست اما نتوانست درخشش کافی را در ترکیب نراتزوری داشته باشد.
در هر حال بازیکن سابق اتلتیکو مادرید تنها توانست در رقابتهای سری آ دو بار دروازه حریفان را بگشاید و بر اساس گزارش رسانههای ایتالیا اینتر برای فروش این بازیکن در تابستان با قیمت مناسب مشکلی ندارد.
این در حالی است که مهاجم 32 ساله اروگوئهای نمیخواهد با خاطره بد سن سیرو را ترک کند.
وی در این باره اظهار داشت: باشگاه از زمان حضور من در اینتر تاکنون هنوز فورلان حقیقی را ندیده است. در این وضعیت اینتر را ترک نمیکنم. نمیخواهم تیم را در شرایطی ترک کنم که وضعیت خوبی ندارد.
اینتر در حال حاضر در رده هفتم جدول سری آ قرار دارد و امشب مقابل اودینزه قرار خواهد گرفت.
پیش بازی اینتر - اودنیزه (مبارزه برای لیگ قهرمانان! زمان پیروزی و رسیدن به لیگ قهرمانان است !)
دو تیم اینتر و اودنیزه امشب در مقابل هم قرار میگیرند تا وضعیت سهمیه سوم سال آینده ایتالیا را تا حد زیادی مشخص کنند.
اینتر - اودنیزه امشب در چهارچوب هفته سی و سوم سری آ ساعت 23:15 به وقت تهران به مصاف یکدیگر میروند.این بازی که در استادیوم فریولی و به میزبانی اودنیزه برگزار میشود حساسیت بسیار زیادی دارد.این مسابقه تاثیر بسیار زیادی بر کسب سهمیه لیگ قهرمانان دارد.
اینتر فصل گذشته در همین ورزشگاه با نتیجه 3-1 مغلوب اودنیزه شد.شاید تکرار تاریخ و شکست اینتر در این مسابقه تمام امیدها را برای سهمیه از بین ببرد در نتیجه این مسابقه بسیار حساس تر و مهمتر از بازی فصل گذشته است.
اودنیزه بازی گذشته خود را نیز به رم واگذار کرده است و مطمئنن دوست ندارد تا بار دیگر به یک تیم مدعی برای کسب سهمیه ببازد و شانس خود برای کسب سهمیه را کم رنگ کند.
اودنیزه در بازی رفت توانسته بود با نتیجه یک بر صفر از سد اینتر عبور کند.در آن بازی دی ناتاله و پاتزینی پنالتی از دست دادند.شاید اگر پاتزینی آن پنالتی را در آخرین دقایق گل میکرد اکنون اینتر بالاتر از اودنیزه در جدول قرار میگرفت.
بازی امشب علاوه بر نبرد دوتیم نبرد سخت دیگری را هم دارد که بین دی ناتاله و میلیتو است.دو مهاجم کهنه کار دو تیم با 20 گل زده در جدول گلزنان کالچیو مشترکا در مکان دوم قرار دارند.پشت سر آنها کاوانی با 19 گل و بالای آنها زلاتان با 23 گل است.
هم اکنون در جدول 20 تیمی سری آ اینتر با 48 امتیاز در رتبه 7 قرار دارد و اودنیزه با 51 امتیاز در رتبه 4 قرار دارد.
اینتر در 5 بازی گذشته خود دو پیروزی - دو تساوی و یک شکست (Inter D L W D W) را پذیرفته است که از این تعداد 2 پیروزی و یک تساوی نتیجه کار سرمربی جدید باشگاه یعنی استراماچیونی است.تیم اودنیزه نیز در 5دیدار گذشته خود دو شکست - دو تساوی و یک پیروزی (Udinese D D L W L) کسب کرده است.
ترکیب احتمالی دو تیم :
اینتر : سزار - کاپیتان زانتی - لوسیو - چیوو - ناگاتومو - استانکویچ - کامبیاسو - اوبی - زاراته - ریکی آلوارز - میلیتو
اودنیزه : Handanovic; Coda, Danilo, Domizzi; Pereyra, Fernandes, Pazienza, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)