Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 126 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

از موفقیت و موقعیت کنونی خوشحالم
    26 مهر 1389
    سال گذشته به هیچ وجه شرایط کنونی را نداشت، هرگز خوشحال نبود و هیچ هواداری او را نمی خواست با این حال امسال نیز با تایید مربیان در ترکیب یووه ماند و حالا تبدیل به مهره ای کارساز و موثر شده و مربیان و تیفوسی ها نیز رضایت خود را از او نشان داده اند. فیلیپه ملو که روز گذشته گل دوم یوونتوس را از روی نقطه پنالتی زد نیز از این موفقیت و موقعیت کنونی خوشحال است.

این یووه مرا خوشحال و خرسند می کند. از اینکه به پیروزی رسیدیم بسیار راضی هستیم. خیلی شایسته و قدرتمند ظاهر شدیم و همان یوونتوسی بودیم که می خواستیم. در حال حاضر شرایط من نیز بسیار خوب است زیرا تیم خوب بازی می کند.

وی به اکوئیلانی نیز اشاره کرد و گفت: البرتو بازیکن بزرگ و تکنیکی ست، از تیم ملی او را می شناختم و خوشحالم پیش روی بازیکنان بزرگی در یووه بازی می کنم.

وی تاکید کرد پیش از این تصمیم گرفته بودم زمانی که ضربه پنالتی نصیبم شود چنین ضربه ای بزنم. البته زمانی که داور سوت خطای پنالتی را اعلام کرد چنین تصمیمی را گرفتم. هفته خوبی را پشت سر گذاشتیم و تمرینات موجب اطمینان من شد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

بازی به بازی رشد و پیشرفت کردیم
    26 مهر 1389
    یک گل ارزشمند از فابیو کوالیارلا و تضمین هماهنگی و قدرت بانوی پیر. با جدیت به تمرین و تلاش همراه سایر یوونتوسی ها مشغول است تا موفقیت را از ان خود و تیمش کند. یکی از گلزنان یووه در دیدار برابر لچه می گوید یوونتوس پیشرفت کرد و همه این مسئله را دیدند.

انچه که می خواستیم را کسب کردیم و به ان دست یافتیم. هماهنگی و قدرت از ان ماست و این بسیار مهم است. در این فصل به گلزنی و افزایش چهره هجومی تیم فکر می کنم، زمانی که بازیکن تیمی مانند یوونتوس هستید و فرصت بیشتری برای گلزنی دارید باید از فرصت ها استفاده کنید و گل بزنید. به هر حال این برد برای ما کافی نیست و ما به پیروزی های بعدی نیاز داریم.

پس از بازی برابر سیتی و اینتر اعتماد و اطمینان لازمی که باید داشته باشیم را به دست اوردیم و حالا بازی به بازی رشد می کنیم و پیش می رویم. امیدواریم رضایت و خرسندی هواداران را داشته باشیم و این رضایت ادامه دار باشد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

به بازگشت به تیم ملی فکر می کنم
    26 مهر 1389
    پاسخ یک اعتماد، پاسخ اطمینان یک مجموعه و جلب رضایت تیفوسی ها، همگی با یک نمایش خوب و اغاز گلزنی با یووه همراه شد. البرتو اکوئیلانی که با اعتماد دل نری از دقیقه یک در ترکیب بانوی پیر قرار گرفت و توانست گل نسخت بازی را به ثمر برساند می گوید

به ایتالیا بازگشتم و بار دیگر موقعیت خود را به دست اوردم. به تلاش خود ادامه می دهم و از حالا بار دیگر تیم ملی و پیراهن اتزوری فکر می کنم.

برای من بازی با کیفیت و تکنیک خوب ارزشمند است و تا زمانی که بتوانم این روش را ادامه می دهم و حالا به بازگشت به تیم ملی فکر می کنم. پیش از این مصدومیت سختی را پشت سر گذاشتم و روند منفی ای که داشتم دلیل این مصدومیت بود و حالا دلتنگ موفقیت و پیروزی هستم.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

پیام سزار توتی، اله بزرگ مانند بونیپرتی
    26 مهر 1389
    از یک پرچم دار به یک پرچم دار دیگر، از یک اسطوره به اسطوره ای محبوب و دوست داشتنی، پیام تبریکی از سوی فرانچسکو توتی سزار رمی ها به الکس دل پیرو کاپیتان بیانکونری برای به ثمر رساندن گلی زیبا و تاریخی و رسیدن به رکوردی دیگر توسط شماره ده سیاه و سفیدهای شهر تورینو.

کاپیتان جالوروسی پس از به ثمر رسیدن گل 178 اله در سری ا و رسیدن به رکورد بونیپرتی ستاره اسبق و فراموش نشدنی یوونتوسی ها پیام تبریکی را برای الکس دل پیرو ارسال کرد و گفت " اله بزرگ است مانند بونیپرتی "

یک حرکت زیبا، مکث به موقع، حرکت از راست به چپ و فریب مدافعین و در نهایت شوتی قدرتمند و زیبا به زیر طاق دروازه و گلی زیبا، امروز یک گل زیبا را از دل پیرو دیدیم که او را به رکود 178 گل بونیپرتی با پیراهن یوونتوس رساند. الکس بزرگ، پرچم دار واقعی و سمبل تیمش، به تو بهترین تبریک ها را برای رکورد دیگری می فرستم.

گفتنی ست در نظر سنجی انجام شده 97 درصد از شرکت کنندگان رای به اسطوره بودن الساندرو دل پیرو در تاریخ حیات یوونتوس دادند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

به انها یاد بده یوونتوس چیست !
    26 مهر 1389
    زمانی که گل چهارم یوونتوس را برابر لچه در چهارمین دقیقه حضورش در میدان به ثمر می رساند به رکورد 178 گل زده بونیپرتی در سری ا با پیراهن سیاه و سفید یووه می رسد و همین موضوع سبب می شود تا ستاره ی پیشین یوونتوس نامه ای در تمجید الکس بنویسد:

"دلپیروی عزیز، تو حتی 5 دقیقه هم در مقابل لچه ما را منتظر نگذاشتی و به محض ورود به زمین گل چهارم یوونتوس را به ثمر رساندی. با یک گل فوق العاده تو به رکورد 178 گل من با پیراهن یوونتوس در سری آ رسیدی، ولی می دانم در اینجا متوقف نخواهی شد."

"من دروغگو نیستم و باید صادقانه بگویم که کمی هم از این که رکوردم شکسته شد ناراحت شدم، ولی وقتی فکر می کنم این رکورد را "تو" شکستی که من از وقتی خیلی جوان بودی می شناختمت، و اینکه خود من بودم که تو را به یووه آوردم، باعث می شود که راضی و خوشحال باشم."

"در هر صورت این اتفاق زودتر یا دیرتر می افتاد و چه بهتر که این اتفاق توسط تو افتاد. چون وقتی من خداحافظی کردم حتی 33 سال هم نداشتم و خیلی زود کنار رفتم، ولی تو اکنون 36 سال داری و هنوز اشتیاق بسیاری برای تمرین کردن و بازی کردن در تو هست."

"به راهت به همین شکل ادامه بده، به هم تیمی های جوانت یاد بده یوونتوس چیست و معنی یوونتوسی بودن را برای آن ها توضیح بده. به آن ها بگو پوشیدن لباس یوونتوس، و تشنه ی پیروزی بودن یعنی چه.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

الکس بخشی از تاریخ یوونتوس و ایتالیا ست
    27 مهر 1389
    رسیدن به رکود دیگر توسط الکس دل پیرو و ثبت 178 گل با پیراهن یووه در رقابت های سری ا با تبریک توتی و پیام بونیپرتی ادامه پیدا کرد تا جان کارلو ابته رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز به این بازیکن تبریک گفت.

تبریک به دل پیرو و ارزوی موفقیت. امیدواریم که این موفقیت بیشتر شود. دل پیرو بخشی از تاریخ حیات یوونتوس و فوتبال ایتالیا را بیان و توصیف می کند درست مانند بونیپرتی . ما در این لحظات با شادی و موفقیت الکس نزدیک هستیم و این موفقیت تازه را به او تبریک می گویم.

به این ترتیب رئیس فوتبال سرزمین چکمه ای رسیدن به رکود 178 گل با پیراهن سیاه و سفید یووه را به کاپیتان دوست داشتنی این تیم تبریک می گوید و در ادامه برای تمام تیم های ایتالیایی در لیگ های اروپایی ارزوی موفقیت و پیروزی دارد.

اما داستان برهم خوردن دیدار تیم ملی ایتالیا و صربستان و حضور سیاست در میدان فوتبال را نمی پسندد و می گوید در لحظات سختی به سر می بریم اما حتی به رنکینگ یوفا معترض هستیم. به هر حال باید بیشتر تلاش کنیم و با موفقیت و کسب نتایج عالی به درجات بالا دست یابیم.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

Balocco اسپانسر یوونتوس برای پیراهن دوم
    27 مهر 1389
    امروز یوونتوس پس از مدتی طولانی قراردادی با شرکت Balocco که یک شرکت بزرگ و سابقه دار در تولید شکلات است و از زیر مجموعه های شرکت بیدمونت نیز محسوب می شود را منعقد کرد.

امروز مراسم معارفه به خبرگزاری ها با شرکت جان کلود بلان مدیر مالی باشگاه یوونتوس و مدیر اجرائی شرکت آلبرتو باللوکو در وینوو انجام شد :

باللوکو :
    "35 سال است که ما از تلویزیون و رسانه ها برای تبلیغات استفاده می کنیم اما ما امسال این فرصت را پیدا کردیم که در فوتبال وارد شویم، ما تا سپتامبر گذشته مایل به ورود به فوتبال نبودیم اما با اصرار مدیران یوونتوس مواجه شدیم و با توجه به اینکه پیراهن دوم یووه نشان دهنده ی پرچم ایتالیاست و یوونتوس میلیون ها هوادار در سراسر جهان دارد و سمبل شهر تورین است این پیشنهاد را پذیرفتیم."

جان کلود بلان :
    "خیلی خرسند هستم از اینکه امروز در این مکان این شرکت بزرگ را به رسانه ها معرفی می کنم در حالیکه این شرکت تاریخ باشکوهی در این منطقه دارد، امروز بیدمونت با تیمی گام به فوتبال می گذارد که هیچگاه نمی توان سال های آغازین وی را که همراه با بیدمونت بود را فراموش کرد، این شرکت بمانند یوونتوس نماینده ی ایتالیا در اروپاست و همواره در رقابت ها حاضر بوده است."

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

بازی بعدی یوونتوس :
    سالزبورگ اتریش ؟ - ؟ یوونتوس ایتالیا
    زمان: پنج‌شنبه 29 مهر 1389 ساعت 22:35 به وقت تهران
    مکان : استادیوم رد بول آرنا

لیگ اروپا
    تیم فوتبال یوونتوس در سومین دیدار خود در مرحله مقدماتی لیگ اروپا به مصاف تیم سالزبورگ اتریش خواهد رفت. تیم اتریشی در دو دیدار قبلی خود در مقابل تیم های منچستر سیتی و پوزنان شکست خورده است و بانوی پیر نیز در مصاف با دو تیم فوق به تساوی دست یافته است.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اجازه بدهید در ارامش به کار خود ادامه دهد
    27 مهر 1389
    پاول ندود ستاره ی چک تبار باشگاه یوونتوس که فصل گذشته به صورت رسمی با پیراهن بانوی پیر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اکنون سمتی رسمی در تیم مدیریتی یوونتوس ایتالیا پیدا کرده است.

ندود که در دیدار مقابل لچه با سمت جدید بازی را در کنار انیلی مشاهده کرد در مورد درخشش کراسیچ و شباهت های وی با خود گفت: "من نمی دانم میلوس تا حد به من شبیه می باشد ولی به خوبی می دانم که بازیکن فوق العاده قدرتمندی است."

"به شما توصیه می کنم بهتر است به جای درست کردن حاشیه و تحت فشار گذاشتن وی اجازه بدهید در ارامش بازی کند تا بتواند برای یووه مفید تر از گذشته باشد."

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

کرکیچ هدف بزرگ سران یووه
    27 مهر 1389
    یوونتوس ایتالیا در حال حاضر بهترین خط حمله ی سری آ باشگاه های ایتالیا را در اختیار دارد اما مدیران بانوی پیر در نظر دارند برای تقویت گلزنی تیم خود مهاجم نامداری را در ژانویه به خدمت بگیرند.

بعد از مطرح شدن نام ژکو - فابیانو - پاتزینی و ... روزنامه های اسپانیا از علاقه مندی سران یوونتوس به بوژان کرکیچ مهاجم باشگاه بارسلونا اسپانیا خبر دادند و این در حالی است که باشگاه های اینتر و چلسی نیز خواهان به خدمت گیری مهاجم اینده دار بارسلون هستند.

گفتنی است کرکیچ پدری صربستانی دارد و مادر وی اسپانیایی می باشد و او بر همین اساس تابعیت اسپانیایی را قبول کرده است و برای تیم ملی اسپانیا بازی می کند.

مبلغ احتمالی فروش بوژان کرکیچ 28 میلیون یورو می باشد و به نظر می رسد سران یووه مشکلی برای پرداخت این مبلغ نداشته باشند و در صورت رضایت سران بارسا این انتقال می تواند صورت پذیرد.

صفحه 54 از 126 نخستنخست ... 444525354555664104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)