Design & Developed BY Patira

صفحه 53 از 113 نخستنخست ... 343515253545563103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه حميد بابازاده

بين رحمتى و ديگر دروازه بان ها فرق نمى گذارم

بابازاده: به خاطر گردن درد گلرها را تمرين ندادم

حميد بابازاده درباره خبرى پيرامون اينكه دروازه بان هاى استقلال را در تمرينات اين تيم تمرين نمى دهد توضيحاتى ارائه داد.مربى دروازه بان هاى استقلال در ابتداى حرف هايش گفت: من مشكلى از ناحيه گردن داشتم كه نمى توانستم با دروازه بان ها كار كنم. آن روز همان طور كه نوشتند من حتى يك بغل پا هم به توپ نزدم كه اين به خاطر گرفتگى گردنم بود. بدون شك از وقتى مشكلم برطرف بشود با تمام قدرت در خدمت دروازه بان هاى استقلال خواهم بود. از بابازاده درباره اينكه گفته مى شود بين گلرهاى استقلال تبعيض قائل مى شود ووقتى رحمتى نيست انگيزه اى براى تمرين دادن به ديگر دروازه بان ها ندارد پرسيديدم كه او اين پاسخ را داد: اصلا اين طور نيست. گفتم كه با تمام وجود در خدمت دروازه بان هاى استقلال هستم و اين طور نيست كه وقتى رحمتى در تمرينات ما حضور نداشته باشد انگيزه ام رابراى تمرين دادن به ديگر دروازه بان ها از دست بدهم. بين رحمتى و حسينى و ريش اصفهانى و ليام ردى هيچ فرقى نمى گذارم. مطمئن باشيد با تمام وجود وقتى رحمتى نباشد با دروازه بان هاى استقلال كار مى كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سیاوش اکبرپور

هنوز از خودم راضى نيستم

اكبرپور: پرسپوليس بزرگ است و به ليگ برمى گردد

سياوش اكبرپور هافبك مهاجم استقلال اميدوار است كه در بازى هاى آينده نمايش بهترى در جمع آبى پوشان داشته باشد و بيشتر گل بزند.اكبرپور كه در حال حاضر مراحل درمانى مصدوميتش را پشت سر مى گذارد،همراه بااستقلال به اردوى مشهد نرفت.او در مورد آسيب ديدگى اش گفت: مصدوميتم جدى نيست و خيلى زود برمى گردم.روزى دو مرتبه فيزيوتراپى انجام مى دهم و به زودى به تمرينات استقلال برمى گردم. تا پايان تعطيلات هم مصدوميت من برطرف مى شود و مشكل خاصى ندارم.از اكبرپور در مورد تعطيلى موقت ليگ برتر سوال كرديم كه اينگونه جواب داد:وقفه اى كه در ليگ اتفاق افتاده هم مى تواند براى استقلال مفيد باشد و هم به ضرر تيم تمام شود. مفيد از اين نظر كه استقلال مى تواند با برگزارى چند بازى دوستانه به آمادگى لازم برسد و بعداز تعطيلات استارت محكمى بزند. شايد هم تعطيلات برايمان خوب نباشد چون بايد به صورت پى در پى در ليگ بازى مى كرديم و از شرايط مسابقه خارج نمى شديم.اكبرپور هنوز با دوران اوج خود فاصله دارد هر چند كه هميشه در زمين مسابقه دوندگى زيادى دارد و سبك بازى اش مورد پسند قلعه نويى است.او در مورد عملكردش گفت: هنوزاز شرايطى كه دارم راضى نيستم و بايد بهتر از اين باشم. دوست دارم بيشتر گل بزنم و با گلهايم به قهرمانى استقلال كمك كنم.هنوز ابتداى ليگ است و من سعى مى كنم خيلى زود به همان بازيكنى تبديل شوم كه هواداران انتظار دارند.اكبرپور در پاسخ به اين سوال كه امسال چه تيمهايى مى توانند مدعى قهرمانى هستند افزود: هنوز حرف زدن درباره مدعيان قهرمانى زود است اما فكر مى كنم استقلال و سپاهان مدعيان اصلى باشند. البته پرسپوليس را هم نبايد دست كم گرفت و اين تيم هم مى تواند مدعى قهرمانى باشد.اين درست كه آنها خوب نتيجه نگرفتند اما پرسپوليس تيم بزرگى است و دوباره به ليگ برمى گردد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

تاج به تنهايى يك باشگاه است!

فتح الله زاده:اعضاى جديد هيأت مديره كمك كنند تا مسائل مالى حل شود

على فتح الله زاده مديرعامل استقلال پس از معرفى اعضاى جديد هيات مديره اين باشگاه گفت: اميدوارم اعضاى جديدى كه به جمع ما اضافه شدند، بتوانند در مسائل مالى به ما كمك كنند.او درباره اعضاى جديد هيات مديره باشگاه استقلال و حضور افشارزاده و شهريارى در كنار۳ نفر ديگر گفت: به هر حال اميدوارم تيم جديد بتواند در مسائل مالى به ما كمك كند چرا كه ما در حال حاضر به غير از مشكل مالى هيچ مشكل ديگرى نداريم و آكادمى ما هم روند محسوس و رو به رشدى را تاكنون طى كرده است. حاجيلو هم به بهترين نحو كارش را انجام داده است و آرام آرام در حال كار روى تيم پايه است. تنها مشكل ما بحث مالى است و اميدوارم افشارزاده و شهريارى كه به ما اضافه شده اند بتوانند در امور مالى كمك كنند.او درباره حضور افشارزاده در هيات مديره استقلال در حالى كه بيشتر در ورزش هايى غير از فوتبال فعاليت كرده است، گفت: در باشگاه ما تنها بحث فوتبال نيست، زيرساخت ها مهم ترين مشكل ماست و اميدوارم كه افشارزاده در ادامه تكميل كمپ بتواند به ما كمك كند. به هر حال سختى هايى باقى مانده است كه يك نفر نمى تواند همه كارها را انجام دهد. اميدوارم با آمدن افراد تازه نفس هرچه بهتر كارها را پيش ببريم.وى ادامه داد: جا دارد از تلاش هاى جواد زرينچه، غلامحسين فرزامى، عبدالرضا ساور و به خصوص زحماتى كه رسولى نژاد كشيد تشكر كنم، انصافا او تلاش هاى زيادى انجام داد، هرچند كه هنوز هم در كنار ما حضور دارد و كمك مى كند و ورود افشارزاده و شهريارى را خوشامد مى گويم. اميدوارم در كنار آنها تيم منسجمى داشته باشيم و بتوانيم مشكلات را حل كنيم.
    مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا امكان دارد مانند هيات مديره قبلى اختلاف نظرهايى پيش بيايد و به روند كار لطمه بزند يا خير؟ گفت: به هر حال سعى مى كنيم نظرات مان را بيشتر به كارهاى اجرايى معطوف كنيم و نگذاريم تيم مان به حاشيه برود. ضمن اينكه سعى مى كنم از تجاربى كه در اين سال ها به دست آوردم بهره ببرم و همچنين از انتقادات و گوشزدهايى كه مطبوعات به من مى كنند استفاده مى كنم تا بتوانم استقلال را به جايگاه واقعى خودش برسانم.على فتح الله زاده درباره وضعيت اسپانسر باشگاه استقلال نيز گفت: ما اسپانسر را پيدا كرده ايم و مذاكرات نهايى مان را ادامه مى دهيم و بحث ما بر سر پيش پرداخت است. هر كدام از آنها كه بتوانند پيش پرداخت بيشترى بدهند، با آن قرارداد مى بنديم. از آنجايى كه دو اسپانسر مد نظر ماست، يك روز در ميان با يكى از آنها جلسه مى گذاريم.مديرعامل باشگاه استقلال درباره هيات مديره تيم فوتبال پرسپوليس نيز گفت: فكر مى كنم آنها هم هيات مديره خوبى دارند. تاج به تنهايى يك باشگاه است و مالكى هم از افرادى است كه از گذشته ارادت خاصى نسبت به او دارم. او فردى كم حاشيه و پربار است.فتح الله زاده درباره اينكه گفته مى شود نام هاشم بيگ زاده به اشتباه به عنوان بازيكن دعوت شده به تيم ملى مطرح شده است و از ابتدا قرار بوده حمودى دعوت شود، گفت: من از اين موضوع اطلاعى ندارم اما كادر فنى تيم ملى آنقدر شعور دارد كه چنين اشتباهى را انجام ندهد. مطمئنا خود بيگ زاده را دعوت كرده بودند. افرادى كه در چند وقت اخير تلاش مى كردند تا بيگ زاده را بكوبند وقتى ديدند اين بازيكن دعوت شده است با اين خبرها مى خواهند كار خودشان را توجيه كنند. مطمئن باشيد هاشم بيگ زاده به تيم ملى دعوت مى شود و در ليگ هم لياقت هايش را نشان خواهد داد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

پورحيدرى: بى پولى باشگاه استقلال در تاريخ بى سابقه است

مشكلات مالى باشگاه استقلال با وجود گذشت ۴ ماه از شروع ليگ و عقد قراردادهاى جديد هنوز برطرف نشده است. به اعتقاد پورحيدرى اين مشكلات تأثير مستقيم در نتايج استقلال هم گذاشته است.با ما همراه باشيد.

• برنامه استقلال براى ادامه روزهاى باقى مانده تا آغاز ليگ چيست؟

- در غياب ملى پوشان و بازيكنانى كه مصدوم هستند كار خاصى از نظر ايجاد هماهنگى نمى توان كرد اما سعى مى كنيم از همين نفراتى كه داريم نهايت استفاده را ببريم. معتقدم اگر يك بازيكن كه جزو تركيب اصلى ما است هم به هر دليلى در تمرين ها حضور نداشته باشد كار هماهنگى با مشكل روبرو مى شود. با اين حال سعى مى كنيم بهترين عملكرد را در زمان باقيمانده داشته باشيم.

• مشكلات مالى باشگاه استقلال حل شد؟

- هنوز حل نشده و آقاى فتح الله زاده در حال عقد قرارداد با يك اسپانسر هستند. ايشان را در جذب اسپانسر قدرى عقب انداختند. بعضى ها قول داده بودند اسپانسرهاى ۹ ميلياردى براى باشگاه بياورند اما موفق نشدند. فتح الله زاده روى حرف همكارانش حساب كرده بود اما همان طور كه ديديد هيچ پولى به باشگاه نيامد. تا به حال ياد ندارم كه باشگاه استقلال تا اين اندازه مشكل مالى داشته باشد. اين موضوع در تاريخ باشگاه استقلال بى سابقه بوده است. ما حدود ۴ ماه است هيچ پولى به بازيكنان پرداخت نكرديم.

• گفته مى شود بسيارى از بازيكنانتان از فصل قبل هم طلبكارند.

- بله، بازيكنانى كه از فصل قبل با ما هستند هنوز بخشى از پول آن زمان خود را نگرفته اند. حتى كادر فنى فصل قبل هم دستمزدهاى شان را نگرفته اند. اميدوارم هرچه زودتر مشكلات حل شود.

• آقاى وزير پيرامون نتايجى كه استقلال و پرسپوليس گرفته اند ابراز نگرانى كرده است.

- من فكر مى كنم سر و صداى بى موردى كه پيش از فصل در قبال استقلال و پرسپوليس شد اين ذهنيت را به وجود آورده است. هنوز در هفته هاى آغازين ليگ هستيم و چيزى از ليگ نگذشته است. اگر اين همه سر و صدا نمى كردند الان به خاطر نتايج استقلال و پرسپوليس اين همه نگرانى به وجود نمى آمد. معتقدم رسانه ها نبايد جذب بازيكنان جديد اين دو تيم را تا اين اندازه بزرگ مى كردند. همانطور كه گفتم ما تا حالا هيچ پولى به ستاره هايى كه از آن نام مى برند نداديم.

• مشكلات مالى تا چه اندازه در بحث فنى تأثيرگذار است؟

- مطمئن باشيد تأثير زيادى مى گذارد. اگر شرايط مالى باشگاه استقلال از اينكه هست تغيير كند بدون شك نتايج هم بهتر مى شود البته ما بهتر از پرسپوليس نتيجه گرفتيم. آنها با اينكه مشكلات مالى ما را ندارند و آقاى رويانيان از منابع خاصى بودجه باشگاه را تأمين مى كند اما در جدول با يك بازى بيشتر پايين تر از استقلال قرار دارند.

• تغييرات هيأت مديره در رفع مشكلات مالى تان گره گشا است؟

- من اميدوارم اعضا در اين بخش به ما كمك كنند. مشكل اساسى باشگاه استقلال مشكل مالى است و اعضاى جديد بايد بتوانند منابع مالى مناسب را تأمين كنند. نمى دانم چه كسانى انتخاب مى شوند اما اميدوارم در بهبود وضعيت مالى ما اثرگذار باشند. من از شخص وزير مى خواهم وضعيت مالى باشگاه را هم روشن كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

حضور در استقلال دیگر چنگی به دل نمی‌زند

/فدراسیون باید جریمه شود

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال معتقد است با وجود مشکلاتی که وجود دارد دیگر مدیرعاملی این باشگاه چنگی به دل نمی‌زند.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره استقلال،‌ تعیین اسپانسر و دیگر مسائل این باشگاه صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

فارس: چند هفته‌ای است که می‌گویید در حال نهایی کردن مذاکرات با اسپانسر هستید. چرا تاکنون خبری نشده است؟
    برخی اسپانسرها چون این کاره نیستند فضا را خراب و سپس خود را از گردونه چنین کارهایی خارج می‌کنند. اکنون در حال مذاکره با دو اسپانسر هستم و تنها دلیلی که نهایی نکرده‌ایم این است که سر مبلغ پرداخت اولیه به تفاهم نرسیده‌ایم. من به دنبال این هستم که هر اسپانسری پرداختی بیشتری بدهد، با آن قرارداد امضا کنم. به همین دلیل امروز هم تکلیف این مسئله مشخص نمی‌شود.

فارس: برخی فکر می‌کنند شما منتظر هستید تکلیف هیئت مدیره مشخص شود و سپس کار اسپانسر را نهایی کنید؟
    هر کسی که چنین چیزی گفته من را نمی‌شناسد. بارها گفته‌ام اگر قرار باشد من نباشم تیم را می‌بندم و می‌روم. تاریخ و سابقه این را ثابت کرده است. استقلال را دوست دارم و حتی اگر از این تیم بیرون بروم این باشگاه را از اذیت نمی‌کنم. هر کاری برای استقلال انجام می‌دهم.

فارس:‌ در مورد اعضای جدید هیئت مدیره صحبت کنید. به نظر شما اگر عضوی منبع مالی خوبی نداشته باشد، حضورش در هیئت مدیره چه کمکی می‌کند؟

مشکل شخص و فرد نیست و نباید دنبال مقصر گشت. ساختار کلی فوتبال ما اشتباه است. 10 سال است که کار غیرفرهنگی می‌کنند و از این مسئله اشباع شده‌ایم اما همان‌ها دایه مهربان‌تر از مادر شدند. مثلا برخی می‌نویسند که چرا مدیر عامل باشگاه استقلال و پرسپولیس تا نصف شب بیدار می‌‌مانند تا 5 دقیقه با فردوسی‌پور صحبت کنند. در صورتی که من نیاز به صحبت کردن ندارم. دو هفته است فردوسی‌پور به من زنگ می‌زند اما من حاضر نشده بودم روی خط بیایم در حالی که در این دو هفته رویانیان صحبت کرد. دیدید که فردوسی‌پور به خاطر صحبت نکردن من چه حرف‌هایی زد و به بچه من متلک انداخت در حالی که من به شهرستان رفته بودم و قرار نیست بچه من منشی من باشد و دقیقه به دقیقه بداند کجا هستم.
    شب گذشته هم دیدید مجری برنامه نود بعد از دو هفته چه سؤالی از من پرسید. به نظر شما ارزش داشت من به خاطر سؤال تکراری نکونام تا نصف شب بیدار بمانم در صورتی که حتی مسئله نکونام نیاز به مدرک ندارد. هر مدیرعامل دیگری جای من بود وقتی بازیکن خودش می‌گوید رضایتنامه‌اش را می‌گیرد این شرایط را قبول می‌کرد اما فردا می‌بینیم روزنامه‌ای مدیر عامل باشگاه را کوچک می‌کند که چرا معطل یک مصاحبه دو دقیقه‌ای شدم. البته من تا حدودی به آنها حق می‌دهم. وقتی مجری یک برنامه چنین سؤالی می‌پرسد آنها حق دارند چنین برداشتی کنند.

فارس: نظرتان در مورد حکم کمیته انضباطی در خصوص خاطیان دربی چیست؟

به آن اعتراض داریم و اصلا قبول نداریم که شروع کننده این حاشیه‌ها استقلالی‌ها بودند. نمی‌دانم چرا مسئولان کمیته انضباطی چشم خود را بر حقیقت می‌بندند. اصلا کاری به هوادار استقلال و پرسپولیس ندارم. فیلم این اتفاقات موجود است. سر بازیکن من شکسته؛ چرا کمیته انضباطی این را نمی‌بیند. اگر قرار به ترسیدن از داد و بیداد است صدای من از همه بلندتر است. درست است که میزبان هم نقشی در اداره ورزشگاه ندارد اما در این دربی ما میهمان بودیم. مشکل اینجاست آنهایی که مقصر هستند را جریمه نمی‌کنند. فدراسیون فوتبال باید جریمه شود. فدراسیونی که نمی‌تواند 4 صندلی بچیند تا مردم از 10 ساعت قبل وارد ورزشگاه نشوند، باید جریمه شود اما آقایان دوست دارند فقط صورت مسئله را پاک کنند.

فارس: گفته می‌شود قلعه نویی به افشارزاده توصیه کرده عضویت در هیئت مدیره استقلال را قبول نکند.

اگر قلعه نویی چنین توصیه‌ای کرده به این دلیل است که می‌داند افشارزاده در ورزش کشور مطرح است و شخصیت او را می‌شناسد. ما هم که در این قضیه هستیم بریده‌ایم و دیگر مدیرعاملی و عضو هیئت مدیره استقلال شدن چنگی به دل نمی‌زند. متاسفانه برخی روزنامه‌ها الفاظی را به ما لقب می‌دهند که من مجبور شدم بعد از 20 سال از یکی از این روزنامه‌ها شکایت کنم. قاضی وقتی طرف را دید به من گفت این که بچه است و چرا تا به حال از او شکایت نکرده‌ای. به او گفتم در این مدت فکر می‌کردم درست می‌شود. این درست نیست که یک نفر از سر عقده‌گشایی مطلب بنویسد. از توهین کردن به ما چه به دست می‌آورند؟ باور کنید اگر این دفعه از باشگاه بروم می‌خواهم سراغ کار دیگری بروم چرا که حرمت‌ها از بین رفته است.
    معتقدم اگر قرار است هیئت مدیره‌ای تشکیل شود باید شرح وظایف مشخص باشد. همیشه گفته‌ام کسی که می‌خواهد در هیئت مدیره کار کند باید حداقل یک بار اساسنامه باشگاه را بخواند و بعد قبول مسئولیت کند. مدیرعامل بالاترین مقام اجرایی باشگاه است و بقیه اعضا باید مسائل کلان را تشریح کنند. همه عزل و نصب‌ها به عهده مدیرعامل است. چرا باید یک نفر دیگر بگوید چه کار کنم. متاسفانه همین عدم شناخت‌ها تیم را به حاشیه می‌برد. ما سال گذشته به خاطر همین مسائل بی‌جهت و خودزنی‌ها قهرمانی لیگ برتر را از دست دادیم.

فارس: این روزها بحث خارج کردن نام یکی از بازیکنان خارجی تیم از لیست مطرح شده است...

قطعا با نظر امیر قلعه‌نویی یکی از بازیکنان خارجی را از لیست خارج می‌کنیم اما هنوز فرد مورد نظر مشخص نیست و این طور نیست که بخواهیم ردی دروازه‌بان تیم‌مان را به دلیل عملکردش مقابل ابومسلم نادیده بگیریم. درست است که او دیروز یک گل بد خورد اما دو ـ سه موقعیت خوب را هم گرفت. عده‌ای که از حالا چنین خبرهایی می‌زنند مثل همان‌هایی هستند که به طور مشترک می‌نویسند کی‌روش اشتباهی بیک زاده را به تیم ملی دعوت کرده است. عده‌ای خود را به خواب زده‌اند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح‌الله‌زاده:شهریاری بخواهد دودستی مدیرعاملی استقلال را واگذار می‌کنم

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر شهریاری به مدیرعاملی استقلال تمایل داشته باشد، دودستی پست خود را به او واگذار می‌کنم.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس و در پاسخ به این سؤال که ظاهرا به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال ابقا شده است، گفت: در جلسه‌ای که با حضور وزیر ورزش انجام شد، دوستان به من لطف داشتند که همان‌طور که شما گفتید به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال به فعالیت خود ادامه خواهم داد.
    وی ادامه داد: وزیر ورزش در این جلسه نیز حضور داشت و در خصوص معرفی اعضای هیئت مدیره با سایر نفرات صحبت کرد و از تمامی عزیزانی که پیش از این در هیئت مدیره استقلال حضور داشتند تشکر کرده و اعضای جدید را به سایر نفرات معرفی کردند.
    مدیرعامل باشگاه استقلال حکم سایر اعضای جدید را به آنها ابلاغ کرد و در خصوص برنامه‌های کلی با همه صحبت کرد.
    فتح‌الله‌زاده در خصوص انتخاب نجف‌نژاد به عنوان رئیس هیئت مدیره و اینکه در نهایت آیا افشارزاده قبول کرد که به عنوان عضو هیئت مدیره با استقلالی‌ها همکاری کند، گفت: ایشان پذیرفت و قبول کرد که به عنوان عضو هیئت مدیره باشد و از این پس همکاری ما ادامه خواهد داشت.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه در خصوص اینکه آیا مشکلات مالی در این جلسه مطرح شد یا خیر، گفت: در خصوص همه چیز صحبت کردیم و اتفاقا گفتیم که مشکلات مالی وجود دارد و استقلال و پرسپولیس مظلوم واقع شده‌اند. متاسفانه جوّ مثبت نیست و مشکلات مالی به ما فشار زیادی وارد کرده و می‌بینید که تمامی تیم‌ها به اندازه ما هزینه می‌کنند اما وقتی که می‌خواهند به استقلال کمک کنند، اینگونه جوّسازی مسموم علیه ما صورت می‌گیرد.
    وی در ادامه صحبت‌هایش در خصوص اینکه گفته می‌شد قرار بود شهریاری به جای شما به عنوان مدیرعامل انتخاب شود، گفت: چنین مسئله‌ای نبود و اینها گمانه‌زنی است. بنده با افتخار می‌گویم که اگر آقای شهریاری بخواهد با کمال میل و دو دستی مدیرعاملی را تقدیم ایشان خواهم کرد اما اتفاقا آقای شهریاری کسی بود که خیلی از من تعریف کرد و می‌خواست که به عنوان مدیرعامل باقی بمانم.
    وی در پایان گفت: امیدوار هستم که طی چند روز دیگر درآمدزایی را انجام دهیم و همه چیز را به اوج برسانیم و با پیروزی در بازی‌ آینده به رده سوم جدول صعود کنیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

امير نمى تواند تمرينات تاكتيكى جديد انجام دهد

پورحيدرى: قلعه نويى مخالف تشكيل كميته فنى نيست

منصور پورحيدرى مدير فنى تيم فوتبال استقلال گفت: طى ماه هاى اخير چند بار خود امير قلعه نويى اعلام كرده چرا كميته فنى تشكيل نمى شود.او با اشاره به شرايط استقلال اظهار كرد: خوشبختانه تيم ما تمرينات خوبى را پشت سرمى گذارد هرچند كه اردوى تيم ملى و مصدوميت ۲ ، ۳ بازيكن اصلى ما باعث شده تمرينات نظم هميشگى را نداشته باشد. طى ۶ هفته گذشته ۲ بار بازيهاى ليگ به دليل اردوهاى تيم ملى متوقف شده و طبيعى است در اين شرايط كار به سختى انجام شود اما با انجام مسابقات پيش رو به طور يقين شرايط تيم بهتر خواهد بود.مدير فنى استقلال در خصوص اينكه در زمان حضور عزيز الله محمدى در سازمان ليگ برتر فوتبال كشورمان وضعيت برنامه ريزى مسابقات ليگ برتر نظم ويژه ترى داشت، گفت: بحث عزيزالله محمدى يا بهروان نيست، تيم ملى ما در شرايط حساسى قرار دارد. اين روزها همه عوامل فوتبال كشور از جمله فدراسيون و باشگاهها قصد دارند همكارى لازم را براى صعود تيم ملى به جام جهانى انجام دهند و همين عامل زمينه بروز اين وقفه ها را ايجاد كرده است.وى با اشاره به اين موضوع كه قرار است كميته فنى باشگاه استقلال به زودى تشكيل شود در خصوص احتمال مخالفت امير قلعه نويى با تشكيل چنين كميته اى گفت: اتفاقا طى ماه هاى اخير چند بار خود امير قلعه نويى اعلام كرده چرا كميته فنى تشكيل نمى شود. او معتقد است تشكيل اين كميته مى تواند كمك كند تا وضعيت باشگاه به نحو بهترى پيش برود. ما سعى خواهيم كرد در اولين فرصت زمينه تشكيل اين كميته را فراهم كنيم.پورحيدرى با اشاره به اين موضوع كه گفته مى شود تاكتيكهاى قلعه نويى براى حريفان مشخص شده تاكيد كرد: من اين موضوع را قبول ندارم. خود من هر روز در تمرينات شركت مى كنم اما واقعيت اين است كه نمى توان تمرينات تاكتيكى جديدى انجام داد چرا كه مربيان فرصت اين كار را ندارند. قلعه نويى خودش دير به تيم ما ملحق شده و به تبع آن برخى بازيكنان هم با تاخير به استقلال اضافه شدند. برخى بازيكنان مصدوم هستند و مهمتر از همه اردوهاى تيم ملى هم باعث مى شود بسيارى از نفرات تيم در جمع ما نباشند. در اين شرايط ايجاد هماهنگى بسيار سخت است. البته اين مباحث در زمان مظلومى هم بود.وى با اشاره به تغييرات اعضاى هيات مديره استقلال گفت: بايد ببينيم وزير ورزش در اين خصوص چه تصميم مى گيرد اما تجربه نشان مى دهد اعضاى هيات مديره بايد در بخش اقتصادى فعال باشند و آدم هايى كه در اين زمينه توانمند هستند به كار گمارده شوند. با من هم براى حضور در هيات مديره صحبت نشده اما در اين شرايط كارى هم از دستم بر نمى آيد كه انجام بدهم. در مسايل فنى به عنوان مدير فنى نظراتم را خواهم گفت اما در هيات مديره فردى بايد باشد كه در زمينه اقتصادى كار كند تا بتوانند بخشى از مشكلات تيم را برطرف سازد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه اميرحسين صادقى

تا حالا از غيرتمان مايه گذاشته ايم

صادقى: از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت مى زنيم

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت مى زنيم.او اظهارداشت: بنا به شرايط تيم ملى مجبور هستيم با تعطيلات كنار بياييم. وقفه هايى كه در ليگ مى افتد كار ما را سخت تر مى كند اما بايد خودمان را براى شروع دوباره ليگ آماده كنيم.وى ادامه داد: قبول دارم هنوز استقلال واقعى نشده ايم. هواداران از ما انتظار ديگرى دارند و هنوز نتوانسته ايم به انتظارات آنها پاسخ دهيم. اميدوارم بعداز تعطيلات ليگ شرايط خوبى داشته باشيم و از ديدار با راه آهن براى قهرمانى استارت بزنيم.مدافع استقلال درخصوص اينكه مشكلات مالى چه تاثيرى روى كار بازيكنان دارد، گفت: بازيكنان استقلال تاكنون از غيرتشان مايه گذاشته اند. اميدوارم زودتر اين مشكلات حل شوند تا بازيكنان هم با خيال راحت بازى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه كيانوش رحمتى

كيانوش رحمتى:يك باراز قلعه نويى نپرسيدند من كى مى رسم!

اواسط فصل قبل بود كه كيانوش رحمتى به خاطر پارگى رباط پايش ديگر نتوانست براى استقلال بازى كند. هافبك دفاعى استقلال از آن روز تا به امروز ديگر نتوانسته درتركيب تيمش قراربگيرد. او در گفت و گويى از ناراحتى خود به واسطه بى اعتنايى كه در اين مدت به وى شده پرده برمى دارد: هيچ وقت دوست نداشتم از كسى گله كنم اما آن قدر طى اين مدت به من بى مهرى شده كه نمى توانم جلوى خودم را بگيرم. ماه ها است كه مصدوم هستم و كمتر كسى سراغم را گرفته است. در اين مدت حتى يك بار هم نديدم كسى از سرمربى يا مديرعامل باشگاه استقلال بپرسد كه كيانوش رحمتى كجا است، كى مى رسد و حاش چه طور است. اصلا كسى نبود از آن ها سوال كند كه با اين همه هافبك آيا من هم جزو بازيكنان استقلال هستم يا خير؟!از كيانوش رحمتى مى پرسيم مگر در اين باره چيزى شنيدى و كسى به تو گفته كه در استقلال جايى ندارى كه او اين پاسخ را مى دهد: نه من چيزى نشنيدم كلى گفتم كه انگار اصلا من در اين تيم وجود خارجى نداشتم. شايد بعضى ها همين فكر را كرده اند و تصور مى كنند من در تيم قلعه نويى جايى ندارم درحالى كه اين طور نيست. با دكتر كيهانى درباره اينكه چه زمان مى توانم بازى كنم حرف زدم.ايشان گفتند كه ۲ ماه ديگر مى توانى بازى كنى و من همن مطمئن هستم كه بعد از بهبودى در تركيب اصلى استقلال بازى خواهم كرد. از خودم خيلى مطمئنم. شك نكنيد وقتى برگردم من را در تركيب اصلى استقلال خواهيد ديد.كيانوش حرف هاى خود را با اين جملات پايان داد: تيم هاى قلعه نويى هميشه ليگ را كمى بد شروع مى كنند اما يك دفعه جورى بازى مى كنند كه ديگر هيچ تيمى به گرد پايش نخواهد رسيد. كمى صبر كنيد تا دوباره به حرف من برسيد. اين فصل هم همين اتفاق خواهد افتاد و استقلال يك دفعه اوج مى گيرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میثم بائو

بائو: بازى با ابومسلم فرقى با بازى رسمى نداشت

ميثم بائو هافبك شمالى استقلال در بازى با ابومسلم در تركيب ثابت استقلال قرار گرفت و اين در حالى است كه امير قلعه نويى در ليگ برتر زياد از بائو استفاده نكرده است.بائو ابتدا در خصوص بازى دوستانه با ابومسلم مى گويد: يك بازى عالى بود و هر دو تيم خوب بازى كردند. ابومسلم انگيزه بسيار زيادى داشت و بازيكنان اين تيم خودشان را به آب و آتش مى زدند. حتى بعضى از بازيكنان اين تيم در طول يك دقيقه ۵ يا ۶ بار تكل مى زدند و انگيزه آنها مثال زدنى بود. همين موضوع باعث شد كه تيم ما هم تحت فشار قرار بگيرد و مطمئنا اين بازى به سود ما شد تا در شرايط مسابقه قرار بگيريم.او در ادامه تاكيد مى كند: بازى با ابومسلم هيچ فرقى با يك بازى رسمى نداشت. ما در اين بازى يك محك جدى خورديم و فكر مى كنم اين ديدار خيلى به ما كمك خواهد كرد تا در شروع دوباره ليگ با آمادگى بيشترى بازى ها را ادامه دهيم. اين بازى براى قلعه نويى هم اهميت داشت و او از همان دقايق ابتدايى مدام كنار خط بود.از بائو در مورد نيمكت نشينى اش در استقلال سوال مى كنيم كه او اينگونه جواب مى دهد:« من باز هم مى گويم كه اعتراضى به اين موضوع ندارم و كادرفنى تصميم گيرنده است. من بعد از بازى با ذوب آهن كه پاس گل دادم نيمكت نشين شدم ولى نمى خواهم اعتراضى كنم. وظيفه من تمرين كردن است در ضمن معتقدم هيچ كدام از بازيكنان استقلال فيكس يا ذخيره نيستند. ما تا پايان فصل در ۳ جام حضور داريم و به همه بازيكنان فرصت بازى مى رسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 53 از 113 نخستنخست ... 343515253545563103 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)