Design & Developed BY Patira

صفحه 53 از 100 نخستنخست ... 343515253545563 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 992
    مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

Ohum ㋡ ㋡ کمپ دربی @ جلد اول ㋡

سلام

بعد از چند بار عوض کردن اسم بلاخره کمپ دربی درست شد که امیدواریم ادامه دهنده راه بهارستان های قدیمی باشه

برای تازه وارد ها : در این کمپ حرف های خودمونی بچه های دربی زده میشه که یکی از فعال ترین بخش های انجمن تخصصی دربی هستش

1:لطفا در نوشته های خود ادب و احترام نسبت به کاربران و اعضای دربی را رعایت کنید

2: بحث های شخصی را در پروفایل خود انجام دهید در غیر این صورت اسپم به شمار میرود

موفق باشید

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri
    ویرایش توسط sina acm : 03-06-2012 در ساعت 13:44

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

با تشکر از دوست عزیزمspiderkiller

پیشنهاد میدم مستند ظهور رو ببینید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

3. 2 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط david sina نمایش پست ها
    با تشکر از دوست عزیزمspiderkiller

پیشنهاد میدم مستند ظهور رو ببینید
    سینا منظورت رو واضح بگو.من اینایی رو که راجع به ماسون ها گذاشتم فقط کپی پیست بوده.دلیل نمیشه که خودم قبول داشته باشم.البته دلیل هم نمیشه که قبول نداشته باشم.فقط میخواستم به داداش مهدی نشون بدم تا کجا ها اینا نفوذ کردن.همین

5. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

ممنون شهریار !
    واقعا جالب بودند !لحظه اولی که حرف از این قضیه زدی که قهوه تلخ این مدلیه اصلا باور نکردم ! البته نه اینکه منظورم باشه این قضیه دروغه ! به این فکر می کردم که شاید یه سوتفاهماتی و یه اتفاقاتی به طور خاص بوده که بعضی از افکار آماده جبهه گیری اونا رو بزرگ کردند تا یه فیلم موفق رو زمین بزنند ! ولی وقتی این متن رو دیدم و خود نویستنده و کسی که این مطلب رو گذاشته خودش به شک و شبهات جواب میده و به طور مستقیم میگه که اگر اتفاقی بود را اینجوری و اونجوری شده یا چرا چنیدین بار تکرار شده ! بازم خود طرف به طور قاطعانه به این نکته اشاره نکرده که مهران مدیری آگاهانه این عمل رو انجام داده ! البته ما که از فیلم و فیلمسازی چیزی حالیمون نیست ولی به نظرم خیلی از اینا خارج از مسئولیت کارگردانه ! نه اینکه ارگردان نمیتونه دخل و تصرفی داشته باشه ولی شاید مثلا به این نکته ها توجه نکرده و به قضیه پی نبرده باشه ! ولی اون ستاره 6 پر و نوع فیلم برداری که توی مطلب گفته بود بر عهده کارگردان هست ! اینکه میگه از روی همین ستاره چند بار تصویر شروع شده یا به اون ختم شده ! در کل امیدوارم مهران مدیری قصدی از این اتفاقات نداشته باشه چون واقعا یه کارگردانی مثل مهران مدیری حیفه !

در مورد اون قضیه نظامی یه چیزی که باید یادآوری کنیم اینه که این چیزایی که ما می بینیم ظواهر قضیه هست و مطمئنا افرادی مثل من وشما از خیلی نکات خبر نداریم و یا خیلی از پایگاه های نظامی رو اصلا روحمون خبر ازش نداره ! پس بازم نمیشه از روی این ظواهر یه نتیجه ای درست بگیریم !

در مورد ارتش و سپاه هم بحث های هست که باشه برا بعد !

7. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    ممنون شهریار !
    واقعا جالب بودند !لحظه اولی که حرف از این قضیه زدی که قهوه تلخ این مدلیه اصلا باور نکردم ! البته نه اینکه منظورم باشه این قضیه دروغه ! به این فکر می کردم که شاید یه سوتفاهماتی و یه اتفاقاتی به طور خاص بوده که بعضی از افکار آماده جبهه گیری اونا رو بزرگ کردند تا یه فیلم موفق رو زمین بزنند ! ولی وقتی این متن رو دیدم و خود نویستنده و کسی که این مطلب رو گذاشته خودش به شک و شبهات جواب میده و به طور مستقیم میگه که اگر اتفاقی بود را اینجوری و اونجوری شده یا چرا چنیدین بار تکرار شده ! بازم خود طرف به طور قاطعانه به این نکته اشاره نکرده که مهران مدیری آگاهانه این عمل رو انجام داده ! البته ما که از فیلم و فیلمسازی چیزی حالیمون نیست ولی به نظرم خیلی از اینا خارج از مسئولیت کارگردانه ! نه اینکه ارگردان نمیتونه دخل و تصرفی داشته باشه ولی شاید مثلا به این نکته ها توجه نکرده و به قضیه پی نبرده باشه ! ولی اون ستاره 6 پر و نوع فیلم برداری که توی مطلب گفته بود بر عهده کارگردان هست ! اینکه میگه از روی همین ستاره چند بار تصویر شروع شده یا به اون ختم شده ! در کل امیدوارم مهران مدیری قصدی از این اتفاقات نداشته باشه چون واقعا یه کارگردانی مثل مهران مدیری حیفه !

در مورد اون قضیه نظامی یه چیزی که باید یادآوری کنیم اینه که این چیزایی که ما می بینیم ظواهر قضیه هست و مطمئنا افرادی مثل من وشما از خیلی نکات خبر نداریم و یا خیلی از پایگاه های نظامی رو اصلا روحمون خبر ازش نداره ! پس بازم نمیشه از روی این ظواهر یه نتیجه ای درست بگیریم !

در مورد ارتش و سپاه هم بحث های هست که باشه برا بعد !
    بحث جالبی بود.منم خیلی مدیری رو دوست دارم و دلم نمیخواد این چیزا رو بهش بگن ولی واقعا یک چیزایی رو هر کاری کنی نمیشه ندید

9. 3 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گوآردیولا
    بازیکن محبوب
    تمام بارسایی ها به خصوصLM

ArgentinaBarcelonaArsenal

تشکر ها
    1,752
    تشکر شده 1,972 در 382 پست

از مطلب مفیدتون تشکر میکنم وافعا جالب بود
    من به قسمتی که در مورد قهوه تلخ بود کاری ندارم،ولی باید بگم که ده برره واقعا نزدیک یکی از شهرهای استان اراک وجود داره و فکر نمی کنم مهران مدیری قصد توهین به اسلام رو داشته باشه(حداقل امیدوارم)

11. 2 کاربر از پست مفید LEO JOON تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

ماشین نحس

در سپتامبر سال ۱۹۵۵ جیمز دین هنر پیشه جوان هالیوودی بر اثر تصادف با ماشین پورشه اش دارفانی را وداع گفت. آقای هنر پیشه مرد و کارش تمام شد اما اتومبیل همچنان ماجراهای مرگ آورش را ادامه داد. خودرو را که به دره سقوط کرده بود بسختی بیرون اورده و به تعمیرگاه منتقل کردند. اما در آنجا ماشین از روی جک لیز خورده و بر روی دو پای یک مکانیک افتاد. این ماشین توسط یک دکتر خریداری شد که از آن برای شرکت در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کرد. در یکی از مسابقات خودرو تصادف کرده و صاحب جدیدش نیز کشته شد. ماشین را تعمیر کرده و دوباره از آن در مسابقات اتومبیل رانی استفاده کردند . اما راننده بعدی هم در یک تصادف کشته شد این بار وقتی خودرورا به گاراژ منتقل کردند فردای آنروز مشاهده نمودند که گاراژ بطور کامل در آتش سوخته است. سرانجام در اکتبر ۱۹۵۹ برای اینکه جلوی فاجعه را بگیرند آن را به ۱۱ قسمت تکه کرده و فلزش را نیز ذوب کردند....

سقوط بچه
    در سال ۱۹۳۲ به دلیل کم توجهی مادر یک بچه کودک او به نام کارلوس از پنجره به داخل کوچه سقوط کرد . شگفت انگیز آنکه در همان لحظه آقای جوزف فیکلاک از آنجا عبور می کرد و کودک بر روی او سرنگون شد. بر اثر سقوط دست مرد عابر شکست اما بچه سالم بود. اما مادر بچه عبرت نگرفت یک سال بعد دوباره از همان پنجره کارلوس سقوط کرد و حادثه غیر قابل باور انکه دوباره بر سر یک مرد عابر افتاد. اما برخلاف دفعه قبل هم کودک و هم مرد سالم ماندند و جالب آنکه این بار هم بچه بر روی سر آقای جوزف سقوط کرده بود!

دوقلوهایی با سرنوشت مشابه
    سرنوشت اغلب دوقلوها بسیار شگفت انگیز است . اما سرنوشت دوقلوهای اهل اوهایو دارای بیشترین شگفتی است. دوبرادر دوقلو بعد از تولد از هم جداشده و به خانواده های جدا سپرده شده اند. هر دو خانواده نیز نام جمیز را بر انها گذاشته و از اینجا سرنوشت شگفت انگیز انها شکل می گیرد. هر دو جمیز به یادگیری علم حقوق علاقه داشتند. هر دو دنبال نجاری و مکانیکی بودند. هر دو با زنی به نام لیندا ازدواج کردند. هر دو نیز اسم بچه هایشان را جمیز آلن گذاشتند. این بچه ها نیز ازدواج کردند. نام زن هر دو هم بنی بود هر دو مرد نیز زنانشان را طلاق دادند. تا اینکه این دو بچه بعد از ۴۰ سال همدیگر را یافته و بعنوان شریک تجاری با هم مشغول به کار شدند...

تکرار داستان در واقعیت
    در ابتدای قرن ۱۹ داستان نویسی که بیشتر داستانهای ترسناک می نوشت به نام ادگار آلن پو داستانی به این مضمون نوشت : "یک کشتی در دریا غرق می شود. فقط ۴ نفر از میان مسافرانش زنده می مانند.. به سبب طی شدن روزهای متوالی ۳ نفر دیگر تصمیم می گیرند فرد جوانتر که نامش ریچارد پارکر بود را کشته و بخورند." در عالم واقع و در سال ۱۸۸۴ کشتی باری به نام فوندرد میگوبینتا در دریا غرق شد و تنها ۴ نفر از مسافران زنده ماندند. ۳ نفر از مسافران اقدام به قتل عضو جوانتر گروه نموده و اسم آن جوان ریچارد پارکر بود!

تصادف در جاده
    در سال ۲۰۰۲ دو برادر دوقلو به فاصله تنها ۱ ساعت طی تصادف در جاده به نحوی مشابه کشته شدند آنها در فاصله ۱/۵ کیلومتری از هم در جاده شمالی فنلاند در حال دوچرخه سواری بودند. هر دو به فاصله یک ساعت در اثر تصادف با کامیون مردند. اگر چه این جاده که در ۶۰۰ کیلومتری هلسینکی قرار دارد بسیار شلوغ است اما تصادف دوقلوها به شکلی مشابه واقعا شگفت انگیز است.

نجات توسط ناشناس
    جوزف آیگنر یک نقاش مشهور اتریشی که در قرن ۱۹ زندگی می کرده چندین بار اقدام به خودکشی کرد . ابتدا در سن ۱۸ سالگی با طناب از یک درخت خودش را حلق آویز کرد اما توسط یک راهب ناشناس نجات داده شد. دوباره در سن ۲۲ سالگی اقدام به خودکشی نمود اما دوباره توسط همان راهب نجات داده شد. هشت سال بعد به منظور مجازات توسط دادگاه محکوم به دار شد و این بار هم همان راهب ناشناس او را آزاد کرد و بالاخره در سن ۶۸ سالگی آیگنر موفق شد با شلیک اسلحه به زندگی اش خاتمه دهد و این بار واقعا مرد ولی مراسم تدفین او نیز توسط همان راهب ناشناس برگزار شد. آیگر مرد و هیچ وقت نجات دهنده و تدفینگرش را نشناخت...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

13. 4 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط LEO JOON نمایش پست ها
    از مطلب مفیدتون تشکر میکنم وافعا جالب بود
    من به قسمتی که در مورد قهوه تلخ بود کاری ندارم،ولی باید بگم که ده برره واقعا نزدیک یکی از شهرهای استان اراک وجود داره و فکر نمی کنم مهران مدیری قصد توهین به اسلام رو داشته باشه(حداقل امیدوارم)
    من نمیخوام ضد مهران مدیری حرفی بزنم ولی یه روستا و یه ده توی اراک دلی نمیشه بر تبرئه مهران مدیری ! اگر ده برره توی استان فارس بود شرایط فرق می کرد!

15. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

Bia Inja

یک ایرانی "اون ور آب" هنرمند و خلاق (پندار یوسفی)

وضعیت و معضلات بقیه ایرانیهای "همون ور آب" را در قالب طنز و کمیک استریپ به تصویر کشیده است. من که از دیدنشون در اینترنت خیلی لذت بردم ، امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

17. 4 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    من نمیخوام ضد مهران مدیری حرفی بزنم ولی یه روستا و یه ده توی اراک دلی نمیشه بر تبرئه مهران مدیری ! اگر ده برره توی استان فارس بود شرایط فرق می کرد!
    اگه اشتباه نکنم توی استان فارس هم هست.من خودم شیرازیم و یک بار شنیدم که این روستا نزدیکای مرودشته.البته اگه درست یادم مونده باشه

19. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

قرآنی توسط انتشارات دارالعلم قم در سال ۱۳۸۹ منتشر شده است که طرح روی جلد آن شبیه ستاره داوود است!
    به گزارش تریبون، این قرآن که در چاپخانه‌ی شرکت چاپ قدس منتشر شده است اخیراً نیز تعدادی از آن توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دانشگاه تهران اهدا شده است.
    ستاره داوود بخش اصلی پرچم رژیم صهیونیستی است و از نمادهای فراماسونری محسوب می‌شود.

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

21. 3 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

صفحه 53 از 100 نخستنخست ... 343515253545563 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)