به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
مورينيو:بنزما در زمين يك قاتل است!
سرمربي پرتغالي رئال مادريد از عملکرد کريم بنزما مهاجم فرانسوي تيمش ابراز رضايت کرد.
![]()
مهاجمان رئال مادريد در فصل جديد رقابتهاي لاليگا نمايش بسيار خوبي از خود ارائه داده و گوي سبقت را از بارسلونا ربودهاند، همين مساله باعث شده است که ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي تيم براي انتخاب آنها جهت حضور در ترکيب اصلي کار سختي داشته باشد.
يکي از اين بازيکنان که در اين فصل نمايش خوبي از خود به جا گذاشته و تحسين مورينيو را به دنبال داشته است، کريم بنزما مهاجم فرانسوي اين تيم است.
مورينيو در گفت و گو با سايت ورزشي «آس» اسپانيا به ستايش از بنزما پرداخت و گفت: بنزما الان به يک بازيکن طراز اول رئال مادريد تبديل شده و روند رو به رشدي را پشت سر گذاشته است. او از لحاظ آمادگي جسماني و تفکر فوتبالي پيشرفت قابل ملاحظهاي داشته است. همه ما مي دانيم که او علاقه زيادي به بازي هجومي و حرکت رو به جلو دارد، اما او از لحاظ بازي دفاعي هم تقويت شده است و روحيه جنگدگياش افزايش يافته است.
وي افزود: با وجود اين که بنزما در نوک حمله به کار گرفته ميشود، اما در ايجاد موقعيتهاي گل براي ديگر بازيکنان موفق کار کرده؛ او مهاجمي قاتل و جنگجو است.
مورينيو درباره اين مساله که بنزما در فصل گذشته نمايش بسيار ضعيفي داشت و از او بسيار انتقاد شد، اما به يکباره در اين فصل همه چيز براي او عوض شد، گفت: من فقط عمل ميکنم و زياد حرف نميزنم، اما بايد به اين مساله اشاره کنم که بعضي از نکات را به او گفتهام.
آقاي خاص درباره رقابت گونزالو هيگواين و بنزما براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي تيم، گفت: هر دوي آنها را دوست دارم. انتخاب آنها بر اساس عملکرد خوبشان و ميزان آمادگيشان است. من از عملکرد هر دوي آنها راضي هستم و هيچ کدام را بر ديگري برتري نميدهم. اگر روزي نتوانم از کريستيانو رونالدو استفاده کنم، زوج هيگواين و بنزما را به زمين خواهم فرستاد.
بنزما 23 ساله در اين فصل هشت گل به ثمر رسانده، اين در حالي است که هيگواين 11 گل زده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرگوسن: به موفقيتهاي رونالدو افتخار ميكنم
سرمربي شياطين سرخ اعلام کرده از اين که مي بينيد عملکرد کريستيانو رونالدو روز به روز بهتر ميشود، احساس افتخار ميکند.
![]()
بعد از اين که کريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال مادريد پيوست، بسياري بر اين باور بودند که او هيچ گاه نميتواند نمايش درخشان خود در جمع شياطين سرخ را در رئال مادريد هم تکرار کند، اما نه تنها او افت نکرد، بلکه روز به روز بهتر شد و در حال حاضر اميد اول گلزني ژوزه مورينيو به شمار ميآيد.
سرآلکس فرگوشن سرمربي منچستريونايتد که نقش بسزايي در چهره شدن اين ستاره پرتغالي داشت، گفت از اين که ميبينيد شاگرد سابقش روز به روز پيشرفت ميکند احساس افتخار و غرور ميکند.
وي در اين باره گفت: وقتي يک بازيکن جوان به تيم مي پيوندند وظيفه سنگيني بر عهده کادر فني است، چرا که بايد اسباب پيشرفت او را فراهم کند و روز به روز او را بهتر و پختهتر کند. رونالدو در 18 سالگي به تيم ما پيوست در آن هنگام او جواني بود که تازه از پرتغال مي آمد و چيزي درباره انگليس نمي دانست، اما به سرعت زبان ياد گرفت و خود را با شرايط محيطي وفق داد، سپس به بازيکني با تجربه و طراز اول همچون گري نويل ، اسکولز ، بکام و گيگز تبديل شد. اينها همه از دوران جواني به منچستريونايتد آمده اند و بعد چهره شدند و خود را در جهان فوتبال مطرح ساختند.
رونالدو در فصل گذشته رقابتهاي لاليگا با زدن چهل گل رکورد گل زني در اين رقابتها را به خود اختصاص داد. او در اين فصل همه نمايش خوبي داشته و بعد از ليونل مسي چهارده گله با سيزده گل در رده دوم جدول گلزنان قرار دارد.
varzesh3
HALA MADRID
مربی تیم ملی آرژانتین:مورینیو یک برنده است
مرجع خبري رئال مادريد : آلخاندرو سابیا ، مربی تیم ملی آرژانتین ، در مصاحبه با اوله ، در مورد شرایط فعلی رئال مادرید صحبت کرد و به تمجید از بازیکنان و مربی این تیم پرداخت . سابیا از کار مورینیو تمجید کرد و در مورد رونالدو و دی ماریا هم صحبت هایی داشت .
او گفت :" مورینیو یک برنده است ، در تیمهایش به دستاورد های بزرگی رسیده است . " سپس در مورد رونالدو گفت :" یک ستاره است ، قدرت بدنی ، تکنیک و قدرت سرزنی بالایی دارد . بازیکن بزرگی است . "
در پایان در مورد شرایط دی ماریا گفت :" او پیشرفت قابل توجهی داشته و چیزهای زیادی در اروپا یاد گرفته است . "
real-madrid.ir
HALA MADRID
رونالدو:چرا فقط حرکت من در ذهن همه مانده؟
کريس رونالدو، کاپيتان تيم ملي پرتغال، از اينکه رسانه ها تنها به واکنش او در مقابل حمله ليزري هوادران بوسنيايي پرداختند، نارحت است.
![]()
او پس از تساوی بدون گل مقابل بوسنی به خبرنگاران گفت:" کسی در مورد اینکه آن طرفدار با یک لیزر 5 چشمی به من حمله کرد، صحبت نکرد و فقط در مورد حرکت من صحبت شد. حرکت من تنها واکنشی در مقابل حرکتی بود که آنها انجام دادند اما همه در مورد من صحبت کردند."
در طول بازی هم هواداران بوسنی حملات مشابهی را علیه او انجام دادند و با فریاد زدن نام مسی، سعی کردند رونالدو را از کوره درببرند اما ستاره پرتغالی سعی کرد خونسردی اش را حفظ کند.
" من سعی کردم آرامشم را حفظ کنم زیرا می دانستم اگر کاری بکنم، کارت زرد می گیرم و به خودم ضربه می زنم و ممکن است بازی برگشت را از دست بدهم."
ستاره رئال همچنین از شرایط زمین بازی گلایه کرد و گفت:" چمن؟ آن چمن نبود، باغ بود. بازی کردن در چنین زمینی خیلی دشوار بود. ما خوب بازی کردیم و چهار موقعیت گلزنی داشتیم، در حالی که آنها فقط یک موقعیت داشتند."
دیدار برگشت دو تیم سه شنبه شب در لیسبون برگزار خواهد شد.
کاکا در جمع شياطين سرخ
باشگاه منچستر يونايتد در صورت رضايت کاکا ، تمايل بسيار زيادي دارد تا با کاهش چند درصدي قيمت اين بازيکن، او را در پايان فصل بطور دائم به خدمت بگيرد.
سر الکس فرگوسن این روزها به شدت خط میانی خود را آشفته و نا به سامان می بیند . در روزهایی که کریگ در بند مصدومیت است و فلچر نیز از آمادگی جسمانی بالایی ندارد . در این میان اندرسون نیز نتوانسته خواسته های فرگی را میانه میدان برآورده سازد . بنابراین تمام این عوامل دست در دست هم داد تا فرگی به فکر جذب یک هافبک خلاق برای تیمش بیفتد ، تا دیگر مجبور به استفاده از رونی در این پست نباشد.
آمادگی بالای این روزهای کاکا و درخشش های او در رئال مادرید نیز مزید بر علت شد تا فرگی او را برای تیمش نشان کند و او را تا پایان فصل جاری در اختیار بگیرد.
یک منبع آگاه از باشگاه رئال مادرید خبر می دهد که مقامات رئال روابط بسیار خوبی را با سران شیاطین سرخ دارند و آمادگی خود را برای انتقال قرضی کاکا تا پایان فصل به منچستریونایتد اعلام کرده اند و در صورت امکان انجام این انتقال رضایت کامل دارند.
فرگوسن به کاکا اعتماد دارد و مطمئن است که کاکا در جمع شیاطین سرخ خواهد درخشید . از طرف دیگر فرگوسن از جانب اینکه کاکا مدتی را تحت نظر مورینیو کار کرده ، بسیار خوشحال است و این امر او را برای انجام این انتقال دلگرم تر می نماید.
باشگاه منچستر یونایتد در صورت تمایل کاکا ، بسیار زیادی دارد تا با کاهش چند درصدی قیمت این بازیکن ، او را در پایان فصل بطور دائم به خدمت بگیرد.
حاشیه: نمیذارم کاکابره.اگه کاکابره اوزیل دیگه بی رقیب درپست خودش میشه وممکنه بدبازی کنه.از طرفی هم کاکا درمنچسترمیتونه همیشه فیکس بازی کنه وفرگوسن میتونه کاری کنه که او دوباره بهترین بازیکن جهان بشه واقعا تصمیم سختیه.
www.varzesh3.ir
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
مستایا برای اولین بادراین فصل پر می شود
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید می تواند کاری کند که نه بارسا در لالیگا و نه چلسی در چمپیونزلیگ نکرده اند ، این که برای اولین بار در این فصل مستایا پر شود . با وجود قیمت تقریبا بالای بلیط ها (بین 65 تا 160 یورو) شاگردان مورینیو ، هیجان زیادی را برای والنسیایی ها بر انگیخته اند . بدین ترتیب احتمالا این بازی که ساعت 00:30 شنبه برگزار می شود با استقبال گرمی مواجه خواهد شد .
گفتنی است که والنسیا در انیمیشنی از هوادارانش خواسته که برای دیدن این بازی بیایند و شکست 6-3 فصل قبل هم برای این اتفاق مزید بر علت بوده است . 1500 تا 2000 رئالی هم این بازی را از نزدیک تماشا خواهند نمود .
Real-madrid.ir
HALA MADRID
آنالیز بازیکنان در بازی های ملی:راموس و په په دفاع وسط های برتر اروپا
مرجع خبري رئال مادريد : در چند روز اخیر ، بازیکنان رئال مادرید در گیر و دار بازیهای ملی بوده اند که عملکردهای متفاوتی داشته اند .
سرجیو راموس : درخشش در پست دفاع وسط
بازیکن اهل کاماس در تیم ملی اسپانیا هم در پست دفاع وسط بازی کرد و عملکرد درخشانی داشت . سریع توپ ربایی می کرد ، منسجم بود و جایگیری خوبی در کارهای تدافعی داشت . پیکه را عالی می فهمید . در دقیقه 60 به علت خطا روی بنت کارت زرد گرفت و در دقیقه 42 هم میلنر خطای بدی روی او انجام داد که خوشبختانه اتفاق بدی رخ نداد . دل بوسکه در نیمه دوم ، به جای او پویول را آورد.
کاسیاس ، بدون کار در 126 بازی خود
برابر تیم انگلیس فیکس شد تا با رکورد زوبیزارتا در بازیهای ملی برابری کند . کاپیتان رئال ماردید و تیم ملی اسپانیا کار خاصی برای انجام دادن نداشت . دل بوسکه فقط یک نیمه از او استفاده نکرد که فقط روی شوت از راه دور لمپارد یک واکنش نشان داد .
کوئنت رائو ، تقابل با پیانیچ
همچون سه بازی اخیر رئال مادرید در پست دفاع چپ بازی کرد و در کنار په په از بهترین های تیم ملی پرتغال بود . در کارهای تدافعی به خوبی پیانیچ را مهار کرد و اجازه نفس کشیدن به یار نامدار بوسنی نداد .
ژابی ، تک نوازی در خط هافبک
بازیکن رئال مادرید باز هم در خط هافبک مقام استادی خود را ارائه داد . او در تمامی لحظات تیم را جلو می کشید و بازی خوبی از خود ارائه داد . 149 پاس سالم و 11 پاس اشتباه داد . در دقیقه 37 ، بوسکتز را عالی در موقعیت گل قرار داد که بازیکن بارسلونا موفق نبود. در نیمه دوم هم به جای کاسیاس کاپیتان شد که شایسته اش بود.
آربلوا ، دفاع جدی ، میلنر را آزار داد
در پست دفاع راست در تیم ملی اسپانیا فیکس شد و نود دقیقه بازی کرد . در کارهای تدافعی جدی بود و میلنر را مهار کرد . البته در دقیقه 49 ، خطایش روی میلنر منجر به گل تیم ملی انگیس شد .
په په ، روز سه شنبه ، دشمنش اشتارک داور است
بهترین بازیکن تیم ملی پرتغال بود و پائولو بنتو هم این را تائید کرد :" بازی درخشانی ارائه داد . " په په ، مطمئن و استوار در امور تدافعی بود و ژکو ، ستاره بوسنی را عالی مهار کرد . توانست که پرتغال را از مزرعه سیب زمینی بوسنی برهاند . روز سه شنبه باید با اشتارک مواجه شود ، داوری که به اشتباه او را در بازی چمپیونزلیگ اخراج کرد .
کریستیانو . "هیچ کس از لیزری که به من انداخته شد نگفت . "
بازی با بوسنی برای ستاره پرتغالی آسان نبود . اول این که زمین بایلینو پولیه شبیه مزرعه سیب زمینی بود و او را عصبانی کرد که نمود این اتفاق در دقیقه 50 بود که به دلیل شرایط بد زمین توپش به هدر رفت . دوم به این خاطر که بازیکنان بوسنی و هوادارانش به او فشار آوردند :" می دانستم که همه جوره به من حمله می کنند ، اما من چون کارت زرد داشتم خود را آرام نگه داشتم . انگشتی که در سر جلسه تمرینی نشان دادم ؟ هیچ کس از پنج لیزری که به من انداختند نمی گوید . " پس از تساوی 0-0 ، او به بازی برگشت در روز سه شنبه امیدوار است :" در خانه و برابر هوادارانمان بازی خواهیم کرد ، دلیلی ندارد بترسیم . "
بنزما . گل نزد اما بهترین بود .
برابر ایالات متحده در برد تیم بلان ، خوش درخشید . پر تحرک بود و جنگید . اما نتوانست گل بزند . روی یک ضربه آزاد ، هاوارد دروازه بان حریف را در دقیقه 55 آزار داد . خودش گفت :" از بازی که انجام دادم خرسند هستم . "
اوزیل . کنار گوتزه ندرخشید
لوو ، به حرف هواداران گوش داد و اوزیل و گوتزه را کنار هم در ترکیب قرار داد . با وجود حرکات تکنیکی به خصوص در اوایل بازی ، بازیکن رئال مادرید نتوانست در حد و اندازه های همیشگی خود باشد .
خدیرا ، متعادل و پر تلاش
بازیکن آلمانی فقط یک نیمه در تساوی آلمان برابر اوکراین بازی کرد . متعادل و پرکار بود . مهمت شول ، بازیکن سابق تیم ملی آلمان از او تمجید کرده است :" طبیعی است که باید فیکس باشد . "
آلتین توپ ، تحقیر برابر کرواسی
هیدینک او را فیکس کرد اما همچون تیمش کار خاصی نکرد و 3-0 به کرواسی باخت تا از یورو کم کم وداع کند . عجیب ترین حرکتش در دقیقه 24 بود که تیمش 0-1 عقب بود . وارد محوطه جریمه کرواسی شد و توپ را به طرز خنده داری از دست داد .
واران . حضور در بازی آرام
تیم ملی زیر 21 سال فرانسه به آسانی رومانی را شکست داد و واران کار خاصی برای انجام دادن نداشت . عصر آرامی را داشت و نشان داد که آماده است . او در تیم ملی زیر 21 سال فرانسه بازیکنی کلیدی است .
آلبیول ، برابر انگلیس بازی نکرد
آلبیول در شکست اسپانیا برابر انگلیس حاضر نبود . درخشش راموس در پست دفاع وسط و حضور پیکه و پویول باعث شد که بازیکن والنسیایی علنا نیمکت نشین باشد . برابر کاستاریکا می تواند شانسش را امتحان کند .
هیگوائین ، گل سالمش را مردود کردند .
بازیکن رئال مادرید بازی آسانی نداشت و برابر بولیوی به تساوی 1-1 رسید . گل سالمش توسط کارلوس ورا ، داور بازی در زمانی که بازی 0-0 بود مردود شد . بیشتر باید پشت به دروازه بازی می کرد و موقعیت چندانی نداشت.
Real-madrid.ir
HALA MADRID
مورینیو اجازه رفتن گرانرو رو نمی دهد
مرجع خبري رئال مادريد : استبان گرانرو یکی از آن بازیکنانی است که پیشنهادات زیادی در تابستان داشت اما تصمیم گرفت که پس از صحبت با مورینیو بماند . این هافبک می خواست که برنامه های مربی پرتغالی را بداند و مورینیو هم تصمیم داشت که از او در باشگاه محبوبش استفاده کند . حالا پس از پنج ماه ، شرایط آن طور که در ژولای بود به نظر می رسد .
گرانرو ، کمترین دقایق ممکن را در میان بازیکنان (به جز دروازه با نها) در زمین حاضر بوده است . فقط 13 دقیقه در دو بازی لیگ بازی کرده در حالی که شاهین و آلتین توپ به طور مثال 23 و 24 دقیقه در میادین بوده اند.
بدین ترتیب در ذهن ال پیراتا ، برنامه رفتن در زمستان کم کم شکل گرفت . چندین تیم نظیر مالاگا ، والنسیا ، رم ، میلان و آرسنال به خریدنش ابراز تمایل کردند اما مورینیو در این زمینه مطمئن است : اجازه رفتن نمی دهد . گرانرو می داند بعید است با این شرایط در رئال مادرید بازی کند اما مربی پرتغالی اجازه رفتن را به این بازیکن نمی دهد .
مورینیو اعتقاد دارد که مصالح تیم مهمتر از هر چیزی است و بدین ترتیب همه بازیکنانی که در آغاز فصل کار را شروع می کنند باید تا پایان کار بمانند . مربی پرتغالی نه می خواهد خرید کند و نه می خواهد بازیکن بفروشد .
در فصل گذشته ، کانالس ، گاگو و پدرو لئون هم دچار مشکل مشابهی شدند . این سه پیشنهاداتی در زمستان داشتند اما مورینیو اجازه رفتن نداد . این سه نفر تا آخر فصل هم ماندند اما فرصت کمی برای بازی پیدا کردند.
مورینیو روابط بدی با او ندارد و اخلاقی حرفه ای دارد . مربی پرتغالی هم توانایی هایش را تحسین می کند اما حاضر نیست به او اعتماد کند .
Real-madrid.ir
HALA MADRID
زيدان: مورينيو بهترين مربي دنياست
زين الدين زيدان اسطوره سالهاي نه چندان دور باشگاه رئال مادريد و تيم ملي فرانسه معتقد است که رئال مادريد مي تواند در رقابتهاي اين فصل لاليگا به سلطه بارسلونا پايان دهد؛ چون از نظر او شاگردان مورينيو الان بهتر از تيم کاتالان هستند.
![]()
رئال درحال حاضر صدرنشین جدول لالیگاست و 3 امتیاز بیشتر از بارسا کسب کرده
این درحالی است که در فصل گذشته کاتالونیایی ها توانستند با پشت سرگذاشتن رئال ، قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کنند ورئال تنها در جام حذفی اسپانیا به قهرمانی رسید.
زی زو اکنون در صحبتهایی به کانال پلوس گفت:« فکر می کنم اگر رئال بهتر از بارسا نباشد، اقلا این دو تیم در یک سطح هستند.»
او در ادامه صحبتهایش با تمجید از عملکرد مورینیو گفت:« مورینیو بهترین مربی دنیاست و من از او درسهای زیادی گرفته ام. زمانی که یک بازیکن هستی، به اهمیت و ارزش مربی پی نمی بری ولی من الان این نکته را درک می کنم.»
اولین مصاف رودرروی رئال و بارسلونا در ماه دسامبر و در دیدار رفت ال کلاسیکو خواهد بود.
به اتومبیل مورینیو حمله شد.
مردم آقای خاص را با خواننده انگلیسی اشتباه گرفتند.
شهرت خواننده پاپ انگلیسی (مقیم کانادا) برای سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید دردسر ساز شد و مردم به اتومبیل آقای خاص حمله کردند.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، خوزه مورینیو که به اصرار دخترش برای گرفتن امضا و عکس یادگاری به هتل محل اقامت خواننده جوان کانادایی در مادرید رفته بود با شیشه شکسته و صدمات جدی روی درب اتومبیل به منزل بازگشت.
جاستین درو بایبر خواننده 17 ساله در سبک پاپ و بازیگر تازه وارد به دنیای هالیوود برای ضبط یک کلیپ چند دقیقهای و حضور در جشنواره فیلمهای کوتاه به پایتخت اسپانیا آمده است.
خوزه مورینیو روز گذشته پس از اصرار دخترش برای گرفتن امضا و عکس یادگاری تصمیم میگیرد با هماهنگی باشگاه رئال مادرید برای دیدن این خواننده جوان به هتل محل اقامت وی برود اما در بازگشت هوادارانی که برای دیدن این بازیگر و خواننده محبوب ساعتها تجمع کرده بودند پس از رویت یک اتومبیل گرانقیمت در کنار در خروجی هتل به سمت آن حمله ور شدند.
مورینیو که از همه جا بی خبر بوده سعی در عبور از جمعیت داشته و مردم که نمیتوانستند داخل اتومبیل مورینیو را با وجود شیشههای دودی آن ببینند از بی توجهی این خواننده جوان عصبانی شده و شیشه اتومبیل را میشکنند.
مورینیو و دخترش از این صحنه شگفت زده شده و با سرعت صحنه را ترک میکنند.
آقای خاص با کنایههای همیشگی خود در این باره به خبرنگاران گفت: برای اولین بار در مادرید فکر کردم خیلی مهم شدهام و مردم واقعا برای امضا گرفتن از من به سمتم حمله کردهاند اما وقتی اسم بایبر را شنیدم فهمیدم که همان مورینیو معمولی هستم.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)