Design & Developed BY Patira

صفحه 53 از 470 نخستنخست ... 343515253545563103153 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis فشنگچي: هواداران نقش زيادي در برد ما داشتند

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است که هواداران اين تيم در پيروزي مقابل صنعت نفت آبادان نقش بسيار زيادي داشته اند.

امير حسين فشنگچي بامداد پنجشنبه پس از پيروزي مقابل صنعت نفت آبادان گفت: خوشحالم امروز آنها را شاد روانه خانه هايشان کرديم و اميدوارم اين برد ها در هفته هاي آينده نيز ادامه داشته باشد.
    بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تيم ما هنوز به هماهنگي کامل نرسيده و به طور حتم با گذشت زمان بهتر خواهيم شد.
    وي تصريح کرد: از تعطيلات ليگ بهترين استفاده را خواهيم کرد تا با قدرت بيشتري به مصاف تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان برويم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

3. 5 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis معمارزاده: اميدوارم كادرفني از بازي من راضي باشد

دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران اظهار داشت : در خصوص عملکرد خود نمي توانم نظري دهم اما اميدوارم که کادرفني تيم از عملکردم در ديدار مقابل صنعت نفت آبادان رضايت داشته باشد.

ميثاق معمارزاده گفت: تيم ما با اين برد کمي از بحران خارج شد و اميدوارم در پايان تعطيلات ليگ ، با آمادگي کامل به مصاف ذوب آهن برويم.
    دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص نيمکت نشين شدن حقيقي گفت: هيچ مشکلي با حقيقي ندارم و معتقدم برخي مي خواهند در اين خصوص براي ما مشکل ايجاد کنند.
    وي تصريح کرد: موفقيت پرسپوليس براي هر دو ما اهميت دارد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

5. 4 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

ژايي: با ديدن طرفداران پرسپوليس فهميدم فوتبال عشق بزرگي در ايران است

پارسیان اسپورت: مدير تيم‌هاي پايه پالميراس برزيل گفت: با ديدن هواداران پرشور پرسپوليس فهميدم فوتبال در ايران يك عشق بزرگ است.

ژايي فرانسيسكو در نشست خبري پس از امضاي تفاهم‌نامه با باشگاه سايپا اظهار داشت: از برخورد گرم و صميمي مسئولان باشگاه سايپا و مردم ايران بسيار تعجب كردم. آنها بسيار مهربان با ما رفتار كردند و اميدوارم من بار ديگر نيز به ايران بيايم. باشگاه پالميراس برزيل 97 سال قدمت دارد و در يك قرن گذشته عناوين و افتخارات بسياري كسب كرده است آنطور كه به من گفته‌اند باشگاه سايپا نيز 27 سال قدمت دارد و اميدوارم زماني كه به 97 سالگي مي‌رسد به اندازه پالميراس افتخار و عنوان قهرماني كسب كند. من از اينكه چنين فرصتي در اختيارم قرار داده شد تشكر مي‌كنم . درهاي كشور برزيل هميشه بر روي شما باز است به كشور ما تشريف بياوريد.
    اميدارم همكاري دو باشگاه سايپا و پالميراس ثمره‌هاي زيادي داشته باشد و ساليان سال طول بكشد.
    من به عنوان يك برزيلي طرفدار تيم ملي ايران و طرفدار تيم سايپا هستم.
    ژايي فرانسيسكو در مورد اينكه سفرش به ايران چگونه بوده است گفت: من از انگلستان به ايران آمده‌ام زيرا تيم زير 14 سال پالميراس اكنون در مسابقاتي در انگليس شركت مي‌كند و اميدوارم آنجا قهرمان شويم. امروز نيز در شهر تهران گشتم و با وجود آنكه از بلندي مي‌ترسم به برج ميلاد رفتيم. من و سرجيو با وجود آنكه حتي يك عصر به خير به زبان ايراني بلد نبوديم اما توانستيم خريد كنيم.
    وي در مورد اينكه امكانات باشگاه سايپا را چگونه ديده است،‌گفت: باشگاه سايپا امكاناتش در حد باشگاه‌هاي سائوپائولوي برزيل است و شايد به چيزهاي كوچكي نياز به تجهيز داشته باشد اما استانداردهاي لازم را دارد.
    ژايي در مورد اينكه چقدر اين تفاهم‌نامه بين دو باشگاه اجرايي خواهد شد، گفت: بر اساس آن تفاهم‌نامه‌اي كه بين دو باشگاه امضا كرديم در خدمت باشگاه سايپا هستيم ضمن اينكه ما يك تيم ب داريم كه بازيكنان جوانتر ما در پالميراس در اين تيم حضور دارند و اگر مسئولان باشگاه سايپا بخواهند مي‌توانند از بازيكنان اين تيم ما استفاده كنند.
    فرانسيسكو در مورد اينكه در برزيل چگونه بازيكناني بزرگي همواره متولد مي‌شوند و راز اين كار چيست؟ گفت: اين يك موهبت الهي است ، تقريبا تمامي پسرها در برزيل آرزو دارند بازيكن فوتبال شوند و به همين دليل به سمت فوتبال كشيده مي‌شوند.
    وي در پاسخ به سوال دكتر صدر مشاور عالي باشگاه سايپا مبني بر اينكه چرا از سال 1950 به بعد برزيل داراي چنين موهبتي شد، گفت: اين سؤال سختي است زيرا من متولد 1959 هستم و نمي‌توانم جواب اين سؤال را بدهم اما مي‌توانم بگويم از جمعيت 190 ميليوني برزيل 189 ميليون نفر عاشق فوتبال هستند و پله در سال 1959 يك پسر 17 ساله بود كه قشنگ‌ترين گل‌هاي جهان را زد.
    مدير تيم‌هاي پالميراس برزيل در مورد اينكه در ايران بيش از 10 روزنامه ورزشي داريم آيا در برزيل هم چنين روزنامه‌هاي وجود دارد؟ گفت: ما هم در برزيل روزنامه‌هاي ورزشي داريم اما مشكل اين است كه آنها طرفدار يك تيم خاص هستند و هر روزنامه‌اي طرفدار يك تيم خاص است و به همين دليل از آن تيم حمايت مي‌كند و اينگونه است كه دوشنبه‌ها وقتي تيم مي‌بازد همه عزادارند و مربي و بازيكن عوض مي‌شود و در زمان پيروزي يك هفته شادي برقرار است.
    وي افزود: در برزيل ما 5 روزنامه ورزشي داريم كه دو روزنامه آن مختص به فوتبال است، تيراژ كلي آنها در روز شايد به يك ميليون و 200 هزار نسخه برسد اما روزنامه ورزشي كه فقط به فوتبال اختصاص دارد 350 هزار نسخه در روز تيراژ دارد ضمن اينكه هر ايالت نيز براي خودش يك روزنامه دارد.
    فرانسيسكو در مورد اينكه فقط قرار است در سطح تيم‌هاي دوم و آماتور با باشگاه سايپا همكاري كنند يا اينكه اين قرارداد و تفاهم‌نامه در سطح حرفه‌اي نيز انجام خواهد شد گفت: من مسئول و مدير تيم ب پالميراس هستم در اين تيم بازيكنان جوان 18 تا 20 سال حضور دارند و در صورتي كه تيم اصلي ما با كمبود بازيكن مواجه شد از بازيكنان تيم ب (تيم اميد) استفاده مي‌شود و معناي آن اين نيست كه بازيكنان تيم ما آماتور يا كارآموز هستند، آنها در صورت نياز با تيم اصلي هم تمرين مي‌كنند، تيم پالميراس در ليگ پائولويست‌ها جايگاه خوبي دارد و اگر تيم ب ما نيز به قهرماني برسد موفقيتي براي پالميراس محسوب مي‌شود.
    وي در مورد اينكه چه شناختي از فوتبال ايران داريد، گفت: پيش از حضور در ايران فقط از تيم ملي شناخت داشتم و از باشگاه‌هاي شما شناختي نداشتم اما شب گذشته وقتي كه از ديدار سايپا و داماش برمي‌گشتم با طرفداران تيم پرسپوليس برخوردار كردم و از شور و اشتياق آنها فهميدم فوتبال در ايران يك عشق بزرگ است. ديشب احساس كردم در برزيل هستم زيرا در آنجا نيست وقتي بازي تمام مي‌شود چنين شور و اشتياقي بين مردم وجود دارد.
    وي در مورد اينكه بين دو باشگاه سايپا و پالميراس كدام يك از اين تفاهم‌نامه سود مي‌برند، گفت: ما به دنبال سود و زيان نيستيم تفاهمنامه‌اي براي همكاري با باشگاه سايپا امضا كرديم و مي‌خواهيم روابط دو باشگاه توسعه پيدا كند.
    وي در مورد اينكه اسپانسرهاي باشگاه پالميراس كدام‌ها هستند گفت: شركت فيات و آديداس اسپانسرهاي اصلي ما هستند آديداس البسه ورزشي ما را توليد مي‌كند ضمن اينكه يك شركت مخابراتي به عنوان اسپانسر داريم. اسپانسرهاي ديگر نيز وجود دارند اما اسپانسرهاي اصلي ما همان‌هايي هستند كه اسم بردم.
    در پايان اين جلسه دكتر صدر مشاور باشگاه سايپا گفت: به عقيده من به جاي انتقال بازيكن از برزيل به ايران و اينكه مهاجمي از آنجا بياوريم تا براي ما گل بزند ما بايد سيستم استعداديابي آنها را به فوتبال ايران بياوريم زيرا در برزيل همه بازيكنان رصد مي‌شوند اگر بتوانيم چنين كاري كنيم ديگر فوتبال ايران كمبود بازيكن ندارد و بازيكنان مستعد به فوتبال ما راه پيدا مي‌كند.

7. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

نيكبخت: اراده كنم مثل آب خوردن به پرسپوليس برمي‌گردم

پارسیان اسپورت: وقتي مهاجمان اين فصل پرسپوليس در گلزني ناكام مي‌مانند ناخودآگاه هوداران ياد مهاجمي همچون واحدي‌نيكبخت مي‌افتند كه هم ستاره پرطرفداري بود و هم از موقعيت‌هاي ايجاد شده به نحواحسن استفاده مي‌كرد.

پس از اين كه زمزمه‌هايي از حضور دوباره او در پرسپوليس به گوشمان رسيد، تصميم گرفتيم با وي گفت‌وگوي كوتاهي انجام دهيم.
    از اوضاع پيكان راضي هستيد؟
    همه‌چيز عالي است، اگر باور نداريد زحمت بكشيد و از تمرين ما هم يك گزارش نصفه و نيمه تهيه كنيد. باور كنيد جاي دوري نمي‌رود!
    از اين كه شاگرد مربي باتجربه‌‌اي همچون فرهاد كاظمي شده‌اي چه احساسي داري؟
    قبلا شنيده بودم كه كار كردن با كاظمي شور و حال خاصي دارد اما باورم نمي‌شد!آقاي فرهاد يك مربي بامرام، كامل، دوست داشتني و بامعرفت است كه من در كنار او خيلي چيزها ياد مي‌گيرم.
    به نظرت پيكان در پايان فصل مي‌تواند به ليگ‌برتر صعود كند؟
    صددرصد، ما هدفي جزء اين نداريم و اميدوارم با تيم خوبي كه داريم مقدمات بازگشت پيكان به جمع ليگ برتري‌ها فراهم شود.
    در مورد تيم استيلي چه نظري داريد؟
    من با افكار استيلي زمان دنيزلي و قطبي به خوبي آشنا شده‌‌ام ضمن اين كه او در تيم استيل‌آذين هم مربي‌ام بوده است. به نظرم استيلي از نظر فني مربي قدرتمندي است و اگر به او فرصت بدهند موفق مي‌شود.
    بازي‌هاي پرسپوليس را تماشا مي‌كنيد؟
    بله.
    از نظر شما اين تيم چه مشكلي دارد؟
    مشكل بدني دارد و برخي بازيكنان هم جدي بازي نمي‌كنند. نمي‌دانم چرا پرسپوليسي‌ها انگيزه ندارند.
    در خصوص عملكرد هواداران چه نظري داريد؟
    من هميشه به هواداران حق مي‌دهم.
    واقعا؟
    ببينيد، برخي مربيان روي نيمكت يا بازيكنان در مستطيل سبز نمي‌دانند كه هواداران روي سكوها چه مي‌‌كشند. به نظرم پرسپوليسي‌ها بايد احساس هواداران را درك كنند.
    آيا شما به بازگشت دوباره به تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال فكر مي‌كني؟
    ببينيد بازگشت به پرسپوليس براي من رويا نيست.
    من اگر اراده كنم و كمي جدي باشم مي‌توانم مثل آب خوردن به پرسپوليس برگردم.
    استقلال چطور؟
    به استقلال يا تيم خاصي كار ندارم. در كل اگر اراده كنم و كمي از بدشانسي‌ها رها شوم به راحتي مي‌توانم به ليگ‌برتر برگردم.
    به نظر شما در ليگ يازدهم، كدام تيم شرايط قهرماني دارد؟
    قضاوت زود است اما پرسپوليس، استقلال و تراكتورسازي مي‌توانند مدعي باشند.
    پرسپوليس كه 10 امتياز در اول راه ازدست داده...؟!
    ايرادي ندارد. مسابقات ليگ يك تورنمنت چهارجانبه نيست. بلكه يك ماراتن است و باشگاه پرسپوليس پتانسيل بالايي دارد.
    منبع: روزنامه گل

9. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

اولادی:با کادر فنی هیچ مشکلی ندارم

حاشیه سازان دست از سر پرسپولیس بر نمی دارند

کانون هواداران پرسپولیس: اولادی: بخاطر مصدومیت از ترکیب پرسپولیس خط خوردم و هیچ مشکلی با کادر فنی ندارم.

مهرداد اولادی مهاجم تیم پرسپولیس تهران گفت: متاسفانه بعضی ها دوست دارند با شایعات به تیم فوتبال پرسپولیس لطمه بزنند و حاشیه سازی کنند و در بعضی از رسانه ها و جراید مشاهده کردم که گفته شده من با مسئولان و کادر فنی تیم پرسپولیس مشکل دارم که بنده در همین جا این مسئله را به شدت تکذیب می کنم.

وی افزود: تنها دلیل خط خوردن من در لیست ۱۸ نفره تیم پرسپولیس برای بازی مقابل تیم صنعت نفت آبادان مصدومیتم بود

11. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

اسطوره یعنی این...

علي كريمي تغيير كرده است. اين را اكثر اهالي فوتبال مي‌گويند و بر آن باور دارند.
    بدون شك زندگي 6 ماهه كاملا حرفه‌اي در شالكه در شكل‌گيري رفتار جديد كاپيتان پرسپوليس بي‌تاثير نبوده است.

مرجع خبری پرسپولیس: ديگر از رفتارهاي جنجال برانگيز او خبري نيست. حالا وقتي داور بازي او را اخراج مي‌كند بدون اينكه واكنش تندي نشان دهد از همبازيانش مي‌خواهد كه به بازي برگردند چرا كه خودش سر به زير و كاملا مطيع داور از مستطيل سبز خارج مي‌شود.

او در ليگ امسال ما بدعت خوبي را پايه‌گذاري كرد و آن احترام به هوادار در پايان هر مسابقه و با هر نتيجه‌اي است. كريمي در پاسخ به اين رفتار جديدش مي‌گويد: «تا وقتي من در پرسپوليس باشم همين اتفاق مي‌افتد. بايد به هوادار احترام گذاشت.» به‌نظر مي‌رسد بايد روز به روز منتظر رفتارهاي جديدي از او باشيم.

كريمي بعد از اخراجش در بازي با مس سرچشمه از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌كند اين رفتار الگويي براي بعضي‌ از بازيكنان و شايد همبازيانش است كه در هيچ شرايطي عذرخواستن را به زبان نمي‌آورند اما اين همه قضايا نيست.

او تصميم گرفت كه براي تماشاي بازي تيم محبوبش به استاديوم برود شايد حضورش به نوعي در نزد بازيكنان ايجاد انگيزه كند كه قطعا هم همين‌طور خواهد بود. با اين حال جادوگر پرسپوليس فقط به رفتن به استاديوم رضايت نمي‌دهد. او چند ساعت قبل از بازي خودش را به اردوي پرسپوليس مي‌رساند تا در كنار ساير بازيكنان باشد.

حضور او فقط بار رواني مثبت دارد. علي كريمي كاملا احساس مسووليت مي‌كند. دقيقا مثل همان دقايقي كه در زمين حضور دارد و لحظه‌اي در نقش مدافع آخر و دقايقي بعد به عنوان مهاجم ظاهر مي‌شود و اگر لازم باشد پرتاب‌هاي اوت و ضربات كرنر را هم بر عهده مي‌گيرد. شايد او مي‌خواهد دوری اش از پرسپولیس را جبران كند...

13. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

احساس مسووليت كريمي

علي كريمي تغيير كرده است. اين را اكثر اهالي فوتبال مي‌گويند و بر آن باور دارند. بدون شك زندگي 6 ماهه كاملا حرفه‌اي در شالكه در شكل‌گيري رفتار جديد كاپيتان پرسپوليس بي‌تاثير نبوده است.

مرجع خبری پرسپولیس: ديگر از رفتارهاي جنجال برانگيز او خبري نيست. حالا وقتي داور بازي او را اخراج مي‌كند بدون اينكه واكنش تندي نشان دهد از همبازيانش مي‌خواهد كه به بازي برگردند چرا كه خودش سر به زير و كاملا مطيع داور از مستطيل سبز خارج مي‌شود.

او در ليگ امسال ما بدعت خوبي را پايه‌گذاري كرد و آن احترام به هوادار در پايان هر مسابقه و با هر نتيجه‌اي است. كريمي در پاسخ به اين رفتار جديدش مي‌گويد: «تا وقتي من در پرسپوليس باشم همين اتفاق مي‌افتد. بايد به هوادار احترام گذاشت.» به‌نظر مي‌رسد بايد روز به روز منتظر رفتارهاي جديدي از او باشيم.

كريمي بعد از اخراجش در بازي با مس سرچشمه از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌كند اين رفتار الگويي براي بعضي‌ از بازيكنان و شايد همبازيانش است كه در هيچ شرايطي عذرخواستن را به زبان نمي‌آورند اما اين همه قضايا نيست. او تصميم گرفت كه براي تماشاي بازي تيم محبوبش به استاديوم برود شايد حضورش به نوعي در نزد بازيكنان ايجاد انگيزه كند كه قطعا هم همين‌طور خواهد بود. با اين حال جادوگر پرسپوليس فقط به رفتن به استاديوم رضايت نمي‌دهد. او چند ساعت قبل از بازي خودش را به اردوي پرسپوليس مي‌رساند تا در كنار ساير بازيكنان باشد. حضور او فقط بار رواني مثبت دارد. علي كريمي كاملا احساس مسووليت مي‌كند. دقيقا مثل همان دقايقي كه در زمين حضور دارد و لحظه‌اي در نقش مدافع آخر و دقايقي بعد به عنوان مهاجم ظاهر مي‌شود و اگر لازم باشد پرتاب‌هاي اوت و ضربات كرنر را هم بر عهده مي‌گيرد. شايد او مي‌خواست نبودش را جبران كند.

15. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

اولتيماتوم afc جواب داد/ نام‌ها روانه استقلال و پرسپوليس مي‌شوند

اولتيماتوم كنفدراسيون فوتبال آسيا براي تعيين تكليف هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس جواب داد تا جايي‌كه عباسي ظرف چند روز آينده احكام نفرات انتخاب شده را صادر مي‌كند.

مرجع خبری پرسپولیس: بر اساس تذكري كه ناظران afc به باشگاه‌هاي حاضر در ليگ برتر فوتبال داده‌اند، مديريت ورزش بايد تا 11 شهريورماه تكليف مديريت استقلال و پرسپوليس را مشخص كند كه در همين راستا اين روزها اتفاق‌هايي در طبقه چهارم ساختمان سئول مي‌افتد.

البته در اين راستا باشگاه استقلال در مقايسه با پرسپوليس جلوتر است و تا به امروز تصميم گيران وزارت ورزش و جوانان براي استفاده از اميدوار رضايي و رسولي نژاد، معاون حقوقي – پارلماني وزارت ورزش و جوانان به توافق رسيده‌اند.

ضمن اينكه نتايج خوب استقلال در ابتداي ليگ يازدهم نيز دليلي شده تا نفر اول وزارت ورزش و جوانان در رابطه با مديريت فعلي اين باشگاه بررسي بيشتري انجام دهد. البته در رابطه با او گمانه زني‌هاي مختلفي شنيده مي‌شود و عده‌اي حرف از ماندنش مي‌زنند و عده‌اي ديگر هم نامي ديگر را سر زبان مي‌اندازند. با اين وضعيت تركيب هيات مديره استقلال هنوز كامل نيست و براي تكميلش نام‌هاي ديگري به گوش مي‌رسد.

عصر ديروز براي تكميل تركيب هيات مديره استقلال نام‌هايي مطرح شد مثل علي انصاري اما نزديكان وزير ورزش و جوانان اين نام را تاييد نمي‌كنند.

به هر حال با شرايطي كه رقم خورده مي‌توانيم بگوييم تكليف باشگاه استقلال ظرف يكي‌– ‌دو روز آينده مشخصمي‌شود ضمن اينكه وزير ورزش به پرسپوليس و مديريت اين باشگاه هم نگاه دارد. گفته مي‌شود بحث تغيير‌هايي در اين باشگاه مطرح است اما هنوز تصميم نهايي اتخاذ نشده و بايد براي تعيين تكليف اين باشگاه يكي- دو روزي بيشتر صبور بود.

به هر حال با شرايطي كه امروز اين دو باشگاه دارند و تمايلي كه بعضي از مديران فوتبالي به حضور در اين دو باشگاه از خود نشان داده اند، ظرف امروز و فردا نام‌هاي زيادي روانه اين دو باشگاه مي‌شود اگر چه تا اعلام تصميم نهايي وزير ورزش و جوانان بايد منتظر باشيم اما چيزي كه مشخص است اينكه عباسي به استفاده از با تجربه‌هاي اين دو باشگاه نگاه مثبت دارد و مي‌خواهد از افرادي استفاده كند كه تجربه مديريت در اين دو باشگاه را دارند.

17. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

اردوي شبانه‌روزي در تهران به جاي كيش

مرجع خبری پرسپولیس: تنها فرصت پرسپوليسي‌ها براي استراحت در تعطيلات فصل، دو روز است. آنها ريكاوري بعد از بازي با صنعت نفت را امروز انجام مي‌دهند و بعد از آن دو روز مرخصي دارند براي استراحت.

بعد از آن و از روز يكشنبه تمرين‌هاي پرسپوليس با نظر كادر فني در تهران از سر گرفته خواهد شد. برپايي يك اردوي 5 روزه از جمله برنامه‌هاي استيلي است براي پرسپوليس در تعطيلات پيش رو.

اردويي كه اول گفتند خارجي است و بعد كيش به عنوان ميزبان آن معرفي شد اما با توجه به گرماي هوا، حميد استيلي تصميم گرفته تيمش را همين جا در پايتخت به اردو ببرد. به احتمال فراوان پرسپوليس اردوي 5 روزه‌اش را در هتل اسپيناس برگزار خواهد كرد و ميزبان تمرين‌ها هم مثل هميشه ورزشگاه درفشي‌فر خواهد بود.

19. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

کاظمیان: درآوردن پیراهن کارت نداشت، بازهم این کار را می کردم

استیلی تازه برادرش را از دست داده، درکش می کردم

کانون هواداران پرسپولیس:
    چهره ویژه بازی پرسپولیس و نفت آبادن، جواد کاظمیان بود. او با سه گلی که به ثمر رساند اولین سه امتیاز این فصل سرخپوشان را به تنهایی به دست آورد و خودش هم پس از سالها هت تریک کرد. جواد کاظمیان به سوالات ما پاسخ داده است.

از بازی شروع کنیم. فکر می کردی چنین اتفاقاتی رقم بخورد؟
    ما برای این بازی شرایط سختی داشتیم. در چهار بازی گذشته نتیجه نگرفته بودیم و خیلی تحت فشار بودیم. خوشبختانه بین دو بازی با مس سرچشمه و نفت آبادان فرصت خوبی بود و باید این بازی را می بردیم. در بازی های قبلی بدشانسی هم به سراغمان آمده بود. این وسط کاشانی و استیلی مظلوم واقع شدند و بی احترامی های زیادی به آنها شد. در واقع این برد برای آنهاست. من چه زمانی که در دو، سه بازی اول به خاطر آماده نبودن روی سکو بودم و چه زمانی که روی نیمکت بودم، می دیدم که چه فشاری روی کاشانی و استیلی وجود دارد.

پرسپولیس با برد به تعطیلات رفت. فکر می کنی این تعطیلی به سود پرسپولیس است یا به ضررش؟
    ما با این برد روحیه خیلی خوبی گرفتیم و فکر می کنم وقتی تیمی روی نوار برد می افتد بهتر است که بازی هایش انجام شود. با این حال تعطیلی پیش رو فرصتی است تا خود را بیشتر آماده کنیم.

تو پس از بازی با شهرداری تبریز اظهارنظری در خصوص هواداران داشتی که اصلا به مذاق آنها خوش نیامد. فکر می کنی با این سه گل با‌ آنها آشتی کردی؟

من بعد از آن بازی خیلی ناراحت بودم و منظورم را بد بیان کردم. منظور من آن دسته از هوادارانی بودند که جو استادیوم را خراب می کنند. من می دانم که خیلی از هواداران ما جوان هستند و خب گاهی تحت تاثیر این افراد قرار می گیرند.من هر چه دارم از هواداران است و این را بارها گفته ام. در همان بازی با شهرداری وقتی آمدم گرم کنم، 70 هزار هوادار چند دقیقه مرا تشویق کردند و واقعا موهای تنم سیخ شد. بعضی دوستانم به من می گفتند که بین هواداران محبوب هستم اما خودم باور نمی کردم. در هر حال منظور من از آن مصاحبه کسانی بود که به هواداران خط می دهند. امیدوارم این سوءتفاهم برطرف شده باشد. امیدوارم با این سه گل همه چیز تمام شده باشد. تازه فهمیدم که یک تفاوتی بین هواداران پرسپولیس با بقیه تیم ها وجود دارد.

سه گل تو و برد پرسپولیس، سجده شکر حمید استیلی را به همراه داشت. چه نظری در این خصوص داری؟

من وظیفه ام را انجام دادم. من سال اول حضورم در پرسپولیس با استیلی همبازی بودم. پس از آن استیلی کمک زوبل، پروین و آری هان بود. استیلی همان موقع هم به بازی من اعتقاد داشت. باید اینجا تاکید کنم که من فقط گل زدم و بچه ها واقعا زحمت کشیدند. از طرفی خوشحال شدم که استیلی را پس از بازی خوشحال دیدم. حق استیلی نبود که در این مدت این همه تحت فشار باشد. برادر استیلی چند ماه است که فوت کرده و خود من هم این شرایط را تجربه کرده ام. می دانم که غم از دست دادن برادر چند ماهه فراموش نمی شود و استیلی در این مدت از جهات مختلفی تحت فشار بود. بعد از پایان بازی واقعا خوشحال شدم و فکر می کنم هم ما بحران را پشت سر گذاشتیم و هم هواداران از فشار و استرس خارج شدند.

تو در دو بازی که برای پرسپولیس به میدان رفتی، چهار گل زدی. فکر می کنی این روند ادامه داشته باشد؟
    من همیشه در این چند سال 10، 12 گل در هر فصل زده ام. من فورواردی نیستم که دائما در 18 قدم حریف باشم و برای همین به آقای گلی فکر نمی کنم. من مهاجمی هستم که چهارچوب را خوب می شناسم اما بهترین پست بازی ام همین جاست که الان بازی کنم. برای حضور در این پست با استیلی مشورت کردم و او هم پذیرفت.

فکر می کنی امسال بتوانی چند گل برای پرسپولیس بزنی؟
    اگر اتفاق خاصی نیفتد قول می دهم 10،12 گل بزنم. البته ما مهاجمانی داریم که قطعا می توانند بیشتر از من گل بزنند. یکی از مشکلات استیلی این است که ما مهاجم خوب زیاد داریم.

قبل از بازی با نفت گفته بودی قهرمان این فصل یا پرسپولیس است یا استقلال! الان نظرت تغییر نکرده؟

شما مطمئن باشید امسال فوتبال ما شاهد فوتبال دو قطبی مثل سالهای قدرتنمایی پرسپولیس و استقلال خواهد بود. من این موضوع را به فال نیک می گیرم و فکر می کنم تیم ملی قدرتمندی هم خواهیم داشت. از چند هفته دیگر مشخص می شود که دو مدعی جدی قهرمانی پرسپولیس و استقلال هستند.

در خصوص شادی پس از گلت که ادای ای کی یو سان را در آوردی هم صحبت کن.
    این کار را برای اولین بار چند سال پیش کردم و شادی گلم تکراری بود. نمی دانم در بازی های دیگر چگونه شادی خواهم کرد ولی مطمئن باشید اگر در آوردن پیراهن کارت نداشت بازهم این کار را می کردم.

...و سوال آخر اینکه به تیم ملی فکر می کنی؟
    من 29 سالم است و آرزوی هر بازیکنی حضور در تیم ملی کشورش است. در این چند سال من آنطور که باید و شاید به حقم در تیم ملی نرسیدم و گاهی هم اسیر کج سلیقگی ها شدم. در هر حال امیدوارم با ادامه همین روند به تیم ملی دعوت شوم.

21. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

صفحه 53 از 470 نخستنخست ... 343515253545563103153 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)