سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بارسا بازيشو به سختي برد و رئال تيم دوم كاتالونيا رو له كرد! رئال داره بازي به بازي پيشرفت ميكنه و بارسا بازيش بگير نگير داره!مثلا بازي با اتلتيكو عالي بودن و لي اين بازي ......بازيكوناي رئال دارن به اوج ميرسن و بازيكوناي بارسا يكي يكي مصدوم ميشن!
رئال اگه همين جوري ادامه بده به زودي به صدر جدول ميرسه و بارسا هم با وجود مصدوميت هاي پياپي كار خيلي سختي واسه حفظ صدر نشينيش داره!
به اميد موفقيت رئال تو همه بازي هاش
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
داداش سعید برای موفقیت رئال امیدوار باش و دعا کن اما از مصدومیت بازیکنای بارسا خوشحال نباش و امیدوارم نباش.کار درستی نیست![]()
داداش من از مصدوميت بازيكون هاي بارسا خوش حال نيستم و چيزي هم نگفتم.من گفتم بارسا با اين مصدوميت ها كار سختي داره! داداش باورت نميشه ولي من دلم واسه الكسيس سوخت اخه خيلي بازيشو دوست دارم و قبل از اينكه بياد بارسا هم طرفدارش بودم چون يه كم شبيه كريس بازي ميكنه.داداش اميدوارم مصدوم هاي بارسا زودتر برسن و بارسا با تمام قدرتش بازي كنه و رئال با بارساي واقعي رقابت كنه![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ابیدال هم 10 روز مصدوم شد اما خدا رو شکر 14 روز تیم ها برا خودشون استراحت میکنند و الکسیس و فابرگاش تا اون موقع ایشا الله از بند مصدومیت رها میشوند
اره داداش چه شانسی اوردیم 14 روز بازی نیست.تا اونموقع حسابی تیم رو فورم میاد البته اگه بازم کسی مصدوم نشه![]()
از این تاریخ تا اطلاع ثانوی ارسال پست توسط هواداران رئال در تایپیک بارسا و هوادران بارسا در تایپیک رئال ممنوع هست !
در صورت نخطی کاربر اخطار دریافت می کنه و یا در صورت لزوم محروم خواهد شد !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-04-2011 در ساعت 13:27
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
ویرایش توسط footballking12 : 10-04-2011 در ساعت 14:08
یه دنیا و یه فوتبال و یه بارسا![]()
بارسا بارسا بارسا![]()
ویرایش توسط David7 : 10-14-2011 در ساعت 02:44
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)