Design & Developed BY Patira

صفحه 52 از 113 نخستنخست ... 242505152535462102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آرش برهانی

برهانی: کسل‌کننده‌ دربی‌ام بود

پرسپولیس سورپرایزمان کرد

خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت که دربی 75 کسل‌کننده‌ترین دربی‌ بوده که تاکنون تجربه کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی پس از تساوی در دربی 75 گفت: طرفداران استقلال دوست داشتند ما در این بازی برنده باشیم اما بازی خوبی نبود. در 12،13 دربی که تجربه کردم این دربی از همه کسل کننده‌تر بود.
    وی در مورد کیفیت بازی اظهار داشت: دو تیم بازیکنان خوب زیادی دارند و توقع از دو تیم زیاد است. باید خیلی بهتر بازی می‌کردیم ولی متاسفانه این گونه نشد. بازی برای هوادار‌ان ما خوب نبود ولی شاید برای طرفداران پرسپولیس هیجان داشت.
    برهانی در مورد شرایط خود گفت: آمادگی‌ خوبی داشتم و فکر نمی‌کردم در این بازی این گونه باشم. نه زیاد خوب بازی کردم و نه موقعیت زیادی برای من ایجاد شد.
    وی در مورد کیفیت بازی استقلال تصریح کرد: اگر در همه بازی‌ها مانند بازی مقابل ملوان باشیم می‌توانیم نتیجه مطلوبی بگیریم اما در این بازی این گونه نبودیم و نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم.
    برهانی ادامه داد: در 6 هفته‌ای که از لیگ می‌گذرد در اکثر بازی‌ها در 20 دقیقه اول گل خورده‌ایم و سپس به دنبال جبران آن بوده‌ایم که باید این ضعف خود را برطرف کنیم. پرسپولیس در این بازی سورپرایزمان کرد و اگر مانند بازی با ملوان ظاهر می‌شدیم بازی را می‌بردیم.
    مهاجم استقلال گفت: استرس بازی بالا بود و منطقی بازی نکردیم. جاهایی که باید توپ می‌رسید نرسید. تا حالا چنین شرایطی برایمان پیش نیامده بود. البته پرسپولیس هم همینطور بود. در این بازی اگر هواداران هم حضور نداشتند بازی مسخره‌ای را شاهد بودیم.
    برهانی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی حل شده یا خیر گفت: هنوز 7 ماه است که پول نگرفته‌ایم و امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

فتح‌الله‌زاده: از این دربی فقط « آه» می‌کشم

تشکیل کمیته بحران در فدراسیون

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: از دربی 75 هیچ چیز نمی‌گویم و فقط «آه» می‌کشم.

علی فتح الله زاده هم که مثل خیلی های دیگر از دربی 75 لذت نبرده، می گوید این روزها نه تنها برای تیم خود بلکه برای کل فوتبال بحران زده ایران نگران است.

مدیرعامل استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دربی و این فوتبال خسته صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: به نظر شما دربی خوب بود؟
    این دربی برای هیچ کس دلچسب نبود. من فکر می کنم این مسابقه بیش از حد حساس شد و بازیکنان هم تحت تاثیر حساسیت این بازی نتوانستند کاری از پیش ببرند.

فارس: نتیجه بازی برای شما خوشایند بود؟
    از نتیجه راضی نیستم اما از تلاشی که بازیکنان و کادرفنی انجام دادند راضی هستم.

فارس: از استقلال انتظار بیشتری می رفت.
    با توجه به جمیع جهات ما نسبت به رقیب خود جلوتر هستیم. اکنون 9 امتیازی هستیم و با صدر جدول 3 امتیاز فاصله داریم. درست است که در رده پایینی هستیم اما با دو سه برد شرایط فرق می کند. همیشه گفته ام تیم های استقلال، پرسپولیس، سپاهان و تراکتورسازی پس از نیمی از فصل مدعی می شوند. به نظر من نباید با چند هفته اول در مورد تیم ها بحث فنی کنیم. اگر می خواهیم به تیمی لقب کهکشانی بدهیم باید فعلا صبر کنیم. باید به تیم ها زمان داده شود و ظرفیت خود را بالا ببریم.

فارس: قبول دارید دربی که گل سرسبد فوتبال ایران است چیزی برای گفتن نداشت؟

من خودم معتقدم چند وقتی است از فوتبال ما چیزی در نیامده است. ما به رنسانس در این فوتبال نیاز داریم. من و امثال من به لحاظ فنی از بس در مورد این اشکالات گفته ایم خسته شدیم اما کسی گوش نمی دهد. فوتبال ایران لطافت و زیبایی خود را از دست داده است. دیگر مثل گذشته خلاقیت نداریم. زمانی افتخارمان این بود که اگر تاکتیک به روزی نداریم خلاقیت و زیبایی تکنیکی داریم اما حالا همین را هم نداریم. فوتبال ما دیگر پویا نیست. زمانی بازیکنانی مثل علیرضا اکبرپور و علی کریمی خوب بلد بودند توپ را در زمین بچرخانند.

فارس: نکته جالب اینجاست که ملی پوشان در این شرایط به دلیل انتقاد کارشناسان نسبت به وضعیت این فوتبال متحد شده اند تا با رسانه ها مصاحبه نکنند.

آنها راست می گویند. ما در رشته های دیگر هر جور هستیم چه ربطی به این دارد که فوتبال را بکوبیم. مگر تا به حال کشتی و وزنه برداری ما مدال نمی گرفتند؟ مگر موفقیت آنها مسئله جدیدی است؟!

فارس: اما همین رسانه ها این بازیکنان را بزرگ کرده و به آنها بها داده اند...

مگر کسی مردم و رسانه ها را اجبار کرده که فقط از فوتبال بنویسند و بگویند؟ یا تلویزیون فقط فوتبال نشان دهد؟ خود رسانه ها دوست دارند از فوتبال بیشتر بنویسند.

فارس: رسانه ها از فوتبال ننویسند که این بازیکنان به اینجا نمی رسند...

بهتر که نرسند؛ این طوری قیمت ها هم پایین می آید. نمی شود ما همه چیز را با هم بخواهیم. این درست نیست چیزی که خودمان بزرگ کرده ایم حالا بکوبیم. اگر مطبوعات هر روز از بازیکنی که دو پاس سالم نمی تواند بدهد ننویسند این طوری نمی شود. من مدیر وقتی می بینم بازیکنم نمی تواند پاس دهد و او را جریمه می کنم فردا می بینم رفقای همین بازیکن در روزنامه ها به من فحش می دهند که چرا فلانی را جریمه کرده ای؟ وقتی من می بینم هجمه انتقادات بالا می رود مجبور می شوم ساکت شوم.
    من خودم مطبوعاتی هستم و می دانم خبرنگاران چه زحماتی می کشند اما باید همه ما مرد باشیم و بپذیریم به اندازه هم مقصریم. ما مطبوعاتی‌ها اشتباهاتی داشتیم و من به عنوان مدیرعامل هم اشتباهاتی داشتم. من پیشنهاد می دهم مدیران و رسانه ها در جلسه خودمانی گرد هم آیند و اشکالات کار خود را بگویند. ما دو قشر باید این فوتبال از نفس افتاده را نجات دهیم. اکنون هیچ کسی از این فوتبال لذت نمی برد. اگر این روند ادامه داشته باشد فوتبال درجه دو ما تبدیل به درجه سه می شود.

فارس: حرکت هواداران هم در دربی جای سؤال داشت.

کار آنها خیلی بد بود و نمی دانم چه باید بگویم.

فارس: این دربی چه حسرتی در پی داشت؟

دوست داشتیم در این فوتبال یکی دو تا دریبل بزنند. من اصلا کاری به دربی ندارم و کلی می گویم در این فوتبال دریبل زدن بازیکنان یک آرزو شده است.

فارس: برای دربی استرس هم داشتید؟

استرس نداشتم اما عصبانی و ناراحت بودم.

فارس: عصبانی از بازیکنان میلیاردی که اندازه ریال هم تلاش نکردند؟

هر کسی باید کلاه خود را قاضی کند و ببیند اندازه قراردادی که بسته تلاش کرده یا خیر. من نگران استقلال نیستم بلکه نگران کل فوتبال هستم. نباید منتظر شویم تیم ملی نتیجه نگیرد بعد فدراسیون یادش بیفتد که کمیته حقیقت یاب تشکیل دهد. فوتبال ما الان در بحران است و باید این کمیته را همین الان تاسیس کرد.

فارس: بگذریم! ظاهرا بازیکنان برای فردا چک دارند.

بله! من امروز با یک اسپانسر قرارداد امضا می کنم. اگر فردا پول اسپانسر نرسد حتما تا دو سه روز دیگر می رسد. بازیکنان ما که تا امروز سعه صدر به خرج دادند و من هم ممنونشان هستم، این چند روز هم صبر کنند. فشار بدی که رویم بود در این 10 روز کمتر شده است.

فارس: امیر قلعه نویی ظاهرا می خواهد تیم به اردو برود اما پول نیست.

ما تازه از اردو آمده ایم اما اگر امیر قلعه نویی این اردو را بخواهد از زیر سنگ هم شده پول جور می کنم تا تیم به اردو برود.

فارس: نا گفته ای از دربی نمانده؟

فقط «آه» می کشم.

فارس: فکر نمی کنید این دربی بهترینی داشته باشد؟

به نظرم کسی بهترین نبود. جالب است که همه می گویند ضربه سر علی کریمی به تیر خورد اما من هر چه نگاه می کنم تیری نمی بینم. این را هم بگویم که علی کریمی با سن و سالی که دارد روز گذشته خوب بازی کرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حنیف عمران‌زاده

عمران‌زاده: یک ریال نگرفته‌ایم ولی به ما می‌گویند بازیکن میلیاردی

تساوی توافقی شایعه است

خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال گفت: هواداران می‌دانند که ما یک ریال هم نگرفته‌ایم ولی مدام جلوی ما را می‌گیرند و به ما لقب میلیاردی می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌حنیف عمران زاده در حاشیه تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران با اشاره به مسابقه روز گذشته تیمش مقابل پرسپولیس و در پاسخ به این سؤال که می‌گویند دربی همیشه پس لرزه‌هایی دارد، گفت:‌ اول از همه باید بگویم که همه می‌گویند میلیاردی پول گرفته‌ایم. وقتی یک ریال پول دریافت نکرده‌ایم چرا این همه به ما تهمت می‌زنند؟
    وی افزود: هنوز مطالبات فصل گذشته را نگرفته‌ام و خیلی از بازیکنان نیز همین شرایط را دارند. شما دیروز دیدید که پس از بازی چه دشنام‌هایی می‌شنیدیم و چه حرف‌هایی می‌زدند اما نمی‌بینند که ما ریالی پول نگرفته‌ایم.
    مدافع تیم استقلال در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود این بازی را عمدا مساوی کرده‌اید، گفت: امروز صبح هر جا که می‌رفتم می‌گفتند شما مخصوصا مساوی کردید. این چه حرفی است؟ ما 4 بازی پی در پی را برده‌ایم و یک بار هم پرسپولیس ما را شکست داده حالا چرا باید این حرف را بزنند نمی‌دانم. اما ناراحتی‌ام از این است که وقتی روز گذشته من در اتاق تست دوپینگ بودم شنیدم که خبرنگاران و تماشاگران از ما در خصوص دریافت مبالغ میلیاردی می‌پرسیدند. مگر هواداران نمی‌دانند ما حتی یک ریال هم نگرفته‌ایم؟
    عمران‌زاده تاکید کرد: 6 هفته است که امیر قلعه‌نویی و بازیکنان مصاحبه می‌کنند که به خدا ما هیچ پولی نگرفته‌ایم اما مدام جلوی ما را می‌گیرند و از دریافت پول‌های کلان حرف می‌زنند.
    وی در پایان صحبتهایش در پاسخ به این سؤال که چه کسی مقصر است، گفت: آن کسی که مسئول تیم است باید جوابگو باشد. فتح‌الله‌زاده که مالک این تیم نیست. آنهایی که مسئول هستند و تیم زیر نظر آنها کار می‌کند باید پاسخگو باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه رودريگو توزى

توزى: هم من بهتر مى شوم هم استقلال

رودريگو توزى هافبك تيم فوتبال استقلال اعتقاد دارد تيمش و خودش به زودى شرايط بهترى را تجربه خواهند كرد.او درباره داربى۷۵ اظهارداشت: بازى خوبى بود و هر دو تيم موقعيتهايى براى رسيدن به گل داشتند اما نتوانستند از آنها استفاده كنند. به نظر من تساوى در اين ديدار نتيجه عادلانه اى بود و دو تيم بايد امتيازات را تقسيم مى كردند.وى در خصوص حضور خودش در اين ديدار گفت: حضور در اين بازى اولين تجربه من در داربى پايتخت بود و فكر مى كنم عملكرد خوبى داشتم. من براى اين بازى اصلا استرس نداشتم چرا كه در تراكتور سازى هم مقابل تماشاگران زيادى به ميدان رفتم و تجربه خوبى در اين زمينه نداشتم.توزى در خصوص اينكه چرا در استقلال كمتر به بازى گرفته مى شود، خاطرنشان كرد: من دير به تيم اضافه شدم و نظر سرمربى اين است كه فعلا كمتر بازى كنم. در روزهاى آينده هم شرايط من بهتر مى شود و هم استقلال بازيهاى بهترى را به نمايش خواهد گذاشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal اكبرپور: پرسپوليس ما را غافلگير كرد

اكبرپور: پرسپوليس ما را غافلگير كرد

سياوش اكبرپور مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: داربى ۷۵ يكى از كسل كننده ترين داربى هايى بود كه در آن حضور داشتم و هر دو تيم با احتياط مقابل يكديگر قرار گرفتند. او اظهارداشت: استقلال و پرسپوليس براى نباختن به زمين آمده بودند و نمى خواستند بازنده باشند. شايد براى هر دو تيم كسب نتيجه تساوى بهتر بود زيرا در داربى هيچ تيمى نمى خواهد شرمنده هوادارانش شود.وى ادامه داد: بازى را خيلى خوب شروع كرديم و اگر مى توانستيم در همان دقايق اول بازى به گل برسيم كارمان خيلى راحت تر مى شد. كلا بازى در نيمه اول بهتر از نيمه دوم بود و فكر مى كنم هواداران در نيمه دوم بازى قابل قبولى را نديدند.اكبرپور افزود: نتيجه تساوى براى هر دو تيم عادلانه بود. پرسپوليس ما را غافلگير كرد چرا كه انتظار نداشتيم اينقدر خوب بازى كنند و فكر مى كرديم بازى آسانترى پيش رو داريم. در كل داربى جذابى را نديديم. هدف ما در اين بازى برد بود اما داربى تابع احساسات است و شايد بازيكنان نتوانند آنچه را كه مربيان مى خواهند در زمين پياده كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فریدون زندی

زندى: تماشاگران اين بازى را دوست نداشتند

فريدون زندى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: داربى ۷۵ بازى جذابى نبود و نتوانست مردم را راضى كند.او اظهارداشت: مى خواستيم بازى خوبى را در داربى به نمايش بگذاريم اما موفق نبوديم و حساسيت بازى باعث شد بازيكنان نتوانند بازى هميشگى خود را به نمايش بگذارند.وى ادامه داد: داربى ۷۵ اصلا بازى جذابى نبود و نتوانست مردم را راضى كند. هواداران۲ تيم اين بازى را دوست نداشتند و توقع ارايه فوتبالى زيباتر را داشتند اما متاسفانه بازى خيلى بد از آب درآمد.زندى در خصوص اينكه آيا ۲ تيم براى نباختن به زمين آمده بودند، گفت: اصلا اينطور نيست. هر۲ تيم مى خواستند برنده اين بازى باشند اما نتوانستند خوب بازى كنند. استقلال در ۱۰ دقيقه ابتداى بازى خوب كار كرد اما در ادامه كار نتوانستيم روند خوبمان را ادامه دهيم.وى در پايان افزود: مى خواستم در اين بازى شوت بزنم اما موقعيتى براى شوتزنى نصيبم نشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

پورحيدرى:داربى۷۵انتظارات رابرآورده نكرد

منصور پورحيدرى رييس كميته فنى تيم فوتبال استقلال تهران گفت:هفتاد وپنجمين شهرآوردسرخابى هاى پايتخت انتظارات را برآورده نكرد كه مهمترين عامل آن حساسيت بيش از حد به وجود آمده در نيمه دوم و ترس دو تيم از شكست بود.وى اظهارداشت: تيم استقلال در دقايق اوليه بازى نمايش مطلوبى داشت اما در ادامه تيم پرسپوليس بهتر بازى كرد و اين نوسان تا پايان نيمه نخست ادامه داشت.او با بيان اينكه به نظر مى رسيد، سرخابى ها در شهرآورد ۷۵ بازى تماشاگرپسندى به خصوص در نيمه دوم به نمايش بگذارند، افزود: اتفاقات روى سكوها و توقف بازى در نيمه دوم سبب شد تا دو تيم بازى محتاطانه اى به نمايش بگذارند وبه خاطر ترس از شكست، به تساوى نيز راضى باشند.وى ادامه داد: در برگزارى ديدار تيم هاى استقلال وپرسپوليس در چند بازى گذشته حاشيه اى به وجود نيامده بود، اما پرتاب اشيا مختلف به داخل زمين و توقف بازى در بازيكنان و كادر فنى دو تيم استرس زيادى به وجود آورد.رييس كميته فنى باشگاه استقلال با بيان اينكه انتظارات از سرخابى ها با توجه به داشتن بازيكنان مطرح بيش از اين بود گفت: البته غيبت بازيكنان مطرح استقلال مانندخسروحيدرى، ميلاد ميداودى و مجتبى جبارى كه مى توانستند كمك زيادى به موفقيت آبى پوشان دراين بازى كننددر روند كارى استقلال تاثير منفى گذاشته بود.پورحيدرى افزود: خوشبختانه استقلال به وحدت تاكتيكى رسيده است و به طور حتم در ادامه
    رقابت هاى ليگ برتر به نتايج درخشانى دست خواهد يافت.وى در خصوص سنگ پرانى و ديگر اتفاقاتى كه در شهرآورد ۷۵ رخ داد اظهار داشت: بروز اين اتفاقات نگران كننده است و كانون هواداران دو تيم استقلال و پرسپوليس بايد تلاش بيشترى كنند تا چنين اتفاق هاى ناخوشايندى به وجودنيايد. پورحيدرى اضافه كرد:استقلال براى موفقيت درليگ برترنياز به آرامش دارد، از اين رو هواداران بايد صبورباشند وبه حمايت از تيم محبوب خود ادامه دهند تا آبى پوشان به اهداف مورد نظر برسند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هاشم بیک زاده

از خجالت آنهایی که مغرضند درمی‌آیم

/بازیکنان استقلال یک ریال هم نگرفته‌اند

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: از خجالت آنهایی که مغرضانه در موردم می‌پرسند درمی‌آیم.

هاشم بیک زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد استقلال و انتقادهایی که به وی بعد از دربی شده صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: دربی برای شما پیامدی هم داشت؟

دربی همیشه پیامد دارد. هر جا می رویم می گویند تساوی در این دربی برنامه ریزی شده بوده یا می گویند شما بازیکنان پول های میلیاردی می گیرید اما بازی نمی کنید.

فارس: چقدر این انتقادها را قبول داری؟

هیچ کدام. ما واقعا دوست داشتیم دربی را ببریم و تلاش خود را هم انجام دادیم. در مورد پول هم باید بگویم بازیکنان استقلال هنوز یک ریال هم نگرفته اند اما با همه وجود در حال کار کردن هستند.

فارس: سیستم استقلال برای بازی با پرسپولیس نباختن بود؟

نه این طور نیست. ما برای 3 امتیاز آمده بودیم. این بازی ربطی به شرایط دو تیم در جدول ندارد. شرایط طوری بوده که پرسپولیس و استقلال موقعیت زیادی برای گل زدن نداشتند.

فارس: از خودت در این مسابقه راضی بودی؟
    همه تلاش خود را کردم و در این باره کادرفنی باید نظر بدهد.

فارس: عده ای همیشه از اینکه تو برای استقلال به میدان می روی ناراضی هستند و همیشه از قلعه نویی در مورد عملکردت می پرسند.
    من زیاد هم برای استقلال بد بازی نمی کنم. تاکنون هم جزو 4،5 بازیکن اول این تیم هستم. فکر می کنم آن دسته از افرادی که در مورد من مدام از قلعه نویی می پرسند از کسی خط می گیرند وگرنه چرا باید یک نفر در یک نشست خبری دو بار در مورد من بپرسد. تمام توان من این است که خوب باشم تا شرمنده حمایت های قلعه نویی نشوم. روزی می رسد که از خجالت امیر قلعه نویی و همه آنهایی که غرض ورزانه به دنبال تخریب من هستند در می آیم. از امیر قلعه نویی هم تشکر می کنم که همیشه از من حمایت کرده است.

فارس: امیر قلعه نویی بعد از دربی گفت با این بازی به قهرمانی استقلال امیدوار شده در حالی که کسی از این بازی لذت نبرد.
    قلعه نویی بر اساس تجربه اش این حرف را زده است. حتما یک چیزهایی در تیم دیده که این حرف را مطرح کرده است. سال گذشته او با تراکتورسازی در حالی که کسی فکر نمی کرد نایب قهرمان شد. با صدر جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم و می توانیم جبران کنیم. این قدر هم جایگاه بدی
    نداریم برخی بزرگش کرده اند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح الله زاده

به پرسپوليس رحم كرديم؛

فتح الله زاده: اگر مجيدى در داربى بود، چوبله، پوبله مى شديم

على فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال گفت: هواداران پرسپوليس به رنگ پيراهنشان هم تعصب ندارند چون گوجه فرنگى كه قرمز رنگ است را پرتاب مى كنند به داخل زمين! او شنبه شب با حضور در شبكه جام جم اظهار داشت: خيلى ها مى گويند بايد مجيدى بيايد؛ من اول از هرچيز بگويم مجيدى را لازم نداريم چون اگر بود در داربى چوبله، پوبله مى شديم! پارسال هم ما به پرسپوليس رحم كرديم و داربى را واگذار كرديم تا به دسته اول سقوط نكند. اينكه مى گويند «۶تايى ها» هم بگويم كه آن بازى زمان پدر بزرگم بوده است! ضمنا هواداران پرسپوليس به رنگ پيراهنشان هم تعصب ندارند چون گوجه فرنگى كه قرمز رنگ است را پرتاب مى كنند به داخل زمين!وى ادامه داد: سر بازيكن ما را شكستند و اين نشان مى دهد بعضى ها اصلا هوادار نيستند؛ من از هوادارانمان مى خواهم اين افراد را در ميانشان راه ندهند. از سرداررويانيان هم مى خواهم اين فرهنگ سازى را در پرسپوليس انجام دهد. هواداران ما حداقل احترام پرچم را نگه دارند. انشاءالله شرايط را طورى مهيا مى كنيم كه در بازى بعدى هواداران فقط تيم خودشان را تشويق كنند.مديرعامل استقلال تصريح كرد: در اين داربى من قهر كردم و به استاديوم نرفتم، چرا؟ چون آقايان در بازى كه من برگزار كننده اش هستم، ۲۰ بليت vip به من داده اند؛ شما نگاه كن من ۵ معاون دارم، ۶ عضو هيات مديره داريم، نماينده اسپانسر داريم و ... . آيا حق من اين است؟ همه جاى دنيا بليت فروشى با باشگاههاست اما اينجا... بارها شده اصلا من را به ورزشگاه راه ندادند!فتح الله زاده همچنين گفت: خدمت آقاى رويانيان بايد بگويم نكونام گران تر حسينى و بنگر نبود و اگر مى توانستيد جذبش مى كرديد. در پايان بايد بگويم پرسپوليسى ها عزيزان ما هستند و برايشان احترام قائلم و آرزوى موفقيت براى اين تيم دارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحیدری

حرف حجازى را قبول ندارم

پورحيدرى:حركت قلعه نويى سنتى نبود

منصور پورحيدرى مديرفنى تيم استقلال گفت:شايد اگر اتفاقات حاشيه اى در آغاز نيمه دوم دربى رخ نمى داد،تيم استقلال نتيجه مى گرفت.او درباره دربى ۷۵ اظهار داشت:به نظر من هم انتظارات از دو تيم برآورده نشد.با توجه به اينكه هر دو تيم بازيكنان بزرگى دارند،همه توقعات زيادى از اين بازى داشتند اما اين اتفاق نيفتاد.انتظار مى رفت در نيمه دوم شرايط بازى تغيير كند اما اتفاقاتى كه روى سكوها رخ داد،استرس بازى را زياد كرد.اتفاقى كه مدتها بود در دربى رخ نمى داد.وى درباره اينكه آيا امير قلعه نويى براى استفاده از حنيف عمران زاده در دقايقى از بازى در خط حمله با او مشورت كرده است يا نه عنوان كرد:بالاخره با توجه به اينكه در كنار هم براى موفقيت استقلال تلاش مى كنيم با يكديگر صحبت مى كنيم.با اين وجود تصميم گيرنده نهايى خود امير است.اينكه برخى مى گويند اين حركت قلعه نويى سنتى بوده است را قبول ندارم.از ديد من او تصميم خوبى گرفت و شايد اگر اتفاقات حاشيه اى در آغاز نيمه دوم رخ نمى داد،تيم نتيجه مى گرفت.پورحيدرى درباره انتقادات آتيلا حجازى از قلعه نويى درباره حضور نداشتن فرهاد مجيدى در استقلال گفت:من چنين اعتقادى ندارم.در هر تيمى مهم نظر سرمربى تيم است.اگر اتفاقى بيفتد قلعه نويى بايد پاسخگو باشد و هرآنچه صلاح مى داند بايد انجام بدهد.من مجيدى را بازيكن بزرگى مى دانم اما مهم اين است كه تيم آرامش داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 52 از 113 نخستنخست ... 242505152535462102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)