Design & Developed BY Patira

صفحه 52 از 131 نخستنخست ... 242505152535462102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

هواداران را براي ديدن يك بازي تماشايي به ورزشگاه دعوت مي‌كنم

پرويز مظلومي: تا من هستم حاشيه نيست

ايران ورزشي _ شكست هفته قبل مقابل صنعت نفت آبادان براي پرويز مظلومي گران تمام شده است. حاشيه‌هايي كه امروز در استقلال مي‌بينيم (البته خنثي شده است) نقدهاي فني و... حاصل همين باخت است. پرويز مظلومي وخامت اوضاع را درك مي‌كند و ديگر نمي‌خواهد ببازد تا حاشيه‌ها از در و ديوار باشگاه بالا برود و خودش ميان انبوهي از مشكلات قرار بگيرد. فردا دقايقي پس از غروب آفتاب استقلال مقابل شاهين قرار مي‌گيرد. آيا مظلومي پس از بازي دست‌هايش را به نشانه پيروزي بالا خواهد برد؟

شكست مقابل صنعت نفت حاشيه‌هاي فراواني براي شما همراه داشت. در آستانه بازي با شاهين آيا همچنان اين حاشيه در استقلال وجود دارد؟
    خيلي‌ها دوست دارند استقلال حاشيه داشته باشد تا به خواسته خود برسند اما محض اطلاع اين افراد بايد بگويم تا وقتي من در استقلال هستم حاشيه‌اي هم نيست.

ماجراي شما و آقاي حجازي چه بود؟

بارها گفته‌ام حجازي اسطوره باشگاه است و گردن همه ما حق دارد. چه كسي مي‌تواند منكر اثرگذاري مثبت حجازي در استقلال شود. من معتقدم هيچ كس مثل حجازي دلش براي استقلال نمي‌سوزد. آن روز هم اگر مشكلي به وجود آمد آنقدر حاد نبود كه رسانه‌ها بخواهند يك هفته به آن بپردازند و داغش كنند. من اميدوارم رسانه‌ها انصاف داشته باشند و حقايق را به مردم انتقال دهند.

با توجه به حرف‌هاي شما مي‌توان اينطور نتيجه گرفت كه مشكلات برطرف شده و آرامش كامل حاكم است؟

قطعاً همينطور است. باز هم تكرار مي‌كنم تا وقتي من هستم حاشيه‌اي هم وجود نخواهد داشت. يعني اجازه نمي‌دهم حاشيه‌اي به وجود بيايد.

از حريف‌تان چه اندازه شناخت داريد؟

فيلم بازي‌هاي شاهين را ديدم. آنها تيم خوبي هستند. شاهين فوتبال رو به جلويي ارائه مي‌كند و اساساً تيم دفاعي نيست. ما مقابل اينجور تيم‌ها كمتر به مشكل مي‌خوريم. استقلال و شاهين هر دو فكر فوتبال بازي كردن خواهند بود و ترديد ندارم يكي از زيباترين بازي‌هاي ليگ به نمايش درخواهد آمد.

با اين وعده بايد منتظر حضور هواداران بيشتري در بازي فردا باشيم.

قطعاً هر دو تيم براي ارائه فوتبالي زيبا گام به ميدان مي‌گذارند و اين مي‌تواند تماشاگران زيادي را به ورزشگاه بكشاند. من هم از همه استقلالي‌ها دعوت مي‌كنم جمعه ما را تنها نگذارند، به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب‌شان را تشويق كنند.

چند روز پيش گفته بوديد تا دينم را به استقلال ادا نكنم نمي‌روم. دين شما چيست؟

طبيعي است كه هر مربي وقتي در استقلال كار مي‌كند دوست دارد تيمش قهرمان شود. من هم از اين قاعده مستثني نيستم. دوست دارم با قهرماني استقلال در ليگ برتر از اين تيم بروم.

با اين پتانسيل امكان‌پذير است؟

قطعاً امكان‌پذير است. ما بازيكنان بزرگي داريم. نيازي نيست نام‌شان را بياورم. اگر در ذهن خودتان اسامي بازيكنان را مرور كنيد متوجه مي‌شويد. تيمي بزرگ در اختيار داريم. البته همه چيز بايد جور و هماهنگ باشد. در همه سطوح بايد هماهنگ باشيم. اگر اينطور باشد قطعاً به خواسته خود مي‌رسيم.

آرش مقابل شاهين بازي مي‌كند؟

قطعاً هر كاري كنيم با فكر، مشورت و هماهنگي است. آرش براي اين بازي آماده است اما بايد وضعيت او را در آخرين لحظه بررسي كنيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

ناصرخان پيغام رسان فتح‌الله‌زاده بود

عمران‌زاده: بد شانس بوديم اميرحسين را از دست داديم

ايران ورزشي-‌خيلي‌ها معتقدند وقتي استقلال تمام مدافعانش را در اختيار داشت مقابل حريفان به مشكل مي‌خورد چه برسد به حالا كه صادقي محروم است و كوشكي هم به دليل مصدوميت قادر به حضور در تركيب اصلي نيست.

مسائل مربوط به بازي نفت آنقدر تكراري شده كه نمي‌خواهيم از آن باخت حرف بزنيم اما به نظر مي‌رسد براي بازي با شاهين كار سختي را پيش‌رو داريد؟

‌من هم با شما هم‌عقيده هستم، تيم شاهين تيم خوبي است. در برنامه نود هم ديديد موقعيت زيادي داشتند و بازي خوبي را ارائه دادند. با اين تيم با انگيزه كار سختي را پيش‌رو داريم بايد بازي با نفت را فراموش كنيم و تمام تمركزمان را براي اين بازي بگذاريم.

در چند بازي گذشته در خط دفاع مشكل داشتيد و حالا هم كه صادقي محروم است و كوشكي هم به
    نظر نمي‌رسد به اين بازي برسد.

‌ما بدشانسي آورديم كه اميرحسين را از دست داديم اما بيژن تمرين مي‌كند و شكوري هم آماده آماده است، اگر كادر فني صلاح بداند بازي مي‌كند.

بعضي از مدافعان استقلال در واكنش به اينكه چرا در دفاع ضعيف عمل مي‌كنيد يا گل به خودي مي‌زنيد مي‌گويند چون براي گل زدن جلو مي‌رويم گل مي‌خوريم. مگر وظيفه مدافع گل زدن است؟

‌نه، اما گل به خودي از اتفاقات فوتبال دنيا است و بزرگترين مدافعان هم گل به خودي مي‌زنند.جدال استقلال و شاهين با حضور استيلي به نظر مي‌رسد به جنگ استقلال و پرسپوليس تبديل شده.
    ‌نه، من اينطوري فكر نمي‌كنم، استيلي الان شاهيني است نه پرسپوليسي. برنده اين ديدار هم استقلال است.

اينكه به فاصله يك هفته با شاهين دوباره بازي داريد مشكل نيست؟

‌اتفاقا به ما كمك مي‌كند كه در جام حذفي هوشيارتر عمل كنيم.

راستي قضيه حرف‌هاي ناصر حجازي و جنجال‌هايي كه بعد از صحبت‌هايش به پا شد چيست؟

‌ناصرخان پيغام آقاي فتح‌الله‌زاده را آورد اما عده‌اي اين مساله را بزرگ كردند تا حاشيه درست كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: تقصير ما و داور نيست كه بازيكنان شاهين نتوانستند گل بزنند

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: شاهين خيلي خوب بازي كرد اما تقصير ما و داور نيست كه مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي 2 بر يك مقابل شاهين بوشهر در نشست خبري اظهار داشت: قبل از هر چيز درگذشت مجيد درزي يكي از مربيان خوب فوتبال را تسليت مي‌گويم. بازي دو نيمه متفاوت داشت. در 25 دقيقه پاياني نيمه اول خيلي بد بوديم اما با فشاري كه بازيكنان آوردند،‌ دو گل به ثمر رسانديم. بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كردم. مي‌دانستم شاهين در نيمه دوم حمله مي‌كند كه همانطور هم شد.
    وي افزود: من 4 مهاجم اضافه كردم اما روز خوب مهاجمان‌مان نبود. مجيدي را خيلي زود از دست داديم. برهاني آماده مسابقه نبود و در خط حمله دچار مشكل شديم. ميلاد ميداودي و شريفات نيز در خط حمله نتوانستند توپ‌ها را خوب كنترل كنند. شاهين خيلي خوب بازي كرد اما تقصير ما و داور نيست كه مهاجمان آنها نتوانستند گل بزنند.

سرمربي استقلال در باره قضاوت بخشي‌زاده عنوان كرد: تيم داوري عملكرد خوبي داشت اما يكسري جو‌سازي‌ها بوجود آمد. داور شهامت زيادي داشت. هفته پيش ما در آبادان موقعيت‌هاي زيادي داشتيم اما نتوانستيم آنها را به گل تبديل كنيم.
    مظلومي تاكيد كرد: به جرات مي‌گويم حق استقلال در اين بازي پيروزي نبود. نبود يك هافبك مثل جباري و كم و كسري‌هايي كه داشتيم خط حمله استقلال را دچار مشكل كرده بود اما هدف سه امتياز بازي بود. تيم ناخواسته به دفاع روي آورد. شاهين بوشهر با حملات خود ما را وادار كرد كه دفاع كنيم.

سرمربي استقلال درباره تغييرات زيادي كه در تركيب داده بود، گفت: بر اساس بازي حريف نفراتم را انتخاب مي‌كنم. وقتي تيمي مي‌بازد دست به تغيير تركيب مي‌زند. نمي‌خواهيم شماري از بازيكنان زياد روي نيمكت بنشينند و مي‌خواهيم آنها هم در شرايط مسابقه باشند.
    وي درباره شعار هواداران استقلال عليه اين تيم مبني بر اينكه استقلال دفاعي نمي‌خواهند گفت: بعضي اوقات اين حرف‌ها پيش مي‌آيد. شاهين در همه بازي‌هاي ليگ همين مقدار هجومي بوده و گفته بودم غفلت كنيم گل مي‌خوريم. در اين شرايط امتيازگيري برايمان مهم است. به فوتبال زيبا امتياز نمي‌دهند. استقلال هفته پيش هم چند موقعيت داشت كه آنها را گل نكرد.

مظلومي با تاكيد بر اينكه اصلا از عملكرد مهاجمانش راضي نيست، اظهار داشت: آرش دو روز است كه به تمرينات‌مان اضافه شده، ميلاد هم در دوران افت خود قرار دارد. مهاجمان ما بايد احساس خطر كنند كه متاسفانه اين روزها اين احساس به‌ آنها دست نمي‌دهد.
    سرمربي استقلال درباره اينكه در جام حذفي هم بايد با شاهين بوشهر روبرو شوند، گفت: سعي مي‌كنيم شكل كار را در جام حذفي عوض كنيم و بهتر شويم.
    وي درباره شرايط جباري و مجيدي عنوان كرد: سعي مي‌كنم در تمرينات جانشين جباري را پيدا كنم. اميدوارم مصدوميت فرهاد برطرف شود اگر او بود گل سوم را هم مي‌زديم.

به گزارش فارس در حالي كه سؤال خبرنگاران تهراني از پرويز مظلومي تمام شده بود، دو نفر كه به نظر مي‌رسيد از عوامل باشگاه شاهين بوشهر باشند با سؤالات خود قصد جوسازي در نشست خبري مظلومي را داشتند. يكي از آنها با سؤال خود مبني بر اينكه استقلال بد بازي مي‌كند منتظر پاسخ دادن مظلومي بود كه در اين هنگام مدير روابط عمومي باشگاه استقلال قبل از پاسخ‌گويي مظلومي از اين فرد پرسيد كه آيا خبرنگاري و او هم در پاسخ گفت اگر خبرنگار نبودم اينجا نبودم.
    سپس فرد دوم به مظلومي گفت شما پس از بازي نفت آبادان اعلام كرديد كه دو گل مشكوك دريافت كرديد كه مظلومي در پاسخ گفت:‌ من نگفتم دو گل مشكوك است متاسفانه تلويزيون فقط همين بخش از صحبت‌هايم را پخش كرد. در همين حين مسئول اتاق كنفرانس ورزشگاه آزادي از يكي از اين دو فرد خواستار كارت خبري او شد و وقتي اين فرد كارت خود را ارائه نكرد از سالن او را بيرون كرد.
    نكته قابل توجه ديگر اين بود كه بي‌نظمي از سوي برخي مأموران نيروي انتظامي در رفتار با خبرنگاران تا سالن كنفرانس خبري ادامه داشت. امروز مشخص نبود اين ماموران به دستور چه كسي تا اين حد با خبرنگاران رفتار ناپسندي داشتند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

پورحیدری: قضاوت داور عادلانه بود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری در خصوص پیروزی استقلال مقابل شاهین گفت: ما در نیمه اول خوب بودیم، اما در نیمه دوم خیلی بد کار کردیم و دچار افت شدید شدیم تا در نهایت یکی از بدترین بازی‌های خود را به نمایش بگذاریم به همین منظور همکاران ما باید علت افت استقلال را مورد بررسی قرار دهند تا در دیدارهای بعدی آن را تکرار نکنیم.
    سرپرست استقلال در ارتباط با قضاوت سعید بخشی‌زاده اظهار داشت: من فیلم بازی را تماشا کردم و اتفاقا دیدم که دو پنالتی ما صحیح بوده. به عقیده من بخشی‌زاده قضاوت عادلانه‌ای را از خود نشان داد و داوری او هیچ ایرادی نداشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: خوشحالم که حضورم در ترکیب ثابت با پیروزی استقلال همراه بود

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیدرضا روانخواه در خصوص پیروزی تیمش مقابل شاهین بوشهر گفت: ما در نیمه اول فوتبال خوبی ارائه دادیم اما در دقایق پایانی نیمه دوم کمی عقب کشیدیم و همین، فرصت خوبی برای آنها شد تا چند موقعیت روی دروازه‌ ما ایجاد کنند.
    وی ادامه داد: نتایج خوب استقلال در هفته‌های ابتدایی توقع هواداران را از تیم بالا برد و ما تلاش می‌کنیم تا بار دیگر آن روند را از سر بگیریم.
    روانخواه در خصوص داوری این بازی نیز تصریح کرد: به نظر من هر دو پنالتی اعلام شده از سوی داور صحیح بود و قضاوت بخشی‌زاده در این بازی مشکلی نداشت.
    روانخواه در پایان درباره اینکه بعد از 8 ماه دوری،‌در ترکیب ثابت تیم به میدان رفت نیز یادآور شد: خوشحالم که حضورم در ترکیب ثابت با پیروزی استقلال همراه بود و امیدوارم روند این پیروزی‌ها ادامه داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جویباری

نظري جويباري: برخي بازنده‌ها بي‌جهت جوسازي مي‌كنند

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري جويباري معاون اول باشگاه استقلال گفت: قبول دارم تيم استقلال جمعه نمايش خوبي نداشت. به هر حال در طول برگزاري 34 هفته مسابقه گاهي پيش مي‌آيد كه بنابر دلايلي يك تيم عملكرد فني خيلي خوبي نداشته باشد. جالب‌تر آنكه كادرفني استقلال آنقدر جرات دارد كه با شهامت بگويد حق ما برد نبوده و مانند برخي از افراد و تيم‌ها باخت و يا عملكرد تيمي خود را به مسائل بي‌ربط ارتباط ندهد.
    وي افزود: متاسفانه اين روزها آقايان بازنده مدام جوسازي مي‌كنند. در مسابقه ساير تيمها پنالتي حريفشان گم مي‌شود، بازيكنشان توي صورت حريف مي‌زند ولي اخراج نمي‌شود، بازيكنشان بايد كارت دوم را بگيرد ولي جلوي چشم همه اخراج نمي شود و جالب‌تر آنكه در انتها از داوري طلب ‌كار هستند چون باخته‌اند و بايد اينگونه فرافكني كنند.
    وي ادامه داد: واقعا دليل اين همه كم‌لطفي را نمي‌دانم. همه چيز پس از پيروزي در دربي آغاز شد. يك هجمه ناجوانمردانه عليه استقلال به راه افتاده است. شما نظر كارشناسان شناخته شده داوري را بخوانيد. آنها صحنه‌هاي داوري را تاييد كردند و حال ديگر اگر برخي از آقايان بيشتر از كارشناسان داوري علم دارند ديگر مشكل استقلال نيست و هرگز مظلوم‌نمايي نخواهيم كرد و هنگامي كه ببازيم يا خوب نباشيم جرأت بيان آن را داريم.
    نظري تصريح كرد: اميدوارم در بازي‌هاي بعدي هم بتوانيم پيروز باشيم و هم هواداران را به لحاظ ديدن يك بازي خوب راضي به منازل بفرستيم هرچند اولويت با كسب 3 امتياز است كه خوشبختانه توان رسيدن به آن را داريم و برعكس برخي از تيم‌ها در ميدان امتياز مي‌گيريم و نيازي به فرافكني و دروغ‌پردازي نداريم.
    نظري در انتها گفت: متاسفانه اين روزها اگر استقلال ببازد و ساير تيم‌ها ببرند مشكل داوري وجود ندارد ولي اگر استقلال پيروز باشد ناگهان مشكل داوري ظهور مي‌كند! در هر حال شانس جزئي از فوتبال است. مگر استقلال در نيمه اول بازي با پرسپوليس نبايد 4 گل مي‌زد؟ مگر در آبادان در نيمه اول چندين موقعيت صددرصد را از دست نداد؟ حالا يك روز هم حريف نمي‌تواند از موقعيت‌هاي خود استفاده كند. ما در خيلي از بازي‌ها بدشانس بوديم ولي جمعه در دقايقي بي‌دقتي مهاجمان حريف باعث شد ما گل نخوريم و اين ديگر ارتباطي به مجموعه استقلال ندارد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصابه رحمتی

رحمتي: در لحظات پرفشاري به ميدان آمدم

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، كيانوش رحمتي گفت: بازي با شاهين در نيمه دوم بسيار پرفشار بود. در اين مسابقه برعكس چند بازي قبل بانظر كادرفني از ابتدا در تركيب ثابت قرار نداشتم. در هر صورت تحت هر شرايطي به نظر كادرفني احترام مي‌گذارم و مي‌دانم كه كادرفني به من اعتقاد دارد و تمام تلاش خود را به كار مي‌گيرم تا در بازي‌هاي آينده بتوانم جواب اعتماد آنها را بدهم.
    وي افزود: هنگامي كه وارد ميدان شدم بازي بسيار پرفشار و فيزيكي دنبال مي‌شد و تمام تلاش خود را انجام دادم تا بتوانم به تيم كمك كنم.
    كيانوش رحمتي در انتها گفت: 3 امتياز باارزشي را كسب كرديم. به برد اين مسابقه نياز مبرم داشتيم و خوشحالم كه در مقابل هواداران شرمنده نشديم. در حال حاضر اختلافمان با صدر جدول به حداقل رسيده است و مي‌توانيم با تلاش بيشتر در هفته‌هاي آتي جايگاه بهتري را نيز كسب كنيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح‌الله‌زاده: پرسپوليسي‌هايي كه به مظلومي باخته‌اند عليه ما جوسازي مي‌كنند

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: مربيان پرسپوليسي كه در ليگ به مظلومي باخته‌اند عليه ما جوسازي مي‌كنند.

علي فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته استقلال و بحث هاي پيش آمده در مورد داوري صحبت هاي زير را مطرح كرد:

فارس: استقلال 3 امتياز را كسب كرد اما بازي خوبي انجام نداد.
    فشردگي نتيجه گيري در صدر جدول باعث شد بازيكنان از نظر روحي تحت تاثير قرار گيرند. ما اگر در در بازي ديروز مساوي مي گرفتيم ممكن بود تا رده هاي پنجم، ششم پايين مي آمديم. اين برد باعث شد خيال بازيكنان راحت شود. شرايط حساسي بود اما قبول دارم كه بازي خوبي انجام نداديم. بازيكنان شاهين فشار خوبي روي تيم ما وارد كردند.

فارس: نمي خواهيد براي خارج كردن استقلال از اين وضعيت شوكي به تيم وارد كنيد؟
    به هر حال استقلال با اين بازيكنان و كادرفني زحمتكشي كه دارد نبايد اين طوري بازي كند. ما انتظار بيشتري از تيم داريم و به طور حتم در اين هفته جلساتي خواهيم گذاشت تا علت را بررسي كنيم.

فارس: براي بازيكنان چه صحبتي داريد؟
    اول بايد نظر كادرفني را بشنويم. بازي را هم كارشناسان آناليز كنند و بر اساس اين اطلاعات تصميم بگيريم.

فارس: بعضي از بازيكنان استقلال بر خلاف اسم و رسمي كه دارند هنوز نتوانسته اند كمكي به اين تيم كنند. مثل ميداودي و مبعلي.
    ميداودي دو سه بازي اول براي استقلال خوب كار كرد اما بعد كم كم افت كرد و بايد دلايل اين افت را بررسي كنيم.مبعلي هم نوسان داشته است. البته ديروز هيچ كس خوب نبود.

فارس: هواداران هم از بازي استقلال خسته شده بودند.
    اين تيم براي هواداران است و حق دارند كه از تيم خود انتظار بيشتري داشته باشند. آنها وقتي اين بازيكنان را مي بينند توقع ديگري دارند و من به اعتراضشان حق مي دهم. ديروز مريض احوال بودم و تب 39 درجه داشتم و نتوانستم به ورزشگاه بروم. از خانه هم كه بازي را مي ديدم داغان شدم.

فارس: با مظلومي بعد از بازي صحبتي نداشتيد؟
    نه. درست است كه استقلال ديروز خوب نبود اما مظلومي هم حال و روز بهتري از من نداشت.

فارس: داوري اين بازي بار ديگر شائباتي را ايجاد كرد و باعث شد از داوران به عنوان يار دوازدهم استقلال نام برده شود.
    من به غير از يك روزنامه نديديم كسي بگويد داوري يار دوازدهم استقلال است. همين نصيرزاده كه هميشه كارشناسي اش عليه استقلال بوده ديروز اعلام كرد كه دو پنالتي درست بوده است. حتي داور در اين مسابقه دو پنالتي صورت گرفته روي مجيدي و شريفات را نگرفت. يك آفسايد اشتباه هم عليه ما گرفته شد. من از رسانه ها مي خواهم كه از حق و حقوق استقلال دفاع كنند. اين جو عليه استقلال يك جو هماهنگي است كه مربيان پرسپوليس تيم هاي ليگ برتري كه هر سه به مظلومي باخته اند ايجاد كرده اند. اين كار درست نيست و بي انصافي است. ديگر از اين بالاتر كه من از كميته داوران خواسته ام داوران بازي هاي استقلال را بگذارند تيم هاي حريف انتخاب كنند. چرا بايد چنين شائباتي عليه استقلال وجود داشته باشد؟

فارس: شما فكر مي كنيد چرا؟
    من ضمن تقدير از بازي خوب و جسورانه شاهين و اعتقادي كه به سختكوشي استيلي دارم مي خواهم بگويم شاهين در اين فصل فقط همين يك باخت را داشته است؟ در هر بازي كه اين تيم شكست خورده داوران مقصر بوده اند؟ بهتر است ظرفيت داشته باشيم. استقلال هم در آبادان باخت اما برويد ببينيد من چه مصاحبه اي كردم. حتي از آباداني ها تمجيد كردم. بهتر است فوتبال را از پاكي ها دور نكنيم. در فوتبال برد و باخت هست. اين قدر جوسازي نكنيد. من از كميته داوران مي خواهم اين بار سنگين را از دوش استقلال بر دارد.

فارس: منظورتان چيست؟
    يعني كميته داوران بررسي كند و اگر حق با استقلال است با كساني كه شائبه ايجاد مي كنند برخورد كند. باشگاه استقلال نامه اي به فدراسيون خواهد داد و اين درخواست را مي كند. اكنون جو به گونه اي شده كه هر تصميمي از سوي داوران براي استقلال گرفته مي شود مي گويند درست نيست. يك روزنامه اي به من زنگ مي زند و مصاحبه مي گيرد اما چون حرف هاي من به نفعشان نيست چاپ نمي كند اما حرف هاي مديرعامل شاهين را چاپ مي كند.

فارس: شما فكر مي كنيد اين جوسازي ها به عمد عليه استقلال شكل گرفته است؟
    بعضي ها به عمد مي خواهند جوسازي كنند. بگذاريد جلوتر برويم مي گويم چه كساني چه كارهايي انجام مي دهند تا استقلال ضربه بخورد.

فارس: چرا اكنون نمي گوييد. شايد در آينده وضع بدتر شود؟
    حواسم هست. بچه هاي ما اين قدر قدرتمند هستند كه نمي گذارند اين بعضي ها به اهدافشان برسند.

فارس: اما فعلا كه اين بچه ها افت كردند.
    كسي باور نمي كرد كه استقلال در ليگ بماند. وقتي مي خواستم تيم را تحويل بگيرم به من مي گفتند استقلال را با اين وضعيت هفتم، هشتم هم تحويل بدهي خوب است. اكنون كه مي بينند استقلال تا صدر جدول پيش رفته برايشان خوشايند نيست. اگر نمي خواهند از من مصاحبه كار كنند چرا با من حرف مي زنند؟ چرا حرف كارشناساني كه گفته اند دو پنالتي استقلال درست بوده را چاپ نكرده اند؟ البته براي من مهم نيست. ما با كمك خدا و تكيه بر هوادارانمان پيش مي رويم و كساني كه ناجوانمردانه مي خواهند به استقلال ضربه بزنند را به خدا واگذار مي كنيم.

فارس: در مورد مظلومي كه تصميمي نداريد؟
    نه. ديروز دلم براي مظلومي سوخت. او خيلي براي تيم زحمت مي كشد و بازيكنان بايد قدر اين زحمت را بدانند. او آبرويش را وسط گذاشته است.

فارس: اوضاع مالي استقلال چطور است؟
    با آقاي سعيدلو قبل از سفر به گوانگجو جلسه اي داشتم. قول و قرارهايي دادند كه بعد از بازگشت از اين سفر عملي مي شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه کوشکی

كوشكى: نبايد برد استقلال را زير سوال ببرند

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران اعتقاد دارد تيمش در ديدار مقابل شاهين شايسته پيروزى بوده است.«بيژن كوشكى» گفت: بازيكنان استقلال دربازيهاى خانگى همه تلاش خود را به كار مى گيرند تا ۳ امتياز را كسب كنند وهواداران را راضى به خانه هايشان بفرستند.وى ادامه داد: استقلال در بازيهاى خانگى محكوم به برد است. ما بايد شاهين را شكست مى داديم و طبيعى بود كه از ۲ گلى كه زديم محافظت كنيم. شاهين هم بازى خوبى ارائه داد و تلاش زيادى كرد بازى را نبازد اما استقلال حرفه اى بازى كرد و شايسته پيروزى بود.كوشكى با اشاره به مسائل داورى ديدار استقلال و شاهين اظهارداشت: درباره داورى صحبت نمى كنم اما نبايد برد استقلال را زير سوال ببرند. بازيكنان با تمام توان براى پيروزى جنگيدند و اينكه شاهين در دقايق پايانى حملات زيادى داشت كاملا طبيعى است.وى درباره نيمكت نشينى خود در استقلال گفت: حتما نياز استقلال اين بود كه من در دقايق پايانى وارد زمين شودم. هيچ بازيكنى از نيمكت نشينى خوشحال نمى شود و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم اما اعتراضى هم به اين موضوع ندارم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومى: هوادار بازى زيبا مى خواهد

سرمربى تيم فوتبال استقلال در تمرين امروز اين تيم خطاب به بازيكنان گفت: ديدار مقابل شاهين بوشهر مى تواند يك تجربه بسيار خوب براى ما باشد تا بتوانيم نقاط ضعف خود را برطرف كنيم. در تمرين پيش از ظهر ديروز استقلال ابتدا بازيكنان جلسه اى ۲۰ دقيقه اى را با اعضاى كادر فنى برگزار كردند كه محور صحبت هاى آنها در اين جلسه بيشتر پيرامون بازى مقابل شاهين بوشهر و ديدار مجدد با اين تيم در جام حذفى كه شنبه هفته آينده مجددا در ورزشگاه آزادى برگزار خواهد شد، بود.سرمربى تيم استقلال تهران در اين جلسه به بازيكنان خود هشدار داد كه ديدار مقابل شاهين بوشهر مى تواند يك تجربه بسيار خوب براى آنها باشد تا بتوانند در طول هفته با تمرينات جدى كه انجام مى دهند نقاط ضعف خود را برطرف كرده و براى شكست شاهين بوشهر در ديدارهاى حذفى آماده شوند.وى در گفتگو با بازيكنان استقلال اشاره اى نيز به هواداران اين تيم داشت كه روز گذشته از بازى آبى پوشان انتقاد كرده و اين تيم را يك تيم دفاعى خوانده بودند و گفت: شما ديروز ديديد كه هواداران از شما بازى سرعتى و زيبا مى خواهند نه بازى تدافعى پس بايد آنقدر تمرينات را با دقت و جديت پى بگيريد كه همانند اوايل فصل بتوانيد با بازى تهاجمى و همراه با گل موجبات رضايت هواداران را فراهم آوريد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 52 از 131 نخستنخست ... 242505152535462102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)