به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
جمعه به استاديوم ميرومتا استقلال را تشويق كنم
خسروحيدري: اسم داربي كه مي آيدمصدوم ميشوم!
خسرو حيدري از اينكه داربي پايتخت را از دست داد، خيلي ناراحت است و اين شرايط را ميتوان از لحن صدايش به وضوح احساس كرد. صحبتهاي او بيانگر آن است كه به احتمال زياد به بازي اين جمعه نميرسد.
اين حقيقت دارد كه به داربي نميرسي؟
باز کردنم در داربي خل رسک بود و قطعا اگر باز کنم با مشکلات بشتر رو به رو مشوم. در داربيها قبل هم خل بدشانس بودم و ان سومن داربي است که نمتوانم برا استقلال باز کنم. امدوارم دگر بازکنان بتوانند در ان باز بدرخشند و انتقام آن شکست را از پرسپولس بگرند.
مگر ميزان مصدوميتت چقدر است؟
به باز بعد استقلال مرسم اما قطعا نمتوانم در داربي باز کنم. پزشکان به من گفتند تحت هچ شراط به پات فشار ناور چون ممکن است با مصدومت شددتر رو به رو بشو.ان مصدومت پارسال هم مرا اذت کرد و متاسفانه امسال هم با ان وضعت مواجه شدم ول امدوارم خل زود برگردم.
فكر ميكني علي حمودي بتواند جايت را پر كند؟
حمود بازکن بسار خوب است و ان فصل خل با تم هماهنگتر شده است. مطمئن باشد که عل باز خوب در جناح راست انجام خواهد داد.
قبول داري كه اوضاع شما بهتر از پرسپوليس است؟
از هواداران مخواهم کپارچه تم را تشوق کنند و خودم هم به ورزشگاه مروم تا در کنار همبازهام باشم.ما ناز مبرم به کسب ان 3 امتاز دارم و باد انتقام شکست قبل را از پرسپولس بگرم. نباد فرب شراط پرسپولس را بخورم چون داربي با همه بازها فرق دارد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
قلعه نویی: آمار دربیها برای تاریخ است
ژوزه تجارب خوبی از دربی دارد
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم استقلال گفت: سرمربی تیم پرسپولیس تجارب خوبی از دربیها دارد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی در نشست خبری پیش از دربی 75 درباره این دیدار اظهار کرد: بازی روز جمعه درونش یک مقدار احساسات است و اگر بخواهیم این موضوع را انکار کنیم دروغ است. حضور این همه تماشاگر و خبرنگار نشان از حساسیت این دیدار دارد. امیدوارم یک بازی تاکتیکی روز جمعه برگزار شود و تماشاگران و مردم از تماشای این دیدار لذت ببرند.
وی افزود: سابقه چند بار بازی و سر مربیگری در دربی را دارم. به نظرم نباید به بازی قبل و جایگاه تیم مقابل در جدول نگاه کرد، چرا که این بازی شرایط خاص خودش را دارد و از آنجایی که به دلیل شلوغی زیاد ورزشگاه کار هدایت تیم سختتر میشود، هر تیمی که بتواند از نظر روحی و روانی آمادهتر باشد میتواند بهتر کار کند و مربیای که تیمش را به گونهای آماده کرده باشد تا بتواند از لحظهها استفاده کند میتواند پیروز میدان باشد.
سرمربی تیم استقلال در ادامه گفت: پرسپولیس بازیکنان، مربی، مدیریت و طرفداران خوبی دارد.
وی در مورد مصدوم و محرومان تیم استقلال در روز جمعه، گفت: خسرو حیدری و میلاد میداودی به دلیل مصدومیت به این بازی نمی رسند و خوشبختانه محروم نداریم.
قلعه نویی در مورد شرایط تیم استقلال گفت: شرایط فنی تیم با آن ایده آلهای من فرق دارد. بنده قبول دارم سرعت تیم ما هنوز به آن چیزی که مد نظر من است نرسیده است. اینکه ما خوب بازی نمی کنیم را قبول ندارم. مقابل تیم مس کرمان و ملوان انزلی خوب بازی کردیم.
سر مربی تیم استقلال گفت: این مدلی نمیشود که یک بازی کنیم دو هفته لیگ تعطیل می شود.
ما شرایط مالی خوبی نداریم و تصمیم داریم به اردو برویم که متاسفانه مشکلات مالی به ما چنین اجازهای نمی دهد، هیئت مدیره و شخص آقای فتح الله زاده در تلاش هستند تا مشکلات مالی حل شود.ما با ماجدی 5 روز است در حال همفکری هستیم که به ترکیه برویم. البته میگویند بعضیها ممنوع الخروج هستند.
وی در ادامه گفت: دنبال این هستیم تا دو بازی دوستانه به سود زلزله زدهها و بیماران هموفیلی برگزار کنیم. اگر در تهران بودیم حتما این کار را انجام میدهیم.
سرمربی استقلال درباره آمار دربی ها تاکید کرد: همه آمارها برای تاریخ است و این بازی برای حال است. در برگزاری چنین مسابقاتی دو جور استرس داریم؛ منفی و مثبت. اگر بتوانیم منفیها را کنترل کنیم استرسها تبدیل به مثبت میشوند. تجربههایی که دارم فکر میکنم باید از لحاظ روحی و روانی اول بازیکنان را آماده کنیم، اما از لحاظ فنی یک مقدار مشکل کمتری داریم و از لحاظ روحی و روانی باید بیشتر تلاش کنیم.
قلعه نویی در ادامه گفت: بازیکنی مثل سید جلال حسینی تجارب زیادی در بازیهای بزرگ دارد. ماهینی هم به همین شکل است. مربی تیم پرسپولیس مربی بزرگی است و تجارب خوبی هم برای دربی دارد. من قول میدهم فردا کم حاشیهترین بازی دربی را ببینیم. هر دو مربی دنبال بازی زیبا هستند.
وی در ادامه گفت: اگر در بازی فردا حرکت قشنگی از جواد نکونام و علی کریمی دیده شود باعث میشود پیامهای خوبی برای همه جوانها و جامعه داده شود. بازی فردا میتواند شور و نشاط به جامع بدهد. اگر به شما بگویند لیگ 5 سال گذشته تیم ملوان با کدام تیم بازی کرده یادتان نمیآید، اما حرکت امین متوسل زاده و هادی ساعی را همه یادشان میآید.
قلعه نویی در مورد صحبت با آرش برهانی پس از بازی ملوان گفت: پس از پایان دیدار با تیم ملوان با آرش برهانی برخورد کردم. آرش معتقد بود که پای بازیکن را ندیدم. به هر حال ما باید دنبال اخلاق و تاکتیک در طول مسابقات باشیم.
وی در مورد پیغام به هواداران که از صبح برای تماشای دیدار استقلال و پرسپولیس به ورزشگاهها میآیند، گفت: اینکه آنها از صبح به ورزشگاهها میآیند کار درستی نیست؛ باید کاری کنیم که یک یا دو ساعت قبل از آغاز بازی به ورزشگاه بیایند، اما مملکت ما چنین شرایطی را ندارد. به نظرم باید برای آنها موسیقی سنتی بگذارند، واحد فرهنگی فدراسیون به دنبال اجرای این کار است.
قلعه نویی عنوان کرد: من زمانی که به لورکوزن رفته بودم آنجا دیدم که آنها قبل از بازی آهنگهای سنتی خودشان را برای هواداران تا قبل از آغاز بازی اجرا میکردند.
سرمربی تیم استقلال در مورد احترام گذاشتن هواداران به تیم مقابل گفت: از هواداران میخواهم که به تیم خودی و حریف احترام بگذارند. البته حسن زاده گفته با متخلفان برخورد میکند. من زمانی که برای جام ملتهای اروپا به اوکراین رفته بودم چند ساعت بیکار بودم. به یکی از دوستانم که در آنجا زندگی میکند گفتم مرا به دادگاهها ببرد تا شرایط دادگاه آنها را ببینیم او با خنده به من گفت که اینجا دادگاهها تعطیل است. اگر در اینجا پروندهای باشد قاضی برای رسیدگی به آن به دادگاه میآید. من امیدوارم نیازی به ورود حسنزاده نباشد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: این بازی نوید قهرمانی به ما داد
کاش بازی برنده داشت
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: کاش یک تیم در دربی 75 برنده میشد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پیش از حضور در نشست خبری در گفتوگو با رسانههای تصویری گفت: این بازی نوید قهرمانی را به ما داد. با این بازی و اضافه شدن سایرین می توانیم استارت قهرمانی بزنیم. 2 بازی انجام میدهیم و بعد تعطیل هستیم. شما بگویید من چه کار کنم.
وی تاکید کرد: پول نداریم به بازیکنان بدهیم و اردو بزنیم. برخی ممنوع الخروج هستند. فتح الله زاده زحمت خود را کشیده و از او و هیئت مدیره تشکر می کنم. باید از فتح الله زاده حمایت شود. اگر پول داشتیم به مسافرت می رفتیم.
قلعه نویی عنوان کرد: همه زحمت کشیدند. بازی بدی نبود. موقعیت و سرعت خوبی داشت. کاش این بازی گل و برنده داشت. تاسف من برای حرکت هواداران بود که سنگ و اشیا پرتاب کردند. در 10 دقیقه اول توپ دست ما بود. در نیمه دوم تغییرات دادیم. 55 درصد بازی دست استقلال بود و غیبت مصدومان ما تاثیرگذار بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
بائو: از نیمکت نشینی ناراحت نیستم
هیچکس فکر نمیکرد دربی مساوی شود
خبرگزاری فارس: بازیکن استقلال گفت: از نیمکت نشینی مقابل پرسپولیس ناراحت نیستم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، میثم بائو پس از تساوی بدون گل دربی 75 اظهار داشت: هیچکس فکر نمیکرد که این بازی مساوی شود و طبیعت فوتبال است که در هر بازی یک نتیجه خاصی رقم بخورد. البته خوب بازی کردن هم بسیار مهم است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا از نیمکت نشینی ناراحت نیستی گفت: از این موضوع ناراحت نیستم که نتوانستم بازی کنم. باید برای بازیهای آینده تمرینات بیشتری انجام دهم و ضعفهایم را برطرف کنم تا به ترکیب بازگردم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
لیام ردی: نتیجه دربی عادلانهای بود
خبرگزاری فارس: دروازه بان ذخیره تیم استقلال عنوان کرد: بازی خوبی را شاهد بودیم و نتیجه دربی به نظر من عادلانه بود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، لیام ردی در پایان بازی پرسپولیس برابر استقلال که به تساوی بدون گل منجر شد گفت: جو فوق العادهای در بازی حاکم بود. بازی خوبی را شاهد بودیم و نتیجه تساوی عادلانه بود.
وی افزود: دو تیم خیلی خوبی بازی کردند و فکر میکنم با روندی که بازی داشت هر دو تیم از نتیجه راضی بودند. قدرت هر دو تیم بالا بود و باورم نمیشود که چنین جوی به وجود آمده بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: تیم من سنتی بازی نکرد
رحمتی کمکارترین بازیکن بود!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال اعتقاد دارد مهدی رحمتی کمکارترین بازیکن دربی بوده است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی در نشست خبری پس از تساوی صفر - صفر مقابل پرسپولیس درباره اینکه چطور رویانیان می تواند پول بیاورد و برای بازیکنانش پورشه بخرد اما استقلال نمی تواند، گفت: من سال گذشته نبودم اما قرار شده بود یک اسپانسر پول بچه ها را بدهد. قرار بود به ما کمک شود اما نشده است. چند روز پیش به فتح الله زاده ماموریت داده شد اسپانسر بگیرد که این کار را می کند.
وی افزود: بازیکنان ما به خاطر مردم راه خود را ادامه می دهند. فتح الله زاده زحمت می کشد. تیمی که قهرمان آسیا شده با 5 میلیارد بسته شده است. در شروع کار یکسری حرف ها به من زده شد و اگر اعتقاد نداشتم، می دانستم که نمی خواهند کار انجام شود اما آنها زحمت می کشند.
قلعه نویی درباره دیدار با پرسپولیس گفت: در نیمه دوم 55 درصد توپ دست ما بود. اگر بازیکنان مصدوم برگردند استقلال همیشگی را می بینید و بسیار امیدوار هستم.
وی درباره اینکه استقلال سنتی بازی کرد و او دوست داشته بازی مساوی شود، گفت: برخی حرف ها را قبول ندارم. شما به من می گویید فوتبال سنتی بازی کردیم. بازیکنان کجا سنتی بازی کردند؟ من سنتی هستم و شماها علمی.
قلعه نویی درباره اینکه بیک زاده امروز خوب نبود، اظهار داشت: 48 ساعت دیگر آنالیز می کنیم. هاشم خوب بازی کرد و صحبت شما را قبول ندارم. هر وقت دوست داشتید در خدمت شما هستم و هر کسی خواست دعوتش می کنم تا در آنالیز، عملکرد بازیکنان را ببیند.
قلعه نویی در خصوص اینکه در نیمه دوم از بازی راضی بودید و این از تعویض ها او مشخص بوده، گفت: طبیعتا در این بازی پر فشار باید تعویض در 15 دقیقه آخر داشته باشیم. به دنبال مهاجم کلاسیک برای دقایق پایانی بودیم. یکسری ضعف ها داریم. این بازی به ما کمک کرد و ما به سمت قهرمانی می رویم.
وی تصریح کرد: نکونام نیمه اول تجربه این بازی را نداشت. نیمه اول کل تیم زیاد خوب نبودند اما بعد بهتر شدیم. لیدر یک تیم خوب باشد، همه خوب هستند. نیمه دوم 55 درصد دست ما بود. پس معلوم است که لیدر ما خوب بوده اما 48 ساعت زمان بدهید فیلم را ببینیم.
قلعه نویی در مورد رحمتی و خروج های بد او عنوان کرد: بازی سختی بود. مردم برد و باخت می خواستند و دوست نداشتند مساوی شود. رحمتی در تک به تک ها خوب بود. ما 4 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم. در 28 هفته دیگر می توانیم جبران کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که دو تعویضی که انجام دادید نشانه احتیاط بود، گفت: پس آمار 55 درصد دروغ بوده؟ تلویزیون نشان داده که دقایق پایانی بازی توپ فقط زمین پرسپولیس بود. 20 دقیقه پایانی دست ما بود.
قلعه نویی ادامه داد: رحمتی کم کار ترین بازیکن بود. فکر کنم برخی خبرنگاران در هیجان بازی بودند و یکسری چیزها را متوجه نشدند. از مساوی ناراحتیم. شروع خوبی داشتیم. تعویض کردیم که ببریم اما نشد. جو داخل زمین معرفتی بود اما کارهایی که از سوی هواداران شد خوب نبود. در شرایطی که همدل شدیم به زلزله زده ها کمک کنیم این کار خوب نبود.
وی گفت: ضعف هایی داریم باید برطرف شود اما پول نداریم.تا 25 روز دیگر بازی نداریم و باید به فتح الله زاده کمک کرد. هزینه کردن در فوتبال سخت است و یک نفره نمی شود کاری کرد. هیئت مدیره باید کمک کند. 10 هفته است پولی نگرفتیم.
قلعه نویی خاطرنشان کرد: بهتر می شویم. در سه بازی گذشته مقابل مس و ملوان هم خوب بودیم اما نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم ولی این بازی من را به قهرمانی امیدوار کرد و با قدرت این حرف را می زنم.
سرمربی استقلال درباره داوری گفت: قضاوت داور خوب بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
بازی دلچسبی نبود
سنگپرانی هواداران برازنده فوتبال ایران نیست
خبرگزاری فارس: بازیکن استقلال گفت: بازی خوب و دلچسبی را در دربی ۷۵ شاهد نبودیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیرحسین صادقی پس از تساوی بدون گل دربی 75 اظهار داشت: بازی خوب و دلچسبی را شاهد نبودیم و بیشتر موقعیتها از روی ضربات ایستگاهی و اوتهای دستی بود. فشارهایی که در بازی وجود دارد روی بازیکنان تأثیر گذاشت و بازی را خراب کرد.
مدافع استقلال در مورد سنگ پراکنی هواداران دو تیم گفت: فشار روی هواداران هم وجود دارد. البته این برازنده فوتبال ایران نیست که تماشاگران هر دو تیم سنگ پراکنی کنند. امیدوارم فرهنگ ما روز به روز بهتر شود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
اکبرپور: تماشاگران بازی را سرد کردند
تساوی عادلانه بود
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم استقلال عنوان کرد: سنگپرانی هواداران باعث ایجاد وقفه در بازی شد و بازی را سرد کردند.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس سیاوش اکبرپور پس از تساوی بدون گل در دربی 75 گفت: برخلاف همیشه که دربیها معمولا در هفته هشتم و نهم به بعد انجام میشد این بار دو تیم در هفته ششم به میدان رفتند. دو تیم هنوز جا نیفتادند و شناخت کمی نسبت به بازی هم داشتند به خاطر همین هم ما و هم پرسپولیس خیلی محتاط بازی کردیم.
مهاجم استقلال گفت: در حال حاضر فاصله چندانی با صدر جدول نداریم. چیزی از دست ندادیم و میتوانیم در این مدت تعطیلی با انجام تمرینات مناسب به شرایط خوبی برسیم.
وی در مورد اینکه پرسپولیس نمایش بهتری ارائه کرد اظهار داشت: قبول دارم پرسپولیس در نیمه اول از ما بهتر بود اما در نیمه دوم شرایط بازی مساوی بود و هر دو تیم موقعیت گل داشتند.
اکبرپور در مورد مشکلاتی که هواداران ایجاد کردند عنوان کرد: در دربی حضور داشتم و اتفاقات زیادی دیدم اما این اتفاقی که امروز پیش آمد باعث شد بار حمله بازی گرفته شود. در لحظاتی که سوار بازی بودیم سنگ اندازی شد و این مسئله باعث شد بازی سرد شود. تساوی عادلانه بود. ما برای برد آمده بودیم اما به تساوی رسیدیم.
وی در پاسخ به این سؤال که به نظر میرسید استقلال برای نباختن در میدان حاضر شده تصریح کرد: ما نیامده بودیم که نبازیم بلکه آمده بودیم به پیروزی برسیم. دنبال برد بودیم. در نیمه دوم شرایط بهتری پیدا کردیم اما همانطور که گفتم نتیجه بازی عادلانه بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
زندی: کار دفاعی انجام دادیم تا گل نخوریم
باید از تماشاگران عذرخواهی کنیم
خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: بیشتر تمرکزمان روی این بود که گل نخوریم و به همین دلیل بیشتر کار دفاعی انجام دادیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، فریدون زندی پس از تساوی بدون گل دربی اظهار داشت: بیشتر تمرکزمان روی این بود که گل نخوریم برای همین بیشتر کار دفاعی انجام دادیم و در حمله کم تعداد بودیم ولی به پرسپولیس اجازه ندادیم موقعیت زیادی روی دروازه ما ایجاد کند.
وی با اشاره به کیفیت بازی گفت: میتوانستیم بهتر باشیم. مشکل ما ایجاد موقعیت است که امیدوارم روز به روز بهتر شویم.
هافبک طراح استقلال با اشاره به وضعیت مالی باشگاه استقلال گفت: همه میدانند که باشگاه در وضعیت خوبی به سر نمیبرد و وضعیت مالی چندان خوبی ندارد.
وی نتیجه تساوی را عادلانه دانست و بیان کرد: باید از مردم عذرخواهی کنیم زیرا هر دو تیم بازی بدی را انجام دادند. همه منتظر بودند یک بازی خوب را ببیند اما متاسفانه این گونه نشد.
وی اظهار نظر در مورد قهرمانی زود دانست و گفت: بعد از انجام 5 و 6 بازی نمیتوان راجب قهرمانی صحبت کرد، باید منتظر ماند تا بازیهای بیشتری انجام بگیرد.
زندی در مورد شایعه انتقال خود به تیمهای قطری گفت: من فعلا اینجا هستم و برای استقلال بای میکنم، نمیدانم چرا بعضی از رسانهها از قول من بعضی چیزهای کذب را در رسانهها منتشر میکنند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
صادقی خطاب به خبرنگاران: با کسی مصاحبه کنید که بازی کرده باشد!
خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال در واکنش به مصاحبه خبرنگاران با مهاجم پرسپولیس گفت: با بازیکنی مصاحبه کنید که در میدان حاضر بوده باشد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، هنگام مصاحبه خبرنگاران با بازیکنان دو تیم امیرحسین صادقی و ایمون زاید در کنار یکدیگر در حال صحبت کردن با رسانهها بودند که امیرحسین صادقی مدافع تیم استقلال خطاب به خبرنگاران گفت: با کسی مصاحبه کنید که در زمین بازی کرده باشد.
وی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چرا کبوتری که داخل زمین آمده بود را گرفت، عنوان کرد: نمیدانم چرا 90 دقیقه بازی را رها کردهاید و از یک کبوتر آبی می پرسید!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)