به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
مورينيو: شايد در آينده سرمربي پرتغال شوم
سرمربي رئال مادريد از احتمال برعهده گرفتن هدايت تيم ملي فوتبال کشورش در آينده خبر داد.
![]()
تيم ملي فوتبال پرتغال در مرحله پلي آف رقابتهاي يورو 2012 جمعه ميهمان بوسني است.
پيش از برگزاري اين ديدار رسانههاي پرتغالي از ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد خواستند تا در اين دو بازي رفت و برگشت بر روي نيمکت اين تيم بنشيند، اما او درخواست آنها را رد کرد.
آقاي خاص که در حال حاضر تيمش، 28 امتياز در صدر جدول لاليگا قرار دارد، از احتمال بر عهده گرفتن هدايت تيم ملي فوتبال کشورش در آينده خبر داد.
وي گفت: در حال حاضر فقط به رئال مادريد فکر ميکنم. دوست دارم با اين تيم به موفقيتها و عنوانهايي که در ذهن دارم، برسم. درباره هدايت تيم ملي فوتبال پرتغال هم بايد اين را بگويم که نمي توانم اين مساله را رد کنم چه بسا در آينده اين امر محقق شود و هدايت تيم ملي فوتبال کشورم را بر عهده گيرم. به هر حال چنين مسالهاي غير ممکن نيست، ولي در حال حاضر تمام توجه و تمرکزم معطوف به رئال مادريد و درخشش با اين تيم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نگراني پرز ازخداحافظي مورينيو بارئال مادريد
رئيس باشگاه رئال مادريد نگران اين است که "خوزه مورينيو" در پايان فصل سانتياگوبرنابئو را ترک کند.
![]()
به نوشته روزنامه اسپانیایی "ال موندو دپورتیوو"، فلورنتینو پرز اعتراف کرده به شدت نگران این است که مورینیو پیش از پایان قراردادش با رئال این باشگاه را ترک کند. او نگران این است که سرمربی اسبق اینتر و چلسی در پایان همین فصل نیمکت کهکشانیها را ترک کند.
تجربه نشان داده مورینیو برای مدت زیادی در یک تیم نمی ماند و بعد از به سرانجام رساندن پروژههای خود تیم تحت هدایتش را ترک می کند.
باشگاه پاریسن ژرمن علاقه خود را برای جذب مورینیو ابراز کرده و این در حالی است که باشگاه متمول "آنژی ماخاچ کالا" نیز به دنبال جذب این مربی پرتغالی است.
خاویر کلمنته: ازتماشای بازیهای رئال بیشتر از بارسا لذت می برم
مربی سابق تیم ملی اسپانیا اعلام کرد که ترجیح می دهد تا برای تماشای فوتبال به برنابئو برود تا به نوکمپ
![]()
سایت گل- خاویر کلمنته سرمربی سابقب تیم ملی اسپانیا در گفت و گو با برنامه «دیرکتو مارکا»ی رادیو مارکا به آنالیز شرایط کنونی فوتبال اسپانیا پرداختاو که برای مدتی هدایت تیم اتلتیک بیلبائو را در دست داشت، این هفته شاهد تساوی شاگردان سابقش مقابل بارسا بود و اکنون در آنالیز عملکرد اتلتیک بیلبائو گفته:« بیه لسا، مربی اتلتیک بیلبائو به نظر من مربی خوبی است و به او احترام می گذارم. من به تمامی مربیان احترام می گذارم، چه خوب باشند و چه بد. البته اتلتیک چه با حضور مارسلو بیه لسا و چه در نبود او قهرمن لالیگا نخواهد شد.»سرمربی سابق اتلتیک بیلبائو ادمه داد:«الان و با تساوی بیلبائو مقابل بارسلونا باید ببینیم کسانی که در اولین ماه کاری بیه لسا حرف از اخراج او می زدند، چه می گویند.»کلمنته که در حال حاضر سرمربی تیم ملی کامرون است در صحبتهایی اعلام کرد که قاره آفریقا قاره ای کاملا ناشناخته برای او بوده است و دراین باره گفت:« هیچ ایده ای نداشتم که آفریقا چه جور جایی است. کامرونی ها بازیکنان بزرگی دارند ولی هیچ وقت نمی توانند از اسپانیا پیشی بگیرند.»کلمنته در ادامه صحبتهایش به بررسی اوضاع بخش بالایی جدول لالیگا که در اختیار رئال و بارساست پرداخت و گفت:« امسال رئالی ها بهتر شده اند و شاگردان گواردیولا در همان مسیر قبلی شان حرکت می کنند. غلبه بر آبی اناری ها کار خیلی سختی است چون آنها بخش عمده ای از زمان بازی توپ را در اختیار دارند.»سرمربی سابق رئال و تیم ملی اسپانیا درمورد قهرمان این فصل لالیگا گفت:« سرنوشت قهرمان این فصل لالیگا را دیدارهای رودرروی رئال و بارسا تعیین می کند.اگر رئال نتواند توپ را از چنگ بارسلونایی ها در بیاورد، باید به چنگ و دندان متوسل شود.»او در بخش پایانی صحبتهایش در پاسخ به این سوال که سبک بازی رئال را ترجیح می دهد و یا بارسا را گفت:« من ترجیح می دهم که برای تماشای یک مسابقه فوتبال به برنابئو بروم تا به نوکمپ.»
Goal.com
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 11-09-2011 در ساعت 17:25
گزارش روز: رونالدوی پرتغالی، به رونالدوی برزیلی رسید
ستاره پرتغالی با به ثمر رساندن 104 گل با پیراهن رئال، با رکورد ستاره برزیلی این تیم برابری کرد
Getty
سایت گل- دوازدهمین هت تریک کریستیانو رونالدو برای این ستاره پرتغالی، یک جایزه و عنوان ویژه دیگر را هم به همراه داشت. کریس با سه گلی که وارد دروازه اوساسونا نمود تعداد گلهایش با پیراهن تیم مادریدی را به 104 گل در 106 بازی رساند و با رکورد گلزنی رونالدوی برزیلی در بازیهای رسمی برای رئال برابری کرد.با اندکی بیش از دو فصل حضور در رختکن رئال، رونالدوی پرتغالی اکنون نامش را در میان 13 گلزن برتر تاریخ باشگاه مادریدی می بیند. قربانیان بعدی ای که کریس انتظار پشت سرگذاشتن رکورد آنها را می کشد، پائینیو و خوانیتو هستند که هر یک 121 گل با پیراهن رئال به ثمر رسانده اند.این مهاجم پرتغالی در دو دیدار اخیر رئال، 5 گل به ثمر رسانده که تعداد گلهایش در تمامی تورنمنتها در رقابتهای این فصل برای رئال را به عدد 17 رساند.در تمامی بازیهای رئال دراین فصل ایگواین 11 گل برای رئال به ثمر رسانده و بنزما 9 بار برای این تیم گلزنی کرده تا این سه ستاره روی هم 37 بار برای رئال به گل رسیده باشند.کریس رونالدو در 11 هفته ابتدایی لالیگا، با 13 گل برترین گلزن کهکشانی ها در رقابتهای این فصل است. این درحالی است که او فصل گذشته و در 11 هفته ابتدایی یازده گل زده بود و در سال اول حضورش در این برهه زمانی تنها 5 گل را به نام خودش ثبت کرده بودبا این 104 گل ، ستاره پرتغالی رئال، از نظر تعداد گل، با گلهایی که رونالدوی برزیلی در بازیهای رسمی برای رئال به ثمر رسانده برابری کرد که این افتخار بزرگی برای کریس به حساب می آید.
Goal.com
HALA MADRID
کاکا:رونالدو کامل تر مسی است
مرجع خبري رئال مادريد : کاکا ، هافبک رئال مادرید ، سه شنبه گذشته با شبکه اسپورته مصاحبه کرد . او در مورد دوران حضورش در رئال مادرید ، دلایل ماندنش در باشگاه ، دوران بدش به علت مصدومیت پرداخت و از رونالدو تمجید کرد :" کریستیانو کامل تر از مسی است " و او را "بهترین بازیکن جهان " خواند . کاکا در مورد نیمار نیز صحبت کرد :" دوست دارم به مادرید بپیوندد . اگر جای نیمار بودم ، رئال مادرید را انتخاب می کردم .
"می دانستم که به سطح اول بر می گردم "
"مطمئن بودم که دوباره به سطح اول بر می گردم . روزهای نا امیدی را پشت سر گذاشتم ، از نظر بدنی نمی توانستم تحرک لازم را داشته باشم و احساس درد می کردم . نمی دانستم که مشکل چیست . بیشتر از حد توان بودم از خودم انتظار داشتم و طبیعی بود که آن طور که به نظر می رسید بتوانم باشم . با تلاش و تمرین و توجه به خودم بالاخره موفق شوم . به مرور همه چیز بهتر شد ."
ملاقات با فلورنتینو و مورینیو
"پس از بازی با ویارئال ، مورینیو با من جلسه گذاشت و از من پرسید که می خواهم چه کار کنم . به من گفت که مرا دوست دارد اما اگر بخواهم می توانم بروم و در این را به من کمک می کند . او بازیکنان ناراضی را دوست ندارد . دروغ است که می گویند مورینیو می خواست بروم . به او گفتم :" مربی ، نمی خواهم بروم " سپس با فلورنتینو پرز صحبت کردم که به من گفت که با مربی صحبت کرده و او هم مرا می خواهد . آنها احتیاجی به فروش من نداشتند و به همین علت آرام و صبور بودم .از آن جلسات به بعد آرام شدم . صحبت با مورینیو خیلی اثر داشت . اگر به من می گفت که نمی خواهد ادامه دهم ، تصمیم دیگری می گرفتم . پس از آن بود که روحیه پیدا کردم چرا که نمی خواستم دو سال قبل تکرار شود . من پیش فصل را با تیم بودم و کم کم حس خوبی پیدا می کردم . قبلا دچار دید بودم و حالا عملکرد خوبی ارائه می دادم ."
ستاره بودن
"نمی دانم که همان کاکای میلان شده ام یا نه . می خواهم که همچنان به عنوان یک ستاره - بازیکن به کارم ادامه دهم و به تیم کمک کنم . این انگیزه من است ."
"رونالدو ، بهترین "
"رونالدو بهترین بازیکنی است که تا کنون بازی کرده ام . من برابر زیدان بازی کردم اما در کنارش نه . رونالدو به خاطر هوشش بهترین است . رونالدینیو تا حدودی نزدیک به اوست . "
"کریستیانو ، کامل تر از مسی "
"مسی بازیکن خوبی است . اما این که بگوییم کدام بازیکن بهترین در جهان است بستگی به شرایط به خصوص تیم آن بازیکن دارد . او و کریستیانو بهترین های جهان هستند ، اما در فوتبال مدرن امروز ، کریستیانو ، کامل ترین بازیکن جهان است . با پای چپ ، پای راست ، ضربه سر و ضربات کاشته گل می زند . مسی هم عالی است اما کریستیانو کامل تر از اوست . "
ریکاردو کاروالیو
"بهترین دوستم در رئال مادرید ، ریکاردو کاروالیوست ، هم تیمی ایست که با او زیاد صحبت می کنم ."
"بارها بغض کردم "
"بارها شد که حس می کردم که روبوت هستم و نمی توانستم درون زمین کار خود را انجام دهم . من نمی توانستم از خود لذت ببرم و پس از تمرینات احساس درد داشتم . نمی فهمیدم که مرا چه شده است اما هیچ گاه به توقف کردن فکر نمی کردم . بارها بغض کردم ، تنها و با خانواده ام . "
انجیل
"درست است که بارها احساس ناراحتی ، نا امیدی و بی انگیزگی می کردم . با خود می گفتم که نباید ناراحت شوم چرا که یک همسر فوق العاده و دو فرزند دارم . تنها چیزی که مرا آرامش می داد ، انجیل بود . می دانستم که خدا در هر زمان پشت و پناهم خواهد بود . "
نیمار
"اگر به این روند ادامه دهد ، جای پیشرفت زیادی خواهد داشت . نمی دانم که همسطح مارادونا و مسی است یا نه . امیدوارم که به رئال مادرید بیاید چرا که کمک زیادی خواهد کرد اما نمی دانم که می آید یا نه . دوست دارم او را در باشگاه های بزرگ اروپا ببینم . اگر من جای نیمار بودم ، به رئال مادرید می پیوستم . هر کسی دوست دارد نیمار را در اروپا محک بزند چرا که شرایط متفاوت است ."
بارسلونا
"ما از نظر سبک بازی با بارسلونا متفاوت هستیم . آنها خیلی زمان برای کارشان می خواهند و کاراکتر های هر مربی هم متفاوت است . هواداران رئال مادرید به اندازه هواداران بارسا در این زمینه صبور نیستند . فرهنگ متفاوتی وجود دارد . در بارسلونا ، مسی تفاوت ایجاد می کند و می تواند در هر لحظه ، هر بازی را تعیین کند . اما سوال این جاست که چرا در تیم ملیش این طور کار نمی کند ؟ به این خاطر که در بارسلونا ، تیمش پشتش است و کارش تا حد زیادی به هم تیمی ها بستگی دارد . "
Real-madrid.ir
HALA MADRID
اگر رونالدو به یورو نرسد ، رئال 20 میلیون ضرر می کند :
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید توجه ویژه ای به بازیهای پرتغال و بوسنی در مرحله پلی آف راهیابی به جام جهانی لهستان و اوکراین خواهد داشت .
در برنابئو نگرانی های زیادی در مورد حضور یا عدم حضور رونالدو در مسابقات یورو 2010 وجود دارد . علتش هم مشخص است ، رئال مادرید 50 درصد حق تبلیغات رونالدو را در اختیار دارد و اگر این بازیکن در یورو نباشد ، چیزی نزدیک به 20 میلیون یورو متضرر خواهد شد .
نام کریستیانو سالانه 60 میلیون یورو به خاطر مسائل تبلیغاتی به رئال مادرید سود می رساند که اگر به یورو برسد این عدد تا 80 میلیون یورو هم می رسد ، بدین ترتیب برنابئو نمی خواهد که از نظر مالی چنین ضرر سنگینی داشته باشد
منبع : real-madrid.ir
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
ادامه بحث مارکا:کارشناسانبه برد رئال در الکلاسیکو برنابئو می دهند
مرجع خبري رئال مادريد : بحثی که یک ماه پیش از الکلاسیکو در مارکا در این باره راه افتاده که رئال شانس بیشتری برای موفقیت دارد یا بارسا ، داغ بوده است . شرط بندی ها هم در این باره نظرات خاص خود را دارند .
مارکا از نظرات 91 خبرنگار ورزشی در این باره بهره مند شده که هیچ کدام گزینه دقیقی برای بردن الکلاسیکو یا لالیگا تعیین نکرده اند اما اکثرا قبول داشتند که رئال اکنون در فرم بهتری است .
درصد زیادی اعتقاد داشتند که بارسا در الکلاسیکوی برنابئو در دام تاکتیک های مورینیو خواهد افتاد .
Real-madrid.iR
HALA MADRID
عکس عجیب مارکا: کفش طلای رونالدو در کیف یک بارسایی در کافه ای در مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : پیپی استرادا ، خبرنگار مارکا ، یک اتفاق عجیب را ادعا کرده است . او در این روزنامه نوشته است :
شاید اگر با چشمان خودم نمی دیدم ، هرگز باور نمی کردم ، واقعیت این است که یکی از نزدیکانم به من 15 روز پیش زنگ زد و گفت که در کافه ای در اسپانیا با یک اتفاق شگفت انگیز روبرو شده است . او گفت که در حال قهوه نوشیدن بوده که ناگهان مردی را دیده که با جسم عجیبی وارد شده است .
در ابتدا زیاد برایش قابل توجه نبوده است . این مرد کیفی با آرم بارسلونا را داشته که تا این جایش عجیب نیست . اما خودش با گوشهای خودش ، این مکالمه را شنیده که آن مرد در کیفش ، کفش طلا را داشته است ... نکته عجیب زمانی بود که او گفت :" این کفش طلایی است که قرار است 15 روز دیگر به کریستیانو رونالدو بدهیم . "
او ، این کفش طلا را روی پیشخوان کافه می گذارد ، در نزدیکی قورباغه های سرغ شده . این یک لحظه عجیب و باور نکردنی بوده که شاید فقط بتوان با دیدن عکس این صحنه آن را باور کرد . حضور این کفش طلا در کیفی با آرم بارسلونا در نوع خود شاید حیرت انگیز ترین اتفاق ممکن باشد . این ماجرا خیالی نیست . چه اتفاقی افتاده بوده است ؟ حضور کفش طلا در کافه ای در مرکز شهر مادرید ...
Real-madrid.iR
HALA MADRID
نيمار قراردادش را با سانتوس تمديد کرد
ستاره جوان برزيلي بر خلاف گمانه زني ها مبني بر حضورش در اسپانيا، قراردادش را تا سال 2014 با سانتوس تمديد کرد.
![]()
نیمار بعد از ماه ها گمانه زنی و کش و قوس و صحبتهایی که درمورد احتمال انتقالش به لالیگا مطرح شده بود، قراردادش را با سانتوس تمدید کرد.
این درحالی است که درماه های اخیر نبرد تمام عیاری میان دو تیم بارسلونا و رئال برسر به خدمت گرفتن این ستاره 19 ساله مطرح شده بود. قرارداد کنونی او تا سال 2015 اعتبار خواهد داشت و دستمزد او و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش هم افزایش یافته است.
واگنر ریبه یرو، مدیربرنامه های نیمار ، با اعلام این خبر به این نکته اشاره کرد که نیمار از این بابت بسیار خوشحال است.
ریبه یرو روز 4شنبه به لانس گفت:« نیمار خوشحال است که دست کم تا سال 2014 در سانتوس خواهد بود و بعد از آن تصمیم می گیریم که او به چه تیمی برود.»
شنیده می شود که بخشی از وجه مربوطه را «بانکو دو برزیل» که با نیمار قرارداد تبلیغاتی داشت پرداخت می کند.ولی اکنون لوئیس آلفارو ریبه یرو د اولیویرا، رئیس باشگاه سانتوس چنین چیزی را تکذیب کرد.
اولیویرا آمار و رقم خاصی درمورد قراردادجدید نیمار نگفت ولی اعلام کرد که مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او افزایش یافته است.
پدر نیمار هم که روز 4شنبه در کنفرانس خبری حاضربود اعلام کرد که دستمزد پسرش افزایش نیافته، چرا که او از دستمزد کنونی اش راضی است.
آلتين تاپ در ليست فروش رئال مادريد
باشگاه رئال مادريد اعلام کرد به پيشنهادهايي که در ژانويه براي فروش "حميت آلتينتاپ" دريافت خواهد کرد توجه ويژهاي مي کند.
![]()
هافبک اسبق بایرن مونیخ که تابستان امسال به رئال پیوست از زمان ورودش به سانتیاگوبرنابئو با مصدومیتهای متوالی روبهرو بوده و نتوانسته برای این تیم به میدان برود.
با توجه به اینکه مصدومیت کاکا برطرف شده و این بازیکن به ترکیب رئال بازگشته این تیم اکنون گزینههای کافی در خط هافبک خود دارد و آلتینتاپ بازیکن مازاد محسوب می شود و احتمالا رئال در مهلت نقل و انتقالات زمستانی او را خواهد فروخت.
گفته می شود باشگاه گالاتاسرای یکی از مشتریان پروپاقرص این هافبک ترک است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)