شک نکنید که میبریم .... از موقعی که هانری اومده آرسنال شده یه تیم دیگه و انگاری با خودش انرژی به تیم تزریق کرده
ایشالا که این بازی رو میبریم ./. پر گلم میبریم![]()
شک نکنید که میبریم .... از موقعی که هانری اومده آرسنال شده یه تیم دیگه و انگاری با خودش انرژی به تیم تزریق کرده
ایشالا که این بازی رو میبریم ./. پر گلم میبریم![]()
اگر روند اومدن هانري همچنان صعودي و تاثير گذار باشه تيم امروز خيلي خوب نتيجه ميگيره و بازيكنها هم با اعتماد به نفس بيشتري بازي خواند كرد...
با اضافه شدن هانري به آرسنال ،تيم تهاجمي تر شده و نقش هافبكها بيشتر تهاجميه تا دفاعي و مطمئنا امروز دفاع هاي آرسنال بيشتر ميانه هاي زمين هستن البته دفاع هاي كناري ،هانري بازيكنيه كه همه رو مجبور ميكنه حمله كنن:همين حملاته كه وضعيت دفاع آرسنال رو تقويت ميكنه و از امروز بايد شاهد تغير تاكتيكهاي آزسنال باشيم چون تيم با هانري و بدون هانري خيلي تفاوت داره و اين اوله راهيه كه آرسنال در ليگ جزيره شروع كرده...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
اینارو از سایت هایبوری برداشتم
2000 تا 2011 شش بازیکن با کلاس جهانی رو به اف سی پلاتینی دادیم ..
بحث هیچی رو نمیخوام وا کنم فقط میخوام بگم اونا ادعا میکنن که بازیکن ساز تر از ما هستن و من میگم بازیکن خراب کن ..
همه ی این بازیکنا در آرسنال درخشش بیشتر و ابهت بالاتری داشتن ، این اخری ( DNA ) که باید فعلا بازی کنه که شامل بحث شه .. اما در کل این عکسها خیلی چیزا رو ثابت میکنه ..
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسای ها یه مشت دروغگو هستن اینم یه مدلش.
ما تنها تیمی هستیم که در سطح اول اروپا محتاج هیچ تیمی نیستیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مامان سوسیسم رو ورداشته.بده میرم به رئیس میگم بده من.
بازی رو میبریم
شک نکنید
مخصوصا حالا که هانری هم هست
من موندم تو این موقعیت که تیم ما بازی داره روبین تو امارات چه غلطی میکنه؟
یه روز خوب میاد ...
بابا رابین برگشته
می بریم یعنی باید ببریم تاتنهامم مساوی کرد این به نفع آرسناله
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
بحث هیچی رو نمیخوام وا کنم فقط میخوام بگم اونا ادعا میکنن که بازیکن ساز تر از ما هستن و من میگم بازیکن خراب کن ..
همه ی این بازیکنا در آرسنال درخشش بیشتر و ابهت بالاتری داشتن ، این اخری ( DNA ) که باید فعلا بازی کنه که شامل بحث شه .. اما در کل این عکسها خیلی چیزا رو ثابت میکنه ..
ببين فقط ادعاشون ميشه ولشون كني ميگن فابرگاس رو هم ما ساختيم !!!!!قبولش نكردن ونگر دستشو گرفته آوردتش آرسنال ...
تازه من ميگم چه رويي داشتن كه امسال گرفتنش
آرسنال بهترين باشگاه جهانه
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ااااااااااااااههههههههههه هههههههههههههههه
دیگه کم کم داره حالم به هم میخوره
این تیمای ضعیف که از همه میبازن میان برا آرسنال شیر میشن
اخه سوانسی هم تیمه که میاد 3 بر 2 از ارسنال میبره
والا
میره از تیمای دیگه میبازه و فقط زورش به ارسنال میرسه
خدایا آخر عاقبتمونو با جام تمام کن![]()
یه روز خوب میاد ...
آی قلبمچرا باید ببازیم آخه
... تیم به این خوبی تیری چرا دیر مباد آخه زمین. مرته ساکر چرا میاد نوک حمله...
![]()
خوب بازم یه باخت بدموقع ــــــــ به هرحال این باخت چیزی از توپچی ها کم نمیکنه
شاید اسم این باخت رو بزارم یه اتفاق تلخ و بد موقع ولی میتونم بگم تا حد خیلی زیادی ما این تیمو دست کم گرفته بودم و عاقبت دست کم گرفتنم چیزی جز این نیست ـــــ حتی خود من که یه هوادار آرسنالی هستم واقعا این تیمو دست کم گرفته بودم و فکر میکردم 6 تاییش میکنیم ـــــــ به هرحال نمیدونم بگم بد شانسی یا به خاطر کم تجربگی بازیکنامون توپ های زیادی رو خراب میکنیم ــــ من که بازم میگم آرسنال به یه بازیکن تو خط حمله نیاز داره تا باعث رقابت میون بازیکنا بشه ــــ خط هافبک خیلی خوب و کلاسیکی داریم ولی متاسفانه یه تموم کننده خوب حالا مثل فن پرسی تو تیم نداریم ـــ به هرحال این بازی هم فشار زیادی روی ونگر برای گرفتن 3 امتیاز بود و شاید اینم یه دلیلش باشه و کلا به نظر من آرسنال اون بازی همیشگیش رو تو بازی انجام نداد و انگار ونگر میخواست از یه ترکیب دیگه ای استفاده کنه چون مشخص بود که بازیکنا تو پست تخصصیشون بازی نمیکردن ــــــــــــ به هرحال بازم اینو میگم که این باخت چیزی از ارزشهای توپچی ها کم نمیکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)