Design & Developed BY Patira

صفحه 51 از 63 نخستنخست ... 41495051525361 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

میلیتو: به این پیروزی نیاز داشتیم

اختصاصی Inter.ir- میلیتو بعد از هتریک خود در مقابل جنوا، به خبرنگار اسکای اسپورت ایتالیا گفت: بعد از این همه مسابقه، شدیداً به این برد احتیاج داشتیم.

مهاجم آرژانتینی اینتر در ادامه گفت: استراماچیونی شور و هیجان به تیم اضافه کرده، وقتی تغییری رخ می دهد انگیزه ای برای اجرای بهترین عملکرد از ابتدا به وجود می آید. او یک مرد جوان با ایده های خاص خود است. ما تمامی تلاش خودمان را برای آنچه مدنظر اوست به کار خواهیم بست و آرام آرام همدیگر را بهتر خواهیم شناخت. ما باید بازی به بازی با اندیشه پیش برویم و مطمئن باشیم توان ما خیلی بیش از این خواهد بود.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Argentina te quiero para siempre

4. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

گوارین: دلم برای فوتبال تنگ شده بود.
    دیدار اینتر و جنوا، فقط یک برد شگفت انگیز برای نراتزوری نبود؛ بلکه شروعی برای فردی گوارین در باشگاه نیز بود.

گوارین به اینتر چنل بعد از بازی گفت: واقعاً خوشحالم، دلم برای زمین مسابقه تنگ شده بود چون فوتبال زندگی من است. من از این برد لذت بردم، بردی که به آن احتیاج داشتیم و سزاوار آن بودیم. و خوشحالم از این که جزئی از این گروه خارق العاده هستم. هم تیمی هایم نشان دادند به من باور دارند بنابراین من خیلی راحت بودم. اگر چه من به مدت زمان بیشتری برای برگشتن به فرم ایده آلم احتیاج دارم تا به سطح بقیه هم تیمی ها برسم.

این هافبک حرف های خودش را با هواداران نراتزوری اینگونه تمام کرد: من می خواهم از آن ها تشکر کنم چون برای ما خیلی مهم هستند، آن ها یک بار دیگر نشان دادند که چقدر به طور مداوم به ما انگیزه می دهند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

زاراته: استراماچیونی به من اعتماد به نفس داد
    زاراته در بازی با جنوا اولین گل فصل خود در سری آ را برای اینتر به ثمر رساند. او در این باره به اینتر چنل گفت: مربی به من اعتماد به نفس داد، برای اینکه فکر من قبلاً در جای دیگری بود.

زاراته کسی که می دانست باید چگونه صبر کند، به بهترین نحو از فرصت بدست آمده استفاده کرد. او گفت: من برای این مسابقه آماده بودم. می دانستم دیر یا زود این لحظه می رسد. مربی دید که من آماده ام. در سه چهار کلمه او به من گفت که این راه بازگشت توست، ما یکدیگر را بلافاصله درک کردیم. من خوشحالم از این که هم در چپ و هم در راست بازی می کنم، وقتی در چپ بازی می کنم می توانم به داخل بیایم و شوت بزنم، وقتی در راست بازی می کنم راحت تر می توانم برشی حرکت کنم که این هم بسیار مهم است.

زاراته راجع به آینده گفت: تحرک بیشتر در حمله، امید به گل های بیشتر و کمک بیشتر به برد تیم مثل امروز! ما اجازه دادیم چهار بار دروازه باز شود و 5 گل به ثمر رساندیم، بنابراین ما یک چیز را خوب فهمیدیم! اینتر باید حمله کند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768

آمار روز: رکورد جالب توجه دیه گو میلیتو

او اکنون با 17 گل زده در رده چهارم جدول گلزنان کالچو قرار گرفته و برای حضور در رده سوم تنها یک گل با ادینسون کاوانی مهاجم ناپولی فاصله دارد .

سایت گل- دیه گو میلیتو، مهاجم آرژانتینی تیم اینتر که از فصل 2008 تا کنون در سری آ بازی میکند آمار جالبی را از خود برجای گذاشته است .

دیگو میلیتو 32 ساله موفق شده است که در 14 بازی که در سال 2012 بازی کرده است 14 گل به ثمر برساند و موفق به کسب آمار یک گل در هر بازی شود .

او اکنون با 17 گل زده در رده چهارم جدول گلزنان کالچو قرار گرفته و برای حضور در رده سوم تنها یک گل با ادینسون کاوانی مهاجم ناپولی فاصله دارد .

میلیتو در مجموع 115 بازی با پیراهن نراتزوری انجام داده و موفق به زدن 57 گل برای این تیم شده است .

10. 2 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

inter

سزار می رود، هندانوویچ می آید؟

به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از گاتزا دلا اسپورت - باشگاه منچستر یونایتد آماده ارائه پیشنهادی 9 میلیون یورویی برای بخدمت گرفتن جولیو سزار است.
    سنگربان اینتر با حقوق 4.5 میلیون یورو یکی از بازیکنانی است که در اینتر دستمزد زیادی دریافت میکنند و همچنین او تا سال 2014 با اینتر قرارداد دارد.
    نراتزوری قصد دارد میانگین سنی تیم خود را در تابستان کاهش دهد.
    سزار 32 ساله اکنون از سوی منچستر مورد توجه قرار گرفته است.
    اگر باشگاه این دروازه بان ملی پوش را در تابستان بفروشد دو گزینه برای جانشینی او در نظر دارد.
    اولین گزینه بازگرداندن امیلیانو ویاویانو دروازه بان پالرمو در پایان فصل است.
    دومین گزینه استفاده از ویاویانو به عنوان بخشی از قرارداد برای به خدمت گرفتن دروازه بان 27 ساله ادینزه سمیر هندانوویچ است.

12. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

آنژی همچنان بدنبال ستاره های اینتر!اینبار نوبت پاتزینی است !

باشگاه ثروتمند آنژی که در تابستان گذشته اتوو را خرید این بار قصد دارد تا دیگر مهاجم گلزن اینتر را بخرد.

به گزارش کانون هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از فوتبال پرس - سلیمان کریموف مالک ثروتمند باشگاه آنژی ماخاج قلعه که رابطه خوبی با ماسیمو موراتی دارد بار دیگر به دنبال جذب بازیکن از نرآتزوری است.
    وی در تابستان گذشته توانسته بود سامی اتوو را با قیمتی بالا از اینتر بخرد.اکنون او بدنبال خرید پاتزینی است تا زوج خط حمله تیم خود را کامل کند.
    پاتزینی 27 ساله در زمان مربی گری لئوناردو از سمپدوریا به اینتر آمد و بازی های نسبتا خوبی را برای اینتر انجام داد اما با رفتن لئوناردو به پاری سن ژرمن او نیز افت کرد و جای ثابت خود را در ترکیب اصلی نرآتزوری از دست داد.
    حال باشگاه آنژی آماده است تا با ارائه پیشنهادی 22 میلیونی این ملی پوش ایتالیایی را از اینتر بخرد.
    لازم به ذکر است آنژی همچنان علاقمند به خرید اسنایدر و مایکون نیز میباشد.باید منتظر ماند و دید آیا کریموف بار دیگر میتواند ستاره ای از موراتی بخرد یا خیر !

14. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

گزارش تمرینات امروز

تيم اينتر امروز ظهر تمرينات خود را از سر گرفت.امروز ظهر استراماچيوني تمريني 60 دقيقه اي تدارك ديد.
    در مرحله سوم تمرينات قبل از بازي با كالياري، بازيكنان بعد از گرم كردن به تمرينات تاكتيكي پرداختند.لوسيو و سزار هم مانند ديروز، امروز هم تمريني نداشتند و به احتمال زیاد برای بازی با کالیاری به میدان نخواهند رفت.
    ريكاردو الوارز هم 30 دقيقه با تيم اصلي تمرين كرد و بقيه وقت را به طور سفارشي به تمرين پرداخت.
    اسنايدر هم با تمرين هاي تاكنيكي و دريبل زني به طور فردي خود را اماده كرد.اما كوك كاستاينوس براي فيزيو تراپي در تمرينات حضور نيافت.بازيكنان جوان هم با تيم برگسالان تمرين كردند.

16. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

گوارین: میخوام در اینتر بمانم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر و به نقل از فوتبال ایتالیا فردی گوارین اصرار داشت به اینتر نیامده تا در تابستان به تیم سابقش یعنی پورتو باز گردد.
    این بازیکن کلمبیایی در ژانویه به طور قرضی با حق خرید کامل در پایان فصل با مبلغ 13.5 میلیون یورو به اینتر پیوست.
    " من میدانم که فرصت کمی برای نشان دادن خود به باشگاه دارم. اما من قبل راجع به این موضوع فکر کرده ام".
    " من بخاطر شش ماه به اینتر نیامده ام، من به اینجا آمده ام تا برای سالها در اینتر بمانم"
    " من میخواهم برای دو سال دیگر در اینتر بمانم. من راجه به این مسئله با ایوان کوردوبا هم صحبت کردم".
    گوارین در حالی به اینتر پیوست که مصدوم بود اما در اولین بازی خود با این تیم که با برد 5-4 اینتر همراه بود نمایش قابل قبولی از خود نشان داد.
    او ادامه داد: " من در اختیار مربی هستم، من تمام تلاش خود را در تمرینات انجام میدهم تا نظر سرمربی را جلب کنم و سپس این به عهده سرمربی است که در مورد من تصمیم گیری کند".
    اینتر فصل سختی را پیش رو داشته و اکنون در مکان هفتم جدول قرار دارد و 7 امتیاز تا رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.

18. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter مصاحبه استرا پیش از بازی با کالیاری

استرا پیش از بازی با کالیاری اظهار داشت که کارش در اینتر تغییر کرده است و اکنون مسئولیت مهمتری دارد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استرا اظهار دارد که وی وظیفه اش را دارد بخوبی اجرا می کند.

دقیقا بعد از قهرمانی تیم پریماورا بود که موراتی او را سرمربی جدید تیم بزرگسالان معرفی کرد و او هم توانست در اولین آزمایشش سربلند بیرون بیاید و از طرف موراتی مورد تشویق قرار گیرد:
    "موراتی به من خیلی علاقه نشان داد و این فرصت را به من داد تا تیم اول را در دست بگیرم.من از آمادگی خود مطمئن بودم و آنچه را که موراتی از من انتظار دارد انجام میدهم من سعی خودم را میکنم و میتوانم بهترین ها را انجام دهم."

استرا در مورد ترکیب اولیه هم اظهار نظر کرد.گوارین از ابتدا؟:
    "فردی یک بازیکن مهم برای اینتر است و من چندین بازیکنان خط میانی مهم دارم او هم کیفیت خودش را دارد.او هر روز با ما خوب تمرین میکند و خوب هم خواهد ماند".

مربی در مورد آینده اش هم گفت:
    "اگر من تیمم را سوم کنم در اینتر میمانم؟این سوالیست که شما باید از موراتی بپرسید من فقط بر روی بازی با کالیاری متمرکز شده ام."

سرانجام از وی در مورد بالوتلی سوال شد:
    "هم چیز را میدانم،(با لبخند) هرکسی شانس حضور در اینتر و پوشیدن پیراهن این تیم را دارد"

20. کاربر روبرو از پست مفید MohaZalla تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

inter

استانکوویچ:استرا عالیست

استانکوویچ به کانال اسکای ایتالیا گفت که تیمش با استراماچیونی دارد خوب کار میکند.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - استانکوویچ وضعیت تیمش را به نتایج تیم های دیگر وابسته میداند.
    او اظهار داشت:
    "ما هشت بازی سخت پیش و رو داریم که باید همه آنها را پیروز شویم و اگر بتوانیم مکان سومی را بدست بیاوریم واقعا حیرت انگیز خواهد بود."
    در مورد آینده وی در اینتر پرسیده شد که به شوخی گفت:
    "من سال بعد مطمئنا در اینتر خواهم بود."
    استانکوویچ در مورد دربی روز 6 می هم که میتواند برای اینتر سرنوشت ساز باشد گفت:
    "من مطمئن نیستم که ما بتوانیم قهرمان شویم.ما فقط مجبوریم که تمام بازی های آینده را پیروز شویم.در آنوقت ما میتوانیم به هم بابت حضور در لیگ قهرمانان تبریک بگوییم."
    این هافبک صرب در مورد استرا هم اظهار داشت:
    "ماندن او در اینتر در دست رئیس می باشد فقط من میتوانم بگویم که ما با او داریم خوب کار میکنیم.شاید او جوان باشد اما دقیقا میداند که چه میخواهد.من امید دارم که ما میتوانیم تمام بازیهایمان را پیروز شویم تا او بتواند اینجا بماند"
    آنگاه در مورد مانچینی و بالوتلی از او پرسیده شد:
    "آنها میتوانند در لیگ قهرمان شوند اما حریف سر سختی مثل من یونایتد دارند اما آنها منصرف نخواهند شد."
    ماریو در اینتر:
    "او یک بازیکن بزرگ،یک دوست و یک برادر برای ماست"

صفحه 51 از 63 نخستنخست ... 41495051525361 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)