زوج رونالدو و هیگواین از 18 تیملالیگا بیشتر گل زدند
دوستان بقیه این اخبارو تو بخشه اخبار دنبال کنید
HALA MADRID
تیم رئال همه ی تیم ها رو میبره حتی بارسا.![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
امروز داشتم وضعیت شاهین رو بررسی میکردم خبر خوب اینه که نوری شاهین به مرز آمادگی رسیده و با سایر بازیکنا تمرین کرده شاید دردیدار فردا بهش بازی نرسه ولی مهم اینه که مصدومیت شاهین برطرف شده.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
فیکس که هرگز نمیشه ما تو هاقبک میانی بازیکن عالی زیاد داریم.
والان هم غیراز الونسو و رونالدو در هافبک میانی کسی فیکس نیست.
HALA MADRID
همین که بش بازی برسه میتونه واسش یه موفقیت بزرگ اشه و اگه خوب باشه میتونه حداقل یه ذخیره طلایی باشه
درسته مرتضی امید وارم سریع خوب شه و به میادین برگرده.
کنجکاوم چطوری ضربه آزاد می زنه اخه خیلی ازش تعریف شنیدم.
HALA MADRID
من باهاتون شرط می بندم اگه به آمادگی برسه مورینیو ازش درخط میانی فیکس بازی میگیره به ژابی مورینیو دستور نفوذ نمیده و بهش پستی رو میده که الآن خدیرا یا لاسانا دارن بازی میکنن و به شاهین پست فعلی آلونسو یعنی بازی سازی رو میده. این میتونه یه ترکیب رویایی برای رئال درمیانه میدان رقم بزنه.یعنی حضورآلونسو کنار شاهین که جلوی اونها مسعود اوزیل و کاکا و رونالدو قرار دارن.چی میشه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)