Design & Developed BY Patira

صفحه 50 از 100 نخستنخست ... 40484950515260 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 994
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانی
    مربی مورد علاقه
    پپ کبیر
    بازیکن محبوب
    کریستین ویه ری
    اسم واقعی شما
    محمد

ItaliaBarcelona

Andres Iniesta

تشکر ها
    2,580
    تشکر شده 1,200 در 214 پست

Jadide کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

اهمممم ... اهمممممم ، قدیما اینجا بهارستانی بود و بندی و بساطی ... اون موقعها من نبودم ولی اینکه من نبودم دلیل نمیشه که؟ میشه؟ یعنی من نبودم اونم نبود؟ بود! خلاصه بهارستانی بود و بچه ها دور هم بودن و خوش میگذشت و پرفروغ بود! گذشت یهو تابستون شد ملت گفتن بریم کمپ بزنیم ... اون دوران مرتوض و دویست و دوس و رسول و احمدرضا و دونگ یی و رها و همه اینجا رو آباد میکردن ، اون وسطها بود که ایکیوسان هم اومد (خودش نیومد ، خودشو خدا بیامرزه!!! من اومدم) و همه دور هم بودیم! اون موقعها همه چی درخشان بود! بحثها هم گرم ! ولی نمیدونم کم کم چی شد یهو همه جا خلوت شد ، اوجش هم واقعه ی ننگین یازده سپتامبر بود (واقعا تو یازده سپتامبر بود!!!) بعدش همه چی آروم شد ، همه جا ساکت ... هوا سرد ... غذا نبود ... داشتیم میمُردیم... (آها نه اون برای یه جا دیگه است) همه چی آروم و بی دغدغه بود ، بحثها خوش نمیگذشت ، بچه ها نبودن و خلاصه جالب نبود!
    قدیما اینجا یه دونگ یی داشت مثل بنز پست میداد ، یه رها بود هر روز طرفدار یه تیم بود ، یه رسول بود حلق داشت اندازه چاه ویل!!!، احمد رضا بود مااااااه!!! یه مرتوض بود قاطی میکرد کلی باحال بود!!! بالش خوبی هم بود!!!چند تا دیگه دل پیه رو بودن ، یکی بود خوزه مورینیو (خود خودش!!!) ، دو تا کریس رونالدو داشتیم ، دو تا داوید ویا ، یه دونه رئال ، چند تا منچستر ... یه ایکیوسان بود!!! خلاصه یه لیگ کامل بودیم!!! الان نه... فقط عبدالله حماسه رو حفظ کرده!
    الان وقت تغییره!!! فصل پاییزه و میریم تو زمستون ، هوا هم سرده! باید گرمش کنیم! آآآآآآآآی مشت اول یه دلار!!! میخوایم دوباره یه دور همی پویا داشته باشیم ، بگیم و بخندیم و دور هم باشیم! این بالا که زده گفتگوی متفرقه پس سخت نگیرید! باید خوش بگذره!
    خب اسمشو چی میذارم؟ نیو کمپ!!! نه شوخی کردم! اینجا قشلاقمونه!!! رسول میگه کمپ خزه! ولی اردوگاه خیلی نظامیه!!! اسم اینجا میشه کمپ قشلاقی دربی!!! و رسمش جلد ششم کمپه!
    فقط دو نکته: همه ی قوانین و رعایت کنید وگرنه میخورمتون!!! و در مورد فجر سپاسی (سپاسی دیگه!!! جای پ ، ی بذار) نمیزنیم و به هم توهین نمیکنیم!!! بحثهای جدی ورزشی عمیقا ممنوعه!!!
    حالا برو که رفتیم میخوام بترکونیمااااااااااااااااا ااااااا!!!!!!!!!!!!!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

F a r e w e ll ... Tito

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

پیش فرض پاسخ : کمپ قشلاقی دربی (کمپ ششم!!! سابق)

بچه ها امتیاز من شد 59 شماها چی؟؟؟

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

3. 9 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    ونپرسی ، وندرسار
    اسم واقعی شما
    شیوا

EnglandManUtdSS_Tehran

Van Der Sar

تشکر ها
    1,928
    تشکر شده 1,285 در 363 پست

فهیمه خیلی زیاد بود...من سر فرصت حساب میکنم میگم...گفتم بگم نگی شرکت نمیکنید
    بچه ها میگم یه ایده دارم...یه مسابقه واسه ایام عید بذاریم...
    مثلا هفت سین برتر...یا مثلا عکسایی که توی ایام عید میرین بیرون ...یعنی همون طبیعت و این چیزا...یه همچین مسابقه ای...نظرسنجی بذاریم...جالب میشه ها
    اول اینکه مدیران و ادمین موافقت میکنن یا نه...و دوم اینکه بچه ها راضی هستن یا نه!

5. 11 کاربر از پست مفید shiv.vandersar تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط joooooooooone نمایش پست ها
    اولا پست شما یه چیزی کم داره ما که امتیازاتمون رو حساب کردین باید یه متنی هم باشه تو شخصیت رو بخونیم و بشناسیم و شما متن رو نگذاشتید ...

من هم شدم 52

لطف کنید شما که این رو گذاشتید اون متن رو هم بذارید نا ما بفهمیم شخصیتمون چجوریه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

7. 8 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    سلام بنده احمدرضا هستم 21 ساله و عاشق یووه و متنفر از کاسیاس و اون کریس بوووووووووقاصلا کاسیاسو که میبینم یاد دیوار چینی محشرش میفتم
    ببخشین من وسط بحثتون پارازیت میدم ولی چرا خوشت نمیاد این دوتا بهترین بازیکنایی هستن که من دیدم مخصوصا کاسیاس از نظر اخلاق بر خلاف بعضی بازیکنای دورو . بوق هم......

9. 8 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

خوب من بعد از مدت ها اینجا پست نداده بودم که حالا میدم..

نقل قول نوشته اصلی توسط Abdollah 202 نمایش پست ها
    با سلام !
    من به این موضوع اعتقاد ندارم ! اما به عقیده ی من این جور حرف ها رو ما انسان ها خودمون برای دلگرمی و اینکه انسان ها ذاتا راحت طلب هستند درست می کنیم .
    مثلا به نظر من چون فصل بهار آغاز رویش و زندگی مجدد برای گیاهان و طبیعت می باشد و انسان ها هم با توجه به این موضوع هست که میگویند باید مثل فصل بهار تصمیم هایمان را قوت ببخشیم و بر اونها تاکید کنیم و مثل فصل بهار یک نیروی تازه به خودمون بدیم واسه رسیدن به اهدافمون .
    من این موضوع رو رد میکنم چون به نظر من
    اولا : آدم موفق تو هر فصلی میتونه موفق باشه . یکی مثلا تو تابستون تصمیم میگیره که فلان کار رو انجام بده و در کارش هم موفق هم میشه ! پس این که افراد به اهدافشون برسن یا نه بستگی به کاری که اونها در بهار و آغاز سال می کنند نداره بلکه به پشتکار و انگیزه ی خود فرد بستگی داره که چقد برای رسیدن به هدفش واقعا تلاش میکنه .

ثانیا : این حرف میتونه انسان رو تنبل هم بکنه ! مثلا اگه بخوای این کار رو بکنی و تو فصل بهار و آغاز سال نو تصمیم به انجام کاری بگیری ، یک نفر صبر میکنه صبر میکنه بزا بهار برسه بعد شروع به کار میکنه چون که به این جمله اعتقاد داره که (( سالی که نکوست از بهارش پیداست )) .
    در حالی که چه بسا اگر این کار رو زودتر و قبل بهار انجام میداد به موفقیت بیشتری دست پیدا میکرد چون که این رو هم شنیدیم که در کار های خیر نباید زیاد معطل کرد .
    بسیار سپاسگذارم از دوستمون بابت مطرح کردن این موضوع
    افرین داداش منم به این چیزا اعتقاد ندارم بعدش میگم انقدر نوشتی خسته نشدی؟!

میگم جریان این امتیاز ها چیه ؟؟

Just Real Madrid & Man Utdl

11. 8 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

امتیاز من شد 44
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

13. 8 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mortezarm نمایش پست ها
    در ضمن این بالایی چقد متشخصانه پست میده به به
    بله ! چش ندارین ببینن که ! من همش احساس میکنم که دارم اینجا تلف میشم
    حال امتیازات كنار گزینه‌هایی را كه انتخاب كرده‌اید،جمع كنید.
    گزینه الف1 امتیار،گزینه ب 2 امتیاز،گزینه ج 3 امتیاز،گزینه د 4 امتیاز و گزینه هــ 5 امتیاز دارد.سپس امتیازات خودتان از 15 سوال تست را مطابق با متن‌های زیر مقایسه كنید.
    من شدم 51 امتیاز خب متن های زیرینش کو دخترم ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirUtd نمایش پست ها
    افرین داداش منم به این چیزا اعتقاد ندارم بعدش میگم انقدر نوشتی خسته نشدی؟!

میگم جریان این امتیاز ها چیه ؟؟
    خیلی ممنون که باهام هم عقیده ای پس کارتو تو تایپ راحت کردم
    من کلا خوراکم اینجور بحث هاس و واسه همین دوست دارم واسه تایپ کردن واسه این موضوع ها وقت بزارم
    امتیازا هم مال مسابقه ایه که فهمیمه گذاشته
    یه روز خوب میاد ...

15. 10 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shiv.vandersar نمایش پست ها

بچه ها میگم یه ایده دارم...یه مسابقه واسه ایام عید بذاریم...
    مثلا هفت سین برتر...یا مثلا عکسایی که توی ایام عید میرین بیرون ...یعنی همون طبیعت و این چیزا...یه همچین مسابقه ای...نظرسنجی بذاریم...جالب میشه ها
    اول اینکه مدیران و ادمین موافقت میکنن یا نه...و دوم اینکه بچه ها راضی هستن یا نه!
    ایده خوب و جالبیه البته باید یه سری چیزا مشخص باشه. یَنی اینکه معیارمون برای امتیاز دهی چی باشه. چون مثلا یه منطقه کویری یه جور قشنگی داره و یه منطقه کوهستانی هم یجور دیگه قشنگه و بنظرم نمیشه گفت کدوم زیباتره

یه ایده دیگه هم خودم دارم و اون اینکه این چت باکس همینجوری خوابیده درصورتی که میتونیم استفاده های خیلی خوبی ازش داشته باشیم من فک میکنم وقتی درحالت عادی چت باکس فعال نیس بیایم حداقل یه ساعتی رو که وقت آزاد اکثرمون باشه تعیین کنیم و خلاصه میتونیم هر شب هفت/هشت نفری با هم گپ بزنیم و بخندیم و اینا الآن لطفا ساعتایی که بیشتر به سایت سر میزنین رو اعلام کنید

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک دفاعی
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Steve

GermanyPersepolis

Delpiero

تشکر ها
    1,074
    تشکر شده 1,475 در 337 پست

نمردیمو یه جا پدیده شدیم رفت
    رفاقت ریده

سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل

فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض

18. 11 کاربر از پست مفید INDECENT تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

حالا که شرکت کردین بقیه شو براتون میزارم ولی قبلش بگم 59شدم این یعنی من خیلی جیگرمممممممم!!!توجه نمودین

* اگر امتیاز شما بین یك تا 20 باشد:
    بدین معنی است كه شما سوسن سفید هستید.مردم شما را به خاطر پشتكارتان،ازجــــان و دل مــــایــــه گــــذاشــتــــن‌تــــان و مـوفـقـیـت‌هـایـتـان تقدیر می‌كنند.اهداف مشخصی دارید و فكرتان بر كارتان متمركز است.احتمالا فرزند اول خانواده هستید.احساستان را بسختی ابراز می‌كنید. یكی از مهم‌ترین نگرانی‌های شما این است كه چگونه در برابر افراد مختلف ظاهر شوید.اندیشه‌هایتان كمی متمایل به بدبینی است.اعتماد به نفس دارید ولی در باطن گاهی به خود اعتماد ندارید.قادرهستید كه هدفی تعیین كنید و به آن برسید.بعضی مواقع دنیا را با دیدی باریك‌بین می‌نگرید.احساس می‌كنید كه وقت كمی برای رسیدن به آرزوهایتان دارید.مواظب باشید جدی بودنتان شما را از دنیای اطراف دور نكند.خونسرد باشید و از زندگیتان لذت ببرید.كارهایی انجام دهید كـه از آنـهـا لـذت مـی‌برید.با انجام این دستورات قوه خلاقیت‌تان شكوفا می‌شود.سعی كنید كه بیشتر بخندید و با دیگران در تماس باشید.

اگر امتیاز شما بین 21 تا 54 باشد:
    بدین معنی است كه شما یك گل رز هستید.كمی تیغ دارید ولی زیبایی‌های بسیاری دارید.حس شوخ‌طبعی دارید ولی از شنیدن جوك لذت می‌برید.احتمالا فرزند وسط خانواده هستید.مردم دوست دارند دوروبر شما باشند.خونگرم هستید.دوستان صمیمی بسیاری دارید.زندگی را بـا دیـد واقـع‌بـیـنـانـه می‌نگرید.آگاهید كه زندگی از خوبی‌ها و بدی‌ها تشكیل شده است.قادرید شانس خودتان را با توجه به سـرمـایـه‌هـایـی كـه داریـد،امـتـحـان كـنید.سختكوش هستید و به اهدافتان پایبندید.دوست دارید خودتان باشید و این مساله به شما اعتماد به نفس می‌دهد. مشكل‌ترین مساله در زندگیتان یكنواخت بودن مسائل است.یكنواختی در هر مساله‌ای شما را آزار می‌دهد و باعث كسل شدن روحیه شما می‌شود.
    به شما پیشنهاد می‌گردد كه افق دیدتان را وسیع‌تر كنید.مسائل جدیدی را تجربه و كشف كنید.آن‌گاه متعجب خواهید شد كه چه نتایج زیبایی به دست آورده‌اید و مهم‌تر از همه این‌كه فراموش نكنید كه در همه چیز دنبال زیبایی بگردید مخصوصا در خودتان.

اگر امتیاز شما بین 55 تا 75 باشد:
    بـدیـن مـعـنـی اسـت كه شما یك گل آفتابگردان هستید در بستری از گل‌های رز.یك ویژگی بارز در شما وجود دارد كه باعث گرمادهی به دیگران و جلوه‌گری شــمـــا مـــی‌شـــود.مــمــكـــن اســـت شــمــا كوچك‌ترین فرزند خانواده یا تنها فرزند باشید. در وقت لازم جدی هستید، ولی دوستانتان شما را به عنوان یك شخص شوخ‌طبع می‌شناسند.از گفتن جوك لذت می‌برید.گاهی شیطنت می‌كنید.مایلید كه با افراد جدید و جالبی در زندگیتان آشنا شوید.با افرادی كه هیچ وقت نمی‌خندند،راحت نیستید.دید مثبتی به زندگی دارید.در همه چیز به دنبال خوبی‌ها هستید.بیدی نـیـسـتـیـد كـه بـا هـر بـادی بـلـرزید.گرم،دوست‌داشتنی، باوفا و اجتماعی هستید و هر كدام از این صفات می‌تواند دلیلی برای خوب بودن شما باشد.انرژی نامحدودی دارید ولی انگیزه‌تان كم است.برای شما مشكل است كه فقط روی یك كار متمركز شوید. به شما پیشنهاد می‌گردد كه اجازه دهید مردم روی جدی شما را هم ببینند.همان‌طور كه چهره شاد شما را می‌بینند. در این صورت می‌خواهند كه همیشه با شما بـاشـنـد.بـه احـسـاسـات دیـگـران احـتـرام بگذارید.از این شاخه به آن شاخه نپرید و كاری را كه دوست دارید،انتخاب كنید و تا پایان آن را انجام دهید.

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

20. 9 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

صفحه 50 از 100 نخستنخست ... 40484950515260 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)