تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
حتی 1 درصدم امکان نداره کنکورو بردارن ایم یه چیزه نشدنیه
اگه بخوانم شرط معدل بزارن همش پارت بازی میشه مگه ازمونای ترماشون کاملا سراسری و هماهنگ باشه که اینجا هم پارتی بازی باز خیلی تاثیر میزاره
تازره همین کنکورم کلی توش کلکو لاف بازیه چه برسه بخوان اینو بردارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
یعنی حالا حالاها هستش دیگه؟؟
واسه زدن درصد بالا تو درس ریاضی و فیزیک چه کتابی باید خوند؟؟ضروریه؟؟![]()
جون من نگاه کنید تاحالا سوتی بهتر از این تو دربی ندیدم
TOTTTI یا TOTTI![]()
♣ The King ♣
چرا این خبر رسما اعلام شده سال 93 برداشته میشه کنکور و حتی مدرسه ها هم تو اعلامیه ای که همراه با برنامه ی هفتگی توش دادن نوشتن که به خاطر نداشتن کنکور و کمرنگ شدن نقش کلاس های بیرونی مثل قلم چی مدارس سعی میکنن فشار رو بیشتر کنن و برای شاگردا سنگ تمومبزارن
سربازی هم که تا اخر عمرا هست
به قول شاعر:
تا شقایق هست زندگی باید کرد
EDIT:
بچه که بودم واسه بابام که ازسرکار میومد وضع هوا مینوشتم اون زمان من امادگی میرفتم ولی نوشتن بلد بودم
ویرایش توسط 레자 : 09-19-2012 در ساعت 21:44
اگه برداشته شه اون بدبختی که می خواد دو سال پشت کنکور بمونه باید چیکار کنه اصلا اینجوری سراسر پارتی بازی اگه شرط معدل که شه ممکنه بعضی ها همه درساشون خوب شده باشه ولی ورزش یا آمادگی دفاعیش رو که نهایی نیست بهش کم بدن در اینصورت معدل کاملا پایین میاد
کلا این فکر احمقانه ای
عاشق تیم قرن,رئال مادرید
10 ساله میگن برمیداریم ولی این کارو نمیکنن...........مگه الکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Don’t count the years, count the memories
حرص نزنین ما 2 سال توالت میشوریم
ولی اون 9 ماه رو هیچ وقت نمیکشیم و 4 کیلیو رو هر روز حمل کنیم و بعدش پوشک عوض کنیم و شیر بدیم
خداوند گفت اگر شما را باردار میکردم رگ های مغزتون از بین میرفت
پس ببینید خدا مردا رو دوست داره
زن واسطه هست
WENGER 4 EVER
ما که هرکی دیدیم رفته نامرد ده به جا نامرد
سرباز دیدم دوره سرو میزنه رو سرش یه خروس رفته بالا دیگه سربازی راحتیه
میخوای مرد شی کار پیدا کن زن بگیر/بچه دار شو خذجشو در بیار اونوقت مرد واقعی هستی
چه قدر جالب میشه دخترای الان برن سربازی ای خدا یعنی میشه؟؟!! سوژه کنیم![]()
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)