به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
به کری با انصاریفرد توجهی ندارم
دوست دارم دربی را تجربه کنم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: به حرفهای مربوط به کری با کریم انصاریفرد توجهی ندارم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امین منوچهری در مورد شرایط استقلال برای دربی 75 اظهار داشت: باید در این مسابقه خودمان باشیم و فقط روی تیم خود تمرکز کنیم. دوست دارم روز جمعه من هم دربی را تجربه کنم و این فرصت را داشته باشم. اگر این فرصت را بدست بیاورم سعی می کنم بهترین عملکرد را داشته باشم.
وی افزود: از هواداران می خواهم به ورزشگاه بیایند و استقلال را تشویق کنند. با این آمادگی که در بچه ها می بینم به کسب پیروزی در دربی امیدوارم.
منوچهری تاکید کرد: پرسپولیس حریف قابل احترامی است و درست است که شرایط خوبی ندارد اما ما باید حواس خود را جمع کنیم.
مهاجم استقلال در مورد کری بین او کریم انصاری فرد مهاجم پرسپولیس که در سایپا با هم همبازی بودند، گفت: به این مسائل توجهی ندارم و تمام تمرکزم روی استقلال است و امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ماجدی: آرزو بر جوانان عیب نیست
دربی یک بازی خاص است
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم فوتبال استقلال معتقد است که آرزو بر زاید عیب نیست.
![]()
میرشاد ماجدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صحبت ایمون زاید مبنی بر اینکه در صورت گلزنی عدد چهار را به استقلالی ها نشان می دهد، عنوان کرد: من اهل کری خواندن نیستم و نمی خواهم جوابی بدهم اما آرزو بر جوانان عیب نیست. هر تیمی می تواند قهرمان شود اما حفظ قهرمانی مهم است. شاید خیلی ها در دربی گلزنی کرده باشند اما ادامه این روند مهم است.
وی افزود: استقلال باید در زمین مسابقه خودش را ثابت کند. چرا باید انرژی خود را در روزنامه ها پیاده کنیم. من دوست دارم نتیجه ای که هواداران دوست دارند در زمین مسابقه رقم بخورد. پیش بینی این مسابقه هم کار سختی است. ضمن اینکه نتیجه این بازی خاص ربطی به موقعیت دو تیم در جدول ندارد.
ماجدی در مورد برنامه استقلال برای بعد از دربی به دلیل تعویق بازی با پیکان در هفته هفتم گفت: ما تا بازی هفته هشتم 22 روز تعطیل هستیم. فعلا همه فکر ما بازی با پرسپولیس است و بعد از این مسابقه در مورد برنامه ها تصمیم گیری می شود.
ماجدی در خصوص اینکه اسپانسر جلوی پیراهن مشخص شده یا خیر گفت: مثل اینکه باشگاه با یک اسپانسر به توافق رسیده اما هنوز من نام این حامی مالی را نمی دانم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای پیروزی در دربی چه پاداشی در نظر گرفته شده، اظهار داشت: هنوز فتح الله زاده در اردو حاضر نشده اما او مدیرعامل با تجربه ای است و حتما فکری به حال این موضوع می کند.
تیم استقلال از ظهر امروز در هتل تاجمحل اردوی خود را آغاز کرده است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
صادقی: دوست دارم در این دربی هم استقلال برنده باشد
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در این دربی هم مثل 2 بازی قبلی که بودم، برنده باشیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر حسین صادقی در ارتباط با بازی دربی عنوان کرد: همان طور که گفتم این دربی جنگ است و هر دو تیم می آیند که سه امتیاز را از آن خود کنند. پرسپولیس هم حریف قابل احترامی است. استقلال فقط برای سه امتیاز به میدان می رود.
وی افزود: به هواداران قول می دهیم همان طور که در بازی با ملوان خوب بودیم، در بازی با پرسپولیس بهتر خواهیم بود. از هواداران می خواهم تیم محبوب خود را تشویق کنند. این مسابقه ممکن است به دلیل حساسیتی که دارد باعث شود بین بازیکنان دو تیم درگیری های فیزیکی فوتبالی پیش بیاید ولی هواداران نباید به این مسائل اهمیت دهند.
صادقی تصریح کرد: در 2 دربی قبلی که با پیراهن استقلال به میدان رفتم برنده شدیم و امیدوارم این بار هم برنده تیم استقلال باشد.
مدافع آبی پوشان در مورد غیبت خسرو حیدری در این مسابقه گفت: حیدری بازیکن بزرگی است و متاسفانه به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد. او می توانست به ما کمک کند اما قسمت این بوده. در این قسمت علی حمودی را داریم و مطمئنا او بازی خوبی از خود نشان می دهد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعه نويى: مى خواهيم پيروز شويم
امير قلعه نويى سرمربى تيم استقلال گفت:استقلال و پرسپوليس براى برد به ميدان مى روند. او درباره بازى روز جمعه استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت:اين بازى شرايط خاص خودش را دارد ،هر چقدر هم بگوييم كه حساس نيست و فقط ۳ امتياز دارد هم باز اين شرايط وجود دارد.اين بازى حساسيت خودش را دارد و بايد نگاه خاصى به اين مسابقه داشته باشيم.اميدوارم بازى خوبى برگزار شود. وى درپاسخ به اين پرسش كه استقلال براى چه نتيجه اى به ميدان مى رود عنوان كرد:ما مترصد اين هستيم كه در اين بازى به پيروزى برسيم.حتما پرسپوليس هم شرايط مشابهى دارد و براى پيروزى به ميدان مى رود.قلعه نويى در پاسخ به اين پرسش كه آيا نكونام از استقلال جدا مى شود يا نه عنوان كرد:من به اين سوال چند بار پاسخ دادم.ما كار مشاوره اى انجام مى دهيم.اول با كادر فنى جلسه مى گذاريم و بعد من به عنوان مسئول فنى تيم در خدمت فتح الله زاده خواهم بود تا ايشان به عنوان مديرعامل و نفر اول باشگاه تصميم نهايى را بگيرند.البته خواسته من اين بود كه تا نيم فصل بازيكنى جدا نشود.وى در باره مشكلات مالى استقلال و اينكه آيا اين مشكلات در داربى گريبانگير تيم خواهد بود يا نه گفت:نه ،براى اين بازى اين مشكلات به تيم لطمه نخواهد زد اما بايد رفع شوند.من ميلاد ميداودى را مثال مى زنم كه جايش در اين بازى خيلى خالى است.او از مرداد پارسال پاما نگرفته است.سوال من اين است كه يك بازيكن ديگر چگونه بايد تعصبش را به تيمش و هوادارانش نشان بدهد؟شما عاشق تر از اين پيدا مى كنيد؟قلعه نويى تاكيد كرد:موضوعى كه من را آرام مى كند تلاش فتح الله زاده است.فكر مى كنم ايشان نهايت در شبانه روز ۲ تا ۳ ساعت بخوابد و در تلاش است تا مشكل مالى رفع شود.هيات مديره هم تلاشش را مى كند و من فكر مى كنم اين اتفاق به زودى رخ مى دهد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
حيدرى: حضورم در داربى ۵۰_۵۰ است
خسرو حيدرى هافبك استقلال گفت كه حضورش در داربى ۵۰-۵۰ است. يكى از سايت هاى ورزشى مصاحبه اى را به نقل از خسرو حيدرى، هافبك استقلال روى خروجى خود قرار داد مبنى بر اينكه اين بازيكن در داربى حضور نخواهد داشت. با وى تماس گرفتيم تا صحت اين مصاحبه را جويا شويم كه حيدرى در اين باره اظهار كرد: با احترامى كه براى اصحاب رسانه قائل هستم با هيچ سايت و روزنامه اى مصاحبه نكردم.حيدرى در مورد آسيب ديدگى خود تصريح كرد: مصدوميت من ۵۰ -۵۰ است و روزى چند جلسه فيزيوتراپى را انجام مى دهم تا بتوانم به تيم محبوبم كمك كنم، همچنين جا دارد از دكتر نوروزى و كادر پزشكى استقلال تشكر كنم كه بعد از بازى با ملوان پيگير وضعيت من هستند.حيدرى افزود: بايد بگويم با تمام احترامى كه براى همبازيانم قائل هستم در مورد بازيكن خاصى صحبت نكردم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
رسپوليس را دست كم نمى گيريم
حمودى: اميدوارم از غيبت حيدرى ضربه نخوريم
على حمودى مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: غيبت خسرو حيدرى در داربى اتفاق بدى براى استقلال است و اميدوارم نبودن او به ضرر ما تمام نشود.او اظهارداشت: از مصدوميت حيدرى خيلى ناراحت شدم. مصدوميت او اتفاق بدى در آستانه داربى بود. خسرو بازيكن تاثيرگذارى است و اميدوارم نبودن او به ضرر تيم ما تمام نشود.وى ادامه داد: در نبودن حيدرى كار من خيلى سخت تر مى شود اما براى اين بازى حساس كاملا آماده هستم و اميدوارم بتوانم در اين بازى بهتر از هميشه كار كنم چرا كه مى دانم اين بازى چقدر براى هواداران اهميت دارد و همه فقط از اين ديدار حساس برد مى خواهند.حمودى در خصوص ديدار استقلال و پرسپوليس گفت: شرايط داربى با همه بازى ها فرق دارد. ما بايد هوشمندانه بازى كنيم و نبايد توجهى به شرايط پرسپوليس داشته باشيم. اميدوارم در اين بازى هواداران را خوشحال كنيم و ۳ امتياز را بگيريم. دست كم گرفتن پرسپوليس اشتباه است و ما نبايد به خاطر نتايج اخير اين تيم فكر كنيم كار آسانى داريم.وى در پايان خاطرنشان كرد: هرطور كه شده بايد در اين بازى پيروز شويم تا خاطره تلخ داربى سال گذشته را از ذهن هواداران پاك كنيم. اين بازى بيشتر از هميشه حساس است و فقط برد مى خواهيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پرسپوليس حريف قابل احترامى است اما ما ۳ امتياز را مى خواهيم
صادقى: دوست دارم در اين داربى استقلال برنده باشد
اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم در اين داربى هم مثل ۲ بازى قبلى كه بودم، برنده باشيم.او در ارتباط با بازى داربى عنوان كرد: همان طور كه گفتم اين داربى جنگ است و هر ۲ تيم مى آيند كه سه امتياز را از آن خود كنند. پرسپوليس هم حريف قابل احترامى است. استقلال فقط براى ۳ امتياز به ميدان مى رود.وى افزود: به هواداران قول مى دهيم همان طور كه در بازى با ملوان خوب بوديم، در بازى با پرسپوليس بهتر خواهيم بود. از هواداران مى خواهم تيم محبوب خود را تشويق كنند. اين مسابقه ممكن است به دليل حساسيتى كه دارد باعث شود بين بازيكنان دو تيم درگيرى هاى فيزيكى فوتبالى پيش بيايد ولى هواداران نبايد به اين مسائل اهميت دهند.صادقى تصريح كرد: در ۲ داربى قبلى كه با پيراهن استقلال به ميدان رفتم برنده شديم و اميدوارم اين بار هم برنده تيم استقلال باشد.مدافع آبى پوشان در مورد غيبت خسرو حيدرى در اين مسابقه گفت: حيدرى بازيكن بزرگى است و متاسفانه به دليل مصدوميت اين بازى را از دست داد. او مى توانست به ما كمك كند اما قسمت اين بوده. در اين قسمت على حمودى را داريم و مطمئنا او بازى خوبى از خود نشان مى دهد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
مهاجمان پرسپوليس را مهار مى كنيم
عمران زاده: فقط براى برد به ميدان مى رويم
حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال مى گويد تيمش فقط براى كسب پيروزى در داربى ۷۵ به ميدان مى رود.او اظهارداشت: شرايط خوبى براى بازى با پرسپوليس داريم. با اينكه ۳ بازيكن تيممان مصدوم هستند و به اين بازى نمى رسند اما بقيه بازيكنان عزمشان را براى پيروزى جذب كرده اند و مى خواهند خاطراه تلخ آخرين داربى را از ذهن هواداران پاك كنند.وى ادامه داد: پرسپوليس در ديدارهاى اخير خود نتايج خوبى نگرفته اما دست كم گرفتن اين تيم اصلا به صلاح ما نيست. داربى با همه بازيها فرق دارد و پيروزى در آن براى هواداران به اندازه قهرمانى ارزش دارد. ما مى دانيم كه پرسپوليس براى جبران ناكامى هايش پا به داربى مى گذارد و هرگز اين تيم را دست كم نمى گيريم.عمران زاده در خصوص رويارويى با مهاجمان پرسپوليس گفت: من به مهاجمان پرسپوليس احترام مى گذارم اما مدافعان استقلال حتما آنها را مهار خواهند كرد. به پيروزى در اين داربى اميد زيادى دارم زيرا قلعه نويى هم مربى داربى بازى است خوب مى داند چطور در اين بازى تيمش را هدايت كند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
گل بچگانهاي از ملوان خورديم
برهاني: به پرســـپوليس گل ميزنمتا نظر كرش را جلب كنم
پاي مهاجم اول اين روزهاي اردوي آبيها در بازي با ملوان به گلزني باز شد تا در آستانه داربي 75 پايتخت به فكر افزايش گلهاي قرمزش باشد! آرش برهاني ميگويد استقلال از ملوان بچگانه گل خورد و اين اتفاق نبايد ديگر بيفتد! مهاجم محبوب ژنرال پيش از اين دو بار با پيراهن پاس و سه مرتبه با پيراهن استقلال به پرسپوليس گل زده و حالا مدعي است تا تعداد اين گلها را افزايش دهد. آرش ميگويد سعي خواهد كرد تا با گلزني در داربي نظر كرش را هم جلب كند تا بلكه يكبار ديگر مورد توجه مربي پرتغالي تيم ملي قرار بگيرد. اين شما و اين سخنان گلزن استقلال در بازي با ملوان و مهاجمي كه هنوز آرزوهاي بزرگي در سر دارد!
پرسپوليس به داماش باخت و استقلال مقابل ملوان متوقف شد!
حيف! مقابل ملوان بهترين بازي خود را در فصل جديد به نمايش گذاشتيم، اما خيلي بچگانه از بهترين تيم شهرستاني ليگ تا اينجاي كار، گل خورديم.
چرا بچگانه؟ منظورت به مهدي رحمتي و خروج ناموفقاش از دروازه است؟
نه! مهدي كارش را بلد است. بايد يارگيري بهتري ميداشتيم. اين طوري گل خوردن در ضربات ايستگاهي شايسته استقلال نيست.
به هر حال ملوان تيم كوچكي نيست!
آنها آنقدر دويدند كه برخي از بازيكنانشان آخر بازي عضلات پاهايشان گرفته بود و قدرت حركت كردن نداشتند. ملوان اگر اينطوري به كارش ادامه دهد، در انتهاي فصل جزو تيمهاي بالاي جدول خواهد بود.
چرا ساده گل خورديد و سخت گل زديد؟ آن هم در شرايطي كه يكبار زندي تير افقي دروازه ملوان را لرزاند.
وقتي آن گل بچگانه را خورديم، هر چه انرژي داشتيم صرف كرديم تا بازي مساوي شود. از انصاف به دور است اگر كسي بگويد استقلال نسبت به بازيهاي قبلياش بهتر نشده بود. ما در فاز دفاع غير از صحنه گل كه اشتباه داشتيم، خوب بوديم. اينطوري بود كه آنها در ضدحملات هم مجبور ميشدند در سيستم دفاعي قابل قبول ما محو شوند.
شايد اگر اكبرپور از يكي، دو موقعيت مسلم خود در لحظات آخر استفاده ميكرد، حالا شرايط استقلال قبل از داربي 75 پايتخت فرق ميكرد.
فوتبال است و چنين اتفاقاتي در آن بارها به نمايش ميآيد. وظيفه ماست كه دقتمان را بيشتر كنيم.
تو در بازي با ملوان يك گل حساس زدي و خوششانس بودي كه داور سر صحنه درگيريات با بازيكن ملوان اخراجت نكرد!
چرا اخراج؟ من پاي بازيكن ملوان را نديدم. به هر حال وقتي به زير پايت نگاه نميكني، بايد قدمت را يكجا روي زمين فرود بياوري. دوست داشتم گلم سه امتيازي ميشد كه نشد، اما بازي با ملوان و اتفاقاتش را بايد فراموش كنيم.
به هر حال نحوه بازي استقلال با ملوان پيش از بازي با پرسپوليس ميتواند مورد نقد قرار گيرد، شما نيمه اول چندان خوب نبوديد.
اما در نيمه دوم عالي بوديم. نبايد نگران نتايجي كه تا به حال گرفتهايم باشيم. مهم اين است كه استقلال روند رو به رشدي دارد و شما ديديد در دقايقي از بازي با ملوان بازي يك طرفه شده بود.
خيلي از هواداران استقلال دوست داشتند پاي «آرش آقاي گل» قبل از داربي تهران به گل باز شود.
خودم هم خوشحالم كه گل زدم. من در بازي با سايپا هم ميتوانستم گل بزنم، اما به موفقيت تيم فكر ميكردم و در شرايطي ايدهآل براي گلزني پاس دادم تا شانسمان بيشتر باشد. گلي كه به ملوان زدم حاصل يك كار تاكتيكي بود. امروز در استقلال همه بچهها هدف و فكرشان پيروز شدن تيم در بازيها است و اين از همه چيز باارزشتر است.
قبل از بازي با ملوان تمرينات انفرادي داشتي و همراه با ميثم حسيني كنار زمين ميدويدي. انگار همچنان مصدوميت كهنهات را همراه داري!
دقيقا! از يك سال و نيم پيش گرفتگي عضلات شكمم آزارم ميدهد. حتي قبل از بازي با ملوان مجبور شدم آمپول بزنم و وارد زمين شوم.
گاهي اوقات در بدترين شرايط براي خودت موقعيت گل درست ميكني و بعضي وقتها طوري ضربه آخر را ميزني كه آه از نهاد تماشاگران استقلال و كادر فني و حتي خودت بلند ميشود!
(ميخندد) مگر كسي از گل زدن بدش ميآيد؟ هميشه سعي كردهام با تمركز زياد و دقت فراوان براي تيمم گل بزنم. هر توپ شرايط خاص خودش را دارد. با اين حال اميدوارم با گلي كه زدم، حساسيتها كم شود و بتوانم راحتتر كارم را دنبال كنم.
ديگر به بازي در تيم ملي فكر نميكني؟
مگر ميشود يك بازيكن به تيم ملي كشورش فكر نكند؟ من يك بار از سوي كرش به اردوي تيم ملي دعوت شدم، در حالي كه از سفر آمده بودم و از فرودگاه به تمرينات رسيدم. در آن مقطع زماني اصلا شرايط مساعدي نداشتم، اما اميدوارم با گلزنيهايم نظر كرش را دوباره جلب كنم. خدا را چه ديديد؟ شايد اين اتفاق بعد از گل زدن به پرسپوليس روي دهد.
تا به حال پنج گل به پرسپوليس زدهاي.
بله، دو گل وقتي در پاس بودم و سه گل با پيراهن استقلال.
مظلومي از استقلال رفت و نتوانست برد پنجمش را مقابل پرسپوليس در داربيها به دست بياورد، اما تو شانس داري كه گلهايت را مقابل اين تيم افزايش دهي.
بله، من تمام تلاشم را خواهم كرد تا چوبله پوبله شوم! آرش برهاني هر وقت در داربي گل زده، استقلال نباخته است و اميدوارم جمعه اين اتفاق يكي، دو بار ديگر بيفتد!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پورحيدري: قلعهنويــــي ازمانوئل جلوتراست
به نظر مدير فني آبيها، استقلال در داربي 75 يك قدم از پرسپوليس جلوتر است چون امير قلعهنويي و همكارانش جنس داربي و شرايط خاص آن را بهتر از خوزه پرتغالي ميشناسند. منصورخان پورحيدري از روند روبه رشد آبيها در بازي آخرشان قبل از داربي برابر ملوان راضي است و ميگويد آسمان استقلال در ادامه راه فصل جديد آبي خواهد بود. مدير فني با تجربه آبيها كه خود بارها و بارها در داربيهاي پايتخت به عنوان بازيكن و سرمربي حضور داشته، ميگويد پشت دو تيم استقلال و پرسپوليس «حوصله» وجود ندارد و همين سبب شده تا خوزه پرتغالي دايم ارنج تيم خود را تغيير دهد. به سخنان جالب منصورخان آبيها توجه كنيد!
استقلال در بازي با ملوان هم دو امتياز بازي خانگياش را از دست داد!
بله! اما نسبت به بازيهاي قبل هماهنگتر شده بود و حركتش رو به جلو بود؛ هر چند در كارهاي دفاعي مشكلاتي به چشم آمد.
گلي كه استقلال از ملوان خورد، بسيار مبتديانه بود!
بايد اشكالاتي از اين دست برطرف شوند. قطعا كادر فني روي معايب كار ميكند. گاهي اوقات در تيمهاي بزرگ دنيا هم بروز اشتباهاتي از اين دست مشاهده ميشود. استقلال در نيمه دوم بازي با ملوان بهتر از تمام بازيهايش در اين فصل توپ را به حركت درآورد و سرعت تيم هم بهتر از قبل بود. با اين حال ميپذيرم كه هنوز به حد ايدهآل نرسيده است.
ملوان تيم دست و پا بستهاي نبود و شايد كسب 3 امتياز مسابقه با اين تيم براي استقلال حياتي بود.
آنها با كسب تساوي مقابل استقلال، صدرنشين ليگ شدند پس تا به حال بيكار ننشسته بودند. ملوانان در نيمه دوم چشم به ضد حملات داشتند كه نتوانستند به خواستهشان برسند. تيم ملوان از نظر روحي– رواني در شرايط خوبي قرار داشت و گلي هم كه زد «بدموقع» بود.
در مقابل استقلال هم ميتوانست در دقايق آخر گل پيروزياش را به اين تيم بزند، اما سياوش اكبرپور از دو، سه متري دروازه بيدفاع ملوان را نديد!
بيدقتي و بدشانسي گوشهاي از فوتبال هستند. استقلال به جز اين بيدقتي شانس گلزدن روي ضربه زندي را هم داشت كه توپ به تير برخورد. استقلال قبل از رويارويي با ملوان مليپوشانش را در اختيار نداشت و شما ميدانيد نبودن يك مهره تاثيرگذار در تمرينات روي روند نهايي كار تاثير ميگذارد؛ چه رسد به چند نفر. با اين اوصاف بايد به استقلال نمره قبولي داد.
خسرو حيدري در دقايق اوليه بازي با ملوان مصدوم شد و گفته ميشود داربي را از دست داد. شايد اين ضربه بزرگي براي كادر فني استقلال باشد.
اميدواريم خسرو به اين بازي برسد. همسترينگ حيدري آسيب ديده است و پزشكان روي او كار ميكنند تا به بازي برسد. قطعا هرچه دست كادر فني بازتر باشد، خواستههايش هم راحتتر در مسابقه به اجرا درخواهد آمد.
استقلال با هشت امتياز روي پله نهم جدول ايستاده و پرسپوليس با چهار امتياز شانزدهم است. كسب سه امتياز داربي براي هر دو تيم حياتي به نظر ميرسد.
بله! اما اگر بگوييم اين بازي حساس نيست و فقط به اندازه سه امتياز براي استقلال و پرسپوليس ميارزد، به بيراهه رفتهايم. برعكس خيليها به نظرم اين بازي با ساير مسابقات متفاوت است و دقيقا نتيجه گرفتن در آن هيچ ارتباطي به نتايج دو تيم در پنج بازي قبلي ليگ ندارد. تجربيات قبلي ميگويد تيمي كه بتواند قبل از داربي چهار، پنج جلسه تمريني را در آرامش برگزار كند، قادر خواهد بود اين آرامش را با كمك كادر فنياش به جريان بازي هم منتقل كند.
اما بازيكنان از مدتها قبل براي حضور در اين بازي تحت فشار روحي هستند و اين فشار از طرق مختلف به آنها وارد ميشود. به همين خاطر هم حتي گاهي اوقات بازيكنان بزرگ در داربي پايتخت كيفيت واقعي كارشان را ارايه نميكنند.
همينطور است كه ميگوييد. بازيكنان از مدتها قبل در خيابان، پشت فرمان و حتي خانه خودشان بايد پاسخگوي عواطف علاقهمندان به تيمشان باشند و اين فشار مضاعف را روي دوششان ايجاد ميكند. دقيقا همينجاست كه كادر فني ميتواند هنرش را نشان دهد.
و اينكه گفته ميشود قلعهنويي«داربيباز» است!
در اين مورد قطعا كادر فني استقلال از پرسپوليس جلوتر است و اين غيرطبيعي نيست. كادر فني استقلال و بچههايي كه تيم را هدايت ميكنند، بارها در لباس بازيكن و مربي اين بازي را تجربه كردهاند.
اما پرسپوليس با مانوئل خوزه پرتغالي به مصاف استقلال ميآيد!
قطعا از اين نظر استقلال جلوتر از رقيبش خواهد بود. طبيعي است كه يك آدمي از بيرون آمده و بدون شناخت وارد مسابقات ليگ شده است. يك سرمربي در اين شرايط نياز به زمان دارد تا به ارنج دلخواه و هماهنگي مورد نظرش دست پيدا كند. مشكل اين است كه پشت اين دو تيم«حوصله» وجود ندارد و اين سبب ميشود كه مربي هم براي رهايي كوتاهمدت از انتقادات ارنجش را دايم تغيير دهد.
شما پيشتر گفتيد كه يك مربي بايد هنرش را در روزهاي حساس با كاهش حساسيتها نشان دهد.
قلعهنويي اين توانايي را دارد تا بار روحي و رواني داربي را از روي دوش مردانش تا حد زيادي بردارد. دقيقا با توجه ويژه به اين فاكتور مهم در جلسات آخر تمرين ميتوان اعتماد به نفس را به بازيكنان تزريق كرد و روي عملكرد تيم در بازي داربي تاثير مستقيم گذاشت.
در آن طرف ميدان، پرسپوليس بازي آخرش به داماش را باخت در حالي كه حواشي زيادي هم وجود داشت.
به هر حال كار مانوئل خوزه سخت است و قطعا طرفداران پرسپوليس هم منتظر ديدن عملكرد او هستند. بايد ديد سرمربي پرسپوليس در اين مدت چقدر از استقلال شناخت پيدا كرده است. راجع به عملكرد اين مربي«الان» حرف زدن زود است و بايد به او فرصت داد.
اما اگر پرسپوليس داربي را ببازد شايد كار خوزه با اين تيم تمام شود!
اين ديگر به مديريت پرسپوليس برميگردد اما از نظر فني واضح است كه نميتوان از يك تازهوارد انتظار معجزه داشت.
استقلال بازي آخرش مقابل پرسپوليس را در عرض 10دقيقه باخت. آن هم در شرايطي كه 2 بر صفر جلو بود!
در درجه اول اميدوارم شاهد يك بازي جوانمردانه و بيتنش باشيم. هر دو تيم بازيكنان بزرگي دارند كه ميتوانند كيفيت مسابقه را بالا ببرند. قطعا اگر بازيكنان آرامش خود را حفظ كنند اين آرامش به سكوها هم منتقل خواهد شد و خروجي كار يك بازي باكيفيت خواهد شد.
در نهايت هم اميدوارم استقلال با كسب تمام امتيازات داربي، خود را در بالاي جدول ببيند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)