همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام به همه منم تازه به جمعتون اضافه شدم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جان خواهش میکنم
تمام سعی خودمو میکنم مفید واقع بشم
نوشته اصلی توسط ali_juve [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علی هستم عاشق یووه و علی کریمی
از جنوب
از آشنایی با همه دوستان خوشحالم
سلام منم طرفدار علي كريمي هستم..
اميدوترم روزهاي خوبي در دربي داشته باشي!!
ali
only
karimi
سلام دوستان عزیز
محمد هستم از ساوه 19 ساله
طرفدار پرسپولیس و بارسلونا هستم
فوتسال بازی میکنم.
رشتم هم پیش تجربی و کنکور هم شرکت کردم به امید خدا
فعالیتم تو اینترنت سایت و یک انجمن رو اداره میکنم
در خارج از دنیای مجازی هم کار میکنم
دیگه ؟
سلام
من امین رستمی از بوشهر هستم وعاشق چلسی و مسی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)