Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 26 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

پیش فرض پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93

تصاویری که از علیرضا حقیقی به بیرون مخابره می‌شود نشانگر تلاش سخت اوست در تمرینات پرسپولیس.
    حقیقی که یکی از 3 دروازه‌بان ایران در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی بوده است در حال حاضر در یکی از مهمترین سال‌های ورزشی به تازگی به تمرینات پرسپولیس پیوسته و تلاش می‌کند پیراهن شماره یک این تیم را برتن کند. اما او در راه رسیدن به این آرزوی دیرین رقیب سرسختی به نام نیلسون را پیش روی دارد دروازه‌بان گرانقیمت و البته محبوب برزیلی که در فصل گذشته میخ خود را در دل پرسپولیسی‌ها کوبیده است. نیلسون که پارسال و در آن فصل فاجعه‌وار یکی از بهترین‌های تیمش بود قراردادش را با مبلغ دلخواه تمدید کرد و حالا هم طبق انتظار انتخاب اول علی دایی برای حراست از دروازه پرسپولیس است.
    در این فضا علیرضا حقیقی که روبین کازان را برای بازی کردن ترک کرده تمام تلاش را می‌کند تا شانسی را که یکسالی است از وی دریغ شده پس بگیرد. حقیقی تشنه بازی و نمایش در مسابقه رسمی است اما یادمان باشد که نیلسون فعلا تنها گلری است که توپی از دروازه‌اش رد نشده. البته او در این 3 بازی عکس‌العمل خاصی هم نداشته و خب شاید اگر به جای او هر گلر دیگری هم از دروازه پرسپولیس محافظت می‌کرد نتیجه همین بود. به هر حال شما فقط باید شرایط حقیقی را داشته باشید تا ببینید چقدر سخت می‌گذرد، مهمترین سختی‌اش هم شاید این که آدم باید به امید اشتباه رقیب و هم‌تیمی‌اش بنشیند. آرزویی که صد البته با منافع تیمی و علاقه قلبی در منافعات است. اما چه می‌شود کرد!

4. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

بنگر: توپ های لیگ 15 بار زیر پا گیر می‌کند/ فکر کنم فیرات به بازیکنان پرسپولیس ناسزا می‌گفت

ورزش > لیگ برتر - یکی از اتفاقات حاشیه‌ای دیدار سایپا و پرسپولیس درگیری لفظی محسن بنگر و مقداد قباخلو بود.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ قباخلو گفته که بهتر است بنگر برای پیشرفت در فوتبال به فکر فحاشی نباشد و حالا مدافع پرسپولیس هم جواب حرف‌های بازیکن سایپا را می‌دهد. بنگر در مورد شکست پرسپولیس، حاشیه‌های این مسابقه و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبرآنلاین پاسخ می‌دهد.
    داستان درگیری‌ات با قباخلو چه بود؟
    به هر حال او بازیکن خیلی بزرگی است و یکسری مسائل به وجود آمد. فکر کنم انتظار نداشت که ما محکم بازی کنیم ولی باید بداند که فوتبال درگیری و خطا کردن دارد. او به من گفت زمانی که فوتبال بازی می‌کردم تو کجا بودی و حرف‌هایش در مجموع جالب بود. فکر کنم انتظار داشت که ما بایستیم تا او 3 گل به پرسپولیس بزند.
    او گفته که تو به جای فحاشی کردن بهتر است به فوتبال فکر کنی.
    من سعی می‌کنم توصیه‌های این بازیکن بزرگ را جدی بگیرم.
    جلال حسینی گفته که فیرات به بازیکنان پرسپولیس توهین می‌کرد. درست است؟
    او مربی است و ما هم بازیکن هستیم. من نمی‌دانم او به اتفاقاتی که در زمین مسابقه رخ می‌داد چه کار داشت. فیرات داد و بیداد می‌کرد و فکر می‌کنم ناسزا می‌گفت.
    قبول داری بدموقعی‌ شکست خوردید؟
    شاید این باخت در زمان خوبی اتفاق افتاد و شاید هم در زمان بد. بازیکنان ما خصوصا جوان‌های تیم باید بدانند که بیشتر دوندگی کنند. نمی‌گویم سایپا را دست کم گرفتیم ولی خیال می‌کردیم با راه رفتن هم می‌توان این تیم را شکست داد ولی این‌طور نبود. ما مثل سه بازی قبلی دوندگی نداشتیم.
    پرسپولیس با این باخت دچار بحران نمی‌شود؟
    خیر، ما چند بازی پشت سر هم در تهران داریم و باید این بازی‌ها را ببریم تا شرایطمان بهتر شود. البته مقابل سایپا چند فرصت صددرصد را از دست دادیم. در ضمن پنالتی مسلم ما گرفته نشد. سایپا هم روی یک کرنر و یک توپ برگشتی به گل رسید در صورتی که آن توپ اصلا کرنر نبود.
    در مورد توپ‌های لیگ برتر چه صحبتی داری؟
    این توپ‌ها افتضاح است و در هر بازی بالای 15 بار زیر پای بازیکنان گیر می‌کند. این توپ‌ها باید عوض شود.
    علی دایی و علی کریمی هم جدیدا دوباره دچار اختلاف شده‌اند. در این خصوص چه صحبتی داری؟
    آنها جزو بزرگان فوتبال ایران هستند و اختلافشان به ما مربوط نیست

6. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

رویانیان: ضرغامی گفت از شما بزرگ‌تر هم کله شده اند/ درآمد برنامه 90 باید به فوتبال برسد

ورزش > لیگ برتر - مدیر عامل باشگاه پرسپولیس می گوید برای حل مشکلات فوتبال باید نزد مقام معظم رهبری رفت.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نشست اتحادیه باشگاه‌های فوتبال ایران گفت: «در ابتدا که به فوتبال آمدم نمی‌دانستم که توپ فوتبال گرد است یا دراز. اما حالا که دو سال از حضورم در فوتبال می گذرد باید بگویم که این رشته در ایران درآمدی ندارد. مدتی پیش که یکی از باشگاه داران بخش خصوصی را دستگیر کردند. دیگر مالکان بخش خصوصی هم که تنها خرج می کنند و درآمدی ندارند.»
    او ادامه داد: «باشگاه‌های صنعتی ما هم که در طرف دیگر ماجرا قرار دارند. یک کارخانه مادر سالیانه 10 هزار میلیارد تومان فروش دارند اما تراز مالی‌اش هزار میلیارد کسری دارد. حتی با یک درصد از پول فروش محصولات این کارخانه که در حدود 100 میلیارد تومان است می‌توان چند باشگاه را اداره کرد. باشگاه های پرسپولیس و استقلال هم که باشگاه‌های دولتی هستند. یکی مثل عابدینی هم که در پرسپولیس سهام دارد به ما اتهام زدد که این پول‌ها را از کجا می‌آورید اما من صلاح نمی دانم که پشت صحنه را توضیح دهم. اصلا مگر می‌شود من در این کشور بتوانم پول نامشروع دربیاورم در حالی که حتی تلفن منزل ما هم تحت کنترل است..»
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: «یکی از راه‌های اصلی درآمدزایی حق پخش تلویزیونی است. ضرغامی به من گفت بروید خدا را شکر کنید که همین قدر پول بابت حق پخش می‌گیرید . من هم در جواب او گفتم که به زودی یک تلویزیون بین‌المللی راه می‌اندازم و پول درمی‌آورم. ضرغامی هم به من گفت که این کار را نکن، بزرگتر از تو هم این کار را کرده‌اند و کله شده‌اند. من کوچک‌تر از آن هستم که کله شوم. حتی نظر من این است یک تلویزیون به نام فوتبال ایران راه اندازی کنیم. اتحادیه فوتبال آن را اداره کند و بازی‌های لیگ برتر هم از طریق همین شبکه پخش شود.»
    رویانیان در مورد ادعای اخیر خود مبنی بر درآمدهای میلیاردی برنامه 90 گفت: «من تحقیق کردم و فهمیدم که هر ثانیه تبلیغ در برنامه 90 چهار میلیون تومان هزینه دارد، اگر درآمد نظرسنجی های پیامکی را هم حساب کنیم هر شب 4/5 تا 5 میلیارد تومان درآمد این برنامه است. این پول حق فوتبال است و اگر صدا و سیما آن را می‌گیرد هم باید آن را به فوتبال بدهد.»
    در ادامه‌ی این نشست، یکی از نمایندگان باشگاه‌ها به رویانیان پیشنهاد داد تا برای حل مشکلات فوتبال مدیران باشگاه‌ها نزد مقام معظم رهبری بروند که او هم در جواب گفت: چرا که نه؟ آقا، من، تاج، عزیزمحمدی را می‌شناسد و می‌توانیم پیش ایشان عرض حال کنیم. من یک مدیر دولتی هستم و ممکن است یک روز باشم و یک روز نباشم اما باشگاه‌ها نباید ضرر کنند.»
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا محمد رضا خلعتبری پرسپولیسی شده گفت: «آدم نیکوکاری پیدا شده که برای جذب او به ما کمک کند. او در خارج از کشور هم امکانات زیادی دارد اما عشق این آدم ایران است. حالا که مسئولان نتوانستند کاری کنند، یک از هموطنانمان قصد کمک دارد. قرار است فردا ملاقاتی با مسئولان باشگاه عجمان داشته باشم اما چرا مسئولان فدراسیون کاری نمی‌کنند؟ ما که هنوز با او قراردادی نداریم اما کسی هم برای کمک به ما جلو نمی آید.»

8. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

استقلال مقابل گربه سياه؛ پرسپوليس مقابل ملوان

هفته پنجم ليگ برتر با انجام هشت مسابقه در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود و استقلال و پرسپوليس مقابل داماش و ملوان بايد به ميدان بروند.

رقابت‌هاي هفته پنجم ليگ برتر در روزهاي پنج‌شنبه و جمعه برگزار مي‌شود. به گزارش فارس، در اين هفته دو تيم استقلال و پرسپوليس بايد مقابل دو نماينده گيلان يعني داماش و ملوان به ميدان بروند. نگاهي به اين بازي‌هاي مي‌اندازيم؛

داماش گيلان - استقلال؛ آبي‌پوشان مقابل گربه سياه

استقلال بعد از بازي افتضاحي (به تعبير قلعه‌نويي) که مقابل صباي قم انجام داد، سه امتياز را گرفت تا در پايان هفته چهارم خودش را مثل فصل قبل مدعي قهرماني نشان بدهد. آبي‌پوشان تهراني روز پنج‌شنبه بازي آساني مقابل داماش ندارند. اين حريف رشتي هفته گذشته سه امتياز در اهواز مقابل فولاد از دست داده و تاکنون هم بردي در ليگ نداشته است. بنابراين بازيکنان داماش تلاش مي‌کنند تا اولين برد خود را در ليگ برتر سيزدهم دشت کند. فصل گذشته در ديدار اختتاميه ليگ و در شبي که آبي‌پوشان مي‌خواستند مقابل تماشاگران خودي در ورزشگاه آزادي جام قهرماني را بالاي سر ببرند داماش دو بر يک به استقلال را شکست داد. در بازي رفت هم داماش توانست سه امتياز را از استقلال بگيرد و به همين دليل اکنون داماش را خيلي‌ها گربه سياه استقلال مي‌دانند و آبي‌پوشان تهراني هم مي‌خواهند پنج‌شنبه هم سه امتياز اين بازي را و انتقام دو شکست فصل گذشته را از داماش بگيرند.

البته با توجه به انتقادهايي که قلعه‌نويي از شيوه بازي تيمش مقابل صبا انجام داد به احتمال فراوان ترکيب استقلال دچار تغييرات خواهد شد. استقلال با وجود کسر يک امتياز از اين تيم از سوي کميته انضباطي همچنان در رده دوم جدول است و مي‌تواند پنج‌شنبه شب به صدر بيايد و اگر فولاد نتواند سه امتياز را از راه آهن بگيرد در آن‌صورت صدر جدول در پايان هفته پنجم آبي خواهد شد. البته به شرطي که استقلال بتواند از پس گربه سياه‌ بربيايد.

پرسپوليس - ملوان؛ باخت و مساوي ممنوع!

ديدار دو تيم هميشه جذاب و ديدني بوده است. ملوان در ورزشگاه آزادي معمولا بهترين نمايش خود را ارائه مي‌کند. پخش زنده بازي به جوانان اين تيم انگيزه مضاعفي مي‌دهد. ملوان هفته گذشته اولين برد خود را مقابل استقلال اهواز به دست آورد تا دراگان در انزلي روي خوش هم ببيند اما سرخپوشان اولين باخت خود را مقابل سايپا به دست آوردند و علي دايي دوست ندارد دومين باخت خود را تجربه کند بنابراين پرسپوليس با يک ترکيب هجومي به ميدان خواهد آمد. دراگان هم مي‌گويد که هيچ‌وقت تيمش را براي يک امتياز به ميدان نمي‌فرستد بنابراين انتظار مي‌رود که يک ديدار زيبا و تماشاگر پسند را در ورزشگاه آزادي شاهد باشيم.

پرسپوليس که در رده پنجم جدول است فقط در صورتي که فولاد، سپاهان، استقلال و تراکتورسازي در اين هفته مقابل حريفان‌شان متوقف شوند و امتياز از دست بدهند شانس صدرنشيني دارد احتمالي که بسيار ضعيف است. سرخپوشان بيش از 100 هفته است که در ليگ برتر ايران صدرنشين نبوده‌اند. آخرين بار سرخپوشان پايتخت در هفته ششم ليگ دهم با علي دايي صدرنشين ليگ بوده‌اند. بنابراين اگر دايي مي‌خواهد طلسم 100 هفته‌اي سرخپوشان زودتر شکسته شود بايد در اين هفته قوي سپيد را قرباني کند.

فجرسپاسي- سپاهان؛ اولين برد يا ادامه سريال‌هاي شکست؟

فجرسپاسي تنها تيم بدون امتياز ليگ برتر اين هفته نيز بازي دشواري مقابل سپاهان دارد. غلام پيرواني در ليگ سيزدهم شروع بسيار بدي داشته و اگر مي‌خواهد در تا پايان فصل هدايت فجر را برعهده داشته باشد بايد از تيم قدرتمند سپاهان سه امتياز را بگيرد. سپاهان هم که دوست ندارد از کورس قهرماني عقب بماند با تمام توان در شيراز به ميدان خواهد رفت.

دو تيم از نظر مهره به هيچ عنوان قابل قياس نيستند ولي قطعا شاگردان جوان پيرواني تلاش مي‌کنند تا يک شگفتي در ليگ برتر خلق کنند و دومين شکست را به سپاهان با تمامي بازيکنان با تجربه‌اش تحميل کنند.

تراکتورسازي تبريز - مس کرمان؛ ارتش سرخ تبريز مقابل تيم سرهنگ!

تراکتورسازي بعد از شش امتيازي که از دو تيم سپاهان و ذوب آهن در دو هفته متوالي گرفت اين هفته مي‌خواهد مقابل تماشاگرانش به سومين پيروزي متوالي برسد و در کورس قهرماني قرار بگيرد. مس کرمان اما هنوز بردي به دست نياورده و بعيد است که ياوري شاگردانش را در تبريز براي برد به ميدان بفرستد او مي‌داند اگر مقابل تماشاگران پرشمار و پرشور تبريزي يک امتياز بگيرد نوعي برد براي تيمش محسوب مي‌شود.بايد ديد مس مي‌تواند مقابل ارتش سرخ تبريز مقاومت کند و با امتياز از تبريز به کرمان برگردد يا شاگردان سرهنگ ياوري تسليم مي شوند و تراکتورسازي سومين برد متوالي را هم کسب مي‌کند.

ذوب آهن - سايپا؛ نبرد دو مربي خارجي

مديران باشگاه ذوب آهن لوکا بوناچيچ را به اصفهان نياورده‌اند که شاهد حضور تيم‌شان در انتهاي جدول باشند. به همين دليل بوناچيچ بايد از اين مسابقه روند تيمش را تغيير بدهد و به پيروزي برسد. ذوب آهن تاکنون يک برد هم نداشته است. نارنجي‌پوشان سايپا هم بعد از برد خانگي مقابل پرسپوليس اعتماد به نفس خوبي پيدا کردند و به همين دليل آنها نيز براي برد به ميدان خواهند رفت. فيرات سرمربي آلماني و ترک تبار هدايت سايپا را برعهده دارد و نبرد دو مربي خارجي ليگ جالب توجه است.

صباي قم - گسترش فولاد تبريز؛ مايلي‌کهن به دنبال شيريني برد!

مايلي‌کهن بعد از شکست مقابل استقلال در تمجيد بازي بازيکنان جوانش گفت که باخت هم لذت‌بخش است. البته بعيد است که مايلي‌کهن بخواهد اين لذت را براي سومين هفته متوالي آن هم مقابل گسترش فولاد تجربه کند. گسترش فولاد اگر بتواند از صبا امتياز بگيرد وضعيت مناسبي در جدول پيدا مي‌کند اما وضعيت صبا نابسامان خواهد شد. به همين دليل مايلي‌کهن اين مرتبه به دنبال اين است که مزه و لذت برد را بچشد. گسترش هم هفته گذشته فجرسپاسي را شکست داده است. بنابراين بازيکنان اين تيم از نظر روحي در شرايط مناسبي هستند و تلاش مي‌کنند دومين برد اين فصل را هم در قم به دست بياورند به ويژه اينکه صبا تيم خيلي پرطرفداري نيست. بنابراين گسترش در قم خيلي احساس غريبگي نمي‌کند.

راه آهن - فولاد خوزستان؛ نبرد تاکتيکي

فولاد که سه برد متوالي داشته و صدرنشين است براي تداوم صدرنشيني به تهران مي‌آيد و مي‌خواهد با قطار سريع السير فاصله‌اش را با رقبا افزايش بدهد. تيم ابراهيم‌زاده هفته گذشته در ديدار با نفت شکست خورد البته سرمربي راه آهن معتقد بود که به خاطر اشتباه داور سه امتياز را از دست داده است.

فرکي و ابراهيم‌زاده کاملا به تفکرات تاکتيکي يکديگر شناخت دارند. از نظر مهره و بازيکن هم هر دو تيم بازيکنان خوبي دارند و بايد ديد بازيکنان کدام تيم مي‌توانند به خوبي تفکرات سرمربي‌شان را در ميدان اجرا کنند و اشتباه کمتري دارند.

استقلال خوزستان - نفت تهران؛ رويارويي دو مربي جوان

عبدالله ويسي هفته گذشته در انزلي اولين شکست خود را پذيرفت و به همين دليل در خانه به دنبال جبران آن شکست خواهد بود. نفت تهران هم که در رده ششم قرار دارد مي‌خواهد در اين فصل هم همچنان يکي از تيم‌هاي بالانشين باشد. بنابراين ديدار اين دو تيم هم جذاب است. گل‌محمدي که فصل گذشته سرمربي پرسپوليس بود در اين فصل اولين ديدارش را با استقلال از نوع خوزستاني‌اش تجربه مي‌کند. ويسي هم مثل گل‌محمدي مربي جوان و جسوري است و نبرد تاکتيکي اين دو مربي هم قابل توجه است.

10. کاربر روبرو از پست مفید سدانی ها تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

تقابل سرخ ها با داماش و ملوان از نگاه آمار

تيم فوتبال پرسپوليس جمعه در ورزشگاه آزادي از ملوان بندرانزلي ميزباني خواهد کرد.

طلسم شکست‌ناپذيري خانگي سرخ‌ها در هفته پنجم/ پرسپوليس 7 - ملوان 6

پرسپوليس در تاريخچه رقابت‌هاي ليگ برتر و در هفته پنجم ادوار اين رقابت‌ها و طي 12 ديداري که برگزار کرده است 7 پيروزي، 3 تساوي و دو شکست را به ثبت رسانده تا وضعيت پرسپوليس در هفته پنجم مقابل حريفانش بهتر باشد.

پرسپوليس در فصول اول، دوم، چهارم، پنجم، ششم، دهم و يازدهم مقابل حريفانش به برتري رسيده و در فصل‌هاي هشتم مقابل فولاد در اهواز و دوازدهم مقابل داماش در رشت مقابل حريفانش شکست خورده است، ضمن اينکه پرسپوليسي‌ها هيچگاه در هفته‌هاي پنجم مقابل ملوان به ميدان نرفته است.

تيم‌هاي پرسپوليس و ملوان انزلي جمعه براي بيست و سومين ‌بار به مصاف هم مي‌روند و اين در حالي است که که در 22 ديدار رو در رو در کارنامه بازي‌هاي اين دو تيم در تاريخ ادوار ليگ برتر 7 برد براي سرخ‌پوشان تهراني، 6 برد براي انزلي‌چي‌ها و 9 تساوي ثبت شده است.

در اين ميان سهم سرخ‌پوشان از 59 گلي که در ديدارهاي رو در روي پرسپوليس - ملوان به ثمر رسيده 31 گل و سهم ملواني‌ها هم 28 گل است تا به اين ترتيب علاقمندان به فوتبال فردا در انتظار به ثمر رسيدن گل شماره 60 در اين ديدار باشند.

ملوان در تنها فصل‌ سوم ليگ برتر غايب بوده است تا به اين ترتيب از تاريخچه ديدارهاي پرسپوليس - ملوان در اين فصل خبري نباشد.

در تاريخچه ديدارهاي دو تيم، ملوان به عنوان ميهمان عملکرد بهتري داشته و موفق شده است 4 بازي را در تهران به سود خود به پايان برساند و اين در حالي است که قرمزها تنها دو بار در انزلي حريف خود را شکست داده‌اند.

12. کاربر روبرو از پست مفید سدانی ها تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

• گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعد از ظهر امروز در شرايطي برگزار شد که مارکو و حميد علي‌عسگر همراه قرمزپوشان تمرين نکردند.

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 18 و 15 دقيقه امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد و بازيکنان، مرور کارهاي تاکتيکي را در دستور کار خود قرار دادند.

به نقل از فارس، مارکو و حميد علي‌عسگر به دليل مصدوميت در تمرين امروز شرکت نکردند و فقط کمي دويدند. مارکو هنوز براي پرسپوليس بازي نکرده ولي مصدوم شده است.

* دهنوي، بنگر و نيلسون که روز گذشته دچار مصدوميت‌هايي شده‌ بودند در تمرين امروز بدون هيچ مشکلي با قرمزپوشان تمرين کردند.

* فيلم بازي با سايپا در اختيار بازيکنان قرار داده شد تا هر بازيکن عملکرد خود را بررسي و نقاط ضعف را برطرف کند.

*در مرحله پاياني علي دايي تغييراتي را در ترکيب اصلي نسبت به بازي هفته گذشته مقابل سايپا داشت.

* فيلم بازي‌هاي ملوان نيز به کادر فني پرسپوليس رسيد.

14. 2 کاربر از پست مفید ("_") تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Chapman Ferguson
    بازیکن محبوب
    messi,backham, best ,rooney ,vandersar & RVP
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

رويانيان: دلايل جذب خلعتبري را اعلام مي‌کنم

محمد رويانيان قصد داشت براي مذاکره مستقيم با مسئولان عجمان امارات به اين کشور سفر کند اما از اين تصميم خود منصرف شد و نماينده تام الاختيارش امشب به امارات رسيد تا براي فسخ قرارداد خلعتبري مذاکره کند.

محمد رويانيان در اين خصوص به فارس گفت: نماينده تام‌الاختيار با رابط ما در امارات در تماس است و به زودي در جلسه‌اي تکليف خلعتبري را روشن مي‌کنيم البته مبلغي که اماراتي‌ها درخواست کرده‌اند زياد است و بايد تخفيف دهند.

وي افزود: خيلي‌ها از تلاش هاي زياد براي جذب خلعتبري مي گويند که بايد بدانند جذب وي يک بحث ملي است و من هفته آينده به صورت شفاف و ريز درباره حضور خلعتبري در پرسپوليس و دلايل آن با مردم صحبت خواهم کرد.

رويانيان ادامه داد: از کارشناسان هم مي‌خواهم درباره مبلغ قرارداد خلعتبري سکوت کنند و اگر سؤالي دارند از خود من بپرسند چون حرف‌هاي ميليوني که گفته مي‌شود قسمتي از آن صحيح نيست و هيچکس هم نبايد اطلاعات غلط به هواداران ما بدهد. من در اين باره چون پروژه کوچکي نبود به صورت شفاف با هواداران حرف خواهم زد.

وي در پايان تأکيد کرد: ما بازيکنان بسيار خوب و متحدي داريم و حضور خلعتبري نيز براي ما جنبه ملي داشت به همين دليل تلاش کردم که او برگردد چون همه مثل من خواهان عدم حضور وي در امارات بودند. به اميد خدا پس از توافق نهايي حضورش در پرسپوليس قطعي خواهد شد.
    WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED

16. 2 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

دايي: جذب خلعتبري آرزوي هر مربي‌ است

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس مي‌گويد اطلاعي از محروميت خلعتبري تا نيم فصل در صورت بازي در تيمش را ندارد، اما پيش از اين افراد زيادي بوده‌اند که قانون را دور زده و در ليگ بازي کرده‌اند.

علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با ملوان بندر انزلي ، اظهار کرد: بازي فردا براي ما از اهميت بالايي برخوردار است، چون هفته‌ قبل نتيجه‌ بسيار بدي گرفتيم و متحمل اولين شکستمان شديم، ولي با تمام قوا مقابل ملوان به زمين مي‌رويم تا ببريم. مثل هميشه هم هواداران پشتمان باشند و حمايتمان کنند تا از شرمندگي‌شان بيرون آييم.

به گزارش ايسنا،او افزود: ملوان تيم خوبي بوده و هفته‌ قبل هم به برتري رسيده و روحيه بالايي دارد. در کل هر تيمي که در آزادي مقابل پرسپوليس و استقلال بازي مي‌کند، انگيزه بيشتري دارد. ما نيز فردا محکوم به شکست دادن حريف هستيم و سعي مي‌کنيم که ملوان را در آزادي ببريم. تمرينات خوبي هم پشت سر گذاشتيم و سعي مي‌کنيم در کارهاي هجومي نيز مثل کارهاي دفاعي خوب عمل کنيم. ما در حمله کمي بدشانس بوديم. موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم، اما بايد نقيصه گل نزدن را برطرف کنيم. متاسفانه سه، چهار مصدوم هم داريم که نتوانستند درست و حسابي کار کنند. علي عسگر، مارکو و نيلسون بگير نگير تمرين کرده‌اند ،‌حقيقي و غلامرضا رضايي هم مصدومند ، اما من خيلي نگران اين مساله نيستم.

سرمربي پرسپوليس همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اين که آيا اگر خلعتبري را جذب کند تا نيم فصل نمي‌تواند براي پرسپوليس به ميدان برود؟ تصريح کرد: من اصلا راجع به اين مساله اطلاعات دقيقي ندارم و باشگاه پيگيرش است. اما آرزوي هر مربي بوده که خلعتبري را جذب خودش کند. خودم هم از جزو کساني هستم که مي‌خواهم محمدرضا به پرسپوليس و در ليگ امارات بازي نکند. درباره بازي نکردنش تا نيم فصل هم بايد بگويم که تا الان شاهد بوديم بسياري از افراد خيلي راحت قوانين را دور زده‌اند و در ليگ بازي کرده‌اند. با اين حال من نبايد راجع به اين مساله صحبتي کنم و باشگاه خودش مي‌داند و پيگير است، اما اين را مي‌خواهم بگويم که قوانين را بسياري راحت دور زده‌اند.

علي دايي در ادامه اين نشست خبري راجع به فروکش کردن جنگ رواني عليه تيمش و همچنين راهکارهايي که براي مقابله با هجمه‌هاي انتقادي دارد، يادآور شد: من براي همه کساني که راجع به پرسپوليس صحبت مي‌کنند احترام قائلم ، اما به اين مسائل فکر نمي‌کنم و براي تيم خودم و بازيکنانم محيطي فراهم مي‌کنم که اين مسائل تاثيرگذار نباشد، ولي با اين وجود هر کسي که دوست دارد و دلش مي‌خواهد صحبت کند، اما هدف و اعتقادي که داريم مشخص است و يک قدم هم عقب نمي‌کشيم. ما به دنبال اين هستيم تا به هواداران خدمت کنيم و فکر مي‌کنم که زمان همه چيز را نشان داده و از اين پس هم نشان خواهد داد.

سرمربي پرسپوليس در پايان در پاسخ به اين پرسش که چه زمان از بازيکنان جوانش استفاده بيشتر خواهد کرد؟ پاسخ داد: ما بر حسب نيازهاي‌مان از بازيکنان جوان استفاده مي‌کنيم، اما آنها بايد تلاش کنند و شانس گيرشان بيايد. بازيکنان جوان بايد خودشان را نشان دهند، همان طور که پيام صادقيان اين کار را کرد. مطمئنا هر کسي که خوب باشد در تيمم بازي مي‌کند. براي من ارزش فني و آمادگي بازيکن از همه چيز مهم‌تر است و کاري به اسامي ندارم.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

دوري يک ماهه حقيقي از ميادين قطعي شد

هافبک دفاعي تيم فوتبال پرسپوليس به دليل کشيدگي شديد پس از MIR امروز بعدازظهر مشخص شد يک ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود.

رضا حقيقي در تمرين اين تيم از ناحيه زانو دچار مصدوميت شديدي شد از همين رو اين بازيکن بعدازظهر امروز MIR را روي پاي خود انجام داد که در نهايت با تشخيص پزشکان در مرتبه اول مشخص شد که حقيقي يک ماه از ميادين فوتبال بايد دور باشد.

به گزارش فارس،البته قرار است عکس رباط حقيقي به چند متخصص صاحب نام ارتوپدي نيز نشان داده شود تا آنها درباره وضعيت حقيقي نظر خود را اعلام کنند و پس از جمع‌بندي تصميمات نهايي براي تمرينات او گرفته شود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

اعلام اسامي 18بازيکن پرسپوليس برابر ملوان

ليست 18 نفره تيم فوتبال پرسپوليس از سوي علي دايي براي ديدار برابر ملوان اعلام شد.

به نقل از سايت پرسپوليس، در پايان تمرين عصر امروز، علي دايي نام 18 بازيکن را براي رويارويي با ملوان بندر انزلي از هفته پنجم مسابقات ليگ برتر فوتبال (جام خليج فارس) معرفي کرد.

بر اين اساس، نيسلون جونيور، عليرضا حقيقي، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، حسين ماهيني، عليرضا نورمحمدي، محمدرضا خانزاده، ميثم حسيني، محمد نوري، غلامرضا رضايي، قاسم دهنوي، مهرداد کفشگري، اميد عاليشاه، پيام صادقيان، هادي نوروزي، ميلاد غريبي، سيد مهدي سيد صالحي و محمد عباس‌زاده، 18 بازيکني هستند که پس از پايان تمرين امروز راهي هتل شدند.

مارکو سپانوويچ، رضا حقيقي، حميدرضا علي عسگري، يونس شاکري، امير عابدزاده، فرشاد قاسمي، حسين کنعاني و کمنداني در ديدار برابر ملوان، سرخپوشان را همراهي نخواهند کرد.

20. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

صفحه 5 از 26 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع